Romjulsupdate

Heia♥
Det har desverre ikke blitt mye blogging på meg i romjula -jeg har rett og slett kost meg alt for mye! Jeg har blandt annet vært i Skien på besøk hos kjæresten min, familien hans og de fine vennene hans. Der hadde jeg noen kjempekoselige dager med familieselskaper, avslapping, kinobesøk, litt trening og en tur ut på byen tilogmed. Jeg er så forelska om dagen at jeg glemmer helt bort bloggen når vi er sammen. Haha! Får inderlig håpe det gir seg;-)

Nå drar også jeg og min kjære til London sammen om bare et par dager. Jeg gav han langweekend i london fra 2. til 6. januar til jul. Dette blir vår aller første reise sammen og vi drar med et vennepar, Heidi og Sondre. Når jeg snakker med andre om turen vi skal på kaller jeg det for "shoppingtur til London", mens Simen derimot forteller at vi skal til London for å se fotballkamp. Hehe, litt forskjellige perspektiver altså, men vi skal altså både shoppe og se kamp. Jeg fikk nemlig blandt annet VIP-seter til fotballkamp mellom Arsenal og Tottenham av han til jul og jeg gleder meg faktisk veldig selv om jeg ikke er det spor intressert i fotball. Jeg har et par yngre fettere som ikke helt syntes at jeg fortjente det da jeg ikke en gang visste hvilke lag som skulle spille, men jeg ser nok mest frem til opplevelsen jeg. Det blir gøy!

I går og i dag har jeg vært hjemme og forberedt leiligheten på et nytt år. Jeg har rett og slett fått unnagjort en litt sen julerengjøring. Som kjent er sent bedre enn aldri og jeg velger å kalle min todagers nedvask for nyttårsrengjøring. Jeg har desverre ikke vært like flink til å trene siden jeg kom hjem, men jeg har derimot begynt så smått å gi slipp på julekakene. Alt sukkeret gjør at jeg får stygg hud og derfor smalt jeg sammen ei sukkerfri pannekakerøre med kanel og kardemomme til morgenen i dag. Det smakte skikkelig jul av dem i tillegg til at de var sunne. Jeg presset saften av en mandarin over dem som prikken over i'en. Mmmm!

Dagens sunne julefrokost.

Pannekakerøre:
1 egg
200 ml havremel
1 ts fiberhusk
2 ts sukrin/sukrinmelis/sukrin gold
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
Tilsett melk til røren blir rennende

Bon apetitt!


Craving skirt: Inne igjen!

Hei hei! Ville bare minne dere om at Nelly har fått inn det kjempepopulære skjørtet fra Nelly trend igjen. Skjørtet er kjempefint på, vanlig i størrelsen og det passer til alt. Jeg har det både i grått og svart og bruker det både til hverdags og til pyntede anledninger. Love it!


Skjørt kr 149 HERFRA

Ad.link


Vinnere av en Personlig Almanakk

Thea Jansrud

Lina Holm Hansen

Anne Synnøve Rasmussen

 

Gratulerer dere har vunnet en Personlig Almanakk fra www.personligalmanakk.no til det nye året! Dere vil få mail♥


Romjulssalg på Nelly

Nå har Nelly satt i gang tidenes største romjulssalg. Er du tidlig ute har du muligheten til å stikke av med kjempefine, sterkt rabatterte plagg. Husk at de fineste og mest moteriktige plaggene går først, og for å få tak i riktig størrelse er det også et must å være på hugget. Under har jeg plukket ut mine salgsfavoritter. Disse plaggene vil være kule i 2013 også, så at de er på salg til 50% og oppover er bare en bonus. Go wild og sjekk ut resten av salget til Nelly HER!


Leopardjakke HER, kamuflasje jakke HER, kjole HER, crop-top HER
Skinnjakke HER, boyfriendjeans HER, cut-out kjole HER, bikerboots HER
Bikerjeans HER, skinnjakke HER, topp HER, bikerboots HER

 


Sjekk ut resten av salget HER!

Ad.links


God jul!

Heihei!
Håper dere har hatt en helt magisk kveld alle sammen. Min 24. desember startet med kjempeforsovelse til jobb. Det gikk heldigvis fint, men etter det har jeg ligget 1-2 timer etter skjema, så jeg har mildt sagt stresset litt i dag. Stramt skjema! Juleaften har likevel vært kjempekoselig og veldig vellykket for min del. Jeg fikk utrolig mye flotte gaver som jeg er veldig takknemlig for, og jeg har spist akkurat hva jeg vil og hvor mye jeg vil i dag. Mmmm! Nå er det på høy tid å krype under dyna for morgendagen MÅ jeg få noe ut av. Det blir første fridag på evigheter!

Juleklem til alle dere♥♥♥


New in: Glitter playsuit

Yess, playsuiten jeg bestilte her om dagen passet perfekt! Jeg kjøpte den i small fordi jeg var redd den skulle bli for kort i XS. Den er jammen meg liten nok fra før av, så vil heller ha den litt romslig enn tight. Jeg er utrolig fornøyd med den. Den sitter som et skudd også synes jeg fargen er så utrolig lekker. Ikke minst elsker jeg utringningen både foran og bak. Dere finner playsuiten min HER og dersom dere bestiller senest 26.12 før klokken 12.00 får dere den før nyttårsaften.
Ny playsuit HERFRA (bestill før 26.12 kl 12.00 så får dere den før nyttårsaften!)


Pepperkakehus-pynting

Årh! Så deilig å slenge seg ned på sofaen etter en laaang dagen derpå. I kveld har pappa arrangert den årlige pepperkakehus-pyntingen. Min lillesøster er på utveksling i USA, så jeg og mine to fettere på tretten år har pyntet hvert vårt hus uten henne i år. Jeg var nok atter en gang den aller ivrigste, men mine to fettere er nok langt mere kreative. Husene deres fikk tema som "takras" og "fest på taket". Pepperkakehus-pynting skal man ikke kimse av, og jeg er strålende fornøyd med resultatet etter 3 timers pynting.

Bildedryss: Julebord

I går var jeg på julebord med det som må være de fineste jentene i hele verden. Gud for en god gjeng, og ikke minst -for en kveld! Det er så alt for skjeldent vi får samlet jentegjengen, men i går var vi faktisk nesten alle. Vi var hjemme hos Heidi og Anne Cecilie i helt nytt, kjempefint hus. De hadde stelt i stand en kjempedeilig kalkunmiddag og dekket et nydelig bord mens vi andre var på jobb. Etter både et og to stykker saftig kalkun spilte vi party Alias og hadde pakkelek. Det er ingen tvil om at pakkeleken får fram det værste i folk, haha! Plutselig satt 11 overgriske jenter og reiv pakkene ut av hendene på hverandre. Kaostilstander!

Nå skal jeg stelle meg i full fart. Jeg skal nemlig hjelpe mine besteforeldre med julerengjøring før jeg skal på jobb klokken 2. Det er nemlig dem som hoster juleaften i år. Får jeg dette i havn fortjener jeg en klapp på skuldra eller to. Det er tross alt dagen derpå! Etter jobb i dag kommer jeg hjem til familien Bergsviks årlige pepperkakehuspynting. Gleder meg som en 8-åring, minst!

Her er et lite bildedryss fra kvelden:Blogges♥


Giveaway: Personlig Almanakk

God lørdag!
Da har jeg vært så heldig å få dele ut 3 almanakker fra Personlig Almanakk i julegave til dere mine flotte lesere. Jeg har selv en personlig almanakk fra personligalmanakk.no og går ingen steder uten. En helt genial liten bok som hjelper meg å holde styr på livet mitt. Skole, jobb, avtaler, trening -alt skriver jeg inn i almanakken, og nå har dere også mulighet til å vinne en. Perfekt å starte et nytt år med ny almanakk!

For å vinne:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse i dette innlegget


Følg Personlig almanakk på Facebook HER eller på Instagram (@personligalmanakk) for inspirasjon.

 

Kårer 3 vinnere 25. desember. LYKKE TIL♥♥♥

Sponset giveaway


Dagens antrekk 20.12-13

Bildene er tatt av Jeanett Olsen. Les bloggen hennes HER!
Kåpe fra Sheinside HER
Klokke fra Daniel Wellington HER
Jeans fra Cubus
Topp fra Gina Tricot
Sko fra Ecco HER


Juleshopping med HERE

God kveld♥
I dag har jeg og min kjære vært på julegaveshopping for siste gang i år. Vi de aller siste gavene unnagjort med litt hjelp av min nye app HERE. HERE er en karttjeneste-app som fulgte med min nye Nokia Lumia 1020. Den gjør det utrolig enkelt å finne fram til dit du skal, finne butikker, spisesteder, cafeer osv. Kjempesmart hvis du er i en by du ikke er kjent i. Nå burde jo jeg egentlig være lommekjent i Kristiansand sentrum ettersom jeg har bodd her hele mitt liv. Men da vi skulle ha tak i en bokhandel i dag ante jeg ikke hvor vi skulle gå, det er ikke bokhandler jeg shopper oftest på. For å finne nærmeste bokhandel brukte jeg HERE Maps -og vips, så var årets siste julegave i boks. Genialt!

 

HERE MAPS

HERE Maps er en karttjeneste som viser deg veien til fots med trinnvis navigasjon. Frakoblede kart i hele 95 land gjør at du kan bruke tjenesten helt uten internett-tilkobling -kjempekjekt når man er i utlandet! Appen har tre forskjellige kartalternativer du kan velge mellom; vanlig kart, satelitt og LiveSight. Livesight er et visningsmodus der du holder mobilen opp foran deg for å få oversikt over omgivelsene rundt deg. Du vil få opp bilde av området gjennom kameralinsa og etiketter på spisesteder, butikker osv. kommer opp på skjermen. For å "fryse" bildet trykker du på pauseknappen slik at du kan utforske stedet uten å holde mobilen opp foran deg. Bare se:


Screenshots fra HERE Maps


HERE TRANSIT

HERE Transit gjør det enkelt å komme seg fra sted til sted ved bruk av kollektivtrafikk. Appen har full oversikt over buss, tog og undergrunn og finner rute for deg når du oppgir hvor du skal. Denne appen skal brukes flittig sammen med HERE Maps på langweekend til London rett etter nyttår.Screenshots fra HERE Transit


BILDER TATT MED NOKIA LUMIA 1020

Nokia Lumia 1020 har ikke bare praktiske apper som gjør det enkelt å finne fram og orientere seg. Mobilen er som nevnt tidligere kanskje mest kjent for sitt 41MP kamera og er kåret til beste kameramobil så langt. Sist jeg skrev om mobilen lovte jeg dere at jeg skulle legge ut noen bilder tatt med mobilen for å vise kvaliteten. Derfor tok jeg litt bilder da vi var i byen i dag. Selv er jeg utrolig imponert over kvaliteten og i det siste har jeg latt speilrefleksen ligge hjemme og kun hatt med meg mobilen når jeg skal noe.


Julelys i Kristiansand sentrum


Fine kjæresten min


Tester ut liten dybdeskarphet


Dagens antrekk. Jakken fra Zara som mange har ventet på bilder av


Julepyntet gate


Lysshow på kvelden

(tatt med speilrefleks)

Å få seg ny mobiltelefon synes jeg alltid er en prøvelse. Det er mye å sette seg inn i, lære og å finne ut av. Å være uteknisk av natur blandet med litt dårlig tålmodighet gjør ikke "bli kjent-prossessen" noe bedre for min del, men denne gangen er jeg faktisk veldig overrassket. Det var enkelt  å lære seg Nokia Lumia 1020 og jeg er utrolig fornøyd med min nye mobil! :-)

Sponset mobil/annonnse


Til nyttårsaften

Egentlig hadde jeg bestillt en paljettkjole fra Nelly som jeg skulle ha på nyttårsaften, men så fant jeg denne playsuiten. Måtte bestille den på flekken. Oh hot damn! Da blir det paljettkjole på julebord i helga :-)


Playsuit HER

Ad.link


Dagens antrekk 17.12-13

Jeanett har tatt bildene. Besøk bloggen hennes og sjekk ut hennes antrekk HER!Discopants fra American Apparel (lignende HER)
Leopard bomber HER
Skinnjakke fra Voice of Europe
Jeffrey Campbell
Klokke fra Daniel Wellington HER
Solbriller fra Ray Ban
Ringer fra Lindex


Craving...

Årh, disse buksene er såååå rå. Vil ha!! 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Ad.links


Dagens antrekk 16.12-13

Bildene er tatt av Jeanett Olsen. Sjekk hennes antrekk HER!

Skjerf fra Gina Tricot
Kåpe fra Sheinside HER
Dr. Martens HER
Veske fra Lindex


New in: Viva la Diva

I går var jeg på årets første julebord og gud så gøy vi hadde det. Damene på Lindex er en gjeng dødstrendy, flinke og morsomme damer, og vi finnes i så og si alle aldere. Det er fantastisk hvor morsomt man kan ha det sammen på tross av aldersforskjell. Vi sang, vi lo, lekte leker og spiste nydelig mat på Bakgården i et kjempekoselig lokale helt for oss selv. Topp stemning!

På julebordet hadde jeg en sort body med et paljettskjørt over, og så brukte jeg min nye sminke fra Viva la Diva som jeg fikk i posten her om dagen. Jeg pleier egentlig aldri legge noe i sminkinga når jeg skal ut, og sminker meg likt til både hverdag og fest. Men da jeg fikk Nudie sminkepaletten i posten synes jeg at fargene var skikkelig fine og ble gira på å teste dem ut. Julebord var en fin anledning til å sminke seg litt ekstra og glitternelelakkene brukte jeg over en vanlig fargeneglelakk fra Essie. Det ble kjempefint! Jeg tror jeg må vise dere en dag.

Ny sminke fra Viva la Diva

Sponset


Dagens antrekk 14.12.13

Jeg som trodde jeg skulle få evig med tid til å blogge, trene og slappe av når eksamen var ferdig -ikke i det hele tatt! Dagene går i ett og jeg jobber mye. Likevel er jeg ferdig med julegavene og har fått gjort de kjipe tingene jeg ikke rakk i eksamenstiden. Husvask, klesvask etc. Nå er jeg ganske ajour bortsett fra på bloggfronten, men nå før kveldens julebord fikk jeg pappa til å ta dagens antrekk av meg.

Jeg har kjøpt meg ny regnjakke for snøen ser ut som den lar vente på seg i år. Jeg har hatt lyst på de dødskule, retro regnjakkene til Rains en stund nå, så jeg kjøpte en i gult i eksamenstiden. Jeg fant den på Trendsales som hadde et stort utvalg i farger og modeller. Vurderer å kjøpe meg en i grønn også. Jakken er selvsagt ikke så varm, men i ti grader så funker den kjempegreit med en litt varm genser under. Her er dagens antrekk:


Rains regnjakke kjøpt på Trendsales HER
Nye jeans fra Lindex
Boots fra Bianco

God helg ♥


Endelig juleferie!

Jippi! Endelig har jeg også juleferie og siste eksamen gikk som en drøm sammenliknet med det som var ventet. Jeg håpet i utgangspunktet på å karre til meg en E, men nå tror jeg nesten jeg tørr å satse på en C. Jeg har også fått sensuren på dette semesterets første eksamen. B fikk jeg på eksamensoppgaven i kommunikasjon, så nå føler jeg at jeg kan ta skikkelig juleferie med god sanvittighet. Jammen overlevde jeg ikke eksamensperioden dette semesteret også! Skikkelig juleferie blir det vel egentlig ikke. Jobb, blogg og masse trening står for tur, og så må jeg handle julegaver, bake osv. Men akkurat nå er selv husrengjøring en fryd i forhold til den evige eksamenslesingen. It's a wrap!

Ikke glem å følge meg på Instagram: @kristinabergsvik


Instagram @kristinabergsvik

Vi blogges!


Min nye kameramobil: Nokia Lumia 1020

Hipp hurra! Jeg har fått meg en splitter ny mobiltelefon! Da jeg fikk spørsmål om å teste ut den nye kameramobilen til Nokia, trengte jeg ikke tenke meg om to ganger. For det første var det en helt fantastisk følelse å legge min kjempetreige iPhone 4 på hylla. Ikke minst var det å gå fra 8 til 41 megapixler helt ubeskrivelig. Aldri mere skal jeg drasse på speilrefleks eller digitalkamera på fest eller lignende. Mitt nye mobilkamera tar rotta på digitalkameraet mitt, og gjør absolutt jobben for speilrefleksen. Også så utrolig praktisk med både mobil og dødsbra kamera i ett da!

Dere har sikkert hørt om kjempenyheten, Nokia Lumia 1020 aka. min nye mobil. Telefonen er spesielt kjent for sitt fantastiske 41 megapixel kamera og har fått topp score i en rekke tester. Den slår alle konkurrenter og er omtalt som markedets beste kameramobil. Dette passer meg helt ypperlig ettersom det er kamera jeg bruker mest på mobiltelefonen. Jeg har foreløpig ikke fått tatt så mange fine bilder med den enda fordi jeg sitter inne og drukner i svensk syntaks, islandsk grammatikk og danske språkelige innovasjoner, men straks jeg er ferdig med min siste eksamen skal dere få se bilder. Jeg skal også teste Nokias karttjeneste HERE her på bloggen.

Det er ikke bare kameraet jeg har latt meg begeistre av denne første uken med ny mobil. Jeg opplever Nokia Lumia 1020 som en svært brukervennelig mobil. Og da kan jeg jo legge til at jeg er så langt unna tenknisk som man overhodet kan komme(bortsett fra med data da -der er jeg ganske dreven). Når jeg får nye tekniske dingser må alltid lillesøster hjelpe meg i gang, men ettersom hun er på utveksling i USA dette året måtte jeg klare meg selv.

I en uke har jeg hatt telefonen nå, men det tok faktisk ikke mer enn en kveld for meg å "bli kjent med" den. Nokia Lumia 1020 har Windows Phone som operativsystem, noe som var ganske skremmende med en gang. Men etter bare et par timer hadde jeg klart å gjøre min nye telefon personlig. Det var kjempeenkelt å laste inn kontakter fra min gamle mobil, fra facebook og mail. Det var fort gjort å få på plass appene jeg bruker, og jeg var raskt koblet til både mail, facebook, snap, spotify og Instagram. Jeg har selvsagt mye igjen å utforske, men jeg føler jeg har fått en kjempegod start.


Les tester for Nokia Lumia 1020 her:

http://www.klikk.no/teknologi/mobil/article868481.ece
http://www.amobil.no/artikler/test-nokia-lumia-1020/138000/konklusjon
http://www.tu.no/t2/2013/10/07/dette-er-de-beste-kameramobilene-na
http://www.dinside.no/923690/hvilken-mobil-har-det-beste-kameraet

Sponset telefon


Five outfits for Christmas

Nelly bugner av festklær til party sesongen og jeg lot meg inspirere av alle de flotte nyhetene i kjolekategorien til Nelly i dag. Jeg har satt sammen fem antrekk som jeg syntes hadde passet fint til både juleaften og julebord. Jeg har brukt kjoler i de ultimate julefargene rødt og grønt og plukket ut glitrende tilbehør og sko som matcher. Kanskje noen av dere enda ikke har kjøpt ny kjole til årets julebord eller selveste juleaften og lar seg inspirere? Nøkkelen til et perfekt juleaftenantrekk er å ikke kle seg for utfordrene. Blotte seg kan man heller gjøre på nyttårsaften, hehe. Man kan også velge plagg i materialer som skaper julestemning, for eksempel fløyel eller chiffong, og ikke minst så synes jeg man bør sørge for å glitre litt!

 


Pelsjakke kr 799 HER, kjole kr  399 HER, smykke kr 249 HER,
veske kr 499 HER, klokke kr 1995 HER, sko kr 349 HER

 Øredobber kr 149 HER, kjole kr 649 HER, Essie neglelakk kr 129 HER,
Deborah Lippmann neglelakk kr 179 HER, sko kr 399 HER

Stroppløs BH kr 549 HER, kjole kr 399 HER, OPI neglelakk kr 150 HER,
IsaDora leppestift kr 140 HER, veske kr 379 HER, sko kr 349 HER
Smykke kr 249 HER, kjole kr 249 HER, clutch kr 199 HER,
sko kr 499 HER, klokke kr 2 695 HER, OPI neglelakk kr 150 HER

KlisterBH kr 399 HER, kjole kr 449 HER,
øredobber kr 149 HER, sko kr 399 HER, blazer kr 339 HER

 

Ad. links


Antrekkene fra november 2013

Stusset litt på om det var noen vits i å legge ut månedens antrekk for november, men så gjorde jeg det altså likevel. Eksamenstiden stjeler meg fra blogg, mitt sosiale liv og gymmen i desember hvert år, men det er takk gud ikke lenge til jeg er fri nå! Og herligfred så mange planer jeg har når den tid kommer! Jeg kommer til å få det ENDA mere hektisk når dette er over om bare seks dager. Jeg skal teste ut ny treningstime på treningssenteret hver dag, jeg skal blogge masse, jeg skal handle inn gaver, jeg skal bake, jeg skal arrangere juleverksted, i to julebord, muligens en nissefest, rydde på datamaskinen, bli kvitt klærne jeg ikke bruker, melde meg på kjøreskole og begynne å svømme. Masse gøy -jeg gleder meg!Hvilket likte dere best?


Julekjolen

I sommer da jeg og en jentegjeng var på dagstur til Nice fant jeg en kjempefin kjole på Zara. Jeg synes Zara har så elegante og klassiske kjoler så jeg kjøpte den på tross av at den var for lang for meg. Den var liksom en perfekt "lille sorte", med kjempefint broderi ved skuldrene. Planen var at jeg skulle legge den opp når jeg kom hjem, men det burde jeg klart å se for meg at aldri ble noe av. Siden sommeren har den derfor vært urørt i skuffen med merkelappen på -en av mange glemte plagg. Men her om dagen kom jeg tilfeldigvis over den da jeg ryddet i klærne mine. Det slo meg at den hadde vært perfekt til juleaften fordi den er så enkel, elegant og på ingen måte utfordrende. Derfor tok jeg den med til en systue i sentrum som la den opp for meg. Det kostet nesten like mye som kjolen, men var absolutt verdt det. Nå har jeg en flott kjole som jeg vurderer å bruke på selveste juleaften.

Var den ikke fin? Har dere funnet kjole til jul og nyttår?


10 oppskrifter

I dag har jeg ikke vært utenfor huset. Jeg har lest til eksamen siden jeg stod opp og det føles som timene bare har forduftet. På tross av at jeg ikke har gjort annet enn å lese så føler jeg ikke at jeg har kommet så veldig mye lenger på eksamensøvinga. Jeg har enda 27 power pointer til jeg skal igjennom før den store (stygge) dagen.

På dager som dette hvor det eneste jeg gjør er å lese og innta føde en gang i blandt er det veldig umotiverende å lage mat. Det er liksom ingenting som frister og oppfinnsomheten er på bånn. Etter ei hard treningsøkt med både kondisjon og syrke frister derimot så og si ALT, så matlysten min avhenger veldig av aktivitetsnivået. Men på sånne dager tar jeg gjerne en titt i matkategorien på bloggen. Da får jeg inspirasjon til å lage skikkelig mat og i dag laget jeg meg speltlompepizza. Her er noen av mine beste oppskrifter/mattips:Her finner dere oppskriftene på bildene over:

1. Hjemmelagede karbonader
2. Kylling og grønnsaker i lompe
3. Hjemmelaget musli
4. Hjemmelaget knekkebrød
5. Speltlompepizza
6. Banan og peanutsmør-shake
7. Hylleblomstsaft
8. Havrepannekaker
9. Sunn eplekake
10. Tapasruller


Isabel Marant pour H&M på Trendsales

Jeg regner med at jeg ikke var den eneste uten tilgang til Hennes&Mauritz sin nettbutikk den dagen Isabel Marant kolleksjonen ble sluppet!? Morgenen 14. november satt i hvertfall Kristina Bergsvik i senga med laptopen på fanget og surmulte. "Kø" stod det på skjermen da jeg hadde tastet inn hm.com i søkefeltet. Og jeg som hadde sååå lyst på det enen og det andre, og attpåtil nettopp hadde fått lønning. Jeg syntes det var litt demotiverende å stå i kø uten å vite sånn omtrent HVOR jeg var i køen, så jeg gav raskt opp håpet. Jeg tror jeg har vokst fra den enorme tålmodigheten jeg hadde som liten.

Det ble altså ingen skatter fra Isabel Marants kolleksjon for Hennes&Maurits for min del, og jeg er sikker på at skuffelsen var stor for flere enn meg. Men frykt ikke, det er enda håp! På Trendsales kommer det opp mange treff dersom man søker på "H&M isabel marant", så det er absolutt fortsatt mulig å få tak i noen skatter fra den latterlig populære kolleksjonen. Kanskje til og med du finner favorittplagget ditt i riktig størrelse? I såfall er det skjebnen! Sjekk ut Isabel Marant pour H&M på Trendsales HER.


Disse plaggene fra Isabel Marant pour H&M og mange flere ligger ute for salg på Trendsales HER.

Annonse


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits