VAKKER

Jeg er ikke speselt glad i å lese. Jeg leser det jeg må på skolen, men skjeldent noe annet enn blogger og magasiner utenom det. Men nå i eksamenstiden har jeg faktisk fått litt lyst til å lese. Ikke pensum selvsagt -det sliter jeg meg gjennom hvert semester, men jeg har fått lyst til å lese litteratur. Jeg ønsker meg for eksempel Knut Nærums "Busemannen" til jul. Det er et ganske sensasjonelt juleønske ettersom det ikke har vært tegn til litteratur på ønskelista mi tidligere år. Aldri tror jeg faktisk. Jeg har også fått en kjempeelegant bok av IMAGE akademiet som handler om sminke. Det regnes nok ikke som litteratur, men det er absolutt en bok jeg gleder meg til å lese i juleferien. Jeg vil gjerne lære mer om sminke og har allerede kikket litt i boka. GUD det skal bli godt med juleferie!Kanskje noen har noen skikkelig gode bok-tips til meg? SKIKKELIG gode altså, slik at ikke leselysten forsvinner like fort som den kom.

Sponset bok


Marlies Dekkers: Dame De Paris push-up BH

God kveld!
I dag har det vært en kjempetravel dag på jobb, men det er faktisk veldig gøy å være ansatt i klesbutikk i julestria. Kunder som vil ha hjelp til å finne julebord-antrekket, som ønsker gavetips og annen hjelp. Følelsen av å kunne hjelpe eller inspirere noen er virkelig givende synes jeg. Den følelsen har jeg gått rundt med på Lindex i 5 timer i dag. Fra 12 til 5. Det kan virke som folk er i ekstra godt humør fortiden!

Jeg har foressten handlet litt selv i dag. Regner med at det var flere enn meg som ikke kunne motstå supersalget til Stylepit denne helgen. Det er tross alt ikke hver dag man har muligheten til å handle en såpass stor mengde merkevarer med hele 20% rabatt, og dessuten trenger en sliten og lei student noen lyspunkt i eksamenstiden. Det var faktisk ytterst nødvendig å unne seg noe skikkelig fint nå. Jeg benyttet sjansen til å endelig skaffe meg en av de supersexy BHenen fra Marlies dekkers. Har siklet etter dem i en evighet, kanskje to, så nå var det jammen på høy tid. Litt crazy å handle undertøy på nett, men jeg bestillte min vanlige størrelse og satser på at den passer. Hvis ikke har heldigvis Stylepit 30 dagers returrett, så bomkjøp blir det uansett ikke. Gleder meg!
Var den ikke fin? Du finner den og flere modeller fra Marlies Dekkers på Stylepit HER!

Husk at i dag er det siste sjanse å benytte seg av salget til Stylepit! Gå til salget HER.

Ad.linkks


New in: Rosa The North Face bag

Jeg har jo tidligere nevnt min rosamani for dere i et innlegg, og nå føler jeg faktisk at rosasamlingen min er mer eller mindre komplett. Jeg har fått ny bag fra The North Face i favorittfargen min. Den gamle bagen jeg hadde var en svart Nikebag. Den var grei, men på langt nær så fin som min nye rosa. Dessuten var ikke Nikebagen vanntett, så hver gang jeg syklet til skolen eller til trening i regn ble bøkene mine og treningsklærne klissvåte. Upraktisk! Base Camp Duffle Bag fra The North Face er derimot vanntett, så nå er jeg rustet for all slags ekstremvær. Det beste med den er nok likevel at bagen kan brukes som en ryggsekk. Den har komfortable stropper som enkelt kan strammes inn slik at du kan bære alle tingene på ryggen. Helt genial spør du meg, og kanskje også en potensiell julegave?The North Face Bag fra Individu får du kjøpt HER. 2XU tights HER. NB: 20% på alle varer i dag!Sponset bag


20% på hele Stylepit

Innimellom eksamenslesingen ville jeg minne dere om at Stylepit har 20% rabatt på hele sortimentet sitt i dag, fredag og lørdag. Partypriser, med andre ord. Og kampanjen er uten tvil en gyllen anledning til å forberede klesskapet til nettopp partysesongen. Akkurat nå har Stylepit også fått inn masse flotte kjoler, blazere og pumps så jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt HER!


1. French Connection kjole HER
2. OBJECT blazer HER
3. Bianco gullpumps HER
4. Sisters Point kjole HER
5. Vila fuskepels HER
6. Adax skinnveske HER
7. Minimum kjole HER
8.French Connection kjole HER
9. Vero Moda kjole HER
10. MbyM blazer HER
11. Sugarfree pumps HER
12. Sisters Point kjole HER

Annonse


Oppskrift: My first mikrobrownie

Hei♥
I forrige uke debuterte jeg med min aller første mikrobrownie. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har laget det før, for jeg er jo egentlig en hai etter proteinrik og sunn snacks som er enkelt å lage. At jeg henger et stykke etter i mikrobrownieverden kan muligens skyldes at jeg ikke i utgangspunktet er en særlig sjokoladeentusiast, og i tillegg har jeg nok også tenkt at det er mye søl og styr. Jeg er jo ikke akkurat noe naturtalent med kjøkkenredskaper. Men så feil kan man altså ta, og nå kan jeg angre for dette var både digg og enkelt. Hva er vel bedre enn mat som både er sunt, proteinrikt, godt OG lett å lage? Det ble ikke siste gang jeg laget mikrobrownie, og i kveld tenkte jeg at jeg skulle teste oppskriften på min kjære. Her er oppskriften til dere også hvis det er fortsatt er noen der ute som ikke har oppdaget gleden av en 5 minutters mikrobrownie med myk kjerne. Eller kansje noen av dere som allerede er drevne mikrobrowniebakere vil teste en ny oppskrift. Det er min egen, men jeg har selvsagt latt meg inspirere av flere andre oppskrifter så revolusjonerende er den nok ikke. Jeg toppet den med vaniljeyoghurt, men mikrobrownie med sukkerfritt bringebærsyltetøy er nok favoritten :-)Nam nam nam ♥


2 av 3

Eksamenstiden tar på, men nå er fantastiske 2 av 3 eksamner overstått. Det er en utrolig deilig følelse å ha over halvparten unnagjort, men den gjenstående er også den værste. Med GOD margin! Siste eksamen er i norskfaget jeg har tatt dette semesteret, og for å være helt ærlig så kan jeg uten å overdrive ingenting. Jeg har vært i noen få forelesninger, men fikk ikke følelsen av at jeg lærte noe særlig ettersom faget er et grammatikkfag. Islandsk, dansk og svensk grammatikk -kjempespennende! Ser litt mørkt på at jeg skal lære meg et helt fag på litt over to uker nå, men målet er i grunn bare å stå. Da skal jeg være godt fornøyd! Det er likevel ikke nødvendigvis faget som blir det værste. Å sette av tid til trening, blogging og jobb ved siden av er det som blir den virkelige utfordringen. Gleder meg til jul ass!


2XU tights fra Individu og topp HERFRA.

Blogges ♥

Ad.links


Ønskelisteinspirasjon

Mens de fleste lager blogginnlegg med tips om hva man kan gi bort til jul, lager jeg min egotripvariant med tips til hva man kan ønske seg. I mine øyne er det langt vanskeligere å finne ut hva man trenger eller vil ha enn det er å kjøpe julegaver til andre. Det er jo i bunn å grunn så enkelt som å spørre hva familiemedlemmer og kjente ønsker seg, så har man gaveideene på løpende bånd. Problemet oppstår derimot når et og annet sært menneske ikke vet hva de ønsker å finne under grønne glitrende på selveste juleaften. Da er man tilbake til hovedproblemet slik jeg ser det: hva skal man egentlig ønske seg? En ond sirkel altså.

Jeg ble selv spurt i et familieselskap i helgen om jeg hadde noen juleønsker. Jeg ba om penn og papir og skulle til å rable ned ei punktvis ønskeliste med alle mine materalistiske cravings. Det var skrivesperre ved første punkt. I grunn så har jeg det meste av det jeg trenger. Nødvendigheter og ting jeg har lyst på har jeg allerede kjøpt eller fått sponset i løpet av året, og de gjenstående tingene er av en dyrere klasse. Skyvedørsgarderobe, iPhone 5, sykkel osv. Slike ønsker som er forbeholdt en egen ønskeliste for pappaer og mammaer. Så der satt jeg i familieselskap og grublet så det knakte. Noen ønsker kom jeg på, men de fleste ting jeg eier fra før av. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage et forslag-til-juleønsker-innlegg som kanskje andre kan bli inspirert til å lage seg en ønskeliste av. Her er mine juleønsker-tips:Bankers-tightsen fra 2XU fra Individu HER. 200kr rabatt ved bruk av rabattkoden "FRESH". OBS! Gjelder kun ut november!

Mineral sminke fra bareMinerals. Stort utvalg HER

1. HER, 2. HER, 3. HER

 


Finn alle New Balance modellene og enda flere HER.

iPhone 5 holder HER (iPhone 4 HER), pulsklokke HER og treningshansker HER
Wayfarer HER, Aviator HER og Clubmaster HER.
Kjøp GHD rettetang HER

 1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER

 
1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER

 
Grå genser HER, singlet i svart og rosa HER, rosa genser HER, rosa T-skjorte HER, sportsBH HER, lilla jakke HER, tights HER
HERFRA og HERFRA

1.HER, 2.HER, 3.HER

Kjøp den HER!Hva ønsker dere dere til jul?

Ad.links


PT-time: Kettlebell

God helg dere♥
Beklager lite blogging, dårlig respons på kommentarer og for ikke å snakke om lite sjekking av mail i det siste. Det er eksamensperiode og all min tid går til lesing, jobb og trening. Det er rett og slett verken energi eller tid til overs til bloggen. Jeg skal likevel prøve å oppdatere en gang i blandt, men 12. desember er jeg ferdig og da er alt som normalt igjen.

På onsdag var jeg på PT-time der jeg fikk en innføring i trening med kettlebells av Magnus Frantzen. Det var veldig lærerikt og ikke minst inspirerende for meg som ikke akkurat var fan av kettlebells i utgangspunktet. Men nå har jeg fått lære en del teknikk og fått masse gode tips til forskjellige øvelser med kettlebells jeg kan bruke når jeg trener alene. Et friskt pust til treningsprogrammet mitt! Magnus blogger om trening på bloggen sin og der kan dere også finne kettlebell guide. Jeg anbefaler dere å stikke innom og sjekke det ut. Han har også en Instagram-konkurranse akkurat nå der dere kan vinne PT-time og kettlebell. Les mer om konkurransen på bloggen hans HER.Sjekk ut bloggen til Magnus og konkurransen HER!


Hello Kitty

Jeg vet ikke egentlig om dere er klar over det men jeg er i grunn VELDIG rosa av meg. Jeg har nettopp oppdaget min entusiasme for fargen selv, så hvis dere ikke har lagt merke til det så er det fordi dette er en helt ny mani som ikke har kommet fram på bloggen enda. Favorittfargene mine har opp i gjennom årene alltid vært svart eller lilla og jeg har hatt perioder der jeg har vært veldig glad i rødt også. Men nå er det visst bare rosa som gjelder. Med dette mener jeg ikke at jeg liker å kle meg i rosa for det er jeg fullt klar over at er en dårlig ide. Jeg kler overhodet ikke rosa. Men alt annet jeg kjøper, ting og dill, har en tendens til å være rosafarget. Jeg mistenker at dette er fordi jeg er i en slags overgangsalder til å bli voksen eller noe. At det kan sees på som et desperat forsøk på å klamre seg fast til barnseligheten -for det er jo litt barnselig! Min lidenskap for rosa har også ført til at jeg har latt meg begeistre av Hello Kitty-produkter. Sjekk ut min lille samling:


Nye kakeformer og merkelapper fra H&M barneavd.


Laptop sticker bestilt på Ebay


Matboks og termos fra bokhandel


Plastperm fra bokhandel

Jeg liker bare ting hvis de er rooosa! Haha, har dere en favorittfarge?


Hvorfor proteinpulver?

God formiddag!

Her om dagen mottok jeg en etterlengtet pakke fra Proteinfrabrikken. Og med etterlengtet mener jeg ikke at Proteinfrabrikken var treige med å levere -tvert i mot så fikk jeg pakken dagen etter jeg bestillte. Lynraskt! Med etterlengtet mener jeg at jeg hadde gått i 2 uker uten proteintilskudd fordi jeg var blakk. Jeg bestillte derfor ny ladning med en gang jeg fikk lønn.

Med mitt kosthold får jeg ikke i meg tilstrekkelig med proteiner og derfor bruker jeg proteinpulver i grøt, pannekaker, smoothier og som shake etter en økt bla. På de to ukene jeg var uten proteinpulver når jeg var blakk hadde jeg 13 styrketreninger. Det vil si at jeg trente hver eneste dag utenom en slapp søndag. I løpet av denne perioden gikk jeg også merkelig nok fra en fysisk score på 8 (av 9) til 5. Det vil med andre ord si at jeg mistet ganske mye muskelmasse i løpet av bare 2 uker, selv om jeg trente styrke daglig. (Jeg går på spis-smart kurs annenhver uke med body scanning)

Sykt eller hva? Jeg ble i hvertfall ganske sjokkert over hvor mye det (sannsyneligvis) hadde og si (selvsagt kan det være mange andre ting som har spilt inn), så derfor har jeg begynt å ta en proteinshake rett etter hver eneste styrketrening nå. Jeg tar den med en gang jeg kommer ned i garderoben. I shaken har jeg 2 scoops proteinpulver, men i havregrøten og pannekakene har jeg bare 1. Proteiner i grøt og pannekaker er ikke nødvendig, men hvis jeg likevel skal ha grøt eller pannekaker så smaker de mye bedre med proteinpulver enn uten. Dessuten er ikke måltidene så rike på proteiner fra før av.

Jeg bruker Whey Tech som er et proteintilskudd som passer for deg som trener for å miste fett eller har et ønske om å øke muskulatur. Whey Tech i mange forskjellige smaker og størrelser. Min personlige favoritt er vanilje som kan brukes til alt, men denne gangen bestillte jeg også banan som var kjempegod. Mmmm... Neste bestilling blir jordbær og sjokolade!


Vanilje proteinpulver og banan proteinpulver,

Ha en sporty helg ♥♥♥


Dagens antrekk 15.11-13
Jakke fra Sheinside HER
Skjerf fra Gina Tricot
Bukser og genser fra Lindex
New Balance HER

Ad.link


SALGSKUPP : Nike Shape Swoosh Tank

Hei hei♥
I dag har jeg levert den første eksamensoppgaven i journalistfaget jeg har som heter "skrift og bilde". Selv om jeg har vært så og si ferdig i et par dager så ble det ekstremt høy puls rett før innlevering. Det nest værste jeg vet er kopimaskiner som ikke virker eller gjør som jeg vil. Neste eksamensoppgave skal jeg sørge for å skrive ut minst en dag i forvien.

Etter levering tilbringte jeg faktisk to og en halv time på treningssenteret. Det er merkelig hvor avslappende trening kan føles når det er eksamenstid. Det var rett og slett helt fantastisk og få beveget seg litt og jeg startet økta med intervaller etter litt oppvarming. Dagens intervaller: 20sek spurt, 10sek pause, først 10stk på 16 km/t t, så 10stk på 17 km/t. Deretter hadde jeg mer eller mndre en bryst og bicepsøkt med litt lek og morro innimellom.

I dag hadde jeg på meg favoritt-treningstoppen min Shape Swoosh Tank fra Nike i sort på trening. Den er heelt fantastisk. Jeg har den i fire farger og det er alltid den overdelen jeg tar på meg så sant en av dem er reine. Også oppdaget jeg at Ellos har den på 30% salg i to farger nå, så da tenkte jeg at jeg måtte tipse dere om dette. Litt over hundre kroner rabatt og da er vi jo faktisk nede i H&M-pris for en kjempegod, funksjonell og ikke minst fin treningstopp. Den har til og med innebygd sportsBH.


Favoritttreningstoppen min på salg HER.

Ad. link


Ekssamensoppgave i boks

God kveld fine leserene mine! ♥
I dag er jeg sånn omtrent ferdig med min første eksamen dette semesteret. Det er en hjemmeoppgave der jeg skal skrive en reportasje til et månedsmagasin. På mandag var jeg ute i feltet og observerte en selger av kristiansands gatemagasin Klar, i går skrev jeg tekstematerialet og i dag har jeg fått på plass det visuelle. Nå er det bare noen få justeringer som må til før jeg kan levere. Fristen for innlevering er på fredag, men jeg er høyst sannsynelig klar i morgen og det vet jeg faktisk ikke om har skjedd før. Jeg er en siste-liten-type som jobber best under press, og leverer som oftest rett før fristen. Det er deilig å være ute i god tid for en gangs skyld, og nå skal jeg prøve å få blogget litt mellom eksamenslesingen framover.


Speilet trutemunnselfie!! xoxo

Natta, vi blogges!


Smarte tips for angoraplagg

Angoraull, også kalt mohair, kommer fra kanin og er veldig populært i høsten og vinterens strikkeplagg. Plagg med angora kjennes myke og klør ikke slik som saueull, i tillegg varmer angoraull veldig godt og er svært lett i vekt. Utseendemessig er materialet "pusete" og dette gjør plaggene ekstra delikate å se på -verdens fineste ull sier mange. Likevel har angora en negativ side. Angora loer gjerne en del, spesielt i starten. Her er noen tips til plagg med angora fra meg til dere:


 Fjern lo forsiktig med en klesrulle og legg plagget tørt i en pose. Ha posen med angoraplagget i fryseren i minst 12 timer. Etter dette vil plagget loe mindre.


 Legg plagget som loer i en bøtte med iskaldt vann i noen timer. Da vil plagget loe mindre.


 Vask angoraplagg separat slik at ikke loingen fester seg til andre klær. Knytt den eventuelt inn i et gammelt putevar dersom du ønsker å vaske den sammen med andre plagg.


 For å holde angoraplagget pent bør du ikke vaske det for ofte. I stedet kan det henges på en kleshenger utendørs til luft eller på badet når du dusjer.


 Vask plagget for hånd eller i maskin på håndvaskprogram.

Angora cardigan fra VILA kr 699.


 Bruk vaskemiddel for ull.


 Oppbevar dine angoraplagg brettet i skap/skuffer og ikke på henger. Unngå også at plagget ligger inntil andre klær som tiltrekker seg støv, lo og hår.


 Bruk gjerne angoraplagg sammen med andre plagg i glatte stoffer. Dette er ikke bare av praktisk hensyn, men er også med på å skaper en kjempekul kontrast til den "pusete" angoraen. For eksempel waxed jeans, skinn eller skinnimitasjoner. Kjempekult!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER og 10.HER

Ad.links


Oppskrift: Banangrøt i mikrobølgeovn

God morgen! Tenkte jeg skulle tipse dere om en frokostløsning som har fått nytt liv da vi endelig har skaffet oss en mikrobølgeovn her i leiligheten. Havregrøt er både godt og sunt og hvis du lager den i mikrobølgeovnen er frokosten klar på 1-2-3 uten at du trenger å dra fram gryter og sleiver. For å gjøre havregrøten til en ekstra god start på dagen kan det være lurt å tilsette litt ekstra proteiner. For eksempel kan du tilsette bananprotein for å få deilig grøt med banansmak. Spis gjerne med fersk oppkuttet banan for å få prikken over i'en! Det er selvsagt også mulig å bruke andre smaker, for eksempel vanilje som jeg har brukt HER.

5 enkle steg:
Tips: topp med fersk oppkuttet banan og kanel, og et glass med iskald melk ved siden av. Mmmm...


Konkurranse: Vinn produkter fra Shaver.no

Shaver.no har akkurat nå en kjempestor konkurransse der dere kan vinne produktene på bildene under. Alt dere må gjøre er å like Shaver.no sin Facebookside HERog så er dere med i trektningen. Shaver.no selger rimelige barbehøvler og pakker med tilhørende barberblader. Min favoritt er den rosa barberhøvelen til Dorco Shai. Kjempegod høvel som kan henges på veggen i dusjen. Praktisk og funksjonell!

Lik Shaver.no for å være med i trekningen HER!

Sponset


Vinner av konkurranse

Vinneren av Fifty Shades of Kappahl konkurransen er trukket og den heldige ble Eva Kristine Emblem Aasengen. Gratulerer, du vil snart motta en mail!♥

Ny konkurranse i morgen!

Høstnyheter fra IsaDora

Jeg har testet noen av IsaDora sine rykende ferskeste nyheter. Her er min vurdering:

IsaDora Color Chock Glossy Lip Stain -lipgloss med utrolig intens farge. Kjempekul, jeg digger den!

IsaDora Gel eyeliner -kan være vanskelig å få til en jevn strek og klumper litt også.

IsaDora All Day Long Lash Mascara -jeg er veldig kresen når det kommer til maskaraer, men denne var helt fantastisk. Ny favoritt!

IsaDora Under Cover Face Primer -jeg pleier ikke bruke primer, men dagkrem. Foretrekker dagkrem også etter å ha testet denne.


Dagens antrekk 07.11-13


Skjerf fra Acne
Jakke fra Mattew Williamsson for Lindex
Bukser fra Lindex
Briller fra Ray Ban
Clutch fra Lulu's

Bildene er tatt av Jeanett Olsen!


Konkurranse: Vinn undertøysett

I går ble den knallsexye Fifty Shades of Grey-kolleksjonen til Kappahl lansert og det skal feires med en liten konkurranse her på bloggen. Dere har muligheten til å vinne et valgfritt undertøysett fra kolleksjonen hvis dere klarer å svare på spørsmålet: Hvem er forfatterinnen av Fifty Shades og Grey-bøkene? Gi meg svaret samt navn og e-mailadresse i kommentarfeltet så er dere med i konkurransen. Lykke til, en vinner kåres allerede fredag kveld! ♥

Lykke til dere♥

Sponset


Inspirasjon: 5 blogganbefalinger

♥ What I Have HER


♥ Jeanett Olsen HER♥ Janne Larsen Bodin HER♥ Adrienne HERKaja Marie HER


Oppskrift: Speltlompepizza

Etter en lang dag med både skolearbeid, trening og jobb kunne jeg nesten ikke vente med å komme hjem og lage meg middag i dag. Tidligere spiste jeg gjerne yoghurter og knekkebrød gjennom hele dagen, men i det siste har jeg blitt skikkelig glad i å lage meg varm middag. Da jeg tåkket over dørstokken etter 3 timer på jobb fristet absolutt alt i kategorien "mat", men jeg endte opp med å lage meg to speltlompepizzaer. Både lett og raskt å lage, på snaue 5 minutter pluss 15 min i ovnen. Hvis du velger ingredienser med omhu er dette også en kjempesunn middag. Speltlumper, sukkerfri ketchup, kylling, grønnsaker og littegrann ost utgjør et midt i blinken dagens siste måltid.

I dag prøvde jeg meg forressten på noe nytt. Jeg smurte den ene lefsen med smøreost med hvitløksmak i stedet for ketchup/tomatpure. Det var kjempevelykket og smakte kanskje nesten bedre enn den med ketchup. Anbefaler dere å prøve både med ketchup og smøreost. Nå er jeg god og mett og veldig klar for å ta kvelden. Natta♥

Velbekomme!


Party-time

Stroppe-toppen har vært en trend siden i sommer og Nelly har et bredt utvalg av forskjellige modeller. Selv har jeg kjøpt meg 7 forskjellige slike topper og jeg elsker å bruke dem når jeg skal ut på byen. De er så utrolig enkle og minemalistiske, men det er nettopp dette som gjør dem så elegante synes jeg. Style dem gjerne med smykker eller annet tilbehør til et par skinny jeans og så er du klar for å feste. Glem for all del ikke å kjøpe med en klisterBH eller nipple-covers, slik at du ikke ødlegger party-looken med et par BHstropper. En helt perfekt klisterBH til slikt bruk finner dere HER og nipple-covers kan kjøpes HER.
1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, klisterBH HER og nipple-covers HER.

Ad.links


Antrekkene fra oktober 2013

Her er en liten antrekk-oppsumering fra forrige måned. Det var ikke stort, men jeg er kjempenyskjerrig på hvilket antrekk dere likte best denne gangen også. Selv likte jeg bestantrekk nummer 1.

Har dere en favoritt?


Gym-musthave: Casall treningshansker

For ca et halvt år siden skaffet jeg meg treningshansker fra Casall og siden den gang har de vært fast inventar i treningsbagen min. Jeg bruker dem til nesten alt av trening: trening med vekter, crossfit, cettlebells, roing osv. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt en eneste økt uten siden jeg kjøpte dem. Hanskene er et rimelig og kjempegodt kjøp for deg som trener. De beskytter hendene dine og håndflaten, og gir deg et optimalt grep. Hanskene er laget i mykt skinn og har borrelås rundt hånleddet for at de skal sitte godt. Mine er modne for utskiftning så det er på tide å tenke på å kjøpe seg nye. Jeg fant hanskene til 179 kr på Ellos HER.


Casall treningshansker  HER kr 179.

Ad.link


Denne ukas trening

God kveld♥
Da var enda en uke omme og eksamenstiden starter for min del fra i morgen. I går var jeg i bursdag til hærlige Tonje og Eline og det var en kjempehyggelig og morro kveld før alvoret nå setter inn. "Sees i desember!" ble det sagt med en litt ironisk tone, men det er ikke så langt fra sannheten heller når jeg tenker meg om. Heldigvis fikk vi slått ut håret tilstrekkelig i går så nå er vi klare til å legge festeligheter på hylla for en periode. Gru-gleder meg litt. Eksamenstiden er tung, men så lærer man jo også veldig mye på kort tid. Det gir på en måte litt mestringsfølelse.

Apropos mestringsfølelse har jeg vært flink på trening denne uka og fulgt treningsplaner, men likevel lyttet til kroppen min. På bildet under her ser dere hva jeg har trent denne uka. På torsdagen skulle jeg egentlig ha langkjøring på mølla, men det var ikke sjans i havet. Beina mine nektet å løpe og jeg ble kvalm og svimmel av 9 km/t så derfor ble det bare styrketrening denne dagen. Langkjøringen utsatte jeg derfor til fredagen så derfor fallt en intervalløkt ut denne uka. Men ellers gikk alt som planlagt og jeg er strålende fornøyd! Nå er det bare om å gjøre å klare å kombinere treningen med lesingen fremover.

Ukas trening:

 Her er bilder av noen øvelser fra lørdagsøkta i mine fantastiske nye treningsklær fra Individu. Topp HER, 2XUtights HER og treningsBH HER.

Sponset klær


Gårsdagens antrekk 03.11.13
Ny kåpe fra Sheinside HER
Luca Moretti skjerf fra Høyer
New Balance sneakers (lignende HER)
Jeans fra Cubus
RayBan Clubmaster solbriller (lignende HER)
Klokke fra Daniel Wellington
Veske og genser fra Lindex

Bilder tatt av Jeanett HER

Ad.links


Fifty Shades og Grey by Kappahl

God kveld! Har dere hørt at Kappahl har samarbeidet med forfatterinnen av Fifty Shades of Grey, E. L. James, om en kolleksjon som lanseres 6. November? Det er selvfølgelig snakk om en undertøyskolleksjon som både er glamorøs og sexy -selvsagt helt i stil med bøkene. Jeg har vært så heldig å få tilsendt et valgfritt undertøysett og det er ingen tvil om at dette er heite saker. Mitt sett består av en søt halfstring, matchende blondetopp og en lukseriøs morgenkåpe. Romantiske blonder, helt fantastiske materialer og elegante detaljer preger kolleksjonen, og undertøyet er farget i forskjellige nyanser av grå, samt rødt og svart. Love it! Følg med -snart har dere mulighet til å vinne et sett her på bloggen♥Sponset


Dagens antrekk 01.11-13

Heia dere!! Håper dere har fått en god start på denne helgen. Det har jeg med en kondis- og rumpeøkt, bytur med Inger Lill og 3 timer unnagjort på jobb. Nå er det kosekveld med jentene. Taco og film med Heidi og Charlotte slår ikke feil♥ Her er dagens antrekk:
Ny kåpe fra Sheinside HER
Skjerf fra Gins Tricot
Genser, veske og strømper fra Lindex
Boots fra Bianco
Ray Ban Folding Wayfarer


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits