Antrekk 30.11-15

Nå har jeg gått inn i eksamenslesemodus så det spørs om det blir så mye blogging fremover. Treningen har jeg lagt helt på hylla for de to kommende leseukene, men jeg har i det minste planlagt er å sette av en times tid hver kveld for å oppdatere bloggen. Det er en viss mulighet for at den timen heller går til TV-titting med kjæresten eller Candy Crush, men jeg har hvertfall bilder og en plan klar hvis jeg kommer i bloggstemning.

Sponset
Det er med andre ord en stund siden jeg tok disse antrekkbildene med Tom. Det var en smule varmere da, men det nye, deilige skjerfet mitt i 100% babyalpakkaull kommer til å være en varm-favoritt gjennom vinteren. Alpakkaull er nemlig både varmere og lettere enn saueull. Skjerfet er håndvevet i bolivia og selges på Puna.no som driver etisk handel. Få 35% avslag på skjerfene ved å oppgi kupongkoden "kristinabe" i kassen.
Skjerf i babyalpakkaull HER 35% avslag med koden "kristinabe" (sponset)
Kåpe fra BikBok
Pologenser, skinntights og veske fra Lindex
New Balance fra Junkyard.no

Foto: Tom Høgstøl


Antrekk 25.11-15


Strikkevest fra Romwe HERFRA (sponset)
Veske og tights fra Lindex
New Balance sneakers fra Junkyard (sponset)
Klokke fra Daniel Wellington HER! -15% rabatt med koden "kristinabe15" (sponset/adlink)

Foto: Jeanett Olsen


Instatips fra Kristiansandbloggere

Jeanett, Monica og jeg avslører våre beste tips for å lykkes på Instagram. Artikkelen kan leser på krsby.no HER.

Foto: Damares Stenbakk/krsby.no


Foto: Damares Stenbakk/krsby.no


Lite, lekkert julegavetips

Har dere begynt på årets julegaver? Det har jeg! Med en hektisk eksamensperiode fremfor meg tenkte jeg det var en god ide å starte tidlig. Nå er jeg faktisk over halvveis i julehandelen og det føles ganske digg.

Sponsede produkter

Tenkte jeg skulle komme med et aldri så lite julegavetips til dere. Daniel Wellington klokkene er en sikker vinner under treet år etter år, både til han og henne. Klokkene er lekre og tidløse og kommer med forskjellige reimer og i ulike modeller. Jeg digger dem!

Nå får dere 15% rabatt hos Daniel Wellington dersom dere benytter koden "kristinabe15" når dere handler på nettsiden HER. Koden er gyldig til 15. januar.


Lekre, tidløse klokker fra Daniel Wellington HER.

15% rabatt hos Daniel Wellington med koden "kristinabe15" HER!


Havrescones

Heisann dere!
Tenkte jeg skulle innom for å tipse dere om noe digg å lage til lunch eller frokost denne helgen. Jeg lager ofte havrescones når jeg skal kose meg litt ekstra, det er superenkelt, superdigg og til og med supersunt. Inspirert av oppskriften til ei venninne har jeg laget havrescones på slump det siste året, men nå har jeg altså notert ned en noe mer konkret oppskrift som jeg tenkte jeg skulle dele på med dere.


Helgefrokost med knallgode havrescones.

Du trenger:
(gir ca 6 store havrescones)

2 egg
6 store ss yoghurt naturell
1 ts natron
1 ss honning
Havregryn store/havregryn små/havremel

Slik gjør du:

1. Bland sammen yoghurt naturell, egg, natron og honning.

2. Bland inn havregryn og havremel til det blir en tykk men klissete deig.

2. Fordel deigen i klumper på et bakepapir og flat dem litt ut.

3. Stek på 200 grader i ovnen i ca 20 minutter.
Smaker aller best helt ferske og varme, men kan også spares et par dager på kjøkkenbenken i pose.


Mitt favorittpålegg på havresconesene er smør, spekeskinke og gulost.

Velbekomme♥


Antrekk 17.11-15

 
Vest fra Romwe  HER (sponset)
Jeans og skjerf fra Gina Tricot
Veske og genser fra Lindex
Sko fra Jeffrey Campbell

Foto: Tom Høgstøl


Bloggere i KRSby

Foto: Damares Stenbakk/krsby.no

Damares Stenbakk har skrevet en kjempefin liten sak om bloggselskapet til Goshina på fredag. Les saken HER


Antrekk 15.11-15

SWEET SKTBS genser fra Junkyard HER (spons)
Bukser fra BikBok
Reebok Sneakers HER (ad.link)

Foto: Tom Høgstøl


Bloggers night

Hallo!
Må bare innom å fortelle om min så langt knallfine helg. Både fredagskvelden og lørdagen har vært supersosiale, men likevel rolige. Til sammen vil jeg påstå at de utgjør en helt perfekt oppladningshelg til siste skoleuke før en lang og lite sosial eksamenstid. Grøss og gru!

På fredag inviterte venninne, tidligere kollega og nå også blogger Goshina, noen av Kristiansands bloggere hjem til seg på en kjempehyggelig "Bloggers Night". Vi ble til sammen 8 bloggere; meg, Jeanett, Goshina, Monica, Karoline, Charlotte, Angela og Iben, samt Damares fra KRSby. Det var helt topp å bli kjent med så mange flotte og dyktige jenter. Er det noe Goshina kan så er det å være vertinne så stemningen var på topp fra vi kom. Vi ble servert nydelig treretters etterfulgt av uendelig mye digg snacks. I løpet av kvelden ble det selvsagt knipset noen bilder i ekte bloggånd, og vi fikk også utvekslet ideer, tips og triks med hverandre.

Etter en lørdag på sofaen med utallige nyhetssendinger om det fæle i Paris, har jeg tilbrakt lørdagskvelden med mine gode klassevenninner. Mimelek, "Ryktet går" og tøys og tull var much needed i dag. Dessuten var vil litt rebelske og spiste taco på en lørdag. Det fikk meg til å føle at det var fredag i dag, så nå er sannsynligheten stor for at jeg blir skuffa i morgen når jeg tror det er lørdag, men det egentlig er søndag og den beinharde mandagen venter rett rundt hjørnet.
Goshina, Karoline og Charlotte. Foto: Angela
Lita selfie med Jeanett mellom rettene. Foto: Angela

Holdt på å lure med meg denne sjarmøren hjem i veska. Dåååån!


Behind the scenes: Damares fikk også knipset litt! Foto: Angela.Håper dere og har hatt en god helg♥


Antrekk 12.11-15

Genser fra Romwe HER (spons)
Jakke og sko fra Sheinside HER og HER (spons)
Molly jeans fra Gina Tricot
Veske fra Lindex

Foto: Tom Hogstol


Liten vippeupdate

Sponset produkter

Dere husker kanskje jeg fortalte at jeg skulle begynne å bruke et nytt vippeserum i dette tidligere innlegget?! Nina på Klinikk Nina foreslo at jeg skulle teste serumet fra Bioline som hun fører på skjønnhetssalongen ettersom jeg stadig klaget over mine korte, ødelagte vipper når jeg var innom for behandling. Serumet jeg brukte den gang så ikke ut til å ha noen effekt på vippene mine, så jeg var veldig gira på å prøve ut noe nytt. Jeg fikk derfor med meg hjem en BeautyLash Eyelash Growth Booster fra salongen og siden det har jeg brukt den hver kveld før jeg legger meg.

Ettersom det begynner å bli en liten stund siden tenkte jeg det var på tide å oppdatere dere litt på vippefronten. Den iherdige bruken av serumet ser nemlig ut til å ha gitt ganske så gode resultater. Øyevippene mine er nå både lengre og fler enn de var før jeg tok i bruk BeautyLash, og jeg har faktisk fått en del kommentarer og komplimenter på vippene mine den siste tiden. De er selvsagt ikke blitt Bambi-lange, men til å være helt naturlige vil jeg si at det er ganske bra lengde på dem. Det er ikke så mye som skal til før blikket blir mer åpent og dessuten føler jeg meg langt bedre uten sminke når jeg har litt vipper naturlig.

Her har dere noen før- og etterbilder, både med og uten maskara:For å styrke vippene ytterligere har jeg også tatt OneBeauty kosttilskudd fra Fitnessguru for hår, hud og negler. Disse føler jeg også har en veldig positiv effekt på neglene mine som blir langt sterkere enn de vanligvis er. De brekker ikke så lett på trening og jobb og slik får jeg lengre og finere negler.


OneBeauty kosttilskudd fra Fitnessguru HER


BeautyLash vippeserum fra Bioline selges hos Klinikk Nina
Les mer om vippeserumet HER


Antrekk 02.11-15
Hettegenser fra Junkyard xx-xy HER (sponset)
Boyfriend jeans fra Lindex

Foto: Jeanett Olsen


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits