Julebordsforberedelser

Sponset innlegg.

Heia dere♥ (Dårlig bloggings i det siste. Sorry, jeg skal bli bedre tror jeg)

Julebordssesongen er rett rundt hjørnet og da er tiden inne for å fjonge seg litt ekstra. Jeg har startet så smått denne uka med et besøk hos Klinikk Nina. Cintia er klinikkens ekspert på voksing med 23 års erfaring, så da tok jeg mot til meg og fikk fjernet hår både her og der. For hva er vel finere enn glatte, flotte legger som stikker ned i et par staselige pumps under den nøye utvalgte julebordskjolen? Ikke vet jeg!

Cintia gjorde en kjempejobb og jeg er strålende fornøyd med resultatet. Smerteterskelen min er ikke akkurat skyhøy så jeg gruet meg, men Cintia var både tålmodig og hensynsfull. Attpåtil kunne hun by på en krem som delvis bedøver området som skal vokses. Passet meg heeeelt perfekt!

Hvis dere også vil fjonge dere før dere skal på årets julebord kan jeg tipse dere om Klinikk Ninas BLACK FRIDAY-tilbud: Brasiliansk kr 450,- (ordinær pris kr 550,-) og forming og farging av bryn kr 250,- (ordinær pris kr 350,-). Bestill time HER!For perfekte julebordaslegger vil jeg i samme slengen anbefale den helt geniale selvbruningssprayen fra Marc Inbane. Med påføringsvotten får du enkelt og raskt et perfekt resultat helt uten skjolder. Diggeeeeer! Fås kjøpt hos Klinikk Nina.

Happy Black Friday da dere!
 


GHD x Rosa Sløyfe

Sponsede produkter

Heia dere ♥

Har dere fått med dere at GHD for tolvte året på rad støtter opp om kampen mot brystkreft? I den forbindelse har GHD lansert en splitter ny Electric Pink kolleksjon. Kjøper du en styler eller hårføner fra kolleksjonen innen denne måneden (august) er omme donerer GHD penger til Rosa Sløyfe akjonen. Hvis du i tillegg oppgir rabattkoden min "BLOG2NO" får du 25% rabatt på alt fra www.ghdhair.com. Men obs! Koden varer bare ut 31 august!!

Jeg har både fått oppdatert føneren, styleren og hårbørsten min i denne anledning, og jeg skal hilse å si at det er en helt ny verden for meg som aldri har hatt en GHD-styler. Produktene oser av eksklusivitet og god kvalitet og ikke minst er designet helt i min gate: feminint og stilig, med metalliske detaljer. Nå er det en glede å stå opp om morgenen å rette håret. Et knallbra produkt og en knallbra sak med andre ord!

Ikke glem at med rabattkoden "BLOG2NO" får du ut august måned 25% på alt fra www.ghdhair.no! Vær rask!


Nye Klinikk Nina

Sponset

Heia!

Tenkte det var på tide å dele bildene jeg tok for Klinikk Nina med dere. Klinikken har nemlig fått splitter nye lokaler i Markensgate her i K-town og jeg skal hilse å si det ser smashing ut der inne. Hvis du enda ikke har vært innom de dyktige jentene vil jeg anbefale på det sterkeste å ta turen innom nå i sommer. Klinikk Nina tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og produkter som er høyst aktuelle, blandt annet Eximia, hårfjerning, vippeextensions, solkrem og nå også fotpleie. Det er takket være knallflinke Nina at mine sommerlegger er silkemyke!

Les mer om behandlinger og produkter HER.
Time kan du enkelt bestille HER!
Marc Inbane selftanning

Sponset produkt

Jeg har fått meg en ny beautyfavoritt fra Marc Inbane, nemlig deres natural tanning spray. Selv om leggene blir brune av sola nå om sommeren liker jeg å påføre et lag med dette fantastiske selvbruningsproduktet hvis jeg skal noe spesielt. Særlig beina kler den gyllne fargen veldig godt synes jeg. Marc Inbanes selvbruningsspray påføres enkelt med spray og en hanske. Dette gjør prosessen superenkel: produktet griser ikke du blir ikke brun og skjoldete på hendene og resultatet blir utrolig jevnt og fint. Anbefales!

 • Enkel påføring
 • Søler ikke
 • Gyllen farge
 • Jevnt resultat


Venstre bein er med ett lag av Marc Inbane selvbruningsspray, høyre er med naturlig brunfarge fra sola. Sprayen gjør det lille ekstra med gløden!

Marc Inbane fåes kjøpt hos Klinikk Nina
 


New beauty-favorites

Sponsede produkter

Rundt juletid og nyttårstid er det mange anledninger til å pynte seg litt ekstra; julebord, juleselskap, nyttårsselskap, selveste nyttårsaften og andre party. I den anledning testet jeg ut mange nye skjønnhetsprodukter før nyttår og noen ble langvarige favoritter som fortsatt er i bruk. Her kommer noen av mine både nye og gamle beauty-musthaves:

Bangerhead Professional Fresh me up!
Kjempegod tørrshampoo som ikke klumper eller gjør håret hvitt. HER

Batiste Dry Shampoo Tropical 50ml
Praktisk tørrshampoo til treningsbagen som lukter himmelsk. HEROGX biotin & collagen hårprodukter
Spray og lotion som gjør håret tykkere og olje som gir håret næring med en knallgod kokosduft.

BareMinerals Flawless Defenition Mascara
Min favorittmaskara av alle. Gir flotte definerte vipper. HER

Sensai Kanebo Eyebrow Pencil: 01 Grayish brown
Uten tvil verdens beste øyebrynspenn! Favoritt siden 2011. HER

ID Hair Elements Volumizing Conditorer
Balsam som gir håret volum og beskytter mot varmebehandling. HER

ID Hair Elements Volumizing leave-in Conditorer
Leave-in balsam som gir fyldighet og lett hold uten å tynge. HERProWhitening strips
Før julens festligheter bleket jeg tennen mine med ProWhitening tannblekingsstrips og ble kjempefornøyd med resultatet. HERID Hair Elements silver shampoo
Sølvshampoo som gjør lyse hårtoner kaldere.

ID Hair Elements Volumizing Dry Shampoo.
Tørrshampo som også gir volum til håret. HER

 


Eximia: Rumpe, lår og legger

(sponset behandling)Hallo dere!
I fjor avslørte jeg at jeg og Nina fra Klinikk Nina på Helsehuset hadde planer om et nytt Eximiaprosjekt. Nå er vi allerede godt i gang så jeg tenkte det var på tide å fortelle dere litt om det. Jeg opplevde at veldig mange var intressert og nyskjerrig på både behandling og resultater sist  jeg testet Eximia på mage og rygg. Dette blir en slags oppfølger.

Denne gangen er det en Eximiakur på rumpe, lår og legger som skal testes. Hovedformålet med behandlingen er å bedre sirkulasjonen i beina mine. Eximia er nemlig sirkulasjonsfremmende, og effektiv på både dårlig blod- og lymfesirkulasjon. Når jeg utfører bestemte aktiviteter og bevegelser får jeg svert lite blod ned til føttene. Etter hva jeg har erfart er det når jeg kjører snowboard og går på Elipse-maskin at problemet oppstår. Jeg blir helt kald og nummen i føttene, og spesielt på brett stopper alt helt opp før jeg har nådd ned til bunnen av bakken. Dritvondt og ikke minst sykt kjipt når jeg skal på bakkekurs med klassen i februar. Når jeg ligger på Eximiabenken og blir behandlet forteller Nina at jeg blir rød på lårene av lymfedrenasjen, men derimot ikke på leggene. Dette sier hun at er et tegn på at blodomløpet der er dårligere.

Andre bonuser som kommer med behadlingen er oppstramming av hudvev som gir en strammere og glattere hud. Eximia er med andre ord også effektiv mot cellulitter og som nevnt tidligere godt for en som trener. Eximia skal både øke oksygenopptak og bidra til kortere restitusjonsperide, og vakummassasjen er dessuten helt fantastisk på støl muskulatur. I motsetning til Eximiabehandlingen på mage og rygg i fjor er ikke "fettsmelting" en del av behandlingen denne gangen.

Etter hver behandling vil jeg også denne gang ta etter-bilder for sammelikning. Ettersom behandlingene denne gang ikke omfatter fettsmelting vil neppe forskjellen være like tydelig som sist, men jeg kommer selvsagt til å gi dere en tilbakemelding om jeg selv kan føle noen forskjell på beina etter endt kur. Det blir spennende om jeg opplever bedret sirkulasjon når jeg går på elipse, og ikke minst om jeg kan stå på brett igjen.

Her er bilder etter de tre første behandlingene (litt kornete pga. dårlig med lys):


Etter behandling nr 1


Etter behandling nr 2


Etter behandling nr 3

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina


Sunday-spaday

Hallo og god kveld!
Denne søndagen har jeg for en gangs skyld jobbet, og jeg merker veldig godt at det er uvandt å være på jobb på søndager. Med søndagsåpen butikk fikk jeg ikke søndagsfølelsen før jeg kom hjem i kveld. Etter en god, lang dusj tok jeg på meg ny pyamas og har nå hatt tidenes mest avslappende kveld med lillesøster. Vi har spist frossenpizza, sett VM-finale og masse film. Det gjorde selvsagt mye for søndagsstemningen og nå er jeg utvilsomt klar for ny uke. Trening og jul står på planen!

Sponset
Tenkte jeg skulle anbefale dere et produkt som jeg er blitt helt hodestups avhengig av (hvis det går ann å skrive det?). I skrivende stund sitter jeg i sofaen og føler meg myk som en baby. Med litt god tid i dusjen har jeg nemlig begynt å skrubbe huden med en herlig kroppspeeling fra Bioline. Den gjør huden silkemyk samtidig som den tilfører fuktighet. Etter bruk av denne i dusjen er det ikke nødvendig med klissete kremer og bodylotioner. Huden føles glatt og myk og dessuten gir den en superfrisk ren lukt som jeg elsker. Kanskje en julegaveide eller noe for tørr vinterhud?! Anbefales på det sterkeste!

Les mer om Thallasso Dren Sea Salt skrubb fra Bioline HER.
Produktet kan kjøpes hos Klinikk Nina på Helsehuset.


Liten vippeupdate

Sponset produkter

Dere husker kanskje jeg fortalte at jeg skulle begynne å bruke et nytt vippeserum i dette tidligere innlegget?! Nina på Klinikk Nina foreslo at jeg skulle teste serumet fra Bioline som hun fører på skjønnhetssalongen ettersom jeg stadig klaget over mine korte, ødelagte vipper når jeg var innom for behandling. Serumet jeg brukte den gang så ikke ut til å ha noen effekt på vippene mine, så jeg var veldig gira på å prøve ut noe nytt. Jeg fikk derfor med meg hjem en BeautyLash Eyelash Growth Booster fra salongen og siden det har jeg brukt den hver kveld før jeg legger meg.

Ettersom det begynner å bli en liten stund siden tenkte jeg det var på tide å oppdatere dere litt på vippefronten. Den iherdige bruken av serumet ser nemlig ut til å ha gitt ganske så gode resultater. Øyevippene mine er nå både lengre og fler enn de var før jeg tok i bruk BeautyLash, og jeg har faktisk fått en del kommentarer og komplimenter på vippene mine den siste tiden. De er selvsagt ikke blitt Bambi-lange, men til å være helt naturlige vil jeg si at det er ganske bra lengde på dem. Det er ikke så mye som skal til før blikket blir mer åpent og dessuten føler jeg meg langt bedre uten sminke når jeg har litt vipper naturlig.

Her har dere noen før- og etterbilder, både med og uten maskara:For å styrke vippene ytterligere har jeg også tatt OneBeauty kosttilskudd fra Fitnessguru for hår, hud og negler. Disse føler jeg også har en veldig positiv effekt på neglene mine som blir langt sterkere enn de vanligvis er. De brekker ikke så lett på trening og jobb og slik får jeg lengre og finere negler.


OneBeauty kosttilskudd fra Fitnessguru HER


BeautyLash vippeserum fra Bioline selges hos Klinikk Nina
Les mer om vippeserumet HER


Ta vare på vippene

Jeg tok vippeextensions for første gang i fjor vår og var kjempefornøyd med resultatet, desverre var gleden kortvarig. Før jeg fikk satt på falske vipper var mine naturlige øyevipper kjempelange og med en fin bøy -i ettertid kan jeg ikke skjønne at jeg følte at jeg hadde behov for vippeextensions i det hele tatt. Det viste seg at når de falske øyevippene falt av etter en måneds tid var det lite igjen av mine egne. Øyevippene mine var korte stubber som ikke en gang favorittmaskaraen min kunne gjøre noe med, og det ble til at jeg brukte solbriller hele sommeren. Når vippene mine først vokste ut falt de av med en gang. Heller ikke i dag, et og et halvt år etter, er vippene mine der de var før jeg tok vippeextensions.

Sponset produkt

Nå skal det sies at jeg ikke tror at alle får en like dårlig opplevelse med vippeextensions som jeg, men det var åpenbart at mine vipper ikke tålte behandlingen. Derfor anbefaler jeg alle som allerede har lange fine vipper om å ikke ta noen sjanse, men heller ta vare på de vippene de har. Jeg har selv nettopp begynt å bruke BeautyLash sitt vippeserum fra Bioline hver eneste kveld, i håp om at de naturlige vippene mine kan bli så fine som de en gang var. Skal selvsagt oppdatere dere på hvordan jeg synes serumet virker, og dere skal også få se før- og etterbilder. Neglpleier Torunn som jeg går til bruker samme serum og hun har helt nydelige vipper, så jeg har troa!


BeautyLash vipppeserum


Før bruk av BeautyLash vippeserum: med og uten maskara.

BeautyLash vippeserum fra Bioline selges hos Klinikk Nina
Les mer om vippeserumet HER


Fast inventar på baderomshyllen

Fortiden er det mye som skjer med tanke på skolestart, treningsstart osv. Jeg føler dagene går i ett, og her om dagen var jeg så trøtt og sliten om kvelden at jeg la meg før klokken 2300. Det tror jeg ikke har skjedd tidligere, men det var faktisk tilfellet i går også på tross av at jeg var med idrettklassen på bar-til-bar-arrangement. Haha, huff! I tillegg våknet jeg 06.30 i dag morges lys våken, uten sjanse til å sove igjen. Tror jeg er litt traumatisert etter den kalde natten vi hadde under åpen himmel, uten sovepose i bare klær da studiet var på leir i forrige uke -survivalcamp. Men det kan også tenkes at det er fordi jeg er dønn støl. Men, men... I grunn en ganske digg døgnrytme uansett, og da fikk jeg også rikelig med tid til å blogge før en tur i dyreparken i dag. Endelig.Sponset behandling/produkter

Ville egentlig bare fortelle dere litt om hva jeg synes om Biolines 24.7-serie som jeg skrev om tidligere i DETTE tidligere innlegget. I forrige uke hadde jeg nemlig time med klassisk hudpleie hos Nina på Klinikk Nina der hun brukte produkter fra serien i behandlingen. Jeg bruker dem som nevnt også til hjemmepleie, men jeg går nok litt "raskere" til verks når jeg renser huden morgen og kveld enn det Nina gjør. Følte jeg fikk en skikkelig god og dyp rens, ikke minst er det knalldigg å bare ligge rett ut i den gode stolen og bli ordnet og fikset med -for ikke snakk om nakkemassasjen undereis i behandlingen!

Etter å ha kommet tilbake i rutiner igjen etter ferien, med sunt og variert kosthold, trening og en (mer eller mindre) stabil døgnrytme har jeg opplevd at 24.7-serien har gitt gode resultater på huden min. Det er jo så mange faktorer som kan spille inn på hudkvalitetenen, som mat, stress, alkohol, hormoner osv., men nå som jeg spiser riktig, trener og har gode rutiner generelt ser jeg at produktene har bidratt til å bedre hudkvaliteten. Jeg har fått mindre urenheter og en fin glød i ansiktet. Denne hudpleieserien kan jeg leve med!


Besøk Klinikk Nina i 2. etg på Helsehuset i Kristiansand (Markensgate 42), Facebooksiden HER eller på instagram (@klinikknina).


Innholdsrike siste feriedager

Heia dere!
For en helg det har vært -jeg føler jeg har gjort så mye! Fått skikkelig mye ut av siste helgen av ferien med andre ord. I går hadde jeg, Anne Signe og Karen som nevnt klessalg på torvet her i Kristiansand. Det var egentlig veldig spontant, i hvertfall til meg å være, men det gikk veldig enkelt og greit for seg. Jeg tror rett og slett vi begynner å bli rutinert på disse her klessalgene, det begynner jo å bli noen ganger nå. Det er jo så utrolig morro og jeg synes utilsomt at det burde bli mer av den slags her i byen. Gjenbruk er kult!

Dagen i dag har vært en klassisk søndag, og jeg føler jeg har utrettet alle søndagsgjøremålene pluss litt til. Jeg og Simen har vært på gymmen hvor vi trente rygg og mage, jeg har vært i søndagsselskap med familien, gjort litt bloggarbeid, farget bryn og litt utenom det vanlige: pakket til en uke på leir. I morgen drar jeg nemlig med mitt nye studie, hvor jeg så vidt jeg vet ikke kjenner noen, på tur. Litt utenfor komfortsonen, men jeg både gleder og gruer meg. Hva jeg skal begynne på nå skal jeg fortelle mer om når jeg kommer tilbake på fredag. Da planlegger jeg et lite studie-blogginnlegg nemlig.

Sponset behandling

Det var altså lørdagen og søndagen min, men den kanskje mest effektive dagen denne helgen var fredag. Jeg startet dagen hos Klinikk Nina før jeg dro videre til Neglesalongen og endte opp i solsteken på bystranda. Det var en liten evighet siden jeg hadde vært på hos Torunn på Neglsalongensalongen  nå, så det var kjempekoselig å se henne igjen. Skravla gikk i ett sett mens jeg var der og tiden gikk kjempefort. Etter å ha blitt litt inspirert av ei venninnes negler, samt fått noen gode forslag fra Torunn ble vi enige om trensparent-lyserosa negler med glitter og litt diamanter. Resultatet ble akkurat slik jeg hadde sett for meg og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Knallsøte!

Torunn forlenget 5 av 10 negler slik at alle ble i samme lengde. Hun bruker Bio Sculpture Gel som ikke skader naturnegen, men derimot gjør den sterk og fleksibel. Det er veldig viktig for meg ikke skade mine egne negler, da jeg ønsker å ha sterke og forholdsvis lange negler naturlig. Derfor passer denne type forlenging meg midt i blinken. Legger ved noen bilder fra salongbesøket :-)


Så utrolig mange fine farger og design å velge mellom!
Resultatet: Trensparent-lyserosa med glitter/diamanter. Så fornøyd!


Flotte, dyktige Torunn!

Besøk Neglsalongen i Skippergata (Kristiansand), Facebooksiden HER eller på instagram (@neglesalongen_kristiansand)


Bioline: 24.7 Natural Balance

Sponsede produkter

Jeg fikk spørsmål i en kommentar om jeg kunne skrive om hvilke produkter jeg bruker på huden min, så jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg om nettopp min hudpleie i dag. Selv har jeg en kombinert hudtype i ansiktet. Det vil si at jeg har en "normal" hud i kinnene, men en noe mer fet T-sone, altså panne, nese og hake. I T-sonen får jeg lettere urenheter, kviser og blank hud. Det suger selvsagt og er noe jeg aller helst vil unngå.

I et forsøk på å styre unna mest mulig urenheter i ansiktet prøver jeg å spise sunt, drikke mye vann, få nok søvn, samt rense og pleie med produkter som er beregnet på min hud. Siden jeg begynte å gå hos Nina på Klinikk Nina har jeg fått teste forskjellige hudpleieprodukter fra Bioline. I vår brukte jeg Biolines Primaluce Exforadiance-serie som er hjemmeprodukter med fruktsyre. Produktene bidrar til cellefornyelse og peelingeffekten renser lagene i huden. Jeg merket tydelig at jeg fikk litt "utbrudd" da jeg brukte serien (spesielt i begynnelsen) noe som var et tegn på at produktene renset i dybden. Etter å ha brukt disse har jeg opplevd at jeg har fått mindre tendens til acne. (Les tidligere innlegg HER)

Fruktsyreserien bidro altså i riktig retning, men jeg har fortsatt fet T-sone og urenheter. Jeg og Nina forsøker derfor å finne ut hvilke produkter som passer til min hudtype og som jeg kan bruke i fast i min daglige hudpleierutine. I den forbindelse må det testes og prøves ut. I sommer har jeg brukt Biolines nyeste serie 24.7 Natural Balance. Dette er en unisex-serie for både han og henne som har en hektisk hverdag og aktiv livsstil -som skapt for meg om jeg får si det selv! Under har jeg skrevet om de forskjellige produktene. Alle produktene passer til alle hudtyper (også sensitiv hud), bortsett fra kremen. For at du skal kunne velge den kremen som passer best til din hud og hverdag består serien av tre forskjellige kremer.

Aqua Floral: Cleansing make up remover

Dette er det første produktet jeg bruker både morgen og kveld. Den renser og fjerner sminke og urenheter i ansiktet og etterpå skyller jeg bort med vann. 

Aqua Fruits: Energizing lotion

Etter jeg har renset huden med Aqua Floal sprayer jeg to spray av ansiktssprayen Aqua Fruits. Sprayen har en oppfriskende effekt og kan brukes når som helst i løpet av dagen, dessuten forbereder den huden på påføring av serum og krem.

Vitamin C+E: Nectar

Serumet er nok min favoritt i 24.7-serien. Jeg påfører en dråpe på hvert kinn og fordeler utover. Serumet tilfører huden viktige vitaminer og jeg opplever at den gir en fin glød til huden.

Kremene:
Botanical O2

Denne kremen tester jeg nå. Jeg påfører den helt til slutt i rekken av rens, spray og serum både morgen og kveld. Passer alle hudtyper, men anbefales spesielt dersom du tilbringer mye tid innendørs i air-condition, reiser ofte eller røyker. Stimulerer hudens oksygenopptak slik at tegn på tretthet og stress reduseres. Etterlater huden med en fin glød.

Phytomineral

Passer for alle hudtyper, men anbefales spesielt dersom du trener mye, tar badstu eller bor i varmt/fuktig klima. Stimulerer balansen av viktige mineraler,

Vitamin C Fusion

Passer for alle hudtyper, men anbefales for de som ofte eksponeres for sol, bor i forurenset miljø, eller har et kosthold med lite frukt og grønt. Bedrer hudens elastisitet og gjør den jevn

Phyto Duo: Gommage

Denne påfører jeg som en maske omtrent to ganger i uken, deretter masserer jeg den som en skrubb før jeg skyller den av med vann. Jeg pleier ofte å bruke den i dusjen i mens jeg lar hårkuren virke. Masken etterlater huden jevnere og glattere, med fin glød. Digger denne!


Serumet, min favoritt!
Digger masken/skrubben i 24.7 serien. Genial å bruke i dusjen!

Les mer om Bioline og produkter på Biolines nettside HER eller Klinikk Nina sin nettside HER.

 


Cherry Blooms: Brush on Eyelash Extensions

Sponset

God kveld dere!
For en ukes tid siden var jeg innom Nina på Klinikk Nina for å ta litt bilder til mitt siste eksamensprosjekt dette semesteret. Hvis rprosjektet blir bra skal jeg fortelle dere mer, og dere skal selvsagt få se resultatet. Men jeg fikk ikke bare knipset bilder når jeg var innom, heldig som jeg er gikk jeg ut døra til helsehuset med en glossy paperbag fylt av nye godsaker fra Bioline. Jeg har ikke fått testet alt enda, ettersom jeg har, og har hatt, hendene fulle med eksamensøving. Men det ene produktet jeg kom hjem med var jeg så spent på at det måtte testes med en gang. Og jeg er mildt sagt frelst!

Cherry Blooms fibermaskara har tatt skjønnhetsverdenen med storm og nå er den også å få tak i her i norge. Maskaraen består av to "maskaraer" som påføres i tre trinn. Først maskara, så fibre som forlenger vippene, og så maskara igjen. Cherry Blooms forlenger vippene, og forskjellen er enorm før og etter påføring.Bare se på før etterbildene mine!

For bare et par år siden hadde jeg kjempelange fine vipper, men da at jeg tok eyelashextensions i fjor (tidlig vår) gikk mine egne vipper i stykker. De har heller ikke blitt fine igjen i ettertid, selv om jeg ikke har brukt vippeserum og gjort alt for å få dem slik de en gang var. Vippene mine er derfor ganske korte og har ikke den fine bøyen de en gang hadde. I mitt tilfelle er denne maskaraen med andre ord en gave fra oven. Jeg ELSKER den
Cherry Blooms Brush on Eyelash Extensions. Lange vipper i tre steg.


Før: vippene mine ødelagt av fjorårets eyelashextensions. Etter påføring i tre steg: lange, dramatiske vipper.


Endelig har jeg lange vipper igjen!!Cherry Bloom fibermaskara fås kjøpt hos Klinikk Nina i Kristiansand på helsehuset i markensgate.
Maskaraen er sponset av Bioline. Følg Bioline Norge på Facebook HER.


Lite stykke hverdagsluksus: hudpleie med fruktsyre

I går morges etter en supertidlig økt sammen med Trine 07:00, dro jeg direkte til Klinikk Nina på Helsehuset. Jeg har ikke vært hos Nina siden min siste Eximiabehandling, så jeg gledet meg masse til å bli dullet litt med igjen. Men denne gangen var det ikke Eximia jeg var satt opp på klokken 09:00, men en ansiktsbehandling. Da jeg stod å ventet på bussen i bussskuret i ly for snøstormen, så jeg likevel ganske mørkt på hele avtalen. Det gikk plutselig opp for meg at oddsen for at bussen kom på tiden, eller ovehodet i nærheten av tiden, var ganske begrenset i snøkaoset. Til min store lettelse kom likevel bussen etter kort tid, og jeg rakk timen min ganske perfekt etter en liten joggetur gjennom byen på støvler.


Nina og hennes lærling.

Som jeg skrev i et tidligere innlegg (HER). har jeg fått muligheten til å teste produkter fra Bioline som er hudpleiemerket Klinikk Nina selger. Jeg har fått produkter fra fruktsyreserien Primaluce til daglig hjemmebruk, og skal i tillegg få ansiktsbehandlinger der Nina bruker produkter fra samme serien. Målet er å få bukt med, eller redusere, urenheter i panne og ellers i ansiktet. Jeg har overhodet ingen "problemhud", men absolutt ikke plettfri hud heller, så her er det absolutt forbedringspotensiale. Jrg føler meg så utrolig mye bedre når huden min er bra, og jeg kan begrense sminkebruken til et minimum.


Primaluce-produktene jeg bruker hjemme.

Produktene jeg bruker hjemme til min daglige hudpleierutine, er ikke like "sterke" som serumet Nina brukte på huden min under gårsdagens behandling. Det inneholdt 40% fruktsyre og jobber derfor enda dypere i hudlagene for å fjerne urenheter. Jeg kunne kjenne på huden at serumet jobbet, men vondt var det ikke. Massasje og pensling var derimot utrolig behagelig og beroligene, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til neste gang etter påskeferien.

Etter behandlingen i går har jeg fått et lite utbrudd med urenheter  i panna. Dette var noe Nina advarte meg om. Ikke alle opplever denne reaksjonen, men ofte må urenhetene komme "til overflaten" før de kan forsvinne. Derfor regner jeg egentlig bare dette som et positivt tegn på at fruktsyren virker. Nå smører jeg meg med tålmodighet og renser slik jeg har fått beskjed om både morgen og kveld.

Jeg skal selvsagt oppdatere dere på hvordan fruktsyrebehandlingen virker på huden og hvilke resultater det får, når jeg er ferdig med behandlingene. Håper dere er like spente som meg! Jeg er hvertfall kjempespent og har virkelig troa på at dette kan bli en suksess på inje med Eximiakuren.

Nina fører Bioline sine hudpleieserier og har produkter for alle hudtyper.Les mer på Klinikk Ninas hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


Tester: Biolines fruktsyreserie

God kveld dere!
Tenkte jeg skulle fortelle litt om hudpleieserien fra Bioline jeg nylig har startet å teste. Serien heter Primaluce Exforadience og er en kosmetisk linje som er anbefalt for alle aldere og hudtyper. Nina på Klinikk Nina fører Bioline, og hun har fortalt meg utrolig mye positivt om denne serien med fruktsyreprodukter. Jeg ble derfor kjempeglad da jeg fikk tilbud fra Bioline om å teste produktene deres. Nå er jeg veldig spent på hvordan huden min blir etter å ha brukt produktene en stund. Dere skal selvsagt få full rapport!

Produktene jeg tester passer blandt annet til uren hud med tendens til acne. Jeg har aldri hatt veldig store problemer med acne og urenheter, men jeg har en litt fet T-sone og derfor også litt uren hud her. I tillegg har jeg en og annen kvise i blandt, hvis jeg for eksempel har skeiet ut i smågodtdisken eller vært en tur på byen. Jeg håper at Primaluce-serien kan bidra med å minske disse (i-lands-) problemene og gi en generelt sunnere og friskere hud.


Jeg tester disse produktene fra Primaluce-serien:

 • CLEANSING GEL: Mild rensegele som renser huden i dybden og fjerner alle make- up rester. Har en lett eksfolierende effekt (fjerner gamle hudceller) og etterlater huden mykere med mer glød.

 • LOTION: Lett eksfolierende ansiktsvann som normaliserer og rebalanserer huden.

 • CREAM HYDRATING RENOVATING: Krem med en fornyende og fuktighetsgivende effekt som optimaliserer cellefornyelsen. Den skal redusere de første tegn til aldring og gi huden en jevnere overflate.

 • MASK: Maske som stimulerer cellefornyelsen og virker merkbart klargjørende på huden. Tilfører også fuktighet og gjør huden myk og smidig.

Samt øyesminkefjerner fra Daily Ritual serien:

 • GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER: Mild øyesminkefjerner som fjerner alle spor av øyesminke, også vannfast. Mykgjør også vippene og gir friskhet og vitalitet rundt øyepartiet.
Oppfølgingsinnlegg kommer når jeg har testet serien en stund!

Sponsede produkter


Neglsalongen Kristiansand


Sjarmerende Neglsalongen i Skippergata i Kristiansand

Heisann dere!
I dag er visst den store bursdagdagen, for jeg skal hvertfall feire både to familiemedlimmer og to venninner i dag. Bursdag til fire stykker på en dag altså, fordelt på to dobbeltbursdager. Gavene er pakket inn, kveldens antrekk er valgt ut og nå gjenstår det bare en liten hurtigstell på badet så er jeg klar for både det ene og det andre.

Til og med neglene mine er pyntet og festklare! Jeg var nemlig på et over gjennomsnittet hyggelig besøk hos Neglsalongen i Kristiansand sentrum i går. Der fikk jeg lagt nydelige Bio Sculpture gelenegler hos superflinke Torunn. Torunn holder til i Skippergata i et sjarmerende og elegant lokale ved siden av DUO frisørsalong.

Jeg fikk velge farge og design selv, men Torunn bidro med tips slik at jeg fikk dem slik jeg ønsket. Hun forlenget ikke neglene mine, men brukte kun min egen naturnegl. Lange negler er ikke så praktisk med tanke på treningen, men jeg synes hun fikk til et kjempefint resultat med det jeg hadde spart opp. Utrolig fornøyd med andre ord, med både negler og selve besøket. Makan til skjønn dame! Vi skravlet i ett sett fra jeg kom til jeg gikk og tiden bare fløy avgårde.

Torunn har 2. plass i NM i å legge Bio Sculpture gelenegler. Dyktig dame!♥ BIO SCULPTURE GEL ♥

Bio Sculpture gelenegler er en permanent fargegele som legges med pensel og herdes med UV-lys. Neglene holder i uke etter uke uten å flasse eller løsne og fjernes enkelt uten filing. Geleen Torun la på neglene mine skader heller ikke naturneglen, men gir derimot en sterk og fleksibel negl. Den inneholder nemlig ikke acryl eller andre skadelige kjemikalier.
Sukkersøtt resultat!

Jeg fikk også med meg noen produkter for å ta vare på geleneglene mine best mulig. Neglbåndskrem, overlakk-fjerner og top-coat. Geleneglene krever ikke mye arbeid, men litt vedlikehold og gode hjemmerutiner kan være smart for å utsette salongbesøkene i opptil flere uker. Her er noen tips for vedlikehold av Bio Sculpture gelenegler:

♥ TIPS ♥

- Hver tredje dag bør du legge et lag topcoat
- En gang i uken bør du fjerne topcoaten
- Vask neglene godt med neglbørste når du har tatt av topcoaten
- Avslutt med nytt lag topcoat
Neglsalongen finner du på Facebook HER

Sponset behandling


My hair care productsNaturbørste
Jeg er helt frelst av naturbørsten jeg kjøpte på H&M for en liten stund siden. Et fantastsik produkt til under hundrelappen som det absolutt er verdt å prøve. De tette taggene på børsten gjør håret stort og fluffy. For ekstra effekt sprayer jeg først håret med en tørrsjampo som gir volum -magisk kombinasjon! Har jeg derimot veldig flokete eller vått hår bruker jeg vanlig børste.

Tørrsjampo med volum
To fluer i en smekk dette. Gir både volum og lette lokker, spesielt i kombinasjon med naturbørsten. Redder dessuten frisyren på en bad hair day.

Aussie dual anti-frizz
Denne bruker jeg etter jeg har vasket håret for å unngå krusete hår og gi litt hold. Fuktighetsgivende balsam som påføres i vått eller tørt hår. Denne skal ikke skylles ut, men ingen fare, den gjør ikke håret tungt.Hårstrikk
Disse har ingen metallbit som skader håret, og de er dessuten gode og tykke som gjør dem lett å "få løs" når håret skal slås ut.

Anti frizz olje
Denne bruker jeg på samme måte som anti-frizz balsamen over, men jeg foretrekker denne hvis håret er tørt.

Hårspray
Jeg bruker ikke ofte hårspray, men dersom jeg har laget store flotte krøller til en kveld på byen unner jeg gjerne sveisen en skikkelig spray. Krøllene skal jo helst vare gjennom mange timer på dansegulvet.

New in
Denne hårpleieserien fra Pantene har jeg bare brukt i et par uker foreløpig. Den skal reparere og beskytte skadet hår, og jeg føler faktiskallerede håret mitt har blitt sterkere og mer glansfullt. Jeg liker spesielt godt oljen som jeg påfører en god pump av i våte tupper etter hårvask. Etterpå grer jeg håret for å fordele oljen bedre.

Hva er deres favoritthårprodukt?


New in: Fall beauty

Er det et sted jeg er et skikkelig vanedyr så er det i beautybagen. Jeg pleier skjeldent å prøve ut og eksprimentere med nye produkter, men holder meg gjerne til de jeg kjenner til fra før. Skikkelig kjip på det punktet altså, men nå har jeg mannet meg opp og gjort noen nye, freshe anskaffelser til beautysortimentet mitt. Sminkepungen min holder snart på å sprenge så nå vurderer jeg om jeg må få meg en sminkesekk i stedet. Her er mine nye beautyprodukter:

Skin Perfection: Acvanced Correcting Serum:
Noen dråper av serumet påføres i ansiktet før dagkrem om morgene. Denne skal glatte ut huden, redusere porer og jevne ut hudtone og gi glød.

Skin Perfection: Awakening Eye Cream
Påføres fra innerste til ytterste øyekrok med myke sirkelbevegelser. Øyekremen har en farge som passer for alle og hjelper å dekke mørke ringer og poser under øynene. Den tilfører fuktighet og gir et mer våkent utseende. Jeg er allerede hekta på denne.

Loreal: False Lash Wings Intenza
En videreutvikling av False Lash Wings-maskaraen. Denne gir en enda større illusjon av falske vipper. Børsten fanger opp hver vipp og fibere i maskaraen skal gjøre dem lange og silkemyke. Jeg har mange kunder som kjøper denne på Lindex så jeg måtte nesten prøve den ut selv.

Loreal: Glam Shine Balmy Gloss
Årh, jeg elsker mellomtingen mellom leppepomade, leppestift og gloss. Denne gir en naturlig farge og litt gloss samtidig som den gir leppene fuktighet. perfekt til hverdags og til party for en natural look.

Maybelline: Master GRAPHIC
En tusj-lignende våtliner som kan lage tynn eller tykk eyelinerstrek med skarpe kanter. Ekstra sort farge som gir dramatisk look. Denne har jeg ikke tenstet enda, men jeg er allerede fan av eyelinere med felt-tupp.

Naturbørste:
Helt siden jeg fikk prøve venninnen min sin naturbørste tiflig i høst har jeg tenkt at jeg må skaffe meg min egen. Jeg fikk så utrolig mykt hår og børsten gav også masse volum ved å gjøre håret tykkere og mer fluffy. Her om dagen kom jeg over naturbørste til under 100-lappen på H&M så da måtte jeg bare slå til. Min nye bestevenn dette da!Makeup Mekka: Sminkekoster
Er det en ting jeg trengte så var det å oppdatere sminkekostene mine. De gamle var ikke bare gamle, men også veldig dårlige. Jeg bestillte meg derfor et knippe nye kvalitetsbørster fra MakeupMekka. no. Skikkelig myke og gode børster som gjør sminken mye lettere å påføre.

Bruker dere noen av disse produktene?♥


Fuktighet i en fei!

Når man blogger får man ofte muligheten til å teste ut skjønnhetsprodukter helt gratis. Det jeg får sponset er gjerne nye produkter på markedet som på en eller annen måte skal være noe annet eller annerledes enn det som finnes der ute fra før. Kanskje er det ment til å være mer praktisk, bedre eller rett og slett revolusjonerende i forhold til allerede eksisterende produkter.

Mye av det som dumper ned i postkassen min er likevel ting jeg er kjent med fra før og som overhodet ikke skiller seg ut på noe vis. Noen ganger er også de nye produktene enda mer komplisete eller bare dårligere enn det jeg har prøvd eller brukt tidligere. Men det skjer også en gang i blandt at jeg oppdager nye, superpraktiske, gode eller kanskje til og med geniale produkter. Disse tenkte jeg at jeg skulle bli flinkere til å anbefale videre til dere. Her er et lite beautytips fra meg:Kjøp den HER(honning) eller HER(cocoa), kr 69

Min vurdering: Da jeg hørte om in-shower body lotion for første gang hadde jeg overhode ikke troa. En bodylotion som du påfører i dusjen og attpåtil skyller av hørtes ikke veldig overbevisende ut. Men da jeg fikk teste Niveas In-shower body lotion for første gang i sommer ble jeg veldig positivt overrassket. En helt genial løsning for oss som gjerne vil spare litt tid på badet, men som likevel ikke kan fordra tørre legger og albuer. Siden har jeg vært fast bruker av kremen. Jeg smører hele kroppen inn etter at jeg har brukt dusjsåpe. Deretter skyller jeg av og forlater dusjen med en fuktighetsgivende "hinne" på huden. Genialt! Genialt! Genialt! Denne må dere prøve♥

Sponset/ad.links


New ombre

Heihei!
Jeg må fortelle dere om hårfargingen i går før jeg legger meg. Som sagt så syntes jeg håret mitt ble litt for lyst da jeg var hos frisøren i sommer. Egentlig så likte jeg fargen knallgodt, men det er noe med at når man er naturlig mørk så kler man gjerne også best mørkere hårfarger Jeg irriterte meg over at litt for lyse håret ikke stemte helt overens med hudtonen min og fargene ellers i ansiktet. Jeg aner ikke om andre ville lagt merke til det eller sagt seg enig, men jeg bestemte meg uansett for å farge det til noe nærmere min naturlige hårfarge. Likevel har jeg blitt veldig glad i ombre-looken så jeg bestemte meg for å beholde de lyse tuppene.

Ettersom dette er en tid med mange utgifter i forhold til nytt skolesemester ble det ingen frisør på meg. "Krisekontoen" min som jeg bruker av ved krisetilfeller, reiser ol. er blitt halvert den siste måneden så da ble jeg overlykkelig når Marthe sa at hun kunne farge meg. Marthe har frisør-søster og har farget venninner og familiemedlemmer mange ganger så jeg var langt i fra nervøs for å legge lokkene mine i hennes hender. Dessuten så er jeg jo i bunn og grunn ikke så fryktelig nøye på det for å være ærlig -det kan jo alltids farges over!

Spenningen var likevel til stede etter at Marthe var ferdig med en grundig farging av øverste delen av håret. Hun "dro" også ut fargen mot tuppene litt før jeg skulle skylle slik at det skulle bli en "myk" overgang fra det mørke til det lyse. Og det lyktes hun med! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd tror jeg. Kjempebra farging av Marthe og ikke minst godt fargevalg av meg om jeg får si det selv. Akkurat slik jeg hadde håpet på. Den øverste fargen jeg har nå er så nærme man kan komme min naturlige hårfarge tror jeg, og overgangen er kjempefin. Det var kanskje den jeg fryktet mest for.


Her ser dere før- og etterbilder. På begge bildene kommer lyset inn fra høyre så begge fargene ser litt "skeive" ut, men i virkeligheten både er og var overgangen jevn symmetrisk. Jeg syntes likevel disse bildene illustrerte godt hvor mye mørkere det ble i forhold til hva det var. Det er nemlig INGEN som har lagt merke til forandringen enda. Ikke kjæreste, venner eller familie, men her er altså bildebevis.

Og slik ble resultatet med litt krøller i håret. Bildene er tatt i dag.

Likte dere min nye hårfarge?


Xlash etter vippeextensions

Vippeextensionene jeg tok før sommeren var jeg utrolig fornøyd med. De holdt seg kjempegodt i en hel måned og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har følt meg så fin, haha. Men de hadde sin pris... Mine egne vipper var i utgangspunktet både lange og fyldige etter flittig bruk av Xlash, og jeg hadde blitt komfortbel med å gå uten maskara til hverdags. Når ejg hadde vippeextensions sluttet jeg med Xlash og dette sammen med slitasjen fra de påsatte vippene har reultert i at vippene mine er tilbake til slik de var før jeg begynte å bruke vippeserumet for første gang.

Men nå skal de korte, pjuskete vippene bli fine, lange og fyldige igjen. Jeg har fått nytt påfyll med Xlash og er allerede godt i gang med å behandle vippene. Jeg smører Xlash på vippene hver kveld samt de gangene jeg går uten maskara. Jeg har faktisk allerede begynt å se litt forskjell. Dersom jeg tar vippeextensions igjen kommer jeg til å bruke Xlash samtidig for å ta best mulig vare på og styrke mine naturlige vipper.


Før og etterbilder fra før og etter jeg begynte å bruke Xlash.

Nå får dere 100 kr i rabatt på Xlash ved å bruke rabattkoden "BERGSVIK" eller bruke denne linken HER. Jeg har fått enormt mange positive tilbakemeldinger av blogglesere som har begynt å bruke Xlash etter tips fra meg her på bloggen. Frisk opp i slitne vipper du også! (Rabattkoden gjelder bare ut Juli)

Sponset


Vippefin hos Katarzyna på Icône salong

Hei hei ♥
Nå er jeg ferdig med både bacheloroppgaver og en av to eksamner. Ex. fac er i boks så har jeg bare ex.phil igjen og da har jeg hurramegtutt en bachelor i nordisk språk og litteratur. For en følelse! Hva jeg studerer til neste år gjenstår å se..

De siste to dagene etter forrige eksamen har vært helt fantastiske. I går startet jeg dagen med en liten fornying hos knallsøte og dyktige Katarzyna som har salong på Helsehuset her i Kristiansand. Jeg har endelig hevet meg på vippeextensions-trenden og er helt utrolig fornøyd med resultatet. Etter behandlingen tok jeg fly til Oslo hvor jeg fikk et par timer shopping for meg selv før jeg gikk på møte hos Helly Hansen. Der møtte jeg en gjeng fine bloggjenter og vi fikk en innføring i et kjempespennende prosjekt vi skal være med på. Gleder meg en hel haug, men skal skrive mer om dette senere.

I dag har jeg og kjæresten min også drevet med et lite prosjekt som dere også kanskje fikk høre mer om siden. Ellers har vi fått trent litt, laget god middag og tatt igjen noen eepisoder med Paradise Hotel.
Katarzyna gir vippekundene sine vippebørste og oljefri sminkefjerner samt gode råd for å ta vare på vippene.

Om behandlingen:
Jeg har aldri vært noen fan av falske negler, falske vipper og hairextensions fordi jeg synes det ofte har en tendens til å se falskt ut. Men i det siste har jeg sett mange gode eksempler på vippeextensions og da jeg så igjennom bilder av vippene Katarzyna har lagt fant jeg ut at jeg ville jeg prøve likevel. Men jeg hadde tre krav til vippene: 1. de måtte ikke være for lange eller tykke (ettersom jeg har ganske små øyne), 2. resultatet måtte bli naturlig og 3. jeg ønsket å få et åpent blikk.

Katarzyna tilbyr mange forskjellige metoder for å få ønsket resultat og hun hjalp meg å velge metoder og vipper for å få ønsket look. Gud så flink og søt den jenta er! Jeg hadde det kjempebehagelig på salongen og duppet til og med av et par ganger under behandlingen. Da jeg fikk se meg selv i speilet etterpå var jeg så glad og fornøyd at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

Hvis dere også vil ha vippeextensions av Katarzyna får dere 15% rabatt ut mai måned hvis dere sier at dere leser bloggen min! ♥
Besøk gjerne Facebooksiden hennes HER
Sponset behandling


Jeg tester Dentway white strips

I går fikk jeg de kjempepopulære Dentway white strips hjem i posten. Jeg er så spent på disse tannblekingsstripsene da jeg har hørt enormt mye bra om dem og jeg har allerede hatt første behandling i dag. Jeg skal ta en behandling om dagen hver dag i 7 dager fremover og forhåpentligvis ender jeg opp med tidenes hollywood-glis etter en uke. Ingenting er som en hvit perlerad når sommeren kommer og man i tillegg får litt farge på huden.

Jeg skal selvsagt oppdatere dere på resultatet etter en uke med før- og etterbilder. Før-bildet får dere allerede og hvis noen av dere også ønsker å teste Dentway så kan white stripsene kjøpes HER for 445 kr.


Før bruk av Dentway


Dentway white strips HERFRA

Sponset/Ad.link


Elizabeth Arden: Eight Hour Cream

Dersom det finnes kremer som fikser alt må det være Eight Hour-produktene fra Elizabeth Arden. Disse har vært favoritter i beautysortimentet mitt lenge nå og jeg bruker dem så og si hver dag. Mine favoritter er Eight Hour Creme Skin Protectant og Lip Balm'en. Skin Protectant er en krem som bidrar til å beskytte, lindre og gi fuktighet til huden, den er veldig effektiv og kan brukes til omtrent alt. Lip balmen er kjempegod og mykgjør tørre lepper på et blunk -denne påfører jeg hver kveld før jeg legger meg.

Forskjellige ting jeg bruker Eight Hour Creme Skin Protectant til:
Tørre albuer
Sår
Stikk
På øyevippene om natten
Neglbånd
Tørre knoker


Elizabeth Arden får du kjøpt HER. Eight Hour Creme Skin Protectant finner du HER.


ANBEFALES ♥

Ad.links


Xlash & Xbrow: Nye rabattkoder!

Etter fem hele måneder med samme flaske Xlash øyenbrynsserum har jeg nå fått påfyll. Den gamle flasken begynte å bli ganske tørr nå, men jeg er imponert over at den varte så lenge. Jeg har tross alt brukt den hver eneste kveld, mange sminkefrie søndager og omtrent hver dag under hjemmeeksamen. Jeg vil aldri gå tilbake til de korte tørre vippene jeg en gang hadde så jeg smører fortsatt Xlash ved roten av øyevippene hver eneste kveld.

Etter suksessen med Xlash som dere kan lese og se med egne øyne HER skal jeg nå også teste Xbrow. Dette er samme serumet bare mer geleaktig og med en tip som er tilpasset påføring på bryn, så jeg satser på at også Xbrow kan gjøre underverker. Egentlig er brynene mine ganske okei, men jeg har troa på at Xbrow kan gjøre dem enda tettere og mørkere slik som Xlash gjorde med vippene mine. De hadde vært en lettelse å kunne legge øyenbrynpennen på hylla. Nå er det bare å krysse fingrene og smøre tykt på ;-)Mange har etterspurt ny rabattkode på Xlash så her skal dere få rabattlinker som gir 100 kr i avslag på både Xlash og Xbrow:
♥ 100 kr RABATT på Xlash: HER
♥ 100 kr RABATT på Xbrow: HER

(NB: disse rabattkodene varer fram til søndag 9. februar)


Få lange vipper med Xlash helt naturlig!

Hei hei♥
Husker dere jeg fortalte dere at jeg skulle teste vippeserumet Xlash? Vel, jeg skal inrømme at jeg ikke hadde helt troa. Men når jeg først går inn for noe så gjør jeg det skikkelig og jeg smurte derfor vippeserumet på vippene mine hver eneste kveld og de dagene jeg gikk uten sminke etter at jeg mottok produktet. Til min store glede, og ikke minst overasskelse imponerte Xlash enormt. For en effekt! Etter ca 3 uker så jeg allerede en enorm forskjell og siden den gang har familie, kollegaer og venner kommentert vippene mine. Jeg har til og med blitt spurt om jeg har vippeekstensions. Da er det så kult å kunne si at det er mine egene vipper.

Ikke bare har øyevippene mine blitt lenger, men de har også blitt fyldigere, dvs. flere vipper. I tillegg har vippene fått en naturlig vipp oppover slik at jeg nesten har sluttet å bruke vippetang (kun når jeg skal pynte meg litt ekstra;-)). Nå mister jeg dessuten også mye skjeldnere øyevipper når jeg fjerner sminke og lignende og jeg har faktisk begynt å gå på trening, skole og jobb helt uten maskara. Da jeg fikk mail om jeg ønsket å få sponset vippeextensions takket jeg pent nei fordi jeg foretrekker mine nye, naturlige, lange vipper.

Jeg synes det er kjempegøy når produkter virkelig virker og gjør en så stor forskjell, og dessuten elsker jeg at jeg kan dele før og etterbilder med dere som viser utviklingen. Jeg har allerede anbefalt Xlash til mange av mine nærmeste og venner som har latt seg imponere av hva Xlash har gjort med mine vipper. Nå vil jeg anbefale det til dere også og har derfor fått tak i en rabattkode som gir dere hele 100 kr i avslag. Bruk rabattkoden "BERGSVIK" i kassen eller trykk HER for å komme direkte til tilbudet.

Oppsummering: Fordelene med Xlash
♥ Lengre vipper
♥ Fyldigere vipper
♥ Fin bue på vippene
♥ Mindre tap av vipper
♥ Føler meg komfortabel uten maskara
♥ Ikke behov for vippetang
♥ Lettere å påføre maskara
♥ Utrolig gøy å følge utviklingen
♥ Effekt etter bare 3 uker
♥ Helt naturlig
♥ En "flaske" holder veldig lenge
♥ 100kr avslag ved bruk av rabattkoden "BERGSVIK"Før jeg brukte Xlash (uten maskara)


Etter bruk av Xlash (uten maskara)


Etter bruk av Xlash (uten maskara)


Etter bruk av Xlash (med maskara)

Etter bruk av Xlash (med maskara)


Terningskast 6 fra meg!!
Husk å bruke rabattkoden "BERGSVIK" i kassen eller trykk HER for å få 100kr i avslag.

Sponset produkt


New in: Viva la Diva

I går var jeg på årets første julebord og gud så gøy vi hadde det. Damene på Lindex er en gjeng dødstrendy, flinke og morsomme damer, og vi finnes i så og si alle aldere. Det er fantastisk hvor morsomt man kan ha det sammen på tross av aldersforskjell. Vi sang, vi lo, lekte leker og spiste nydelig mat på Bakgården i et kjempekoselig lokale helt for oss selv. Topp stemning!

På julebordet hadde jeg en sort body med et paljettskjørt over, og så brukte jeg min nye sminke fra Viva la Diva som jeg fikk i posten her om dagen. Jeg pleier egentlig aldri legge noe i sminkinga når jeg skal ut, og sminker meg likt til både hverdag og fest. Men da jeg fikk Nudie sminkepaletten i posten synes jeg at fargene var skikkelig fine og ble gira på å teste dem ut. Julebord var en fin anledning til å sminke seg litt ekstra og glitternelelakkene brukte jeg over en vanlig fargeneglelakk fra Essie. Det ble kjempefint! Jeg tror jeg må vise dere en dag.

Ny sminke fra Viva la Diva

Sponset


VAKKER

Jeg er ikke speselt glad i å lese. Jeg leser det jeg må på skolen, men skjeldent noe annet enn blogger og magasiner utenom det. Men nå i eksamenstiden har jeg faktisk fått litt lyst til å lese. Ikke pensum selvsagt -det sliter jeg meg gjennom hvert semester, men jeg har fått lyst til å lese litteratur. Jeg ønsker meg for eksempel Knut Nærums "Busemannen" til jul. Det er et ganske sensasjonelt juleønske ettersom det ikke har vært tegn til litteratur på ønskelista mi tidligere år. Aldri tror jeg faktisk. Jeg har også fått en kjempeelegant bok av IMAGE akademiet som handler om sminke. Det regnes nok ikke som litteratur, men det er absolutt en bok jeg gleder meg til å lese i juleferien. Jeg vil gjerne lære mer om sminke og har allerede kikket litt i boka. GUD det skal bli godt med juleferie!Kanskje noen har noen skikkelig gode bok-tips til meg? SKIKKELIG gode altså, slik at ikke leselysten forsvinner like fort som den kom.

Sponset bok


Høstnyheter fra IsaDora

Jeg har testet noen av IsaDora sine rykende ferskeste nyheter. Her er min vurdering:

IsaDora Color Chock Glossy Lip Stain -lipgloss med utrolig intens farge. Kjempekul, jeg digger den!

IsaDora Gel eyeliner -kan være vanskelig å få til en jevn strek og klumper litt også.

IsaDora All Day Long Lash Mascara -jeg er veldig kresen når det kommer til maskaraer, men denne var helt fantastisk. Ny favoritt!

IsaDora Under Cover Face Primer -jeg pleier ikke bruke primer, men dagkrem. Foretrekker dagkrem også etter å ha testet denne.


JorgObe: For en vakrere hud


Hei hei sweetharts♥
På søndager pleier jeg ofte å ha beautysunday. Det vil si en slags megselv-dag der jeg steller hud, negler, kropp, hår og hviler godt ut til en ny uke. Denne søndagen har forløpig gått til nettopp dette. Jeg har stelt negler, tatt fotbad, farget bryn og testet to av JorgObè sine veldig populære hudpleieprodukter. Jeg har fått tilsendt Scrub Mask og den sorte originale PeelOff Mask'en for å prøve dem og gi dere lesere min ærlige mening her på bloggen. Når sponsorer spesifikt ber meg skrive min ærlige mening om produktet de sender meg får jeg selvsagt høye forventninger til produktet. Det vitner om at de selv er trygge på at produktet de selger er bra.

Disse to ansiktsmaskene levde absolutt opp til mine skyhøye forventninger da jeg merket en tydelig forskjell på huden min etter bare en gangs bruk. Jeg opplevde at Scrub Mask'en gjorde huden min ren og glatt og den kjølige effekten var frisk og behagelig. Den sorte PeelOff Mask'en var overrasskende enkel å bruke og ikke veldig upraktisk og "grisete" som man kanskje kan forestille seg. Dessuten kunne jeg med mitt blotte øye se hudormer sitte igjen på de svarte "flakene" da jeg dro masken av. Dette var uten tvil behandlingens klimaks. Etter jeg hadde testet begge maskene føltes huden min mykere, glattere og renere, og disse produktene er nå en del av min ukentlige hudpleierutine.

Slik bruker du maskene:

JorgObè: Refreshing Scrub Mask
1. Vask ansiktet med varmt vann for å åpne porene
2. Påfør et tykt lag med den hvite masken i hele fjeset utenom rundt øynene
3. Masser inn masken og skrubb T-sonen forsiktig med sirkelbevegelser
4. La masken virke til den er helt tørr (ca 15 min)
5. Fjern masken med lunket vann og tørk ansiktet med et rent håndkleJorgObè: PeelOff Mask
1. Påfører den sorte masken i et tykt lag hvor du har store porer og fet hud (panne, nese, hake)
2. Bruk en finger til å massere masken godt inn i porene når du påfører
3. Når masken er helt tørr drar du masken rolig og forsiktig av
4. Skyll rester av med lunket vann og tørk ansiktet med et rent håndkle
5. Avslutt ved å påføre en fuktighetskrem

JorgObè kan kjøpes HER

Produktet er sponset


Beautyupdate:

I det siste har jeg tenkt mye på å gjøre noe nytt og annerledes her på bloggen. Jeg føler at blogggnisten min er tent og at det er på tide å prøve nye ting og utfordre meg selv litt på temafronten. Jeg har ikke noe problem med å inrømme at kristinabe ofte kan bli mye antrekkinnlegg og klessnakk og at det er svært lite variasjon i innleggene mine. Det skyldes nok i stor grad at det er mote jeg føler jeg føler meg tryggest på, og at det er dette som intresserer meg mest. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg ser på det som en kjempefordel å slippe å skrive så mye. Å dikte en tekst er tidkrevende og da er "Dagens antrekk" med et knippe bilder og et minimum av skrift en lettvindt løsning. Nå høres jeg ut som tidenes slappfisk, men jeg har altså bestemt meg for å begynne å bevege meg et stykke utenfor komfortsonen. Med dette ønsker jeg å appelere til et større publikum og ikke bare dere som har en interesse for klær, mote og shopping. Jeg håper dog at jeg også klarer å beholde mine gamle, trofaste lesere så fortell meg gjerne hva dere synes om innleggene mine i kommentarfeltet. Jeg skal selvsagt ikke slutte å blogge moterelaterte innlegg, men jeg håper dere setter pris på litt forandring. Jeg begynner med å vise dere mine 5 favoritt makeup produkter i tilfeldig rekkefølge...

Min favoritt leppepomade for både han og henne. Elizabeth Ardens Eight Hour lip stick er alltid med meg i veska, treningsbagen eller lomma. En absolutt nødvendig lifesaver å ha med seg hvor enn jeg går og hver kveld før jeg legger meg. Den er fuktighetsgivende, fargenøytral, har solfaktor 15 og gjør leppene myke. Kjøp den HER.


Kjempepraktisk og rimelig bronze-pudder i minipakning fra H&M. Dette pudderet har jeg brukt så lenge jeg kan huske og jeg har ingen planer om å bytte det ut. Jeg har testet en mengde andre puddere, men ingenting kan måle seg. Gir huden en vakker, solfarget farge og kan brukes i både ansikt og kropp. Eneste minus er at det er litt skimmer i pudderet, men det er minimalt.


En fantastisk fuktighetskrem som ikke fetter, men trekker seg raskt inn i huden for alle og kan brukes til hele kroppen. Selv bruker den som dag- og nattkrem til ansiktet, men den kan også brukes som kuldekrem, virker lindrende ved lette forbrenninger og er god mot lett eksem. Suveren krem med mange bruksområder, men kommer desverre kun i en størrelse. A-creme er ikke testet på dyr og kan kjøpes på apotek.


Alle venninner jeg har anbefalt øyebrynspennen min til har kjøpt den selv og vært kjempefornøyde. Sensai Eyebrow Pencil er så utrolig lett å påføre og fargen "grayish brown" er veldig naturlig. Pennen har ên tupp med "børste" til brynene som jeg bruker først. Deretter forsterker jeg dem med stiften på den andre tuppen av pennen. Kjempeenkelt å få flotte øyebryn. Denne klarer jeg meg ikke uten... og tro meg -jeg har prøvd! Kjempepluss: finnes som refill!


En av mine litt nyere makeup musthaves! IsaDora Twist-up Gloss Stick kommer i mange flotte farger og min favoritt er 04 Pink Lady. Fargen er naturlig, men den svake rosafargen gjør det lille ekstra til både hverdag og fest. Den er heller ikke "tung" og klissete, men føles mer som en lipsyl på leppene. Dessuten elsker jeg at den ikke er FOR glossy -fantastisk! Selges blandt annet på Lindex.

Sverger dere til noen av de samme produktene som jeg?

Ad.link


Jeg tester Xlash

Hei sweethearts♥
Kanskje dere allerede har hørt om Xlash? Xlash er et vippeserum som skal gi lange, flotte vipper, uten bruk av sminke helt naturlig. Hvem av oss vil ikke ha det? I følge Xlash kan vi altså nå glemme alt av dyre, pålimte løsvipper og vippeekstensions for dette serumet skal angivelig gi lange, mørke og fyldige øyevipper etter bare 30 dagers bruk. Det er snakk om et vekstserum kun bestående av naturlige planteekstrakter som skal smøres ved roten av øyevippene hver kveld.

Selv føler jeg jeg har ganske tette øyevipper, men dog ikke særlig lange. Derfor har jeg nå takket ja til å teste ut vippeserumet og vil selvsagt blogge om resultater etter omlag 30 dagers bruk. Ettersom jeg er veldig glad i rutiner blir det overhode ikke noe problem å gjøre dette til en del av min faste kveldsrutine før jeg går til sengs. Jeg kommer til å bruke serumet dagelig for å oppnå best mulig resultat og gi en best mulig vurdering av produktet. Jeg skal selvsagt også ta før -og etterbilder. Bildet av vippene mine før jeg har begynt å bruke serumet tok jeg for noen dager siden. Utgangspunktet er altså avbildet under her og så gjenstår det bare å se om det har skjedd en forandring etter behandlingen.

Hvis dere også ønsker å prøve ut Xlash kan dere nå få fantastiske 100 kr i rabatt hvis dere oppgir rabattkoden "BERGSVIK" ved bestilling. Men koden er kun gyldig frem til og med 13.10.13. Ønsker dere å lese mer om produktet anbefaler jeg at derebesøker hjemmesiden som dere finner HER eller sjekker ut Xlash's facebookside HER.

Stay tuned!


New in: Summer beauty

Hei hei♥ Håper alle har hatt en kjempegod helg!
Jeg tenkte jeg skulle vise fram de siste oppdateringene i beautyskuffen min denne søndagen. Jeg har nemlig fått inn mange nye skjønnhetsprodukter til sommerlooken og nå er jeg superklar for sol og sommer på alle mulige måter. Jeg har blandt annet fått tre nye hårkurer fra favorittmerket mitt Aussie. Om sommeren skades håret mitt av sol, saltvann og eventuelt klorvann og da er det viktig med en god hårkur jeg kan bruke ofte. I tillegg er hårfjerning et must før jeg entrer stranden og da passer det bra med ny barberhøvel fra Venus og Olay. Høvelen barberer tett, tilfører fuktighet og gjør huden bikiniklar. Til sist har jeg også fått masse ny make up i vakre sommerslige farger fra Viva la Diva. Hærlig! Jeg har skrevet litt om de forskjellige produktene under her.

Aussie Street Art Design Limited Edition: 3 Minute Miracle
For pleie av håret mitt sverger jeg til det australske merket Aussie. Sett bort i fra en sølvshampoo fra Loreal som jeg bruker i tillegg til Miracle Shine shampoen fra Aussie, har jeg ikke rørt andre merker for shampo, balsam og hårkur siden jeg prøvde Aussie for første gang. Jeg er rett og slett helt solgt for de deilige duftene og effektive Aussieproduktene. Spesielt godt liker jeg hårkuren 3 Minute Miracle som på bare 3 minutter reparerer, myker opp og beroliger skadet hår. På den måten rekker jeg å kure håret mitt nesten hver gang jeg dusjer. Nå har 3 Minute Miracle kommet i Street Art design: Reconstructor for tørt og skadet hår, Frizz Remendy som gir fuktighet og kontrollerer frizzy hår, og Colour Mate for fargent hår. Aussie Street Art Desgn 3 Minute Miracle selges for 119 kr på Vita.

Venus & Olay Razor
Den nye barberhøvelen fra Venus og Olay gir meg glatte og myke legger. Fuktaplikatoren fra Olay tilfører huden fuktighet samtidig som de fem bladene barberer utrolig tett. For mykest mulig sommerlegger bruker jeg først epilator fra Braun som jeg tidligere har skrevet et innlegg om HER (jeg bruker "hodet" som kun epilerer). Deretter bruker jeg barbehøvelen fra Venus og Olay for et silkemykt resultat.


Viva la Diva: Miami Heat Summer 2013
Miami Heat heter den nye sommerkolleksjonen fra det svenske make up merket Viva la Diva. Miami Heat produktene er inspirert av Miami South Beach og består av varme sommerslige farger. Viva la Diva selger rimelig make up som kan kjøpes på Cubus.

Produktene er sponset


Nytt for neglene

God kveld ♥
I kveld steller jeg negler. Egentlig er det en del av 17. mai forberedelsene mine, men til vanlig holder ikke mine nylakka negler i mer enn noen timer. Derfor har jeg etter tips fra Ina (med verdens fineste negler) på jobb handlet inn masse fint fra Essie. Akkurat nå har vi tilbud på Essieneglelakker på Lindex, så da har jeg selvsagt hamstret inn både farger og forsterkere. Håper disse kan gjøre underverker med neglene mine og gjøre at de kan holde seg fine noen dager. Jeg har bestemt meg for å ha rosa negler på nasjonaldagen. Vesten min er rød, men ettersom jeg har både rødt og rosa i skjerfet mitt så tror jeg det kan bli fint. Her er mine Essieprodukter og ny neglefil i herdet glass, alt fra Lindex:Liker dere Essie?


For my smile

Det har alltid vært veldig viktig for meg å ta vare på tenne mine. Helt fra jeg var liten har jeg pusset tennene hver eneste morgen og kveld, nesten uten unntak. Min farmor var tannlegeassistent og lærte meg opp til å være nøye med tannhygenen. Selv har jeg aldri hatt hull, men vet godt at rene sunne tenner er noe som ikke kommer av seg selv. Likevel så er det ikke så mye som skal til. En puss, skyll og kanskje til og med litt tanntråd kan gjøre underverker og tar deg ikke mer en 5 minutter hver morgen og kveld. DET synes jeg godt vi kan sette av til tennene våre. Vi skal tross alt gå rundt med dem hele livet og det er lite som kan måle seg med et vakkert smil.

Jeg har nettopp bestillt meg tannblekingstrips på Crest og skaffet meg elektisk tannbørste, så nå skal i allefall mine tenner skinne. Når jeg er brun om sommeren synes jeg tenne mine er hvite nok som dem er, men på denne årstiden er jeg blek i huden og vil gjerne ha enda litt hvitere tenner. Jeg drikker verken kaffe, cola eller rødvin og te kun en skjelden gang. Likevel synes jeg at tannblekningsstrips en gang i året gir det lille ekstra til smilet. Nå skal jeg også endelig begynne å pusse med elektrisk tannbørste igjen. Min nye tannbørste er fra Oral-B og heter TriZone 1000. Den lover overlegne rengjøringsresultater, har timer og lyser hvis du pusser for hardt -jeg gleder med til å teste!


Elektrisk tannbørste fra Oral-B og tannblekingsstrips fra Crest.

Er det flere som ønsker seg elektrisk tannbørste? Da kan jeg love konkurransse i begynnelsen av neste uke!

Tannbørsten er sponset


Mermaid blueNeglelakker fra Gina Tricot (49 kr for 3 stk)


Random hairdo
Splattered nails


Du trenger: to neglelakker i forskjellige farger, en Q-tips uten bommull, Q-tips med neglelakkfjerner, underlag (eks:gammel avis).


1. Begynn med rene, tørre negler.


2. Lakker neglene i en grunnfarge og la tørke.


3. Sørg for å ha underlag for dette spruter. Dypp den ene enden av Q-tipsen (den uten bommull) i den andre neglelakken. Blås i den andre enden av q-tipsen mot neglene slik at neglene får effekten på bildet over. Det kan være lurt å øve på på et papir først for å få inn en teknikk.


4. Tørk vekk spruten som havner utenfor neglene med en Q-tips dyppet i neglelakkfjerner.

Hva synes dere?


Nilens Jord

Jeg får mange spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, hvordan jeg sminker meg og diverse andre sminkerelaterte spørsmål. Derfor tenkte jeg å avsløre i allefall hvilken sminke jeg bruker på huden. Fundationen jeg har brukt i snart to år heter Nilens Jord og kan kjøpes hos www.makestyle.no. Huden min reagerer på svært mange fundationer og puddere, men Nilens Jord er den beste fundationen jeg noen gang har testet. Første gang jeg prøvde Nilens Jord fundation etter tips fra Nettenestea brukte jeg Nilens Jord -Perfect Look. Jeg var lenge fornøyd, men følte jeg ble litt blank/fet i fjeset av den. Da ble jeg anbefalt Nilens Jord fundation light og har siden holdt meg til den. Jeg har også nettopp byttet ut fundationkosten med den veldig populære Beauty Blenderen. Hittil er jeg veldig fornøyd, men jeg har ikke brukt den så veldig lenge enda.


Beauty Blender HERFRA, men fundationen ser desverre ut til å være utsolgt. Dersom du ikke har problemer med fet hud kan jeg likevel anbefale Perfect Look HER

Sponsede produkter


The Big Wave

Se hva jeg har fått i posten! For ett par dager siden mottok jeg the Big Wave krølltangen fra www.makestyle.no. Gleder meg utrolig mye til å teste den ut, for som de fleste av dere kanskje har lagt merke til elsker jeg å krølle håret. Nå skal det altså bølges med the Big Wave. Jeg skal vise dere senere og skal også vise dere hvordan jeg krøller håret til vanlig for nå er det så mange som har spurt og jeg har utsatt det i en evighet!
Fra www.makestyle.no


New in: Yves Rocher

Her er noen sommerprodukter jeg fikk hjem i posten fra Yves Rocher før jeg dro til Rhodos. De ble selvfølgelig med i min store røde trillekoffert alle sammen slik at jeg kunne teste dem i sydensola. Alltid gøy å prøve ut noe nytt på sminkefronten!DUO SOLPUDDER
Jeg bruker foreløpig kun det mørke pudderet. Det påfører jeg på/under kinnbenene med en pudderkost fra The Body Shop. Gir en perfekt skygge i kinnene og en flott glød til fjeset. Passer perfekt til en lett solbrun hud og gir en sommerslig look. Ikke minst så har ikke min sensitive hud reagert på pudderet slik den gjør med de fleste andre hudprodukter (Id, loreal og annen mineralsminke). KJØP DEN HER

VANNFAST KAJAL
Sitter som ett skudd på stranden til tross av saltvann, svette, oljer og solkremer. Jeg påfører en tynn sort strek nederst på øyelokket. Jeg er ellers sminkeløs på stranden, men synes det kan være fint å markere øynene. KJØP DEN HER

MONOI DE THAHITI TØRROLJE
Denne er beregnet for hud som allerede er vandt til og tåler solen. Det vil si hud som ikke trenger faktor. Den skal tilføre huden næring, fuktighet og forsterke brunfargen, men ettersom jeg selv etter 10 dager i sola trenger faktor 20 (viktig å ta vare på huden) har jeg enda ikke fått testet den. Tas i bruk hvis det kommer flere sommerdager her i norge! KJØP DEN HER

Sponsede produkter
Summer hairdo


Hårbånd med blomster fra H&M

Hva synes dere om frisyren?

 


Spontanfarging ved midnatt

Jeg elsker å være spontan, men planen var jo egentlig en tur til frisøren. Vi får se hvordan det blir, men ser for meg at jeg må bestille frisørtime.

Viser i morgen!


Halvmånenegler

Prøvde meg på å lage halvmåneeffekten til Loreal på ofw i går. Jeg orket bare gjøre det på venstrehånden og var ikke akkurat særlig nøye. Resultatet ble fint langt i fra, men langt i fra fint. Må nok legge mer tid i det dersom det skal se skikkelig bra ut. Jeg har brukt teip og to forskjellige neglelakker.Hva synes dere om effekten? Kul eller ikke?

 

- Kristiina <3


Sunspa bronzing lotion

I går fikk jeg som dere kanskje så den populære SUNSPA 3 day lotion av www.makestyle.no. Ivrig som jeg er måtte jeg bare teste den før jeg gikk på skolen i dag. Jeg ble virkelig positivt overrassket over hvor god den var og ikke minst hvor fort den virket. Kremen var en farget fuktighetskrem som gjorde meg ble brun med en gang og fargen var ikke oransj slik man ofte blir av selvbruningskremer. Jeg trengte heller ikke mer enn ett lag for å få en tydelig farge og kremen var enkel å smøre jevnt slik at jeg slapp skiller og flekker. Det beste med kremen var kanskje likevel at den luktet godt. Jeg har aldri før opplevd en selvbruningskrem med god lukt, men denne var virkelig ikke gal. Det er jo veldig kjipt å gå rundt å lukte selvbruningskrem.

Kremen skal i tillegg være svært fuktighetsgivende da den inneholder blandt annet Alo Vera. Derfor varer også brunfargen lengere. Kremen kan brukes både til kropp og ansikt. Her er min vurdering av Sunspa 3 day lotion i korte trekk:

Positivt:
- Stor pumpeflaske
- Fint design på flasken
- Enkel å smøre ut
- Kort virketid
- Gir en fin brunfarge
- Lukter godt

Obs:
- Vær rask med å vaske hendene etter bruk EDIT: Hansker til å smøre ut kremen kommer i salg i neste uke på Makestyle
- Smør nøye for å unngå skiller


Kremen er HERFRA.


Har brukt kremen på den nederste armen


Lett å smøre jevnt slik at man unngår et tydelig skille i overgangn til hånda.


Veldig fornøyd! Beste selvbruningskremen jeg har prøvd. Fås kjøpt HER.

Har noen av dere prøvd Sunspa self tanning?

 

- Kristina <3

Kremen er sponset


Barberhøvler på nett!

Er det noen andre enn meg som har lagt merke til at det kun finnes Gilette barberhøvler i butikkhyllene (utenom engangshøvler)? Det smale tilbudet og de høye prisene som er på barberhøvler, barberblader og tilbehør vitner om lite konkurransse på markedet. Men det mange av dere kanskje ikke har tenkt på er at det går ann å få tak i barbehøvler også på nett. Bestiller du for eksempel barberhøvel på www.shaver.no får du en utrolig god høvel i merket Shai fra den internasjonale produsenten Doco som er veldig populære og leverer produkter til over 100 land. Disse barberhøvlene er langt rimeligere enn Gilett sine og ved å gå over til høvler fra www.shaver.no kan man spare mye.


Barberhøvel fra www.shaver.no kr 79.

Min vurdering av Shai:

 • Elegant og feminint design
 • Følger kroppens konturer med sitt fleksible ledd
 • Praktisk med dusjfeste
 • 6 blader som etterlater huden silkemyk

EDIT: Det er også mulig å få tar i barberhøvelen på UIA i kiosken. Perfekt for alle fattige studenter!

 

Noen andre som har prøvd barberhøvlene fra www.shaver.no?

 

- Kristina <3

Sponset produkt


Peaches'n cream

Jeg må alltid ha noe til leppene mine med meg i veska til en hver tid. Det er like viktig som nøkler og mobil faktisk. Jeg hater å ha tørre lepper og pleier derfor å ha med meg en "glossy minerals" fra Lipsyl hvor enn jeg går. Jeg har vært fornøyd med den, men tenkte likevel jeg ville prøve noe nytt. Nå er det Smooth'n Shine fra IsaDora som er med meg overalt. Jeg har farge nummer 32 peaches'n cream og elsker både fargen og at den ikke klissser eller renner. 

- Kristina <3


Beauty Lounge med Kristina Bergsvik

Ønsker dere å lese om mine beste beautytips eller lurer på hvilke makeupprodukter jeg bruker bør dere sjekke ut modette. På modette finner dere nå Beauty Lounge med meg der jeg har svart på en rekke spørsmål om beauty og makeup. Håper dere tar en titt! Dere kan lese artikkelen HER.

- Kristina <3


Se hva jeg har kjøpt!

Mange av dere har sikkert fått med dere at IsaDora nå har kommet med de gode gamle hårmaskaraene. Husker de fra jeg var liten. Mamma hadde i brun og rosa. Mulig den rosa var min ved nærmere ettertanke, men den gang var det hvertfall kjempemorro å farge håret sitt rosa. Nå har vi altså fått inn hårmaskaraer i mange forskjellige farger på Lindex og her om dagen gikk jeg med minst 6 forskjellige farger i håret på jobb. Allt må jo testes og med meg hjem kjøpte jeg den rosa. Tenkte jeg skulle prøve meg på en dip-look!Hva tror dere, hot eller ikke?

 

- Kristina <3


Min hårfarge

Mange spørr meg hvilken hårfarge jeg bruker så tenkte derfor jeg skulle lage ett innlegg om det. Jeg er utrolig fornøyd med fargen slik den er nå! Etter de grusomme gulestripene jeg fikk i Egypt farget jeg over håret med hjemmefarging som jeg kjøpte på Lindex. Fargen er veldig lys brun og er kjempeenkel å bruke. Nå skinner de gamle stripene så vidt i gjennom og jeg synes i grunn jeg har fått et kjempefint spill. Fornøyd for en gangs skyld!


Håret er ikke så mørkt som på dette bildet.


Fargen! Fra Lindex.

 

- Kristina <3


GARNIER BB-cream

Endelig får jeg somlet meg til å skrive om BB-cream. Jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd med kremen og det har blitt ett av mine daglige sminkeprodukter. Jeg bruker den hver morgen og den har erstattet dagkremen jeg før brukte under sminken. Den gir fuktighet og en utrolig fin glød til ansiktet synes jeg. Likevel dekker den ikke like godt som en fundation. Jeg bruker derfor fortsatt fundation, men mye mindre og kun på enkelte områder.

Jeg husker ikke hva kremen koster, men vi har fått den inn på Lindex og den er akkurat nå på tilbud. ANBEFALES!


Før BB-cream. (Uten sminke)


Etter BB-cream.


Etter full sminke.Har noen av dere også prøvd kremen?

 

- Kristina <3


Luxushair -Clipon Hairextensions 180 g

Mange av dere har kanskje allerede fått med dere at Luxushair nå har kommet med en kjempenyhet. Luxushair har i tillegg til sin helt nye webside, med nytt og oversiktelig design fått inn et nytt produkt i sitt sortement. Den store nyheten er cliponextensions i 180g pakker. De vanlige standarpakkene er 80g, men nå kan du altså få fyldig, langt hår uten å måtte kjøpe 2 pakker. 180g pakkene er pakker med ekstra tykt hår som gir et langt og fyldig resultat.

Jeg har fått en pakke med Clipon MAXI hairextensions i farge nr.4 som passet helt perfekt til hårfargen min. Håret jeg har er 65 cm, består av 8 deler og 24 klips/spenner for et godt feste. Håret er 100% ekte menneskehår og kan derfor rettes, krølles, farges og klippes etter ønske. Det sitter godt fast og har spenner av god kvalitet som gjør det enkelt å feste. En 180g pakke gir et fyldig hår som gjør at resultatet blir naturlig.

Nå har Luxushair masse tilbud og som alltid fri frakt. Sjekk ut nettsiden HER.


Jeg med mitt Clipon MAXI 65cm Hair Extensions som kan kjøpes HER. (ikke klippet, farget eller stylet)
100% ekte menneskehår.


Spenner/klips med god kvalitet.


Veldig fornøyd!!

Har noen av dere også extensions fra Luxushair?

 

- Kristina <3

Sponset innlegg 


Min favoritthårspray - Tigi Bed Head Masterpiece

Når det gjelder stylingprodukter til håret mitt har jeg ikke så mange "must". Jeg bruker i grunn veldig lite styling i håret mitt til vanlig. Det tror jeg er fordi jeg synes hår med mye styling fort kan se veldig "falskt" eller "stylet" ut, noe jeg ikke synes er så fint. Sett bort i fra oljen jeg bruker i tuppene mine rett etter en dusj er det kun litt hårspray jeg bruker.

Det er bare en eneste hårspray som gjelder for meg og det er Tigi Bed Head sin Masterpiece Hairspray. Den er helt fantastisk og alle venninnene mine bruker den også. Jeg lånte den av Charlotte bestis en dag og måtte rett til byen å kjøpe den dagen etter. Hårsprayen har medium hold slik at ikke håret blir stivt og ser tørt ut, men det geniale er at den gjør håret tykt og fyldig slik at det blir kjempeenkelt å style. En lukter også helt nydelig -tropisk!

Anbefales på det sterkeste!


Jeg kjøper hårsprayen HER for 119 kr. (Det billigste jeg har funnet)

Noen andre som elsker denne?

 

- Kristina <3

(annonselenke)


Tupert hairdonut - steg for steg

Noen har lagt merke til at jeg av og til lager en litt annerledes hairdonut. Jeg har fått mange spørsmål om hvordan jeg gjør dette så jeg tenkte jeg skulle vise dere. Samtidig frisker jeg opp hele prosessen med hairdonut i ganske korte trekk. Jeg liker å bruke denne litt mindre "pynta" donuten til hverdags. Den er både praktisk og enkel å lage. Enklere enn den jeg viste for rundt en måne siden fordi du ikke trenger å være nyaktig. Denne måten å lage hairdonut på fikk jeg tips av en leser om. Takk skal du ha!


Det er denne sveisen jeg snakker om.


1. Begynn med løst hår.


2. Sett håret i en hestehale.


3. Ta hestehalen gjennom hairdonuten.


4. Bruk hårpudder på hestehalen.


5. Tuper hestehalen! Gjerne masse.


6. Ta på strikk og surr håret som stikker ut i en snurr som du legger rundt donuten og fester med lusespenne.


7. Dra gjerne litt i donuten slik at den får en "bustete" og "unøyaktig" look.

Hva synes du om denne måten?

 

- Kristina <3


Pyntehårnåler

Fikk et lite hårtips av lillesøster her om dagen. Hun var nemlig på ball i går og jeg fikset henne og lagde en hairdonut på henne. Før det ba jeg henne kjøpe seg en donut på Glitter. I samme slengen oppdaget hun at glitter har et stort utvalg av flotte hårnåler som fungerer perfekt til å pynte opp en hairdounut. Slike måtte selvfølgelig jeg også ha og kjøpte meg to pakker hårnåler med blanke diamanter til å begynne med. Det var mye å velge mellom, perler, diamanter, størrelse og farge. Jeg testet dem på en tominutters hårdonut på meg selv her om dagen. Tror det kan bli fint dersom jeg tar meg litt bedre tid en dag.


To pakker hårnåler med blank diamant fra Glitter. 49 kr per stykk.
Stikker dem bare inn i donuten.


Tominuttersdonut denne gang, men skal gjøre det skikkelig en annen dag.

Hva synes dere om hårnålene? Fine?

 

- Kristina <3


BB-cream fra Garnier

Hei!
Jeg vil bare fortelle dere at jeg nettopp har fått tilsendt et helt nytt produkt fra Loreal som jeg har svært store forventninger til. Produktet heter BB-cream, der BB står for Blemish Balm, og lanseres endelig av Garnier her i Norge. Kremen går under både make-up og hudpleie kategorien og har fem hensikter:

1. Jevner ut hudfargen
2. Fjerner ujevnheter
3. Gir en fantastisk og naturlig glød
4. Gir fuktighet i 24 timer
5. UV beskyttende (SPF 15)

Jeg har for første gang prøvd kremen i dag og kommer nok til å bruke den hver dag fremover i en test-periode. Etter en stund kommer jeg til å skrive en vurdering av kremen til dere her på bloggen. Da kommer jeg selv til å vurdere om den holder sine fem løfter og avslører om jeg kommer til å fortsette å bruke produktet. Dere kan jo selv også vurdere ut i fra bildene jeg legger ut fremover. 
Fikk en lys og en mørk farge. I dag har jeg brukt den mørke.


Slik ser eskene ut.


1. Meg uten noe på huden. (Herregud)


2. Huden etter jeg har brukt BB-cream. Min røde hud er borte!


3. BB-cream, med min daglige sminke over.

Har noen av dere allerede testet produktet?
Hva synes dere, høres det bra ut?

 

- Kristina <3


New in - Makeup

Her om dagen fikk jeg en julegave litt på etterskudd. I gaven var det en bronze box med masse flott sminke. Mørke brunfarger og skimmer blir nok helt knall å ha i syden. Meg og Heidi er nemlig ubeskrivelig lei av dette grå, kalde og våte landet og trenger en sydentur ganske akutt. Om det blir en eller to uker er enda uvisst, men bestillingen skjer så fort jeg får desemberlønninga mi. Billigst og varmest mulig!

Her er min nye sminke:
 

- Kristina <3


Høy hairdonut - Steg for steg

Hehe, det er vittig egentlig at jeg skal lære dere hvordan man kan lage en hairdonut når jeg kun har gjort det en gang før selv. På nyttårsaften brukte jeg litt over en time på å fikse en fin hairdonut. Men det skal sies at det var utrolig mye enklere da jeg gjorde det denne gang en første gang. Raskt gikk det også! Jeg kunne sikkert vært mye nøyere på disse bildene, men dette er mest for å demonstrere hvordan jeg gjør det.

Du trenger:
Hairdonut
2 strikk
1-3 lusespenner
En god hårspray
Kam
Eventuet clip-on extensions, strikkarmbånd, glitterspray og blomst.


1. Sørg for at håret ditt er nogenlunde rett.


2. Hvis du ikke har så veldig tykt hår kan det være lurt å bruke en extension eller fler. Er håret for tynt dekker det kanskje ikke donuten og den vil derfor synes. Fest extensionet "motsatt" vei av hva du ville gjort dersom du skulle hatt håret ned slik som på bildet.


3. Jeg tupperer håret slik at ikke håret legger seg helt flatt inn til hodet når jeg skal sette det i en hestehale. Til dette bruker jeg kam og hårspray. Jeg tupperer også "under" håret for å skjule exstensionene.


4. Så setter jeg håret i en hestehale med et solid strikk og prøver å unngå klumper og bulker ved å bruke en kam lett over håret.


5. Når jeg har fått til en fin hestehale trer jeg donuten på hestehalen og skyver den over strikken så tett inntil hodet som mulig.


6. Derretter folder jeg håret i hestehalen over donuten som på bildet.


7. Så tar jeg forsiktig, for å unngå bulker, en ny strikk over donuten. Nå begynner det å ligne noe!


8. Jeg surrer så håret som stikker ut rundt donuten...


9. ...og fester til slutt med 1-3 lusespenner etter behov. Lusespennene stikkes inn i donuten over snurren for å feste den.10. Hårdounuten er ferdig!


11. Du kan pynte hårdounuten med for eksempel armbånd, blomster eller glitterspray.

Hva synes dere var finest?
Har dere noen ekstratips?

 

- Kristina <3


Yves Rocher Perlemorsskimmer

Her om dagen fikk jeg løst perlemorsskimmer i pudderform av Yves Rocher i posten. Øyenskyggene er herlige og jeg har dem i tre kjempeflotte farger. En nesten rosa (favoritten min ettersom jeg har grønne øyne), en gyllen og en lilla/grå. Skimmeret smelter på øyelokket når jeg påfører den med en øyeskyggekost som også er fra Yves Rocher. Den er lett å få jevn og flyter ikke ut eller "klumper seg".


Fargene heter mullvarp, gyllen og rosa perlemor og kan kjøpes HER.


Her har jeg testet de tre forskjellige fargene på hånden. (mullvarp, rosa og gyllen)


Rosa perlemor har jeg her testet på øyet.


Har lagt den over hele øyelokket med kost som kan kjøpes HER.

Slik finner du fargen du bør ha på øyeskyggen for at din øyefarge skal fremheves:


Finn fargen som befinner seg på motsatt side av din egen øyefarge i fargesirkelen. Denne fargen fremhever øyefargen din. Test selv!

Hva synes du om perlemorsskimmeret fra Yves Rocher?

 

- Kristina <3


Lav hairdonut

Tusen takk for komplementer på sveisen i går dere! Var litt overrasskende. Jeg er ikke særlig flink med hår og gjør skjeldent noe annet med det enn å rette det så det var litt gøy å få så god respons når jeg først gjorde noe. Vurderer faktisk å lage en hårvideoblogg for å vise hvordan jeg gjorde det. Er det stemning for det?Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Max factor Nailfinity 882 Angel NailsElsker denne!
Fløyelsmyk Kristina

Etter ni timer på skolen var det på høy tid og helt nødvendig med litt Kristina-tid for min del. Kommer ingen vei i denne eksamenslesingen, men druktet mine sorger i badekaret. Må ha vært et av mine lengste bad tror jeg. Pleier å bli veldig lei etter ganske kort tid blandt boblene. Er jo ikke en veldig fan av TV heller, men denne gang så jeg både Dagens Mann og Two and a half men mens jeg skrubbet, vasket og slappet av. Avsluttet med en liten svømmetur, men det er jo veldig begrenset hvor langt man kommer i et badekar.

I samme slengen fikk jeg brukt mine nye spa-produkter fra Yves Rocher. Nå som det går mot mørkere tider er det viktig å kunne unne seg litt ekstra. Disse orientalske oljeproduktene tar knekken på tørr høst/vinterhud. De var hvertfall helt fantastiske for huden min som ble utrolig glatt og myk. Jeg skrubbet meg først med peelingen som etterlot huden fløyelsmyk. Særlig ytterst på overarmen for der pleier jeg å bli veldig tørr. Deretter brukte jeg dusjoljen med økologisk arganolje for å tilføre fuktighet og etter en rask tørk smørte jeg meg inn med en pleiende og beroligende balsam i samme serie.

Virkelig flotte produkter å bruke på tørr hud og helt sikkert en vinner under juletreet i år også. Kanskje noe for mamma, en tante som har alt, eller verdens snilleste bestemor? Ikke alltid lett å finne på noe til damene i familien.


Kooselig!


Yves Rocher SPA-produktene.


Orientalsk dusjolje HERFRA


Pleiende arganbalsam HERFRA og orientalsk peeling HERFRA.

Dagens mann, heerlig!

Får du tørr hud nå om høsten og vinteren?

 

- Kristina <3

Produktene er sponset. 


Yves Rocher Neglelakker

Jeg er så sykt glad i neglelakkene mine fra Yves Rocher. Kan aldri tenke meg at det finnes neglelakker som er mer glossy enn disse. Rødfargen er veldig klassisk rød og lillafargen er helt nydelig. Under lakkene bruker jeg den blanke lakken slik at ikke neglene mine blir misfarget. Den er foresten en drøm å påføre, alt som trengs er et drypp på neglen. Lakkene kan kjøpes HER.

Hvilken neglelakk er din favoritt?

 

- Kristina <3


Siden sist

Hadde egentlig planer om å gå til frisøren, men det er så tiltak og det tar svært lang tid i forhold til hjemmefarging. Siden jeg ikke har så mye tid for tiden reiv jeg med meg en hjemmefarge i siste liten da jeg skulle kjøpe strømper på fredag. Planen var en kald brunfarge så jeg tok "askebrun" Som i mine ører høres veldig kaldt ut. Var så utrolig lei av det veldig varme jeg hadde.

Det viste seg at "askebrun" ikke er kald i det hele tatt, men har mye rødt i seg. Det ble langt fra slik jeg ville og jeg er ikke fornøyd. Akkurat nå har jeg likevel ikke noe gidd ti å bry meg. Jeg tror til og med det er en flekk eller noe som ikke er skikkelig farget. Sikkert fordi håret var for tørt. Men samme. Skal klippe meg drastisk når jeg får mer tid.


Før...


Etter... Lol

Skal fikse det etter eksamenstiden, hehe!

 

- Kristina <3


Trening og velvære tirsdag

I dag hadde jeg en ganske lang vakt på jobb, hvertfall med tanke på at det er ukedag. Etter jobb bestemte jeg meg for å bruke resten av dagen til trening og velvære. Glemte helt at jeg burde lese om islam og jogget til trening hvor jeg gikk gjennom treningsprogrammet mitt med ett par ekstra repetiskjoner og minutter på de forskjellige øvelsene. Videre jogget jeg til solariumet for å ta 20 min treningssol før jeg løp hjem.

I kveld har jeg brukt fotpleieserien til Kneipp som jeg skal fortelle dere mer om senere. Har brukt den jevnlig helt siden jeg fikk den og er kjempefornøyd. Jeg har også fikset negler, farget bryn, bleket tenner og tatt ansiktsmaske. Alt på en gang! Kommer sikkert ikke til å kjenne meg selv igjen i morgen når jeg står opp. Dagen etter farging av bryn er skjeldent en bra dag...Har du også slike dager?

 

- Kristina <3


Den norske soldagen

Den norske soldagen, 30. Oktober, skal klokken stilles tilbake 1 time, fra klokken 3 til klokken 2. Dette markerer overgangen til en mørkere og kaldere tid her i Norge. I den anledningen tilbyr Brun og Blid en dag med gratis solarium for alle. Den norske soldagen blir en positiv begynnelse på vintertid og det synes jeg folk skal prøve å benytte seg av.

 

- Kristina <3


Loreal Voluminous maskara

Jeg elsker den nye maskaraen min Voluminous fra Loreal. Tror aldri jeg har klart å få så lange vipper før uten at det her klumpet seg. Maskaraen kan kjøpes på Lindex. Den er virkelig å anbefale til alle dere som har ganske korte vipper slik som meg. For min del gjorde den i alle fall underverker i forhold til de andre jeg har brukt tidligere. LIKER!

Hvilken maskara bruker du?
Har du prøvd denne?

 

- Kristina <3


NEW IN! -Beauty


Liquid eyeliner (som en tusj, genial!) fra Maybelline
Voluminous maskara fra Loreal
Anti-spot fra Garnier

Alle fra Lindex

Har du prøvd noen av disse?

 

- Kristina <3


Elf. Shimmer Palette

Jeg er helt frelst av elf. shimmer palette! Produktet kan kjøpes HER og koster 31 kr.

 
 
- Kristina <3
Produktet er sponset 

Dag 8

Day 8 - Hva har du i sminkepungen?


I sminkepungen min har jeg det jeg bruker "fast" og som jeg skal vise i dette innlegget. Alt det andre jeg bruker har jeg i en skuff på badet.


Mineral powder fundation fra Mary Kay (Bronze 2)
Maybelline Affinitone fundation fra Lindex (Golden beige)
Bronzing powder fra H&M
ELF Mineral Blush HERFRA (Rose)


Fra venstre:
Fundationkost fra Lindex
Rouge kost (vet ikke hvor fra)
Pudderkost fra Makup Mekka


Glo minerals pinsett HERFRA
Vippetang fra Cubus


Eyeliner fra Mary Kay (Black)
Øyebrynspenn fra Kanebo
Masterpiece MAX fra maXfactor (Black)

 

- Kristina <3


Ekte eller uekte?

I går fikk jeg spørsmål om håret mitt her på bloggen i en kommentar. Håret mitt er til en hver tid helt ekte idgisse dager. Jeg brukte extensions en liten periode for en god stund siden så jeg har fortsatt flere pakker extensions. Disse nydelige, lange lokkene blir ikke brukt i det hele tatt desverre. Grunnen er at jeg faktisk ikke gidder å ta dem på fordi det tar alt for lang tid og slikt har ikke Kristina Bergsvik tonmodighet til. Spesielt ikke om morgenen.

En annen grunn til at jeg ikke bruker løshår er at håret mitt faktisk er ganske langt naturlig. Jeg kan ikke huske sist jeg klippet meg skla jeg innrømme. Når jeg bruker extensions blir ikke håret så veldig mye lenger enn det det allerede er, men heller bare tykkere. Det er fint med tykt hår, men for å være helt ærlig så gidder jeg ikke ofre 15 minutter ekstra i senga på morgenen for å få litt tykkere hår. Ikke aktuelt.

Egentlig har jeg extensions fordi jeg ønsker å bruke dem når jeg skal ut på byen, i selskap eller ved andre spesielle anledninger der det passer å pynte seg litt ekstra. Men det skjer ikke at jeg gidder da heller. I mine øyne er det helt usannsynlig stress å feste disse spennene til hodebunnen uten at de skal synes. Tror likevel at jeg skal prøve å bruke dem ved slike annledninger. Håret mitt er tross alt både tynt og slitt.

Slik ser jeg forresten ut med extensions. Rett etter en frisørtime på fantastiske Salong Xtend her i Kristiansand med både klipp, striper og løshår derfra:


Synes det er veldig fint, men må bare ta seg tid til det tror jeg.

Og her er jeg uten (på vors fra fadderuka):


Haha, litt trøyt?

Bruker du extensions?

 

- Kristina <3


Hair

 

- Kristina <3


My favorite lipstick

Jeg har fortalt om den før men ville bare minne dere på min største favoritt blandt leppestiftene for tiden! ELF mineral lipstick er helt fantastisk og holder veldig lenge. Dessuten er fargen jeg har nydelig. Fargen heter Nicely Nude og er ganske nude, men med litt rosafarge i seg. Leppestiften er dessuten ganske matt og ikke glossy. Denne hjelper dessuten leppene med å beholde fuktigheten. Akkurat slik jeg liker det!


ELF mineral lipstick kan kjøpes HER

Hva synes du om leppestiften?

 

- Kristina <3

Produktet er sponset


Farger håret!

 i skrivende stund sitter jeg med hårfarge i håret. Jeg er så lei av den etterveksten jeg ikke helt skjønner hvor kommer fra. Jeg farget håret med samme farge for en stund siden, men det tror jeg har gått ut igjen. Nå gjør jeg det altså igjen og håper det ikke trengs flere ganger. Hårfargen jeg bruker er utrolig lett å bruke. Den er skum og er derfor helt fantastik å fordele i håret. Selv gjorde jeg det nettopp uten speil. Dessuten er fargen på tilbud på Lindex nå til 119 kr tror jeg.


Hehe, tydelig gjort uten speil jahm...


Super enkelt!


Så skal jeg skrubbe meg fordi....


JEG HAR FÅTT SOLKORT FRA BRUN OG BLID og skal få en solid og jevn brunfarge som skal opprettholdes gjennom hele vinteren. Takk for at jeg får muligheten til å være brun og blid selv om ikke sola skinner!


Skal nok holde!

 

- Kristina <3

Solkortene er sponset


Den perfekte pudderkosten

Jeg har letet etter en kjempestor, myk pudderkost i en evighet. Likevel har jeg ikke tatt letingen så veldig på alvor, bare sett etter det i butikkene jeg har vært i. Her om dagen SKULLE jeg finne den perfekte kosten og jeg gikk innom alle potensielle butikker i hele markensgate. Jeg fant den ikke før jeg hadde kommet meg gjennom hele Markensgate. På Vita hadde de en kjempestor og sinnsykt myk kost som var helt perfekt. Nå er den min og jeg virkelig digger den!


Pudderkost fra IsaDora kjøpt på Vita. Kr 179 tror jeg.


Kjempestor!


Supermyk!

Har du prøvd kosten?

 

- Kristina <3


Kjempeenkel hårkur: Resultat

Hehe, skal innrømme jeg ble litt skremt da jeg så at det var en del av dere som var ganske negative til olivenolje i håret. At ikke dere hadde troen på det gjorde at jeg begynte å tenke det verste. Begynte å fundere på hva jeg skulle gjøre dersom jeg ikke fikk det ut og tenkte det ville være kjedelig å komme første skoledag som skinhead. Eller eventuelt stille opp med permanent fett hår, som noen av dere mente kom til å bli utfallet av denne behandlingen.

Men slik gikk det ikke! Da jeg stod opp i dag morges gikk jeg inn i dusjen og såpet håret inn med shampo før jeg brukte vann i det. Det gikk nesten helt ut første gangen, men jeg ville være på den sikre siden og vasket håret til sammen 7 ganger. Deretter avsluttet jeg med hårkur. Jeg lot håret tørke naturlig mens jeg støvsugde og skiftet på sengen som det desverre ikke gikk like bra med...

Resultatet ble ganske bra synes jeg. På tross av en oljete dunpute har jeg nå et mykere hår og jeg vil også tørre å påstå at det er mer glansfullt. Håret er ikke tungt i det hele tatt og dette var jo ikke akkurat en dyr affære. Tommel opp for olivenolje i håret! (Men ja... Kan ikke love noe for deres del. Ikke skyt meg dersom du prøver men det ikke lykkes helst.)
Hadde tre håndklær under hodet. Likevel ble puta full av det!


- Kristina <3


Hårkur -superenkelt!

Tante fortalte i dag at hun skulle ta en hårkur i kveld som noen hadde anbefalt henne. Det var simpelten snakk om å kline inn håret i olivenolje. Jeg ble selvfølgelig nyskgjerrig og må prøve jeg også. Dessuten så er jo håret litt ekstra skadet etter sommeren med sjø og sol.

Så nå sitter jeg her da, med håret fullt av matolje. Det drypper. Kunne sikkert begrenset mengden til halvparten eller noe. Jeg skal sove med det i natt så lykke til senga sier jeg bare! Og ja... håper jeg får det av/ut...


Oljen jeg har i...
Jahh... ingen skal si at jeg var gnien på olja hvertfall. Skal det være så skal det være!

Har du prøvd dette før?

 

- Kristina <3


Kortvarig glede

Ser ut som jeg har fått en hudsykdom, men det er bare huden min som hater meg og nekter meg gleden av den svært krevende brunfargen jeg skaffet meg på Rhodos. Stod opp kl 9 selv om jeg la meg kl 7 bare for å sole meg på stranden! Aldri før har jeg flasset etter sydenferie noe annet sted enn på brystet. Nå flasser jeg over alt UTENOM brystet.

Derfor håper jeg at denne kan redde noen av de pigmentene som enda ikke har tatt farvel med hudoverflaten min. Bodylotionen min fra Kneipp med sitrongress og oliven er helt fantastisk! Den er veldig tykk og fuktigheten kommer fra den pleiende olivenoljen som er rik på umettede fettsyrer. Den beskytter mot tap av fuktighet og gjør huden min silkemyk og glatt. Burde kanskje bare begynt å bruke den litt før, men bedre sent enn aldri...

 

- Kristina <3

Produktet er sponset.


Farget håret

I dag har jeg både farget bryn og hår! Veldig spontant...


Jeg gjorde det!


Slik ble det. Ehhh, trodde det skulle bli ganske lyst jeg!?


Ikke akkurat slik som på pakka...


Men det er i det minste ikke tofarget med ett oransjt skjær lenger. Satser på at det solbleikes i syden!

 

- Kristina <3


Fav. øyebrynspenn

Jeg bruker denne øyenbrynspennen fra Kanebo:

 

- Kristina <3


Permanent hair straightening

Som dere sikkert husker så tok jeg permanent retting da jeg var i Thailand i April. Mange av dere har mast og spurt etter en vurdering av behandlingen jeg fikk, men jeg ville gjerne bruke lang tid på å finne ut hva jeg synes og vurdere om jeg var fornøyd. Vil ikke anbefalet hva som helst til leserene mine selvfølgelig. Viktig å være ærlig for å være troverdig. Jeg tok permanent retting på en frisørsalong i Thailand til rundt 350 norske kroner. Behandlingen tok veldig lang tid, men var absolutt verdt det! Noe av det smarteste jeg har gjort.

Behandlingen:
Behandlingen kostet ikke mye i Thailand, men tok som sagt lang tid. Her i Norge koster en slik behandling ca 1000 til 2000 kr. Jeg tror kanskje de bruker sterkere midler når de gjør det i Thailand også. Både fordi Thailendere har tykkere hår enn nordmenn flest og fordi det var mange lesere som sa at de hadde gjort det i norge men at de synes det hadde lite effekt. De fleste som hadde gjort det i Thailand hadde fått rett hår, men noen hadde også fått veldig ødelagt hår. For å unngå dette har jeg kuret håret i ettertid og begynt å spise B-vitaminer.

Frisørdamen gjorde samme prosedyre to ganger. Hun brukte ett middel som luktet veldig sterkt og sved litt i håret mitt. Dette satt jeg med en god stund før det ble skyllt ut igjen. Etter jeg var ferdig hos frisøren måtte jeg gå med utslått hår i 3 døgn. Det vil si at jeg ikke kunne bruke strikk eller spenner og dusje håret kunne jeg heller ikke. Dette var selvfølgelig litt upraktisk i varmen, men noe jeg helt fint kom igjennnom. Satt opp håret med en cap da jeg dusjet slik at det ikke skulle bli vått og passet på å ta av capen rett etterpå.

Resultat:
Håret mitt var kjempeglatt og ikke minst helt rett etter behandlingen. Da jeg dusjet håret etter den 3 dagen var håret fortsatt rett og glatt. Likevel merket jeg at mine fra før av slitte tupper var litt mer slitt enn vanelig etter en uke. Da ble jeg litt redd for at det skulle gå så galt som noen av dere lesere mente det kom til å gjøre. Men jeg har fortsatt ikke klippet tuppene i dag og de er helt normalt slitt slik de pleide å være før jeg tok permanent retting.

Min mening:
Dette er helt klart noe av det smarteste jeg har brukt penger på. Er utrolig fornøyd og har fortsatt rett hår i dag, det vil si 3 månder etter. Etter jeg har dusjet er håret rett og jeg trenger ikke tenke på håret når det er høy luftfuktighet eller regn. Likevel er ikke håret rett som etter du har stått en time med GHD'en på badet, men mere "naturlig" rett på en måte. Jeg trenger derfor ikke bruke rettetang, men gjør det i blandt i tuppene eller i håret helt foran med fjeset.

Dette er noe jeg absolutt kan anbefale alle dere som retter håret ofte! Det er både verdt Thailandsk og Norsk pris dersom det faktisk virker. Jeg er hvertfall superfornøyd, men trenger kanskje å klippe tuppene. Hater å klippe meg!


Håret etter en dusj før behandlingen.Hos frisørdamene i Thailand.


Måtte gå med håret utslått i 3 dager.


Håret nå. Jaja, ettervekst å slitt, men det er i det minste rett.


Foran. Ligger litt bustete da...


Megafornøyd!

 

- Kristina <3


Maybelline gel eyeliner 24H

I dag har jeg kjøpt samme eyeliner som Anndrea har. Jeg fikk låne den av henne her om dagen og ble helt frelst. Det er seriøst den beste eyelineren jeg har prøvd noen gang. Kjempeenkel å påføre og kjempefint resultat. Denne må jeg virkelig anbefale til dere. Jeg kjøpte min på Lindex til rundt 130 kr!

Jeg pleier å bruke vanelig eyeliner, altså blyant. Synes det ofte kan bli litt vanskelig å få jevnt, og etter jeg har prøvd geleeyelineren så synes jeg hvertfall blyanten er tungvint. Jeg har også prøvd dipliner, noe jeg synes er helt umulig!

Positivt:
- Enkel å påføre
- Elegant "krukke"
- Følger med pensel med beskytter
- Kjempefint resultat

Negativt:
- Eylineren er i to deler (krukke og pensel)


Maybelline gel eyeliner 24H. Krukke med gele og pensel.
Plastbeskyttelse/lokk slik at ikke sminkepungen blir grisete.
Resultat!

Har du prøvd geleeyelineren?

 

- Kristina <3Golden favorite


Depend nr. 045 fra Lindex

Hva synes du om glitterneglelakk?

 

- Kristina <3


Hvordan få bølger i håret?

Slik lager jeg sommerslige bølger i håret:


1. Jeg begynner med håret slik det er etter jeg har dusjet det. Altså uten retting, men tørt.

2. Deretter bølger jeg håret med rettetang ved å vippe tanga frem og tilbake samtidig som jeg drar håret gjennom.


3. Når jeg har bølget hele håret sprayer jeg det med saltvannssprayen fra Gun-Britt som kan kjøpes HER.


3. For at bølgene skal holde bruker jeg til slutt hårsprayen fra Gun-Britt som kan kjøpes HER.Liker du bølger i håret?

 

- Kristina <3


Orange


Naglelakk i Orange nr.124. Depend fra Lindex kr 25.

 

- Kristina <3


Finn din farge!

Øyenskygger finnes i alle mulige farger. Derfor kan det ofte være litt vanskelig å finne ut hvilken farge og nyanse man kler best. Valg av farge til øyenskyggen din bør være avhengig av hvilke farger du har fra naturens side. Hår, hud, øyenfarge og leppefarge er forskjellig fra menneske til menneske.

Dersom dine naturlige farger er varme farger, kler du også best varme farger. Dersom du har kalde farger bør du også velge kalde farger. Slik kan du kan du finne ut hvilken farge du bør ha på øyenskyggen ved hjelp av øyenfargen din:

Blå øyne:
Dersom du har blå øyne kan du understreke fargen ved hjelp av øyenskygger i brune, grønne eller kobberfargede nyanser. Disse forsterker og fremhever blåfargen på øynene dine.Grønne øyne:
Hvis du hår øyne som er grønne kler du antagelig best øyenskygger som er fiolette, rosa, blå eller brune.Brune øyne:
Brune øyne kler farger som fiolett, lavendel, rosa og blå godt.

Hvilken farge liker du best å bruke til øyenskygge?

 

- Kristina <3


White nails

Elsker hvite negler. Det ser så rent og delikat ut. Særlig nå om sommeren til solbrun hud er det helt ypperlig med en lys farge på neglene. Neglelakken jeg har brukt er fra USA, men jeg vet at vi har et stort utvalg hvite neglelakker på Lindex.

Liker du hvite negler?

 

- Kristina <3


Doll pink


Neglelakk IsaDora fra Lindex

 

-Kristina <3


Summer blue


IsaDora Wonder Nail fra Lindex

 

- Kristina <3


Braun Silk epil Dual epilator

Mange av dere har spurt meg om jeg kan skrive om epilatoren jeg fikk. Nå har jeg testet den i nesten 3 månder og brukt den utrolig mye. Jeg er kjempefornøyd og bruker den hver eneste gang jeg skal fjerne håret på leggene. I begynnelsen var jeg skeptisk, men dette virker virkelig! Leggene mine er silkemyke etter at jeg har brukt den, det tar mye lengere tid for hårene å vokse ut og i tillegg får man ikke stubber slik som ved vanelig barbering.

Epilatoren trekker ut hårene med rota i stedet for å kutte dem. Dette gjør at hårene blir tynnere og det tar lengere tid for dem å vokse ut igjen. Mange tenker sikkert at dette gjør veldig vond, og ja, det glør ganske vondt de to første gangene. Men dette er noe huden venner seg til og etterhvert er ikke dette vondt i det hele tatt. Jeg synes ikke det er vondt lengere og har legger som er kjempeklar for å gå i shorts.

At epilatoren har et lokk som både har barberblad og epilering er kjempepraktisk! Først epileres nesten alt håret bort og deretter shaves hårene som er for små og tynne for epilatoren bort. Slik oppnår du legger helt uten hår uten at det tar lang tid. Det finnes også flere lokk til epilatoren. Den har ett eget lokk som kan brukes under armene. Dette fungerer også veldig bra, men er litt vondere enn når du bruker den på leggene. Men vi jenter skal jo lide litt for skjønnheten, eller hva?

Braun Silk epil Dual epilator kan brukes både i dusjen og på tørr hud. Jeg bruker den i dusjen:


Min favoritt på badet! Jeg bruker den sammen Shave gel fra Gilette med lavendellukt.


- Barberblad
- Epilator
- Lys
- 2 hastigheter


1. Jeg begynner med å fukte huden i dusjen.
2. Deretter smører jeg shave gel på huden der jeg skal bruke epilatoren.


3. Så drar jeg en og en stripe oppover leggen med epilatoren.


4. Det er viktig å skylde epilatoren en gang i blandt under bruk.


5. Når jeg er ferdig med epileringen skyller jeg over med kaldt vann.


6. Kjempemykt resultat! Det tar lengere tid for hårene å vokse ut og de blir ikke så stive som ved shaving med barberblad.


7. Husk å skylde epilatoren godt etter bruk. Også under lokket.

Flere lokk:

Det er også mulig å bare epilere.


Denne er til under armene. Det var litt vondere, men fungerte på samme måte.


Følger også med beskyttelse til Dual-lokket.

Har du prøvd Braun Silk epil Dual epilator?

 

- Kristina <3

Epilatoren er sponset


På huden

Jeg får mange spørsmål om hvilke produkter jeg bruker på huden. Svarer med ett innlegg.

Jeg sverger til Nilens Jord når det gjelder hudprodukter. Jeg bruker fundation og pudder på huden og begge er fra Nilens Jord som selges på  makestyle. Dette er det beste jeg har prøvd så langt og har brukt det veldig lenge nå. Huden min reagerer på mange produkter, men disse to tåler jeg heldigvis. Jeg synes også produktene gir fin glød til huden min uten å bli orange.


Pudder og fundation i merket Nilens Jord fra Makestyle.

Har du prøvd Nilens Jord?

 

- Kristina <3


En fryd for leppene!

I det siste har jeg blitt helt avhengig av å ha noe på leppene til en hver tid. Jeg har alltid brukt lip balm, men nå er jeg også blitt frelst av et knippe leppestifter som jeg vil anbefale for dere. Jeg liker ikke å ha sterke farger på leppene ettersom jeg ikke synes leppene mine er særlig fine og av den grunn ikke ønsker å fremheve dem. Rød er for eksempel ikke noe jeg bruker, men lyse farger liker jeg svært godt. Særlig rosafarger! Her er mine helt klare favoritter:


Lip balm fra EOS. Fikk den for ikke lenge siden og digger den! Henger nok litt etter. Kan kjøpes på Cubus.


Dette er den mørkeste leppestiften jeg har, den bruker jeg ikke til hverdags, men jeg synes den er utrolig god. Fra merket Clinique i fargen 24 nearly violet kjøpes på Kicks.


Denne er rett og slett en drøm! Den er drøy i fargen, men selvfølgelig ikke så sterk som den ser ut. Dette er heller ingen hverdagsleppestift, men brukes gjerne i helgene! Fra IsaDora i fargen jelly kiss kjøpt på Lindex.


Dette er min mest brukte leppestift. Den er med over alt og brukes nesten hver dag. Den er veldig naturlig i fargen, men er ganske glossy. Fra Lancome i fargen 20 OKBA (det er nesten visket ut?) kjøpt på Esthetique.


Denne er også genial og et godt alternativ til leppesiften ovenfor dersom du ikke ønsker så mye gloss. Denne er mattere i fargen, men har kanskje litt mer rosafarge i seg. Ikke minst holder den utrolig godt. Fra e.l.f i fargen Nicely Nude fås kjøpt >HER<.


Kyss fra meg! Haha!

Bruker du noen av de samme leppeproduktene som meg?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits