Sunday-spaday

Hallo og god kveld!
Denne søndagen har jeg for en gangs skyld jobbet, og jeg merker veldig godt at det er uvandt å være på jobb på søndager. Med søndagsåpen butikk fikk jeg ikke søndagsfølelsen før jeg kom hjem i kveld. Etter en god, lang dusj tok jeg på meg ny pyamas og har nå hatt tidenes mest avslappende kveld med lillesøster. Vi har spist frossenpizza, sett VM-finale og masse film. Det gjorde selvsagt mye for søndagsstemningen og nå er jeg utvilsomt klar for ny uke. Trening og jul står på planen!

Sponset
Tenkte jeg skulle anbefale dere et produkt som jeg er blitt helt hodestups avhengig av (hvis det går ann å skrive det?). I skrivende stund sitter jeg i sofaen og føler meg myk som en baby. Med litt god tid i dusjen har jeg nemlig begynt å skrubbe huden med en herlig kroppspeeling fra Bioline. Den gjør huden silkemyk samtidig som den tilfører fuktighet. Etter bruk av denne i dusjen er det ikke nødvendig med klissete kremer og bodylotioner. Huden føles glatt og myk og dessuten gir den en superfrisk ren lukt som jeg elsker. Kanskje en julegaveide eller noe for tørr vinterhud?! Anbefales på det sterkeste!

Les mer om Thallasso Dren Sea Salt skrubb fra Bioline HER.
Produktet kan kjøpes hos Klinikk Nina på Helsehuset.


Antrekk 18.12-15
Genser fra Choies HER
Klokke fra Daniel Wellington HER! -15% rabatt med koden "kristinabe15" (sponset/adlink)
Jeans fra BikBok
Sko fra Stockholm Design Group
Jakke fra Arnie Says

Foto: Adele Grosås


three down, one to go

Heisann!

Det ble ikke noe med den bloggingen som jeg snakket om nå i eksamenstiden, men jeg kan med glede fortelle at jeg ble ferdig med dette semesterets tredje eksamen i går. Bare en igjen nå. Det føles så evig deilig å legge bort hele fysiologipensumet, endelig ferdig! Og ekstra digg var det jo at jeg følte at det gikk ganske bra. Men det skulle kanskje bare mangle etter en hel uke ved spisebordet med bøkene. Bortsett fra de to-tre gangene jeg har gått ut med søpla har jeg ikke vært utenfor døren faktisk.

I forrige uke var jeg "ukas bytryne" hos Krsby. Ta en titt HER da vel! Jeg avslører blandt annet mitt aller værste moteøyeblikk. It still haunts me :-P


Les saken HER. Skjermdump: krsby.no


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits