Julegavetips

Hallo dere♥

Håper dere har hatt en knallfin helg og en bra første søndag i advent alle sammen, det har hvertfall jeg! Den har vel i bunn og grunn vært litt for bra, med tanke på at jeg burde ha gjort en hel del eksamenslesing som har blitt utsatt. Men nå er jeg i hvertfall gått uthvilt og klar for en hektisk og kjip uke fra og med i morgen.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en så bedagelig morgen som denne søndags morgenen. Jeg og simen stod ikke opp før i halv to tiden og da vi omsider kom oss opp og fikk laget noe frokost duppet begge to av i sofaen frem til klokken ble halv fire. Det kan skyldes at det ble en noe sen kveld hos Jonas og Charlotte i går. Herlighet for et måltid vi fikk servert! Det må være noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Helt perfekt biff, hjemmelaget bernaisesaus, soppstuing, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Et skikkelig festmåltid!

Her er forresten noen julegave-godbiter jeg vil foreslå til kjæresten. Jeg vet ikke med dere men jeg elsker både å få og gi myke pakker! Simen får noe mykt pluss en klokke fra Daniel Wellington han har fått velge ut selv i år. Selv elsker jeg DW-klokkene, og jeg synes de er om mulig ENDA finere på mannfolk. Dessuten er det jo knallgøy å kjøpe noe man vet vil bli brukt. Mye mulig den perfekte julegave!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, 13.HER, 14.HER

 

Skal du også kjøpe klokke fra Daniel Wellington klokke i julegave til noen? Bruk rabattkoden "holidaykristinabe" og få 15% rabatt på alle DW-produkter HER! HUSK: fri frakt i hele verden!

Annonse/ad.links


Saturday-speedshopping

Denne lørdagen har bare flydd av sted -jeg vet faktisk ikke hvor den ble av. Planen var egentlig å få gjort mye skolearbeid, men jeg har ikke en gang fått satt meg ned med pensumbøkene. Jeg og lillesøster har derimot vært på en skikkelig hurtig julegavehandel. Vi fikk unna hele fire julegaver på bare en snau halvtime -skikkelig speedshopping med andre ord! Hun har nettopp fått lappen så vi slapp heldigvis å sette oss på sykkelen i dette sure været. Men jeg merker likevel at det er litt kjipt at lillesøster fikk lappen før meg. Nå må jeg bare sørge for å være før fetterene mine, blir mye kjøring når bare eksamnene er i boks!

I kveld er jeg og Simen invitert på middag hos et vennepar av oss. Charlotte og Jonas har planlagt det som ser ut til å bli en kjempekoselig helaften for fire. Vi har fått en sniktitt på kveldens meny, så nå ser virkelig frem til en rolig kveld med god mat og drikke i godt selskap. Men først må jeg stelles! Håper dere får en fin lørdag alle sammen♥

Jeg har forressten fått prøve Flat Tummy tea som dere kan lese mer om HER.

(Sponset)


Black Friday på en torsdag

Hallo dere♥
Noen som har shoppet litt i dag eller? Min instagramfeed har hvertfall vært mildt sagt sterkt preget av at det er Black Friday i dag. Det samme gjelder postkassen min, samtlige nettsteder jeg har besøkt, mailinnboksen og til og med de fleste smsene jeg har fått i dag har vært reklame og tilbud. Helt sykt, jeg tror faktisk man må være blind dersom man har gått glipp av denne shoppingfesten. Black Friday markerer starten på julehandelen og butikkene har mange gode tilbud og rabatter, men ettersom jeg ikke hadde tid til den slags i dag tyvstartet jeg Jeanett og Charlotte Black Friday shoppingen i går.

Julegaver ble det lite av i går, men jeg fant en del fine ting til meg selv til gode priser. Jeg og Jeanett slo først ihjel noen timer på Sørlandssenteret der vi kikket på nyheter hos min nyeste samarbeidspartner Image. Årh, vi fant så mye fint!! Den lekre butikken bugnet av ferske, flotte varer, og jeg fant en ting eller ti å sette på ønskelisten. Med meg hjem fikk jeg dessuten med meg en helt nydelig strikkegenser i grått fra Designers Remix. Dere ser den på bildene under, men jeg ser ikke bort i fra at den straks dukker opp på dagens antrekk også.

Etterpå gikk turen til Sandens senter som hadde kundekveld der medlemmer fikk mulighet til å benytte seg av tilbudene før alle andre. Jeg hamstret sølvshampoo til god pris, enda en ny genser og litt annet smått jeg trengte, men noen storhandel ble det ikke. Det får vente til etter eksamnene når jeg har litt bedre tid. Her er noen bilder fra gårsdagen:


Sentershopping med søteste Jeanett


Designers Remix genser fra Image Sørlandssenteret

Håper dere har gjort noen gode kupp i dag!

Sponset genser


Julegavetips

Jeg har fått spørsmål om jeg kan lage kollager med gode gaveideer her på bloggen frem mot jul. Det kan jeg selvsagt gjøre, og i dag har jeg startet med gaveforslag til en sporty venninne, søster, mamma, eller kjæreste. Gavefavorittene har jeg funnet hos Trendsales, Ellos og Nelly. Håper dere blir inspirert og kanskje får noen gode ideer. Her er det hvertfall mye jeg kunne tenkt meg!!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, 13.HER, 14.HER, 15.HER

Så dere noe dere kunne tenkt dere selv?

Ad.links


Dagens antrekk 25.11-14


Kåpe fra Sheinside HER
Jeans fra BikBok
Strikkegenser fra Monki
Reebok sneakers HER
Ullskjerf fra Luca Moretti

Bilder: Jeanett Olsen


Perfect study day

Så gøy å logge inn på bloggsoft og se hvor mange som har deltatt i konkuranssen -det blir spennende! Morro å kunne dele ut litt førjulsgaver for min del, men det får bli til fredag :-)

Denne uken har startet på nesten perfekt måte. Bortsett fra at jeg forsov meg i dag morges, har dagen vært et prakteksemplar på hvordan dagene mine som student bør være nå i eksamenstiden. Jeg har vært mange timer på skolen og kommet godt i gang med å øve til min neste, og siste eksamen. Etterpå dro jeg på crossfittime etterfulgt av burlesquetime på treningssenteret. Det er første gang jeg er på denne dansetimen, men guriland det var gøy. Blir definitivt ikke siste gang!

Nå har jeg og Simen spist en deilig soppmiddag og sett en episode av Orange is the new black. Hvis jeg bare husker å stille vekkerklokka fremover tror jeg denne eksamensperioden skal gå på skinner for min del. Vips er det over, julen er her og det blir nok av tid til å slappe av. Det skal selvsagt bli skikkelig godt, men i mellomtiden skal jeg prøve å gjøre det beste ut av eksamenstiden.


Ny supersøt fuskepelsgenser fra Sheinside HER (sponset)


VINN hårpleiesett

Konkurransse igjen da gitt!
Jeg tenkte det var en god ide å starte uken med en konkurranse. Denne gangen har dere muligheten til å vinne hårpleiesettet jeg snakket så varmt om for noen innlegg siden. Jeg har blitt kjempeglad i Pantene Pro-v sin repair and protect serie, og nå har jeg fått muligheten til å gi shampoen, balsamen og oljen til hele fem heldige lesere. Å delta i konkurranssen er som vanlig superenkelt:

1. Lik facebook-siden til bloggen min ♥ HER
2. Kommenter dette innlegget med navn og mailadresse

Jeg trekker en vinner på fredag 28.11. Lykke til alle sammen ♥


Dagens antrekk 21.11.14


Kåpe fra Sheinside HER (sponset)
Bukser og genser fra Lindex
Veske fra NLY
Sko fra HM

 


VINN Philips Cafe Gourmet-kaffemaskin

Hei og hopp!
Nå i eksamenstiden blir kaffe en veldig viktig del av studenthverdagen. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde kommet gjennom denne måneden med oppgaveskriving og pensumpugging, uten en varm kopp nytraktet kaffe ved min side. Rene bensinen i disse dager! Nå er dessuten kaffedrikkingen blitt dobbelt så eksklusiv med ny kaffetmaskin fra Philips. Cafe Gourmet Boil And Brew heter den og gurimalla så lekker den er!Og så til konkurransen...

I dag er det world kindness day, og da passer det fint at jeg har fått muligheten til å dele ut denne fine Philips kaffetrakteren til en av mine fantastiske blogglesere. I tillegg deler jeg ut to stykk superpraktiske keep-cup -perfekt for den som ønsker å nyte kaffen på farten. Håper dere er kaffetørste alle sammen, for så enkelt er det å delta:

♥ Del ditt spesielle kaffeøyeblikk på instagram med hashtagen #mittkaffeøyeblikk. Vis gjerne hvor og når du nyter kaffen.

♥ Jeg plukker ut tre vinnere allerede på søndag. Lykke til!

Ikke glem å publiser et bilde av deres spesielle kaffeøyeblikk da! Jeg er spent på å se hvordan, hvor og når dere nyter kaffen♥

Sponset konkurranse


My hair care productsNaturbørste
Jeg er helt frelst av naturbørsten jeg kjøpte på H&M for en liten stund siden. Et fantastsik produkt til under hundrelappen som det absolutt er verdt å prøve. De tette taggene på børsten gjør håret stort og fluffy. For ekstra effekt sprayer jeg først håret med en tørrsjampo som gir volum -magisk kombinasjon! Har jeg derimot veldig flokete eller vått hår bruker jeg vanlig børste.

Tørrsjampo med volum
To fluer i en smekk dette. Gir både volum og lette lokker, spesielt i kombinasjon med naturbørsten. Redder dessuten frisyren på en bad hair day.

Aussie dual anti-frizz
Denne bruker jeg etter jeg har vasket håret for å unngå krusete hår og gi litt hold. Fuktighetsgivende balsam som påføres i vått eller tørt hår. Denne skal ikke skylles ut, men ingen fare, den gjør ikke håret tungt.Hårstrikk
Disse har ingen metallbit som skader håret, og de er dessuten gode og tykke som gjør dem lett å "få løs" når håret skal slås ut.

Anti frizz olje
Denne bruker jeg på samme måte som anti-frizz balsamen over, men jeg foretrekker denne hvis håret er tørt.

Hårspray
Jeg bruker ikke ofte hårspray, men dersom jeg har laget store flotte krøller til en kveld på byen unner jeg gjerne sveisen en skikkelig spray. Krøllene skal jo helst vare gjennom mange timer på dansegulvet.

New in
Denne hårpleieserien fra Pantene har jeg bare brukt i et par uker foreløpig. Den skal reparere og beskytte skadet hår, og jeg føler faktiskallerede håret mitt har blitt sterkere og mer glansfullt. Jeg liker spesielt godt oljen som jeg påfører en god pump av i våte tupper etter hårvask. Etterpå grer jeg håret for å fordele oljen bedre.

Hva er deres favoritthårprodukt?


Dagens antrekk 11.11-14

Det sies at menn ikke kan gjøre flere ting på en gang, men at kvinner derimot er født til multitasking. Dersom dette stemmer lurer jeg faktisk litt på om jeg er født i feil kropp eller noe. Jeg er hvertfall overhodet ikke i stand til å kombinere eksamenstid med blogging -det er ikke til å skyve under en stol! Det skjønne bloggliv er plutselig ikke så skjønt og komfortabelt når man i tillegg skal legge sjela si i en semesteroppgave. Det er akkurat som det ikke er plass i hodet mitt til begge deler, for jeg kan foreløpig ikke skylde på at ikke tiden strekker til. Eller kanskje jeg rett og slett jeg skriver meg litt "mett" på narratologisk analyse i disse dager, og at jeg derfor ikke har mer "plass" til bloggskriving.

Men denne tirsdagen har gått helt skeis, så det ble ikke så mye tid til oppgaveskriving. Da benyttet jeg som dere skjønner sjansen til å oppdatere bloggen, og jeg og Jeanett hjalp hverandre derfor med bilder av hverandres antrekk. Vi var ute og knipset i halv fire tiden, men det var allerede begynt å bli ganske mørkt. Det er så utrolig stusselig når solen går ned nesten før du skal på jobb. Gleder meg til våren jeg!


Genser, veske og tights fra Lindex
Kåpe fra Sheinside HER (sponset)
Boots fra Bianco
Klokke fra Casio


På VGs forside

For en lang dag det har vært! Nå er jeg egentlig superklar for å legge meg, men jeg tenkte det var på sin plass å oppdatere bloggen med et aldri så lite innlegg først. Fredagen min startet tidlig på trening sammen med min kjære -så det er ikke rart øyelokkene kjennes ganske tunge ut nå. Ettersom Simen er på hyttetur i helgen, tenkte vi det var koselig å ta en økt sammen før han dro. Og det ble det! Vi trente god gammeldags styrketrening med blandt annet dips, bicepscurl, og benkpress. Skikkelig lenge siden jeg hadde hatt en slik økt, men det er greit å variere litt synes jeg.

Etter dette har jeg dratt fra det ene, til det andre: kjøretime, veiledningstime, jobb, og 50 års dag til mamma. Mye på tapetet denne fredagen med andre ord, og i mellom alt dette har det tikket inn med meldinger om at jeg befinner meg på VG.no's forside. På både facebook, sms og snap har jeg fått beskjeder og lenker. Min mote har nemlig brukt et av antrekkbildene mine fra Instagram til en sak om strikkegensere, og det er jo ikke til å stikke under en stol at det er litt stas!!

Les MinMote-saken HER
Varm hjem fra trening

Nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute og i kveld har det faktisk snødd litt her i K-town. Det er med andre ord på tide å finne frem luer, hansker og vinterjakker fra loft og kjeller. Eller er kanskje tiden inne for å kjøpe seg noen nye, varme vinterplagg? Det var det i hvertfall for min del, så jeg har bestillt meg hele to nye parkaser til den kommende sesongen.

Til vintersesongen trenger jeg to parkaser: en fin-parkas og en til-og-fra-trening-parkas. Det gjør selvsagt ingenting om den sistnevnte også er fin, men hovedpoenget med denne er at jeg skal kunne ta den på etter en gørrsvett økt uten snev av dårlig sanvittighet. Når det gjelderdenne parkasen spiller derfor pris en større rolle og jeg vil påstå at jeg har funnet en som passer helt perfekt til under 1000-lappen.

Min nye parkas er fra Hummel og koster 999 kr på Individu HER. Den er skikkelig varm, lang nok til å varme rumpe og lår, med mulighet for å stramme inn midjen og nederst. Den har dessuten falsk pels på den store deilige hetta som er veldig praktisk ved nedbør! Det føles som om jeg har på en dyne når jeg har den på og lommene er store og romslige. Med denne, en ulltrøye og overtrekksbukse skal hvertfall ikke jeg bli syk fordi jeg sykler svett hjem fra trening!
Bag HER, parkas HER og tights HER.

Sponsede produkter


Dagens antrekk 04.11-14


Sheinside kåpe HER og bukser HER (sponset)
Reebok sneakers HER
NLY veske
Bluse fra Lindex

Foto: Jeanett Olsen -sjekk ut hennes antrekk ;-)

Ad.link


Hallo vin!

Gud som jeg koste meg i går!
Jeg feiret halloween som halvt kranie, sammen med andre halve kranier, tegneseriefigurer, filmskikkelser, pirater en amerikansk fotballspiller og to veldig skumle barn. Kvelden begynte vel i bunn og grunn på badet mitt der jeg og jentene mine brukte litt i overkant mange timer på å få på plass halloweensminken. Da den omsider var kommet på og det var sort og svart sminke oppetter veggene dro vi videre på vors og senere på byen.

Det er ikke meningen å drepe dere med alt for mange bilder i dette innlegget, men herligfred så gøy det var å ta bilder når vi ikke så ut som oss selv for en gangs skyld. Dessuten skulle det bare mangle at det ble litt selfies etter å ha tilbringt såpass mange timer på badet. Ikke minst så synes jeg at bildene ble sååå kule. Skikkelig stemningsfulle og litt småskumle!


Ææææ, får litt frysninger av det siste her -skikkelig ekkelt!
Hva kledde dere dere ut som på halloween i år?


The selfie collection

Håper dere har hatt en kjempefin halloween-kveld alle sammen!
Selv har jeg vært hjemme i kveld med godiset klart til alle de små monsterene og spøkelsene jeg så for meg at skulle ramle inn døra i kveld. Men her har det ikke vært en sjel og tigget i hele kveld til min store skuffelse. Skikkelig kjedelig ettersom jeg hadde gledet meg til å dele ut godteri, men kanskje enda kjedeligere fordi jeg begynte å spise på det selv og helt glemte at jeg hadde godtestopp. Årh! Nå må jeg begynne heeelt på nytt.

Jeg fikk en skikkelig hodepine etter dagens treningsøkt og bestemte meg derfor altså for å tilbringe denne allehelgensaften hjemme med gullrekka alene. Det ble dog ikke så mye tv-titting på meg. Først hjalp jeg min lillesøster med halloweensminken hennes, og da jeg omsider var ferdig var jeg så godt i gang at jeg malte meg selv også. Min egen sminke var bare litt øving til ansiktsmalingen jeg tenker å bruke på morgendagens halloween-vors. Men lillesøster gikk derimot nymalt ut døra som The white rabbit i Alice in wonderland på vei til halloweenparty.

Husker dere forressten at jeg var en formiddag på fotoshoot i København for ikke så lenge siden? Jeg kunne ikke fortelle så mye om hva jeg gjorde der den gang, men nå kan jeg fortelle dere at det var altså Nokia jeg var på shoot med. Nokia har nemlig kommet med selfie-telefonen Lumia 735 og slått seg sammen med Kors På Halsen om et nytt, spennende og veldedig prosjekt som jeg fikk ta del i.

Et knippe personer, blandt andre meg, fra norge, sverige og danmark ble derfor invitert til københavn på fotoshoot. Vi skulle ha med oss et fashion-plagg hver som vi ønsket å donere til Kors På Halsen, som blandt annet hjelper barn som blir utsatt for nettmobbing. På settet tok vi selfies og be tatt bilder av med plagget og hele kolleksjonen auksjoneres nå bort på Trendsales. Kjolen er mitt bidrag og ligger ute for salg HER.Ønsker dere alle en strålende helg♥


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits