Dagens antrekk 22.07-16


Kjole fra Shein HER (sponset)
Veske fra Lindex
Sko fra Nelly

Foto: Tom Høgstøl
 


Drapper reading

Sponset

Dere har kanskje lagt merke til at jeg ikke er særlig fan av å bruke smykker? Men liker godt å bruke klokke og synes klokkene fra Daniel Wellington er den perfekte sommeraccessoar. Nyeste tilskudd i klokkesamlingen min er den nye modellen Drapper Reading. Den er elegant med et tidløst og klassiskt design som de andre modellene fra DW. Men denne skiller seg likevel ut med romertall og blå visere på urskiven. Me like!

Få 15% rabatt ved å bruke rabattkoden KRISTINA15 når du handler. Akkurat nå får du med ekstra gratis reim ved kjøp av klokke fra Daniel Wellington HER!


 


Lace


Perfect soft BH from Lindex Ella M. kr 2494 down, 1 to go

HURRA! I dag er nok en eksamen overstått og det føles helt sinnsykt deilig. Jeg føler meg minst ti kilo lettere, kanskje til og med tyve fordi den gikk over all forventning. Jeg tror det er slik at man ofte har mer kunnskap mer enn man tror. Det anbefaler jeg at dere å huske på hvis dere også er midt i eksamensperioden. Det er ikke bare dagens eksamen som tyder på det. Nå nettopp da jeg og Simen så Huskestue naila jeg mange av Norsk-spørsmålene. Selv om jeg har bachelorgrad i Nordisk språk og litteratur hadde jeg aldri trodd jeg kunne svare på de spørsmålene som ble stilt. Det er morro å kjenne at utdanningen har noe for seg og at jeg faktisk sitter igjen med litt kunnskap, haha!

Og en ekstra bra dag blir det når også lønn og feriepenger kommer på konto. Dobbelt hurra! Da blir det litt eksamenspremieshopping når siste eksamen er i boks om bare en uke. Denne sesongen digger jeg hvitt så her er en liten inspirasjonskollage med noen av mine hvite wanties.

 


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER (ad.links)

 


Antrekk 22.05-15

Hei dere!
Denne dagen har vært ganske digg! I dag har jeg nemlig levert nok en eksamensoppgave, kanskje den værste noen sinne. Men nå er det takk-og-lov overstått og jammen tror jeg ikke det ble så aller værst heller -håper jeg.

Til nå har jeg levert to eksamensoppgaver og en bacheloroppgave. Da gjenstår det heldigvis bare en skoleeksamen og en oppgave igjen. Skoleeksamenen er en kortsvarsprøve jeg har i neste uke, og eksamensoppgaven går ut på å lage en nettside. Jeg har faktisk startet arbeidet med nettsiden jeg skal lage allerede i dag, med en liten fotoshoot. SÅ mye gøyere enn novelle- og interaksjonsanalyse skal jeg si dere!

Slenger med noen bilder som jeg tok med Tom før eksamensperioden tok helt av. Har hatt så mye å gjøre at jeg helt har glemt å dele dem. På søndag har jeg og Tom en ny liten foto-date så nå var det på tide!


Ray Ban Round fra Junkyard HER (sponset)
Fila tights fra Junkyard HER (sponset)
Calvin Klein Bralette fra Junkyard HER (sponset)
Reebok sneakers HER (ad.link)
Bomber fra Gina Tricot
Topp fra Cubus

Foto: Tom Høgstøl


BikBok: 10% studentrabatt

Halloen dere ♥

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og gi dere et lite student-tips, sånn fra jente til jente. Ut mai måned, i år som i fjor, så har BikBok rabatt til alle studenter. Viser du studetkortet ditt i kassen får du 10% avslag på det du kjøper. Jeg vet ikke helt om det var tanken bak det, men dette er jo en liten glede for hardtarbeidende studenter i en mildt sagt kjip periode. Med så mye innesitting, lesing og skriving synes jeg det må være lov å unne seg noe fint, og da kommer selvsagt noen prosenter godt med!

Her er to av mine siste kjøp fra BikBok. Helt nydelige korte blondetopper med spagettistropper. Toppen heter "Ulrikke" og koster så vidt jeg kan huske bare 149kr. Jeg har den faktisk i sort også, men jeg synes de to lyse gjorde seg så godt sammen på bildet at den sorte ikke fikk være med, hehe. Skikkelig sommerlige, men også perfekt til en svingom' på byen. Go get em!

Var de ikke søte?


Crop !t

I vår og sommer kommer jeg til å være crop-toppens største fan. Hva med dere?


Blomstertopp HER, cross-top HER


Topp HER


T-shirt HER og mesh-top HER

Sponset


XX-XY//FILA

Årh, for en deilig og avslappende helg så langt! Fredagskvelden tilbrakte jeg med Charlotte T, Jeanett og taco, og lørdagskvelden med Charlotte S og taco. Det er mye Charlotte og taco på en helg, men jeg følte jeg hadde godt av både god mat og litt venninnehygge. Dessuten kom Charlotte S til meg nesten direkte fra ferie i Dubai, så da var det ekstra mye å snakke om. Den jenta reiser nemlig nesten mer enn hun er hjemme, så nå var det en islandferie, trondheimstur og dubaiferie siden jeg hadde sett henne.

Alt det fornuftige jeg skulle gjøre har det derimot ikke blitt noe særlig av. Jeg har vært på jobb, men alt jeg skulle gjøre av skolearbeid, blogging, skrive masse mail osv. har blitt utsatt. Typisk meg! Men nå fikk jeg hvertfall blogget litt i dag omsider, og så er planen og vie resten av palmesøndagen til skole og besteforelderebesøk. Motivasjon til skolearbeidet er en hel kurv med påskegodt som jeg fikk fra min kjære før han reiste hjem til Skien. Skal vise dere den i morgen ellerno!

Her er forresten denne helgens antrekk. Det er faktisk ikke kødd når jeg sier jeg har bodd i mine nye comfy, kule godbiter fra XX-XY//Fila denne helgen. Jeg digger sporty klær, 90-talls stil og det komfortable, så disse plaggene fra Fila for Junkyard passet meg ypperlig.

XX-XY//FILA tee HER, XX-XY//FILA tights HER, Calvin Klein bralette HER

Ønsker dere en fin-fin palmesøndag ♥

Sponsede klær


Gavedryss i helgen

Heisann!
Håper dere har hatt en fin helg. Selv har jeg forsøkt meg på en lese-helg, men jeg hadde nok håpt på å få lest litt mer enn det jeg har gjort. Likevel har jeg fått unna en del andre fornuftige ting, så nå er jeg i rute på sånn omtrent alt utenom skolearbeid. Heldigvis er det bare en uke igjen til påskeferie og forelesningsfri så da ser jeg for meg at jeg får muligheten til å få gjort en hel masse. Simen skal også hjem til Skien i påska så da blir det nok lettere å holde fokus og, haha ;-)

Han har forresten vært verdens søteste og overrasket meg med tidenes mest gjennomtenkte og sjarmerende gave i helgen. En superfin påskegave som jeg kommer til å sette enormt pris på i et par uker fremover. Ettersom den var litt påskete og derfor kanskje kom litt for tidlig, skal jeg ikke avsløre den her på bloggen før til helga. Da skal dere få se hvorfor jeg er så imponert -for dette er det uten tvil lagt både tid og kjærlighet i!

Men Simen har fått en (om jeg får si det selv) kjempefin gave av meg og. Vi har nemlig begge to fått oss nye, matchende klokker fra Daniel Wellington. Denne gangen med reim i fine, vårlige farger. Digger at vi kan bruke samme klokke (bare selvsagt i dame/herremodell med forskjell på størrelsen). I den anledning har jeg rabattkode som gir 15% på DW-klokkene. Bruk DWkristinabe i kassen hvis du, kjæresten eller dere begge er gira på ny, fresh klokke!: Finn din favoritt HER!
15% hos Daniel Wellington: bruk koden DWkristinabe i kassen. Finn din favoritt HER!

Sponsede klokker


24 FLEX-serien: Introtilbud

24 Twentyfour har nettopp lansert sin nye treningsserie FLEX, og jeg har vært så heldig å få teste både tights og overdel denne uken. Begge delene kommer i råkult design, med dyrisk print og i tøffe farger. Bare se på bildene! Det som derimot ikke kommer frem på bildene er kvalitet og passform -er plaggene like funksjonelle som de er kule mon tro? Etter å ha brukt dem på både rolig yogatrening og en knallhard crossfit-økt denne uka er mitt svar ja! Uten tvil gode treningsplagg som jeg kunne anbefalt en venninne.


♥ FLEX TIGHTS :
Normal høyde på livet, med bred strikk og uten knytting. Tightsen er i et behagelig, men fast stoff og er ikke gjennomsiktig. Strammer heller ikke nederst på ankelen og var etter min mening i en helt perfekt lengde. Disse er LIMITED EDITION. Du finner dem HER!

♥ FLEX SINGLET :
Utrolig mykt og behagelig materiale av bambus. Tettsittende, men strammer ikke. Du finner den HER!Hvis du ikke allerede har fått det med deg på Instagram så får du 30% på alle treningsnyheter hos twentyfour.no ved å bruke koden FLEX denne helgen. Dette er et introtilbud i anledning den nye serien, så vær rask og husk at etter søndag er det stopp! Det har også kommet mase kult til gutta som er verdt å sjekke ut :-)

Jeg fikk også noen andre fine 24-godsaker i posten sammen med FLEX-serien tidligere denne uka. Blandt annet knæsj rosa pannebånd og buff som kommer til å bli mye brukt på skitur i påska og løpeturer fremover mot våren. Jeg fikk og en løpegenser i nydelig helt nydelig ferskenfarge med lilla detaljer jeg gleder meg til å teste. Er det noe 24 Twentyfour er gode på så er det farger. Digger det!

 
Har noen av dere testet FLEX-serien allerede?

Sponset


What to wear?

Jeg har ikke vært ute på fire uker nå, men i helgen er det bursdagsparty til to flotte venninner på agendaen. Gleder meg kjempemye til å feire dem med en knallfin venninnegjeng. Lørdag smeller det og siden det er bursdag tenkte jeg for en gangs skyld å hive på meg et skjørt eller kjole. Problemet når jeg skal ut i helgen pleier som regel å være å finne noe å gå i, men denne gang er problemet å finne HVA jeg skal gå i. Når jeg ikke har vært ute på så lang tid har det hopet seg opp mange garderobenyheter, her er noen:


Topp HER, skjørt HER


Kjole HER


Topp HER, skjørt fra Lindex


Kjole HER

Noe dere likte?

Sponsede klær


Easy like sunday morning

CK Modern Cotton thong set SORT HVIT (jeg har Small i underdel og Medium i overdel)
CK Modern Cotton brief set SORT HVIT
CK Modern Cotton short set SORT HVIT

Annonselenker


På VGs forside

For en lang dag det har vært! Nå er jeg egentlig superklar for å legge meg, men jeg tenkte det var på sin plass å oppdatere bloggen med et aldri så lite innlegg først. Fredagen min startet tidlig på trening sammen med min kjære -så det er ikke rart øyelokkene kjennes ganske tunge ut nå. Ettersom Simen er på hyttetur i helgen, tenkte vi det var koselig å ta en økt sammen før han dro. Og det ble det! Vi trente god gammeldags styrketrening med blandt annet dips, bicepscurl, og benkpress. Skikkelig lenge siden jeg hadde hatt en slik økt, men det er greit å variere litt synes jeg.

Etter dette har jeg dratt fra det ene, til det andre: kjøretime, veiledningstime, jobb, og 50 års dag til mamma. Mye på tapetet denne fredagen med andre ord, og i mellom alt dette har det tikket inn med meldinger om at jeg befinner meg på VG.no's forside. På både facebook, sms og snap har jeg fått beskjeder og lenker. Min mote har nemlig brukt et av antrekkbildene mine fra Instagram til en sak om strikkegensere, og det er jo ikke til å stikke under en stol at det er litt stas!!

Les MinMote-saken HER
Dagens antrekk 04.11-14


Sheinside kåpe HER og bukser HER (sponset)
Reebok sneakers HER
NLY veske
Bluse fra Lindex

Foto: Jeanett Olsen -sjekk ut hennes antrekk ;-)

Ad.link


Weekend wanties

God kveld, og ikke minst helg, dere♥
Denne fredag ettermiddag har jeg jobbet frem til klokken 7. Kjipt tenker dere kanskje, men gud som jeg setter pris på fredagskvelden etter noen timer på jobb! Jeg har tilbringt den på sofaen foran TVen og PCen, men ellers alene faktisk. Noen ganger er det litt behagelig å være helt alene også synes jeg. Man kan velge fritt hvilket program man vil se og får med seg alle vitsene på Nytt på Nytt. Attpåtil har jeg spist favorittmaten min i kveld. Da tenkte dere kanskje taco, men det er faktisk en ting som er bedre enn taco, og det er restetaco. Sinnsykt digg å ha leftovers i kjøleskapet og slippe å dra frem stekepanner og skjærebrett. Etter å ha tredd på meg en kosebukse og fjernet sminken kunne jeg bare dra plastfolien av torsdagstacoen og slenge meg på sofaen. Gave!

I tillegg til å ha fortært to tacolefser, sett gullrekka, litt idol og fantastiske Sophie Elise på senkveld har jeg skjemshoppet litt i kveld. Jeg har ikke brukt en krone, ettersom jeg ikke har så mange av dem igjen denne måneden. Men jeg har kikket og allerede lagt store planer for neste månedes lønning. Her er noen av mine weekend wanties:Beauty bag fra Day Birger et Mikkelsen, nude heels fra Miss Selfridge, River Island hatt, Undertøy fra Calvin Klein, perleøredobber fra JFR, crop top fra Estadeur og Jax veske fra Marc By Marc Jacobs

Happy weekend y'all♥

Ad.links


Dagens antrekk 17.10-14
Fuskepels fra H&M
Genser og veske fra Lindex
Skinnbukser fra Sheinside
Reebok sko HER

Ad.links


Happy shopping

God formiddag alle sammen!

I dag er dagen for et av årets største shoppingeventer og jeg ville bare innom for å minne dere på det. Miintos shopping spree vil man ikke gå glipp av. I 24 timer gjennom hele dagen har miinto 20% rabatt på hele butikken, og det er med andre ord store muligheter for å gjøre et eller flere kupp. Husk å bruke rabattkoden SHOPNOW når du kommer i kassen. Her er noen av mine Miintofavoritter:


By Malene Birger genser HER, By Malene Birger veske HER,Ganni body HER, By Malene Birger iPhone case HER, Ugg Australia HER, Second Female bukser HER, By Malene Birger skjerf HER, jakke fra ARV HER, New Balance sneakers HER, Ugg Australia votter HER og Leo Wulf veske HER

Ikke glem å buke rabattkoden SHOPNOW for å få rabatten trukket fra i kassen. Happy shopping ♥

Annonse


Dagens antrekk 13.10-14

I dag har jeg luftet årets nye teddycoat fra Arnie Says og jammen fikk jeg det ikke fotografert den på også. Med litt hjelp fra kjempesnill kjæreste selvsagt. Jeg er utrolig fornøyd med jakken og synes den er dritfin, men den er desverre ikke så varm som jeg hadde håpet på. Derfor må jeg for all del ikke glemme å ta den i bruk når jeg først har sjansen og været er bra.

Jeg har desverre fått gjort minimalt av det jeg hadde planlagt i dag. Skolearbeid, forsømt bloggarbeid og kjøretimen får jeg ta i morgen. Jeg og Simen har i det minste vært på senteret og funnet bursdagsgave til han og så har vi fått en treningsøkt sammen. Den var grusom fordi jeg heiv i meg en havregrøt fra 14 rett før. Jeg pleier alltid spise ca en time før trening så i dag tok jeg burpees, legraises, mountainclimbers osv. med havregrøt som presset seg opp halsen. Ikke digg, men jeg kom meg gjennom.
Jakke fra Arnie Says
Genser fra Bik Bok
Briller fra Ray Ban
Converse HERFRA

Ad.link


Antrekk 11.10-14

Jakke fra Sheinside HER
Veske fra NLY accessorise HER
Boyfriendjeans fra Lindex
Sko fra Forever21
Cap fra Ebay (lignende HER)


New fav.

Si hallo til min nye favoritt over skuldra dere! Denne vesken fra NLY accessories har ikke fått ligge i fred ett sekund siden jeg mottok den i posten for et par uker siden. Jeg synes den har en helt perfekt størrelse for en tur på byen og designet passer til alt. Ikke minst er det fort gjort å forveksle den med den langt mer kostbare Chanel Boy, og det at den ser eksklusiv ut er jo ikke akkurat noe minus. Vesken koster 399 kr og kan kjøpes HER -boy on a budget med andre ord!Luksusversjon fra Chanel, etterligning fra NLY accessorise HER

Ad.links


Dagens antrekk 02.10-14Jakke fra Sheinside HER
Skjørt fra Nelly HER
Veske fra Nelly HER
Croptop fra BikBok
Sko fra Jeffrey Campbell
Ringer fra Lindex

Foto: Jeanett Olsen

Ad.links


I love hats


1. HER, 2. HER, 3. HER

Ad.links


Trendsales pop-up shop

Heia dere! Håper dere har hatt en fin dag, min har vært grå, trist og kald, men slikt må man vel bare begynne å vende seg til. Jeg ville gentlig bare komme med et lite tips før jeg går til sengs. For de som ikke bor i Kristiansand og dermed ikke fikk med seg vårt fantastiske loppemarked her i helgen(hehe), er det nå en ny mulighet til å gjøre vintagekupp i Oslo. Min favoritt secoundhand-nettbutikk har nemlig pop up shop midt i Oslo og her er det mulig å finne flotte vintageskatter helt frem til 12. oktober. Anbefaler å legge turen innom dersom dere bor i nærheten!

Annonse


Dagens antrekk 22.09-14
Genser fra 6ks HER
Jeans fra Monki
Hatt og veske fra Lindex 


Stor jakkeguide:

Når høsten sniker seg på er tiden inne for å gå til innkjøp av nye, varme jakker. Det finnes utrolig mye å velge i hvis du skal handle jakke på nett så det kan være fort gjort å gå seg litt vill i utvalget. Derfor har jeg laget en kjempestor jakkeguide som jeg håper kan inspirere dere. Jeg har trukket frem noen av høstens jakketrender og også flere klassikere, så det skal godt gjøres å ikke finne den nye favorittjakka blandt disse. Noen av jakker til budskjettpriser har jeg merket med hjerter, og jeg har også pekt ut mine personlige favoritter.


1 HER, 2 HER


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER


1 HER, 2 HER, 3 HER


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER1 HER, 2 HER1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER

 1 HER, 2 HER, 3 HER1 HER, 2 HER

 


1 HER, 2 HER, 3 HER1 og 2 HER
1 HER, 2 HER1 HER, 2 HER
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER

Fant dere noen favoritter blandt disse?

Ad.links


CASUAL MONDAYJeans fra Levis
Reebok sneakers HERFRA
Daniel Wellington klokke HERFRA
Genser fra Gina Tricot
Ray Ban Wayfarer HERFRA

Ad.links


Gårsdagens antrekk 11.09-14


Veske fra Gina Tricot
Kjole fra Lindex
Sneakers fra Reebok HER
Ray ban solbriller
Klokke fra Daniel Wellington HER

Foto: Marthe Borge

Ad.links


Gårsdagens antrekk 10.09-14


T-skjorte og bukser fra Lindex
Blazer fra Kappahl
Veske fra Romwe HER

Foto: Marthe Borge


Love Tag by Jane Kønig

Er det flere enn jeg som er hodestups forelsket i Love Tag-smykkene fra Jane Kønig? Jeg hadde egentlig satt det på ønskelisten min og tenkte at det kunne være en koselig ting å ønske seg i gave av kjæresten, men vips så var det mitt i goood tid før jul. Sweet bloglife, haha!

Jeg bestilte mitt smykke i rosaforgylt sølv. Gull er egentlig min favoritt, men jeg har blitt litt lei gull etterhvert også syntes jeg sølv blir veldig kaldt til meg. Derfor gikk jeg altså for en farge som skiller seg litt ut. I smykket mitt har jeg en liten Love Tag med en inngravert K for Kristina, og en litt større Love Tag med en inngravert S for Simen. Skikkelig søtt -det syntes tilogmed han! Jeg bestillte meg også en kjempestilig ring som matchet smykket.

www.janekoenig.no velger du selv hvordan smykket ditt skal være. Det går an å velge mellom to forskjellige typer kjeder: kulekjede eller ankerkjede. Du kan også velge antall Love Tags selv og hvilken bokstav, eller eventuelt tall som skal være inngravert. Ta for eksempel forbokstaven til noen du er glad i, enten det er familie, venninne eller kjæreste. Kanskje du har et lykketall eller du kan velge dine egne initialer. Gjør det til ditt eget!
Love tag-smykke og ring fra Jane Kønig i roseforgylt sølv HER

Var det ikke fint?

Sponset smykke


KRSby: Slik styler du "helseskoene"

God kveld!
I går hadde jeg en skikkelig bra dag. Jeg og Camilla ville benytte sommerdagen til å være ute i sola og få oss litt farge. Vi var faktisk "på tur" i 8 timer til sammen med hundene hennes. Ikke på den måten at vi gikk i 8 timer i strekk, men vi tilbrakte altså omtrent hele dagen i friluftsområdet Jegersberg. Vi startet turen vår med å slå leir ved Jegersbergvannet, før vi senere gikk opp til Den Omvendte Båt. Det var skikkelig digg temperatur både på land og i vann og både vi og hundene fikk badet masse. Jeg og Camilla frisket til og med opp i stupeferdighetene!

Men det var ikke bare friluftsliv på tapetet i går. Jeg hadde nemlig også besøk av journalist Lena fra KRSby tidlig på dagen. Saken hun har skrevet ligger nå ute på KRSby.no og dere kan lese det og se flere bilder HER. Jeg har bidratt med tips til hvordan man kan style helsesko-moten som er så populær i sommer. Det var kjempehyggelig med besøk av Lena, også er det jo litt stas å bli tatt bilde av uten å ha tvunget fotografen, hehe..


Alle foto: KRSby/Lena Rustan Fidjestad

Les hele saken HER!!!


Sandal lookalike

Birkenstock-sandalene er kjempeheite i sommer og jeg har kjøpt meg helseskoene i både hvit og sort. Jeg digger dem og har allerede brukt begge parene en hel masse. Birkenstock sandalene ligger på 800-900 kr, men heldigvis finnes det kjempemange stilige og rimeligere etterligninger. Kanskje enda finere enn orginalene. Jeg har funnet fram mine favoritter fra Nelly til dere til bare 199 kr og 249 kr. Klikk på linkene nederst i innlegget for å komme direkte til skoene :-)
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Ad.links


20% på hele Miinto

God søndag dere!

Ville bare innom for å minne om at Miinto har 20% på ALLE varer i morgen, dvs. mandag. Tilbudet varer i 24 timer ut dagen. Som dere sikkert vet har Miinto et kjempestort utvalg av kjente merkevarer og også masse fine treningsklær. Her finner du blandt annet merkene Nike, 2XU, Under Armour, Reebok, Casall og Adidas. En god anledning til å friske opp i sommergarderoben altså. Her er en liten inspirasjonskollage med favoritter i peach, men dere kan skjekke ut hele utvalget HER eller hele utvalget av treningsklær HER.


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8.HER, 9. HER, 10. HER

Happy shopping!

Innlegg i samarbeid med Miinto


Etterlengtet sommerferie

Hei igjen dere!

Jeg har vært veldig dårlig på bloggfronten i det siste, men jeg har en god nyhet: det er bedre tider i vente! Endelig har jeg sommerferie fra skolen. Alle eksamner og bacheloroppgave er i boks og nå har jeg (mest sannsynelig) en bachelorgrad i nordisk språk og litteratur. Jeg fortjener virkelig ferie nå om jeg får si det selv, den siste måneden har jeg jobbet rumpa av meg og jeg kunne faktisk ikke vært gladere for å endelig være ferdig. DEN FØLELSEN faktisk :-D Nå gleder jeg meg masse til å trene, blogge, jobbe og nyte årstiden.

Om sommeren er det dessuten så gøy å kle seg. Jeg gleder meg til å bare kunne slenge på meg en sommerkjole før jeg går ut døra. Egentlig ikke en typisk kjole og skjørt-jente, men i eksamenstiden har det blitt en del online shopping der blandt annet disse plaggene har blitt klikket hjem. Sommermoten i år er veldig feminin med duse farger, romantiske blonder og blomsterprint. Jeg er faktisk fan! Her er litt romantisk sommermoteinspirasjon fra Zalando:

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER

Annonse


Infinite love necklaceDogeared smykke fra Image Kristiansand


Ray Ban: Clubmaster

Måtte bare innom for å tipse dere om at Nelly har fått inn den kjempepopulære Ray Ban modellen Clubmaster. Jeg har dem selv og elsker dem. Passer til alt og alle og er bare kjempekule. Et av mine favoritt brillepar helt klart! Bestill før de blir utsolgt og møt våren i splitternye shades :-)
Ray Ban Clubmaster HER. Se andre farger og andre brillemodeller fra Ray Ban HER.


Summer musthave

Jeg elsker at Nelly Shoes har begynt å komme i størrelse 35. Endelig kan jeg også handle rimelige, trendy sko fra Nellys eget merke. Jeg har hatt planer om å kjøpe Birkenstocksandalene lenge, men har valgt å utsette det til nærmere sommeren. Men så her om dagen dukket plutselig et par kopier fra nettopp Nelly Shoes opp i "siste nytt"-kategorien. De er kjempefine og kommer i både hvit og sort til bare 199kr. De blir nok utsolgt på nullkommaniks til den prisen, så derfor klikket jeg dem hjem i sort med det samme.
Sandaler HERFRA

Liker dere sandalmoten?

Ad.link


Trendsales: Classic chic

Hei og god morgen!
I dag har jeg faktisk en full jobbdag på tapetet før trening og alt annet. Men hipp hurra det er fredag! Det må likes om man skal aldri så mye på jobb.

Jeg er forressten i nyhetsbrevet til Trendsales denne uken. Jeg har stylet noen av vårens hotteste nøkkelplagg, blandt annet trenchcoaten, triovesken og spagetthistropper. Dette er selvsagt plagg du kan finne på Trendsales. Happy shopping!


Finn antrekket HER

Legger ut flere bilder av antrekket i løpet av helgen!

Annonse


Sjakkbrett slip ons

Heihei!
Ville bare innom bloggen mellom dagens yoga og oppgaveskriving for å gi dere et lite tips. Nelly har fått inn igjen sjakkbrett-slip ons'ene fra Vans som tidligere ble helt utsolgt HER. Slip ons er kjempehot i vår og til sommeren og den klassiske rutete modellen til Vans er min favoritt. Jeg synes de er kjempekule og røffe samtidig som de er litt old school. Husker at jeg gikk ikke med annet enn rutete vans på ungdomsskolen. Det er gøy når ting du tidligere har brukt kommer tilbake til motebildet! Disse sliponsene funker til alt: boyfriendjeans, dressbukser, skinnbukser, skater skjørt og ja, til og med til kjole kan jeg se dem for meg -digger dem!
Finn dem på nelly HER

Ad.links


Perfect trench coat


Selected Femme trench coat HERFRA

Ad.link


Eyelash lace dress

Her om dagen fikk jeg en ny kjole fra Sheinside. Den var helt nydelig synes jeg, og jeg må derfor vise dere den selv om den til min store skuffelse ikke passet. Den var både for kort og det var ikke sjans at jeg fikk lukket glidelåsen øverst. Det synes ikke så godt på bildene, men selv for meg som er 1.60 var denne i korteste laget. Til vanelig bruker jeg XS, men denne er for liten i S så jeg vil si den er liten i størrelsen. Men til poenget: Var den ikke utrolig fin?


Kjole fra Sheinside HER

Sponset


Perfect basics


Topp HERFRA, skjørt HERFRA, skinny jeans HERFRA og den lille sorte HERFRA.

Ad.links


Vårskoene ruller inn!

Det er så fantastisk at det endelig begynner å bli litt varmere i lufta. Våren er rett rundt hjørnet nå og jeg har byttet ut votter med hansker når jeg har syklet til trening denne uka. I dag har jeg til og med funnet frem noen par vårsko fra i fjor¨som enda duger. I butikkene ruller også vårskoene inn og det er best å være tidlig ute for å få fatt i årets heiteste sneakers. Derfor har jeg så vidt begynt å titte litt rundt og her er noen sko-favoritter jeg fant på nelly. Håper den sporty casual trenden som er aldri tar slutt. ELSKER sneakers gjør jeg. Lenge leve!
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Ad.links


Antrekk fra februar 2013

Det blir lite antrekkinnlegg om dagen på grunn av regn, snø og sludd. Derfor fant jeg fram noen antrekkbilder fra februar i fjor som jeg kunne krydre litt med her på bloggen innimellom all maten. I dag er det faktisk opphold her i Kristiansand og et dagens antrekk kunne vært aktuelt dersom jeg faktisk hadde hatt på meg et antrekk.

Men i dag er jeg hjemme fra både trening og skole og dagens antrekk er dermed kosedress og kattetøfler. Hosten min har nemlig holdt meg våken store deler av natten. Jeg har hostet i snart to uker nå, men jeg har fått time hos legen i morgen for å sjekke om det er kikhoste og forhåpentligvis få noe for det. Jeg hadde helt glemt hvor kjipt det er å være syk, men fordelen er at jeg får med meg skiskytinga og Ole Einar i ettermiddag. HEIA!
Antrekk fra februar 2013.


EXTENDED

I morgen lanserer Lindex sitt nye motekonsept Lindex Extended. Kolleksjonen består av moderne og trendy plagg i helt fantastiske materialer som falt helt i smak for min del. Min største favoritt er en hvit scuba-jakke som jeg forelsket meg helt i da jeg og Simen var innom butikken i kveld for å sjekke ut kolleksjonen. Klærne kommer i utvalgte butikker og på lindex.no i morgen (05.02-14). Her er noen bilder fra kolleksjonen:
Favorittplagget mitt er denne scuba-jakken i hvitt.
Denne tror jeg kommer til å bli en bestselger!

Hva synes dere om kolleksjonen ut i fra bildene?


Daniel Wellington: Classy Sheffield

Er det et tilbehør jeg bruker mye så er det klokker. Jeg går skjeldent med smykker, armbånd og øredobber, men klokker elsker jeg. Jeg har drøssevis med klokker, men mine favorittklokker er fra Casio og Daniel Wellington. Nå har jeg nettopp fått den nyeste damemodellen til DW i posten og den er kjempefin. Den nye modellen har samme minimalistiske og klassiske stil som resten av klokkene fra DW, men denne er litt smalere og har diamanter på urskiven i stedet for tall. Dette gir klokken et mer elegant og feminint uttrykk enn den bredere modellen jeg har fra før av. En ny Daniel Wellington-favoritt i klokkesamlingen med andre ord!


Daniel Wellington Classy Sheffield HERFRA

Hva synes dere? Er det flere enn jeg som elsker de klassiske klokkene til Daniel Wellington?

Sponset


Quilted SweatshirtEt av vårens absolutte musthaves er den vatterte sweatshirten. Denne er fra Nelly Trend HER.

Ad.link


Discopantsen tilbake på Nelly

Hei, og god kveld! Ville bare innom bloggen for å minne dere på at Nelly har fått inn den kjempepopulære discopantsen til Estadeur igjen. Oppdaget den nettopp da jeg bladde meg gjennom masse flotte nyheter HER. Jeg har selv discopants og bruker mine veldig mye. De er helt perfekte å ha på byen til en liten, søt topp og et godt alternativ til vanlige sorte jeans. De er dessuten utrolig gode å gå i og Estadeur sine koster kun 299 kr. Kjøp dem HER.

Estadeur Discopants kr 299 HER.

Her er noen av antrekkene jeg tidligere har publisert på bloggen med discopants. Mine er fra American Apparel, men de ligner veldig på Estadeur sine. Jeg har discopants i sort og rød fra American Apparel og så kjøpte jeg et par o glitter gull på Primark da jeg var i London.

God helg alle sammen. Nyt den♥

Ad. links


New in: Glitter playsuit

Yess, playsuiten jeg bestilte her om dagen passet perfekt! Jeg kjøpte den i small fordi jeg var redd den skulle bli for kort i XS. Den er jammen meg liten nok fra før av, så vil heller ha den litt romslig enn tight. Jeg er utrolig fornøyd med den. Den sitter som et skudd også synes jeg fargen er så utrolig lekker. Ikke minst elsker jeg utringningen både foran og bak. Dere finner playsuiten min HER og dersom dere bestiller senest 26.12 før klokken 12.00 får dere den før nyttårsaften.
Ny playsuit HERFRA (bestill før 26.12 kl 12.00 så får dere den før nyttårsaften!)


Til nyttårsaften

Egentlig hadde jeg bestillt en paljettkjole fra Nelly som jeg skulle ha på nyttårsaften, men så fant jeg denne playsuiten. Måtte bestille den på flekken. Oh hot damn! Da blir det paljettkjole på julebord i helga :-)


Playsuit HER

Ad.link


Five outfits for Christmas

Nelly bugner av festklær til party sesongen og jeg lot meg inspirere av alle de flotte nyhetene i kjolekategorien til Nelly i dag. Jeg har satt sammen fem antrekk som jeg syntes hadde passet fint til både juleaften og julebord. Jeg har brukt kjoler i de ultimate julefargene rødt og grønt og plukket ut glitrende tilbehør og sko som matcher. Kanskje noen av dere enda ikke har kjøpt ny kjole til årets julebord eller selveste juleaften og lar seg inspirere? Nøkkelen til et perfekt juleaftenantrekk er å ikke kle seg for utfordrene. Blotte seg kan man heller gjøre på nyttårsaften, hehe. Man kan også velge plagg i materialer som skaper julestemning, for eksempel fløyel eller chiffong, og ikke minst så synes jeg man bør sørge for å glitre litt!

 


Pelsjakke kr 799 HER, kjole kr  399 HER, smykke kr 249 HER,
veske kr 499 HER, klokke kr 1995 HER, sko kr 349 HER

 Øredobber kr 149 HER, kjole kr 649 HER, Essie neglelakk kr 129 HER,
Deborah Lippmann neglelakk kr 179 HER, sko kr 399 HER

Stroppløs BH kr 549 HER, kjole kr 399 HER, OPI neglelakk kr 150 HER,
IsaDora leppestift kr 140 HER, veske kr 379 HER, sko kr 349 HER
Smykke kr 249 HER, kjole kr 249 HER, clutch kr 199 HER,
sko kr 499 HER, klokke kr 2 695 HER, OPI neglelakk kr 150 HER

KlisterBH kr 399 HER, kjole kr 449 HER,
øredobber kr 149 HER, sko kr 399 HER, blazer kr 339 HER

 

Ad. links


Julekjolen

I sommer da jeg og en jentegjeng var på dagstur til Nice fant jeg en kjempefin kjole på Zara. Jeg synes Zara har så elegante og klassiske kjoler så jeg kjøpte den på tross av at den var for lang for meg. Den var liksom en perfekt "lille sorte", med kjempefint broderi ved skuldrene. Planen var at jeg skulle legge den opp når jeg kom hjem, men det burde jeg klart å se for meg at aldri ble noe av. Siden sommeren har den derfor vært urørt i skuffen med merkelappen på -en av mange glemte plagg. Men her om dagen kom jeg tilfeldigvis over den da jeg ryddet i klærne mine. Det slo meg at den hadde vært perfekt til juleaften fordi den er så enkel, elegant og på ingen måte utfordrende. Derfor tok jeg den med til en systue i sentrum som la den opp for meg. Det kostet nesten like mye som kjolen, men var absolutt verdt det. Nå har jeg en flott kjole som jeg vurderer å bruke på selveste juleaften.

Var den ikke fin? Har dere funnet kjole til jul og nyttår?


Party-time

Stroppe-toppen har vært en trend siden i sommer og Nelly har et bredt utvalg av forskjellige modeller. Selv har jeg kjøpt meg 7 forskjellige slike topper og jeg elsker å bruke dem når jeg skal ut på byen. De er så utrolig enkle og minemalistiske, men det er nettopp dette som gjør dem så elegante synes jeg. Style dem gjerne med smykker eller annet tilbehør til et par skinny jeans og så er du klar for å feste. Glem for all del ikke å kjøpe med en klisterBH eller nipple-covers, slik at du ikke ødlegger party-looken med et par BHstropper. En helt perfekt klisterBH til slikt bruk finner dere HER og nipple-covers kan kjøpes HER.
1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, klisterBH HER og nipple-covers HER.

Ad.links


Fifty Shades og Grey by Kappahl

God kveld! Har dere hørt at Kappahl har samarbeidet med forfatterinnen av Fifty Shades of Grey, E. L. James, om en kolleksjon som lanseres 6. November? Det er selvfølgelig snakk om en undertøyskolleksjon som både er glamorøs og sexy -selvsagt helt i stil med bøkene. Jeg har vært så heldig å få tilsendt et valgfritt undertøysett og det er ingen tvil om at dette er heite saker. Mitt sett består av en søt halfstring, matchende blondetopp og en lukseriøs morgenkåpe. Romantiske blonder, helt fantastiske materialer og elegante detaljer preger kolleksjonen, og undertøyet er farget i forskjellige nyanser av grå, samt rødt og svart. Love it! Følg med -snart har dere mulighet til å vinne et sett her på bloggen♥Sponset


Nelly har fylt opp salget!

Nelly har fylt på salget sitt med masse flotte varer til en rimelig penge nå. Absolutt verdt å ta en titt på utvalget HER. Kanskje det er noe blandt mine salgsfavoritter på bildet under her som også kan friste? Det er i allefall mulig å gjøre et skikkelig kupp enten du trenger nye høstklær eller ønsker å finne julebord-, julaften- eller nyttårskjolen i god tid og til skikkelig kupp-pris. Happy shopping y'all!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER,

Sjekk ut resten av Nellys påfylte salg HER

Ad.links


AW/XIII Fanny Lyckman for Estradeur

I dag slapp den svenske designeren og bloggeren Fanny Lyckman sin andre kolleksjon for Estradaur. Her er plaggene jeg digger:

Gullringer HER
Perfect Piquet Pants HER
Basic Cropped Top HER
Trill Tee HER
Scuba Biker Jacket HER (♥♥♥)
Trill Sneaker HER
Bad Ass Biker Pants HER
Gullringer HER

Min absolutte favoritt er den hvite jakken, hva er deres?

Ad.links


H&M: Isabel Marant


Har dere hørt om Isabel Marants kommende kolleksjon for H&M? 14. November lanseres Isabel Marant pour H&M ut i butikk. Det er altså under en måned til og jeg gleder meg masse til å se plaggene live. Jeg har allerede belaget meg på å spare opp litt penger til lanseringsdagen og håper jeg får tak i noen av favorittene. Etter jeg har sett igjennom lookbooken kan jeg slå fast at kolleksjonen ikke skuffer, men det er nok baseplaggene som er mine favoritter. Er dere klar for Isabel Marant pour H&M?


Nelly VIP sale:

 


Nå er salget i gang på Nelly.no og jeg har vært så heldig å få lov til gi dere en VIPkode som gir dere tilgang til salgsvarene alledere i dag. Ved å bruke VIPkoden "vipsale" HER får dere tilgang på Nellys salg før alle andre. Det betyr at en mengde flotte salgskupp er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser. Hipp hurra, da er det bare å slå seg løs før de beste godsakene rives vekk. Til inspirasjon for dere har jeg samlet sammen mine salgsfavoritter på bildene nedenfor. Kanskje dere liker noe av det samme som jeg eller kanskje dere heller vil lete fram deres egne favoritter HER? Uansett, lykke til med handelen ♥♥♥

Hvit kjole HER, smykke HER, neglelakk HER, svart kjole HER, blå pumps HER og øredobber HER

 


Kjole HER, veske HER, loafers HER, genser HER, smykke HER, boots HER

 Blå genser HER, cap HER, skjørt HER, grå genser HER, smykke HER, armbånd HER

Enjoi♥

Ad.links


Ytterst nødvendig

Høsten er uten tvil kommet og det gjelder å oppdatere jakkegarderoben med varme kåper og jakker. Kåper har jeg allerede kjøpt flere av, og nå har jeg nettopp bestilt meg fire til fra Sheinside. I tillegg er jeg på jakt etter en fin, svart parkas med fuskepels på hetta og jeg vurderer også å skaffe meg en trench coat. Sheinside har utrolig mye fine kåper og jakker og under har jeg samlet mine favoritter fra den populære nettbutikken. Skulle gjerne hatt alle, men jeg får i første omgang klare meg med de fire som er på vei. Skal selvsagt vise dere når jeg får dem!


Alle kåper jakker og vester kan kjøpes på SheinsideHER.

Annonse


Fredag 4. oktober: Matthew Williamson for Lindex

God kveld! Ville bare minne om at kolleksjonen til Matthew Williamson slippes i Lindex sine butikker i morgen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt til å gå på jobb klokken 9 i morgen. Satser på at det bir skikkelig god kok i butikken, men det er selvsagt litt bittert ettersom jeg er raka blakk akkurat nå. Krysser alle fingre og tær for at det skal være noe igjen når lønna kommer i neste uke. Så utrolig mye fint!
Club L: 20% rabatt

Hei hei!♥
Ville bare innom for å tipse dere om at Nelly nå har 20% rabatt på en mengde håndplukkede partyplagg fra merket Club L. Blandt annet min nyeste favorittkjole (den øverste hvite i midten på bildet) er satt ned til 159 kr. Tilbudet varer kun til i morgen klokken 10.00 så da er det best å skynde seg! Direklelinker til mine favoritter finner dere under bildet, men dersom dere ønsker å se alle plaggene på kampanjen kan dere trykke HER.

Fra øverst til venstre: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Happy shopping jenter!♥


Floral dress


Kjole HERFRA

Sponset produkt


I love...


New Balance 420 kan kjøpes HER

Ad. link


Finn den rette 17. mai-kjolen

17. mai er ikke så langt unna og det er på høy tid å begynne å tenke på å skaffe seg en kjole til denne spesielle dagen. Selv fikk jeg bunad til konfirmasjonen min, noe jeg er veldig glad for i dag. Det er helt fantastisk å slippe å pønske ut et 17. mai-antrekk år etter år. Det er ikke alltid like lett å finne en passende 17. mai-kjole. På nasjonaldagen bør man ikke kle seg utfordrene, men heller ikke være for stivt pyntet. Under har jeg lagt ut mine kjolefavoritter fra Nelly som jeg tror ville passet godt til 17. mai-feiringen. Dette er rimelige kjoler til under 500-lappen. Da er det ingen unnskyldning for ikke å spare de sexy kjolene med dype utringninger og cut-outs til andre fester.


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER,

Hva synes dere om kjolene? Vet dere hva dere skal gå med på nasjonaldagen?

Ad. links


Fanny Lyckman for ESTRADAUR: Disco Pants

Som dere kanskje har lagt merke til er jeg helt frelst av disco pantsene jeg kjøpte på American Apparel da jeg var i USA. Makan til fete bukser har jeg lett lenge etter! Attpå til då er de behagelige å både gå og sitte i. Til vanelig pleier jeg kneppe litt opp når jeg skal sitte nede i bukser med høyt liv (lol), men det er ikke nødvendig i disse. Desverre sender ikke American Apparel til Norge, men jeg kan tipse om discopantsene i Fanny Lyckmans nye kolleksjon som er å finne på Nelly HER.


Rå discopants fra Fanny Lyckman for ESTRADAUR HER. Kr 599.


Bikinisesongen rett rundt hjørnet...

Hei hei!
I dag har jeg vært på jobb og der er det ikke noe tvil om at bikinisesongen allerede er i full gang. Jeg føler jeg har stått og hengt opp bikinier i hele dag. Det var utrolig mye mennesker i byen i dag og det virket som om solskinnsværet minnet dem om at det var på tide å gå til innkjøp av årets badetøy. Lindex har et kjempestort utvalg badetøy i år og under på bildet ser dere mine favoritter. Synes faktisk de lignet veldig på noen av Victorias Secrets modeller. Det er som kjent viktig å være tildlig ute med bikinishoppinga for ettersom badetøyet kommer så tidlig i butikkene er alle godsakene revet vekk innen det blir skikkelig sommer. Jeg snakker av ærfaring da jeg selv har gått på en smell flere ganger. Det er ikke morro å måtte bruke den utvaska bikinien fra forrige sesong ett år til.


Bikinier fra Lindex (bikiniene på bildene er fra Victorias Secret). Topper kr 149/99, underdeler kr 99.

Er det flere enn meg som allerede er godt i gang med årets bikinishopping?


Gold chain

Jeg har lett etter en gullenke i passe størrelse i en evighet og endelig fant jeg den perfekte på H&M i Divided avdelingen. Jeg er helt frelst av gulltilbehør for tiden og jeg synes at lenkesmykker passer til alt mulig -både pyntet og til en casual t-skjorte. Jeg hadde en gullenke fra før som jeg en gang kjøpte på Bik Bok, men nå ville jeg gjerne ha en litt mindre og jeg nølte derfor ikke et sekund da jeg fant skatten på bildene under her til bare 69 kr. Nå mangler jeg bare en lang gullenke... Hehe.Gulllenke fra H&M Divided kr 69

Var den ikke fiin?


Perfect bomber


Bomberen blir uten tvil hot i vår, vær beredt! Denne var helt perfekt synes jeg og til en veldig snill pris. HER kr 499


Vårens musthave: Army jacket

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. fra Lindex, 11. fra Cubus, 12. fra Gina Tricot


You are probably high...


Meg i dag!


Pearl sunglasses


En liten smakebit av dagens antrekk. Solbriller fra Ebay.


My favorite pair of shoes

Gleder meg til det blir tørt på bakken og jeg kan ta frem favorittskoene mine igjen. Jeg elsker de råkule converse-etterligningene jeg har kjøpt på Ebay til en slikk og ingenting. De gjør meg høyere samtidig som de er superbehagelige å gå med. Ikke tunge i det hele tatt slik som mange tror. Kvaliteten er ikke mer enn det jeg har betalt for dem så er det vått ute blir skoene liggende hjemme, men ellers har jeg ingenting å si på dem. Disse skoene vekker ikke minst oppmerksomhet og jeg har skoene i både hvit og sort. Lurer litt på om jeg skal bestille meg enda flere farger til våren, i allefall ett par til. Mitt beste kjøp noensinne? Godt mulig!


Flatforms fra Ebay. Dere kan finne dem HER.


New in: Daniel Wellington


Daniel Wellington har kommet med en kjepelekker ny modell. Kanten er i rosegull, men modellen finnes også i sølv. Classic york lady HER

Hva synes dere?


Elle-melle...

Nelly har fått in så utrolig mange nydelige kjoler og jeg har fryktelig lyst til å bestille en. Jeg har fulgt med på nyheter lenge nå og har funnet ut at jeg står mellom de to kjolene under her. Jeg er kjempeusikker på hvilken jeg skal velge så jeg lurte på hva dere synes? Jeg har lett etter kjole med utrigning som den første lenge, men er desverre ikke så fan av peplum. Frekke utrigninger kommer for fullt nå! Den andre kjolen er litt simpel, men den kan på den annen side brukes i de fleste annledninger og har en helt nydelig rødfarge. Hva synes dere?


Peplum kjolen er HERFRA og kjolen i rød og sort finner dere HER.

Her er noen andre kjempefine kjoler som jeg godt kunne tenkt meg. Noe som frister?:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Vinneren av Daniel Wellington klokken skal jeg trekke litt senere i dag etter skole og jobb :-) Lykke til alle sammen♥


The athletic tee: til under 200-lappen

Jeg elsker den sporty trenden som kommer nå mot våren. Dette blir en storfavoritt i mitt klesskap og jeg har allerede kjøpt meg 4 sporty overdeler som jeg synes er kjempekule. Her har jeg samlet sammen noen sporty topper som er å finne i kjedebutikkene akkurat nå. Kanskje dere og vil hive dere på trenden? Og det beste av alt: alle får du til under 200 kr.


Topp fra Nelly HER kr 199 (flere farger)

Liker dere trenden?


Nelly news: I LOVE BLACK
1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER  / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER


Mine antrekk fra 2012

I forbindelse med et nytt år har jeg satt sammen noen antrekk fra 2012 til dere. Det er interessant å se hvor mye man har endret seg på bare ett år. Ikke minst har også stilen min har endret seg betraktelig synes jeg. Da jeg lette gennom mapper og arkiver for å grave fram disse antrekkene slo det meg flere ganger at noen av mine nærmeste burde ha bedt meg skifte. Jeg la jeg spesielt merke til mai måned som en svært dårlig periode. Som dere ser har jeg bare tatt med 4 antrekk fra mai og det skyldes at jeg tydligvis trodde jeg kledde pastellfarger. Det gjør jeg overhodet ikke, og det skal jeg huske på når pastellfargene returnerer til butikkene i vår. Man lærer av sine feil!

Januar:

Februar:

Februar:

Mars:


April:


Mai:

Juni:


Juli:


August:September:


Oktober:Har noen en favorittmåned blandt disse?


Shine bright like a diamond


Denne lørdagen har jeg gått med mitt nye smykke fra Lindex på jobb. Skulle hatt det på nyttårsaften. Det hadde passet helt perfekt til min favoritt-lille-sorte, også synes jeg i grunn at det minner litt om et fyrverkeri. Jeg har fått dilla på statement-smykker igjen og fortiden elsker jeg alt som glitrer og skinner så dette smykke måtte bare bli med hjem. Diamonds are a girls best friend!

Hva synes dere om smykket?


Julebord stylinggolden chain

 

golden chain by jeanettolsen featuring a metallic dress

Ted Baker metallic dress, 1.390 NOK / Dolce&Gabbana platform booties, 10.405 NOK / Curb chain necklace, 205 NOK

Et lite antrekk på Søndagsmorgen! Jeg vet det er mange av dere, inkludert meg selv, som skal på julebord denne sesongen. Selv elsker jeg disse skoene! Men hallo-i-luken, ser dere prisen? Tror jeg må legge ann på nissen for å få de der.. 

(neida.) 

Men nå må jeg snart åpne boka og lese litt til eksamen. Jeg er desverre ikke like strukturert som Kristina, men i dag skal jeg prøve ; )
Ha en finfin Søndag folkens! 
- Jeanett ♥

Drugs . inspo. love//inspocollage mady by >Jeanett<

aah, som jeg elsker slike. Jeg har en helt egen mappe på mac´n som heter "drugs". Her lagrer jeg alt som inspirer meg. Når jeg er tom for inspo går jeg bare gjennom de 700 bildene som ligger der. Og jeg skal love dere. DET HJELPER ! Bildene henter jeg på forskjellige tumblr blogger som oftest. 

Og forresten, jeg har også oppdatert MIN blogg nå.  
So, if you like to, have a look! ; )

- Jeanett, gjesteblogger for Kristina ♥ 


How to style: Sweatpants


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Ad. links 


Top of my wishlist


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER


New in: Baseball jakke

Jeg har lett etter en fin baseballjakke kjempelenge uten hell. De fleste er så alt for korte og "jentete" i modellen og da jeg trodde jeg hadde funnet den ferfekte på H&M-mann her om dagen var den til min skuffelse alt for stor og klumpete selv i minste størrelse. Men nå har jeg fått en helt perfekt baseball jakke fra Mad Lady som jeg gleder meg kjempemye til å bruke. Perfekt i både passform, størrelse og farger: dødskul synes jeg!


Baseballjakke fra Mad Lady HER

Sponset produkt


25% på hele Lindex

Ville bare minne om at det er 25% på hele Lindex i dag og i morgen (30. og 31. Oktober)! Her er en liten inspirasjons kollage:


MadLady 1 år: 30% rabatt på hele butikken

Ville bare minne dere på at www.MadLady.se fyller 1 år i dag. Det må feires og Mad Lady slår til med 30% rabatt på hele nettbutikken. I dag kan dere med andre ord kjøre et kjempekupp og her er mine MadLady favoritter:Gjør ett Mad kupp HER!

Reklamebasert innlegg


Inspo: Rita Ora

Rå dame!


Black & gold


Jakke HER, belte HER, smykke HER, veske HER, jeans HER og sko HER

Ad. links 


DW: Classic Sheffield Lady

Er det flere enn jeg som elsker de stilrene, elegante klokkene fra Daniel Wellington? Jeg fikk nettopp min Daniel Wellington nr. 2 i posten og er igjen kjempefornøyd. Satser på at denne blir brukt vel så mye som min første klokke i merket. Den nye klokken er modellen Classic Sheffield for damer, den har lærreim i sort og spenne og ring i sølv. Klokkene fra Daniel Wellington kan kjøpes på hjemmesiden deres HER hvor det finnes modeller til begge kjønn. Klokkene koster fra 1 199 kr men hvis dere bruker rabattkoden "kristinabe" får dere 15% avslag på alle modellene. Rabattkoden gjelder til 15. November!

Det er alltid lesere som spør etter gavetips når julen nærmer seg. Nå skal jeg være litt tidlig ute og foreslå Daniel Wellington klokke til både han og henne under juletreet.
Daniel Wellington Classic Sheffield HERFRA

Klokken er sponset


How to style: Leo pants


1. Kåpe HER
2. Lue HER
3. Genser HER
4. Leo pants HER
5. Flatforms HER
6. Veske HER


Punk: Jeffrey Campbell


Klarer ikke stoppe å tenke på disse: Jeffrey Campbell.


Bloggers favorite: Studdded bra

Se hva jeg hentet på posten på fredag! Har tenkt på å bestille meg en nagleBH fra Madlady helt siden jeg for første gang så den på Fanny Lyckman sin blogg. Endelig er den min og den passet helt perfekt -størrelse 34/36 (S) satt som et skudd og til vanlig er jeg en 70B. Gleder meg til å kombinere BH'en på forskjellige måter og jeg har allerede mange ideer om hvordan jeg skal bruke den. Det blir en utfordring å få den til å se nogenlunde anstendig ut, og det er ikke bare-bare å "vise" den uten at det skal se krampaktig ut. Skal se om jeg kan lage en inspirasjonskollage med den til inspirasjon, men nå må jeg på jobb!


Studded bra kr 299 fra Madlady HER

Var den ikke rå?

Sponset produkt


Black n' white


En mengde kjoler: 199 kr på Nelly

Hei hei og god morgen!
Sjekket som vanlig Nelly denne morgenen før skolen og fikk øye på et kjempetilbud! Ville derfor bare innom for å fortelle og tipse dere om at en mengde kjoler nå er satt ned til bare 199 kr. Tipper det er greit å være tidlig ute for de fineste kjolene kommer nok til å gå som varmt hvetebrød. Derfor har jeg rukket å sette sammen en kollasje med mine favoritter før jeg hiver meg av gårde på sykkelen. Jeg tror nummer 2. er min absolutte favoritt. Hele utvalget kan dere finne HER.


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER se hele utvalget av kjoler til kr 199 HER

Ad.links


Latest from Ebay


Inspiration: Fanny Lyckman T-shirt: Ebay


Black boots

Jeg trenger et par sorte boots til høst og vinter. Jeg kjøpte meg et par i fjor som fortsatt er i bruk, men de er litt slitne og jeg har fryktelig lyst på noe nytt. Jeg har ikke helt bestemt meg for om de skal være høye eller lave, men de må være sorte og anvendelige. Jeg har funnet en del modeller jeg liker godt på Nelly. Nelly trend og Nelly shoes har mange fine, men de går desverre ikke ned i størrelsen min. Jeg har også funnet noen som finnes i min størrelse, men jeg vil ta en titt i de fysiske butikkene også før jeg slår til. Her er noen av favorittene mine fra Nelly:

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4 HER, 5. HER, 6. HER


Chains and casual

FASHION WEEK OG FRI FRAKT PÅ NELLY


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Elsker dette!


Today's sneak peek


Leppestift i dag igjen siden dere var så snille og rause med komplimenter på forrige antrekk. Resten kommer senere!


Gina Tricot love shoes

I dag løp jeg en mil, men hadde egentlig bestemt meg for å løpe i 1,5 timer. En gigant vannblemme som utviklet seg på fotbuen på høyrebeinet satte en stopper for det, men jeg er ganske fornøyd med en time også. Den siste halvtimen byttet jeg dessuten ut med step-maskin og situps så nå er jeg mer enn klar for en treningsfri lørdag med vin og bursdag! HELG♥

Men det var ikke egentlig trening jeg skulle blogge om nå. Jeg oppdaget nemlig nettopp at Gina Tricot har lansert skokolleksjon -Hurra for det! Jeg liker Gina Tricot kjempegodt, favorittbuttikk nr 2 etter lindex. Derfor er jeg innom nettbutikken deres hver dag for å kikke på nyheter, lookbooks og annen inspirasjon. De fleste skoene var kjempetøffe, men mange har såpass tynne heler at det er helt uaktuelt for meg å gå på dem. Jeg fant dog ett par boots som jeg godt kunne tenkt meg og som jeg i tillegg kunne kommet meg fra A til B på (de til høyre på bildet under).

Se skokolleksjonen til Gina Tricot HER

Tilleggstips! Gina har endelig fått inn camo-jeansen jeg ventet meg i hjel på tidligere. Nå har jo jeg fått tak i en kamuflasjejeans fra VILAsom jeg er godt fornøyd med (typisk at den kommer inn rett etterpå), men jeg tenkte det var ett godt tips til dere. De er jo heelt rå!


Moonspoon saloon x Buffalo

Vet noen hvor jeg kan få tak i disse? MÅ ha!


Trend: Futuristic

Jeg har falt helt pladask for de futuristiske t-skjortene og genserene fra Balenciaga. Elsker virkelig denne stilen og nå har heldigvis Gina Tricot kommet med en råkul kopi. VIL HA!


       
Hva synes dere?


Kommer snart...


Snart på Lindex


Tar frem fuskepelsen

Et sikkert tegn på at det er kaldt og går mot vinter er mine knusktørre knoker. De tørker ut og sprekker år etter år på omtrent samme tid ,og jeg får bittesmå sår hvor mye jeg enn smører meg. Tidlig i høst husker jeg min kjære sa: "Nå får du snart tørre hender igjen" og nå sitter jeg her med A-kremen og smører meg flere ganger i timen. Jeg må innrømme at jeg savner sommer litt, men vet likevel at jeg innerst inne setter pris på at vi har alle fire årstider her i landet. Jeg er nok et sommermenneske først og fremst. Likevel er jeg ikke en av dem som ikke kan fordra vinteren og reiser til syden ved en hver annledning til fordel for hytteturer med skigåing på fjellet.

Men en frysepinne er jeg uten tvil. Derfor har jeg allerede begynt å finne frem de varme kåpene mine. Leopardkåpa på bildet under kjøpte jeg for to år siden på Gina Tricot. Det er ikke en av de varmeste jakkene jeg har, men foreløpig kan den varme meg for 3. året på rad. Synes fuskepelsen er dødsfin og elsker at jeg fortsatt kan bruke den etter hele to år -for et kupp! Husker den ble utsolgt på dagen omtrent , men så la jeg merke til at en utstillingsdukke hadde den på seg i min størrelse og fikk lov til å kjøpe den. Var dritglad -en av mine gamle favoritter i klesskapet.
Leopardkåpe fra Gina Tricot (2 år gammel).


Trend: Onomatopoetikon

Lydhermende ord, eller onomatopoetikon om du vil, er i veldig vinden for tiden. Denne tegneserie-inspirerte trenden passer inn i den litt barnslige, lekende moten som kommer nå i høst. Jeg har fallt helt for dette og synes lydord er kjempekult. Sjekk for eksempel bare ut denne dødsrå t-skjorta fra Issue1.3: Er så utrolig usikker på om jeg skal bestille eller om jeg bør vente til den rosa genseren i samme merket kommer. Den ser ut til å være i samme stilen, men jeg har enda ikke funnet den på Nelly. Hmm... Hva synes dere? Vente eller ikke?


T-skjorte fra Issue 1.3 på Nelly kr 299. Dere finner den HER.


Invitasjon: Missoni

På tirsdag morgen har jeg planene klare: jeg stå opp tidlig for å få med meg lanseringen av Missoni for Lindex kolleksjonen og italiensk frokost før skolen. ENDELIG, jeg har gledet meg! Dere er forressten også invitert. KOM KOM!Flere som skal?


Ønskes kjøpt! vol.2

Fordi dere var så utrolig behjelpelige forrige gang legger jeg igjen ut noen plagg jeg ønsker å kjøpe. Hvem vet, kanskje dere har like mye peiling som sist? Jeg lurer på om noen er i besittelse av jeansene under og ønsker å selge, eller eventuelt om dere vet om noen som har dem og ønsker å selge/trenger penger? Jeg er på jakt etter camojeansen fra Gina i str 25, 26 eller 27 og den andre jeansen fra H&M Trend i str 24 eller 25 (hvis det er de størrelsene de kommer i?). Send meg gjerne mail på kristinabe@hotmail.no eller hiv inn en kommentar!


Camo-jeans fra Gina Tricot (bilde: Whatihaave) -dødslystpå!


Jeans med Detalj nederst fra H&M Trend (bilde: Trieutran)

Hjelp meg!


Featherthigts
Nylonstrømper med fjær kr 99 Lindex


Høstfavoritter@Nelly

EDIT: Nå virker linkene!

Nelly har fått inn kjempemange nyheter denne uken. Her er noen av mine høstfavoritter:


Genser 1 HER, Genser 2 HER, Genser 3 HER


Topp 1 HER, Topp 2 HER, Topp 3 HER


Shorts 1 HER, Bukse 2 HER, Jeans 3 HER


Genser 1 HER, Jakke 2 HER, Jakke 3 HER


Kjole 1 HER, Kjole 2 HER, Kjole 3 HER


Topp 1 HER, Kjole 2 HER, Genser 3 HER

Sko 1 HER, Sko 2 HER, Sko 3 HER

Ad. links


Perfect coat

Kåper er et must om høsten og jeg har kjøpt meg en ny sort på BikBok som jeg er kjempefornøyd med. Den er tynn men av 50% ull så den er varm, men jeg er ikke sikker på om den er varm nok til vinteren. Det jeg liker best med den er at den er i en perfekt lengde. Kåper blir ofte for lange til meg, men denne er helt passe. Også prisen da.. hallo. 599 kr!

Hva synes dere?


Detail tuesday:


Belte fra Gina Tricot kr 99


Fav. pants

Er det noe jeg liker godt å handle så er det bukser. Nå begynner bukser også å bli ganske nødvendig, jeg fryser i allefall allerede. Da er et jo lov å slå seg litt løs! Her er mine høstfavoritter fra kjedebutikkene i kategorien bukser:

LindexGina Tricot

Nelly HER

H&M

BikBok


Missoni for Lindex: 25.september

Lindex har inngått et designsamarbeid med det italienske luksusmotehuset Missoni. Samarbeidet har resultert i en kolleksjon som lanseres 25. september i Lindex sine butikker i Norden og mellom--europa. Med denne kolleksjonen fortsetter lindex å støtte brystkreftsaken og rosa sløyfe-aksjonen da 10% av salgsinntektene går til dette formålet. Mønsterene og designene som er brukt er typiske for Missoni og kolleksjonen består av dameklær, barneklær, undertøy og tilbehør.Kolleksjonen slippes om bare 12 dager. Gleder meg!
HER kan dere se mer!


Trend: Leo bomber


Bilder: Fanny Lyckman, Victoria Tornegren


Ebay: Leobomber kr 129 HER

Nettopp bestillt meg en bomberjakke i leopard fra Ebay. Spent på om den er fin, men til den prisen er det ikke så stor sjanse å ta!


Termo studs - Jeffrey Campbell

Se hva Nelly fikk inn i dag!


Sko HERFRA

Herregud jeg har så lyst på dem! Kjenner det brenner i lommeboka.


Buy 'em big

Jeg endte faktisk opp med å kjøpe jeansene fra Gina Tricot i to størrelser større enn det jeg vanligvis bruker. Til vanlig kjøper jeg 25, men denne gangen kjøpte jeg altså 27 for å få en litt (bare litt) baggy boyfriendlook på dem. Jeg synes buksene plutselig ble dobbelt så kule og vurderer også å klippe av nederste del av buksebeinene slik at jeg slipper å brette dem slik som på bildene under. Men det må jeg tenke litt mer over. Buksene skal ikke være pintrange i høst så å kjøpe jeansene ett par størrelser for store er ikke så dumt.

Hva synes dere?


Trend: Wedge sneakers


Bilder: Angelica Blick, Fanny Lyckman og Whatihaave


Camo/leather

Nå kan jeg angre på at jeg tok av på Ebay i går!


Fineste kamuflagejakken jeg har sett til 699 kr, kjøpes HER. (Denne kommer nok til å forsvinne i en fei, men foreløpig i alle størrelser)

Camojakken er musthave i høst!


And more...
Inspirasjonsbilder
Alle foto: Privat


Nellynytt -Høstfavoritter1. Jeans fra Nelly Trend kr 499 HER
2. Blazer i syntetisk skinn fra Nelly Trend kr 499 HER
3. Transparent topp i gull fra Nelly Trend kr 299 HER
4. Sko fra Cheap Monday kr 995 HER
5. Sunnies fra Cheapo kr 299 HER
6. Tigertopp fra Sparkz kr 279 HER

Ad links


Converse i skinn

Nå har jeg endelig fått meg Converse i skinn. Har tenkt på å skaffe meg et par i skinn flere sesonger nå. I høstens ruskevær kan det være greit å ha noe som holder litt bedre på både varme og vann enn tøyskoene. Jeg har dessutten ikke noen svarte par Converse i samlingen min fra før så nå har jeg altså også fått enda en farge. På toppen av det hele er jo skinn dritkult og det fortsetter å være "inn med skinn" de kommende sesongene også. Skinn på skinn har jeg hørt ;-)

Skoene mine er fra Footway som selger kjente merkevarer på nett. Footway har fri frakt og retur, 180 dagers returrett og prisgaranti. Prisgaranti vil si at Footway ønsker å være billigst i norge. Finner du skoen du ønsker ett annet sted enda billigere får du skoen til samme pris hos Footway og dersom du allerede har kjøpt skoene får du igjen differansen. Fantastisk, ikke sant? Med andre ord: Sko handler du billigst på Footway.


Converse HERFRA

Skoene er sponset


Ta 3 betal for 2 på hele Heppo

Nå har min favoritt skobutikk på nett HEPPO "ta 3 betal for 2"-tilbud! Tilbudet gjelder hele sortimentet og HEPPO kan som kjent tilby et stort utvalg av kjente merkevarer. Tilbudet varer fra 29.08 til 11.09, så her er det bare å hive seg rundt! Se heppo's utvalg HER.

Mine favoritter fra HEPPO:


Sjekk ut Heppo HER!

Ad links


Høstskoene

Det er ikke så veldig lenge siden jeg mislikte å kjøpe sko -fant aldri noe jeg likte, men nå har jeg mildt sagt fått helt skodilla. Det kan fort bli dyrt når skodilla kombineres med skoene som kommer denne sesongen. Høstens sko er råkule og jeg elsker spesielt flatform-trenden. Også sporty-sko, herre-inspirerte sko og boots blir det mye av fremover -jeg kan ikke si annet enn at jeg digger det! Her er mine høstfavoritter fra Nelly:


1. Loafers med gullnagler HER, 2. Army-grønne Converse HER, 3. Angelica Blick for Nelly HER, 4. blå sneakers HER, 5. Jeffrey Campbell snake HER, 6. sorte sneakers (utsolgt), 7. Sorte flatforms HER, 8. korte brune boots HER, 9. Boots med vintage-preg HER, 10, Sorte enkle heler HER, 11. Loafers med nagler HER, 12. røde Dr.Martens HER

Hva synes dere?

Ad links


Årets sommerantrekk

Jeg gruer meg så utrolig mye til å legge korte skjørt og shorts på hylla. Selvsagt kan slikt brukes med strømper under til høst og kanskje til og med vinter, men det blir ikke helt det samme i mine øyne. Det er så fint med bare ben til shorts og skjørt og det blir så lett og matche. Derfor håper jeg at jeg får noen få solfyllte, varme dager til før høsten og kulda kommer for fullt. Dersom dere også skulle få noen "sommerdager" til kan jeg jo kanskje inspierer dere med mine årets-sommerantrekk:Hva synes dere?
Flere som håper på flere sommerdager?

 


Love the basics!


Det er viktig å ha basevarene på plass til høstgarderoben. Liker disse oversizede t-skjortene fra Gina Tricot veldig godt. Kr 129
Stjel stilen: Camou

Camuflage er superhot også hos kjendisene, stjel stilen til Justin og Rihanna:


Shorts HERFRA, jakke HERFRA og cap HERFRA.

Hva synes dere om kamuflagetrenden?

 


Angelica Blick for Nelly Trend

Svenske Angelica Blick, min absolutte favorittblogger, har nå kommet med en kolleksjon for Nelly trend. Plaggene er fantastiske, men finest er helt klart skoene. OM jeg har lyst på dem!! Spesielt de litt herreinspirerte med metalltupp kunne jeg godt tenke meg. For øyeblikket er konto tom og bankkortet forsvant på Lørdag. Stakkars det når det dukker opp -da skal jeg skvise det siste ut av saldoen! Det er foreløpig ikke så mange plagg fra kolleksjonen hennes på Nelly, men jeg håper det kommer mer!


Angelica Blick sin kolleksjon finner dere HER.

Hva synes dere om kolleksjonen?

?


Fav. belt
Er det ikke dødskult? kr 99 Gina Tricot fall
Hvordan style høstens trender:


MILLITÆRJAKKA: Kjole fra Gina Tricot / Jakke HERFRA / Veske fra Lindex / Boots HERFRA

NEON: Hårstrikk HERFRA / Sko HERFRA / Bukser fra H&M / Topp fra H&M / Clutch HERFRA


RUTER: Skjerf fra Gina Tricot/ Sko HERFRA / Jakke HERFRA / Skjørt fra Gina Tricot


BOYFRIENDJEANS: Skjorte fra Lindex / Genser fra Gina Tricot / Jeans fra Gina Tricot / Sko HERFRA


MAXI: Maxiskjørt fra Gina Tricot / Belte fra Lindex / Vest fra Gina Tricot / Veske HERFRA

Hvilket antrekk ville dere gått i? 


Details:Detaljinspirasjon!


Lulu's coin purse

De lekre lommebøkene, clutchene og toalett/sminkemappene til Lulu's er svært populære. Når jeg jobber på Lindex ser jeg mange forskjellige lommebøker, men Lulu's lommebøkene skiller seg ut og er virkelig noe av de fineste jeg ser. Selv har jeg de svarte lommebøkene i 2 forskjellige og helt perfekte størrelser til hvert sitt bruk. Den lille bruker jeg som lommebok, men da den har to rom og er veldig romslig har jeg også plass til litt ekstra. Den litt større modellen bruker jeg som en liten clutch. Den har også to rom og her har jeg plass til mye mer. Lulu's merket er disignet av norske disignere og jeg synes de er så utrolig enkle og elegante. Klarte å miste den lille lommeboken da jeg var på byen for noen uker siden, men nå har jeg heldigvis fått meg ny. Liker den så veldig godt -måtte ha ny!


Den store modellen. (NB: Har plass til mye mer)


Den lille modellen. (NB: har plass til mye mer)Stort utvalg fra Lulu's finner dere HER!


New in: Statementsmykke fra Dobb

Vet ikke om dere husker at det var 70% på hele Dobb før sommerferien? Grunnen var at Dobb skulle tømme nettbutikken og gjøre plass til drøssevis av nye flotte smykker. Nå bugner butikken av smykkenyheter til kjempegode priser og jeg vil anbefale dere å kikke innom butikken HER. Dobb har også fri frakt på bestillinger over 250 kr! Jeg har fått et elegant statementsmykke fra Dobb i posten som kommer til å bli mye brukt fremover.
Smykke HERFRA.

Hva synes dere om smykket?
Påfylt salg på Nelly -Dress up!


Kjole HERFRA, armbånd HERFRA og sko HERFRA.


KjoleHERFRA, veske HERFRA, neglelakk HERFRA og sko HERFRA.


Kjole HERFRA, veske HERFRA og sko HERFRA.


KjoleHERFRA, veske HERFRA og sko HERFRA.


Kjole HERFRA, veske HERFRA og sko HERFRA.

Hvilke av disse partyantrekkene fra nelly likte dere?

 


20% på Larsson&Jennings
Klokker fra Larsson&Jennings HER.

Ville bare minne dere på at dere får 20% rabatt på klokkene til Larsson&Jennings dersom dere liker Facebooksiden deres HER og bruker rabattkoden "KRISTINA". Selv elsker jeg klokkene fra Larsson&Jennings. Sommerslige, stilrene og av god kvalitet. Klokkene er både vanntette og av rustfritt stål og passer derfor perfekt om sommeren. Både jeg og min kjære har klokker fra Larsso&Jennings og den faller godt i smak hos oss begge. Klokkene er unisex.

Er de ikke fine?

 


Vil ha!!


Helt rå, men ikke enda i min str. Dere finner den på Nelly HER.

Hva synes dere om den?

Ad link 


Ankle Cuff
Ankle cuff fra H&M k 59, sko fra Bianco

 


Lyst på!


Ååå, de er så nydelige. Kr 1695 HER.


Lindex atumn/winter 2012

Herregud som tiden flyr! Nå har vi begynt å få inn de første plaggene av høst og vinterkolleksjonen 2012 på Lindex. Elsker fargene og mønstrene! Her er noen av mine favoritter: (ikke alle plaggene er kommet i butikk enda)

Hva synes dere?
VIL HA!


Seriøst jeg må skaffe meg et slikt par. Noe så fett. Elsker det!


Old in -Crochetveske

Denne crochetvesken var på vei ut døren hjemme her om dagen. Den skulle til Fretex da jeg oppdaget den i yttergangen og heldigvis fikk reddet den. Det var i siste sekund og nå henger den trygt på knaggen på rommet mitt. Beklager Fretex, men denne ville jeg ha selv. Jeg hadde den da jeg var liten, men til jeg til slutt slengte den inn på min lillesøsters rom fordi jeg ikke brukte den. Der kan den bodd i skapet i sikkert 8 år (hvis ikke lenger) før den ble oppdaget og dømt til en skjebne i bruktbutikk. Men så langt kom den altså ikke! Syens den er såååå fin.

Noen flere som likte den gamle vesken min?


Larsson & Jennings -Få 20% avslag!!

Åååå! Har fått meg en ny herlig klokke fra Larsson og Jennings. Har sagt det før og sier det igjen: jeg elsker klokker! En klokke kan gjøre så utrolig mye med et antrekk og det ser utrolig stilfullt ut med et armbåndsur på hånda. Min nye klokke i hvit, blå og sølv er en helt perfekt klokke nå til sommeren. Designet er veldig sommerslig og den er også vanntett. Klokkene til Larsson & Jennings kommer i mange forskjellige modeller og kan brukes av både kvinner og menn.

Se utvalget til Larsson og Jennings HER!

NB!! Hvis dere liker Larsson og Jennings Facebookside HER får dere hele 20% rabatt med koden "KRISTINA".Var den ikke fin vel?

Sponset klokke


Bestille eller ikke bestille?

Årh! Jeg har nettopp funnet en kjempesøt kjole på Nelly som jeg har såå utrolig lyst på! Skikkelig sommerslig, med åpen rygg og til en fantastisk pris ikke minst. Kommer i både gul og hvit som begge er flotte farger til sommerbrun hud. Jeg har lyst til å klikke dem begge hjem. Lurer derfor på om det er noen som har dem og kan si noe om dem? Passform, kvalitet osv. Ser for meg at disse kan bli kjempekule med andre belter eller store statement smykker til både hverdag og fest. Skikkelig sommerkjole eller hva?


Hvit kjole kr 199 HER


Gul kjole kr 199 HER


Ikke glem den geniale løsningen for plagg med åpen rygg. Klisterbh HER

Hva synes dere om den? Noen som har prøvd den?

Ad links


Summer wanties fra Nelly


1. HERFRA, 2. HERFRA, 3. HERFRA, 4. HERFRA, 5. HERFRA, 6. HERFRA, 7. HERFRA, 8.HERFRA, 9. HERFRA, 10. HERFRA

Noe dere også kunne tenke dere? 

 

- Kristina <3

Ad links 


Få stilen -Aztec1. HERFRA
2. Gina Tricot
3. HERFRA
4. HERFRA
5. Lindex
6. Runwaydreamz
7. HERFRA
8. Runwaydreamz
9. Gina Tricot
10. Gina Tricot
11. H&M
12. H&M
13. Bik Bok

Liker dere Aztec-trenden?

 

- Kristina <3 


Ønskes kjøpt!!

Årh! Det irriterer meg så grenseløst at vi ikke har H&M trend i Kristiansand. Krysser fingre og tær for at vi også får Trendavdelingen her i byen når Sørlandssenteret er ferdig utbygd. Selv om jeg aldri har sett en H&M trend butikk er det ikke så lett å unngå å legge merke til hvor mye fine klær jeg går glipp av. De to jakkene under for eksempel -helt perfekte! Av den grunn så lurte jeg på om noen var i besittelse av disse, men ønsket å selge dem -eventuelt om kanskje noen trenger penger? Jeg ønsker å kjøpe jakkene i xs, s eller m, send meg gjerne mail på kristinabe@hotmail.no.Bilder fra Google.

- Kristina <3


WILDFOX på Nelly

Nelly har endelig fått inn Wildfox! Må nok unne meg noe når jeg er ferdig med eksamnene. Den første røde genseren og peace t-skjorta har jeg sinnsykt lyst på -dødssøt genser!


Rød genser HER, peace t-skjorte HER og topp HER.


American heart jakke HER, T-skjorte HER og genser HER.

Fullfør stilen, kombiner med tøysko og dongerishorts:


Sorte HER, røde HER. (mange str på lager!) Dersom dere har små føtter som jeg kan dere benytte dere av barne størrelsene HER, jeg bruker 35 i Converse.


Blå HER, hvite HER. (mange str på lager!) Dersom dere har små føtter som jeg kan dere benytte dere av barne størrelsene HER, jeg bruker 35 i Converse


Shorts HER


Hva synes dere om stilen?

 

- Kristina <3

Annonselenker


Armcandy
Hodeskallearmbånd fra www.dobb.no (70% på alle varer!)

The more the merrier!

 

- Kristina <3


Gina Tricot Exclusive

Nå er Exclusivekolleksjonen til Gina Tricot på nett. Snakker om glitter og stas! Jeg tror likevel ikke alt er lagt ut for salg enda for jeg går rundt å venter på et paljettskjørt i lekre farger. Må ha det, så får bare smøre meg med tålmodighet. Likevel er det mye fint som allerede ligger ute og under her ser dere noen av mine favoritter. Vil dere se mer så kan dere trykke HER.


Kjolen er helt rååå da, men ettersom jeg ikke pleier å passe Ginakjolene tar jeg ikke sjansen.

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Larssons & Jennings

Noen som har sett de nydelige klokkene til Larssons & Jennings? Det har jeg og nå er en Vasa silver & white på vei hjem til meg i posten. Elsker den preppy stilen på klokker og synes i det hele tatt en klokke kan gjøre utrolig mye med ett antrekk. Ettersom 90% av klokkene mine er i gull var det på tide med en i sølv og jeg ser for meg at den blir dødskul til en hvit blazer jeg har holdt av på Lindex. Klokkene til Larssons & Jennings finner dere HER. Kjempefine sommerklokker med de fargerike reimene og ikke minst ettersom klokkene er vanntette!Hva synes dere om klokkene?

 

- Kristina <3

Annonse


Boyfriend jeans
399 kr Lindex

Hva synes dere om stilen?

 

- Kristina <3


Lulu's Oversized clutch

Fikk den nydeligste marineblå clutchen her om dagen av www.makestyle.no. Den var i meket Lulu's som har utrolig mye flotte vesker og sminkevesker. Makestyle har et stort utvalg Lulusvesker i alle størrelser og fasonger og nå er det også mye salg på dem. Clutchen jeg fikk heter Lulu's oversized clutch, men størrelsen var helt perfekt for 13'tommeren min, en A4 notatbok, lommebok og noen penner - alt jeg trenger på skolen dersom jeg bare har forelesning et par timer. Trenger jeg å ha mer med meg på skolen legger jeg likevel pc'en oppi før jeg legger den i vesken som beskyttelse for pc'en. Helt genialt og utrolig elegant spør du meg!


Marineblå clutch fra Lulu's.
Elegante nagler i sølv.


Perfekt størrelse for min 13 tommer og matcher også i fargen, men hadde sikkert vært enda kulere med en mac inni. Men slikt gidder jeg ikke sette meg inn i.


Innerlomme til nøkler, mobil og andre småting.

Vesken finner dere HER og Makestyle sitt utvalg av Lulu's-vesker finner dere HER.
Hva synes dere om vesken?

 

- Kristina <3

Vesken er sponset


Converse

Nå er det på høy tid å kjøpe seg nye vårsko. Selv elsker jeg å gå på Converse når jeg først skal gå på flate sko og i år skal skaffe meg noen høye i hvitt. Fra før av har jeg lave hvite, høye marineblå, høye grå/rosa og turkise høye. Converse er kjempekule til jeans, men også for eksempel til sorte skinnbukser synes jeg. Skikkelig praktiske, gode hverdagssko som kan brukes både vår, sommer og høst. Har vurdert å kjøpe meg en sparkesykkel og da nytter det ikke å bruke Jeffery Campbells. Kan derimot se for meg at jeg sparker rundt med Converse fra A til B når sommeren kommer, hehe! Nettbutikken Heppo har et enormt utvalg av Converse som du finner HER.


Se det store utvalget av Converse for både barn, dame og herre på Heppo HER.

Liker dere Converse?

 

- Kristina <3

Annonselenker


Snö of sweden - Big Brace Gray

I dag fikk jeg noe nydelig i posten. Jeg mottok et armbånd i merket Snö of sweden fra nettsiden Smykker.no. Nettbutikken har et stort utvalg av smykker i kjente merker av god kvalitet. Selv synes jeg Snö of sweden har mange elegante smykker som absolutt kan være potensielle gaver til konfirmasjon eller ved andre annledninger. Jeg er hvertfall veldig takknemlig og fornøyd med armbåndet jeg fikk, tusen takk!
Direktelink til armbåndet HER.

Hva synes dere om armbåndet?

 

- Kristina <3

Armbåndet er sponset


The jumpsuit

Mitt absolutt forvorittplagg om sommeren må være jumpsuit. Jeg har jumpsuits i mange nydelige farger og mønstre som jeg elsker å gå med når været er fint. Det beste med en jumpsuite er at det er et veldig enkelt plagg å bruke. Den er et antrekk i seg selv og det eneste man trenger å gjøre for å få et gjennomført antrekk er å matche den med forskjellig tilbehør. På den måten kan du få utrolig mye ut av en jumpsuite ved å bytte ut og eksprimentere med tilbehøret. Det er også mulig å ta på seg en lekker jumpsuit i stedet for finkjolen en sen lørdagskveld. Nelly har fått inn mange flotte jumpsuits nå og her er mine favoritter:


Fargerik jumpsuit HERFRA, mønstrete jumpsuite utsolgt


Orange jumpsuite HERFRA og grønn jumpsuite HERFRA


Mintgrønn jumpsuite HERFRA og sort jumpsuite HERFRA

Hvilken av jumpsuitene likte dere best?

 

- Kristina <3


Metal belt

  
Belte HERFRA Belte HERFRA


Marlyn Monroe inspirert sort kjole med belte HERFRA og hvit kjole med belte HERFRA

Årh! Elsker dette!

 

- Kristina <3

Annonselenker


Spring fashion 2

Statementsmykke:
Statementsmykket er enda ikke gått helt av moten. Det kan fortsatt brukes til å pynte opp en basic overdel nå i vår, men styr unna overdeler med dype utrigninger. Selv liker jeg best stilrene og minemalistiske statementsmykker akkurat nå. Billige smykker får man både tak i på Nelly og Dobb. Her er noen av mine favoritter:

 
Smykker fra Nelly HERFRA, smykker fra dobb HERFRA.

Blomsterprint:
Blomsterprint er kjempehot og spesielt blomsterbukser er kult i år. Sprit opp vårgarderoben din med fargerike plagg med blomstermønster. Topper, kjoler, sko, jeans og shorts, men ikke alt på en gang. Mønster og farger tar mye oppmerksomhet og bør ikke overdrives etter min mening. Anbefaler å bruke blomstermønster med andre ensfargede plagg med enkle snitt. En ting av gangen med andre ord! Selv ønsker jeg meg jeffery campbells i blomsterprint, nydelige!


Dongerishorts fra www.runwaydreamz.com, bukse fra H&M, sko HERFRA, jumpsuit HERFRA.

Dongerivest:
Har lenge hatt lyst på en kul dongerivest. Gjerne litt slitt i vasken, lys og oversized. Kult med en strikkegenser under nå om våren, gjerne i en frisk farge! Vester og dongeri er i det hele tatt perfekt å bruke om våren, men akkurat som dongerijakke er det en kunst å finne en fin dongerivest.

Skinnjakke:
Skinnjakke har jeg og jeg elsker den! Kunne sikkert skaffet meg en til litt tøffere en, men den jeg har er jeg veldig glad i. Det er kjempegreit å skaffe seg en skinnjakke man liker for det passer som regel å gå med i de fleste situasjoner. Et veldig tidløst plagg!


Skinnjakke HERFRA, skinnjakke HERFRA og skinnjakke HERFRA

Er noen av disse trendene must for dere i vår?

 

- Kristina <3


Fashion against aids

26. April kommer H&M's femte Fashion Against AIDS kolleksjon i over 300 H&M Divided butikker og online. Jeg har kikket gjennom alle plaggene og har egentlig ikke så mye mer å si enn at dette er awsome. Jeg håper virkelig av hele mitt hjerte at kolleksjonen kommer i butikk her i Kristiansand. Hater nemlig å shoppe på nett, men noen av disse mønstrete hærlighetene blir jeg helt nødt til å få tak i. Elsker fargene og de etniske mønstrene. Dette blir helmaxe plagg å ha til sommeren. Jeg er klar den 26. hvertfall!


Her er mine favoritter. Trykk HER for å se priser og resten av kolleksjonen.

Hva synes dere om kolleksjonen? Hvilket plagg er deres favoritt?

 

- Kristina <3


Spring fashion 1

Våren er her for fullt. Sola står høyt på skyfri himmel nesten hver dag selv om ikke temperaturen er der helt enda. De siste to dagene har jeg våknet til måkeskrik utenfor soveromsvinduet mitt og solstråler som akkurat klarer å presse seg inn mellom rullgardinet og karmen. Det er sesong for å sitte ute på restaurant og perfekt tid å legge joggeturen til skogen fremfor treningssenteret. Våren er virkelig kommet og her er mine trendtips og musthaves denne sesongen:

Skinnvest:
En kul, sort skinnvest med sølvdetaljer er jeg faktisk helt nødt til å finne meg i vår. Jeg vil også gjerne ha en hvit og rød, men sort skinn er mer tidløst og er lett å bruke. Jeg synes det er kjempekult med sort skinnvest utenpå strikkegenser eller hettegenser. Påskegult og sort skinn er en kombinasjon jeg liker kjempegodt!


Sort skinnvest fra Gina Tricot, rød skinnvest HERFRA.

Loufers:
Det er på tide å komme ned på jorda og det bør du gjøre med noen råkule loufers denne våren. Jeg har selv lyst på flere par, men sikler spesielt på røde og leopardmønstrete selv om sorte også hadde vært veldig praktisk. Dette er kjempetrendy sko som ikke trenger å koste så mye. Kan brukes som en god annledning til å la 13 cm høye Jeffery Campbells Lita ligge en dag.


Sorte HERFRA, brune HERFRA, blå HERFRA, røde HERFRA og leopard fra Bianco.

Pasteller:
Farger er viktig nå som sola titter frem og et must i vårgarderoben. Aller mest hot er kanskje pastellfarger. Plagg i pastell finner du mest av på Gina Tricot av kjedebutikkene akkurat nå. Dersom du går for pastell bær du tenke høye liv, enkle snitt og trensparant. Selv har jeg kjøpt flere topper og skjørt i pastellfarger på tross av at det nok ikke er pastellfarger jeg kler best.


Kjole HERFRA, flamingotopp HERFRA, lilla topp fra Gina Tricot, Lilla bukser fra Gina Tricot, blå Converse HERFRA, grønne Converse HERFRA, topp med striper fra Bik Bok.?

Dongerijakke:
Jeg har lett etter en perfekt dongerijakke i evigheter nå. Synes det er utrolig vanskelig å finne en jeg virkelig liker. Den må ikke være kort, være slitt i vasken/utvasket, ikke for mørk og litt stor. Begynner å skjønne at jeg må lete i bruktbutikker, finn..no eller lignende -men det er jo tiltak! Dongerishorte kunne jg også godt tenkt meg, Rihanna sin på bildet under var fantastisk!

Si gjerne i fra dersom dere vet om noe eller selv selger noe som passet til min beskrivelse!

Fortsettelse kommer...

 

- Kristina <3


Perfect stone

Jeg har lenge vært på utkikk etter et smykke med stein, men ikke funnet noen jeg har likt. Men så fikk jeg øye på noe nydelig på www.modekungen.se for en stund siden. Det var det perfekte smykket med en nydelig blank stein i. Håndlaget selvfølgelig. Måtte bare ha den!


Smykke med stein HERFRA

Hva synes dere? fint?- Kristina <3

Smykket er sponset


Den lille hvite

Det går mot lysere tider og lysere klær. Da er det på tide å bytte ut den lille sorte med den lille hvite. Jeg synes hvite kjoler er kjempefint, spesielt til en etter hvert solbrun kropp. Selv har jeg 3 hvite sommerkjoler i skapet, og kommer nok til å kjøpe meg en hvit kjole som kan brukes til fest i år.

Nelly har nettopp fått inn mange flotte hvite kjoler. Ettersom kjolene er nyheter er de fleste fortsatt igjen i mange størrelsen, men vær rask -de fineste kjolene forsvinner fort! Under har jeg plukket ut 8 hvite kjoler som jeg elsker. Alle koster under 500 kr og akkurat nå er det fri frakt på Nelly som jo kan komme godt med!


HERFRA


HERFRA


HERFRA


HERFRA


HERFRA


HERFRA


HERFRA


HERFRA

Nydelige, eller hva??
Og husk: fri frakt på Nelly akkurat nå!

 

- Kristina <3

Annonselenker


I BUTIKK OG ONLINE 21 MARSOm bare to dager, altså på onsdag, er den nye vårkolleksjonen til Lindex å finne både i butikk og online. Kolleksjonen heter Modern Preppy og er inspirert av den avslappede og sportslige stilen som har sin oprinnelse fra blandt annet The Hamptons. Stilen bærer også preg av skandinavisk innflytelse og kommer i friske farger. Modellen i denne vårkampanjen er den vakre skuespilleren og moteikonet Gwyneth Paltrow.

Selv synes jeg plaggene i den friske kolleksjonen er kjempeflotte. Selv om dette ikke er helt min stil er det flere plagg jeg kommer til å sikle etter og mest sannsynelig kjøpe meg når kampanjen starter. Stilen i sin helhet er noe jeg nok kommer til å like bedre når jeg blir litt eldre, men som sagt er det mange plagg jeg fint kan bruke i min egen stil. Gleder meg!

Her har jeg satt sammen to antrekk jeg godt kunne tenkt meg å gå i:


Fra Modern Preppy-kolleksjonen til Lindex


Fra Modern Preppy-kolleksjonen til Lindex

Hva synes dere om kolleksjonen?

 

- Kristina <3


DW Classic Canterbury

Fikk ny, kjempefin klokke fra Daniel Wllington her om dagen. Helt siden jeg så en Daniel Wellington på svenske Frida Grahn sin blogg (HER) har jeg siklet etter en Classic Canterbury. Jeg synes klokkene fra DW er så utrolig elegante. De har dessuten et svært eksklusivt utseende noe som sammen med reima gjør at klokken har en typisk preppy look.
Klokkene finner dere HER.

Hva synes dere om Daniel Wellington klokkene?

 

- Kristina <3

Produktet er sponset.


Studded

Det er ingen tvil om at nagler igjen er på vei inn og til sommeren blir uten tvil dongerishorts med nagler en hit. Denne uken har Gina Tricot fått inn 4 superkule nagleshortser. Jeg har dødslyst på minst en av dem selv om jeg både har laget min egen og kjøpte den sorte nagleshortsen til Gina. De to øverste shortsene er mine favoritter og jeg håper de har fått dem inn når jeg skal innom byen etter skolen i dag.


Hva synes dere om dem? Fine?

 

- Kristina <3


Fargerik på budskjett!

Det er på tide å tilføye litt fargerike plagg til garderoben nå som det går mot vår. Farger er kjempeinn og både neon, pasteller og sterke farger er kult i år. Selv har jeg kjøpt mye fargerikt i det siste. Det trenger ikke å være dyrt å piffe opp vårgarderoben med litt farger. Kjedebutikkene tilbyr fine plagg i herlige farger til kjempegode priser. Her har jeg satt sammen noen fargerike antrekk til en nett sum som dere kan bruke til inspirasjon:


Skjorte fra H&M kr 199, veske kr 299 HERFRA, sko kr 399 HERFRA, bukse kr 199 fra Cubus.


Hvite jeans fra Cubus kr 199, topp fra Lindex kr 199, briller fra Lindex kr 79, armbånd fra Lindex kr 79 og sko kr 399 HERFRA.

Brillelenke fra Gina Tricot kr 49, Converse kr 699 HERFRA, briller fra Lindex kr 79 og Genser fra Gina Tricot kr 199.


Bukse fra H&M kr 149, belte fra Lindex kr 79, sko HERFRA kr 399, smykke HERFRA kr 149 og topp HERFRA kr.

Hva synes dere om antrekkene?

 

- Kristina <3


LeoElsker leopardfuskepelsen min fra Gina Tricot i fjor. Den kostet 599 og ble egentlig utsolgt med en gang den kom i butikk husker jeg. Fikk den som var på utstillingsdukken og er kjempeglad for det. Det er ikke lett å finne fine fuskepelser synes jeg, det er så fort at man ser 10 ganger større ut enn det man egentlig er i dem. Denne liker jeg, fin i fasongen og leopardmønster synes jeg fortsatt godt om.

Liker/har dere fuskepels?

 

- Kristina <3


I want:

Har funnet to bukser som jeg har utrolig lyst på. Den hvite og sorte buksen er jeg nesten helt sikker på at jeg skal kjøpe meg, den andre vurderer jeg litt. Har lett etter en slik sort og hvit, dobbel bukse lenge. Synes de er råkule og elsker bukser som er litt spesielle og skiller seg ut. Det gjør slangeskinnsbuksen også, men det får da være måte på hvor mye en student har råd til. Var på shopping i går og skal vise dere i morgen hva jeg fant. Mye digg!


Bukse fra Gina Tricot

Bukse fra Bik Bok

Hva synes dere om buksene?

 

- Kristina <3 


Leserspørsmål

Spørsmål: Hvor er kjolen til Heidi fra?

Svar: Kjolen som Heidi hadde på dag 2 i egypt heter Stone Bodycon dress er fra Nelly. Du finner den HER. Dødsfin!

 

- Kristina <3

Annonselenke


Skulls

Her om dagen fikk jeg tre kjempekule ringer fra La Chic. La Chic er en nettbutikk som selger nydelige smykker og mye som er helt i min stil. Jeg fant foreksempel disse tre hodeskalleringene som jeg bare elsket. Jeg liker kjempegodt den stilen og har tre hodeskalleringer fra før av, men ingen så fine som disse tre. Kommer til å bli mye brukt fremover! 


Ringer HERFRA.


Ring HER.


Ring HER.


Ring HER.

Hva synes dere om ringene?

 

- Kristina <3

Ringene er sponset 


Claw by MDKN


Nytt armbånd fra Modekungen. HER

 

- Kristina <3


Jeffery Campbell Lita Mac

Mitt neste Jeffery Campell par blir nesten uten tvil disse. Dør nesten bare ved tanken på å spankulere rundt i godsakene på bildene under her. He-re-gud så fine de er og ikke minst brukbare også når godværet og sommeren så smått begynner å komme. Sikkert helt rå til lyse jeans og jeg vet jo hvordan de er å gå på -helt knall. I am in love!Dersom du liker skoen, men er ute etter en billigere variant kan disse være et alternativ:

Heklede pumps kr 499 HERFRA


- Kristina <3

(annonselenke)


Gammel inspirasjon

I det siste har jeg funnet frem en del gamle "Koutfits" for å få litt inspirasjon til å bruke gamle plagg om igjen. Det gjør ikke noe å ta i bruk gamle plagg, uansett hvor gamle, så lenge du fortsatt synes det er fint. Gamle klær kan kombineres med nye. På den måten trenger du ikke kaste gamle klær selv om du skifter stilen din. Jeg har siden Koutfit-tiden skiftet stil ganske drastisk vil jeg selv påstå, men jeg bruker fortsatt plagg fra den tiden. Jeg kaster/gir bort klær veldig skjeldent. Kun hvis de er slitt, for jeg har ikke vokst en cm på lenge så for smått er det ingenting som blir.


Denne toppen brukes fortsatt.


Dette smykket brukes stadig til selskapelige annledninger.


Dette har jeg ikke brukt på lenge, men kan kanskje tas frem?


Toppen igjen. Ringen og tightsen er mye brukt.


Vet ikke om disse hanskene funker fortsatt, men på dette bildet var de ikke så verst.


Skinntights er forbruksvare! Har hatt mange utskiftninger etter denne.


Snoopygenseren er noe tante hadde på min alder.


Hatten og veska kan brukes, jakka har jeg allerede brukt en del.


Jakka igjen, denne blir ofte med på byen en sen lørdag.


Dette er plagg jeg stadig bruker. Skinnbuksa har jeg oppdatert i en nyere.


Elsker den jakka.


Dongrishortser er ganske tidløst spør du meg.

Sparer du også på gamle plagg eller kvitter du deg ofte med klær?

 

- Kristina <3


Sorte pumps -Et garderobemust

En hver kvinne bør ha et par sorte pumps i skosamlingen. Sorte pumps går til alt, kan brukes både til hverdags og fest og er derfor et "must" i garderoben. Da jeg for en stund siden oppdaget at jeg ikke eide et eneste par med helt sorte pumps kikket jeg rundt på nettet etter et par jeg likte. Mine sorte pumps måtte ikke være alt for høye og ha en nogenlunde tykk hel for at jeg skulle kunne gå på dem.

Jeg fant seks potensielle sorte pumps til en billig penge:

1. kr 649 HERFRA kr, 2. kr 799 HERFRA, 3. kr 499 HERFRA, 4. kr 349 HERFRA, 5. kr 379 HERFRA, 6. kr 399 HERFRA.

Har du sorte pumps i din skogarderobe?

 

- Kristina <3


Coming soonSmykkekrage fra Lindex kr 79,50 (Uke 9)

En dødskul detalj etter min mening. Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Beautiful detail
Hårring i gull fra H&M kr 49,50

Hva synes dere om den? Jeg ELSKER den!

 

- Kristina <3


Dress up a pair of jeans


Pumps HERFRA, clutch HERFRA, ring HERFRA, jeans fra Cubus, topp HERFRA.


Waxed jeans HERFRA, topp HERFRA, smykke HERFRA, ring HERFRA, ring HERFRA, sko HERFRA


Jeans HERFRA, pumps HERFRA, clutch HERFRA, topp HERFRA


Topp HERFRA, jeans fra Cubus, sko HERFRA, klokke HERFRA, lommebok HERFRA


Jeans fra Cubus, genser HERFRA, smykke HERFRA, sko HERFRA

Hva synes dere om antrekkene? En favoritt?

 

- Kristina <3


Kimono

Jeg har lagt merke til at mange nyheter i kjedebutikkene fortiden er kimonoinspirert. Det virker som dette er en trend som kommer utover våren. Typisk er bluser, topper og cardigans i lette materialer. Ofte plagg med blomstertrykk i lyse farger og vide ermer. Vet ikke helt hva jeg synes om trenden, men jeg har noen plagg bakerst i skapet som kan fungere tror jeg!Denne kan jeg finne frem:

Hva synes du om trenden?

 

- Kristina <3


Kopier stilen - Choker og skjorte

- Kristina <3


Klipper litt

Her om dagen kjøpte jeg en ny topp på H&M. Egentlig likte jeg ikke toppen, men trykket var utrolig fint og den var dritbillig. Toppen kostet den nette sum av 49,50 så jeg kjøpte den for å eksprimentere litt med saksa. Jeg klippet av den alt for høye halsen og gjorde den på en måte mer "utringet". Jeg klippet også "stroppene" tynnere og bredest mulig. Selv synes jeg toppen ble utrolig mye fetere enn den var, dessuten synes jeg det er kult at den ser "klippet" ut. Blir nok helt rå til en "slitt" shorts om sommeren, men skal prøve å få brukt den nå også.Hva synes dere? Var den kulest før eller etter klippingen?

 

- Kristina <3


Noe å ønske seg?

Hunterstøvlene jeg fikk fra Eshoes er orginale og nettbutikken kan også tilby mange andre flotte merkevarer. Akkurat nå har Eshoes 25% på alle Hunterstøvler (!!) så dersom du for eksempel ønsker deg slike støvler til jul eller planlegger å kjøpe dem selv ville jeg slått til nå. Dette er et kjempetilbud på virkelig flotte støvler med god kvalitet så jeg ville vært raskt ute. Trykk HER for å se Eshoes store utvalg av Hunterstøvler.

Hunterprodukter HERFRA

- Kristina <3


Nye Hunterstøvler!!

Jeg har endelig fått meg nye Hunter støvler fra www.eshoes.com. Hunter er favorittmerket mitt når det kommer til gummisøvler og jeg regner med mange kan si seg enige med meg der. Jeg har lenge hatt sorte Hunter støvler, men de er nå mildt sagt godt brukt så jeg setter pris på at det ble en utskifting akkurat nå som været er så vått. Jeg har også fått meg fleessokker til støvlene slik at de ikke blir så kalde å bruke når minusgradene kommer.

Denne gangen har jeg fått meg mørkegrå støvler til en liten forandring fra de sorte jeg hadde. Både sort og grått går jo til alt og jeg synes det var kjempefint med den metalliske fargen til de sorte fleessokkene med fuskepels på kanten. Dessuten er jo metalliske farger veldig i vinden for tiden. Det blir nok mye støvler på meg fremover, men når støvlene er så flotte som disse så gjør det ikke noe.
Støvlene er HER (25%)
Sokkene er utsolgt

Hva synes du om de nye Hunterstøvlene mine?

 

- Kristina <3

Støvlene og sokkene er sponset. 


Nelly High heels party -Skoene er her!

Husker dere da jeg var vertinne for Nelly high heels party her i Kristiansand hvor de 99 første jentene fikk velge seg et gratis par sko? Hvis du vil kan du lese om det HER. Da jeg fikk hentemelding for en pakke fra Nelly her om dagen skjønte jeg ingenting fordi jeg ikke kunne huske å ha bestillt noe. For å være helt ærlig så hadde jeg helt glemt de skoene jeg hadde valgt meg, og derfor gikk jeg til posten uten å ane hva jeg hadde i vente. Hvor gøy er det ikke med en overraskelse nå i eksamenstiden? Jeg husker at jeg var veldig usikker når jeg valgte meg sko, men jeg ble veldig fornøyd da jeg løftet av lokket på Nelly-skoesken. Nydelige og gode å gå på med tykk hel og god støtte. Bra valg Kristina! Skoene er desverre ikke kommet i nettbutikken enda.


Spennende!
For en hyggelig overraskelse!!
Søte detaljer.

Noen bilder fra Nelly High Heels Partyet:Har du vært på Nelly High Heels Party?

 

- Kristina <3


Ilse Jacobsen: Short Rubber Boot

Jippi! Eldelig har jeg fått støvlene jeg har ønsket meg så utrolig lenge. Har siklet etter >Short Rubber Boot< støvlene fra Ilse Jacobsen i evigheter nå. Her om dagen kunne jeg endelig hente dem på posten så nå må jeg finne noe annet å ønske meg til jul. Herligland så utrolig fine de er. Enda finere i virkeligheten enn jeg kunne forestillt meg. Jeg ser for meg at støvlene blir kjempepraktiske å ha i både slaps om vinteren og regnvær ellers. De har nemlig et tynt fòr på innsiden og ser het fantastiske ut med tykke sokker i. Så nå har jeg ingen grunn til å verken fryse eller bli våt på beina i sølevær. >Ilse Jacobsen< støvlene er dessuten kjempetrendy og egner seg like godt i byen som på hyttetur.
Støvler HERFRA
Trykk for stort utvalg av Ilse Jacobsen støvler

Hva synes du om støvlene?

 

- Kristina <3

Støvlene er sponset.


Skjerf som varmer

Nå som det begynner å bli ganske kaldt er det ingenting som er bedre enn et tykt skjerf som varmer rundt halsen. Men skjerf er også et kjempefint tilbehør som kan brukes både inne og ute. Min favoritt er tykke tubeskjerf. Ved utebruk legger jeg tubeskjerfet i løkker rundt hodet slik at det kommer helt opp i halsen. Når jeg kommer inn tar jeg av en løkke slik at skjerfet henger og på den måten ikke varmer like mye. Det er veldig greit å bruke skjerf hvis man har en jakke som er åpen i halsen og da er man jo også mindre utsatt for å bli forkjølet. Ved snøvær drar jeg skjerfet opp i ansiktet og dersom jeg er kald på ørene legger jeg skjerfet over hodet som en hette. Et skjerf kan brukes til så mangt!


Her er noen flotte skjerf som finnes i kjedebutikkene akkurat nå:

Her er noen av mine varme favorittskjerf:Her er tre måter å bruke tubeskjerfet på:
Liker du å bruke skjerf?

 

- Kristina <3


Jenny Skavlan for Bik Bok

For å være helt ærlig synes jeg ikke noe om Bik Boks kolleksjon med Withney Port. Jeg synes klærne var litt kjedelige og stive. Jeg liker sofistikert stil, men dette ble litt for mye synes jeg. Noen av plaggene, i hovedsak genserene, var greie, men disse var ikke spesielle på noen måte etter min mening. Kunne likegodt vært fra L.O.G.G på H&M.

Som sikkert de fleste har fått med seg kommer BikBok nå med sin tredje kolleksjon sammen med vakre Jenny Skavlan 17. November. Etter å ha tatt en titt gjennom bilder av det vi kan vente oss på www.bikbok.no har jeg uten tvil en mer positiv innstilling til denne kjendiskolleksjonen enn den forrige.

Likevel hiver jeg meg neppe på fugleprint og slengbuksetrend som er å finne i denne kolleksjonen, men noen fristelser var det jo. Jeg elsker fuskepelsen med avtagbare armer som også er Jennys personlige favoritt. Den kan også vrenges og koster 1 199 kr. Det var også mye fine tilbehør, samt enkelte plagg og skoene som falt i smak hos meg.

                              

Hva synes du om Whitney Port kolleksjonen?
Likte du også fuskepelsen?

 

- Kristina <3


Party Perfect!Vi har fått så utrolig mye fint nytt i Party Perfect kolleksjonen på Lindex. Genseren til høyre på dette bildet er helt nydelig. Den kommer også i bronsefarge og sort og koster ikke mer enn 199 kr. Vi har også fått inn noen nydelige topper med glitter til 129 kr. Gleder meg til lønning for å si det sånn!

 

- Kristina <3


Black feather

Gina tricot 99 kr

Nydelig eller hva?

 

- Kristina <3


Høstens farge

Høstens farge er etter min mening rødt. Alle rødtoner har fått plass i skapet mitt denne høsten. Oransjrødt, rødvinrødt og rødfarger som grenser til rosa. Jeg virkelig elsker å kle meg i rødt og synes det er lett å matche til andre farger. Rødt ser også kjempebra ut til skinntights, skinnshorts og sølv assessoarer. Her er litt rød inspirasjon:Liker du rødt?

 

- Kristina <3


WANT THIS


Topp fra Gina Tricot kr 99

You like?

 

- Kristina <3


The black ankle boot

Nå som det er høst og snart vinter og snø er det viktig å ha ett par lave sko. Ett must for føttene denne sesongen er uten tvil sorte ankel boots. Jeg har ikke klart å finne det perfekte paret, men etter litt søking på nettet har jeg nå funnet noen veldig gode kandidater. Favoritten min er uten tvil den øverste i midten fra www.brandos.no. Den skiller seg ut med det røde og hadde en ellers veldig enkel fasong som jeg likte godt. Likevel må lommeboka også komme med innspill i disse dager, så når jeg får råd blir det nok en av de billigste variantene jeg likte.


Hvilket par likte du best?

 

- Kristina <3


Partystrømper

Nå begynner det å bli sesong for julebord, om et par måneder skal vi pynte oss til juleaften og ikke lenge etter feirer vi overgangen til ett nytt år på våre høyeste heler. Det kommer med andre ord utallige unnskyldninger for å pynte seg i tiden som kommer og i den annledning har vi fått inn partystrømper i kolleksjonen Glam Tights på Lindex. Strømpekolleksjonen var en suksess i fjord og i år kommer strømpene i enda flere varianter. Selv har jeg hamstret. Strømpene kan gjøre utrolig mye med en enkel kjole. Kanskje du ikke trenger å handle ny julekjole i år? Forny heller din lille svarte med noen lekre strømper!

Her er mine favoritter:


Hva synes du om strømpene?

 

- Kristina <3


The best of Versace for H&M

Fra 17. November er The best of Versace-kolleksjonen for H&M å finne i utvalgte H&Mbutikker og online. Jeg har sett igjennom og her er mine favoritter til dame. Det var mye rart, men når det først er fint er det veldig fint synes jeg. Se hele kolleksjonen ved å klikke HER.

    

Hva synes du?

 

- Kristina <3 


Details


Ring fra www.dobb.no
Mobilveske fra Kappahl


Armbånd fra www.dobb.no
Veske fra Lindex


Armbånd fra rosasløyfeaksjonen


Ring fra www.dobb.no


Smykke fra Lindex


Armbånd fra Lindex


Veske fra Lindex


Smykke fra H&M


Pin og armbånd fra rosasløyfeaksjonen


Smykke fra BikBok
Tubeskjerf fra Lindex


Skjorte fra Lindex

 
Kinesisk lykkearmbånd
Tubeskjerf fra Lindex


Klokke fra CMYK
Ringer fra Gina Tricot


Skjerf og veske fra Lindex
Ringer fra Gina Tricot

 

- Kristina <3


Hot eller not?

Kom over disse på Nelly nå nettopp. Fikk sånn derre frysninger når jeg så de sorte. Er litt usikker på om det var fordi de var så stygge, men jeg mistenker at jeg egentlig vil ha ett par. Dette er jo super 90-talls, men da er det kanskje på tide å ta Moonboots i bruk igjen? Eller hører disse merkelige skoene rett og slett kun til the 90's? Jeg tror jeg er litt klar for dem... Bruker jo Ugg's så det holder, og dem ligner jo litt. Hva synes du?Finnes også i rosa, blå og regnbue fra www.nelly.com. Kr 1195

Hva synes du? Kunne du tatt dem på deg?

 

- Kristina <3


Love my knits

Hva er vel bedre enn å dra en strikkegenser over hodet om morgenen nå når det begynner å bli kaldt? Jeg tror min absolutte høstfavoritt denne sesongen må være strikkegensere. Jeg har kjøpt veldig mange nye i år, men hadde også noen fra i fjor. Strikk er både praktisk fordi det varmer og også veldig fint. Speselt de med glitter synes jeg. Grove eller fine i strikken, lange eller korte, jeg elsker strikkegensere!Liker du strikkegensere like godt som meg?

 

- Kristina <3


Mine høstfavoritter!


1. Nylonstrømper! Nylonstrømper til ALT og i alle tykkelser og mønstre! Over bruker jeg shorts, lange gensere, lange skjorter, kjoler... Det er ikke nødvendig å legge vekk alle sommerklærne selv om det blir litt kaldere.


2. Lange strikkegensere en kanskje min største høstfavoritt i år. Jeg kjøpte denne genseren på BikBok her om dagen og den er perfekt å ha over strømpebukser ettersom den dekker rumpa og vel så det!


3. Jeg legger ikke fra meg min hvite blazer heller! Dere har sikkert ikke gått glipp av at jeg elsker blazere, men den hvite er helt klart min favoritt. Ble masse brukt i sommer, men funker fett enda. Bare synd at det kan bli litt kaldt med en slik tynn blazer


4. Skoletter er supert når det blir høst og kan gjøre veldig mye med et par skinny jeans. Pistols etterligningene er en favoritt hos meg! Passer til både skole, jobb og en tur ut på lørdags kveld.


5. Jeg er litt usikker på pelsen i år, men har kjempelyst å hente leoparden fra i fjor frem denne høsten. Enda så er det litt for varmt, men det kommer nok. Dette var uten tvil favoritten i fjor!


6. Jeg er en stor fan av skjerf i alle farger, fasonger og tykkelser. Når det blir kaldere blir det nok tykkere skjerf som kommer på Dagens antrekk, men dette funker fortsatt... Skjerf er et fantastisk tilbehør


7. Varme jakker er kanskje ikke det mest spennende å ta på seg, men det er jammen meg bedre enn å fryse. Ikke minst er det kjempekjedelig å bli syk. Dette er parkasen fra i fjord som kommer til å bli brukt denne sesongen også.

8. GLITTER!


9. Har virkelig fått øynene opp for krøller og bølger i håret! Det er typisk det. Da jeg hadde krøller tok jeg anti-permanent, nå lager jeg krøller så ofte jeg har tid...

Hva er dine favoritter i høst?

 

- Kristina <3


The perfect combination

Den perfekte kombinasjon denne høsten må være strikk og glitter i samme plagg. Det er å se overalt i butikkene fortiden og jeg er virkelig helt solgt for denne trenden. Vi har mange strikkede gensere med glitter på Lindex nå og jeg vet at det kommer inn mer ganske snart. Synes blandingen av noe litt grovt og glitrende er utrolig fint både på topper og gensere og jeg har foreløpig selv 3 slike plagg. Helt klart ett av høstens must haves!


Topp fra H&M


Genser fra Lindex


Genser fra H&M

Hva synes du om kombinasjonen?

 

- Kritina <3


Ring meg!

I dag har jeg fått to nye ringer fra www.dobb.no. Begge er helt nydelige og jeg kan ikke vente med å bruke dem! Spesielt liker jeg korset utrolig godt og har lett etter noe slikt lenge nå. Nettbutikken Dobb har mye fine ringer, smykker og armbånd til en billig penge. Virkelig å anbefale.
Ring HERFRA. Kun kr 49
Ring HERFRA. Også kun 49 kr

Likte du mine nye ringer?

 

- Kristina <3

Ringene er sponset


Minimalisme


Lindex kr 129, finnes i gull og sølv


Lindex kr 39,50 finnes i gull og sølv


Lindex kr 69,50


Lindex kr 149 finnes i gull og sølv


Lindex kr 129

Liker du også minimalistiske smykker?

 

- Kristina <3


Aqua green
Snart på Lindex.

 

- Kristina <3


En jumpsuit, mange antrekk!

En jumpsuit er slett ikke et kjedelig plagg. En jumpsuit kan brukes på kjempemange forskjellige måter, det er bare å bruke fantasien. En jumpsuit kan brukes med mange forskjellige tilbehør og kan også mixes med forskjellige andre plagg. Her er noen eksempler:


Dette er utgangspunktet. Jumpsuit fra Bik Bok kr 149.


Pynt den med masse tilbehør så er du klar for fest!


Del den på midten med ett belte som matcher.


... eller et skjerf.


Hiv over ett skjørt.


Eller bruk en shorts utenpå.

Hva synes du?
Hvilket antrekk likte du best?

 

- Kristina <3


Kult!


Monki kr 100


Monki kr 180


Monki kr 180

Hva synes du?

 

- Kristina <3


Lange skjørt

Her om dagen kjøpte jeg et langt skjørt på Lindex. Det ligger enda med lappen på og 10 dagers åpent kjøp er fortsatt gyldig. Jeg har kjempelyst å bruke det, men skal ærlig innrømme at jeg ikke helt har fått det til å funke. Jeg ser så liten og bomsete ut i det føler jeg. Tror kanskje det er fordi jeg er for bred og for lav. Skjørtets skjebne er fortsatt uviss. Får det en plass i garderoben eller ikke? (Kjøpte det øverste sorte)

Hva synes du om lange skjørt?

 

- Kristina <3


Kristina tipser!

Bruk et langt smykke med anheng til å gjøre ett enkelt antrekk mer spennende!

Her er mine favoritter:Fra BikBok


Fra Pieces


Fra Upstairs


Fra Glitter


Fra Lindex

Her er noen antrekk med smykkene:


 

- Kristina <3


Blonder

En stor favoritt denne sommeren er blondeplagg. Her er blonder som finnes i butikkene akkurat nå:

Liker du blonder?

 

- Kristina <3


Fargerik sommer

Gleder meg til å bruke masse farger fremover. Var nemlig på bik bok her om dagen for å friske opp garderoben med litt farger. Skal vise dere hva jeg kjøpte en annen dag. I mellomtiden kan dere jo få litt inspirasjon fra bilder jeg har funne på www.weheartit.com.

Liker?

 

- Kristina <3


Sommerkjoler
Hvilken likte du best?

 

- kristina <3


Sommerantrekk 2010

Jeg gleder meg til det blir litt varmere. Kan ikke vente med å gå i de nye shortsene mine og en topp uten å fryse rumpa av meg og bli syk. Tror jeg har vært syk i en uke nå og jeg tviler på at det går over for det er overraskende kaldt selv om sola skinner. Mange av dere spør om jeg kan vise sommerantrekk, men jeg klarer ikke gå i sommertøy enda. Kan jo likevel prøve å inspirere dere med noen av antrekkene fra i fjord sommer. Er nok ikke alt jeg kunne gått med i dag, men:Gleder du deg til å ta på deg sommertøy?

 

- Kristina <3


Colored hair

Får lyst tilå gjøre nor drøyt med håret når jeg ser bilder som dette... VAKKERT!
http://weheartit.com/

Hva synes du?

 

- Kristina <3


Sommersko

Jeg er egentlig super klar for å kjøpe meg noen par med nye sommersko. Desverre så strekker ikke pengene til ettersom jeg er russ. Det blir ikke mye tid til jobb i disse dager og pengene renner ut fra kortet mitt i en skremmende fart. Derfor blir det nok ikke særlig mange par sko før russetiden er over, men kjære dere: det er absolutt verdt det! Nå frister det også helt sinnsykt mye å dra til Tryvann også. Vet ikke om økonomien strekker til, men jeg setter meg gjerne å tigger i markens for å oppleve Avicii!


Alle skoene fra nelly.

Min favoritt er skopar nr 3. Hvilken sko likte du best?

 

- Kristina <3


Fashion report by Rachel Zoe

Rachel Zoe er en Amerikansk stylist og jobber blandt Hollywoodstjernene. Nå har hun stylet sine vårfavoritter i en kolleksjon for Lindex. Nydelige sommerkjoler i fargerike blomsterprint er blant favorittene som ble lansert i butikk 28. april. Kathrine Sørland er modell for kampanjen og her er mine favoritter:


Jakke 499 kr
Jeans 399 kr


Genser 199 kr
Shorts 249 kr


Kjole 299 kr


Blomst 49,50 kr
Kjole 399 kr


Kjole 399 kr


Kjole 399 kr

Hva synes du om kolleksjonen?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits