Sommerinspo fra Trendsales

Annonse

Nå er sommeren rett rundt svingen og garderoben kan i den anledning fortjene en liten oppdatering. Jeg har allerede kjøpt litt sommerklær, solbriller og sneakers, men jeg trenger definitivt nye shorts da de fra i fjor er litt i trangeste laget. Dessuten er det viktig å huske at norsk sommer gjerne byr på både regn og sol. Derfor finner dere regnjakke og superfreshe støvler blandt sommerfavorittene mine fra Trendsales under her. Selv har jeg både Birkenstock, Rains regnjakke, og begge Ray Ban brillene. Resten er utvilsomt big cravings!!


Birkenstock sandaler HER / Rains regnjakke HER / VS push-up bikini HER / Ray Ban round HER / Runwaydreamz shorts HER / Hunterstøvler HER / VS badehåndlkle HER / Ray Ban folding Wayfarer HER

Finn flere Trendsalesskatter HER!


Kjøp fra min garderobe på Trendsales:

Siden jeg oppdaget Trendsales har jeg gjort mange kupp og flotte funn på nettsiden. Både nye og brukte varer fra privatpersoner og bedrifter har kommet hjem til meg i posten etter fullført Trendsaleshandel. Men Trendsales er ikke bare en nettbutikk hvor du kan shoppe, her kan du også legge ut egne annonser. Jeg tenkte at jeg skulle benytte meg av muligheten for å selge unna noe av det jeg ikke bruker. Kanskje noen av dere er intressert?

I dag har jeg brukt trendsales-appen til å legge ut et knippe annonser. Jeg har lagt ut flest sko foreløpig, men jeg skal oppdatere Trendsales-profilen min jevnlig fremover med nye annonser. Det skjærer meg litt i hjerte å legge ut noen av skoene, men det har seg slik at jeg har en tendens til å kjøpe for store sko. Det er så vanskelig å finne sko i 35,5, så da kjøper jeg ofte 36 i stedet. Men nå har jeg bestemt meg for at det er bedre at noen andre får brukt dem enn at de ligger til pynt her hjemme, så ta gjerne en titt alle sammen!

Dere kan forressten også legge ut annonser på Trendsales. Lag bare en profil HER. Laster du ned Trendsales-appen går det kjempefort å lage annonser og du kan følge med på bud og annonsesvar fortløpende. Hvis du har egen blogg kan du dessuten også få deg din egen Trendsales-widget slik som jeg har i sidebaren til høyre. Den oppdaterer seg, så ta gjerne en kikk på den når dere er innom bloggen min. Ser du noe som frister kan du trykke på den for å komme til produktet. Helt genialt spør du meg!


Noen av mine annonser på Trendsales. Sjekk dem ut eller legg inn et bud HER.

Lag din egen Trendsalesprofil HER for å legge ut egne Trendsalesannonser.
Er du ny på Trendsales kan du finne nyttig info HER.

Sponset innlegg


Gjør et secondhand-kupp enkelt og trygt på nett

Mange av dere har kanskje lagt merke til at jeg har gjort en del gode kupp på nettbutikken Trendsales opp igjennom. For de som ikke er kjent med Trendsales fra før så kan jeg fortelle at dette er Skandinavias største online markedsplass med kjøp, salg og bytte av designerklær og designervarer. Nettbutikken finnes per i dag både i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland og fungerer som en kontaktformidler mellom private kjøpere og selgere. På Trendsales finnes det et enormt utvalg i varer. Secondhand-annonser i BAZAR seksjonen, og i SHOPS seksjonen finnes mer enn 90 000 nye merkevarer fra forskjellige virksomheter.

Å betale gjennom TrendsalesHandel krever bare et par klikk. TrendsalesHandel er Trendsales sitt helt eget betalingssystem somt gjør det mulig å gjennomføre betalinger mellom kjøper og selger på en enkel og sikker måte. Hele handelsbeløpet er dekket av Trendsales sin kjøperbeskyttelse. For å handle gjennom TrendsalesHandel må du ha en brukerkonto (TRYKK HER). Med brukeren følger en TrendsalesKonto som du kan sette inn penger via betalingskort eller nettbank.

 

Slik handler du enkelt og sikkert på trendsales:

♥ Du avtaler en handel med en selger under den aktuelle annonsen. Selger sender deg en forespørsel om handel som du mottar på E-mail og på selve hjemmesiden.

♥ Du kontrollerer at opplysningene i forespørselen er korrekte og legger inn leveringsadresse og hvordan du vil betale for varen. Deretter må du godkjenne og betale kjøpet.

♥ Du vil motta en kvittering på E-mail når handelen har gått gjennom og så er det bare å glede seg til varen kommer.

♥ Skulle du oppleve problemer er alle handler via TrendsalesHandel dekket av Trendsales sin kjøperbeskyttelse som du kan lese om HER.

 


Nike HER, Adidas HER, HM Trend genser HER, MK klokke HER, Acne sko HER, Zara jakke HER, Birkenstock HER, MK veske HER, Zara loafers HER, HM Trend jakke HER

Oppdag Trendsals HER!

Annonse


Dagens drømmeoutfit

Det blir få antrekkinnlegg på bloggen i disse dager. Derfor har jeg plukket ut dagens drømmeantrekk fra Trendsales i dag. Striper, hvitt, sort, sandaler og hatt -love it, gjør dere?


By Malene Birger hatt HER
Acne kjole HER
Asos sandaler HER
Birkenstock sandaler HER
Michael Kors veske HER


Trendsalesfavoritter: Februar

Hei hei!
Hvis dere sitter inne denne regnfulle søndagen og ikke har så mye å ta dere til så vil jeg anbefale dere å sjekke ut Trendsales HER. Jeg finner så utrolig mye fint på Trendsales. Varer jeg ikke finner andre steder og ofte til mye bedre priser enn ellers. Trendales har både nye varer og second hand-varer og handel på Trendsales er helt trygt. Kom i gang og les mer om Trendsales HER! Her er mine Trendsalesfavoritter akkurat nå:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Har dere handlet på Trendsales før?


Isabel Marant pour H&M på Trendsales

Jeg regner med at jeg ikke var den eneste uten tilgang til Hennes&Mauritz sin nettbutikk den dagen Isabel Marant kolleksjonen ble sluppet!? Morgenen 14. november satt i hvertfall Kristina Bergsvik i senga med laptopen på fanget og surmulte. "Kø" stod det på skjermen da jeg hadde tastet inn hm.com i søkefeltet. Og jeg som hadde sååå lyst på det enen og det andre, og attpåtil nettopp hadde fått lønning. Jeg syntes det var litt demotiverende å stå i kø uten å vite sånn omtrent HVOR jeg var i køen, så jeg gav raskt opp håpet. Jeg tror jeg har vokst fra den enorme tålmodigheten jeg hadde som liten.

Det ble altså ingen skatter fra Isabel Marants kolleksjon for Hennes&Maurits for min del, og jeg er sikker på at skuffelsen var stor for flere enn meg. Men frykt ikke, det er enda håp! På Trendsales kommer det opp mange treff dersom man søker på "H&M isabel marant", så det er absolutt fortsatt mulig å få tak i noen skatter fra den latterlig populære kolleksjonen. Kanskje til og med du finner favorittplagget ditt i riktig størrelse? I såfall er det skjebnen! Sjekk ut Isabel Marant pour H&M på Trendsales HER.


Disse plaggene fra Isabel Marant pour H&M og mange flere ligger ute for salg på Trendsales HER.

Annonse


My first TOMS

Heihei♥
Jeg har helt glemt å vise dere mitt aller siste Trendsales-funn. Fant disse kjempesøte TOMSene da jeg kikket meg gjennom alle skattene som er å finne i Trendsale's bazar. Ettersom jeg har tenkt på å kjøpe meg TOMS lenge, men har slitt med å finne noen jeg liker måtte jeg bare slå til på disse. Fallt pladask og har ikke sett noen andre med like. Dessuten fikk jeg dem for en rimelig pris -blir ikke bedre!

Tipper mange av dere også synes det er gøy å kjøpe seg noe som ikke alle andre har i blandt. Da kan jeg anbefale Trendsales som et helt genialt sted å begynne å lete. Dessuten så er det HELT trygt å handle der. I tilfelle man skulle være uheldig og bli lurt eller lignende. Det har jeg selv heldigvis aldri opplevd for alle mine Trendsaleskjøp har til nå vært en suksess! Likevel kan det være betryggende å vite at dersom noe skulle skje så sitter Trendsales support klar til å hjelpe 7 dager i uken. Les mer om sikker handel HER.Toms på Trendsales kan kjøpes HER!

Likte dere mine nye og aller første TOMS?

Annonse


Trendsales feriekoffertToms på Trendsales HER
Zoe Karssen på Trendsales HER
Victoria Secret på Trendsales HER
Ray Ban på Trendsales HER
Jofama på Trendales HER


Mitt siste Trendsaleskupp

I sommer er det kjempetrendy med sporty fottøy og jeg har derfor endelig invistert i New Balance 420. Har siklet etter dem kjempelenge, men etter eksamen kunne jeg ikke dy meg lengre og bestillte fra Trendsales. Jeg sto mellom å kjøpe lyse eller sorte. Sorte fordi de er praktiske, lyse fordi de er så fine. Det var et vanskelig valg så jeg bestemte meg for at jeg etter 4 eksamner fortjente å få i både pose og sekk. Det ble både lyse og sorte 420 på meg. Hurra! De sorte kjøpte jeg fra Shops på Trendsales HER, og de lyse kjøpte jeg av en privatperson fra Trendsalesbazaren HER. Fordelen ved å kjøpe fra bazaren er at dette er privatpersoner som har gjort bomkjøp og selger derfor billigere, men gjerne helt nye varer. Når du handler fra privatperson slipper du også toll som du må ut med dersom du kjøper fra en shop. Fordelen med å kjøpe fra en shop er selvsagt av varen er helt ny fra butikk med enballasje og alt.

 


Her er første paret ankommet. Fantastiske! New Balance kan dere finne på Trendsales HER

Hva synes dere om dem?

Annonse


White mood

Det går mot lysere tider og lysere klær. Min gardrobe domineres helt klart av sorte plagg for øyeblikket, men nå må de vike plassen for lyse vår og sommerklær. Jeg gleder meg masse til å kunne gå i shorts, topper, kjoler og kanskje særlig hvite plagg. Hvitt er så elegant og minemalistisk og i vår og sommer kan det se ut som "all white" blir en hit. Jeg plukket ut noen hvite favoritter fra Trendsales til et Moodboard for noen uker siden. Under ser dere resultatet som kanskje kan være til inspirasjon for vår/sommergarderoben. Det er så mye fint å finne på Trendsales og jeg anbefaler dere også å ta en titt HER. For å handle favorittene mine eller skatter dere finner selv er det kjempeenkelt å opprette en gratis brukerprofil på Trendsaes HER, og så er det bare å shoppe løs!


Mine hvite favoritter fra Trendsales.


Moodboard for TrendsalesNytt år nye muligheter! Her har jeg plukket ut noen av de trendene som jeg tror kommer til å slå an i 2013 fra Trendsales. Noen gamle trender, andre nye og noen klassikere. I år tror jeg comfort har mye å si. Ellers kommer jeg aldri til å gi slipp på favorittfargen min svart og skinnjakker og dongeri er tidløse favoritter. Leter dere etter mote og trend til det nye året kan også dere finne mye kult på www.trendsales.no. Sjekk det ut!


Trendsales favoritter: Januar

I skrivende stund har jeg et helt awesomet kupp fra Trendsales liggende å vente på meg på posten, kan nesten ikke vente med å hente den i morgen. Planen for i morgen er å stå tidlig opp for å trene slik at jeg kan hente pakken rett etterpå på veien hjem. Er så spent!

Den beste følelsen er å få hentelapper i postkassa og spesielt når du venter på noe du har funnet på Trendsales. Jeg finner så mye fint der og har handler der mange ganger før. Jeg har heller aldri hatt noen dårlige opplevelser med handel på Trendsales. Varen er alltid som beskrevet og det tar ikke lang tid før den kan hentes på postkontoret. Med kupp mener jeg at jeg har gjort et økonomisk godt kjøp i fohold til hvis jeg skulle handlet i butikk, men jeg har også funnet varer som er umulig å få tak i i butikk og som jeg har gitt litt ekstra for på Trendsales

Her har jeg plukket ut noen av trendsalesfavorittene mine denne måneden, kanskje dere og kan gjøre et kupp?


Fra øverst til venstre: Elise Ryan kjole HER, Acne boots HER, RWDZ bustier HER, transparente ankelstøveletter fra JC HER, Marc by Marc Jacobs veske HER, Acne pistol boots HER, Marc by Marc Jacobs klokke HER, lave Hunterstøvler HER, Moonboots (solgt).

Noe av dette dere også kunne tenkt dere?


Månedens favoritter @ Trendsales


Acne genser HER, Isabel Marant skjørt HER, New Balance sneakers HER, Acne veske HER, Isabel Marant skjorte HER, pumps fra Zara HER.


TopShop kåpe HER, VILA genser HER, Jeffrey Campbell HER, H&M trend bukser HER, H&M trend skinnjakke HER, New Balance sneakers HER.


Nytt til treningen

I helgen som var fant ny treningsmotivasjon veien til postkassen min. Nå er jeg er utrolig klar for en ny og bedre uke med nye treningssko og t-skjorte fra Nike. Jeg har nemlig bestillt meg ubrukt fra Trendsales til treningen også. Måtte ha meg nye treningssko til å bruke inne på treningssenteret da de andre løpeskoeneskoene har blitt brukt i skogen i hele sommer. Jeg kom over noen rosa, i min størrelse og favorittmerket Nike da jeg kikket rundt på Trendsales og jeg klarte bare ikke å få tankene mine bort fra dem -måtte bestille. Med nye sko måtte jeg jo også ha meg en matchende t-skjorte, den også fra Trendsales. I dag etter skolen startet jeg ny treningsuke med kardio og mageøvelser i nye sko, t-skjorten svettet jeg ut allerede i går. Føles bra.


T-skjorte og joggesko fra Nike kjøpt på Trendsales


New in: Dr. Martens

Det tok bare 6 dager før Dr. Martensene jeg bestilte fra Trendsales kom i posten. Skal hilse og si det var en glede å rive av papiret på pakken! Skoene var i helt perfekt stand -overhodet ikke brukt og i eske med ekstra lisser, akkurat slik det sto beskrevet i annonsen. Et kjempekupp da skoene til full pris koster 1395 og jeg kun betalte 800 kr. Gleder meg til å bruke skoene og ser for meg at de blir perfekte til både høst og vinter. Dersom flere har tenkt å bestille seg Dr.Martens vil jeg opplyse om at de er litt (bare litt) små i størrelsen synes jeg. Dvs. at jeg som til vanlig ligger midt mellom 35-36 passet 36 helt perfekt. Satser på jeg får en varm sokk i også!


Du finner Dr. Martens på Trendsales HER
Du finner Dr. Martens på Nelly HER


Dr. Martens

Nå har jeg endelig fått fingeren ut og bestillt meg sorte Dr. Martens. Har lenge siklet etter dem, men på en måte følt at jeg har klart meg med mine kjipe etterligninger fra Primark kjøpt en gang for lenge siden. Da jeg derimot fant skoene ubrukte på Trendsales i går til ikke mer enn 800 kr kunne jeg ikke la være. De er jo dødskule, absolutt min stil og ikke minst tror jeg de kan bli kjempegreie å ha utover høsten. Nå er jeg altså snart eier av ett par Dr. Martens. Gleder meg! Her er litt Dr. Martens inspo:


Bilder:www.weheartit.com

Nye Dr. Martens finner du HER på Nelly
Eller du kan gjøre ett kupp på Trendsales HER


To nye Trendsaleskupp!

Da ble det jammen meg to nye jakker fra Trendsales i juli også. Jeg er veldig i slaget når det kommer til jakkeshopping for tiden! Det er kanskje like greit ettersom jeg absolutt får brukt for dem både sommer og vinter (årh, drittsommer). I alle fall så synes jeg at jeg også denne gangen kom ut av det med to kjempeflotte kupp. Den ene jakken har jeg jo faktisk allerede fått brukt i et antrekkinnlegg HER og skinnjakken er ekte skinn.

JAKKE H&M TREND

Trendsales kr 250

SKINNJAKKE ZARA TRF

Trendsales kr 700 (ekte skinn)

Sjekk ut Trendsales dere også: Gjør vintagekuppene HER!
Trendsales favoritter i juli:

Jeg har shoppet villt på Trendsales også denne måneden. Elsker simpelthen å finne skatter på nettsiden og jammen har jeg kommet ut av det med noen flotte kupp atter en gang. Ettersom jeg ikke enda har fått alt hjem i postkassen enda skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt i Juli når jeg kommer hjem i slutten av måneden. Håper dere liker det, jeg er i allefall superfornøyd! Her har jeg laget en inspirasjonsplakat til dere med noen av mine favoritter fra Trendsales. Kanskje noen av dere også kan gjøre noen billige eller skjeldne motekupp?


1. Kamuflasje skjørt HER
2. Jakke fra H&M trend HER
3. Jeffrey Campell Ad Long HER
4. Rascals tanktop HER
5. YSL ring HER
6. Peplum topp H&M trend HER
7. Sorte New Balence HER
8. Stussy cap HER
9. Max Star sorte HER
10. Gule New Balance HER

Få bruker på Trendsales HER og les om hvordan Trendsales fungerer HER!
Jeg fikk tak i den!

Dere har sikkert allerede fått det med dere, men jeg må fortelle det likevel: Hurra! Jeg fikk den grønne/turkise/gule jakken jeg hadde så uendelig lyst på fra H&M trend. Jeg fant den selvfølgelig på fantastiske Trendsales. Jeg har blitt helt hekta på Trendsales sin bazar -det er så utrolig mye fint å finne der og jeg har lyst på alt! Jeg fikk til og med tak i jakken i riktg størrelse. Jakkens oprinnelige pris var 499 tror jeg, men jeg gav faktisk 750 kr for den. Har man lyst på noe -så har man lyst på noe og det var tydelig flere som ville ha denne jakken. Budene fra de andre gjorde den nokså dyr, men jakken var uansett absolutt verdt hver krone -Jeg elsker den!

Hva synes dere om jakken?


Camouflage gets its cool backDa jeg var i Danmark så jeg sinnsykt mange som gikk med kamuflasje/millitærjakker. Tydelig veldig populært! Her i Kristiansand har jeg ikke sett noen tror jeg, men ettersom jeg faktisk har tenkt på å skaffe meg en slik jakke en stund bestillte jeg for ca en uke siden fra www.trendsales.no. Jakken jeg fant fikk jeg for ca 350 kr kjøpt fra (nettopp) Danmark. Jeg synes den er kjempekul da den er tydelig vintage og har en litt slitt look.

Dersom dere også har lyst på kamuflasje/millitærjakke anbefaler jeg å lete på Trendsales HER. Bruk søkeord som: camouflage, millitær, army, jakke osv. Lykke til!

Hva synes dere?


Oppdag trend, moter, merker og vintage på Trendsales!

Nå har det vært lite blogging, men i dag får jeg meg kamera så da starter jeg opp igjen. Jeg har blandt annet utrlolig mange nye innkjøp å dele med dere og med nye innkjøp følger jo selvsagt nye outfits. I tillegg så har jeg usedvanlig mange pakker som venter på at jeg skal hente dem på postkontoret og også noen på vei. Herregud, jeg er i ekstase over mine seneste kupp! Gleder meg til å hente i kveld.

En av grunnene til at jeg har mye å hente på postkontoret er at jeg har oppdaget en ny nettbutikk. Jeg har nemlig kommet over en nettside der man kan få tak i utrlig mye kult hvis man bare leter godt. Det er Trendsales jeg snakker om, Skandinaviens største motebasaar med kjøp, salg og bytte av designerklær og designervarer til oss som elsker mote og shopping. Trendsales fungerer som kontakt-mellomledd mellom private kjøpere og selgere, og det er over 100 forskjellige kategorier med designer klær, tilbehør, designermøbler, barneklær, datamaskiner, mobiltelefoner og mye mer. Både innen kategorien vintageklær og merkeklær har jeg funnet skatter som nå er på vei i posten. Skal vise dere når jeg får dem hjem!

De fleste varer på Trendsales er gjenbrukvarer, men mange privatpersoner, og også selskaper, selger nye og ubrukte merkevarer dersom man  foretrekker det. Alle selgere oppgir i hvilken stand varen er i og dersom det ikke skulle stemme, varen er uekte (en kopi) eller du ikke mottar varen vil du ha full støtte av trendsales kjøpebeskyttelse. På Trendsales blir opprettet over 400.000 nye annonser hver eneste måned og jeg vil anbefale dere å bli medlem. Som medlem kan man både handle og legge ut varer man vil selge som annonser. Under annonsene blir kjøper og selger enige om pris og deretter sender selger en forespørsel som kjøper godtar ved å betale. Vips så har du skatten din hjem i posten!

Her er noen av mine favoritter på Trendsales akkurat nå:


Levis Denimjakke med nagler HER
H&M genser med glitter HER
Levis vintage Deminjakke sort med nagler HER
Ray ban solbriller HER
Jeffrey Campbell loafers med nagler HER
Vintage Army-jakke HER

Bli medlem på Trendsales HER!
Hva synes dere? Noen som gleder seg til å se mine kupp?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits