Tilbake på Eximiabenken

Sponset behandling.

Heia dere!

Nå er skolen i gang og jeg er veldig klar for å komme tilbake til rutiner og hverdagsliv igjen. Det skal sies at jeg selvsagt synes det er sabla digg med ferie, men herligfred som jeg setter pris på hverdagen også! Jeg ser frem til å få struktur på trening og kosthold igjen spesielt. Ikke minst håper jeg på å lære noe nytt og nyttig på det nye studie jeg skal gå på dette høstsemesteret. Gleder meg masse!

Etter en sommer med mindre trening enn normalt og det man kan kalle ferie-kosthold har jeg begynt på en ny Eximiakur hos Klinikk Nina. Sist jeg tok Eximiakur opplevde jeg at behandlingene gjorde en stor forskjell på kroppen min -både innvendig og utvendig. Jeg håper at kuren vil gi de samme positive effektene denne gang, både i forhold til trening, helse og det ytre.

Underveis i kuren kommer jeg til å ta bilder etter hver behandling. Under ser dere bilder etter første behandling, men etter endt kur skal dere få se de første og de siste bildene for å kunne sammenlikne. Det var utvilsomt en stor forskjell sist gang, men mye av det gode jeg opplever at Eximia gjør med kroppen kommer selvsagt ikke med på bildene. Vil dere lese om mine opplevelser med Eximia og se før og etterbilder fra min første kur kan dere ta en titt HER.


ICANIWILL sportstop HER og shorts HER (sponset)
 

Nå har Klinikk Nina foressten en konkurranse gående på både Instagram (HER) og Facebook (HER). Gå inn å delta for sjansen til å vinne et gavekort på hele 1000 kr. Deltar du begge steder dobler du selvsagt vinnersjansene, men ikke glem at du også må følge. Lykke til!

Ikke glem at Klinikk Nina tilbyr 10% studentrabatt gjennom hele semesteret :-D
Vi blogges!


Rosa fra Röhnisch

Sponset

Hei hei, håper dere har hatt en knallfin helg alle sammen! Ville egentlig bare innom for å dele rabattkoden "KB20R" som gir dere 20% avslag på alt fra Rohnisch hos favorittsjappa mi Individu. Nettbutikken har fått inn masse fine godbiter fra den nyeste kolleksjonen, og jeg digger spesielt det rosa blomstermønsteret som går igjen i mange av funksjonelle treningsplaggene. Søndagen er jo perfekt for litt online shopping, så ta en titt HER da vel! Rabattkoden går ut 20.09 :-)Rohnisch tights HER
Rohnisch topp HER
Wave Rider løpesko fra Mizuno

Rabattkoden "KB20R" gir 20% avslag på alt fra Röhnisch hos Individu ut 20.09 ♥

Foto: Tom Høgstøl


Eximia vedlikehold

Sponset behandling

God morgen dere!
På tirsdag var jeg på min andre Eximia vedlikeholdsbehandling etter Eximiakuren jeg tok i vinter/vår. Det var knalldigg å være tilbake på benken hos Klinikk Nina og vakummassasjen var much needed. Hele kroppen er stiv, støl og verker etter jeg har begynt å trene igjen, men tirsdagens behandling gjorde virkelig underverker for muskler, spenninger, kropp og sjel. Siden tirsdag har jeg har selvsagt passet godt på å trene og drikke rikelig for å få mest mulig ut av behandlingen denne uka.

Les mine tidligere blogginnlegg om Eximia:
- Mye mer enn fettsmelting
- Fullført Eximiakur: Resultater


Hyggelig gjensyn med klinikken som ligger i 2. etg. på Helsehuset her i Kristiansand.
Resultat etter Eximia vedlikeholdsbehandling nr 2.


Eximiamaskinen.Besøk Klinikk Nina i 2. etg på Helsehuset i Kristiansand (Markensgate 42), Facebooksiden HER eller på instagram (@klinikknina).

 


Tilbake for vedlikeholdsbehandlingHallo dere!
Mye å gjøre i disse dager i forhold til skole og forberedelser til bursdagfeiringer i helgen. Jeg fyller nemlig 23 i morgen (ææææ det er så mye, vil ikke!). I kveld skal jeg og Simen feire med god mat, i morgen etter jobb skal jeg ha bursdagparty med et knippe fine venninner og på søndag kommer familien. Mye som må forberedes, bakes og gjøres rent med andre ord. Men blir tidenes helg for min del da!

På tross av mange baller i lufta rakk jeg en tur innom Nina hos Klinikk Nina på Helsehuset, for min første Eximia-vedlikeholdsbehandling. Jeg skal nemlig ta Eximiabehandling en gang i måneden framover for å opprettholde både indre- og ytre resultater etter endt kur. Som dere ser på bildene under er jeg ikke like markert nå som rett etter Eximiakuren. Jeg velger å skylde på en litt crazy påskeferie med mildt sagt mye godis. Men jeg tror det stort sett er snakk om vann i kroppen for etter bildene å dømme er jeg same size som rett etter kuren. Bare litt mindre markert.


Eximia etter første vedlikeholdsbehandling, en måned etter endt kur. (Ja, jeg frøs :-P)


Bildet t.v: rett etter endt kur. Bildet t.h: etter første vedlikeholdsbehandling, en måned etter endt kur. Som dere ser litt mindre markert nå etter en påskeferie med mye mer sukker enn jeg vanligvis får i meg. (Og et litt annet lys)Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Facebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset


Busy getting stronger

Hallo dere!

Nå har det jammen meg vært dårlig med oppdateringer her på bloggen i det siste, og grunnen har jeg allerede avslørt i overskriften. Jeg synes det er så utrolig gøy å trene for tiden at det går ut over både blogg, skole og søvn. Huff, jeg er nødt bli litt flinkere til å prioritere alt hvis det er mulig. Men det er liksom så utrolig mye jeg vil øve og bli bedre på. Jeg vil bli mykere, sterkere, mer utholdende og gjerne lære meg muscleups og en hel del andre kule greier. Dessuten trener jeg alt for mange steder nå. Jeg trener på Spicheren treningssenter, er av og til innom Progressive og har nettopp meldt meg inn på Crossfit 46. Jeg har lyst å være alle tre stedene på en gang, og det tar jo selvsagt sin tid å få til.

I går etter en tidlig yogatime 08:00, etterfulgt av 6 timer på skolen og 3 timer på jobb trente jeg sammen med Trine på Crossfit 46. Vi hadde hele boksen for oss selv og benyttet sjansen til å breie oss skikkelig. Vi startet med litt pullups med ekstra vekt og litt lek. Etterpå kjørte vi en litt modifisert versjon av "the seven". Økta er skrevet på veggen på bildene og i punktene under her dersom dere vil prøve selv: 7 runder av 7 øvelser med 7 repetisjoner. En veldig fin og tung avslutning på dagen. Skal hilse å si at det var godt å legge seg etterpå, men å stå opp i dag var derimot værre.

THE SEVEN by Trine og Kristina:

♦ 7 Handstand pushups

♦ 7 thrusters

♦ 7 toes to bar

♦ 7 deadlift

♦ 7 burpees

♦ 7 wall ball

♦ 7 pullups

 
Hehe, liiiiiittegranne sliten ja...

Vi blogges! Lover ♥


Fullført Eximiakur: Resultater

Heia dere!

Håper dere har hatt en tipp topp helg alle sammen, min har vært over gjennomsnittet. Tacokosen med go'jenter på fredagen var viktig for meg, selv om det kanskje ikke så helt slik ut da jeg lå å snorket i sofaen til Charlotte. Godt å se jentene igjen var det hvertfall! På lørdag meldte jeg meg inn på crossfit 46 og hadde en morsom team wod der sammen med Trine. Kvelden tilbrakte jeg derimot helt i vater på sofaen, kun akkompagnert av Kinder Maxi -for en ro! Søndagen har ikke vært like rolig. Jeg har tatt litt bilder med Jeanett, vært på basic kurs i olympiske løft og i en veldig hyggelig familiebursdag med juiceing, kake og leker. Godkjent helg ass!


Men tilbake til fredagen: det helgen min startet med var nemlig min siste behandling av Eximiakuren, det vil si behandling nummer 10 av 10. Nina og den mangearmede maskinen hennes har gjort tydlige forandringer med både magen og ryggen min. Jeg synes det er sååå morro og se før- og etterbildene ved siden av hverandre. Forskjellen er enorm, spesielt når jeg forsøker å ta tak i "håndtakene" mine. Det er noe helt annet enn hva det var tidligere, så stramt og fast! I tillegg er det morro at magemusklene har blitt så markert. Det har motivert meg til å blandt annet øve mer på toes-to-bar, haha!

Men jeg har som nevnt ikke bare merket ytre resultater etter Eximiakuren. Jeg har også følt at jeg har fått et noe bedre energinivå enn tidligere. Det har blitt enklere å komme seg opp om morgenen og jeg føler generelt at dagsformen min har blitt forbedret. Jeg har følt meg veldg bra rett og slett! Spesielt på trening har jeg opplevd at jeg yter bedre . Høyere intensitet og jeg har ikke hatt en skikkelig dårlig dag på trening siden jeg begynte på kuren. Som nevnt har jeg også fått forbedret bevegeligheten min. Jeg har merket stor fremgang på yogaen, så behandlingen har uten tvil bidratt til å løse opp i spenninger og muskler.
Eximia-maskinen: tre behandlinger i en maskin.


Jeg har hatt behandling på mage og rygg, men Eximia kan også brukes på mange andre områder.
Superhappy etter siste Eximiabehandling i kuren.


Eximiaresultater etter 10. og siste behandling.

EXIMIAKUR (10 behandlinger): FØR- OG ETTERBILDER

 

UNDERVEISBILDER: bilde etter første, femte og tiende behandling
Kjempeglad for å ha blitt tatt så godt vare på av denne flotte og ikke minst dyktige dama.

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


Flowerpower!

Endelig fredag, er det ikke det de sier?
Jeg merker faktisk ikke forskjell legre jeg, synes egentlig hver dag er like awesome. Helg eller ukedag er egentlig litt potato-potato, og det på tross av at jeg har helt jobbfri denne helgen. I morgen har jeg omtrent ingen planer, men søndag blir derimot hektisk. Jeg skal jeg nemlig på et tre timers kurs styrkeløft og forhåpentligvis lære masse nyttig og gøy. Jeg har veldig lyst til å teste meg på Crossfit Open-øktene, men da må jeg lære meg snatch. Satser på å teste meg på den første open-økta hvis jeg får det til på søndag. Har aldri prøvd før så her starter vi fra scratch -flaks kurset varer lenge!

Har forressten lagt min elsk på blomstertights til våren og har foreløpig skaffet meg en i minst fifty shades of grey. Supersøt synes jeg og en favoritt på yoga. Både den trensparente toppen og tightsen under er fra Casall og kan kjøpes hos Sportmadness.no.


Casall tights HER, og overdel HER

Sponset


Eximia: Ytre utvikling så langt

Heisann!

I dag oppdaget jeg og Nina hos Klinikk Nina på Helsehuset at vi rett og slett har bommet helt på tellinga av Eximiabehandlinger. Det var ikke behandling nummer 9 og 10 jeg hadde denne uken, men derimot 7 og 8 fant vi plutselig ut. Det var i grunn en hyggelig overrasskelse å få, og jeg gleder meg allerede til å returnere i neste uke for mine to siste behandlinger i kuren. Ikke følte jeg meg 100% klar for å ta farvel med vakummassasjen heller, så dette er vel i bunn og grunn å regne som en skikkelig gladnyhet i mine øyne.

Jeg tenkte likevel å oppdatere dere på de ytre resultatene av behandlingen i dag. Derfor får dere se alle etter-behandling-bildene i rekkefølge. Jeg har lagt så og si alle ut tidligere, men inntrykket blir noe litt annet når bildene settes rett etter hverandre. Alle bildene er tatt rett etter hver behandling, på samme plass, med omtrent samme lys og på nogenlunde tom mage. Derfor vil jeg påstå at de er høyst sammenlignbare. Selv synes jeg alllerede at utviklingen er enorm, men endelige resultatbilder kommer altså i neste uke.


Etter 1. behandling


Etter 2. behandling


Etter 3. behandling


Etter 4. behandling


Etter 5. behanling


Etter 6. behandling


Etter 7. behandling


Etter 8. behanling

Stay tuned for endelige resultater!

Sponset behandling


Uke 4 hos Klinikk Nina

Herligland! Jeg føler ikke det er lenge siden jeg startet Eximiakuren hos Klinikk Nina, men i går hadde jeg altså min åttende behandling av ti tilsammen. Det har jammen gått fort! Jeg har jo faktisk gått på kuren i en hel måned nå, med behandlinger to ganger i uka. Neste uke er altså siste uke med kuren, og jeg har mine to behandlinger allerede på mandag og onsdag. Det er litt synd at det går mot slutten for jeg kommer til å savne besøkene ho Nina og musklene mine kommer garantert til å savne vakummassasjen!

Heldigvis har jeg opplevd kjempegode resulteter av behandlingen, som derimot ikke vil ta brått slutt. Jeg har blandt annet opplevd at jeg har fått mer energi og overskudd i hverdagen. Jeg føler blant annet at jeg yter bedre på trening, og at jeg har lettere for å stå opp om morgenen. I tillegg har muskler jeg ikke en gang visste at jeg hadde dukket opp i mageområdet, og det er selvsagt også litt stas når bikinisesongen kommer snikende.


Klar på benken. Fotograf Charlotte fant tidenes vinkel, men pyttsann:-D Haha!


Nina kobler et "armbånd" til armen min som skal lede strømmen.

Nå begynner faktisk første del av behandlingen å bli mer ubehagelig enn den tidligere har vært. Det er rett og slett fordi Eximiabehandlingen har funket. Jeg har fått mindre å jobbe med på det området som ultraoperasjonen blir utført på, fordi fett har blitt "smeltet" bort. Derfor opplever jeg det også som mer ubehagelig.
Oljene som brukes under behandlingen tilfører huden næring og etterlater den myk og glatt.


Lymfedrenasjen er derimot fortsatt behagelig.Denne delen av behandlingen gjør at kroppen kan kvitte seg med avfallstoffer, fett og overflødig veske.


Og til slutt den beste delen: vakummassasjen. Får i gang lymfesystemet og blodomløpet, og er bra for muskler og spenninger.
Resultat av Eximiabehandling nummer 8.

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


En ekstra sprek torsdag

WOW! For en sprek torsdag det har vært. Jeg startet 07:30 med en yogatime etterfulgt av en liten økt der jeg øvde på å gå på hender, øvde på muscleups og trente litt pullups. Etter en del skolejobbing og en ufrivillig liten powernap på sofaen, returnerte jeg til Spicheren treningssenter sammen med Trine i kveld. Vi har nemlig testet ut den nye HIIT-timen på Spicheren for første gang. Kjempegøy og knallhardt var det -ikke helt tungt slik vi er vandt til, men skikkelig syre-tungt. Vi lå rett ut på parketten etterpå, gørrsvette og utslitt. Fantastisk følelse!

Nå vurderer jeg sterkt en treningsfri fredag, men ettersom jeg er litt usikker på om jeg rekker en økt på lørdag tror jeg jeg må hive meg rundt likevel. Det er jo så mye treningsrelatert morro å være med på, timer man ikke vil gå glipp av og så mye som skal øves på. Jeg føler nesten ikke jeg har tid til en restday. På en god måte altså; jeg synes jo dette er dødsgøy og det er faktisk på trening jeg slapper best av sånn rent psykisk tror jeg. Eventuelt når jeg sover, men da drømmer så mye crazy at jeg tviler litt på det i grunn.


Full av endrofiner i ny Adidas-genser fra Junkyard utsolgt, men finnes også i rød HER (jeg har S)


Ønsker dere en fantastisk valentines helg alle sammen! Jeg skal jobbe og ellers er planene fortsatt litt uklare, men noe koselig skal jeg få sjarmøren min med på ♥ Skal dere noe spesielt?

Sponset genser


Mye mer enn fettsmelting

I går hadde jeg som sagt min andre behandling i min Eximiakur på 10 behandlinger. Det var mindre ubehagelig denne gangen, og gud så godt det var å få nok en vakummassasje! Den kommer jeg virkelig til å savne når behandlingen er over. Da jeg var på vei ut døren hos Klinikk Nina, kom en mann inn som ville spandere behandling på sin spreke kone etter å ha sett det på bloggen. Heldig kone det der!!

Det ble litt halv-aggressive kommentarer på forrige blogginnlegg der jeg skrev om Eximiakuren jeg skal gjennom. Som Simen sa til meg så må jeg regne med det -spesielt når jeg bruker "fettsmelting" så sentralt i overskriften. Men selv om det ble en og annen reaksjon (som jeg overhodet ikke er vandt til), så skal jeg hilse å si at statistikken skøyt i været etter Eximia-innlegget. Jeg konkluderer derfor med at det er langt flere som er interressert eller i det minst nyskjerring enn det er lesere som er provosert. Derfor skal dere selvsagt få resten av Eximiakur-historien min gjennom de neste fire ukene.

Men i dette innlegget vil jeg fokusere på at dette overhodet ikke kun dreier seg om fettsmelting, men også har mange helsemessige fordeler. Både for folk flest og for dem som driver aktivt med trening. Jeg gjør ikke dette fordi jeg har noe behov for å endre på kroppen min. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette for bare et år tilbake, men jeg er faktisk veldig fornøyd med kroppen min slik som den er. Grunnen til at jeg ville ta kuren er følgende helsemessige fordeler, den deilige vakummassasjen og selvsagt hadde det vært morro å bli litt mer markert.

♥ HELSE ♥

- behandlingen er en detox/avgifting der kroppen kvitter seg med avfallstoffer. Vi får alle avfallstoffer i kroppen -uansett hvor sunt vi spiser, og kan med fordel skille ut disse gjennom lymfesystemet.

- behandlingen er også sirkulasjonsfremmende både for lymfesystemet og blodomløpet.

- eximiabehandling har også positiv innvirkning på immunforsvaret

- virker stabiliserende på mage og tarm

- fjerner veskeansamlinger. Bra mot betennelse og ødemer


Aldri har jeg kommet så langt ned at jeg har truffet leggen med pannen i denne tøyeøvelsen.


♥ TRENING ♥

- man skal få økt treningsintensitet gjennom økt oksygenopptak

- forkorter kroppens restitusjonsperiode

- skal bidra til færre belastningsskader

- massasjen er bra for muskler og spenninger. Jeg har merket enorm progresjon i en av øvelsene jeg gjør når jeg er på yogatime (se bildet over). Aldri har jeg fått ansiktet helt ned til leggen.

 


Her er resultatbilder etter andre gang.


Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset


Starter uka med fettsmelting

Hallo dere♥
Mandag og ny uke da gitt! Det kan jeg like, kan dere? Jeg har hvertfall gledet meg, for denne uken starter jeg nemlig på et nytt, spennende prosjekt i samarbeid med Klinikk Nina på helsehuset her i Kristiansand. For noen uker siden fikk jeg tilbud av Nina om en Eximia-behandling på mage og rygg, også kalt "fettsmelting". Jeg var ikke sen om å takke ja til å teste denne forholdsvis nye og unike behandlingsformen -kjempespennende og ikke minst midt i blinken for meg som trener så mye. Likevel fant jeg ut at det var best å vente til lappen var i boks, på grunn av et allerede stramt tidssjema. Men i dag har jeg altså vært hos Nina og fått min aller første Eximia-behandling.

Eximia er et system som fremmer helse, velvære og kosmetisk pleie av både kropp og ansikt. Behandlingen består av følgende tre trinn: ultraoperasjon (kombinasjon av ultralyd og elektroperasjon), lymfedrenasje og bindevevsmassasje.  Kombinasjonen av disse tre gir umiddelbar effekt etter bare en behandling, men for best mulig resultat skal jeg ha 10-eximiabehandlinger fordelt på 5 uker fremover -altså to i uken. Jeg kommer til å oppdatere dere underveis her på bloggen slik at dere kan følge med på utviklingen dere også. I tillegg skal jeg gi dere min opplevelse av selve behandlingen og resultatene, og ikke minst skal jeg forsøke å gi et best mulig (men ikke for innviklet) bilde av hva dette går ut på.

Eximia-kur er altså ikke bare effektiv på lokal fedme, men behandlingen virker også på en rekke andre områder. Blandt annet hjelper den på dårlig blod- og lymfesirkulasjon, muskel- og leddplager, mage- og tarmproblemer, cellulitter og immunforsvaret. Jeg tar altså ikke dette for selve slankingens del, men mer for å bli markert og ikke minst for å rense ut avfallstoffer fra kroppen gjennom detox/avgiftning.


Supersøte Nina hos Klinikk Nina på helsehuset i Kristiansand.

Jeg møtte opp klokken 0900 på klinikken i dag morges. Charlotte var med som både psykisk og "fotografisk" støtte, for jeg skal ærlig innrømme at jeg grudde meg litt. Nina hadde på forhånd forklart at det kunne være litt ubehagelig, men ikke vondt. Som den pingla jeg er med ikke akkurat skyhøy smerteterskel, er jeg klar over at "ubehagelig" for andre, fort kan oppleves som "dritvondt" for meg.


Her er noen bilder av områdene jeg skal få behandling på. Bildene er tatt før min første Eximiabehandling.Første del av behandlingen, ultraoperasjon, var til min store glede bare ubehagelig slik Nina hadde beskrevet på forhånd. Det var ikke vondt, men jeg hørte en høy pipelyd i hodet og følte litt "stikking" i armen og på det området som ble behandlet. Først ble den ene siden behandlet i fem minutter, og så begynte Nina på den andre siden. "Stikkingen" ble mer intens på den siste siden, men da skrudde hun litt ned på styrken slik at det ble behagelig igjen. Denne delen skaper økt sirkulasjon på cellenivå fra ytterste hudlag og 3 cm ned i huden. Slik "smeltes" fettet og huden strammes opp.

Neste fase, lymfedrenasje, var ikke ubehagelig i det hele tatt. Nina åpnet opp lymfekjertlene med en slags sugepropp som dere ser på bildet over -dette lagde en klein lyd, men var veldig avslappende. Lymfedrenasjen gjør at kroppen kan kvitte seg med avfallstoffer, fett og overflødig veske.

Bindevevsmassasje var siste del av behandlingen og også toppen av kransekaka vil jeg påstå. Jeg ble massert med vakum, noe som var veldig behagelig og en helt topp avslutning på behandlingen. Denne massasjen bidrar til økt blodsirkulasjon som fører til at avfallstoffene skilles bedre ut gjennom lymfesystemet.

Da Nina var ferdig på ryggen fikk jeg samme behandling på magen.


Bilder fra etter første Eximia-behandling. Prikkene kommer av behandlingen, men er ikke ubehagelige på noen måte og går vekk etter kort tid. CK undertøy
HER (ad.link)

Jeg har sett en merkbar forandring etter bare denne første behandlingen, noe som virker veldig lovende. Det er kanskje tydeligst fremme på magen fordi jeg har minst å "ta av" der, og musklene blir derfor fort synlige. Men også på ryggen/sidene kan jeg merke det i noen grad. Spesielt hvis jeg tar tak i "love handlesene" kan jeg kjenne litt forskjell. Da jeg så meg selv i speilet når jeg kom hjem etter behandling var det første som slo meg at jeg så ut som jeg gjorde etter at jeg hadde løpt masse mot Nordmarkstraver'n-løpet. Jeg har altså gått fra post-christmas-form til løpe-langt-form på bare en liten time hos Nina. Ikke værst, haha -jeg gleder meg til fortsettelsen!


Nina har massevis av kunnskap og råd for god helse og skjønnhet. Kom innom henne på Helsehuset for mer info!Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

 

Sponset behandling


Eksamenstid + trening = suksess!

Det er jammen ikke bare-bare å finne tid til trening i eksamenstiden. Alle mine tidligere semestere på universitetet har jeg feilet i forsøket på å kombinere intens pensumlesing med fysisk aktivitet, men dette semesteret ser det ut til at ting har snudd litt. Jeg får faktisk til 3-4 økter i uka nå i disse dager og er strålende fornøyd med det. Jeg føler meg syk hvis jeg ikke får trent, og dessuten har jeg hørt man blir smartere av å trene, noe som kommer godt med når pensum skal fordøyes ;-)

Jeg tror det er måten jeg trener på som gjør at jeg klarer å holde treningen ved like selv om semesteret går mot slutt. Tidligere brukte jeg rundt to timer på treningssenteret hver gang jeg skulle trene. Jeg hadde pauser mellom alle sett, tok meg god tid og det var lite svetting involvert. Nå trener jeg langt mer intensivt og trenger ikke mer enn 30-45 min for å føle jeg har fått trent skikkelig fra meg. Jeg får opp pulsen, det svir i musklene og jeg blir skikkelig svett på halvparten av tiden.
Noen bilder fra etter dagens økt. Jeg hadde egentlig gitt opp å stå på hendene, men i dag løsnet det plutselig litt. Woho! Nå (etter siste eksamen) skal det øves!!

Klarer dere å kombinere eksamenstid og trening?


Et knippe sangfavoritter til treningen

Good kveld!
Atter en jobblørdag er over og jeg går kjempefornøyd med dagen til sengs. I dag stod jeg opp halv åtte selv om jeg ikke startet på jobb før klokken tolv. Det å stå tidlig opp og få mest mulig ut av dagen gjør meg veldig godt. Derfor tenkte jeg i går kveld at jeg likegodt kunne stå tidlig opp på lørdag når jeg hadde gjort det resten av uka. En alle tiders plan! Jeg fikk både tatt en halvtime sol og trent før vakten min startet på Lindex. Dagens trening bestor av en halvtimes øving på det jeg lærte av Magnus i går etterfulgt av en aldri så liten økt der jeg fikk svettet greit fra meg.

Dette gjorde jeg:
20 burpees
4 runder av:
- 5 dips med kroppvekt
- 10 markløft
- 5 wall ball
- 10 pushups
20 burpees


En liten posttreningselfie og slitne, skittne bein. Topp HERFRA og shorts fra Nike.

Jeg har forressten oppdatert Spotify spillelisten min Spilleliste #1 som dere finner HER. Jeg legger vel egentlig inn nye sanger flere ganger i uka, men denne gangen har jeg hatt et skikkelig raid og funnet masse motverende til treningen. Jeg hørte på treningsfavorittene mine under dagens økt og her er noen av dem:

Peace&love♥


Etterlengtet garasjebesøk

Æææ som tiden har flydd av gårde denne fredags formiddagen!! Nå er det faktisk bare en liten time til jeg skal være på jobb, så dette blir en liten hastverkoppdatering av fredagen min så langt. Den har jeg nemlig brukt i crossfit-garasjen til Progressive. Nesten 4 timer har jeg tilbringt i den lille, men godt utstyrte, garagen som Magnus og Matthew driver, og gud så gøy jeg har hatt det!

Jeg og Magnus trente først på teknikk etter mitt ønske. Jeg visste at ikke dette akkurat er min sterke siden, men herregud så liten peiling det faktisk viste seg at jeg hadde. Etter mye øving, god hjelp og instruksjoner fra Magnus fikk jeg heldigvis litt taket på både det ene og det andre etter hvert. Jeg lærte en hel masse nytt som jeg skal sette av tid til å øve på fremover.

Etter teknikkterpingen med Magnus booket jeg meg likegreit inn på en av dagens timer i garagen. Jeg og fire andre Progressive-kunder svettet oss gjennom dagens økt. Den bestod av først 50 squats, så 5 runder av: 20 KB swing 10 burpees og 5 handstand pushups, og til slutt 50 squats igjen. Alt sammen så fort som mulig før vi avsluttet timen med litt rulling. Og slik fikk jeg altså både lært noe nytt, mosjon og stiftet nye bekjentskap denne formiddagen -ikke dumt!

En veldig fin start på helga med andre ord!


Fornøyd elev, tålmodig lærer og heldig belysning.


Vi trente først litt på teknikk.
Burpees som var en del av dagens økt.


Burpee og litt øving til handstand pushups.


Dagens økt svart på hvitt.


Haha, blikket mitt når jeg føler jeg fortjener litt ros dette da...


Tightsen min er fra Sportmadness.


Takk for en lærerik dag med deg i garasjen Magnus!


Good things come for those who sweat

Hei hei dere ♥
Årh, nå kom jeg nettopp inn døra fra en liten øvekjøringtur med pappa. Den lappen føles så utrolig fjern at jeg innerst inne tenker at jeg aldri kommer til å få den. Men det er vel bare å øve en hel masse, øvelse gjør jo mester sies det så jeg er ivrig på å dra pappa ut av sofaen om kveldene for tiden. Som jeg fortalte for et par innlegg siden har jeg en litt dårlig periode akkurat nå. Jeg føler liksom alt går litt i mot meg i disse dager og på toppen av den ene minikrisen etter den andre har nå kjørelærer min blitt syk. Det var ikke bakkestart og lukeparkering jeg gruet meg mest til når jeg skulle begynne på kjøreskole, men det å sitte i en liten bil med en helt ukjent. Heldigvis ble jeg kjempefort kjent med jenta jeg kjører med, men nå får jeg altså vikar og må stifte nytt kjørelærerbekjentskap. Ikke verdens undergang og det er sikkert bra å kjøre med noen andre også, men det er ikke noe jeg ser frem til.

Men det er ikke bare kjøretime 07.15 på mandag jeg gruer meg til. I dag fikk jeg plutselig superangst for hva det skal bli av meg. Jeg har studert i snart tre og et halvt år, og har nå en bachelor i norsk og er snart halvveis i et årsstudium i kommunikasjon. Tanken var at jeg skal bli lærer, men i dag på skolen slo det meg plutselig at jeg ikke er intressert i norsk. Det endte med en halvtime i garderoben på treningssenteret med surmulign før jeg endelig kom meg opp og fikk løftet både kropp og jern. Det hjalp betraktelig på humøret med en intensiv, svett styrkeøkt der jeg fikk tankene over på noe annet, men hva jeg skal bli vet jeg fortsatt ikke.

I dag trente jeg litt av alt ettersom jeg har en PT-time i morgen og ikke vet helt hva vi skal. Jeg gjorde to øvelser av gangen med en hovedøvelse og en øvelse jeg på en måte tok i pausene. Jeg tok dem altså annen hvert. Legger du opp styrketreningen din slik får økta litt høyere intensitet og du blir skikkelig svett. Ikke minst så er det jo fint med litt effektiv trening nå som det går mot eksamensperiode og man må bruke tiden på pensumlesing. Usikker på øvelsene? Klikk på dem for å se bilder!

Dette gjorde jeg på trening i dag:

7 pullups og 10 skulderpress *4
10 knebøy og 10 pushups *4
10 markløft og 10 situps med vektskive over hodet *4
7 kickback glutes i kabler *3 på hvert bein
7 dips og 10 situps *4


Denne ettermiddagen har jeg spist taco med pappa i nye koseklær. Kløfri ullgenser fra Brynje of Norway HER og perfekte joggebukser fra Nike HER.

♥♥

Sponset/ad.link


Svett start på helga

Alt for sent, men her kommer dagens treningsøkt som lovet på instagram. Jeg burde egentlig vært i seng for lengst fordi jeg planlegger å rekke en treningsøkt før jeg drar til skien i morgen. Jeg skal til skien i familiebursdag og drar med bussen klokken 2. Før den tid er det altså ikke bare pakking, blogging og en deilig helgefrokost på tapetet, men også en lignende økt den jeg har beskrevet på bildet under.

Det ble en sen fredag fordi jeg har vært på kjempekoselig venninnekveld hos Heidi. Var en evighet eller to siden jeg hadde sett den jenta nå så derfor ble det film, speltlompepizza og sjokolade på meg og Charlotte i hennes nye leilighet i kveld. Gud så fint det er der! Det er hvertfall ingen tvil om at jentene som bor der har en liten ting for interiør.
Dagens treningsklær er fra Individu: tights HER og topp HER. Sko fra Helly Hansen. (Sponset)


Tidlig helgestart

Heisann hoppsann!
For en effektiv morgen jeg og min kjære har hatt i dag (om jeg får si det selv). Vi startet denne fredagen med yogatime 07.30. Vi pleier ikke dra på yoga på fredager, så derfor fikk vi en annen instruktør enn Dan som har timene i ukedagene. Denne gangen hadde vi en kvinnelig instruktør og hun var kjempeflink. Men det var likevel litt vanskelig å henge med i svingene da det var mange nye bevegelser og positurer for vår del. Yoga er jo så mangt, så timen i dag ble ganske annerledes, men det var gøy å prøve noe "nytt" så det er absolutt sannsynelig at det blir fredagsyoga flere ganger i fremtiden.

Etter yogatimen trente vi litt styrke på overkropp. Bryst, triceps, skuldre og biceps. En kort og ikke særlig intensiv økt, men absolutt bedre enn ingenting. Sosialt er det jo også når man trener med andre, og dette var en fin måte å starte helgen på. Simen reiser til Oslo i helgen så da fikk vi litt kvalitetstid på treningssenteret før han satt seg på toget. Dette gjorde vi:

Benkpress
Dips
Skulderpress
Bicepscurl


Dips med egenvekt. Tights HER og overdel HER fra Individu.

Jeg spør som på insta: Trener dere i dag og i så fall hva da?


Sterk til nyttår

Hippp hurra! ENDELIG føler jeg at jeg er skikkelig i gang med treningen igjen, og nå nekter jeg å bli syk på hvertfall et halvt år! Jeg startet på mandag, som er kjent for å være den ultimate dagen å starte noe nytt på. Og en god start ble det også, det var sååå deilig å være tilbake mellom apparatene på treningssenteret. Mandagstreningen ble en god gammeldags rygg og bicepsøk i mitt eget selskap.

Etter en sommer med omtrent bare løpetrening og lite prioritering av styrke, hadde jeg regnet med å være en god del svakere enn det jeg var tidlig i vår, . Treningen mot nordmarkstravern gjorde nemlig at jeg måtte legge styrketreningen litt på hylla for å ha tid til å prioritere løping. Men da jeg i går oppdaget hvor mye jeg faktisk måtte gå ned på vekter og opp i strikktykkelse på de forsjellige øvelsene, må jeg innrømme at jeg fikk litt bakoversveis.

Mandagstreningen ble med andre ord et lite slag i trynet, men ettersom det ikke er noe annet å gjøre enn å trene seg opp igjen så valgte jeg å gjøre det til noe positivt. At jeg har vært såpass mye sterkere enn det jeg er nå betyr at jeg kan bli det igjen og da har jeg noe konkret og målbart å jobbe mot fremover. Med andre ord er det jo faktisk litt motiverende også! Målet er å være tilbake der jeg var innen nyttår, så da er det bare å stå på.

I går, etter en tidlig yogaøkt, fikk jeg oppleve det samme på legday med Jeanett. Jeg har aldri vært supersterk i beina så forskjellen var ikke like stor her, men det trengs absolutt et par legdays i uka framover. Det var uansett kjempegøy å trene sammen med Jeanett som faktisk var på treningssenter for første gang. Tipper hun er minst like stiv og støl som meg i dag, hehe! Selv klarer jeg nesten ikke sette meg på do, så i dag planlegger jeg å gjøre skolearbeid fra den myke sofakroken før jeg og Camilla skal på crossfit time i ettermiddag. For noen spreke venninner jeg har ass!

På yogaen var derimot ting nogenlunde som normalt. Jeg er ingen myk person men jeg inbiller meg at jeg har en ganske sterk kjernemuskulatur så de gamle triksene satt fortsatt. Her er den litt tyngre versjonen av planken og kråkepositur:


Den litt tyngre versjonen av planken og kråkepositur fra yogatreningen. Klær fra Individu.

Hvis noen av dere også planlegger å bli sterke til nyttår vil jeg tipse dere om å kikke innom Individu sitt bursdagssalg HER i dag. Min kjære sponsor fyller nemlig to fantastiske år i dag og feirer med 20-90% salg på alle varer i dag og i morgen, samt konkurransser på både Instagram og Facebook. Få ting er vel så motiverende som nye treningsklær så da er det bare å benytte sjansen! HAPPY SHOPPING♥


Sjekk ut Individu sitt bursdagssalg HER. Tights fra Individu.

Skal dere trene i dag, og i så fall hva da?

Annonse


Nordmarkstraver'n: Jeg gjorde det!

Herregud, i dag har jeg løpt 3 mil i dag og jeg tror nesten ikke jeg har vært så stolt i mitt liv. Jeg var så glad og kry da jeg kom i mål etter 3 timer og ca 13 min at jeg faktisk måtte gråte en skvett. Heldigvis så var jeg så svett at det var neppe noen som så det. For meg som hadde som et "stille mål" å klare løypa på 3,5 timer ble det en kjempeseier å være inne på denne tiden -det hadde jeg aldri trodd! Jeg fikk til og med Nordmarkstraver'n merket som jeg i hvertfall ikke hadde noen ambisjoner om -fy søren jeg er så glad!!


Jeg, Gina og Kaja. Kjempefornøyde med egen og hverandres innsats!

Her er en liten oppsummering fra løpet mitt:

Før løpet:
Det var kun jeg og Kaja Marie fra The Dare-prosjektet som stilte til start i dag, men hun hadde med seg en venninne, Gina. Da var vi i hvertfall 3 om denne galskapen, og det hjalp veldig mye å prate og diskutere med noen i samme situasjon som meg selv i forkant av løpet. Vi møttes på songsvann hvor vi fikk tildelt startnummer. Herfra ble vi kjørt i busser opp til Stryken hvor Heltraver'n på 3mil skulle starte.

0-5km:
11.00 gikk startskuddet. Ettersom det var fellesstart forsøkte jeg å finne "min plass" i mengden de første 5km. Det vil si at jeg prøvde å finne det området i løpa der de jeg følte var omtrent like spreke som meg løp, slik at jeg skulle slippe å bli veldig mye forbiløpt eller å måtte løpe forbi mye senere i løpet. Det tok ikke lang tid før jeg merket at dagsformen var veldig bra og jeg fikk motivasjon til ikke bare å gjennomføre, men også gjøre det bra. Alt stemte: bekledning, sko, maten jeg hadde spist og ikke minst det mentale.

5-10km:
Jeg dro etterhvert frem taktikken til pappa da det begynte å "løsne" litt i rekkene. Jeg fant meg personer som virket nogenlunde like spreke som meg og som løp i et jevnt tempo. Når jeg følte jeg hadde krefter til å løpe forbi de jeg hang etter løp jeg frem til en ny person som jeg fulgte i helene på. Jeg tror jeg fulgte ca 7 forskjellige personer gjennom løpet. Dette var faktisk en kjempefin taktikk. Jeg tror at jeg lett kunne løpt for fort og dermed tatt ut for mye krefter tidlig i løpet hvis jeg ikke hadde gjort dette. Det er fort gjort å bli litt for gira og føle at det går "lett" i begynnelsen av løpet, men det er viktig å spare litt på kreftene når man skal løpe så langt.

10-15km:
Jeg oppdaget fort at løypa bestod av mye mer terreng enn jeg hadde belaget meg på og ikke minst trent meg opp til. Det var mye søle i stiene og jeg forsøkte lenge å holde meg tørr på beina i redsel for å få gnagsår dersom jeg ble våt i skoen. Det måtte jeg bare gi opp for etterhvert var det ikke mulig å unngå å plumpe en gang i blandt. Etter tips fra PT'en min var jeg nøye med å drkke på hver eneste drikkestasjon. 2 plastikkrus med saft og en kjeks ved siden av dersom det var en matstasjon jeg kom til.

15-20km:
Halvveis i løpet følte jeg meg fortsatt i fin form, men etter dette ble det tyngre og tyngre. Leggene mine begynte å værke, først den høyre, så den venstre. Jeg vil tro at en del av skylden for dette ligger i at jeg ikke har løpt så mye i terreng tidligere. Uvandte bevegelser for muskulaturen i leggene med andre ord. Jeg hadde med meg en energi-gel i løpebeltet som jeg tok første "slurk" av ved 17km. Det hjalp på energinivået, men jeg ble tatt igjen i en del bratte og steinete nedoverbakker. Jeg var redd for å falle og holdt på å tryne et par ganger, så jeg tok det litt roligere i disse.

20-25km:
Selv om jeg stadig tok en slurk av gelen min og var flink til å drikke på drikkestasjonene var det veldig tungt å løpe etter 2mil var passert. Jeg motiverte meg psykisk ved å prøvde å tenke på ting som motiverer meg i det daglige. Jeg tenkte på alle som har ønsket meg lykke til og som visste at jeg skulle løpe Nordmarkstraver'n (kunne jo ikke skuffe dem, haha), på alle andre som løp foran og bak meg, på pappa som jeg fikk mange gode råd av i forkant og kjæresten min som alltid har så troa på meg. Dette hjalp faktisk VELDIG.

25-30km:
Da det var 5km igjen av løpet tenkte jeg: "dette orker jeg ikke mer, jeg må gå resten av løpet". Jeg var dønn stiv i begge bein og hadde tatt min siste slurk av gelen. Av en eller annen grunn fikk jeg rumpa i gir på tross. Veldig merkelig, men på denne strekningen så tok jeg faktisk igjen ganske mange og jeg gikk ikke i noen oppoverbakker. Jeg hadde sinnsykt lyst til å komme i mål og bli ferdig med hele traver'n.

I mål:
Da jeg kom rundt den siste svingen og fikk øye på mål slapp jeg ut et hikst og en tåre før jeg mer eller mindre spurtet inn. Det var en helt ubeskrivelig følelse å krysse målstreken! Jeg fikk Nordmarkstaver'n merket i hånden tok to glass saft, fjernet de gjørmete skoene og satt meg inntil en vegg i skyggen. Jeg hadde så vondt fra hoftene og ned at jeg ikke visste om jeg skulle stå, sitte eller ligge, men jeg var helt sinnsykt glad.En fornøyd Kaja som krysser målstreken.


Litt energi etter løpet.


Fine jenter!


Hipp hipp hurra vi klarte det!!

Flere som løp Nordmarkstraver'n i dag?


The Dare: Hvordan har det gått?

I vår fant jeg en veldig spennende mail i innboksen min. Det var Helly Hansen som utfordret meg til å delta på et prosjekt der målet var løpet Nordmarkstraver?n på 3 mil. Prosjektet med det passende navnet The Dare gikk ut på at et knippe bloggere skulle få hver sin PT og øve seg opp til å løpe langt gjennom 3 måneder i sommer. Når løpsdagen kom i september skulle vi være klare til den 3 mil lange utfordringen som ventet oss i Nordmarka.

Dette var en utfordring som passet meg ypperlig. Jeg hadde nemlig lenge tenkt på å begynne å løpe igjen, etter en vinter med kun styrketrening, crossfit og intervalltrening. Jeg hadde vært kjempeaktiv i lysløypa vår og sommer 2013 og savnet litt å løpe. Derfor takket jeg ja på flekken. For å få en innføring i prosjektet ble jeg sendt til Oslo der jeg fikk møte de andre modige bloggerne som hadde takket ja. I butikklokalene til Helly Hansen fikk vi en innføring i The Dare, vi lærte mye om løping og fikk høre om treningskolleksjonen til Helly Hansen samt prøve klær.

The Dare-møte i Helly Hansen sine butikklokaler i Oslo med de andre bloggerene

Det tok ikke lang tid før jeg fikk en enorm pakke med superfreshe klær, sko og tilbehør i posten. Jeg fikk også en egen løpe-PT fra Driv Treningssenter som gjennom mail fikk satt opp et treningsprogram til meg. Ettersom vi hadde ca. tre måneder å forberede oss til løpet på fikk jeg ett treningsprogram for hver måned. Ett for Juni, ett for Juli og ett for August. I september var det satt opp et eget spesialopplegg som jeg skulle følge rett før løpet.

Etter hvert fikk jeg også lastet ned Helly Hansens helt nye app «Gone on my catwalk». Denne skulle vi bruke hver gang vi var ute og trente slik at treningsmengden vår ble registrert på vår egen profil. På Helly Hansens-facebookside lå statistikkene våres synlig for alle slik at Helly Hansens følgere kunne følge med på hvordan vi gjorde det underveis, og på den måten kunne vi bloggerene sammenlikne oss med hverandre. Oversikten finner dere HER.

Nye funksjonelle og freshe løpeklær fra Helly Hansen

Juni kom og treningen skulle starte. Jeg dro på ferie til USA med treningsklær i kofferten og hadde store ambisjoner om å løpe massevis. Sommeren 2012 hadde jeg vært på ferie i hellas der jeg hadde løpt hver morgen før solen stod opp, så jeg kunne ikke se for meg at det å være i et annet land skulle bli noen hindring. Men det ble det. I løpet av 3 uker på ferie i Florida hadde jeg bare løpt en eneste gang. Ettersom vi reiste Florida rundt var vi stort sett ikke mer enn en natt på hvert hotell og det ble mye roadtrippin? og lite tid til løping. The Dare fikk en veldig dårlig start for meg med andre ord.


Fra løpeøkt mellom maisåkerene i USA

Da jeg kom hjem fra ferie med skikkelig dårlig treningssanvittighet var jeg veldig motivert for å sette i gang, og det gjorde jeg også. Jeg har vært flink til å løpe mellom jobbvaktene og har fulgt treningsprogrammet fra PT?en min så godt jeg har kunnet gjennom resten av sommeren, men det har vært litt problemer underveis. Blant annet så falt jeg ganske hardt på sykkel i juli (les om det HER). Jeg hadde derfor godt over en uke fri fra treningen da jeg hadde smerter i begge knær og haltet litt (haha) etter ulykken. Jeg har også vært forkjølet to ganger der jeg har trent mindre, men jeg har heldigvis ikke fått noen skader som følge av treningen.


Bilde av noen av skadene jeg fikk av sykkelulykken. Les mer HER

Denne uken har jeg fulgt opplegget for siste uken i treningsprogrammet. Jeg har kun hatt en skikkelig løpeøkt på mandag. Da løp jeg 7,5km i hurtig tempo. Jeg hadde også en fire drag på 200m på stadion i går for å «vekke» beina slik PT?en min hadde satt opp. Ellers har jeg prøvd å få i meg mye og bra mat denne uken og sovet så mye jeg kan. I dag sov jeg helt til klokken 11.

I femtiden i dag reiser jeg til Oslo med fly. Løpet er i morgen klokken 11, men jeg skal sove to netter på Scandic Vulkan slik at jeg slipper å stresse før og etter løpet. I kveld er planen å slappe helt av på hotellrommet, foruten en tur innom Zara hvis det blir tid til det.

Jeg må innrømme at jeg gruer meg veldig til løpet i morgen. Det er ikke slik at jeg ikke føler at jeg har trent nok (selv om jeg skulle ønske at jeg hadde fått trent mer), men i august har jeg hatt minst to dårlige treningsdager om dere skjønner. To dager der jeg har planlagt å løpe langt, men da jeg har blitt nødt til å gå fordi beina rett og slett har nektet å løpe. Min største skrekk er å ha en sånn dag i morgen, men jeg krysser fingrene for at dagsformen spiller på lag og at det er mer opp til syken min enn beina. Dessuten synes jeg valg av sko og bekledning er supervanskelig, men jeg pakker med meg alt mulig så må jeg se an været i morgen.

Jeg gleder meg selvfølgelig også. Jeg gleder meg til å komme i mål og jeg gleder meg til å ha løpt 3 mil. Jeg kommer til å leve på at jeg har løpt Nordmarkstraver?n  i en evighet hvis jeg klarer det. Haha :-)


Ønsk meg lykke til da ♥ Jeg trenger det!


New in: Individu

God helg dere!
Ville bare innom for å minne om at studentrabatten hos individu.no går ut denne helgen. Siste dag for å benytte seg av rabattkoden "student14" og få 20% på alle varer er altså søndag. Denne helgen er med andre ord en kjempefin anledning til å fornye garderoben og gjøre den klar for en ny årstid. Det har jeg gjort. Bare se så mye fine nyheter jeg har fått av Individu:


Orange topp HER, løpejakke HER, tights HER, sko HER, genser HER og rosa topp HER

 

 

Sponset


Gratis dagen derpå-trening

Hallo-hallo fra den kjiiipe bloggeren!
Hele vinteren går jeg å tenker at til sommeren skal jeg være kjempeflink til å oppdatere bloggen. Da er det lettere å ta antrekksbilder og generelt er det mer å ta bilder av -mer som skjer. Så kommer sommeren og jeg har bare lyst til å nyte hver solstråle og varmegrad den kan tilby -tenker at "bloggingen kan jeg ta når været er kjipt!. Men i disse dager er jo været alt annet enn kjipt, det er faktisk helt porno. Jeg elsker sommeren!!

Fortiden trener og jobber jeg veldig mye og ellers prøver jeg å være mest mulig sosial med venner i go'været. I går var jeg i bursdag til Goshina. Vi ble bare fem, men hadde det knallgøy på verandaen til sent på kveld. Må også nevne at deilig mat og vin og var involvert. Etter hvert fikk vi naboklage og forstod at tiden var inne for å dra på byen og der var det i allefall liv! Kjempegøy å treffe venner og kjente som er hjemme på ferie.

Denne søndagen våknet jeg ganske bedugget, men jeg og Inger Lill klarte likevel å dra oss på gratis fellestrening i Narviga med Progressive. Ikke værst til å være dagen derpå om jeg får si det selv! Vi fikk oss altså en kjempegod og morsom treningsøkt før vi dro rett til stranda sammen med Camilla. Der skaffet vi oss litt farge, badet og bare nøt resten av dagen. Dette må være en av årets beste norske sommerdager for min del. Hipp hurra for fri!

Her er litt bilder fra dagens fellestrening:

Tonje, jeg og Inger Lill jobbet oss gjennom dagens økt som lag. Morsom måte å trene på!
Økta besto av forskjellige deler der en person gjorde øvelsen mens de to andre gjorde noe annet mens de ventet på sin tur. Vi skulle ha et visst antall repetisjoner av hovedøvelsen til sammen.
Mellom hver del av økta løp vii 400 meter.


Les mer om den gratise søndagstreningen på bloggen til Magnus HER.
Anbefaler alle i området å benytte seg av tildudet -dette er knallgøy og for ALLE!


Noen mil å ta igjen

Hallo!

I dag har jeg hatt full da på jobb. Det var kjempedeilig å være tilbake og jeg har kost meg masse i dag. Det på tross av jetlagen som uten tvil kjennes på kroppen. Føler meg helt i tåka og varm til en hver tid, men jeg fikk heldigvis sove godt i natt.

I kveld hadde jeg egentlig planlagt å løpe en tur. Jeg har mye trening å ta igjen når det kommer til The Dare. Ettersom jeg har somlet litt i kveld rakk jeg ikke noe løping, derfor satser jeg heller på å få til en løpetur før jobb klokken ni i morgen. Blir hardt så må få lagt meg i en fei nå. Sweet dreams!
Treningsklær fra Helly Hansen


Run between the cornfields

I dag har jeg hatt min første feriedag med trening. Jeg har ikke hatt muligheten før i dag, men siden vi ikke har hatt noe spesielt på tapetet fikk jeg muligheten til å ta en løpetur. Jeg gikk først en liten tur med hunden Brenda i buskene. Vi traff et ekkorn og en slange med gul stripe langs ryggen. Etter det var jeg veldig forsiktig med hvor jeg satt joggeskoene.

Det viste seg at klokken 2 var det værste tidspunktet for en joggetur mellom kornåkerene. Det var så varmt at jeg følte at jeg løp mot en hårføner, og på vei hjem løp jeg med den og det var enda værre. I tillegg syklet pappa ved siden av meg med vann, men det drakk han opp selv. Det ble 5,3 km i brennende hete og jeg tror ærlig talt ikke jeg har vært så svett i mitt liv.
Nytt antrekk fra Individu:
Under Armour topp HERFRA
Adidas tights HERFRA


I gang!

Heia dere!

Herremiti for en vill dag på jobb. Det har vært sinnsykt mye liv, folk og rot, men alt i alt ganske gøy -og GUD så fort tiden går når det er mye å gjøre på Lindex. De fem timene jeg har jobbet i dag gikk unna i en fei, og selv om ikke fem timer er en særlig lang vakt er jeg faktisk blitt litt hes av å takke og ønske kundene god helg. Jeg har altså stått i kassa i dag, og der har jeg slått inn en enorm mengde bikinier. Salg av bikinier er et sikkert sommertegn, og etter jobb tok jeg selv på meg en bikini og satt meg ut på verandaen med reker, loff, smør, majones og sitronpepper. Knalldigg!

I dag morges rakk jeg faktisk atter en løpetur før jeg måtte av gårde på jobb -og det til tross for at jeg og Simen somlet kjempemye med å stå opp. Egentlig pleier jeg å være en morgenfugl, men nå i det siste har jeg ikke vært så flink til å stå opp som jeg pleier. Litt bakvendt ettersom det som oftest blir lettere komme seg opp av senga på denne årstiden. Ekstra vanskelig blir det når Simen skrur av alarmen eller setter den på slumring for å sove videre. Det frister lite å stå opp alene. Men i dag var jeg fast bestemt på å rekke en løpetur og etter litt slumring tok jeg derfor over for alarmen ved å lage alarmlyder selv. Da var det ikke mulig for han å sove videre og vi kom oss opp begge to, hehe.

I dag løp jeg faktisk 7,2 km 40 sekunder raskere enn i går -så det er jo en forbedring. Føler jeg er i gang og det føles bra :-)
Klærene er fra Helly Hansen. Prøvde dem for første gang i dag og er knallfornøyd!


The dare: rustet for løping

Heia dere!

Jeg må fortelle dere om noe kjempespennende: Jeg og noen andre sporty bloggere skal være med på Helly Hansen sitt prosjekt "the dare". Prosjektet går ut på at vi igjennom sommeren skal komme i knallgod løpeform ved hjelp av hver vår PT fra Driv. I september, når vi har trent masse, skal vi avslutte med å løpe Nordmarkstavern på 3 mil -det blir så spennende!

Noen av dere som har fulgt med meg en stund husker kanskje at jeg løp ekstremt mye i fjor sommer. Jeg hadde helt løpedilla vil jeg påstå, og løp gjerne 5-7 mil i uka. Siden det har det blitt veldig lite løping på meg. Jeg har kun løpt intervaller på tredemølla og selvsagt trent styrketrening og crossfit -men man blir jo ikke en god løper av det. I dag var jeg ute i Jegersberg hvor jeg testet løpeformen for alvor for første gang siden i fjor, og jeg må si at jeg er imponert over at formen ikke var verre. Jeg hadde forventet gåing i bakker og pusteproblemer, men 7,2 km gikk ikke så værst.

For ikke så lenge siden var jeg og en del av de andre bloggerene på første samling i Helly Hansen sin butikk i Oslo. Der vi fikk en innføring i prosjektet, lærte mye nyttig om løpsteknikk (som jeg fikk testet ut i dag) og vi fikk i tillegg prøve klær og sko fra Helly Hansen sin sportkolleksjon. I går fikk jeg en enorm pakke i posten med funsjonelt treningsutstyr fra Helly Hansen. Klærne kom i kjempefine, friske farger og med stilig design. Dere kan se av bildene under at det i hvertfall ikke er utstyret det skal stå på når det kommer til løpingen fremover.Her er bloggerene som deltok på første møte KAJA MARIE, ANINE, MADICKEN, INGRID og meg. Dønn klare til å løpe!

Jeg skal vise dere treningsklærne på også etter hvert :-)
Hvis dere vil følge med på hvordan det går med oss kan dere følge Helly Hansen på FB HER

Sponset


Sommerfresh på trening

Jeg tenkte jeg skulle komme med to rimelige tips for å bli sommerfresh på trening til dere. Jeg fikk nemlig en pakke med nye treningsklær fra Individu her om dagen. Det oste sommer da jeg rev opp plastposen, og inni fant jeg blandt annet tre oversøte topper fra Hummel i nydelige pastellfarger. De er til å spise opp og kjempefine i fasongen. Ikke minst så er de sømløse, og det elsker jeg!

Jeg fikk også de superpopulære, enkle og rimelige Under Armour-treningstightsene. Jeg har rukket å bruke dem 3 ganger og liker dem utrolig godt. En virkelig god tights til en rimelig penge. Den er nokså høy i livet og rekker til omtrent over navlen. Den er også ganske lang på bena, men kan brettes pent opp nederst. Tommel opp for knallgod stretch og fin passform.

Bli sommerfresh på trening til en rimelig penge med:

♥ Hummel Venus top kr 229 HER

♥ Under Armour tights kr 449 HER

Var de ikke søte?

Sponset


Trening og eksamenstid

Jeg skal ikke late som at jeg er noe særlig flink til å trene nå i eksamenstiden, men de to siste dagene har jeg i hvertfall fått beveget meg litt. Det er i hovedsak to ting som hindrer meg i å trene nå i eksamenstiden: det ene er at jeg føler ikke at jeg har tid, og det andre er at det ikke frister å trene inne etter en hel dag innendørs med pensum. Det finnes rent teoretisk to enkle løsninger på disse problemene, men selv synes jeg overhode ikke det er så enkelt i praksis:

1. Trening trenger jo i bunn og grunn ikke ta lang tid. En effektiv og intensiv crossfitøkt trenger ikke ta mer enn 20 min. Medregnet skifting og dusjing er plutselig dagens trening unnagjort på under en time, og det bør man jo ha tid til om man er aldri så mye student.

2. Treningen kan gjøres utendørs. En løpetur i skogen eller bare i nabolaget trenger ikke ta lang tid, og det går også fint ann å gjøre styrkeøvelser som ikke krever så mye utstyr utendørs.

Det høres jo enkelt ut og burde kanskje også være det, men som sagt så synes jeg det likevel er vanskelig å kombinere trening og eksamen. De to siste dagene har likevel kjæresten min vært flink til å dra meg bor fra pensum og med på trening. Noen ganger trenger man bare et spark i rumpa. I dag har vi vært på en knallhard og effektiv crossfittime på treningssenteret, og i går tok vi treningen med ut. Vi lekte oss først litt i et klatrestativ i nærheten av hvor jeg bor, og så løp vi noen bakkeintervaller før jeg fikk pollensjokk og måtte rett hjem å legge meg. Pollen er NEW IN hos meg i år for å si det sånn... Hater det.CASALL AR2 Compression
Jeg må forressten anbefale dere tightsen jeg hadde på meg under utetreningen i går: AR2-kompressjonstightsene fra Casall. Jeg fikk dem av Sportysara.no for litt over en måned siden og kunne ikke vært mere fornøyd. Jeg har begynt å se flere og flere med dem nå, og det er tydelig at de har blitt veldig populære. Det er ikke rart for Casall AR2 er de beste treningstightsene jeg har prøvd hittil -en drøm å bevege seg i rett og slett. Her er noen grunner til at jeg digger dem:

♥ Kompressjonstightsen gir stabilitet og optimal støtte til musklene
♥ Kjempefin passform og shapingeffekt
♥ Generelt veldig behagelige å ha på. Strammer ikke i livet eller nederst på leggen.
♥ Har ingen glidelåser eller sømmer som gnager: sømmene er limte for å minimere friksjon
♥ Passe høyde på livet: Rekker til ca rett under navlen
♥ Ikke gjennomsiktige
♥ Fin lengde som passer de fleste: 7/8 lengde og kan brettes opp nederst på beinet
♥ Stilig design: logodetaljer på lår, legg og ved midjen
♥ Pustende og hutigtørkende
♥ Passer perfekt til løping og annen høyintensiv trening. Siger ikke.
♥ Normal i størrelsen: Jeg har 34


Både tights og treningsBH er fra Sportysara. Tightsen finner dere HER og toppen HER. (Fri frakt, rask levering og bytterett)

Sponset tights og topp


Fellestrening i narviga

Hvis ikke dager som denne solfylte søndagen kan kalles en sommerdag så vet ikke jeg. Er det dette som er global oppvarming? Jeg kan i hvertfall ikke huske at det noen gang har vært så varmt i apirl før. Ikke i mai heller for den saks skyld. Egentlig så må man jo bare synes at 27 grader i april er helt fantastisk, men som student i en hektisk eksamenstid kan tidlig sommer også være en ulempe. Det er jammen ikke bare-bare å sitte inne og konsentrere seg om morfologi og ortografi når man har mest lyst til å spille sandvolley på stranda og spise solo-is. Det fikk jeg kjenne på i dag. Optimistisk forsøkte jeg meg med laptop, bøker, papirer, pennner og tusjer ute på verandaen, men med papirer som blåste bort, nabobarn som lekte høylytt og en nabo som spilte ABBA-låter måtte jeg legge hele prosjektet dødt og sette meg inne.

Men så har jeg fått kost meg litt i sola likevel da heldigvis. Jeg har nemlig vært på fellestrening i Narviga her i Kristiansand. Disse treningene er helt gratis og for alle som ønsker å delta. De  arrangeres hver søndag klokken 12 og jeg vil anbefale alle å komme å prøve. Et kjempebra tilbud! Det var nesten 40 som møtte opp denne søndagen og vi fikk  svetta skikkelig fra oss i solsteken. Mer info om fellestreningene på søndag finner dere HER.

Les mer om gratis fellestrening i Narviga HER!


SKLZ: Barrel rollerJeg hadde aldri trodd jeg skulle si (eller skrive) dette, men jeg har faktisk begynt å rulle. Den siste uken har jeg testet massasjerullen SKLZ Barrel Roller som selges hos Individu og jeg har offesielt blitt bitt av rullebasillen jeg også. Jeg drar den gjerne frem på kveldstid og ruller mens jeg ser på TV eller serie. Foreløpig følger jeg et nybegynnerprogram med ett knippe øvelser som fulgte med rullen. Kjempepraktisk da jeg ikke hadde peilig fra før av. Det var enkelt å sette seg inn i rullingen med programmet som fulgte med, men jeg var ganske overrasket over hvor vondt noen av øvelsene faktisk gjorde. Men det er uten tvil en sånn god-vond følelse som man blir helt avhengig av. Jeg digger det!

Fordeler med egenmassasje:
♥ Avspenne stram og spent muskulatur
♥ Restitusjon
♥ Økt bevegelighet

Her er øvelsene jeg gjør:

SKLZ Barrel Roller HER, Under Armour Victory tank HER, Röhnisch Lydia Shape tights HER

Nå er SKLZ Barrel Roller en av ukens tilbud hos Individu. Kjøp den HER for kr 499!

Sponset


Bli bedre på pullups!

Pullups er en av favorittene mine når jeg trener rygg. Jeg synes det er en god følelse når jeg klarer å løfte sin egen kroppsvekt. Som oftest pleier jeg å bruke et tynt strikk når jeg trener pullups for da klarer jeg litt flere repetisjoner og sett. I dag ble jeg derimot nyskjerrig og skulle se hvor mange jeg kunne klare uten strikk og med full kroppsvekt. Jeg klarte 8, men formen var ikke helt på plass i dag så jeg skal teste senere i uken også. Håper kanskje jeg kan klare i hvertfall en ekstra på en god dag. Et av årets nyttårsforsett er nemlig å klare 10 pullups med egen kroppsvekt så da har jeg noe å jobbe mot!

Hvis dere også vil å bli flinkere på pullups eller kanskje trener for å klare deres første pullup har jeg 3 ganske grunnleggende, enkle (og kanskje også selvsagte) tips til dere. Jeg er ingen pullup-ekspert selv, men jeg tror disse kan komme godt med på veien til å klare flere pullups.

3 tips for å bli bedre på pullups:
♥ Øve øve øve. Det er en kjent sak at dersom man ønsker å bli god i noe må man øve på det. Med andre ord bør du gjøre pullups for å klare pullups. Kan du likevel enda ikke ta vanelig pullups finnes det noen alternativer. Du kan for eksempel ta pullups med strikk eller ved hjelp fra en treningspartner som hjelper å dytte deg opp. Du kan også ta negative pullups.

♥ Bli sterkere! Hvis du ønsker å klare flere eller din første pullup sier det seg selv at du bør bli sterkere. Du kan øve på selve pullupen slik som jeg foreslo i første punkt eller du kan generelt fokusere mer på rygg når du trener styrke. For eksempel roing med kroppsvekt, ettarmsroing eller nedtrekk. Prioriter ryggøkter oftere hvis du vil klare flere pullups.

♥ Kosthold. Jo mer du veier jo mer må du løfte når du tar en pullup. Få orden på kostholdet, spis nok, sunt og proteinrikt!


Her trener jeg pullups med strikk.
Hvor mange pullups klarer dere med egen kroppsvekt?

Forskuddsfeiring

Hei hei♥

I dag har jeg vært på morgenyoga og trent bein og rumpe etterpå. Legger ved en instagramvideo fra i dag med en av favorittøvelsene mine for rumpe. Kjempefin å ta litt mot slutten av økta etter de tyngste øvelsene, men helt grusom hvis du for eksempel har luft i magen eller må litt tisse. Haha! Siden trening har det derimot ikke vært noe særlig tak i meg, men jeg skal love å være flink student et par timers tid etter jeg har publisert dette blogginnlegget.

I kveld derimot skal jeg ikke være flink til noe som helst. Jeg har nemlig bursdag i morgen og skal feire dagen med min kjære allerede i dag fordi han skal hjem til Skien i morgen. Vi skal utveksle påskeegg, se film og ut å spise på en restaurant som heter Tilstede. Det er ikke ofte vi er ute å spiser så jeg gleder meg masse og har dessuten lenge hatt lyst til å teste ut restauranten. Jeg har hørt så enormt mye positivt om Tilstede og de har kun mat laget fra bunnen av med kortreiste, naturlige råvarer. Jeg gleder meg :-D

 Følg meg på Instagram! Der heter jeg @kristinabergsvik ;-)


7 av 7

Da var ukas treningsøkt nummer syv også i boks -snakker om sprek uke! Klapp på skuldra.
Jeg har som sagt vært på gratis gruppetrening i Narviga her i Kristiansand denne søndagen. Alle som ønsker kan delta, men det var den sporty gjengen på bildene under som stilte til aller første time og det var Matthew som holdt den. Vi fikk kjørt oss skikkelig i duskregnet. Selv om det svei i rumpa etter første del av en økt på 3 deler var det kjempedeilig å bevege seg litt utendørs for en gangs skyld. Jeg hadde det kjempemorro og sliten ble jeg også. Nå skal jeg ta det helt piano resten av dagen sammen med kjæresten som endelig har kommet hjem fra ferie. Vi skal prøve oss på eggemuffins til middag for første gang. Perfekt avslutning på uka dette her!

Dette gjorde vi (forklart av Matthew):

10 min team tire drag

Then...

21 box jumps
1 Hill sprint
15 box jumps
1 Hill sprint
9 box jumps
1 Hill sprint

Then...

As many rounds as possible 10 min:
Run 400m
21 KB Swings
12 Burpees
Team tire drag
Box jumps


Kettlebell swing

Hvis noen av dere også ønsker å bli med på gratis gruppetime på søndagene fremover kan dere finne mer informasjon HER!


Workout of the day:

God helg alle sammen♥
Denne lørdagen har jeg fått svettet skikkelig fra meg med gjengen på bildet over her (pluss et par til). Jeg synes det er kjempegøy og ikke minst motiverende å trene sammen med andre og gruppetrening denne lørdagen passet meg helt ypperlig. Rumpa fungerte som normalt i dag, så da var det bare å kjøre på med en skikkelig intensiv og tung økt eller to ;-) Vi kjørte først en økt som så slik ut:

50 box jumps
50 jack knifes
50 armhevninger
50 burpees
50 ground to overhead med vektskive
50 overhead walking lunges med vektskive

Og så kjørte vi en økt til på 20 min der vi jobbet to og to. Vi gjorde en runde med øvelsene annenhvert. Det vil si at den ene gjorde en hel runde (alle tre øvelser) før den neste startet. Den som ikke jobbet hadde pause mens partneren jobbet. Den som hadde pause heiet og motiverte :-D Dette gjorde vi:

10 hopp din egen lengde
12 squats (med eller uten kettlebell)
Bear crawl frem og tilbake på kortsiden av hallen
→ to og to så mange runder vi rakk på 20 min

Usikker på hvor mange runder vi rakk, men jeg tror kanskje vi hadde gjort 3 runder hver da det hadde gått litt over 5 min. Det viktigste er uansett at vi fikk slitt oss skikkelig ut -og det er det ikke tvil om hvertfall! Her er litt bilder jeg tok mens jeg hadde pause:
Sliten gjeng :-)

Har dere trent i dag?


Stølhetsrekord

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri i mitt liv har vært så støl som jeg har vært det siste døgnet. Stølheten skyldes gårsdagens rumpetrening som ble unnagjort på morgenkvisten, og jeg kjente det allerede i går kveld. Da jeg skulle sove og la meg på ryggen i senga svei det såpass i stumpen at jeg måtte legge meg over på siden for å klare å sove. I dag på jobb har jeg måtte gått ned på et kne for å plukke opp ting fra gulvet og i trapper har jeg gått sidelengs. Deilig følelse, men det som jo er litt kjipt er at det pleier å være dag nummer to som er værst -altså i morgen! Krysser fingrene for at ikke det skjer.

Jeg antar at ettersom jeg kjenner det såpass i dag må gårsdagens økt ha vært en vinner. Derfor planlegger jeg å kjøre den minst en gang i uken fremover. Hvem vet, kanskje jeg får meg en skikkelig booty innen sommeren?

Dette gjorde jeg:
Knebøy: 4*7
Glute kickback i kabler: 4*10 på hvert bein
Gående utfall med kettlebells: 16 steg (8 på hvert bein)*4
DENNE (bare en høyere benk og så tok jeg ballen helt ned og så høyt opp som mulig): 4*10
Hofteabduksjon apparat motsatt vei (med fronten mot setet, holder meg i steteryggen og presser knærne utover): 4*10

Box jumps *10
Jumpsquats med medisinball *10
→ 3 runder


Så en litt random selfie, men er nødt slå et slag for Bjørn Borg sine boksere. Hadde helt glemt hvor behagelige de er! HERFRA

God helg♥

Sponset


Röhnisch Shape Lydia

Heisann dere!
Håper alle har hatt en god onsdag, Min har vært ganske kjedelig/vanelig så dere skal få slippe å høre om den. Men jeg tenkte istedet jeg kunne dele treningsøkten min fra i går med dere og dagens Spicheren Challenge time. I går hadde jeg en ren styrkeøkt, men i dag fikk jeg pulsen opp på crossfit-gruppetime. Jeg har også vært på yoga to dager på rad nå og planlegger å komme meg opp til Hatha Yoga i morgen også. Det er så gøy å oppleve at man blir mer og mer bevegelig!

♥ Tirsdagsøkta: Bryst og mage
Benkpress: 4*7
Situpsaparat: 4*15
Flies i kabler: 4*7
TRX crunch med bosu: 4*20
Skråbenk med manualer: 4*7
Egen kombinasjon med 9 forskjellige mageøvelser: *3
Øve på handstand pushups

♥ Onsdagsøkta: Spicheren Challenge-time
400 meter løping
21 kettlebell swing
15 (hopp) pullups
9 burpees
→ 3 ganger

situps
box jumps (på benk)
→ 5 sett av hver annenhvert. Først 50 rep, så 40 rep, 30 rep, 20 rep, 10 rep

Jeg testet forresten ut mine nye treningstights fra Röhnisch i dag på yogaen. Jeg fikk dem i en overaskelsepakke fra Individu.no her om dagen og ble både glad og overasket. Jeg har siklet etter dem lenge og gud så fantastiske de er -jeg tror vi snakker nye favoritttights faktisk. De er utrolig behadelige å hå på og stoffet i dem er kjempemykt og glatt. Ikke minst er modellen midt i blinken! Det beste av alt er dog kanskje fargen. Vannmelon -hvor delikat er ikke det!?


Tightsen kan kjøpes HER

Sponset


Morgenfrisk

Hei hei dere!
Denne fredagen har jeg tilbringt på Lindex så det har verken blitt tid til blogging eller trening. Jeg tenkte likevel jeg kunne dele gårsdagens treningsøkt med dere -det virker som om det er mange som setter pris på at jeg legger ut slike innlegg som forslag til treningsøkter.

I går morges på trening følte jeg at kroppen fungerte kjempegodt, jeg hadde masse energi og trente derfor litt mer enn jeg hadde planlagt. Desverre forsvant godformen utover mot ettermiddagen og tett nese og hoste var tilbake på plass. Den forkjølelsen gir seg ikke ass! Men heldigvis fikk jeg utnyttet morgenformen, det ble en crossfitinspirert fullkroppsøkt etter morgenyogaen.

Dette gjorde jeg:
5 clean and jerk
10 toes to bar
15 kettlebell swing
→ 5 runder

7 markløft
10 ground to overhead med vektskive
15 dips på step med rumpa nedi
→ 5 runder

10 box jumps
5 burpees
10 squats med kettlebell
→ 5 runderGod helg dere♥


Talk less, do more

I det siste må jeg innrømme at jeg har irritert meg litt over mange jenters fokus når det kommer til trening. Det kan virke som at det er lett å glemme at trening bør være gøy og positivt. Selv tenker jeg at det å like det man driver med er nøkkelen til å lykkes uansett hva det gjelder. Hadde jeg ikke likt å trene hadde jeg mest sannsynelig ikke tatt meg tid til det heller, jeg tror de færreste av oss gidder å bruke mye enegi på noe man ikke kan fordra -i hvertfall over lengre tid. For å lykkes med treningen bør du altså i mine øyne også like det du driver med og da tror jeg det å ha riktig fokus er noe av det aller viktigste.

Det virker for meg som fokuset hos noen kun ligger i kroppselige ytre resultater noe jeg synes er litt synd. I dag er kroppspresset stort så det er ikke så rart, men jeg mener at man bør fokusere mindre på det ytre for bedre å like trening. Jeg tror derimot at å trene for å bli sterkere, raskre, mer utholdene og bevegelig vil gi en økt treningsglede for de fleste. Med et slikt fokus er det lette er å oppleve framgang og resultater. og jeg tror det vil resultere i at man også har det mer morro når man trener.  De ytre resultatene vil komme av seg selv :-)

Siden jeg skrev om min forandring i DETTE innlegget har jeg fått veldig mange spørsmål rundt treningen. De fleste lyder omtrent slik: "hva gjorde du for å få synelige mangemuskler?" og "hvilke øvelser må du gjøre for å få slike armer?". For å være helt ærlig blir jeg ganske frustrert -tror virkelig noen at det finnes slike "oppskrifter"? I mitt tilfelle ville svaret på disse spørsmålene vært trening, sunn mat og en aktiv hverdag, men jeg tviler altså på at dette er tilfredstillende svar. Det folk flest lurer på er antall reps, antall sett, hvilken øvelse eller antall kalorier inntatt per dag -jeg har selv vært der. "Talk less. do more" lyder et kjent ordtak. Så utrolig enkelt, men også så riktig! Ikke bruk masse tid og krefter på å jakte etter den perfekte mageøvelsen som forbrenner mest fett og ikke tro det når du leser "sprettrumpe på 2 uker". "Do more" og husk at vi alle har forskjellige utgangspunkt ;-)Nattaklem♥


Treningsfri lørdag

I dag har jeg hatt treningsfri og jeg tror faktisk det er tre uker siden sist. Ikke værst om jeg får si det selv! Det ble egentlig en litt ufrivillig treningsfri lørdag fordi jeg helt hadde glemt at treningssenteret stengte så tidlig. Jeg trener nemlig som oftest om morgenen fordi det er da jeg føler at korppen min fungerer best samt at det ikke er så stappfult på gymmen. På den måten kan jeg også konsentrere meg 100% om dagens gjøremål etterpå uten at jeg går rundt å tenker på trening hele tiden.

At det ikke ble trening i dag gjør meg egentlig ingenting fordi jeg har en knallgod økt fra i går på sanvittigheten. Jeg trente ikke lenge, men ganske intensivt.

Dette gjorde jeg:

10 box jumps
10 leg raises (hengende fra stang)
10 push press (20 kg)
→ Dette gjorde jeg 5 sett av uten pause i mellom

10 jumpsquats (10 kg medisinball)
15 kettlebell swing (18 kg)
20 utfall (10 på hvert bein)
10 ground to overhead med vektskive
→ Dette gjorde jeg også 5 sett av uten pauseNike Pro Bra HERFRA (15% rabatt ut uken ved bruk av rabattkoden "SPRING15") Rebook shorts HERFRA.

Hvor mange treningsøkter har dere i uka?

Ad.link/Sponset shorts


Dagens ryggøkt

Dagene blir jammen lange når man stiller på yoga klokken halv 8 om morgenen og jobber til 7 på kvelden. I mellom yoga og jobb har jeg i dag hatt en ryggøkt med Simen og vært på skolen. Da er det helt fanntastisk å komme hjem og lage havrepannekaker til middag, se Paradise Hotel og sesongens siste episode av Pretty Little Liars. Apropos Pretty Little Liars... hva skjedde egentlig med Hanna's kjæreste Caleb? Fikk vi noen gang greie på det?

Jeg og Simen hadde 4 øvelser på rygg etter yogaen i dag og avsluttet med 2000 meter roing. Vi gjorde øvelsene ganske intensivt i 2 omganger:

♥ Først hadde vi 16 (8 på hver) kettlebell row og 10 markløft. Vi gjorde øvelsene annenhvert slik at jeg tok markløft mens han tok kettlebell row og når begge var ferdig med settet byttet vi. Vi hadde 5 sett på hver øvelse uten pause mellom (med mindre vi måtte vente litt på den andre):


Kettlebell row.


Markløft.

♥ Etterpå gjorde vi 10 rep stående roing og 7 (eller så mange som mulig) pullups annenhvert -også 5 sett av disse.

Vi kunne nok tatt litt flere sett enn det vi gjorde i dag, så det må vi huske til neste gang. Jeg har faktisk bestilt meg treningsdagbok i dag slik at jeg kan huske slikt og ikke minst hvor mye vekt jeg skal ha på de forsjellige øvelsene. Da vil jeg tro treningen blir mer effektiv fordi jeg slipper å bruke tid og sett på å prøve meg frem når jeg ikke husker hvor mye jeg hadde på stanga sist.


Pullups.


Stående roing.


Roing på maskin.

Nå er det natta, sov godt ♥


Min treningsuke: Uke 11

Hei og hopp!
I dag har jeg og min kjære startet dagen med Hatha yoga og bryst- og tricepsøkt. Ikke tidenes økt men helt okei. Jeg føler i grunn at mine tre siste treninger har vært litt halvveis, det vil si Søndag, mandag og tirsdagstreningen i dag. Ikke at selve opplegget har vært dårlig, men at jeg har vært litt slapp og ikke helt klart å gi alt. Det var heldigvis bedre i dag og ikke så ille på Challenge gruppetime i går heller, men treningen på søndag var ikke så bra. Det kan godt skyldes at jeg er litt forkjølet, men det virker altså som det går den rette veien. Uansett er en dårlig trening bedre enn ingen trening :-)

Jeg legger ut treningen min fra forrige uke siden det er så mange som spør meg om hvordan jeg trener. Jeg har skjeldent noen konkret plan og ikke et treningsprogram jeg følger når jeg er på trening. I stedet kjenner jeg på dagsformen og gjør det jeg har lyst til. Da blir treningen mye gøyere og mer variert synes jeg! På lørdag hadde jeg egentlig tenkt til å løpe intervaller og trene rygg og biceps, men så spurte pappa om jeg ville være med å gå tur med han. Da ble det litt alternativ og sosial trim i helgen som i tillegg var helt edru ;-)
Treningstopper fra H&M


Min forandring

Jeg har vurdert å publisere et blogginnlegg som dette i ganske lang tid nå, men jeg har ikke helt turt. Grunnen tror jeg ligger mest i frykten for å ikke leve opp til de forventninger jeg inbiller meg at folk har til meg, og da tenker jeg kanskje spesielt på blogglesere og instagramfølgere. Det er liksom alltid om å gjøre å imponere og sjokkere, og det er selvsagt ikke bare-bare. 2-3000 dagelige blogglesere og 6000 instagramfølgere gjør med andre ord at jeg føler at jeg har et slags press på meg både på godt å vondt. Mest så trives jeg med det selvsagt -hvis ikke hadde jeg jo bare kunnet latt være. Å ha så mange som følger med på meg gir meg nemlig motivasjon, spesielt når det kommer til å lykkes med treningen.

Det jeg prøver å si er at mine "før-etter bilder" neppe kommer til å sjokkere noen, men det er mange som har spurt meg om å få se dem og jeg vil også gjerne dele dem med dere. Når jeg ser på bildene under her synes jeg hellt ærlig ikke at forskjellen på dem ser så stor ut, men jeg vet selv hvor mye arbeid som ligger bak. Jeg har lagt om livsstilen min dramatisk siden 2011 og jeg vil aldri gå tilbake til mitt gamle jeg. Jeg kunne helt sikkert oppnådd mye større resultater med en hokus-pokus diett eller et kick ass treningsprogram, men jeg tror selv at det å endre selve livsstilen sin er det som funker best i lengden.

Jeg vet hvor uendelig kjisje dette høres ut, men jeg har det så utrolig bra med meg selv slik jeg lever, trener og spiser i dag. Treningen gir meg massevis av overskudd og mestringsfølelse, og jeg er sterkere, raskere og mer utholdende enn jeg noen gang har vært. Ikke minst så trives jeg utrolig godt i kroppen min slik den er nå og den fungerer også mye bedre enn den gjorde før jeg begynte å tenke på hva jeg puttet i munnen.

Her er et lite sammendrag fra de fire siste årene:


2011
Siste året av videregående la jeg på meg 5 kilo. Jeg hadde alltid vært liten og spe og derfor aldri tenkt over hva jeg puttet i munnen. Dessuten hadde jeg både spilt håndball og danset aktivt mesteparten av livet, men håndballen gav jeg opp i 10. klasse og dansingen sluttet jeg med i 2. klasse på videregående. Dette året var jeg støttemedlem på Elixia, "likte ikke" vann, fikk ikke dårlig sanvittighet av å spise på mc.Donalds og hadde gjerne en pose Sørlandschips i veska. Etter russetiden fikk jeg flere kommentarer på bloggen om at jeg begynte å bli "feit" og det var slik jeg fikk øynene opp for kosthold og trening. Jeg var for første gang usikker på min egen kropp.

2012
Jeg begynte å telle kalorier og løpe ekstremt mye. Det var om å gjøre å få i seg minst mulig kalorier i løpet av en dag og å løpe lengst og fortest mulig. Jeg har alltid hatt en enorm tålmodighet og jeg kunne løpe i en time flere ganger i uka uten å bli lei. Om kveldene var jeg gjerne litt sulten da jeg la meg og jeg brukte vann i havregrøten i stedet for melk for å redusere kaloriinntaket. Jeg hadde med andre ord liten peiling på kosthold. Selv om jeg gikk ned 5 kilo fra sommeren 2011 til sommeren 2012 var jeg fortsatt usikker på kroppen min og hadde spesielt store komplekser for lårene mine.


2013
Jeg fortsatte med løpngen, trappet litt ned på kaloritellingen og begynte å trene litt styrke ved siden av. Jeg hadde også selvsagt liten greie på styrketrening, men fikk meg litt muskler i overkroppen og gikk opp 5 kilo igjen. Det var stort sett magen, bryst og biceps jeg trente og jeg løftet helst vekter jeg kunne klart hundrevis av reps med per sett. Det var ikke akkurat tung styrke jeg drev med og det å trene bein var helt utelukket. Jeg hadde kanskje enda større komplekser for lårene mine nå og var livredd for at de skulle bli "enda større" hvis jeg trente dem. Sommeren 2013 oppdaget jeg at jeg ikke passet shortsene fra sommeren før. Det var en skikkelig nedtur.

2014
Nå teller jeg ikke kalorier og løper mye mindre enn jeg gjorde før. Jeg er nøye på at jeg spiser sunt, men kan unne meg en twist på pauserommet på jobb selv om det er onsadg. Jeg trener selvsagt fortsatt litt kardio, og prøver å få til 3-4 økter med intervalerl i uka. Mot sommeren vil jeg prøve å løpe en del ute i skogen for det er noe av det beste jeg vet. Jeg har også begynt å trene mye tyngre styrke enn det jeg har gjort tidligere og jeg synes det er kjempegøy å løfte tungt og oppleve at jeg blir sterkere. I dag sier jeg skjeldent nei til en leg day og jeg har aldri vært så tilfreds med kroppen min tidligere -inkludert lårene mine. Yoga og svømming er også to nye favoritter og fremover mot sommeren vil jeg prøve å trene litt mer crossfitinspirert styrke med høyere intensitet.


Håper dere likte innlegget. Jammen ikke ofte jeg skriver så mye, haha :-)


Helg med god samvittighet

Thank God It's Friday som de sier!
I dag tar jeg helg med knallgod samvittighet etter en crossfitøkt etterfulgt av litt mageøvelser sammen med Synnøve. Jeg har bestemt meg for å trene crossfit oftere fremover mot sommeren for å få opp pulsen litt på treningsøktene mine. Jeg skal fortsette med ren styrketrening også, men har kommet fram til sammen med kjæresten min at vi må variere treningen i større grad.

Dette gjorde jeg:

15 (usikker på hva denne egentlig heter, men som en clean and jerk med vektskive 15kg)
10 box jumps
5 pullups
10 airsquats
20 one arm kettlebell swing (10 på hver)
10 burpees

Jeg gjorde det 4 ganger med ca 2-3 min pause mellom hver etterfulgt av noen mageøvelser :-)


Meg i dag i nye treningsklær fra Individu. Under Armour topp HER, Reebok shorts HER og bagen er utsolgt desverre, men finnes i andre farger HER (jeg har liten).


Are we running today?

Denne uken føler jeg at våren virkelig har inntatt til kristiansand. Det var på tide synes jeg. Det føles så utrolig godt å kunne legge vekk vinterjakka og finne fram vårskoene. Ikke minst så merker jeg godværet enormt på humøret. Jeg blir så utrolig glad når jeg våkner og syltynne solstråler presser seg inn mellom vinuskarmen og rullgardinet. Da får jeg nesten litt lyst til å stå opp, selv om jeg vet at det er trening, skole og jobb som er på tapetet.

Det er plutselig også begynt å bli sesong for å løpe utendørs, og dere husker kanskje fra i fjor at jeg elsker å løpe ute? Jeg har ikke løpt i skogen enda, men asfalten får duge til det blir enda litt lysere ute. Jeg har fått meg en stilig refleksvest som jeg kan løpe i slik at bilister ser meg -det føles trygt!


Refleksvest HERFRA
Løpejakke fra Nike
2XU tights HRFRA
Mizuno løpesko

Liker dere å løpe ute?

Sponset tights og vest


Nytt prosjekt: gå på henda

God lørdag dere!
Nå har jeg parkert i sofakroken og skal snart finne frem litt reste-taco fra i går og en serie jeg skal se på til jeg sovner. Det blir dog neppe en sen kveld fordi jeg planlegger en litt tidlig trening i morgen. Jeg fant ut at det var på plass med en edruhelg, og da benytter jeg i samme slengen sjansen til å bare slappe med me, myself and I for en gangs skyld. Noen ganger synes jeg det er kjempedeilig å være helt alene selv om det er aldri så mye lørdagskveld. Særlig etter en lang dag bak kassa på jobb er det deilig å hoppe i pyamasbuksa og koble helt av.

Før jobb i dag sto jeg og Simen tidlig opp for å skvise inn en aldri så liten bryst og beinøkt. Vi øvde også litt på å gå på hendene noe han har blitt kjempeflink til kjempefort. Jeg er imponert og har kjempelyst til å lære å gå på hendene selv. Foreløpig er jeg ganske håpløs, men jeg merker at jeg blir litt flinkere for hver gang jeg prøver. For å klare det skal øve litt hver gang jeg trener fremover


To av dagens brystøvelser: Benkpress (min favoritt!) og flyes i kabel.


To av dagens beinøvelser: Benpress og liggende leg curl. (Ikke øvelser jeg gjør så ofte, men gøy å gjøre noe nytt en gang i blandt)

lSrd3aiER-
Flinke gutten min :-D (video: trykk for å se)


I dag trente jeg forressten i nye Reebok shorts fra Individu HER.

Sponset shorts


Min treningsuke: Uke 9


Forrige uke var en god treningsuke -i hvertfall i begynnelsen. Jeg følte at jeg fikk mye ut av hver økt og at jeg presset kroppen min til å løfte tyngre og løpe raskt selv om jeg fortsatt er litt tett i pustesystemet. Jeg måtte til og med øke på enkelte øvelser, blandt annet benkpress. Det er en så utrolig god følelse når man plutselig oppdager at man kan løfte 5 kilo mer enn det man kunne uka før.

Planen var egentlig at jeg også skulle trene på lørdag og søndag, men så forsov jeg meg på lørdag slik at jeg ikke rakk trening før jobb. Man må regne med litt svinn, men det var nok uansett på sin plass med en hviledag. På søndag punkterte derimot sykkelen min, så jeg bestemte meg heller for å bli hjemme og få unnagjort vårrengjøringen. Det ble pent og rent og så fikk jeg beveget meg litt i samme slengen. Ikke værst bare det på en dagen derpå.

Denne uka vil jeg gjøre det enda bedre enn forrige uke. I dag har jeg og Simen startet uke 10 med 1000 meter svømming i bassenget. Fantastisk mandagstrening! Simen hadde litt vondt i ryggen så jeg foreslo svømming i stedet for tunge løft, og kanskje jeg til og med stiller med litt massasje til kveldens Paradise Hotel episode♥

Hvordan har dere startet treningsuka?♥


Dagens triceps -og brystøkt

God kveld!
Nå bør jeg egentlig legge meg for å være våken og uthvilt til yoga i morgen, men tenkte jeg skulle hive inn en kjapp oppdatering til dere først. Denne onsdagen har gått i ett. Jeg var på morgenyoga klokken halv 8 etterfulgt av en brysk og tricepsøkt sammen med Simen. Etterpå gikk jeg direkte til skolen for å lese til bacheloroppgaven og så stakk innom byen hvor jeg gjorde noen ærend før jeg dro på jobb på Lindex fra 4 til 7. Da jeg var ferdiig på jobb syklet jeg innom Simen hvor jeg fikk servert speilegg, knekkebrød og bønner. Jeg har faktisk hatt craving på bønner i hele dag så det var kjempedigg å komme til ferdig kveldsmat! Verdens beste kjæreste ass♥

Dagens bryst og tricepsøkt:
♥ Benkpress
♥ Flies
♥ Skråbenk
♥ Brystpress (tror jeg) på apparat
♥ Dips med egenvekt
♥ Triceps pushdowns
♥ Overhead triceps rope extensions


Øver på dips med egenvekt.


Boobiebuilding

Lørdagsøkta mi har bestått av intervaller, bryst og magetrening. Det har blitt lite intervaller i det siste fordi jeg har vært småsyk i snart en måned. I dag var heller ikke formen på topp, men jeg kom meg gjennom de 20 intervallene med litt lavere intensitet enn normalt.
♥ Først varmet jeg opp i 10 min med fart 10-11.
♥ Deretter løper jeg intervaller på 20 sek og har pause på 10 sek i mellom. Først 10 stk med 15,5 i fart, så 10 stk 16,5.

Det ble bare to øvelser på bryst i dag:
♥ Benkpress: 5 sett med 10 repetisjoner
♥ Flies: 4 sett med 10 repetisjoner

Lørdagsøkta avsluttet jeg med en kombinasjon av ni forskjellige mageøvelser som jeg har satt sammen selv. Jeg hadde 3 sett av denne kombinasjonen. Den blir litt for komplisert å skulle forklare med ord, men jeg skal prøve å huske å filme den med mobilen en dag. Svir skikkelig godt i magenmusklene!!Topp HERFRA, sko HERFRA og tights fra H&M

Nå er det snart ut med gamle-gjengen og vors hos Charlotte♥

Ad.links


Nike: Printed tights

Etter at jeg begynt på yoga merker jeg at jeg har behov for et par nye treningstights. Jeg er superfornøyd med 2XUtightsene mine, men på yogaen synes jeg at de strammer litt på magen i mange av stillingene. Derfor har jeg kikket litt etter nye tights. I dag fant jeg tightsen på bildet under her fra Nike i dødskult print, også ser den ikke like stram ut i livet som 2XUen. Min når jeg får lønn!


Nike tights HERFRA

Ad.links


Selfies for sammenlikning

Heihei!
Denne onsdagen har jeg hatt fri fra morgenyogaen og det var virkelig helt ubeskrivelig deilig å sove til halv 9. Jeg føler meg så evig opplagt nå. Snart skal jeg og Synnøve en tur på sørlandssentert for å kjøpe klær til 80-talls party vi skal på i helgen. Jeg tar vi nemlig toget til Bø på fredag hvor vi skal besøke Marte som jeg studerte med i fjor. Maren og Marit kommer også og jeg gleder meg helt enormt til å se jentene igjen. Gud som jeg har savnet dem! Etter shoppingrunden venter årets første crossfit økt som jeg må inrømme jeg gruer meg litt til. Men det skal bli deilig å komme i gang igjen.

I dag har jeg foreløpig bare tatt noen formbilder, eller lettkledde selfies om du vil. Selv om jeg selvsagt trener gjennom hele året og ønsker en året-rundt-kropp så jobber man jo alltid litt ekstra hardt mot sommeren med tanke på sommerkroppen. Da synes jeg det er gøy å se om jeg har fått utrettet noe merkbart på treningssenteret fra januar til juni. Derfor har jeg altså tatt bilder av kroppen min slik som den er nå og planlegger å ta nye når sommeren kommer slik at jeg kan sammenlikne og forhåpentligvis se en forskjell. Dette er selvsagt også kjempemotiverende med tanke på treningen -gud forby at jeg ikke kan se noen forskjell etter så mange måneder! Haha..


Haha, den siste var muligens beregnet for bruk på bloggen da ;-)

Ha en god dag!


Speedo endurance+

I forbindelse med at jeg ville begynne å svømme for å variere treningen måtte jeg finne meg en badetrakt. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt badedrakt siden jeg var 5 år omtrent. Derfor hadde jeg ingen anelse om hva jeg skulle se etter. Men badedrakt måtte jeg uansett ha. Både fordi jeg var nyskjerrig på hvordan det var å gå i, og fordi det å skulle svømme i bikini kunne jeg forestille meg var litt som å trene i vanlig spileBH -forferdelig! Dessuten ser det litt halvkleint ut med bikini i innendørsbasseng synes jeg. Etter litt leting på nett tok jeg en råsjans og bestillte en tilsynelatende veldig fin Speedo-badedrakt i str 36 med rosa detaljer fra Stylepit. Badedrakten satt som et skudd og fin var den også. Jeg trives faktisk kjempegodt i den og vil derfor anbefale den videre til andre svømme-entusiaster.


Badedrakt fra Speedo HER.

Nå har jeg til og med begynt å se etter en badedrakt nummer to. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg svømmer så mye at jeg trenger en drøss med badedrakter, men det kan være greit å ha to å bytte på tenker jeg. Dessuten er det litt som med treningsklær generelt: fine treningsklær gir masse motivasjon synes jeg i hvertfall. Her er noen andre badedraktfavoritter fra Speedo:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Svømmer noen av dere også?

Ad. links


Hjemmeyoga

Jeg er kjempefornøyd med treningssenteret jeg trener på, men det er en liten ulempe ved det. Det åpner nemlig ikke før klokken 10 på lørdager, og ettersom jeg begynner klokken 12 på jobb er det litt liten tid å få unnagjort treningen på. Jeg pleier som regel å lure inn en liten økt før jeg begynner på jobb, men i dette været kan jeg ikke sykle og da blir det så vidt jeg rekker å få på meg treningsskoene før jeg må hive meg i dusjen. Derfor tok jeg heller en liten yogaøkt hjemme denne lørdags morgen.

Jeg begynte som nevnt på yoga i begynnelsen av uka. Det falt skikkelig i smak og jeg tror det er kjempebra for kroppen ved siden av styrketreningen. Til min store glede fant jeg i går kveld ut at yogainstruktøren på treningssenteret, Dan, har lagt ut videoer på Youtube. Han er kjempeflink og har laget noen kjempegreie videoer som er enkle å følge -akkurat som i timene! Jeg bestemte meg dermed for å gjøre litt hjemmeyoga i dag før jeg dro på jobb. Jeg må inrømme at jeg foretrekker å gå på yogatime i sal, men dette var et kjempegodt alternativ. Yoga i stua med Dan på TV'en er bedre enn ingen yoga;-)

I mens jeg holdt på tok jeg noen bilder av noen få av øvelsene. Kanskje det er noen av dere som også får lyst til å teste ut yoga? Alt du trenger er youtube-videoene nederst i dette innlegget og en yogamatte, så kan du gjøre yoga nesten hvor som helst. Lykke til!

Youtubevideoene til Dan Mørkestøl (del 1 og 2):

  
  

Yogamatter: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Ha en kjempefin lørdagskveld dere♥
 
                                                                                                                                                                                              Ad. links

PT-time: Kettlebell

God helg dere♥
Beklager lite blogging, dårlig respons på kommentarer og for ikke å snakke om lite sjekking av mail i det siste. Det er eksamensperiode og all min tid går til lesing, jobb og trening. Det er rett og slett verken energi eller tid til overs til bloggen. Jeg skal likevel prøve å oppdatere en gang i blandt, men 12. desember er jeg ferdig og da er alt som normalt igjen.

På onsdag var jeg på PT-time der jeg fikk en innføring i trening med kettlebells av Magnus Frantzen. Det var veldig lærerikt og ikke minst inspirerende for meg som ikke akkurat var fan av kettlebells i utgangspunktet. Men nå har jeg fått lære en del teknikk og fått masse gode tips til forskjellige øvelser med kettlebells jeg kan bruke når jeg trener alene. Et friskt pust til treningsprogrammet mitt! Magnus blogger om trening på bloggen sin og der kan dere også finne kettlebell guide. Jeg anbefaler dere å stikke innom og sjekke det ut. Han har også en Instagram-konkurranse akkurat nå der dere kan vinne PT-time og kettlebell. Les mer om konkurransen på bloggen hans HER.Sjekk ut bloggen til Magnus og konkurransen HER!


Hvorfor proteinpulver?

God formiddag!

Her om dagen mottok jeg en etterlengtet pakke fra Proteinfrabrikken. Og med etterlengtet mener jeg ikke at Proteinfrabrikken var treige med å levere -tvert i mot så fikk jeg pakken dagen etter jeg bestillte. Lynraskt! Med etterlengtet mener jeg at jeg hadde gått i 2 uker uten proteintilskudd fordi jeg var blakk. Jeg bestillte derfor ny ladning med en gang jeg fikk lønn.

Med mitt kosthold får jeg ikke i meg tilstrekkelig med proteiner og derfor bruker jeg proteinpulver i grøt, pannekaker, smoothier og som shake etter en økt bla. På de to ukene jeg var uten proteinpulver når jeg var blakk hadde jeg 13 styrketreninger. Det vil si at jeg trente hver eneste dag utenom en slapp søndag. I løpet av denne perioden gikk jeg også merkelig nok fra en fysisk score på 8 (av 9) til 5. Det vil med andre ord si at jeg mistet ganske mye muskelmasse i løpet av bare 2 uker, selv om jeg trente styrke daglig. (Jeg går på spis-smart kurs annenhver uke med body scanning)

Sykt eller hva? Jeg ble i hvertfall ganske sjokkert over hvor mye det (sannsyneligvis) hadde og si (selvsagt kan det være mange andre ting som har spilt inn), så derfor har jeg begynt å ta en proteinshake rett etter hver eneste styrketrening nå. Jeg tar den med en gang jeg kommer ned i garderoben. I shaken har jeg 2 scoops proteinpulver, men i havregrøten og pannekakene har jeg bare 1. Proteiner i grøt og pannekaker er ikke nødvendig, men hvis jeg likevel skal ha grøt eller pannekaker så smaker de mye bedre med proteinpulver enn uten. Dessuten er ikke måltidene så rike på proteiner fra før av.

Jeg bruker Whey Tech som er et proteintilskudd som passer for deg som trener for å miste fett eller har et ønske om å øke muskulatur. Whey Tech i mange forskjellige smaker og størrelser. Min personlige favoritt er vanilje som kan brukes til alt, men denne gangen bestillte jeg også banan som var kjempegod. Mmmm... Neste bestilling blir jordbær og sjokolade!


Vanilje proteinpulver og banan proteinpulver,

Ha en sporty helg ♥♥♥


Gym-musthave: Casall treningshansker

For ca et halvt år siden skaffet jeg meg treningshansker fra Casall og siden den gang har de vært fast inventar i treningsbagen min. Jeg bruker dem til nesten alt av trening: trening med vekter, crossfit, cettlebells, roing osv. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt en eneste økt uten siden jeg kjøpte dem. Hanskene er et rimelig og kjempegodt kjøp for deg som trener. De beskytter hendene dine og håndflaten, og gir deg et optimalt grep. Hanskene er laget i mykt skinn og har borrelås rundt hånleddet for at de skal sitte godt. Mine er modne for utskiftning så det er på tide å tenke på å kjøpe seg nye. Jeg fant hanskene til 179 kr på Ellos HER.


Casall treningshansker  HER kr 179.

Ad.link


Denne ukas trening

God kveld♥
Da var enda en uke omme og eksamenstiden starter for min del fra i morgen. I går var jeg i bursdag til hærlige Tonje og Eline og det var en kjempehyggelig og morro kveld før alvoret nå setter inn. "Sees i desember!" ble det sagt med en litt ironisk tone, men det er ikke så langt fra sannheten heller når jeg tenker meg om. Heldigvis fikk vi slått ut håret tilstrekkelig i går så nå er vi klare til å legge festeligheter på hylla for en periode. Gru-gleder meg litt. Eksamenstiden er tung, men så lærer man jo også veldig mye på kort tid. Det gir på en måte litt mestringsfølelse.

Apropos mestringsfølelse har jeg vært flink på trening denne uka og fulgt treningsplaner, men likevel lyttet til kroppen min. På bildet under her ser dere hva jeg har trent denne uka. På torsdagen skulle jeg egentlig ha langkjøring på mølla, men det var ikke sjans i havet. Beina mine nektet å løpe og jeg ble kvalm og svimmel av 9 km/t så derfor ble det bare styrketrening denne dagen. Langkjøringen utsatte jeg derfor til fredagen så derfor fallt en intervalløkt ut denne uka. Men ellers gikk alt som planlagt og jeg er strålende fornøyd! Nå er det bare om å gjøre å klare å kombinere treningen med lesingen fremover.

Ukas trening:

 Her er bilder av noen øvelser fra lørdagsøkta i mine fantastiske nye treningsklær fra Individu. Topp HER, 2XUtights HER og treningsBH HER.

Sponset klær


Rumpeprosjekt

God morgen!
Nå sitter jeg å nyter en bolle med havregrøt, eple, banan og sukkerfritt bringebærsyltetøy mens jeg planlegger resten av dagen og dagens treningsøkt. Jeg skal av sted på trening så fort som mulig etter dette innlegget for en rumpe og mageøkt med intervaller. Jeg har tidligere nesten ikke fokusert på rumpe i det hele tatt, så nå har jeg startet et slags rumpeprosjekt der målet enkelt og greit er en finere og fastere rumpe. Derfor blir det rumpetrening omtrent annenhver dag fremover og jeg hadde min første ass-day på mandag. Etter treningen i dag skal jeg begynne på en eksamensoppgave, ta antrekkbilder, på jobb og så slappe av med kjæresten min og Broen 2 på NRK nettTV. Hvis jeg får alt dette i havn kan jeg ikke klage!Linker til øvelsene:
Bulgarian split squat(bulgarsk utfall), Air squats, Hip thrust, Utfall

Ha en kjempefin onsdag dere


Anbefaling av pulsklokke: Polar RCX3

Det er veldig mange som har spurt meg om pulsklokka mi så jeg tenkte at jeg skulle skrive ett lite innlegg om den. Jeg fikk den til jul av pappa i fjor og siden den gang har den alltid vært med meg på trening, uke etter uke. Den ble med andre ord fast inventar i treningsbagen med en gang og jeg løper aldri uten den, verken utendørs eller på tredemølla.

Klokken passer for løpere og syklister og gir enkel, smart og effektiv veiledning til treningen. Den er kjempeenkel å bruke og du legger inn opplysninger om deg selv slik at du får personelige sportssoner som hjelper deg å trene på riktig intensitet. Disse kan selvsagt også endres enkelt når som helst.

Polar RCX3 lagrer også treningsdata som du kan ta fram og du kan på den måten både se utvikling og sammenlikne uke for uke. Praktiske sølylediagrammer og mange ulike treningsvisninger å velge blandt gjør det lett å få oversikt. Klokken gir deg umiddelbar tilbakemelding etter treningsøkten, info om tid, puls i alle varianter og forbrente kalorier. For utebruk anbefaler jeg også GPS-sensoren som hører til klokken. Med den får du også opp distanse, fart og kartdata på din RCX3.

Klokkens design er nett og feminint. Den har en liten og lett, men anvendelig skjerm og en slank silikonrem. Damemodellen som jeg har er hvit og det er den som dere ser på bildene fortsatt etter nesten et års bruk. I tilleg har klokken feminine, små detaljer i rødt og rosa. Denne kjempesøte pulsklokken er ikke bare funksjonell, men også en fin og sporty accessoar.

Innimellom kan også Polar RCX3 overrasske deg. Litt før sommeren fikk jeg for eksempel beskjed om at jeg hadde løpt i til sammen hundre timer fra jeg startet å bruke klokken. Kjempemorsom og motiverende overrasskelse.Polar RCX3 anbefales på det varmeste og kan kjøpes HER

Ad.link


Favorite workout tops

Noe av det gøyeste og mest motiverende jeg vet er å kjøpe nytt trenngstøy. Derfor har jeg med tiden samlet meg opp en treningsgarderobe med mange fine og funksjonelle plagg. Men som i min garderobe med vanelige hverdagsklær ol. er det også i treningsgarderoben plagg som gang på gang blir valgt bort når jeg skal kle meg for ny økt. Det kan være de ikke har riktig passform, ikke komfortable eller jeg synes rett og slett ikke de er fine. Derfor har jeg samlet sammen noen av(jeg har mange!) favoritt-treningstoppene mine i et innlegg som kanskje kan inspirere dere også til å friske opp i treningsgarderoben nå i høst. Man trenger kanskje litt ekstra treningsmotivasjon i de mørke, grå høstmånedene så da kan man godt unne seg noe nytt synes jeg. Her er noen av favorittene, men den aller første toppen er min nummer ën og jeg har den nå i 4 farger.


Nike topp HERFRA, HERFRA og HERFRA. Nike T-skjorte HERFRA


Nike T-skjorte fra G-sport. Puma topp HERFRA.


Puma genser HERFRA. Treningssinglet fra H&M.


Adidas T-skjorte og topp fra Cubus HER.


Nike T-skjorte HERFRA og Puma topp HERFRA.


Puma topp HERFRA og Nike t-skjorte fra XXL.


New in fra Nike

Hei hei♥
Denne uken har jeg fått kjempefine treningsklær fra Nikes nye høstkolleksjon som er å finne på Ellos. Jeg har siklet etter Ninke Lunarglide joggeskoene i en liten evighet. Endelig har de blitt mine i en helt fantastisk fresh fargekombinasjon. "Life is short, buy the shoes" er et kjent sitat, og det var uten tvil på tide at disse herlighetene ble medlemmer av joggeskosamlingen min -nye favoritter! I tillegg har min favoritt treningstopp kommet i nye farger, blandt annet en farge som matcher de nye joggeskoene helt perfekt. I tillegg syntes jeg at jeg trengte en svart treningstopp. Sort går jo til alt mulig! Nå som det begynner å bli kaldt var det også helt nødvendig å skaffe seg en varmere treningstights som jeg både kan bruke utendørs og inne. Dette er mine aller første Nike-tights og jeg gleder meg veldig til å teste dem.


Nye treningsklær og sko fra Ellos.


Nike Lunarglide joggesko HER eller HER.


Nike Swoosh Tank HERFRA.


Nike Filament tights HERFRA.

Hva synes dere?

Ad.links/sponset


Pretty in purple 2XU

På fredag dukket det opp et stykke lilla lykke i postkassen min, nemlig de nye 2XUtightsene med lilla logo. Tusen takk verdens beste sponsor Individu.no. Herlighet så fin den er og OM jeg gleder meg til å trene i dem! Nå er altså treningsmotivasjonen igjen fylt opp etter en seig høstferie med forkjølelse. Nesesprayen blir fortsatt flittig brukt, men hvem har vel tid til å vente på slikt!? De nye tightsene mine skal i bruk etter skolen i dag, men jeg har ikke enda bestemt meg for om det blir løping i lysløypa, Spicheren Challenge eller styrkeøkt og intervaller på egenhånd. Jeg liker mandager fordi det er en perfekt dag for en ny start. La denne mandagen sette standarden for resten av uka!
2XU tights fra Individu HER (finnes også med sort, sølv og blå logo), Puma genser HER (nå på salg!), sko og bag fra Nike.

Sponset


Treningsapp: Endomondo

På joggeturene mine de to siste dagene har jeg testet ut en ny, gratis treningsapp som heter Endomondo. Jeg har brukt den når jeg løper i skogen og synes den er helt genial. Dog må jeg understreke at jeg kun har brukt den to ganger, og at jeg derfor ikke har satt meg så veldig inn i det eller på noe som helst vis er en Endomondo-ekspert. Jeg har kun brukt den veldig enkelt. Likevel ønsket jeg å tipse dere om denne geniale appen før det blir for kaldt og mørkt til å løpe utendørs, så da blir dette bare en veldig enkel presentasjon av appen.

Det beste med Endomondo er at du får beskjed gjennom øreproppene for hver kilometer du har løpt. Musikken stopper opp litt og så er det en dame som forteller hvor mange kilometer du har løpt. Hun forteller også hvor lang tid du har brukt fra du startet og hvor lang tid du brukte på den siste kilometeren. Kjempegreit å kunne følge med på tiden uten å måtte stoppe opp for å lese av pulsklokka osv. Dessuten merker jeg i hvertfall selv at konkurransseinstinktet mitt slår inn. For hver kilometer tenker jeg at jeg skal bruke kortere tid på den neste kilometeren. Det viser ser faktisk at jeg bruker 2-4 minutter mindre på runda mi når jeg løper med Endomondo en uten. Her er en liten forklaring:Er det flere som bruker Endomondo eller ble noen fristet til å teste?


Nike Shape Swoosh Tank


Nå har Nelly fått inn favoritt treningstoppen min fra Nike igjen. Hurra! Kjøp den HER.


Høstnyheter fra Puma

Etter en lang og passe slapp sommer har jeg så vidt kommet i gang med treningen igjen. Det føles så deilig å være tilbake i treningsstudio og det er ingen tvil om at her må det jobbes fremover! Det er helt utrolig hvor fort musklene forsvinner og jeg er merkbart mye svakere nå enn jeg var rett før sommeren. Spesielt i armene. I skrivende stund kjenner jeg stølheten fra fredagens armøkt svi i bicepsen. Jeg har helt seriøst ikke kunne rette ut venstrearmen min siden, haha.

Det føles litt som om det er en ny treningssesong som er i gang. Det føles deilig og jeg gleder meg masse til å nå nye mål og presse meg selv enda lengre. Da kommer de nye flotte treningsklærene jeg har fått fra nettbutikken Individu godt med. Det er ingenting som motiverer meg så mye som nye, freshe treningsplagg og nå har jeg masse flotte høstnyheter fra Puma og velge i. Tidligere har jeg nesten utelukkende trent i Nike og 2XU, men nå er også Puma en av mine soleklare favorittmerker. I Puma bruker jeg S i underdeler (XS i 2XU) og treningsBH og i overdelene har jeg XS.

Sjekk ut mine nye treningsklær!


Tights HERFRA og genser HERFRA
Topp HERFRA og shorts HERFRA
Topp HERFRA,kompresjonstights fra 2XU HERFRA og sko kjøpt på Trendsales HER
Topp HERFRA, tights HERFRA, treningsBH og sko fra Ebay.


TreningsBH HERFRA og pulsklokke fra Polar kjøpt på XXL

Hva synes dere om Pumas høstnytt?

Sponsede produkter


Treningsupdate:

Fortiden består mesteparten av treningen min av løping. Jeg liker kjempegodt å løpe -pesielt i skogen, men så lenge jeg har god musikk å løpe til er heller ikke tredemølla så ille. Denne uka begynte jeg å følge min nye treningsplan der målet er å løpe 8 km 6 ganger i uken. Det er mye løping og for å holde motivasjonen oppe sørger jeg for å oppdatere spillelista mi på Spotify så ofte som mulig. Jeg har også planlagt to mageøkter og to arm/brystøkter i uka, men nå om sommeren er det likevel løpingen som prioriteres først. Jeg liker best å trene om morgenen fordi lysten til å trene forsvinner utover dagen og spesielt etter jobb. Dessuten er det helt genialt å starte dagen med en løpetur. Treningsplanen skal jeg følge fram til 4. august når jeg reiser til Rhodos og forhåpentligvis er klar for 10 dager i bikini.


Litt løpebilder fra Instagramprofilen min. Følg meg på: kristinabergsvik


Nike / Hydration belt

God morgen♥
Nå har jeg vært forkjølet i en liten evighet og kombinert med veldig mye jobbing har det gått hardt ut over treningen min. Jeg er virkelig helt desperat etter å bli helt frisk så fort som mulig nå. Jeg ser for meg at jeg skal tilbake til gamle rutiner denne helgen, frisk eller ikke! Det hadde også passet fint med litt sommervær nå. Det frister langt mer å legge løpeturene til lysløypa fremfor å løpe innendørs på en tredemølle. Dessuten har jeg skaffet meg en veldig praktisk sak. Jeg har kjøpt meg et "hydration belt" fra Nike så nå er jeg klar for virkelig lange løpeturer i skogen. Gleder meg SÅ til å teste det ut. Kjempepraktisk og ikke minst så ser den jo megaproff ut, haha. Det virker også som den er behagelig å løpe med så forventningene er virkelig skyhøye til denne lille invisteringen.


Nike hydration belt HER

Ad. link


Intrevaller

Før besto cardiotreningen min utelukkende av langkjøring på mølla eller i lysløypa. Jeg løp mange mil og timer i uka, men nå i det siste har jeg fått skikkelig sansen for å løpe intervaller. Det er venninnen min Maren som fikk meg til å prøve noe nytt og intervallene hun lærte meg fallt helt i smak. Jeg hadde faktisk aldri løpt intervaller før. I disse dager løper jeg langt oftere intervaller enn jeg har økter med langkjøring og jeg håper og tror jeg snart vil merke på kondisen min at jeg nå også trener anaerob utholdenhet. Den største fordelen med intervaller er likevel etter min mening at det er så effektivt, og effektiv trening passer meg midt i blinken nå i eksamenstiden. Slik løper jeg intervaller:
TieDye&Green

Adidas tights HER, Adidas sportsBH HER, Adidas by Stella McCartney sko HER, Nike tanktop HER

Ad.links


Om treningsblogging...

Jeg leser et knippe treningsblogger ukentlig og på disse finner jeg masse god inspirasjon og tips. Likevel irriterer det meg at mange av dem fremstiller alt de skriver om trening og kosthold som fakta. Det sies og skrives mye forskjellig om trening, hva som er effektivt, hva som kan være skadelig, hva du bør spise og hva du bør styre unna. Heller ikke ekspertene er enige, men jeg synes spesielt at man skal være forsiktig når man blogger om trening og tenke på hvor mange som leser det man publiserer. Selvfølgelig er det også treningsbloggere som kan mye og om virkelig har peiling, men jeg tror også det er de som uttaler seg om litt mer enn de burde. Jeg vil derfor anbefale dere til å ikke tro på alt dere leser og hører, men heller prøve å bruke deres sunne fornuft.

Fortiden får jeg utrolig mange henvendelser av dere på både blogg, instagram og mail om jeg kan skrive mer om trening her på bloggen. Jeg synes det egentlig er litt vanskelig å blogge om dette fordi jeg er redd for å skrive noe feil. Likevel har jeg bestemt meg for å prøve å bli flinkere til å blogge om temaet fremover. Det er jo tross alt trening som er min største interesse og som jeg kanskje bruker mest tid på. Først vil jeg likevel bare advare dere om at heller ikke jeg er noen ekspert når det kommer til verken trening eller kosthold. Jeg er svært intressert i trening og sunn mat og har funnet ut hva som fungerer for meg, men jeg har aldri lest en eneste bok om noen av disse temaene og har heller ikke studert idrett. Jeg leser treningsmagasiner, treningsblogger, følger treningsinstagrammere, får tips fra venner og bruker min skjønneste fornuft når jeg trener og velger hva jeg skal spise. Om det er "rett" eller ikke vet jeg ikke og jeg håper derfor dere leser bloggen min med dette i bakhodet.


Instagramprofilen min, kristinabergsvik, handler derimot i stor grad om trening. Her slipper jeg å uttale med i noe særlig stor grad og det føles mye safere. Hehe. Men fremover skal jeg bli flink til å treningsblogge også. Hvem vet, kanskje jeg har noen tips på lager?


My fav. sport top

Heia dere!
Tenkte jeg bare skulle innom å tipse dere om verdens beste treningstopp. Denne er fra favoritt sportmerket mitt Nike og har innebygd sports-BH. Den er også i kjempedeilig dri-fit materiale og glir ikke opp når jeg løper slik som mange andre treningstopper gjør. En storfavoritt i treningsskuffen med andre ord!

Rosa HER, sort HER og hvit HER.

Fin ikke sant?


Treningen fra uke 10

God kveld!
Mange av dere spør meg hvordan jeg trener og om jeg kan legge ut treningsprogrammene mine osv. Jeg har ingenting fast bortsett fra crossfit på onsdag og et mål om å trene 7 dager i uka. Jeg har heller ikke noen treningsprogram jeg følger fast, men jeg har planer om å lage etter hvert siden det er så mange som etterlyser hvilke øvelser jeg gjør. Uke for uke setter jeg meg derimot mål og bestemmer meg for hva jeg skal ha fokus på. Forrige uke var for eksempel kardiouke, dvs. uke med fokus på kardio. På bildet under ser dere hva jeg gjorde de forskjellige dagene. Til vanlig løper jeg 30 min (6 km) hver dag, noen ganger 60 min og hvis jeg er litt syk ol. løper jeg 20 min. Denne uka med fokus på kondis løp jeg derimot 60 min 4 av dagene og til sammen løp jeg ca 62,5 km fra mandag til søndag. Det føles kjempegodt å ha kardiouka overstått for løping kan bli litt kjedelig i lengden synes jeg.


Treningssammendrag fra forrige uke. (Bildet er fra i fjor sommer)

Natta ♥


Two Times You fra Individu

God morgen!
Jeg må bare fortelle at jeg er virkelig blitt helt frelst av 2XU plaggene og i går kunne jeg jammen gå å hente både kompressjons shorts og tights fra 2XU på posten. For en fantastisk start på helgen! Populariteten til 2XU bare øker og er på vei til å bli verdens ledende produsent av teknisk treningstøy. Ved å bruke 2XU compression plagg får du det maksimale ut av treningen din og det er dette som gjør den så genial. Den ser ikke minst også kjempebra ut på og jeg synes den er utrolig behagelig praktisk med både knytting i livet og en liten lomme til garderobeskapnøkler o.l.

Jeg blir sponset av www.individu.no som er en nettbutikk med et stort sortiment innen treningsklær og utstyr til veldig fornuftige priser. For tiden har de tilbud på både shortsen og tightsen jeg fikk samt mange andre nedsatte priser som det er verdt å ta en titt på. Ikke minst kan Individu tilby en kjempegod bytte og returordning og jeg har også opplevd rask levering på bare 2 dager. Jeg ble sponset med disse to, men jeg har også kjøpt et par tights selv fordi jeg trener hver dag og derfor trenger minst to tights i treningsskuffen. Tightsene er virkelig verdt prisen da de gir en helt ny treningsopplevelse og er av supergod kvalitet.

Jeg har tightsene i XS selv om jeg i følge størrelsekartet er en S. XS sitter helt perfekt på meg for kompressjonstightsene SKAL sitte stramt på kroppen. Det er nemlig det at tightsen sitter så hardt som gjør den så fenomenal! For å finne din størrelse er det nok best å ta utgangspunkt i størrelseguiden, men skulle ikke plagget passe bytter som nevnt Individu uten problem.
Tights HERFRA og shorts HERFRA

Er vi flere som sverger til 2XU?


What's in Kristina's gym bag?


Treningsbagen min fra Nike kjøpt på G MAX (medium)

Hei skjønne dere!
Jeg så at supersporty Eirin Kristiansen hadde skrevet ett innlegg om hva hun hadde i treningsbagen sin her om dagen. Det synes jeg var en kjempegod ide og jeg tenkte derfor at jeg ville gjøre det samme. Et slags "What's in my purse"-innlegg med en liten sporty twist altså. Hva treningsbagen min inneholder varierer selvsagt litt fra dag til dag ettersom jeg noen dager trener før skolen og andre dager etter skolen. De dagene jeg trener før skolen har jeg selvsagt med meg håndkle, skift, toalettsaker og skolebøker, men når jeg derimot trener etter skolen eller ikke har skole slipper jeg (heldigvis) å drasse på alle disse tingene. Dette er alltid med i treningsbagen min:Løpeskoene mine fra Mizuno er alltid med i treningsbagen. Jeg løper minst 20 min hver treningsøkt. Dersom det en skjelden gang skulle være en grunn til at jeg ikke skulle løpe tar jeg mine lettere rosa og sorte treningssko fra ASICS med meg og lar løpeskoene ligge hjemme.


Musikk er et must, spesielt når jeg trener kondis. Det er derfor helt krise hvis jeg har glemt iPhonen eller ørepropper hjemme. Øreproppene kjøper jeg på Clas Ohlson til 79 kr (tror jeg) De er både gode og billige og det er bra for jeg klarer alltid å ødlegge dem på ett eller annet vis.


Jeg elsker Camelbaken jeg fikk av min kjære til jul. Jeg har nå sluttet å drikke saft, brus, juice o.l. for nå drikker jeg bare deilig vann av denne fantastiske saken. Litervis! Den er helt genial og jeg vil påstå at jeg får i meg ca 90% mer veske per dag etter at jeg fikk denne. Flasken har jeg med meg overalt, ikke bare på trening. Kr 199 fra G-sport.


På treningssenteret er det påbudt å bruke håndkle og det gjør jeg selvsagt alltid. Jeg bruker også hengelås for å unngå tyveri.


Jeg fikk pulsklokke av pappa til jul og kunne ikke vært mer fornøyd. Tallene gir meg massevis av motivasjon og jeg kan se at kondisen min stadig blir bedre. Ikke minst så synes jeg den er kjempefin, men jeg bør nok lese nøye gjennom bruksanvisningen en gang for jeg har enda ikke satt meg helt inn i den. Polar REX3 fra XXL.


Jeg har alltid med meg litt energi i ytterlomma på bagen i tillegg til en frukt jeg kan nyte på vei hjem fra trening. Akkurat nå har jeg helt eple-dilla.


Gymbagen jeg kjøpte på XXL til kr 89 er kjempegrei å ha svette treningsklær og våte håndklær i når økten er over.

Nå vet dere hva jeg har med meg på trening, men hva har dere i treningsbagen deres? Kanskje jeg kan fange opp noen tips!


#1 Nyttårsforsett

Mitt viktigste og mest prioriterte nyttårforsett for 2013 er uten tvil trening. Målet er å trene styrke og kondisjonsøkter på 1-2 timer 6-7 ganger i uka. Siste halvåret av 2012 (bortsett fra eksamenstiden vel og merke) trente jeg alle hverdager, men i år vil jeg altså trene enda hardere og bli både sterk og stram til sommeren. Jeg synes det er kjempegøy å trene og gleder meg til å gå til treningssenteret nesten hver dag.

Likevel er det viktig for meg med påfyll av motivasjon i blant og det som motiverer meg mest er uten tvil nytt treningsutstyr. Jeg trenger ikke mye treningsklær, men jeg liker å ha fint tøy på trening og det er også viktig for meg at det jeg har på meg skal være behagelig å bevege seg i. I dag har jeg trent i helt ny treningst-skjorte som jeg fikk av min kjære til jul. Jeg elsker sterke farger på treningstopper og alle toppene mine er i merket Nike.


Nye Nike treningstopper fra G-sport.


Treningsskoene prøver å ta over skosamlingen tror jeg.


Mine to nyeste par treningssko.


Også pulsklokken jeg fikk av pappa til jul motiverer meg, både fordi den er fin og fordi jeg elsker å se tallene.

I dag har jeg hatt en lang økt med både kondisjon og styrke på bein. Jeg løp en mil i dag for første gang med mine nye treningssko og det var noe helt annet enn mila med mine gamle Nike free run 2. Hadde overhode ikke vondt i beina da jeg var ferdig og var kjempeklar for 20 minutter på step-maskin etterfulgt av styrketrening bein. Når jeg har trent hard styrke på bein sykler jeg alltid 10-15 minutter uten motstand før jeg går. Da sykler jeg av meg melkesyra for å unngå å bli stiv og øm dagen derpå. Satser på at jeg er gangbar i morgen.


Dagens middag: 2 speltlompepizzaer med kesam. Yummy!!Har dere også trening som nyttårsforsett?
Hva gir dere treningsmotivasjon?


Treningsnytt

Dagens treningsøkt ble ikke så lang som jeg hadde planlagt, men derimot veldig effektiv:

  • 26 min på step-maskin (intensitet: 9-11)
  • Slyngetrening mage (3*20)
  • 15 min elipsemaskin (tyngde: 10)
  • Situps (3*20)

Når jeg kom hjem fra dagens tidlige økt følte jeg at jeg fortjente å unne meg noe nytt treningstøy. Til min store begeistring fant jeg favoritt trenings-t-skjorten min på salg på www.SmartGirl.no. Jeg har den i neon rosa fra før av og jeg er utrolig fornøyd med den. Passformen er helt perfekt. Jeg kan ikke fordra korte treningstopper, men denne går rett over rumpa. I tillegg er veldig greit at den i dri-fit materiale for å trene i bomull er det værste jeg vet. Sist men ikke minst så kommer den i kjempemange flotte farger. Jeg bestillte den mørkelilla og den sorte i størrelse S.


Ikke etter planen

God morgen dere!
Fredag har jeg som alltid skolefri, men jeg hadde likevel planer om å utnytte dagen så godt som mulig og være på trening til klokken 9. Det var ikke noe å si på innsatsen da jeg var klar i fullt treningstøy 08:35, men desverre hadde jeg glemt å sette iPoden på lading i går kveld så nå må jeg vente. Ettersom jeg er helt gåen i armer og skuldre etter gårsdagens styrketrening sløyfer jeg dagens styrke og trener kun kondisjon. Da er det et must med musikk i ørene og ettersom min orange Nano synger litt på siste verset så må den lades hver dag. Bør skaffe meg ny. Noe godt kom det likevel ut av denne fredagens forsinkelse: nå får jeg tid til å oppdatere spillelista og jeg kan spise masse frokost. Elsker frokost!


Til treningen: billig og bra

Årh! Jeg har funnet ut at vi har verdens beste sportsBH på Lindex og jeg må bare anbefale dem til dere! Jeg har i grunn bare hatt to stykk som jeg har fått i gaver tidligere, og de har jo ikke akkurat vært særlig mye i bruk opp igjennom. Nå som jeg har utforsket treningsBHsortimentet på jobb og funnet min absolutte favoritt skjønner jeg godt hvorfor mine gamle har støvet ned i aldri-bruker-skuffen. Snakker om klumpete greier i forhold til dette her. Full forståelse for mitt tidligere jeg som ikke har løftet en eneste kilo i dem. TreningsBHen fra Lindex har jeg kjøpt i begge fargene, hvit og sort, så nå er de gamle long gone. Ingenting er bedre enn nytt og behagelig treningstøy og denne modellen koster bare 149 kr. Kupp!
TreningBH HER (haha, tatt den sorte på vranga ser jeg. pyttsann)

Satser på en treningsøkt senere i dag, men nå må jeg hive meg på jobb. Blogges i mellom!


Today I would love to wear...

God morgen! Eller formiddag om dere vil. Jeg tillot meg å sove lenge denne søndagen selv om jeg i utgangspunktet hadde planer om å ta en tidlig treningsøkt. Jeg tror litt ekstra søvn var bra for kroppen min og nå er jeg kjempeklar for både løping og styrke. Har ikke vært på trening på to dager nå fordi jeg har jobbet. Det føles ikke bra så i dag skal jeg løpe en mil dersom formen er fin. Men først må jeg helt klart få lastet ned litt nytt på iPoden. Noen som har musikktips til meg?


Topp fra Nike HER, Tights fra Adidas HER, Lue fra Adidas by Stella Mccartney HER, TreningsBH fra Stay In Place HER, Jakke fra Nike HER, Sko fra Nike HER

Musikktips anyone?

Ad links


Motivasjon for ørene

En liten treningsupdate: I dag har jeg og Maren trent bein, mage og litt kondis. Det ble ikke en like omfattende økt som i går da jeg hadde fri og mye tid, men jeg kjenner det greit mye i beina nå. Det er et under hvis jeg overhodet er kapabel til å gå i morgen. Har ikke trent bein på den måten siden jeg trente på Elixia og det var før en ganske omfattende støttemedlemperiode. Så lurte jeg på om noen kunne svare meg på om det stemmer at man kan trene magemuskler hver dag (flere dager etter hverandre). Jeg vet at andre muskler bør ha en dags pause, men synes å huske at det ikke var slik med magen. Stemmer?

Her er forressten mine treningsfavoritter på iPoden: Blir så gira når det kommer en sang jeg liker godt.

Oppdatert musikk på iPoden og nye treningsklær er de to tingene som gir meg mest treningsmotivasjon. Da er musikk det beste alternativet ettersom det er billigst!

Syvsover

I dag har jeg fri fra både skole og jobb -legendarisk! Planen var derfor å opp klokken 8 for å jogge og så rett på treningsstudio etterpå. Min sleipe, sleipe underbevissthet ødla den planen. Det er så typisk: hvis jeg vet innerst inne at jeg ikke MÅ stå opp så slår jeg av alarmen når den ringer uten å overhodet kunne huske det. Gjerne flere ganger også. I dag har jeg hatt på 4 alarmer og jeg har tydeligvis slått dem av alle sammen. Jeg våknet ikke før mamma fønet håret klokken 9 og da føler jeg at jeg ligger etter sjema. Men nå må jeg løpe til bussen -blogges!


Frokost!
Ny trenings t-skjorte fra H&M dritgod, men brukte den i går så også dritsvett.


Fridag

God morgen dere!
Det er ikke til å tro, men jeg har faktisk fri i dag. Trenger denne ettersom jeg skal jobbe fra morgen til natt hele helga og 7 til 7 på handelens dag i morgen. Jeg skal selvfølgelig utnytte dagen godt og har planer om å få gjort all treningen for dagen. Målet er å gjennomføre programmet mitt hver dag, men det er umulig når man jobber i tillegg. Ender som regel opp med 2 av 3. I dag skal jeg derimot trene styrke og rocke før jeg og lillesøster skal ut å løpe. Blir bra! Jeg må også få unnagjort en del kjedelige ting -sånne ting jeg aldri får gjort, men som er super nødvendig. Aller mest lyst har jeg til å gå på shopping, men vi får se om det blir tid til det. Ganske lenge siden jeg har handlet klær nå egentlig. Flink!


I dag har jeg startet med en kjempedeilig Cottage Cheese blanding. Har fått helt dilla på Ja vaniljeyoghurten fra Tine så hadde nesten glemt hvor deilig det var med en bolle Cottage.

Ha en strålende dag skjønninger!


Litt mosjon

Etter en lang og ubevegelig dag i den fantastiske sola med det ikke fult så fantastiske pensum er det på tide å bevege litt på seg. Jeg jogget på asfalt i går og knærne mine forteller meg at ikke asfalt er favorittunderlaget mitt. Dermed hiver jeg meg en runde i lysløypa i kveld og satser på at det går bedre. Frister å hive seg på svøm når jeg har jogget runda, men jeg er ikke keen på å løpe med badetøy. Årets første bad er faktisk enda ikke tatt og ettersom det er meldt ganske kalde temperaturer etter pinse ser det dårlig ut. Høy pysefaktor i år ass!

Har dere badet i år?


- Kristina <3


Klar for joggetur

God morgen søtiser!
Nå skal jeg ut i sola og jogge en tur med en kompis. Må bare ha meg en matbit først. Håper det blir en lang tur for det trenger kroppen min etter en helg med både alkohol og kaker, men desverre ingen trening. Ikke alltid lett å holde det gående. Dørstokkmila er så tiltak, men når man først kommer ut dit er det jo en helt fantastisk følelse -for ikke å snakke om hvordan man føler seg etterpå.


Minn meg på at jeg MÅ begynne å trene styrke også. Hahaha!

Ha en fin tirsdag!

 

- Kristina <3


22 grader!

For ett vær det her vært denne mandagen dere! Her i Kristiansand har det vært så mye som 22 grader.Det var hvertfall det målestokken vår viste. Helt fantastisk vær og høy temperatur med andre ord, fikk skikkelig føllse av sommer.

Godværet påvirker humøret mitt. For det første får jeg en stor trang til å handle inn sommerklær og for det andre så frister en joggetur i lysløypa helt enormt. For å gjøre det billigst mulig valgte jeg å jogge i dag, shoppinglyst har jeg jo uansett omtrent alltid. At jeg har lyst til å trene er derimot ikke så vanlig så det er bare å benytte sjansen tenker jeg.

Etter en herlig joggetur har jeg vært med kjæresten min resten av dagen. Når jeg ble kjørt hjem av han klokken halv 12 hadde jeg kun en tynn genser på meg, men frøs likevel ikke noe særlig. Det var overrasskende varmt!

Her er forressten treningsplanen min for denne uken (skal lage en slik hver mandag slik at jeg har noen mål med treningen min):

- Kristina <3


Hjemmetrening

Her om dagen fikk jeg og lillesøster masse nytt treningstøy hver av mamma. Hun har næmlig kjøpt seg tredemølle så nå skal det jammen meg løpes her i heimen. Å skaffe seg en tredemølle er kanskje noe av det mest geniale jeg kan tenke meg. Den har allerede blitt mye brukt og tenk så lite tiltak da: bare hive på seg treningstøy og et par joggesko ta trappa opp og jogge i vei med CSI eller hva som helst som underholdning. Herligfred! Støttemedlem på Elixia no more sier jeg bare! Vi har også en rockering som jeg pleier å rocke med en halv time etter jeg har jogget en halv time. Jeg tror den er veldig effektiv, for det brenner i bilringen 3 dager etterpå.

 
Så mye enklere med litt underholdning til treningen. (Hehe avslått ja)


Så lite tiltak når man kan trene hjemme. Skal ønske meg min egen rockering til bursdagen!


Jepp, vi har vegg til vegg teppe på loftet. Haha, grønt.

Trener dere også hjemme?

 

- Kristina <3


Dagen derpå

I dag har jeg seriøst vært helt sykt støl etter jogginga de to siste dagene. Jeg var veldig støl i går også etter den ene joggeturen jeg hadde på Søndag. Jeg trodde ikke det kunne bli værre så jeg jogget i går også. Tenkte deg skulle "jogge det av meg". Jeg tok feil faktisk! Det kunne bli verre. I dag har jeg gått sidelengs i trapper og tatt heis om mulig.

Jeg tenker nå at jeg kanskje burde vurdere tøying etter jeg har trent, men jeg kan faktisk ikke komme på noe som er kjedeligere enn å tøye. Likevel er det som pappa sier: "Av og til må man gjøre ting man ikke har lyst til.", så jeg skal begynne å strekke litt på ledd, muskler og sener etter jeg har brukt dem heretter. 

Men i dag kan jeg faktisk ikke jogge, jeg må først kunne gå. Så da blir det nok litt styrketrening i stua i stedet. Jeg er nemlig ikke sikker på om jeg fortsatt er støttemedlem på Elixia. Tror jeg skal bytte treningssenter. Ja, det skal jeg!


Klar for å svette litt på stuegulvet! Peace out!

 

- Kristina <3


Jogging

I kveld har jeg jogget alene. Denne gangen bare på Lund fordi pappa ikke ville jeg skulle jogge alene i lysløypa så sent. Foretrekker i grunn lysløypa! Å jogge er en fantastisk form for trening. Du forbedrer kondisjonen samtidig som du bruker muskler i hele kroppen. Anbefaler jogging som treningsform og synes selv at dette er beste måten å trene på.
Trenings t-skjorte fra XXL
Tights fra H&M

Mine Joggetips:

1. Dersom du skal jogge langt i rolig tempo kan det være greit å løpe med en venn. Med sakte tempo kan man jo også snakke og på den måten kan du gjøre treningen til noe hyggelig og sosialt.

2. Hvis du skal jogge med høy puls kan det være greit å jogge alene slik at du finner ditt eget tempo.

3. Å jogge med musikk du liker kan være greit når du skal presse deg selv litt. Når jeg jogger med musikk glemmer jeg fort hvor sliten jeg egenlig er.

4. Det kan fort gjøre vondt i knærne dersom man jogger mye på asfalt. Prøv å legg løypa til et sted hvor det er grus vei.

5. Gjør det til en vane å jogge en gang om dagen eller eventuelt annenhver dag. Det er å komme i gang og holde treningsånden ved like som er utfordringen

6. Dersom du får "sting" kan det hjelpe å holde på (klemme) en liten stein i hånda mens du jogger.

7. Prøv å holde et jevnt tempo. Prøv å ikke stoppe for ofte. Da synker pulsen.

 

- Kristina <3


Om solojogging

Jeg måtte jogge alene ja... Men i grunn var det ikke så værst. Jogget en mil i jegers mens jeg først var i gang og det var utrolig deilig å få litt frisk luft etter en dag på jobb. Det var begynt å bli litt mørkt men de grønne trærne på alle kanter lyser på en måte opp og gjør det litt mindre skummelt. Likevel så er jeg litt skvetten når jeg løper i skogen alene. Sørget for at ingen kunne snike seg innpå meg bakfra ved å løpe løypa mot angitt gangretning, smart huh? For jeg hadde ikke hatt sjans til å HØRE det hvis noen skulle nærme seg... i mine ører er nemlig skrillex på full guffe! Å høre skogens ro er oppskrytt.


Dette ble kveldsmaten... Lagde egentlig mye. Hva jeg brukte resten til forteller jeg i morgen!


Følelsen etter en mil i joggeskoene... UBESKRIVELIG!

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits