Musikkoppdateringer

I dag drar jeg til Bø for å besøke Marte, men før det skal jeg få dagens treningsøkt unnagjort. Da passet det godt å oppdatere spillelista mi på Spotify slik at jeg har noe nytt å høre på når jeg sitter på toget og når jeg løper dagens intervaller. Her er noen av favorittsangene mine akkurat nå og hvis dere vil se resten av spillelista mi kan dere fiinne og følge den HER. Jeg oppdaterer ukentlig!Finn meg på Spotify HER! (ørepropper HER)


Oppdatert spilleliste

I dag har jeg planlagt en kardioøkt med langkjøring før jeg tar fatt på styrketreningen. Jeg skal løpe 7 km/ca 40 min alt ettersom hvor god dagsformen er, men når jeg skal løpe såpass lenge er en fresh spilleliste med sanger jeg digger helt essensielt. Derfor har jeg oppdatert spotifyspillelisten min denne morgenen med masse nye sanger. Når jeg løper pleier jeg å bruke spillelisten med de "stjernede" sangene mine, altså de jeg liker aller best, men ellers bruker jeg "spilleliste #1" der jeg legger inn alt mulig. Hvis dere også trenger ny musikk og vil sjekke ut spillelistene mine kan dere gjøre det HER.


 Følg meg på Spotify HER.


Workout music

Jeg oppdaterer nesten daglig spillelista mi på Spotify for å ha noe nytt å høre på til kardiotreningen. Litt nye sanger gjorde blandt annet susen da jeg løp intervaller for første gang på lenge på treningen i dag. Men en oppdatert spilleliste gjør også sykkelturen til trening, skole og jobb litt morsommere. Etter dagens intervaller var jeg helt utmattet og kvalm. Et godt tegn med tanke på at jeg da vet jeg at jeg presset meg selv til det ytterste. Eller det kan selvsagt sees på som et dårlig tegn. At formen ikke er der den var før sommeren. Men det kan jeg heldigvis gjøres noe med og da har jeg noe jeg kan jobbe mot. Første trenngsmål nå i høst skal være å finne tilbake til vårformen.

Hvis det er flere enn meg som yter bedre med musikk til treningen og som er på jakt etter litt musikkmotivasjon vil jeg anbefale å ta en kikk på Spotify-spillelista mi som dere finner HER. Jeg hører på mildt sagt mye forskjellig, men en rød tråd er at de fleste sangene har en rask rytme eller mye bass. Eller det er sanger som rett og slett gjør meg glad. Hvis dere ikke bruker Spotify kan dere se noen av favorittsangene mine på bildet under her.


Sjekk ut spillelista mi på Spotify HER.


God trening ♥


Music: Workout favorites

For å holde motivasjonen oppe i treningsstudio, og kanskje spesielt når det kommer til cardiotrening, så er det et must for meg med en oppdatert spilleliste på Spotify. Jeg legger til nye sanger på lista mi nesten oftere enn jeg skifter truser og jeg går lei av dem like fort. Noen ganger prøver jeg å unngå å høre på musikk når jeg for eksempel sykler til trening eller steller meg om morgenen, slik at det skal bli litt stas når jeg kommer på mølla og skrur på en helt fersk spilleliste. En sang med litt futt kan gjøre underverker når jeg løper intervaller, og jeg setter alltid opp favorittsangene mine i "kø" når jeg varmer opp før intervallene.

Hvis noen er intressert så finner dere spillelisten jeg bruker HER. Jeg har hatt denne spillelisten sinnsykt lenge, noe de øverste sangene bærer preg av. Men hvis dere scroller nedover finner dere mange nye sanger og helt på bunnen masse snacks fra 90-tallet. Jeg tror jeg er inne i en periode der jeg digger alt med 90-tallet nemlig, inkludert musikk. Hvis dere derimot ikke er intressert i spotify-lista mi, men likevel kunne tenke dere litt musikktips til treningen finner dere mine favorittsanger akkurat nå på bildet under. Håbår det fallår i smag!


Follow min Spilleliste på Spotify HER.


Solskinnsdag

God morgen dere!
Sto opp for en god stund siden fordi jeg skulle jogge runden min litt tidlig for å få mest mulig ut av dagen, men ble ikke så tidlig som jeg hadde håpt. Været er helt strålende i kristiansand i dag og det bør benyttes. Jeg skal som sagt først ut på en løpetur og siden se om jeg rekker litt soling før jeg skal på jobb. Håper det! I kveld blir det godt mulig en liten tur ut siden "Sommer på torvet" begynner i dag. Masse folk i byen og band og alkohol -kjempestemning! ...ikke minst i dag som været er bra. Håper bare det er like varmt som det ser ut til. Har ikke vært utenfor døra enda fordi jeg har hatt så mye å ordne denne morgenen.Her er mine favorittløpesanger akkurat nå:

 


Noen som har sangtips til joggeturene mine?


Dåån!

Nettopp sett den nye musikkvideoen Boyfriend til Justin Bieber. Vet ikke helt hva jeg synes om det nye image med biler og babes, men herregud, gutten har definitivt blitt ENDA kjekkere en sist jeg så han. I tillegg likte jeg sangen og den nye sveisen! Creds for å bli kvitt Biebersveisen, var litt lei den egentlig.

 
Hva synes dere om musikkvideoen?
 
- Kristina <3

Julesanger

Her er mine favorittjulesanger i år:

 
Liker du disse sangene?
 
 
- Kristina <3

Elena Gheorghe - Midnight sun

 

- Kristina <3


Stacie Orrico - More to life

Husker dere denne folkens?

 
- Kristina <3

Kaskade ft. Skylar Grey - Room for happiness

 

- Kristina <3


Turn it down - Kaskade ft. Rebecca & Fiona

 

- Kristina <3


Free - Natalia Kills ft. Will.i.am

 

- Kristina <3


Nicki Minaj - Super Bass by Sophia Grace

Hørte på radioen her om dagen om ei jente på 8 år på youtube som sang Nicki Minaj sin super bass. Videoen hadde visst fått enorm respons og jenta hadde fått møte idolet sitt, selveste Nicki, på the Ellen degeneres show. Jeg måtte jo bare inn å se dette og fant heldigvis både videoen som hadde imponert og video fra showet. Her er den nydelige og talentfulle jenta, fikk frysninger av både henne og Nicki som btw er helt rå. That hair!!:

 
 
Hva synes du?
 
 
- Kristina <3

The Cataracs - Top of the world

 

- Kristina <3


Coldplay - Paradise

 

- Kristina <3

 

Bruno Mars - It will rain

 
 

- Kristina <3


T-pain ft. Wiz Kaifa & Lily Lllen 5 O'clock

 

- Kristina <3


Topp 3 akkurat nå!


Råeste musikkvideo!

 

 

- Kristina <3


Tiesto ft. Yolanda Selini - Enough is enough

 

- Kristina <3


Tiesot ft. Kay - Work hard, play hard

Denne liker jeg å jogge til!

 
 
- Kristina <3

Skrillex - First of the year

 

- Kristina <3


Aqua is back!

Tuller ikke! Aqua, ja Aqua som i Aqua Lene eller Lene Nystrøm om du vil og resten av guttene i Pop-gruppa fra 90-tallet (!!) gir ut to nye singler på mandag. Herregud dette er gøy! Det var jo på deres storhetstid jeg begynte å høre på musikk og sang av full hals uten å forstå tekstens mening. Det hender jo faktisk fortsatt at Aqua hitsene fra 90-tallet er å høre på vors i disse dager og jeg har "Doctor Jones" på iPoden min. Dette er barndomsminner dere, hvertfall for meg.

De to nye singlene gruppa slipper på Mandag heter "Playmate to Jesus" og "Like a robot" og kommer på deres kommende album "Megalomania". Her er en smakebit på "Playmate to Jesus". De har beholdt stilen spørr du meg. Samme gamle Aqua. Fengende!

 
Hva synes du?
 
 
- Kristina <3

Resten av ditt liv - Timbuktu

 

- Kristina <3


Lil Wayne - How to love

Far frysninger av den...

 
 
- Kristina <3

Calvin Harris - Feel so close

 

- Kristina <3


Svar

Her er et lite svar til dere som ikke likte at jeg ikke likte Rebekka Black's nye sang:

Dette handler da bare om at jeg synes musikken (stemmen, videoene og selve sanginnholdet) til Rebekka Black er ekstremt dårlig. Akkurat som annmeldere i aviser kan gi filmer dårlig kritikk kan jeg gi denne sangen dårlig kritikk. Mener dere kanskje også at Aftenpostens filmanmelder mobber Jake Kasdan (ressigøren) når han kaller "Bad teacher" en dårlig film? Blir du Sandra kvalm av han når han mener at filmen ikke er morsom? Synes Anonym at anmelder burde skamme seg som ikke likte filmen og gav utrykk for det på Dagbladets nettside (http://oslopuls.aftenposten.no/film/article562033.ece)? Det tviler jeg på. Hadde noen beskyldt meg for å mobbe Rihanna hvis jeg sa jeg synes hennes nye singel "Cheers" var dårlig (noe jeg foressten mener)? Neppe! Rebekka Black gav ut en sang og fikk helt sikkert uendelig mye pepper for det. Sånn jeg ser på det så dropper man slikt om man ikke har ryggrad til å få andre menneskers mening uavhengig om det er positivt eller negativt. (Men så klart! Har hørt noe om at hun ble "lurt" og det er i så fall ikke bra). MEN (stort men)når du etter en slik smell kommer med enda en sang bør du hvertfall tåle å få høre det, og det tror jeg faktisk også hun gjør. Det ser hvertfall ut som hun er ekstremt fornøyd med seg selv og sin karriere i musikkvideo nummer 2. I tillegg hadde hun jo tydligvis fans noe jeg trodde ikke var tilfelle. Men jeg er glad på hennes vegne for at du Sandra, Anonym, Be, Isabelle, R og dere andre liker musikken hennes. Herligfred, smaken er som baken -delt! :-)

Jeg liker forressten dette blandt annet:
Hvis ikke dere liker det så går det greit. Skakke' si det til Sonny Moore (Skrillex) ;-)

 

- Kristina <3


Dag 2

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå. 

 
 
- Kristina <3

Ikke igjen?!

Jeg skjønner ikke at hun vil gjøre det igjen, men joda, fant nettopp enda en singel av Rebekka Black på youtube. Det er selvfølgelig ikke like galt som Friday sangmessig, men fortsatt veldig ille etter min mening. Videoen er på samme nivå som forrige spør du meg... men selvfølgelig: dette er underholdning!

Min blogg, mine meninger (om sangen, ikke jenta). Så klart!

 
Hva synes du om videoen og sangen?
 
 
- Kristina <3

Nero - Guilt

 

- Kristina <3


Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji - Pressure

 
 

- Kristina <3


David Guetta: Nothing but the beat

Her er noen leaks fra David Guettas nye album som slippes i morgen:

 
Loove this!
 
 
- Kristina <3

 


Ralvero & Dadz'N effect - In my bedroom

 

- Kristina <3


Tiesto Oslo Spektrum 12. Aug

Årh! Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen. På mandag så begynner fadderuka og den blir jo gøy, men tett etter følger skolehverdagen og alt det vanlige. Jeg føler jeg må få mest mulig ut av de siste dagene. Derfor har meg og Nadia bestemt oss for å reise til Oslo på fredag for å se DJ Tiesto i Oslo spektrum. Vi skal overnatte hos Christine og jeg håper også det blir tid til litt shopping. Gleder meg som fy! Har hørt at konserten hans er helt rå og han er jo en av verdens mest populære trance-DJer.

 
Skla du på Tiesto?
 
 
- Kristina <3

David Guetta feat. Chris Brown & Lil Wayne - I Can Only Imagine

 

 

- Kristina <3


Ny musikk!

I morgen tidlig tar vi buss inn til Oslo før vi reiser vi til Rhodos i Hellas med fly sent om kvelden. Meg, Heidi og Charlotte. Jeg kan virkelig ikke vente på en avkobling fra dette rengfylte landet og det skal bli fantastisk å endelig se litt sol og kjenne sand mellom tærene. Den norske sommeren har på ingen måte vært en særlig bra sommer!

Jeg fant ut at jeg måtte oppdatere sangene på iPoden før jeg dro. De var næmlig gått greit mye ut på dato. Tror jeg satt i omtrent 3 timer i går og fant og lastet med sanger. Sov derfor bare 3 og en halv time i natt fordi jeg begynte jobb klokken 9. Etter jobb måtte jeg kjøpe ting jeg trenger til reisen. Blant annet ny kameralader, reiseantrekk, solstift, reisehårspray, sminkefjerner, aux-kabel osv. Over 1000 kr i en fart!

Her er noen av de sangene som blir med på ferie:

 
 
- Kristina <3

 


Pitbull

 

- Kristina <3


Selena Gomez - Love you like a lovesong

 

- Kristina <3


Moves like jagger - Maroon 5 ft. Christina Aguilera

 

- Kristina <3


Loona - Vamos a la playa

 

- Kristina <3


Somone like you - Adele

 

- Kristina <3


Kids react - Rebecca Black

Regner med dere alle har hørt den grusome sangen til Rebecca Black som heter Friday. Se disse barnas reaksjon på sangen og musikkvideoen. Haha! Så utrolig bra og ikke minst ærlige kommentarer. Elsker ginger tvillingen til høyre: "It was entertaining because it was terrible". SO TRUE!

 


Men noen fans finnes det jo... Thomas.


Hva synes du om sangen?

 

- Kristina <3


Party is in my head - September

 

- Kristina <3


Call your girlfriend - Robyn

 

- kristina <3


Bingo Players - Cry

 

- Kristina <3


Joggemusikk

Nå skal jeg snart på en joggetur med tante. En av dere spurte om jeg kunne blogge sanger som jeg likte og jogge til. Plukket ut noen av de som får meg opp selv de bratteste bakkene. Enjoi!

 

- Kristina <3


San Francisco - Cascada

 

- Kristina <3


Bounce - Calvin Harris ft. Kelis

 

- Kristina <3


Rihanna - Man down

 

- Kristina <3


Rebecca & Fiona - Bullets (Nause & Adrian Lux remix)

Spol litt!

 
 
- Kristina <3

 


Partymusikk

I morgen skal jeg i bursdag og temaet er rave. I den annledning har jeg funnet fram mye bra house og partymusikk for å komme i den rette stemningen. Gleder meg! 

  frame>

 

- Kristina <3


A-lee - Hear the crowd

 

- Kristina <3


La Roux - In for the kill - skrillex remix

 

- Kristina <3


Jennifer Lopez - I'm into you

- Kristina <3


Skrillex - Kill everybody


(Dårlig kvalitet, hør den heller på Spotify)

 

- Kristina <3


Right there - Nicole Scherzinger ft. 50 Cent

 

- Kristina <3


Beautiful people - Benny Benassi ft. Chris Brown

 

- Kristina <3


Where them girls at - David Guetta ft. Flo Rida & Nicki Minaj

 

- Kristina <3


MEG PÅ SPOTIFY

Hei! En del av dere har spurt om jeg kan legge ut spotifyspillelistene mine til dere. Min PC var på reperasjon i nesten ett halvt år og da ble det ingen musikkoppdateringer. Nå derimot har jeg både oppdatert og sortert, men advarer om at det er mye gammelt.

Her er mine 3 mest aktuelle spillelister:

HER er min største spilleliste. Alle sangene!
Eks:

 
HER er partylista mi.
Eks: 
 
HER er roliglista mi.
Eks:
 


 
Enjoi!
 
 
- Kristina <3

Gleder meg!

I dag eller i morgen, er ikke sikker, har ikke fått beskjed enda, drar jeg med jentene i Reduserte fruer til Landstreffet i stavanger. I den annledning har jeg oppdatert iPoden min. Blir bra! Håper forresten vi reiser i morgen. Er ikke akkurat pakket og klar. I tillegg hadde det vært smud å slippe den ekstra natta i bil/telt. Kjenner nemlig sykdom smyge seg på og derfor har jeg nettopp pøst på med c-vitaminer i langfriminuttet. 
 
- Kristina <3

Hot Rod - Osama Bin Laden is dead Anthem

 

Alex: Tørr du poste det? Da har du både ****** og Al Quaida etter deg...

 

- Kristina <3


Ny musikk!

I dag har jeg oppdatert iPoden min: 

 
- Kristina <3

 


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits