Christmas feeling

Heia dere!

Håper dere alle hadde en fantastisk julaften i går, og at dere fikk feiret med god mat, gaver og mennesker dere er glade i. Jeg tilbrakte kvelden hos min tante Berit med resten av familien. Vi var tretten stykker i alt og tante disket opp med kjempegod julemat til oss. Jeg heiv nedpå pinnekjøtt og kålrabistappe til jeg var i fare for å sprekke, men jeg fikk på magisk vis plass til litt riskrem med rød saus også. Klasse julemiddag og dessert! Etter mat stod gaveutdeling for tur, og vi brukte faktisk ikke mer enn to og en halv time på å komme til bunns i den enorme brøytekanten med julegaver som omringet juletreet. Jeg fikk så utrolig mye fint at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. En veldig takknemlig Kristina!

Denne første juledag startet jeg med å sove så lenge jeg kunne. Jeg var ikke oppe før i ellleve tiden, men begynte straks å stelle i stand en koselig julefrokost til pappa, lillesøster og meg. Noe av det beste med julen er kanskje alt det deilige pålegget. Det blir plutselig en fryd å spise knekkebrød når greddost og ribberull ligger på toppen, men dog kanskje ikke så sunt som det pleier. Jeg har også vært i et lite julekakeselskap hos tante Lise nå i kveld, men resten av dagen har jeg brukt til å pakke ferdig til skien- og Hemsedaltur. Jeg drar nemlig til kjæresten min sin familie i morgen for å tilbringe to dager i Skien med dem. På søndag drar vi videre til Hemsedal med en vennegjeng på nyttårslanghelg. Å pakke til alt dette var langt i fra enkelt, men nå tror jeg det meste er i boks. Jeg har klart å redusere antall jakker fra fem til tre, men jeg beholder den store mengden ullsett jeg har pakket ned da det er meldt mange, mange minus.

Den dårlige julebloggingen min kommer med andre ord høyst sannsynelig til å fortsette til 2015. Aceren min blir med i bagasjen, men jeg kan ikke se for meg at det blir anledning til å ta den i bruk når 36 stykk skal opp på en gigahytte på fjellet med ski og brett i bagasjen. Vi blogges selvsagt når jeg er tilbake i K-town, men i mellomtiden kan dere jo gjerne følge meg på instagram @kristinabergsvik. Ønsker dere en god jul alle sammen ♥I det siste har det forressten haglet med nye glitter-, gull- og paljettkjoler i postkassen min. Desverre passet ikke alle meg, men her er tre stykk som satt som skudd. Jeg tror likevel det blir kjolen fra det tidligere innlegget jeg kommer til å feire nyttårsaften i, men da får jeg spare disse til senere anledninger. Det ser forressten ikke slik ut, men jeg har tatt jevnlig sol i det siste og fått meg litt farge som overhodet ikke kommer til utrykk på disse bildene. Jeg er altså ikke såååå bleik som det ser ut til. Kors på halsen.

Kjole i sort/gull HER


Playsuit i grønn HER


Paljettkjole i gull HER

Ønsker dere en god jul alle sammen ♥

Sponset kjoler


Julebord 2014

Førjulstiden er jammen ikke bare-bare. Jeg har så mye å gjøre at det er så vidt jeg rekker å lage mat, så nå føler jeg omtrent at jeg lever på pepperkaker og sjokolade. Det er ikke bra, så fra i dag av har jeg godte/sukker stopp frem til 2015. Men det er jo selvsagt litt gøy at dagene er fyllt opp også. Jeg øvekjører så mye jeg kan og får jobbet masse så jeg får brukt adventstiden til noe fornuftig. Nå i julestria er det faktisk usedvanelig koselig å jobbe i butikk - folk er så glade og mange! I tillegg er det helt nødvendig å få inn litt penger når saldoen mildt sagt renner av kortet. Jul er ikke billig ass!

I helgen har jeg likevel også hatt noe mindre fornuftig på tapetet: julebord med jentegjengen. For noen fine venninner jeg har! Det var så godt å se alle igjen og jeg koste meg kjempemasse! Det var tidenes bukett som kom til Kristine og Tonje på kalkun OG pinnekjøtt på lørdags kveld. Vi hadde det kjempegøy med god mat, god drikke og pakkelek frem til vi dro på byen. Her er litt bilder fra kvelden:Blogges ♥


Vinn en personlig almanakk

Jippi! Nå rett før jul har jeg igjen fått muligheten til å gi bort 5 almanakker til dere fantastiske lesere. De personlige almanakkene fra PersonligAlmanakk.no er jo kjempefine gaver å både gi bort og få. Dessuten er et helt nytt år rett rundt hjørnet, og da er det fint å starte med blanke ark og en egendesignet almanakk til å planlegge det nye året i. Håper dere vil delta alle sammen! Her er vinnersjansene store og alt du trenger å gjøre for å delta er:

♥ Lik facebooksiden min HER

♥ Legg igjen en kommentar med navn og epost i dette innleggetHusk at du finner inspirasjon og kampanjer fra Personlig Almanakk på:
Nettsiden deres HER
Instagram @personligalmanakk
Snapchat @pers_almanakk
Facebook HER

Jeg trekker vinnere på søndag. Lykke til alle sammen!

Sponset


Dagens antrekk 15.12-14


Klokke fra Daniel Wellington HER
Reebok sneakers HER
Kåpe fra Sheinside HER
Skjorte fra Sheinside HER
Skinnbukser fra Sheinside HER
Lue fra FWSS
Briller fra Ray ban

Husk at rabattkoden min hos Daniel Wellington varer ut året! Har du ikke funnet gaven enda? Klokkene fra Daniel Wellington vil GARANTERT falle i smak hos både han og henne. Bruk rabattkoden "holidaykristinabe" og få 15% rabatt på alle DW-produkter HER! Fri frakt til hele verden!

Annonse/Ad.links


Ut av julepysjamasen og inn i treningsklærne

Håper dere hatt en fin tredje søndag i advendt!
Jeg har hatt dagen fullbooket med familieaktiviteter, og i kveld har jeg og lillesøster fått unnagjort julevask av leiligheten, samt pakket inn julegaver for harde livet. Jeg tror både jeg ogAmanda ble over gjennomsnittet fornøyd med innpakningen. Hun har nemlig lært et triks eller to på utveksling i USA, og vi kjøpte inn papir, lekre bånd og til-og-fra lapper som matchet da vi var på juleshopping i går. Halve morroa er jo nesten å pakke inn hvis man bare bestemmer seg for å legge litt i det!

I dag har jeg faktisk også klart å presse inn en treningsøkt, slik jeg planla i går. Jeg startet dagen med en crossfitøkt på treningssenteret. Det er en stund siden jeg har vært på trening helt alene så det var litt deilig å bare gjøre sin helt egen greie i dag (selv om jeg foretrekker å trene med andre). Dessuten passet det meg midt i blinken at det var få av Spicherens medlemmer som hadde kommet seg ut av julepysjen og inn i treningsklærne denne søndagen. Jeg hadde nemlig crossfitrommet helt for meg selv i en hel time i dag. Jeg benyttet sjansen til å breie meg skikkelig ut og spille egen musikk på boomblasteren. Ble god økt av det!

Dette gjorde jeg:
10 runder av:

  • 10 boxjumps
  • 5 pullups
  • 10 clean
  • 5 burpees
  • 20 situps med vektskive over hodet

 

Jeg lagde havrescones-frokost til lillesøster i dag. Kjempegod start på dagen: sunt, energirikt og kjempegodt! Jeg tenkte at jeg skulle se hvor mye jeg brukte av hver ingrediens når jeg først var i gang slik at jeg kan dele en mer detaljert oppskrift med dere. Forsto det som at mange ville vite hvor mye jeg brukte av hver ingrediens. Dette brukte jeg til den superenkle versjonen:

Gir ca 6 store havrescones:
2 egg
6 store ss yoghurt naturell
2 små ts natron
-bland inn havregryn og havremel til det blir en tykk men klissete deig
-form ca 6 store scones på et bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i ca 20-25 min


Nok en julemorgen i ny julegenser fra Lindex og kjempefine, hjemmestrikka sokker fra svigermor.

Klem til dere ♥


Vekkerklokkefri julemorgen

Hei og hopp!
Herligfred for en dag det har vært! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en dag helt uten plikter, og hvertfall ikke sist jeg sov så lenge som til halv 11. Det var helt merkelig å ikke stille vekkerklokka i går da jeg la meg -det skjer jammen ikke ofte. Men jeg jeg tror det var bra for meg, for på første gang på lenge har jeg drømt uten at det har vært et mareritt. Drømmen jeg våknet til i dag var dog merkelig, men jeg vil påstå at det var en stor forbedring fra de skumle, ekle drømmene jeg ellers pleiier å ha når jeg først drømmer. Jeg skal begynne å sove lenge oftere tror jeg -hvertfall i helgene!

Men i morgen må jeg ha litt våknehjelp av vekkerklokken, for jeg hadde plutselig så mye på tapetet. Det er stort sett julerelaterte, koselige, familiegreier, men dagene går unna når man først koser seg, og skal jeg få inn en treningsøkt må jeg opp før halv elleve hvertfall. At feriedagene flyr har jeg fått føle på  i dag. Jeg og lillesøster har vært på julegaveshopping hvor jeg endte opp raka blakk, og så har vi hatt pepperkakehus-pynting her hjemme med fettere og tanter på besøk. Vips så var det sent! Jeg tror forressten aldri jeg blir for gammel til pynting av pepperkakehus, men jeg må innrømme at resultatet ikke ble like vakkert som i fjor. Mitt hus i år ble en Hans og Grete-inspirert versjon med enhjørningtema. Ikke så classy, men absolutt et pepperkakehus som skiller seg ut.

Å  gå på posten igjen etter eksamensperioden med en liten bunke pakkelapper var forressten en enorm glede. Ikke bare hadde jeg forsømte sponsorpakker som ventet på meg, men også en og annen netthandel jeg har trøstet meg med i mellom all øvingen. Det største lyspunktet var nok en helt amazing pakke fra TwentyFour. Jeg dro det ene deilige plagget etter det andre ut av den grå pappesken til hele stuegulvet var dekket av fargerike, funksjonelle plagg til trening og utebruk. Jeg har ikke fått testet alt, men under prøvingen ble jeg bare mer og mer opprømt da det ene plagget etter det andre satt som et skudd. Aller mest forelsket jeg meg kanskje i den lekre boblejakken på bildene under, den fikk jeg luftet på dagens juleshopping. Iiiih! Så fornøyd!


Ny jakke fra Next Sport. Kan kjøpes HER


Også i favorittfargen da!! Var den ikke fin?

Sponset


Juleferie på tapetet

Hei dere!
Det var jammen lenge siden. Jeg har nemlig hatt min aller siste eksamen for dette semesteret, så i det siste har jeg rett og slett vært stuck i nerdeverden. Jeg har faktisk til en forandring lest om sosiale media i stedet for å delta i dem selv, da min siste eksamen var i faget kommunikasjon og media. Dagene før eksamen som var i forgårs har jeg utelukkende lest fra morgen til kveld. Bortsett fra enkelte dager som jeg har unnet meg en aldri så liten treningsøkt. Litt fysisk aktivitet er bare godt for hjernen. Sett bort i fra crosfitøktene på Spicheren har jeg vært totalt asosial ved spisebordet. Nedlesset av ark, notatbøker, penner og markeringstusjer. Litt kjipt, men det er den måten som er mest effektiv for meg, så da må man bare bite tenne sammen og ofre noen døgn.

I utgangspunktet elsker jeg eksamensperiode-stilen min med biblotekdott på hodet, pysjbukser hele dagen og no-makeupdays. Men jeg skal hilse å si at det var digg å få på seg et par stramme jeans og litt sparkel igjen. Fantastisk følelse å igjen se ut som et menneske når man har gått rundt som en zombie over lengre tid. Nå gleder jeg meg masse til å gå i kjoler, paljetter og stas på julebord fremover. Ikke minst til juletradisjoner med familien, se venner, spise god mat, hjelpe kundene å finne de perfekte julegavene på jobb, blogge, trene og ikke minst se håndball. Hurra for juleferie!

Etter eksamen har jeg hatt en del å ta igjen. Det er mye husarbeid, øvekjøring, trening og mailsvaring som har blitt utsatt i løpet av dagene med nilesing, men nå er jeg ganske ajour føler jeg. Ettersom jeg attpåtil har jobbfri i helgen skal jeg bruke lørdagen til julehygge med familien. Jeg og lillesøster skal på litt julegave og endelig-ferdig-med-nok-et-semestergave shopping på formiddagen. På ettermiddagen går familiens årlige pepperkakehus-pynting av staben her hjemme -det er kanskje vår viktigste tradisjon. Nå skulle jeg gjerne bare hatt litt snø så hadde julestemningen vært fullkommen.


Vil bare minne dere om rabattkoden hos Daniel Wellington. Har du ikke funnet gaven enda? Klokkene fra Daniel Wellington vil GARANTERT falle i smak hos både han og henne. Bruk rabattkoden "holidaykristinabe" og få 15% rabatt på alle DW-produkter HER! Fri frakt til hele verden!

Blogges i morgen dere ♥

Ad.link


Havrescones

Hallo-hallo!
I går kveld hadde jeg egentlig planlagt til å dele oppskrift på havrescones med dere her på bloggen, slik at dere kunne teste den ut til søndagsfrokosten. Men etter en veldig begahelig og avslappende kveld på vælværekurs hos Inger Lill, sovnet jeg som en stein på sofaen da jeg kom hjem. Håper likevel dere vil prøve ut havrescones. Dette er næmlig min favoritt om dagen. Jeg har omtrent ikke spist annet etter at jeg fikk tipset fra Trine på trening. Masse energi, frie for hvetemel og ikke minst dødsgode!!

Slik gjør du:

1. Bland sammen yoghurt naturell, havregryn, ett egg, ca 1 ts natron og eventuelt litt honning. Jeg tilsetter så havremel til deigen blir tykk/fast, men klissete(havremel, og honning kan eventuelt sløyfes). Blir røren for tørr/tykk kan du tilsette litt melk.

2. Fordel deigen i klumper på et bakepapir og flat dem litt ut.

3. Stek på 200 grader i ovnen i ca 20-25 minutter. Du kan for eksempel starte dagen med å lage scones og så stelle deg i mens sconsene er i ovnen. Perfekt start på dagen!

Disse smaker skikkelig digg med gulost og spekeskinke eller syltetøy ♥Viktig med litt kos og energi til eksamensøvingen.

Ønsker dere en fin 2. søndag i advent ♥ Jeg og simen har feiret med havrescones, lystenning og diktlesing, men nå står pensumlesing for tur!


Twinkle twinkle...

Har helt glemt å vise dere en kjole jeg bestillte fra Nelly for en stund siden. Jeg synes den er så fin, men usikker på om jeg skal bruke den på julebord eller om det blir selveste nyttårskjolen. Med alt glitteret så synes jeg den er en nyttårsaften verdig, men jeg har bestilt en hel del andre kjoler jeg må vurdere før jeg tar en endelig avgjørelse. Hva synes dere?
Kjolen finner dere HER i svart (kjolen er mye finere i virkeligheten enn på bildene på nettsiden synes jeg). Min er blå, men den er utsolgt. Jeg har størrelse 34, men er helt sikker på at jeg kunne hatt 36 også. Hipp hurra for glitterkjole som ikke snøss!

Ad.link


Eksamenstid + trening = suksess!

Det er jammen ikke bare-bare å finne tid til trening i eksamenstiden. Alle mine tidligere semestere på universitetet har jeg feilet i forsøket på å kombinere intens pensumlesing med fysisk aktivitet, men dette semesteret ser det ut til at ting har snudd litt. Jeg får faktisk til 3-4 økter i uka nå i disse dager og er strålende fornøyd med det. Jeg føler meg syk hvis jeg ikke får trent, og dessuten har jeg hørt man blir smartere av å trene, noe som kommer godt med når pensum skal fordøyes ;-)

Jeg tror det er måten jeg trener på som gjør at jeg klarer å holde treningen ved like selv om semesteret går mot slutt. Tidligere brukte jeg rundt to timer på treningssenteret hver gang jeg skulle trene. Jeg hadde pauser mellom alle sett, tok meg god tid og det var lite svetting involvert. Nå trener jeg langt mer intensivt og trenger ikke mer enn 30-45 min for å føle jeg har fått trent skikkelig fra meg. Jeg får opp pulsen, det svir i musklene og jeg blir skikkelig svett på halvparten av tiden.
Noen bilder fra etter dagens økt. Jeg hadde egentlig gitt opp å stå på hendene, men i dag løsnet det plutselig litt. Woho! Nå (etter siste eksamen) skal det øves!!

Klarer dere å kombinere eksamenstid og trening?


Dagens antrekk 02.12-14
Camelcoat fra Sheinside HER (sponset)
Designers Remix strikkegenser fra Image Sørlandssenteret (sponset)
Veske fra NLY
Vans slipons HER

Foto: Jeanett Olsen

Ad.links


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits