Spørsmålsrunde: Svar

Tenkte jeg skulle gi dere svar på spørsmålene jeg fikk på spørrerunden før jeg tok bloggjuleferie. Her er svar på noe av det dere lurte på:

Hvor høy er du?
Jeg tror jeg er 1,62 sånn omtrent :-)


Sondre, jeg og Charlotte.

Hvor kan du finne fine skjorter som man kan ha under gensere?
Det er kjempefint med skjorter under gensere. Vi har nettopp fått inn flotte herreinspirerte skjorter på Lindex i forskjellige farge. Jeg mistenker at slike skjorter blir veldig in til både vår og sommer.


Skjorter fra Lindex

Gjør du noe spesielt med bildene dine, redigerer dem, siden du hele tiden ser ut som en modell?
Haha, så hærlig♥ Jeg redigerer antrekkbildene mine med effekter i Pixlr express som du kan finne HER og andre bilder redigerer jeg i vanlig Windows fotogalleri.


Redigert i Pixlr express

Hvor finner du inspirasjon fra? Både når det gjelder mote og blogg.
Mine største inspirasjonskilder er kjedebutikkenes nettsider, jobben min og den svenske bloggeren Angelica Blick.

Hva har du tenkt videre etter religionsstudiene?
Jeg har planer om å bruke året mitt med religion og etikk i en bachelor i Nordisk språk og litteratur. Det vil si at jeg nå holder på med andre året av norsk-bacheloren. Hva jeg skal bruke det til vet jeg ikke, men jeg vil studere en hel masse. Elsker studentlivet!


Trine og jeg i bursdag med klassen i helgen.

Hvordan er det å jobbe på Lindex?
Jeg stortrives som deltidsansatt på Lindex og kunne ikke tenkt meg en mer passende jobb for meg akkurat nå. Jeg elsker å jobbe i servicebransjen og jeg synes det er både utfordrende og inspiserende å jobbe med klær.


Kjøpt med noe fint fra jobb -i mitt ess!

Gjør du noe spesielt for å holde huden så fin? Eller er du bare veldig heldig med huden din?
Jeg tror jeg har ganske gjennomsnittelig hud som stort sett er helt grei, men som også har kriseperioder. Det er for eksempel hvis jeg har spist mye godteri, men da foretrekker jeg selvsagt å ikke blotte trynet på bloggen. Derimot er det ingenting å si på innsatsen min. Jeg steller selvsagt så godt jeg kan med huden min og fjerner sminke samt renser med rensekrem hver kveld. Også bruker jeg nattkrem når jeg sover og tar b-vitaminer, sanasol og tran daglig.

Har du kjæreste?
Ja, det har jeg. Vi har snart vært kjærester i ett år nå ♥


Min kjære befinner seg ofte bak kamera. Kjempesnill som hjelper til!

Når tenker du å flytte alene?
Jeg trives veldig godt hjemme hos pappa jeg!


Haha, jeg og pappa som poserer på fotoshoot.

Vet du hva du vil bli?
Nei, akkurat nå synes jeg alt virker interessant egentlig.

Hvordan klarer du å holde vekten din?
Jeg trener omtrent hver dag og spiser sunne, varierte måltider.Hva fikk deg til å bli så trengings- og kostholdfiksert?
For å være helt ærlig var det da jeg fikk to bloggkommentarer på en og samme uke som påpekte at jeg hadde lagt på meg. Husker en av dem enda: «oi, du har lagt på deg». Dette var for nesten 1,5 år siden og det var ikke det at jeg ble så veldig lei meg, men heller at jeg fikk en liten oppvåkning. Jeg var nokså nylig ferdig med russetid og hadde faktisk lagt litt på meg. Selvfølgelig fikk jeg en liten knekk i selvtilliten, men det var da jeg oppdaget at jeg ikke kan spise akkurat det jeg vil så ofte jeg vil. Jeg har det mye bedre med slik jeg spiser, trener og lever i dag enn den livsstilen jeg hadde den gang. I dag er det som inspirerer meg mestringsfølelsen treningen gir meg. Når hard jobbing om mye svette gir resultater!

Når startet du å eksperimentere med klær?
Da jeg fikk min første jobb og begynte å tjene mine egne penger som 16 åring. Jeg søkte jobb på et hotell på eget initiativ og fikk stilling som frokostvakt. Husker enda hvor fantastisk det var å få mine første lønninger, en stor befrielse som også gav mestringsfølelse som jeg vokste veldig på. Etter hvert åpnet flere dører seg og jeg hadde på ett tidspunkt 6 deltidsjobber. Det var selvfølgelig for mye, men jeg har hele tiden vært glad i å arbeide og jeg ser alltid frem til å gå på jobb.

Gammelt antrekk eller "Koutfit" som det het den gang. Tihi!

Er det noe du absolutt må ha i skapet om vinteren?
Ull, ankelboots og kåper!


Ullkåpe fra BikBok

Hva er din favorittparfyme?
Victor & Rolf flowerbomb.Hva er favoritt retten din?
Taco! Eller nachos. Det går for det samme i min munn. Tenk at noe så godt kan være så sunt!Spiser du alltid sunt?
Jeg tror at et variert kosthold med mye frukt og grønt, men også med innslag av «kosemat» tilsvarer et sunt kosthold. Hvis det stemmer så spiser jeg sunt ja ;-)


Spørsmålsrunde


Er det noe du lurer på, har du forslag til hva jeg kan skrive om på bloggen eller har du ris eller ros til meg? Nå har du sjansen!


Svar på spørsmålsrunde -del 2

Hvilket inntrykk sitter du igjen med etter et år med religion og etikk? Er det et studium du kan anbefale å søke på?

Jeg vil ikke påstå at studiet har vært veldig hardt og krevende, men jeg føler likevel at jeg har lært ganske mye på dette året. Jeg har både lært om andres religioner i tillegg til kristendommen og sitter igjen med mye jeg ikke kunne fra før. Jeg føler også nå at jeg har en mye større forståelse for det som er annerledes i andre religioner enn «min egen». I tillegg har jeg oppdaget noe jeg ikke hadde tenkt på tidligere: selv om jeg ikke tror på en spesiell religion er jeg likevel religiøs.

Jeg vil absolutt anbefale årsstudium i religion og etikk, men det viktigste er kanskje å søke på NOE. Uansett om du ikke vet hvilket yrke du ønsker å utdanne deg til er det kjempelurt å studere. Å lære noe er aldri bortkastet og et emne som religion og etikk komme godt med i svært mange yrker. Årsstudiumet jeg har tatt kan brukes i for eksempel en bachelor i Nordisk språk og litteratur som jeg kanskje skal ta videre. Det betyr at jeg om to år har en bachelor fordi jeg bruker det året jeg allerede har tatt.


Dessuten blir du kjemt med mange nye mennesker!

Hvilken hudsminke bruker du?

Jeg bruker Nilens jord fundation, H&M sitt solpudder og BB-cream fra Loreal.

Hvilket kamera har du?

Nikon D3000


Verdens beste kamera!

Favoritt mat?

Favoritt middag er helt klart taco ?herregud det er virkelig det beste i verden. Kommer aldri til å bli lei av taco. Til frokost, kveldsmat og lunch foretrekker jeg en cottagecheesblanding med grønne og lilla druer, banan og kanel. Favorittfrukten min er lilla druer.Har du dyr?

Nei, men har enormt lyst på katt eller en hund i kattestørrelse. Jeg har bestemt meg for at jeg skal få hund før jeg får barn.

Hvem synes du er den kjekkeste gutten i verden?

Kjæresten min!

Jeg skal på jentetur til Spania sammen denne sommeren med noen venninner. Har du noen tips til jentetur i utlandet/syden? Hvor mye penger det brukes til lommepenger og lignende. Noen tips om sydenturer i det hele tatt?

Det er viktig å holde sammen og passe godt på hverandre. I fjor da vi var i Rhodos drakk vi helst på hotellrommet da sjansen for å få noe ugreit i glasset var veldig store på utestedene. Vi hadde heldigvis hotell vegg-i-vegg med bar-street så det var veldig praktisk og trygt. Pengebruken kommer helt an på hvor mye mat man spiser, hvor mye man drikker og hvor mye man har tenkt til å shoppe. Dersom du belager deg på å leve billig, men likevel skal drikke alkohol kan du klare deg på rundt 1000-1500 på en uke vil jeg påstå. En ting til som jeg synes er veldig viktig er å være høflig når man er på ferie. Bruk «please» og «thank you» ofte og ikke gjør narr av det som er annerledes kultur. Man er tross alt på besøk og mange nordmenn kan virkelig ikke oppføre seg på ferie. God tur!Hvem er dine nærmeste venner?

Charlotte og Heidi<3

Hvor mye penger bruker du på shopping i måneden ca?

Jeg aner ikke. Men det varierer selvsagt mye fra måned til måned.Vet du noe mer hva du vil når det kommer til utdanning?

Journalistikk eller Nordisk språk og litteratur. Har journalistikk som førstevalg fordi det er dette jeg synes er mest interessant. Hvis jeg kommer inn så er studiet i Bergen og det er der problemet ligger ?jeg synes helt ærlig det er kjempeskummelt å skulle flytte til en by hvor jeg ikke kjenner noen. Livredd for at jeg skal bli ensom. Tror jeg har et slags håp om at jeg ikke kommer inn.

Beste med å blogge?

Å få kommentarer!Har du planer for sommeren?

Jeg skal egentlig jobbe i hele sommer bortsett fra den uka jeg skal til Rhodos. Hadde håpt på en uke i varmere strøk etter Rhodos også, men det ser ikke ut som det blir noe. Kanskje høstferien?

3 negative og 3 positive ting med deg selv?
Negative: Jeg er vimsete, treig og uinteressant. Positive: Jeg er snill, glad og flink.


Hva er det fineste navnet du vet om?

Theodor, Lucas og Emma tror jeg. Mine fremtidige barn, haha!


Svar på spørsmålsrunde -del 1

Hvem er ditt stilikon?
Jeg tror nok ikke egentlig jeg har et bestemt stilikon. Først og fremst så inspireres jeg av andre bloggere og moteblader, men jeg bruker også nettsidene til kjedebutikkene som inspirasjonskilde. Dersom jeg måtte valgt et stilikon blant de bloggene jeg leser må det være svenske Angelica Blick. Jeg har som sagt en greie for de svenske bloggerene. Angelica har en helt fantastisk stil ?hun kan både kle seg pyntet og kult og alt er alltid helt gjennomført.


Angelica Blick - favorittbloggeren.

Har du jobb, hvis ja; hva da?
Selvfølgelig har jeg jobb ?det skulle bare mangle! Jeg jobber på klesbutikken Lindex i Kristiansand og har i tillegg litt småjobber med catering/servitør osv. Jeg synes det er veldig lærerikt å jobbe og takker ja til det meste egentlig. Jeg har omtrent alltid lyst til å gå på jobb og takker stort sett alltid ja. I tillegg så har jeg jo bloggen da, som jeg også tjener litt på. Selv om jeg langt fra vil påstå at en blogg er en skikkelig jobb så kan det vel telle med det også?! ?det er jo både arbeid og fortjeneste inni bildet.

Besøk på jobb på Lindex. (Hehe, lenge siden!)
Vertinne Kristina på åpning av BMW i Arendal så vidt jeg kan huske.

Kan du stå på hendene?
Nei, men jeg kan stå på hodet ganske lenge.

Liker du is?
Foretrekker faktisk saftis eller sorbet. Lager også «hjemmelaget» saftis av Fun-saft. Kjempekjekt når man har lyst på noe, men vil unngå å være usunn. Jeg er ikke noe glad i sjokoladeis, men vanilje/karamelliskrem med sjokoladebiter kan duge. Favorittisen min tror jeg er solo-is. Den er favoritt år etter år og ikke minst kjempepraktisk da du kan legge den fra deg og den ikke søler så lett.Hva er din beste egenskap?
Jeg tror det må være at jeg ikke dømmer mennesker før jeg møter dem eller i alle fall gir alle en sjanse. Jeg liker folk flest og synes det er kjempehyggelig å møte folk jeg ikke kjenner.

Har du kjæreste?
Ja, det har jeg! Vi har snart vært sammen i 4 måneder nå faktisk og vi møttes for snart ett år siden?tiden går fort når man har det bra!

Fra hytteturen vår.

Hva er det beste med å blogge?
Jeg tror det må være å få tilbakemeldinger på det jeg skriver, tar bilder av og kler meg i. Synes spesielt det er gøy å få kommentarer på Dagens antrekk-innleggene mine. Det er jo mote jeg liker best å blogge om og det som interesserer meg mest.

Kan du begynne å ha videoblogg oftere?
Fordi mitt kamera er på reprasjon akkurat nå så tror jeg faktisk jeg skal prøve å lage en videoblogg en av de nærmeste dagene. Mange av dere har spurt om jeg kan vise hvordan jeg krøller håret på videoblogg. Ettersom jeg har mange forskjellige måter tenkte jeg at jeg skulle forklare noen av dem på video for dere. Da er det mye lettere å forstå selv om det selvfølgelig er ganske kleint for min del.Hvordan går det med deg og kjæresten din?
Nå kan jeg ikke svare for oss begge, men jeg har det vertfall kjempebra!

Hva skal du bli når du er ferdig med skolen?
Nå er jeg fryktelig usikker på dette, men har funnet ut at jeg ikke trenger å bestemme meg før om to år. Skal studere litt først så får vi se hva det blir til. Foreløpig står jeg mellom å bli lærer eller journalist. Det er ikke så lett å tenke på dette nå, men satser på at jeg har et litt klarere bilde av hva jeg ønsker å gjøre om 2 år. Det verste jeg vet er å ta viktige og store valg som kommer til å påvirke framtiden min, men jeg elsker å utsette.Har du noen tips til å få bedre selvtillit?
Huff, nei. Holder på å dø når jeg ser bloggere lager oppskrifter på hvordan man skal få bedre selvtillitt. Tror de er eksperter bare fordi de har alt for mye a det selv. Sorry ass! Tror man blir sikker på seg selv etter hvert som man blir eldre, men også at det har litt med oppdragelse å gjøre.

Skal du flytte sammen med kjæresten din?
Nei, det har vi ingen planer om enda. Men kan lett se for meg at det hadde blitt en katastrofe på økonomifronten, hehe.

Kommer flere svar...
 
- Kristina <3

SpørsmålsrundeStarter ny uke med spørrerunde. Spørr i vei! Svarer på det jeg kan og vil ;-)

 

- Kristina <3


Siste svar

Hvor mange dager i uka jobber du?
Det varierer litt, men i det siste har jeg i gjennomsnitt jobbet 4 eller 5 dager i uken. Siden jeg har flere jobber er det også noen dager jeg jobber flere steder. Jeg sier alltid ja til jobb. Det er hvert fall ikke langt unna.

Hvor mye tjener du?
Det varierer også veldig etter hvor mye jeg jobber, men tror det ligger på ca 5 000 i måneden.Har du en religion/et livssyn?
Nei, jeg er ateist.Røyker du?
Nei. Har faktisk heller aldri prøvd. Kun sigar en gang da!

 

Hvis du har en dårlig dag, hva gjør du for å få opp humøret?
Da går jeg sammen med kjæresten min. Han får meg alltid i godt humør!Er du ofte på byen i helgene?
Jeg jobber ofte lørdagskvelder. Når jeg jobber i stede for å gå ut sparer jeg og tjener penger samtidig. Gjennomsnittlig er jeg ikke på byen mer enn 1 til 2 ganger i måneden, men det endrer seg sikkert når jeg fyller 20 og har flere alternativer å velge mellom på byen.Kan du fortelle litt om Heidi? Hun er så utrolig pen!
Ja, det er hun. Hun er også en kjempegod bestevenninne!Har du mye kontakt med venner fra barne-og ungdomsskolen?
Nei egentlig ikke så mye kontakt, men noen av dem er jeg jo venner med enda.Bor du alene, eller hos foreldrene dine?
Hos mine foreldre, men jeg er veldig moden for å forlate redet for å si det pent.Hvordan var det å gå studiespesialisering?
Det var i grunn som en fortsettelse på ungdomsskolen, bare med litt større mulighet til å selv bestemme hva jeg ville lære. Å velge valgfag var ikke lett, men jeg traff blink på hvert fall Informasjonsteknologi og Media.Hva synes du om faget økonomistyring?
Verste faget jeg har hatt noen sinne. Jeg er egentlig ganske god på skolen, men dette var ikke lett å forstå for min del hvert fall. Etter min menig uutholdelig kjedelig og vanskelig.Hvordan og hvor ofte trener du?
Når jeg skal trene liker jeg best å jogge, enten i skogen eller på tredemølla. Jeg trener også enkel styrke, men i det siste så har det blitt lite jogging og ingen styrke. Jeg har nå begynt å komme litt i gang igjen og håper jeg skal være flink fremover. I går jogget jeg, Maren og Marit 8 km etterfulgt av en liten styrkeøkt på gresset i sola. Det var fantastisk å bevege på seg i finværet!Kan du beskrive kjæresten din kort?
Han er utrolig snill, morsom å være med, høflig, har blondt hår og kler seg bra.- Kristina <3


Svar om meg selv 2

Hva liker du best med utseendet ditt, og hva liker du minst?
Hva jeg liker minst er vanskelig å svare på egentlig, for som mange jenter har jeg en milliard komplekser. Mitt største kompleks er kanskje mine veldig brede ribben. At øyevippene mine er som persienner og peker rett nedover kan jeg fikse på med vippetanga hver morgen, men kan ikke akkurat bøye rundt på ribbeina. Tror det må være det jeg liker minst. Best liker jeg størrelsen på føttene mine, de er så små og søte!


Jeg og Arya.

Hva er dine planer for sommeren 2012?
Jeg tror jeg skal reise til syden med mamma, lillesøster, fetter og tante. Hvor det blir er enda ukjent. Jeg skal også reise med mine beste venninner pluss fler til musikkfestivalen Tomorrowland i Belgia. Jobbing blir det selvsagt også, men ikke fullt så mye som i fjor. Har hørt det skal bli en awsome sommer for oss nordmenn!

 
Hvilket år er du født i?
1992 blir 20 år, halvveis til 40, 11. april. Ikke lenge til. Må feires!Hvor høy er du?
1,62 cmHvor mye veier du?
50 kg


Hvor ser du deg selv om 5 og 10 år?
Om fem år bør jeg vel være ferdig utdannet og helt klart helst ha lappen. Om 10 år vil jeg ha bra jobb, mann, barn, hus, båt, hytte og ikke bare lappen men attpå til bil. Jeg tror jeg vil bo i Kristiansand.


Når fikk du deg kjæreste?
Valentinsdag 2012. Blir veldig lett å huske tror jeg. 14. februar 2012. Idiotisk egentlig. En mindre dag i året å feire?Hva studerer du eller hva vil du jobbe som?
Nå er jeg snart ferdig med ett årsstudium i religion og etikk. Jeg vet ikke hva jeg vil jobbe som så jeg vet ikke helt hva jeg skal med det. Likevel tror jeg det er viktig å lære om andre religioner og etikk får jeg brukt for uansett.


Jeg lurer på om du kan fortelle litt om hvordan det er å ta årsstudium?
Studiet jeg går på er ganske slappt egentlig. Jeg er på skolen hver dag, men har enda ikke åpnet bøkene for å være ærlig. Planen var jo egentlig å lese jevnt, men heldigvis er jeg flink til å jobbe masse før eksamen. Det må til altså. Man må lese mye for å få en god karakter.Hva ga du bestevenninnen din i bursdagsgave?
Hvis det er Heidi du sikter til så fikk hun en tørrshampo og bluse fra Lindex, hair extensions fra
www.luxushair.no, rosa kimono i sateng fra Baci, fjærøredobber fra Glitter og en sminkepung med sminkeprodukter i.

Hvilken skole går du på?
Jeg studerer ved Universitetet i Agder.Hvordan har du det akkurat nå, er du lykkelig?
Takk som spør! Fortiden har jeg det kjempebra. Jeg har en flott kjæreste, mange venner jeg er glad i og en fin familie jeg er takknemlig for. Jeg har også to jobber som jeg trives godt i, jeg liker faget jeg studerer og har blogging som en hobby jeg synes det er gøy å holde på med. Jeg er ganske lykkelig ja!


Hvilke blogger leser du?
Ikke så mange i disse dager. Jeg har i grunn mer enn nok med min egen blogg føler jeg. Blir ikke mye tid til blogglesing, men kan fortelle dere at tre av mine favorittbloggere er: Angelica Blick, Kenza og Livingdoll. Likevel ikke nødvendigvis dem jeg leser mest.Hvordan var du når du var 13 år? bilde?
Er man rundt 13 år når man konfirmerer seg? Eller er man 15 da? Hvertfall så har jeg bilde av lillesøster jeg og pappa fra konfirmasjonen min:Flere svar kommer...
 

 

- Kristina <3


Svar om mote og skjønnhet

Er du opptatt av mote?
Ja, det er jeg.

Hvor mye penger bruker du på klær i månen?
Tror det kan variere en del men kanskje rundt 4 000 i gjennomsnitt? Kan for all del være at jeg tar helt feil her, men jeg har ærlig talt ikke peiling. Kommer sikkert litt an på hvor mye jeg tjener den aktuelle måneden eller om jeg har noe jeg må spare til. Nå for eksempel må jeg legge av penger til billett til Tomorrowland.Jeg lurer på om du kan fortelle litt om alle dine JC sko?
Uff, nå hørtes det ut som jeg hadde flust av dem, men jeg har altså ikke mer enn to par. Jeg har ett par sorte som jeg vil påstå at er de vanligste. Disse har jeg i str 36 og er kjøpt på Nelly for penger jeg fikk av mamma til jul. Skoene var utrolig trange (smale, ikke små) da jeg kjøpte dem, men ettersom JC er ekte skinn så utvider de seg etter foten. Mitt andre par er JC Mac som ikke var like trange som de sorte. Disse har jeg også i 36 og er kjøpt på NastyGal. De sorte er i skinn og jeg smører dem med en sort skopuss for å beskytte og bevare dem.  Mac skoene kan ikke smøres fordi de har «hekling» utenpå skinnet. Disse har jeg sprayet med impregneringsspray for tekstil og skinn slik at de skal holde seg best mulig. Begge modellene har 13 cm høy hel, men er likevel ikke så gale å gå på. Jeg bruker dem gjerne på skolen og en 5 timers arbeidsdag går også bra.Kan du vise skoene dine på bloggen en gang?
Her er de fleste høyhelte skoenen mine bortsett fra de som ikke fikk plass og de som er hos mamma:
Hvilken sminke bruker du til fest?
Bruker den sminken jeg bruker til vanlig egentlig. Pleier kanskje av og til å ha litt ekstra maskara, eyeliner, shimmer eller øyeskygge. Likevel synes jeg ikke det er nødvendig å se ut som en drag queen selv om man skal pynte seg.Hvilke hudprodukter bruker du, siden du har så ren hud?
Jeg tror ikke jeg egentlig har så fryktelig ren hud, men jeg vil påstå at jeg behandler den ganske bra. Jeg fjerner både sminke og renser ansiktet hver kveld, og skyller ansiktet med kaldt vann hver morgen for å lukke porene før jeg tar på sminke. Innimellom tar jeg ansiktsmaske eller oljemaske og en sjelden gang tar jeg solarium for å få litt glød.Hvor får du inspirasjon til klær og hår fra?
Jeg får inspirasjon til klær fra motebloggere, nettsidene til kjedebutikker, mennesker jeg ser på gata og moteblader. Jeg er i grunn ikke så veldig opptatt av hår for å være ærlig.Hvordan ordner du brynene dine?
Jeg napper brynene mine med en gang jeg ser det bør gjøres. Hver morgen fyller jeg ut brynene mine med en øyenbrynspenn fra Sensai by Kanebo i fargen Grayish brown. Den er fra Kicks og er helt fantastisk. Det går også an å få refill til den. Ett par ganger i måneden farger jeg også brynene hjemme.

Bruker du selvbruning?
Ja, men veldig skjeldent. Tar en gang i blandt når jeg skal ut og går i en kjole der jeg viser for eksempel mye armer. Da er det en mye raskere og mer effektiv løsning en solarium.

Tar du solarium?
Ja, jeg tar litt solarium. Vil tro i gjennomsnitt 1-2 ganger i måneden. Akkurat nå er det evigheter siden jeg tok sol og det er virkelig på tide!

Bruker du betakaroten?
Nei, jeg har aldri brukt betakaroten. Husker jeg prøvde en pille av en venninne en gang, men så gikk jeg på do og ting var ikke som det pleide. (Haha) Ble skremt så har ikke tatt fler siden. Men for å være helt ærlig frister det litt å prøve skikkelig en gang.

Hva syns du om ting som å ta silikon eller ta andre operasjoner for å endre på utseendet sitt?
Det er ikke noe som frister den dag i dag, men jeg dømmer ikke mennesker som velger slike løsninger. Jeg synes at det er noe som kan være opp til hver enkelt egentlig og ser ikke noe grunn til å synse om det. Det eneste er i ekstreme tilfeller der jeg vil påstå at mennesker ødlegger seg selv. Det synes jeg er synd. Må likevel innrømme at det kunne vært litt gøy å testet var Restylane, men jeg hadde aldri turt både av redsel for smerte og å se ut som en and.Hva bruker du for å ikke få slitt hår?
Jeg bruker balsam hver gang jeg vasker håret og etterpå tar jeg i hårolje i tuppene før jeg tørker det. Tror den olja gjør susen! Den gjør i hvertfall at det SER mindre slitt ut synes jeg.

 Hvilken fundation bruker du?
Bruker både BB-cream fra Garnier og Nilens Jord fra
www.makestyle.no. BB-cream har jeg skrevet om HER og Nilens Jord fundationen er genial fordi den ikke har olje i seg og derfor unngår man fet hud. Denne har jeg brukt kjempelenge!

 

- Kristina <3


Svar på spørsmål om bloggen:

Tjener du noe på bloggen?
Ja, det gjør jeg.Jeg er så imponert over at du har fått så mange lesere og sponsorer, hva har du gjort for å få dette til?
Når det gjelder lesere er jeg faktisk ikke helt sikker. Jeg håper at folk leser bloggen min fordi jeg inspirerer innen mote. Mitt siste ønske er å være en blogg som får oppmerksomhet på grunn av «nakenstunt», intriger, at jeg fremstår som dum, skriver stygt om andre og lignende. Jeg prøver å ha en seriøs blogg der jeg ikke deler for mye av meg selv, men likevel prøver å vise den jeg er. Av den grunn tror jeg også at jeg får sponsorer.

Kan du lage ett innlegg med klær på budsjett for oss unge som ikke har så mye penger?
Det var en god ide, takk! En av mine hensikter når jeg blogger er jo nettopp å prøve å vise at det går ann å kle seg bra uten å bruke en formue. Jeg eier ikke mange dyre klær og prøver å vise en stil som kan være oppnåelig for de fleste. Fremover kan jeg godt lage innlegg med klær på budsjett i ny og ne.


Innkjøp fra januarsalget.

Er det mange som kommer bort til deg og kommenterer bloggen din?
Det hender det skjer ja, og det er kjempekoselig! Det er som regel på byen i helgene eller på jobb lesere kommer bort og jeg har aldri opplevd noe negativt i den sammenheng. En gang var det til og med en gutt på rundt 10 år som kom hen å fortalte at han leste bloggen med søsteren sin. Kjempekoselig!

Kan du linke/anbefale blogger litt oftere?
Nei, det tror jeg helt ærlig jeg ikke gidder. Jeg leser i grunn bare toppblogger så disse bloggene er det like lett for dere å finne dersom dere kikker på blogglisten, blogg.no?s toppliste(ikke mange av disse som fanger min interesse dog) eller svenske og norske bloggere på Modette.

Hvilket er ditt favoritt antrekk?
Da må jeg ta ett nokså nytt ett for før hadde jeg helt grusom stil. Haha, det er bra man endrer seg med tiden. Hvis jeg kunne gitt meg selv ett tips for snaut ett år siden ville nåtid-jeg fortalt fortid-meg at less is more. Litt vanskelig å plukke ut ett favorittantrekk er det likevel, så får heller vise dere tre jeg liker godt.


Hva er best med å blogge?
Jeg synes det nest beste er når jeg får komplimenter på hvordan jeg kler meg. Det er tross alt det denne bloggen i hovedsak handler om så komplimenter på «Dagens antrekk» setter jeg veldig pris på. Det aller beste er når jeg får positive kommentarer som gjelder personligheten min. Selv om dere ikke kjenner meg synes jeg det er utrolig hyggelig å høre at jeg fremstår som en bra og ekte person her på bloggen. Jeg prøver som sagt å vise dere meg selv og da er det jo koselig å høre at dere oppfatter meg som en bra person.

Hvilken header er du mest fornøyd med som du har hatt?
Den jeg har nå faktisk! Har laget den selv i ganske primitive redigeringsprogrammer, men det er sikkert ikke så alt for lenge til den er moden for en utskiftning. Alltid gøy med noe nytt!

Jeg lurer på, hvor mye tid bruker du på bloggen din daglig ca?
Veldig mye! Mye mer enn dere tror vil jeg tro. Det kommer selvfølgelig veldig an på innlegget, men det skal tas bilder, skrives, av og til linkes, teksten bør rettes og man må jo også komme på hva man skal skrive om. I tillegg til dette så er det også en jobb å ta seg av mail-innboksen og ikke minst godkjenne og besvare kommentarer. Nøyaktig hvor mye tid er vanskelig å si og kan variere veldig.
Hvor mange kommentarer får du gjennomsnittlig hver dag?
Ikke mange!! Dere er ikke de flinkeste leserne til å kommentere må jeg få lov å påstå. Vil tro jeg får rundt 20-25 kommentarer om dagen uten at jeg har regnet noe på det. Med tanke på at ca 3 000 er innom hver dag vil jeg ikke si at det er veldig mye respons. Men men, dere er jo flotte når dere først kommenterer da og jeg setter veldig pris på de kommentarene jeg får.

 

- Kristina <3


Spørrerunde!

Da var det sannelig på tide med atter en spørrerunde kjære lesere! Noen av dere har etterlyst en spørrerunde og dere vet hvordan det foregår: still meg spørsmål i kommentarfeltet på dette innlegget så svarer jeg på spørsmålene jeg ønsker å svare på i løpet av noen dager eller jeg skriver innlegg om det. Ingen spørsmål er for dumme selv om jeg ikke nødvendigvis kommer til å svare på alt. Kjør på!Hva lurer DU på?

 

- Kristina <3


Svar -Del 4

Har du vært i Sandefjord før?
Det vet jeg ikke. Kan godt være jeg har vært der på håndballcup eller noe, men ikke som jeg kan huske. Hvordan det?


Gimletroll. Meg til høyre!


Følger familien din med på bloggen din?
Jeg vet at tante Lise gjør, men ellers er jeg ikke helt sikker. Regner med at noen familiemedlemmer er inne en gang i blant kanskje for å sjekke, men hører ikke noe spesielt om det. De vet jo om den selvfølgelig da!


Tante Lise leser, men jeg vet ikke helt med pappa.

Hvem er du i vennegjengen?
Jeg tror og håper at jeg er den som vil ha alle med! «Jo fler -jo ber!»

Hva vil du jobbe som?
Aller helst vil jeg bli journalist. Ja takk!

Helt klar for å grave frem urettferdigheter, misforhold og sannheter!

Kanskje du må begynne med videoblogger for og få mere engasjerte lesere..?
Ja, det kan godt være, men det er både mye arbeid og veldig kleint. Skal likevel prøve å få til noe!!


Tenker du på hva du spiser, eller spiser du som du vil?
Ja, jeg tenker over hva jeg spiser.

Kan du legge ut bilde av deg når du var 15 år?
GUD! Jaokda. Huttetu!

Som 15-åring: Drakk du? Snuste du? Røyket du?
Begynte vel så vidt litt med noen rusbrus, men nei og nei til snus og røyk. Aldri prøvd røyk og en snus tar jeg bare en og annen sen lørdag.


Hvor lenge har du jobbet på Lindex?
1,5 år tror jeg!Meg i topp fra Lindex! 

Fester du masse?
Nei, det hørte russetiden med. Nå går jeg som regel ut på de fleste lørdager.


På frk.Larsen med flotte folk! 

Hvor lang tid bruker du på badet om morgningene?
30-45 min tror jeg. Hurtigheten min er ikkeeksisterende når jeg nettopp har stått opp.


Trøtt ja...

Hvilken størrelse bruker du i klær?
Stort sett XS, men i det siste har jeg funnet ut at det er litt finere med plagg som sitter litt løst. I det siste har det derfor gått mye i S, men det kommer veldig an på plagget egentlig.


Denne genseren er i Large fra Lindex. 

Hvor mye penger tjener du på bloggen ca?
NADA!


Men det har sine fordeler, skal ikke klage!

 

- Kristina <3


Svar -Del 4

Har du noen gang tenkt på å ha et lesertreff der leserne dine kan møte deg?
Haha, nei! For å være ærlig tror jeg ikke det hadde vært så veldig aktuelt for de fleste. Dårlig oppmøte kan jeg godt se for meg. Ikke er jeg spesielt interessant heller.

Fra da jeg fikk besøk av Thea og Gry på jobb. Skjønne jenter!

Blir du ofte gjenkjent på gata/byen?
Ganske ofte på jobb egentlig og av og til ellers. Synes det er kjempehyggelig å hilse på dere. Bare litt vanskelig å vite hva man skal si noen ganger. Men igjen: kjempehyggelig!

 
Besøk av enda en leser på jobb. Malene!

Hva er din favoritt sport?
Vet ikke om dansing er sport så da må jeg si håndball. Spilte håndball i 10 år og husker godt hvor utrolig gøy det var. Savner det i blant, men er helt klar over at det ikke er en sport for meg. Jeg egner meg nok best til pinglesporter. Curling kunne jeg sikkert blitt god i. Heldigvis er håndball like gøy å se på som det er å delta.

 
GRATTIS NORGE!

Hvem er ditt forbilde?
Tror jeg må si Ebba Zingmark hvis det skal være noen.

Hva ser du helst på tv?
Two and a half men eller Big bang theory, men ser ikke så veldig mye på TV egentlig. Følger ikke med på noe hvertfall.

 

Bor du hjemme?
Ja det gjør jeg. Bor mest hos pappa, men også hos mamma.

 
Rommet mitt!

Hvorfor har du forandret stilen din? Fra pyntete «feminint» til skjorte, boots, briller og nerde stil?
Haha! Visste ikke at jeg hadde nerdestil men if you say so? Jeg tror egentlig jeg bare kler meg litt mer voksent enn jeg gjorde før. Jeg føler hvertfall selv at jeg i større grad har funnet min egen stil og jeg er mye nøyere på hva jeg shopper nå. Før handlet jeg alt så lenge det var fint og billig. De korteste, trangeste kjolene er som dere ser på vei ut.


Finner selvfølgelig noen gamle "koutfits" som jeg fortsatt kan stå for.

Hva syns du med at bloggen din har sunket så mye ned på blogg listen?
For å være ærlig: Selvfølgelig hadde det vært (jævelig) greit å få litt penger for alt arbeidet jeg legger i bloggen, men jeg gjør jo først å fremst dette fordi jeg synes det er gøy. Hvor jeg ligger påå lista bryr jeg meg egentlig ikke så mye om. Mange av bloggene øverst på lista er jo crap så å ligge litt lengre nede er ikke så ille, men antall lesere er mer interessant. Synes det er kjempegøy å se hvor mange som leser.


Nattaklem!

 

- Kristina <3


Svar -Del 2

Hvor høy er du?
Ca 162 tror jeg. Skulle ønske jeg var litt høyere, men lever enda i troen om at jeg en vakker dag skal vokse i lengden og ikke bare bredden. Hadde vært gøy. Man blir liksom så kompakt når man er lav.

 Jeg og "lille"søster.

Når du møter en jente på 15 år, hva er det første du tenker om henne og alderen hennes?
Jeg er glad jeg er ferdig med alderen og misunner henne ikke. I den alderen er nok de fleste, kanskje spesielt jenter, veldig usikre på seg selv. Å skille seg ut eller «være seg selv» var ikke lett husker jeg. Jeg tror selvsikkerhet kommer når man blir eldre.

 Måtte le litt, men sikkert godt ment.

Hva er den verste matretten du vet?
Jeg har to ting jeg ikke fikser. Det ene er kokte/stekte grønnsaker. Egentlig er jeg ikke glad i grønnsaker i det hele tatt så verken wok eller o?hellige «grønnsaker med dipp» er noe for meg. Den andre tingen er hjemmelaget pizza med skinke. Det er noe vi har HVER fredag her i huset merkelig nok, men da tar jeg meg heller noen knekkebrød med smile-leverpostei.

 Grilling på sommeren er helt topp!

Har du noen i kikkerten nå?
Jepp!

 
Bilde tatt med lang lukketid.

Er du glad i jula?
Egentlig elsker jeg mer eller mindre alt som har med jul å gjøre. Juleshopping, baking, gaver, advent, kalendere, mandariner, julekaker, julepynt, juletrær, fyr i peisen, håndball VM, julemat og skolefri. Jeg er heller ikke den som gruer meg til snøen kommer og ønsker at den skal holde seg på fjellet. Jeg synes hvit puddersnø gjør seg utrolig godt, også i byen, nå når det ellers er så mørkt ute. Jeg synes til og med det er utrolig gøy å jobbe i jula. Hjelpe folk med julegaver og ønske kunder god jul.

 
Meg og lillesøster på julaften i fjor.

Driver du med noe spesielt på fritiden?
Jeg har spilt håndball i 10 år og danset i 13 år, men nå har jeg ingen faste fritidsaktiviteter. Det er ikke lenge siden jeg sluttet dans og det er noe jeg har savnet litt. Av den grunn kan det godt være jeg starter igjen i 2012.

 Fra hip-hop oppvisningen for over 1 år siden. Meg i midten.

Hvilken mobil har du?
Samsung Corby. Tro meg: Jeg bryr meg overhode ikke om den slags.

 

Bruker du selvbruning?
Ja, jeg bruker selvbruning, men kun en sjelden gang i blant. Mest fordi jeg er litt giddalaus. Jeg synes selvbruning er et veldig godt alternativ til solarium fordi det ikke er skadelig.  Det er også lett å få et jevnt og fint resultat hvis du er litt nøye når du påfører.

 

Tar du solarium?
Jeg tar solarium på brun og blid en gang i blant. I gjennomsnitt omtrent to ganger i måneden vil jeg tro. Jeg tror ikke solarium er skadelig dersom du er forsiktig og ikke tar for ofte og lenge. UV-strålene i et solarium stimulerer kroppens egen produksjon av vitamin D. Sola er vår viktigste kilde til D vitamin og på denne mørke årstiden er derfor solarium et godt alternativ. Vitamin D reduserer sjansen for å bli rammet av kreft, men overdreven sol kan føre til hudkreft. Vær derfor forsiktig, sørg for at du ikke blir brent og unngå overdreven soling.

 

- Kristina <3


Svar -Del 1

Har du hatt regulering?
Nei, og godt er det! Det var så vidt jeg måtte ha regulering fordi jeg ikke hadde nok overbitt. Heldigvis slapp jeg unna, men måtte sitte med en tykk «ispinne» 15 minutter to ganger om dagen og på en måte presse de øverste fortennene fram med den. Dette var i ca 5.klasse tror jeg. Så sikkert like teit ut som en reggis, hvis ikke enda verre, men heldigvis var ikke ispinnen min «permanent» og like synelig.


Trener du mye?
Mine trenings vaner går veldig i berg-og-dalbane egentlig. Jeg kan ha måneder der jeg jogger hver dag, og er flink til å trene styrke. Men nå for eksempel har jeg ikke trent på hmm? skal vi se? kanskje to måneder? For å være helt ærlig føler jeg meg likevel ganske bra akkurat nå fordi jeg ikke har noen forventninger ettersom jeg ikke trener. Likevel vet jeg at trening er viktig for helse og jeg synes det er fint med litt muskler. Jeg er veldig glad i å trene og føler meg sjeldent bedre enn etter en treningsøkt. Jeg sover også bedre om natten og tenker automatisk mer på hva jeg spiser. Av disse grunnene begynner jeg på nytt treningssenter etter jul.


Hvordan trener du?
Favoritten min er uten tvil jogging. Jogging er kjempebra trening og jeg jogger gjerne både ute og på mølle. Jeg kan jogge kjempe lenge uten å bli lei så lenge jeg har en skjerm med underholdning foran meg eller musikk jeg liker på øret. Når jeg trener styrke går det mest i mage og ryggøvelser, men også bein. Mitt tidligere treningsprogram har jeg lagt ut før, her er det:

 

Klesstilen din er så inspirerende! hvor får du inspirasjon fra?
Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre! Å inspirere andre ser jeg på som mye av poenget med å blogge. Selv blir jeg i størst grad inspirert av andre bloggere og spesielt kanskje svenske toppbloggere. Jeg synes mine favoritter kler seg helt fantastisk bra og har evnen til å gjøre det med klær fra kjedebutikker og ikke bare dyre designermerker. Jeg besøker også ofte butikkers nettsider for å få med meg nyheter og hvilke trender som kommer. Ikke undervurder verken butikkenes reklameplakater eller utstillingsdukker.  Ellers blir jeg også inspirert av folk jeg ser på gata, universitetet og ellers?

 Angelica Blick HER

Hva synes du om Kristiansand by?
Jeg synes ikke det er så verst her, men Kristiansand tar seg uten tvil best ut en solrik sommer som dessverre ikke har vært tilfelle på en stund. Å gå ut i Kristiansand er heller ikke noe å skryte av, i hvert fall ikke dersom du er under 20 år. Likevel har jeg ikke noe stort behov for å flytte herifra. Jeg kunne for eksempel ikke bodd i Oslo, men har vurdert å studere i Bergen.

 

Pensjonist skal jeg være i Thailand.

Kan du legge ut spillelisten din på Spotify?
Jeg har Spotify, men den er nesten ikke i bruk og blir sjeldent/aldri oppdatert. Jeg hater at Spotify er så uendelig treige med å få inn nye sanger. Blir jo lei av å høre dem på radio/iPod før jeg finner dem der. Remixer finner jeg heller nesten aldri der. Jeg laster heller ned musikk, men legger ut mine nyeste nedlastninger her på bloggen en gang i blant. Bare å følge med!

 

Hvilken linje gikk du på KKG?
Jeg gikk på studiespesialisering/allmenn og hadde flest realfag. Valgfagene mine var: Økonomi, IT, matte og media. Anbefaler matte fordi det er kjekt å ha selv om det er grusomt. IT og media var kjempegøy, men økonomien holdt på å ta knekken på meg. Unner ikke engang min verste fiende et år med økonomi.

 

Hvor ofte jobber du på Lindex?
Nå som jeg har fri og det er jul jobber jeg nesten hver dag, men til vanlig vil jeg tro omtrent 3 ganger i uka. Kommer helt an på hvor mye jeg har å gjøre og hvor mye som er å gjøre på butikken. Forrige måned jobbet jeg nesten ikke i det hele tatt på grunn av eksamen.

 Foto: Jon Danielsen HER

- Kristina <3


Spørrerunde!

Det er lenge siden jeg har hatt spørrerunde nå. Noen av dere synes jeg er litt dårlig til å svare på kommentarer i blandt, men nå har dere sjansen til å spørre meg om det ene og det andre. Det er også mulig å komme med ønsker om hva jeg skal blogge om, det setter jeg pris på og er til god hjelp. Noen spørsmål besvares med eget innlegg, noen kommer i et felles svarinnlegg og andre blir kanskje ikke besvart i det hele tatt. Fyr løs!Så, hva lurer dere på?

 

- Kristina <3


Kristina svarer del 4

Kan du lage litt flere videoblogger?
Det skal jeg gjøre! Har kjempemange ideer til ting jeg kan videoblogge faktisk!Kan du vise leppestiftene du bruker nå som man kan finne i butikken nå?
Ja, det kan jeg! Tror alle jeg bruker er i butikken nå.

Kan du fortelle om joggingen din?
Jeg jogger når jeg har tid og overskudd. Det har blitt litt mindre i det siste på grunn av veldig mye jobb. Har likevel hatt noen trimrunder i lysløypa med tante om morgenen. Hvis jeg har mye tid jogger jeg omtrent hver dag, men det har jeg ikke nå. Jeg løper ikke intervaller, men jogger lenge med medium puls. Når jeg jeg jogger den lange løypa tar det en time og ett kverter tror jeg. Den lille jogger jeg på 40 min. Underlaget jeg jogger på er grus, men hvis jeg jogger sent jogger jeg i nabolaget på asfalt.Gjør du styrkeøvelser i tilegg til joggingen?
Ja, jeg tar ganske ofte mageøvelser på rommet før jeg legger meg eller når jeg står opp.

Hvor mye penger bruker du i måneden?
Jeg aner egentlig ikke, men tipper ca 4000. Kommer jo veldig an på hva jeg har eller om det er noe spesielt jeg skal.Kan du legge ut bilde fra fjortistiden din?Har du tips til hva man kan gjøre når man kjeder seg?
Lese blogger, lese moteblader, blogge, bla på artige.no eller ta en joggetur med god musikk i ørene. Jeg pleier ikke kjede meg egentlig, men dette gjør jeg når jeg har tid til overs!Får du penger for å blogge?
Nei, jeg får ingen penger. Man må ligge på minst 20. plass på topplisten til blogg.no for å tjene noe.Syntes du det er verdt alt stresset og all tiden for en blogg?
Så lenge det ikke er stress på en negativ måte. Jeg synes det er gøy å blogge, hvis ikke hadde jeg latt være. Men selvfølgelig, det kan også være krevende i blant!

Kan du vise bilder av rommet ditt?

Vurderer du noen gang å slutte å blogge?
Ja, jeg har vurdert det, men det er ikke noe jeg tenker på nå.

Hvorfor sluttet du å spille håndball?
Alle jentene på min alder begynte å vokse. Jeg tror kanskje jeg var veldig liten i forhold og ble derfor ganske pysete og dårlig i sporten. Da var det selvfølgelig ikke noe gøy lengere og jeg sluttet.

Hvor kjøper du klærne dine?
Mest kjedebutikker som Monki, Lindex, BikBok, H&M osv.Blogger du bare for å komme på topplista?
Ikke i det hele tatt. Men jeg blogger selvfølgelig for at jeg ønsker at så mange som mulig vil lese det jeg skriver.

Kan du nevne 3 positive og 3 negative ting med deg selv?

Negative:
- Vimsete
- Alltid sent ute
- Lite effektiv

Positivt:
- Snill
- Sosial og liker å møte nye mennesker
- Nøyaktig

Hvis du kunne forandre en ting med deg selv, hva hadde det vært?
Min naturlige hårfarge. Ville nok heller hatt blondt hår, men for all del: naturlig.


God natt!

 

- Kristina <3


Kristina svarer del 3

Hvor mye veier du?
52 kg, men går litt opp og ned.

Hvor høy er du?
1,61.

Skal du ta førekort eller har du tatt?
Det er så flaut, men nei, har ikke kommet så langt. Øvekjørte kjempe mye med pappa for ca ett år siden, men så sluttet jeg helt plutselig. Nå har jeg begynt litt igjen og var egentlig klar for å ta lappen i sommer. Vet ikke o m det er særlig realistisk, men dersom jeg tar friår så lover jeg at jeg skal få tatt den. Blir max deprimert når jeg ser Facebookstatuser til 93modeller om at de har fått lappen. I dag er det søndag og jeg har ingen planer, kommer nok til å ta en kjøretur med pappa.

Veldig mange gutter for sjokk når de får vite at jenter bruker pushup bh (jeg bruker det selv ) Hva syntes du om det?
Vet ikke hva du mener med ?får vite?. Selv så har jeg jo skrevet på bloggen at jeg bruker Bomb Shell Bhen og det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ikke har dobbelD heller. Har ikke fått noen reaksjoner på dette. Hvis guttene trodde du hadde kjempestore pupper og får sjokk når de oppdager at det ikke stemmer, betyr jo bare det at Bomb Shell Bhen er genial og virker som den skal!? Hvis jeg var deg ville jeg ikke vært flau over å bruke push-up, le heller litt av det og vær ærlig om det!

Vil du ha kjæreste?
Vet ikke om alle har det sånn eller om det bare er meg, men svaret på dette varierer ofte. Når jeg har mye å gjøre og jobber, har masse penger til å shoppe, har russetid eller skal på ferie til Rhodos så er jeg for eksempel sjeleglad for å være singel. Derimot når det er dårlig vær ute, jeg har lite å gjøre, det er valentinsdag eller krangler med foreldrene mine skulle jeg gjerne hatt noen. Nå høres jeg litt slem ut, men ærlig talt tror jeg mange andre også har det litt sånn.

Hvor gammel var du når du begynte og drikke?
Det var vel i begynnelsen av 9. klasse tror jeg, vet ikke helt hvor gammel man er da. Det var ikke noe gøy da husker jeg. Bare rølpete og stress.


Mye gøyere i russetiden. Men ja... fortsatt rølpete.

Bor du på lund?
Ja, med både pappa og mamma hver for seg!

Hvordan blir du så brun?
Jeg tror ikke jeg er så brun altså. Jeg vet ikke helt for jeg har ikke rukket å være mye i sola pågrunn av jobben og ikke tar jeg mye solarium heller. Tror jeg er over gjennomsnittet mørk i huden fra før av da, men ja? har ikke noe bra svar på dette.


Må være fargen på outfiten som gjør meg slik!

Favoritt band/artist?
Mine favorittsjangere innen musikk er House og Dance. Det er i grunn vanskelig å plukke ut en favorittsanger eller band, men liker veldig godt Snoop Dogg så tror det må bli han. Det er ikke så intenst at jeg har topp-plakater av han på rommet, men går og gleder meg til neste singel.

Stilikonet ditt?
Det må være favorittbloggerene mine som jeg svarte på i ?Kristina svarer del 1?.

Hei jeg lurer veldig på om du bruker selvbruning, eller om det er din farge?
Tar en sjelden gang selvbruning på beina hvis jeg skal noe spesielt, men det blir ikke ofte. Burde brukt det mer egentlig. Det er jo genialt og skaderikke huden slik som solarium.


Ble litt brun på magen av sola da jeg soltemeg på terassen her om dagen.

Hva er karaktersnittet ditt nå?
Hahaha, regnet ut nå, fikk 6,2. Sykt flink? Neida, må ha regnet feil? Med absolutt alle karakterer fra valgfag fra tidligere år og eksamner har jeg 4.33. Snittet av karakterene fra i år er 4.6.


Alt slitet for drittsnitt!

Hvorfor sluttet du å spille håndball?
Fordi jeg var liveredd. Unnskyld meg men jentene som spilte håndball da vi gikk på barneskolen var små og tynne og vi var alle på omtrent samme størrelse. På ungdomsskolen ble mange av jentene mye større, men selv var jeg fortsatt veldig liten. Var kjempepysete og derfor ble jeg også veldig dårlig, da var det ikke noe gøy lengre.


Gimletroll. Tror vi fikk sølv eller noe i Partillecup eller noe. Var ikke så værst hvertfall!

Hvor handler du alle dine fine klær?
Lindex, BikBok, Monki, Gina Tricot og H&M stort sett?

Hva er din favoritt bok?
Leser helt ærlig ikke bøker. Tror kanskje jeg har lest max 4 romaner i mitt liv. Husker ikke hva de heter en gang! Eneste jeg leser er skolebøker, blogger og moteblader.Hvordan filmer liker du å se på?
Romantiske komedier er favorittsjangeren min. Komedier generelt en stor favoritt og favoritt filmene er Hangover1 og 2.Hvordan får du så fint hår?
Vet dere noe? Jeg får så sykt dårlig samvittighet når dere skriver kommentarer med komplementer og jeg ikke svarer. Jeg har dessverre ikke mulighet til å svare på alle kommentarene deres, men vil gjerne at dere skal vite at jeg setter veldig stor pris på dem. Blir skikkelig glad når jeg får fine kommentarer slik som dette. Angående håret mitt så synes jeg ikke det er fint i det hele tatt, men jeg gjør jo ingenting med det heller. Skal likevel prøve å lage noen hårvideoer fremover. Stay tuned!

 

- Kristina <3


Kristina svarer del 2

Hva er dine frentidsplpaner?
Jeg vet ikke hvilken utdanning jeg vil ta eller hvilket yrke jeg ønsker å ha, men jeg har selvfølgelig andre ønsker for fremtiden. Jeg vil for eksempel ha en god mann som er flink med barn. Apropos barn så vil jeg ha to. Først en gutt. Han skal hete Lukas. Deretter vil jeg ha ei jente som skal hete Albertine eller Mariell kanskje. Er ikke helt sikker på det. Så vil jeg ha et fint og passe stort hus med en stor hage og uteplass. Egentlig vil jeg ha en Land Rover, men miljøvennlig som jeg er skal jeg prøve å velge noe annet. Også båt da. En ganske stor familiebåt.


Vet ikke hvilke studier jeg skal ta, men ellers er planene klare!


Hvor ofte trener du? Og hva trener du?
Det kommer veldig ann på hvor mye tid jeg har. Når jeg ikke er på jobb, skole eller er med venner prøver jeg å jogge så mye som mulig. I forgie uke jogget jeg nesten hver dag, men denne uka har jeg jobbet alle dager og derfor ikke hatt tid eller overskudd til å jogge. Derimot har jeg tatt litt styrkeøvelser for mage på rommet før jeg legger meg. Trener også styrke en gang i blant på Elixia, men foretrekker å jogge ute.


Elsker å jogge i lysløypa!


Kan du lage en videoblogg?
Ja, det skal jeg begynne å gjøre oftere. Fikk litt angst da jeg fikk kommentarer om at "sminke kan gjøre underverker" og "det ser ut som du har røyket hasj" sist gang jeg laget videoblogg. Men i dag tror jeg bare jeg har fått positive tilbakemeldinger fra dere på videobloggen så du skal ikke se bort i fra at det kommer flere! Tar gjerne i mot tips til hva jeg kan videoblogge om!

Skal du på ferie i sommer?
Ja, det skal jeg. Jeg skal til Rhodos, en gresk øy, sammen med Heidi, Charlotte og kanskje Helena. Gleder meg så det svir i sjela selv om førstevalget egentlig var Magaluf. Det ble litt dyrt, men Rhodos får funke. Det blir ikke mer gøy enn man lager det selv, og med det reisefølget jeg drar med tror jeg vi skal greie å ha det veldig moro!


Ikke lenge til jeg må begynne å pakke min enorme røde koffert med shortser, kjoler og skjørt nå!

Kunne du tenkt deg å blogge med noen andre, eller vil du ha blogg alene?
Jeg tror jeg foretrekker å blogge alene. Det er så klart mye mer jobb, men følelsen av at man kan stå for alt som kommer ut på bloggen er ganske viktig for meg. Det kan jeg nå ettersom jeg er sjefen over alle sjefer her.Har du fått deg ny kjæreste, eller har noen i kikkerten?
Jeg tror jeg har lagt kikkerten på hylla, men ser jo en og annen blomst i blant. Men nei, jeg er super singel og det er ikke noe som tyder på at det kommer til å endre seg med det første.

Når skal du flytte hjemme fra?
Jeg har begynt å tenke litt på det samme. Jeg trives godt når jeg er hjemme alene fordi jeg misliker at folk maser på meg og skal ha ting gjort akkurat der og da. Men ikke misforstå meg, jeg er verken en rotekopp eller særlig vrang av meg. Setter bare pris på planlegging. Planlegge er ikke alltid så lett når man skal ta hensyn til mange andre mennesker. Så å flytte alene eller med en venninne om ikke så lenge hadde sikkert ikke vært en dum ide.


Ikke mas! Hehe.

Er du mamma eller pappa jente?
Jeg er nok pappajente ja. Helt klart!


Meg og pappa i Thailand.

Har du mange søsken?
Jeg har ei lillesøster som heter Amanda og går på ungdomsskolen. Hun begynner i 10. Klasse etter sommerferien. Amanda er egentlig stort sett kjempegrei. Hun er nok litt veslevoksen og veldig glad i å bake kaker. Hun er også kjempesmart! Fikk haka på knærne da jeg så karakterutskriften hennes på kjøkkenbordet.


Meg og min lillesøster. Julaften 2010!


Hun er også en kjempeflink skuespiller og danser.


Yndlings smoothie?
Vet ikke helt, men setter stor pris på appelsin i smoothien. Bjørnebær, bringebær, jordbær og banan hører også godt med til en god smoothieoppskrift.Tjener du mye penger?
Nå jobber jeg mye og derfor tjener jeg også ganske mye. Jobbmengden varierer likevel, og derfor varierer også lønna. Jeg har tre jobber. Jeg jobber i klesbutikken Lindex, som servitør på et hotell og som rydd eller garderobevakt på utested. Allsidig kvinnemenneske dette her ja!


Her på Lindex med besøk av kjempekoselig bloggleser!


Hva bruker du mest penger på av sko, klær eller sminke?
Den var kjempelett! Helt klart klær. Jeg ser potensiale i de fleste plagg, men sko er jeg mer kresen på. Det kan ha noe med at sko er dyrere enn klær og at jeg setter stor pris på kvantitet. Men det er likevel skjeldent jeg bare ?må ha? et par sko jeg har sett i butikken. Husker før da jeg hadde størrelse 35 i sko og måtte kjøpe sko på barneavdelinga. Det var veldig ukult og fikk meg til å hate skoshopping.


Finnes selvfølgelig unntak. For eksempel disse skoene, et must!


Yndlingsmat?
Jeg er kjempeglad i pastasalat! Jeg tror det må være favorittmaten min. Det er for så vidt det eneste jeg kan lage også da. I pastasalaten har jeg pasta, kinakål, pesto, soltørka tomater, vanelig tomat, fetaost, bacon eller spekeskinke, rødløk og agurkYndlingsdrikke?
Smoothie!

Ombestemte meg forressten angående beste minne. Eller vi kan jo si at jeg har flere gode minner. Russetiden er helt klart ett av de beste minnene. Uforglemmelig!


Fetter Håvar, meg og Anndrea på 17. mai i år!
- Kristina <3


Kristina svarer del 1

Vil du gå ut på en date med meg?
Nei, hehe.

Lurer på om du ville ha gått ut med en musiker?
Har ikke noe i mot musikere selv om jeg er ganske anti-musikalsk selv. Kunne sikkert funnet på å gå ut med en musiker en gang.

 

Hvem er dine bestevenner?
Jeg har mange gode venner, men min beste venninne er nok Charlotte!

 

Hva vil du bli når du blir stor?
Hvis jeg ikke hadde tenkt noe som helst på penger og egenskapene og forutsetningene mine ville jeg nok blitt klesdesigner, fotograf, maler eller sminkør. I realiteten så vet jeg derimot ikke hva jeg vil bli. Hater egentlig den typen spørsmål, de stresser meg sånn. Det er viktig og slappe av og ta livet som det faller seg. Hakuna matata!


Haha, eller hva med politi? Tror ikke jeg har syken,men hadde nok klart å denge noen røvere!


Hva er ditt beste minne?
Tyrkia i 2009 i Kemer på Orange County Hotel. Det var MAGISK! Ble kjent med utrolig mange flotte mennesker og bodde på det fineste stedet jeg har sett noen gang i 2 hele uker. Været var fantastisk, jeg shoppet masse og spiste sinnsykt mye god mat. Drar garantert tilbake dit når jeg blir rik!

Røyker/snuser du?
Har aldri prøvd røyk faktisk! Jeg tar en snus når jeg er ute og er i god form. Da blir jeg i enda bedre form og har det supergøy.Har du kjæreste?
Nei, Kristina Bergsvik er forever alone.


Tuller altså... går bra! Haha.

Om du hadde fått 6 mill. hva ville du brukt de på?
2 mill til reising, 1 milltil klær og sko, 3 på hus, båt og bil. Hva da materalistisk?

Hva betyr mest i livet ditt?
Jeg tror det betyr mye for meg å lykkes. At jeg får til ting og gjør det jeg gjør bra og nøyaktig. Det verste jeg vet er å skuffe folk og ikke minst meg selv.

Hvor er det fineste stedet du har vært i utlandet?
Kroatia var utrolig vakkert. Det må være det vakreste stedet jeg har vært! Var der to ganger to somre på rad. Krystallklart vann, skjarmerende små havnebyer, superbillig og kjempegod iskrem, you name it!


Liker å snorkle og da spiller kvaliteten på vannet en rolle. Lol, haha.  Men joda, liker snorkling.

Hvordan var det i Thailand ?
Thailand var helt fantastisk! Kan absolutt anbefale å dra til Thailand på ferie. Skikkelig eksotisk land og ikke minst kjempebillig å både leve og shoppe. Masse spennende mat og frukter. Enorme markeder med alt du kan tenke deg av både mat, klær og ting. Ikke minst er thaiene kjempehyggelige mennesker.


Også matet jeg bebitigere der. Uforglemmelig!

Hvordan er kostholdet ditt? Hva spiser du i løpet av en dag?
Jeg spiser litt av hvert. På jobb spiser jeg bare knekkebrød og det er stort sett det det går i her hjemme også. De gangene jeg er hjemme når det er middag spiser jeg middag med familien og ellers pleier jeg å varme opp litt rester.


Favoritten: Smothie og knekkebrød.

Hvorfor begynte du å blogge?
Før skrev jeg dagbok. Har 3 helt fulle dagbøker som kan minne litt om en blogg. Her har jeg skrevet hver dag omtrent og også pyntet med bilder og klistermerker. Da jeg sluttet å skrive dagbok tror jeg at jeg savnet skrivingen og jeg hadde også begynt å få en interesse for fotografering. Derfor startet jeg blogg.Hvem blogger leser du?
Det går ikke an å skrive ?HVEM blogger leser du?? Det heter: Hvilke blogger leser du? Ikke det at jeg er noen mester i å skrive riktig, men ja, den er jeg ganske sikker på. No offence! Jeg leser egentlig ikke blogger så ofte, men her er de jeg leser når jeg først skal surfe litt (navnene er klikkbare):

Victoria Tornegren

Nettenestea

Benniroyns

Kakkilandsverk

Livingdoll


Min favorittblogger er svenske Victoria Tornegren.


Hvor du har kjøpt den blå teddy-genseren din? og har de nettbutikk?
Den er kjøpt på russeservice. Nettbutikken deres finner du på www.russeservice.no, men tror du må være eller snart være russ for å kunne bestille.Har du ikke kjæreste lenger?
Nei jeg har ikke hatt kjæreste på en god stund nå. Det er ca et halvt å siden det ble slutt mellom meg og Christoffer, men vi er fortsatt venner.Hvor mye tjener du på å blogge?
Ingen fuckings ting! Neida, men jo da, ingen penger.

Hva gir deg blogglyst?
Det er i hovedsak dere lesere som får meg til å blogge. Alle de flotte kommentarene jeg får og statistikken som viser helt usannsynelige tall. Det er så uvirkelig og føler på en måte ikke jeg kan skuffe så mange mennesker. En annen ting som gir meg blogglyst er mote og klær. Jeg har lyst til å vise dere hva jeg går kledd i og hva jeg kjøper!Hva skjer etter sommeren?
Da kommer høsten og jeg har ingen ide om hva som skjer. You tell me!

Har du gått ned noe i vekt enda?
Tja, er tilbake på vekta jeg hadde før russe-og eksamenstid.

Hva skal du gjøre denne sommeren?
Jeg skal jobbe super mye og tjene masse penger. Hva jeg skal med pengene vet jeg ikke men jeg kan jo altids bruke en slant i Rodhos som jeg skal til 27. juli. Ellers skal jeg henge på "Sommer på torvet" her i Kristiansand de torsdagene det er fint vær også skal jeg delta på Palmesusfestivalen her i Kristiansand. Håper det blir litt festing og soling på svaberget også, og kanskje en tur til kjøbenhavn.


Rodhos.


Fange krabber om sommeren er noe av det gøyeste jeg vet.


Sole seg og bade fra svaberget.


På fest med venner.


På "Sommer på torvet".

 

- Kristina <3


Spør meg!

Mange av dere spør meg om alt mellom himmel og jord i kommentarfeltet hele tiden. I blandt så svarer jeg også, men nå håper jeg dere likevel sitter på mange flere spørsmål dere ønsker å få klarhet i. I så fall er det bare å fyre løs i kommentarfeltet her for jeg skal nemlig ha en o hellig spørrerunde! Gjerne kom med forslag til ting jeg kan blogge om også. Hvem vet? Kanskje svarer jeg med ett eget innlegg, kanskje i et samlet spørsmålasrunde-innlegg eller kanskje svarer jeg ikke i det hele tatt!


Hva lurer DU på?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits