Dagens antrekk 30.10-14
Genser fra Kappahl
Veske og ringer fra Lindex
Skjørt fra Sheinside HER
Sko fra Mani

Foto: Jeanett Olsen


New in: Fall beauty

Er det et sted jeg er et skikkelig vanedyr så er det i beautybagen. Jeg pleier skjeldent å prøve ut og eksprimentere med nye produkter, men holder meg gjerne til de jeg kjenner til fra før. Skikkelig kjip på det punktet altså, men nå har jeg mannet meg opp og gjort noen nye, freshe anskaffelser til beautysortimentet mitt. Sminkepungen min holder snart på å sprenge så nå vurderer jeg om jeg må få meg en sminkesekk i stedet. Her er mine nye beautyprodukter:

Skin Perfection: Acvanced Correcting Serum:
Noen dråper av serumet påføres i ansiktet før dagkrem om morgene. Denne skal glatte ut huden, redusere porer og jevne ut hudtone og gi glød.

Skin Perfection: Awakening Eye Cream
Påføres fra innerste til ytterste øyekrok med myke sirkelbevegelser. Øyekremen har en farge som passer for alle og hjelper å dekke mørke ringer og poser under øynene. Den tilfører fuktighet og gir et mer våkent utseende. Jeg er allerede hekta på denne.

Loreal: False Lash Wings Intenza
En videreutvikling av False Lash Wings-maskaraen. Denne gir en enda større illusjon av falske vipper. Børsten fanger opp hver vipp og fibere i maskaraen skal gjøre dem lange og silkemyke. Jeg har mange kunder som kjøper denne på Lindex så jeg måtte nesten prøve den ut selv.

Loreal: Glam Shine Balmy Gloss
Årh, jeg elsker mellomtingen mellom leppepomade, leppestift og gloss. Denne gir en naturlig farge og litt gloss samtidig som den gir leppene fuktighet. perfekt til hverdags og til party for en natural look.

Maybelline: Master GRAPHIC
En tusj-lignende våtliner som kan lage tynn eller tykk eyelinerstrek med skarpe kanter. Ekstra sort farge som gir dramatisk look. Denne har jeg ikke tenstet enda, men jeg er allerede fan av eyelinere med felt-tupp.

Naturbørste:
Helt siden jeg fikk prøve venninnen min sin naturbørste tiflig i høst har jeg tenkt at jeg må skaffe meg min egen. Jeg fikk så utrolig mykt hår og børsten gav også masse volum ved å gjøre håret tykkere og mer fluffy. Her om dagen kom jeg over naturbørste til under 100-lappen på H&M så da måtte jeg bare slå til. Min nye bestevenn dette da!Makeup Mekka: Sminkekoster
Er det en ting jeg trengte så var det å oppdatere sminkekostene mine. De gamle var ikke bare gamle, men også veldig dårlige. Jeg bestillte meg derfor et knippe nye kvalitetsbørster fra MakeupMekka. no. Skikkelig myke og gode børster som gjør sminken mye lettere å påføre.

Bruker dere noen av disse produktene?♥


Et knippe sangfavoritter til treningen

Good kveld!
Atter en jobblørdag er over og jeg går kjempefornøyd med dagen til sengs. I dag stod jeg opp halv åtte selv om jeg ikke startet på jobb før klokken tolv. Det å stå tidlig opp og få mest mulig ut av dagen gjør meg veldig godt. Derfor tenkte jeg i går kveld at jeg likegodt kunne stå tidlig opp på lørdag når jeg hadde gjort det resten av uka. En alle tiders plan! Jeg fikk både tatt en halvtime sol og trent før vakten min startet på Lindex. Dagens trening bestor av en halvtimes øving på det jeg lærte av Magnus i går etterfulgt av en aldri så liten økt der jeg fikk svettet greit fra meg.

Dette gjorde jeg:
20 burpees
4 runder av:
- 5 dips med kroppvekt
- 10 markløft
- 5 wall ball
- 10 pushups
20 burpees


En liten posttreningselfie og slitne, skittne bein. Topp HERFRA og shorts fra Nike.

Jeg har forressten oppdatert Spotify spillelisten min Spilleliste #1 som dere finner HER. Jeg legger vel egentlig inn nye sanger flere ganger i uka, men denne gangen har jeg hatt et skikkelig raid og funnet masse motverende til treningen. Jeg hørte på treningsfavorittene mine under dagens økt og her er noen av dem:

Peace&love♥


Weekend wanties

God kveld, og ikke minst helg, dere♥
Denne fredag ettermiddag har jeg jobbet frem til klokken 7. Kjipt tenker dere kanskje, men gud som jeg setter pris på fredagskvelden etter noen timer på jobb! Jeg har tilbringt den på sofaen foran TVen og PCen, men ellers alene faktisk. Noen ganger er det litt behagelig å være helt alene også synes jeg. Man kan velge fritt hvilket program man vil se og får med seg alle vitsene på Nytt på Nytt. Attpåtil har jeg spist favorittmaten min i kveld. Da tenkte dere kanskje taco, men det er faktisk en ting som er bedre enn taco, og det er restetaco. Sinnsykt digg å ha leftovers i kjøleskapet og slippe å dra frem stekepanner og skjærebrett. Etter å ha tredd på meg en kosebukse og fjernet sminken kunne jeg bare dra plastfolien av torsdagstacoen og slenge meg på sofaen. Gave!

I tillegg til å ha fortært to tacolefser, sett gullrekka, litt idol og fantastiske Sophie Elise på senkveld har jeg skjemshoppet litt i kveld. Jeg har ikke brukt en krone, ettersom jeg ikke har så mange av dem igjen denne måneden. Men jeg har kikket og allerede lagt store planer for neste månedes lønning. Her er noen av mine weekend wanties:Beauty bag fra Day Birger et Mikkelsen, nude heels fra Miss Selfridge, River Island hatt, Undertøy fra Calvin Klein, perleøredobber fra JFR, crop top fra Estadeur og Jax veske fra Marc By Marc Jacobs

Happy weekend y'all♥

Ad.links


Etterlengtet garasjebesøk

Æææ som tiden har flydd av gårde denne fredags formiddagen!! Nå er det faktisk bare en liten time til jeg skal være på jobb, så dette blir en liten hastverkoppdatering av fredagen min så langt. Den har jeg nemlig brukt i crossfit-garasjen til Progressive. Nesten 4 timer har jeg tilbringt i den lille, men godt utstyrte, garagen som Magnus og Matthew driver, og gud så gøy jeg har hatt det!

Jeg og Magnus trente først på teknikk etter mitt ønske. Jeg visste at ikke dette akkurat er min sterke siden, men herregud så liten peiling det faktisk viste seg at jeg hadde. Etter mye øving, god hjelp og instruksjoner fra Magnus fikk jeg heldigvis litt taket på både det ene og det andre etter hvert. Jeg lærte en hel masse nytt som jeg skal sette av tid til å øve på fremover.

Etter teknikkterpingen med Magnus booket jeg meg likegreit inn på en av dagens timer i garagen. Jeg og fire andre Progressive-kunder svettet oss gjennom dagens økt. Den bestod av først 50 squats, så 5 runder av: 20 KB swing 10 burpees og 5 handstand pushups, og til slutt 50 squats igjen. Alt sammen så fort som mulig før vi avsluttet timen med litt rulling. Og slik fikk jeg altså både lært noe nytt, mosjon og stiftet nye bekjentskap denne formiddagen -ikke dumt!

En veldig fin start på helga med andre ord!


Fornøyd elev, tålmodig lærer og heldig belysning.


Vi trente først litt på teknikk.
Burpees som var en del av dagens økt.


Burpee og litt øving til handstand pushups.


Dagens økt svart på hvitt.


Haha, blikket mitt når jeg føler jeg fortjener litt ros dette da...


Tightsen min er fra Sportmadness.


Takk for en lærerik dag med deg i garasjen Magnus!


Good things come for those who sweat

Hei hei dere ♥
Årh, nå kom jeg nettopp inn døra fra en liten øvekjøringtur med pappa. Den lappen føles så utrolig fjern at jeg innerst inne tenker at jeg aldri kommer til å få den. Men det er vel bare å øve en hel masse, øvelse gjør jo mester sies det så jeg er ivrig på å dra pappa ut av sofaen om kveldene for tiden. Som jeg fortalte for et par innlegg siden har jeg en litt dårlig periode akkurat nå. Jeg føler liksom alt går litt i mot meg i disse dager og på toppen av den ene minikrisen etter den andre har nå kjørelærer min blitt syk. Det var ikke bakkestart og lukeparkering jeg gruet meg mest til når jeg skulle begynne på kjøreskole, men det å sitte i en liten bil med en helt ukjent. Heldigvis ble jeg kjempefort kjent med jenta jeg kjører med, men nå får jeg altså vikar og må stifte nytt kjørelærerbekjentskap. Ikke verdens undergang og det er sikkert bra å kjøre med noen andre også, men det er ikke noe jeg ser frem til.

Men det er ikke bare kjøretime 07.15 på mandag jeg gruer meg til. I dag fikk jeg plutselig superangst for hva det skal bli av meg. Jeg har studert i snart tre og et halvt år, og har nå en bachelor i norsk og er snart halvveis i et årsstudium i kommunikasjon. Tanken var at jeg skal bli lærer, men i dag på skolen slo det meg plutselig at jeg ikke er intressert i norsk. Det endte med en halvtime i garderoben på treningssenteret med surmulign før jeg endelig kom meg opp og fikk løftet både kropp og jern. Det hjalp betraktelig på humøret med en intensiv, svett styrkeøkt der jeg fikk tankene over på noe annet, men hva jeg skal bli vet jeg fortsatt ikke.

I dag trente jeg litt av alt ettersom jeg har en PT-time i morgen og ikke vet helt hva vi skal. Jeg gjorde to øvelser av gangen med en hovedøvelse og en øvelse jeg på en måte tok i pausene. Jeg tok dem altså annen hvert. Legger du opp styrketreningen din slik får økta litt høyere intensitet og du blir skikkelig svett. Ikke minst så er det jo fint med litt effektiv trening nå som det går mot eksamensperiode og man må bruke tiden på pensumlesing. Usikker på øvelsene? Klikk på dem for å se bilder!

Dette gjorde jeg på trening i dag:

7 pullups og 10 skulderpress *4
10 knebøy og 10 pushups *4
10 markløft og 10 situps med vektskive over hodet *4
7 kickback glutes i kabler *3 på hvert bein
7 dips og 10 situps *4


Denne ettermiddagen har jeg spist taco med pappa i nye koseklær. Kløfri ullgenser fra Brynje of Norway HER og perfekte joggebukser fra Nike HER.

♥♥

Sponset/ad.link


New in: Lumia love

I forgårs hentet jeg pakker på posten med innhold til en verdi av 20 000 kr. Det føltes som julaften, bursdag og konfirmasjon om igjen på en gang. Herlighet som det kriblet i fingrene etter å rive opp teipen på pakkene da jeg kom inn døra i leiligheten med den store stabelen med esker. Jeg kunne nesten ikke vente med å beundre og ta på alt det fine som befant seg inni.

Innholdet i den ene pakken var desverre feil. Jeg har nemlig kjøpt meg ny vinterjakke, men det gikk litt fort i svingen da jeg skulle legge inn orderen så jeg mottok feil farge. Det var litt nedtur ettersom det kanskje var denne jeg hadde gledet meg mest til å pakke opp, men heldigvis hadde jeg masse annet fint å glede meg over. Nå er den sendt i retur og så snart pengene er på konto igjen er jeg klar for å gjøre en ny bestilling.

Jeg har altså mye fint og nytt jeg må få vist dere omsider, men det kanskje aller mest praktiske jeg mottok i går var ny mobil. Jeg knuste min gamle Nokia Lumia for et par helger siden og har siden den tid måtte nøye meg med iPhone 4. Nå har jeg endelig en skikkelig smartmobil for hånden igjen og jeg er stor fan allerede. Nokia Lumia 735 er min nye følgesvenn. Den er lett, enkel å bruke, har kjempebra kamera og en stor skjerm. Ikke minst har den en sporty, knæsjorange farge. CRAZY COOL!Hva synes dere om min nye mobil?
Har noen av dere også Nokia?

Sponset


En smule høstdeppa

Årh, bloggmotivasjonen er virkelig på bånn nå. Jeg begynner å få en del å gjøre på skolen, det å ta lappen tar sin tid og aller helst vil jeg bruke tiden min til å trene og bli dritsterk. I tillegg gir høstværet dårlig bildeforhold, og dårlig vær gir meg lite energi og labert humør. Jeg sliter faktisk veldig med å stå opp av sengen for tiden. Dessuten har jeg lite med fotografer for hånden til eventuelle antrekk-innlegg for tiden, men jeg har masse nye fine klær jeg så gjerne vil vise frem. Dilemma ass!

Jeg tror rett og slett jeg bare er inne i en periode med lite energi og dårlig mot. Jeg pleier å gå få den følelsen en ukes tid hver høst så jeg tror kanskje det i bunn og grunn er årstiden som er problemet mitt. Veldig merkelig å skrive bare et par dager etter at jeg har skrevet om hvor fin høsten er, men akkurat nå savner jeg sol, fri og varme. Heldigvis pleier denne lille høstdepresjonen bare vare en ukes tid så jeg satser på at jeg snart er tilbake i mitt effektive, positive og energiske meg. Planlegger en tidlig yogaøkt i morgen og satser på at den kan få meg til å føle meg litt bedretil sinns.

Her er noen bilder jeg tok her om dagen av høstlooken min: lys hud, naturlige lepper, mørke negler og turtleneck i ull ♥

Håper dere holder motet oppe nå i høstmånedene♥


Ullcrush

Jeg hadde nesten glemt hvor mørk og kaldt det ble om høsten, men det er jammen mye å glede seg over den også. I dag var jeg på en liten gåtur sammen med Camilla, Lotte og hundene, og gud så flotte farger denne årstiden kan tilby! Vi spaserte langs Otra omringet av høstens varme farger for å komme oss etter gårsdagens festligheter. På veien fikk vi et glimt med sol og det var varmt i været sammenliknet med tidligere i uken. Skikkelig søndagsidyll!

I det siste har jeg fått skikkelig crush på plagg i ull. Jeg har kjøpt de fleste plagg med ull vi har fått inn på Lindex i høst, funnet frem gamle ullgensere og i helgen har jeg også skaffet meg ullundertøysett fra Kari Traa. Settet består av tights og genser i 100% merinoull med rosa og orange striper. Elsker det allerede og ser frem til å holde meg varm med stil når kulda virkelig setter inn.


Jeg og Camilla på fredag. Strålende fornøyde i nye ullsett fra Kari Traa. Kjøp Kari Traa HER og HER

Ad.links


Dagens antrekk 17.10-14
Fuskepels fra H&M
Genser og veske fra Lindex
Skinnbukser fra Sheinside
Reebok sko HER

Ad.links


Liten liksom-bursdag

Nå henger denne PC'en i en veldig tynn tråd. Aceren min har blitt så ekstreemt treg i det siste, den klikker og jeg klikker selvagt tilbake. Dette resulterer selvsagt i at jeg bruker unødvendig og ekstremt mye tid på ting som ellers kunne gått unna. Deriblandt blogging som jo i grunn tar mer enn nok tid allerede. Selv om det er noe jeg liker å drive med så har jeg både jobb, skole og trening som jeg også må og ønsker å bruke tiden min på, og akkurat nå føler jeg at denne trege skraphaugen tar litt over hverdagen min. Noe MÅ gjøres, for det frister overhodet ikke å begynne på eksamensoppgave på denne PCen.

Selv om Aceren min altså har tatt opp store deler av denne onsdagen har jeg også fått tid til å feire liksom-bursdag til verdens beste kjæreste. Simen fyller nemlig 24 på fredag, men den dagen går til å kjøre hjem til skien hvor han skal jobbe resten av dagen. Ikke den helt store bursdagsfeiringen altså, men i dag har vi heldigvis fått kost oss en hel haug. Jeg har laget jordbærtærte med friske jordbær fra Rema etter oppskrift av Kristine Weber, simen har fått nye joggesko i gave og vi har laget biffmiddag sammen. En kjempekoselig kveld!


Happy shopping

God formiddag alle sammen!

I dag er dagen for et av årets største shoppingeventer og jeg ville bare innom for å minne dere på det. Miintos shopping spree vil man ikke gå glipp av. I 24 timer gjennom hele dagen har miinto 20% rabatt på hele butikken, og det er med andre ord store muligheter for å gjøre et eller flere kupp. Husk å bruke rabattkoden SHOPNOW når du kommer i kassen. Her er noen av mine Miintofavoritter:


By Malene Birger genser HER, By Malene Birger veske HER,Ganni body HER, By Malene Birger iPhone case HER, Ugg Australia HER, Second Female bukser HER, By Malene Birger skjerf HER, jakke fra ARV HER, New Balance sneakers HER, Ugg Australia votter HER og Leo Wulf veske HER

Ikke glem å buke rabattkoden SHOPNOW for å få rabatten trukket fra i kassen. Happy shopping ♥

Annonse


Nyttår booket

Er det noe jeg ikke er særlig flink på så er det å planlegge fremtiden. Spesielt dårlig er jeg til å planlegge langt frem i tid, men til og med det å planlegge dagen kan jeg være dårlig på. Jeg planlegger alltid de tingene jeg MÅ gjøre, altså plikter som skole, jobb, trening og blogg. Men hvis jeg og Simen skal være sammen på ettermiddagen har jeg ingen anelse om hva vi skal finne på eller om vi skal spise noe mat sammen når han spør meg tidligere på dagen. Jeg vet: hva er vel mer irriterende enn folk som ikke kan ta en avgjørelse!? Men jeg er heldigvis ikke den værste jeg kjenner. Bare den værste i forholdet vårt, tihi.

Fordi jeg ikke er den store planleggeren selv synes jeg der er deilig når andre tar initativ til å planlegge noe jeg kan hive meg med på. Og det er akkurat det jeg har gjort den kommende nyttårsfeiringen. Jeg elsker å ha noe å se frem til og de siste to månedene av 2014 skal jeg glede meg til nyttårstur med 36 andre venner og bekjente til Hemsedal. En griselekker gigahytte er leid. Med badstu, sengeplasser til alle mann og beliggenhet rett ved skitrekk. Dette kan ikke slå feil, bare se på bildene!Årh! Jeg gleder meg, men først eksamener ;-)
Har dere noe dere ser frem til?


Dagens antrekk 13.10-14

I dag har jeg luftet årets nye teddycoat fra Arnie Says og jammen fikk jeg det ikke fotografert den på også. Med litt hjelp fra kjempesnill kjæreste selvsagt. Jeg er utrolig fornøyd med jakken og synes den er dritfin, men den er desverre ikke så varm som jeg hadde håpet på. Derfor må jeg for all del ikke glemme å ta den i bruk når jeg først har sjansen og været er bra.

Jeg har desverre fått gjort minimalt av det jeg hadde planlagt i dag. Skolearbeid, forsømt bloggarbeid og kjøretimen får jeg ta i morgen. Jeg og Simen har i det minste vært på senteret og funnet bursdagsgave til han og så har vi fått en treningsøkt sammen. Den var grusom fordi jeg heiv i meg en havregrøt fra 14 rett før. Jeg pleier alltid spise ca en time før trening så i dag tok jeg burpees, legraises, mountainclimbers osv. med havregrøt som presset seg opp halsen. Ikke digg, men jeg kom meg gjennom.
Jakke fra Arnie Says
Genser fra Bik Bok
Briller fra Ray Ban
Converse HERFRA

Ad.link


Føre var

God morgen dere!
I dag klokken 07.15 skulle jeg egentlig hatt min andre kjøretime. Jeg vet ikke om det er fordi jeg gruer meg eller om jeg bare er livredd for å forsove meg, men heller ikke i natt fikk jeg sove. Natten før min aller første kjøretime hadde jeg ikke mer enn en time på øyet -det er jeg sikker på. I natt oppleve jeg dog litt fremgang, og jeg vil kanskje tro at jeg sov to timer til sammen fra 12-06.

Jeg føler egentlig ikke at jeg gruer meg til kjøretimene, så jeg synes  det er litt rart at jeg ikke klarer å sove. Vil derfor kanskje tro at det skyldes at jeg er redd for å forsove meg. Nå fikk jeg meg likevel litt søvn til slutt fordi kjørelæreren var syk, men det ble derfor en veldig sen morgen i forhold til alt jeg hadde planlagt å gjøre denne formiddagen. Kjøretimen min ble flyttet til i morgen tidlig så nå krysser jeg fingre å tær for at jeg får sove denne natten.

Jeg har forressten hatt en kjempehyggelig helg med Simen hos svigerfamilien i skien. Det er like koselig å komme på besøk hver gang og denne gangen fikk jeg til og med en gave da jeg kom. En kjempesøt føre var-pakke med halstabeletter, c-vitaminer og varme, hjemmestrikka ullsokker. Noe jeg helt sikkert får brukt for fremover. Mens jeg har vært borte har jeg glemt litt bort blogg, mail og instagram. Derfor skal jeg ta igjen litt bloggarbeid etter pensumlesing og dagens treningsøkt.Ønsker dere en kjempefin start på uka! ♥


Antrekk 11.10-14

Jakke fra Sheinside HER
Veske fra NLY accessorise HER
Boyfriendjeans fra Lindex
Sko fra Forever21
Cap fra Ebay (lignende HER)


Svett start på helga

Alt for sent, men her kommer dagens treningsøkt som lovet på instagram. Jeg burde egentlig vært i seng for lengst fordi jeg planlegger å rekke en treningsøkt før jeg drar til skien i morgen. Jeg skal til skien i familiebursdag og drar med bussen klokken 2. Før den tid er det altså ikke bare pakking, blogging og en deilig helgefrokost på tapetet, men også en lignende økt den jeg har beskrevet på bildet under.

Det ble en sen fredag fordi jeg har vært på kjempekoselig venninnekveld hos Heidi. Var en evighet eller to siden jeg hadde sett den jenta nå så derfor ble det film, speltlompepizza og sjokolade på meg og Charlotte i hennes nye leilighet i kveld. Gud så fint det er der! Det er hvertfall ingen tvil om at jentene som bor der har en liten ting for interiør.
Dagens treningsklær er fra Individu: tights HER og topp HER. Sko fra Helly Hansen. (Sponset)


New fav.

Si hallo til min nye favoritt over skuldra dere! Denne vesken fra NLY accessories har ikke fått ligge i fred ett sekund siden jeg mottok den i posten for et par uker siden. Jeg synes den har en helt perfekt størrelse for en tur på byen og designet passer til alt. Ikke minst er det fort gjort å forveksle den med den langt mer kostbare Chanel Boy, og det at den ser eksklusiv ut er jo ikke akkurat noe minus. Vesken koster 399 kr og kan kjøpes HER -boy on a budget med andre ord!Luksusversjon fra Chanel, etterligning fra NLY accessorise HER

Ad.links


Study day in sweatpants

Endelig føler jeg at jeg er litt ajour i hverdagsstresset jeg blogget om her om dagen. Jeg har faktisk hatt en full studiedag ved middagsbordet med en skoleoppgave i dag. Fra 11 til 20 har jeg skrevet på oppgaven som endelig er levert, hele fire dager før fristen. Det er ikke typisk meg å være tidlig ute med skolearbeid, men ettersom jeg skal til skien i helgen så måtte jeg skru opp tempoet noen hakk.

Selv om det jelt klart har vært en litt kjip og lite aktiv dag har jeg klart å kose meg så godt som det går. Fordelne med å være hjemme en hel dag er mange: kort vei til kjøleskapet, ingen sminke, håret i tutt, tøfler og behagelige klær. I tillegg har jeg unnet meg et par pauser med glossy magasiner, te og litt self care. Jeg kjøpte nettopp månedens Det Nye hvor jeg har sneket meg med blandt andre motebloggere i budsjettguiden. Kjempestas!Jeg har også vært nøye med å få i meg masse vann i dag. Da jeg hadde full husvask på mandag fant jeg nemlig noen elegante VOSS-flasker som gjør det daglige vannintaket litt mer eksklusivt. Jeg sørger for å ha to fulle flasker i kjøleskapet til en hver tid slik at jeg alltid har tilgang på kaldt vann, i dag har jeg  tømt 4 av de store flaskene. Bra for huden, bra for hodet og ikke minst utrolig godt!
Nike joggebukse HER (grå og sort)

Er helt nødt til å tipse dere om denne joggebuksa jeg hentet på posten i går. Jeg har vært på jakt etter den perfekte kosebuksa/overtrekksbuksa i en evighet og fant endelig denne i slim fit fra favorittmerket Nike. Jeg kan ikke fordra baggy joggebusker eller joggebukser som utvider seg i rumpe og knær, men denne satt som et skudd og blir ikke slapp i fisken etter bruk. Som en avslutning på studiedagen skal jeg bestille den i sort også. Jeg har den grå i XS, men bestiller nok den sorte i S slik at jeg har litt mer plass til en eventuell treningstights under. Det blir nødvendig med to lag til å fra trening når vinteren nærmer seg. Kan kjøpes HER.

Ha en god kveld alle sammen♥

Ad.link


En formiddag i København

Årh, for en fantastisk dag dette har vært! I dag har jeg vært i København i omtrent tre timer på formiddagen. Jeg tok flyet fra Kjevik klokken halv 10 og ankom Kastrup en snau time etter. Ettersom jeg ikke visste helt hva jeg gikk til var det en kjempelettelse og se et kjent fjes da jeg møtte opp ved Starbucks som avtalt. Sammen med Maria fra teamet som inviterte meg til å komme til danmark på en litt annerledes Fotoshoot, stod også kjempesøte June og ventet på meg. Ikke lenge etter kom også en tredje svensk blogger så da var vi heldigvis flere i samme båt.

En halv time fra flyplassen litt utenfor København ventet resten av teamet på oss i et studio. Her gjorde vi en fotoshoot for et kjempespennende prosjekt som jeg ikke kan avsløre for mye av enda. Jeg var først ut fordi mitt fly hjem allerede gikk klokken 3. Jeg ble derfor sminket og stelt av en kjempeflink stylist med en gang vi ankom lokalet. Deretter gjorde jeg en skikkelig morsom fotoshoot litt utenom det vanlige -gud så gøy det var!

Når jeg var ferdig rakk jeg så vidt å si hade og takke for meg før jeg ble sendt til flyplassen i en taxi. Taxisjåføren var kjempepratsom, men det tok ikke lang tid før vi før vi begge skjønte at vi måtte føre samtalen på engelsk. Turen tilbake gikk på skinner, men jeg rakk desverre ingen shopping på flyplassen. Det jeg derimot rakk var crossfit-timen på treningssenteret klokken 5 og da den var ferdig var det helt fantastisk å komme hjem til taco for 3 dag på rad.

Nå ser jeg og Simen på film og skal snart ta kvelden. Men først en liten blogupdate fra denne innholdsrike dagen og selvsagt noen få behind-the-scenes bilder til dere. Det kommer noen flere etter hvert når jeg kan avsløre litt mer.


Bildene er tatt av June

En liten oppdatering fra dagen min! Håper dere har hatt en bra lillelørdag!


Miinto Shopping Spree

Hei hei?
Ville bare innom og informere dere om at Miinto arrangerer shopping spree igjen. Onsdag den 15. oktober klokken 12.00 er det igjen klart for en av årets største shoppingbegivenheter, der Miinto i samarbeid med Norges ledende motebutikker tilbyr 20% på alle varer i 24 timer! Ta del i storhandelen og meld deg på HER for å motta rabattkoden først. Da er du ikke minst med i trekningen av 10 000 kr å handle for!

Forrige Miinto-shopping spree kjøpte jeg meg nye treningsklær fra Reebok og kjempesøtt servise fra Green Gate. I år planlegger jeg å benytte rabatten til å skaffe meg en ny vinterjakke. Dersom du også har sett deg ut noe du skal kjøpe HER 15. oktober anbefaler jeg å være tidlig ute. Det er ikke hver dag man har muligheten til å handle merkevarer til 20%.

 

Ikke glem å melde dere på HER for å motta rabattkoden først og være med i trekningen av 10 000 kr å handle for. Happy shopping♥

Annonse


My musthave grocery items

Huff så stresset jeg er nå! Jeg har så mye å gjøre i nærmeste fremtid at jeg neten ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg har forsøkt å lade opp til denne stressuka de to siste dagene, og det er også derfor jeg ikke har gitt lyd fra meg her på bloggen. Jeg har har så mye å tenke på at jeg ikke har fått sove i natt. Jeg og Simen la oss klokken 11, men jeg lå og grudde meg til min første kjøretime i dag klokken 07.15, tenkte på skoleoppgaven som skal være ferdig til mandag, på københavnturen i morgen og en travel helg til hvertfall halv 3. Da jeg først sloknet våknet jeg stadig vekk av stormen utenfor, og da alarmen min gikk klokken 06.00 var jeg allerede våken.

Jeg tror faktisk jeg er den jeg kjenner som takler stress dårligst, men jeg er også elendig til å styre unna stress. Jeg nekter å gå glipp av noe og sier ja til å bli med på alt mulig. Da er eneste løsning å bite tenna sammen og få ting gjort, og det er nettopp det som er planen i dag. Jeg må bli ferdig med skoleoppgaven før jobb klokken 4 slik at jeg kan krysse av noe fra to-do-listen. Hvis jeg får oppgaven i boks i dag skal jeg være ganske fornøyd.

Her hjemme er derimot alt på plass. Jeg vasket nemlig leiligheten i går og handlet inn matvarer til den kommende uka sammen med Simen. Det er godt å vite at man i hvertfall har fullt kjøeskap og rene gulv når man har så mye annet å tenke på. Siden skuffer og skap nå er fyllt opp med favorittmaten min tenkte jeg at det var en fin anledning til å vise dere noen av mine must haves fra dagligvaren. Veldig mange har spurt etter kostholdet mitt både her på bloggen og på instagram, så dette er et innlegg jeg har tenkt på å skrive lenge. Det er ikke noe hokus-pokus og alt kan kjøpes på Rema 1000 :-)

Jeg spiser veldig mye melkeprodukter. Frokosten min er stort sett alltid lett, sukkerfri yoghurt, cottage cheese eller begge deler. Dette spiser jeg sammen med oppkuttet frukt, nøtter, bær og havregryn. Jeg pleier også ha Double 0% yoghurtbegre i kjøleskapet. Disse er enkle å ha med på skolen eller jobb. Lett kesam bruker jeg i havrepannekaker, til taco, fisk og alt annet jeg føler det passer sammen med. Jeg har byttet ut rømme med Kesam og merker ingen forskjell lengre. Ekstra lett melk har jeg i proteinshake, havrepannekaker, havregryn og jeg pleier også ta et glass melk når jeg spiser knekkebrød. Styrk sjokolade kjøper jeg en gang i blandt for litt ekstra kos.

I stedet for brød spiser jeg knekkebrød av havre. Mine favoritter er Wasa havre og RugSprø havre som passer sammen med hver sine pålegg Jeg har stort sett alltid knekkebrød på jobb- og skoleniste. Havregryn bruker jeg i yoghurt, havregrøt eller med melk. Havremel lager jeg havrepannekaker av.

Her er mine favorittpålegg. Magre kjøttpålegg er en vinner og ekstra greit er det med pålegg som er pratiske å bruke til niste. Mager kylling ost, kylling postei og kyllingfilet går det mye av.

Jeg drikker sukkerfri saft eller vann til måltider. Hvis jeg har lyst på noe bruslignende blander jeg sukkerfri saft sammen med kullsyreholdig vann. Det er minst like godt som brus og selvsagt mye sunnere og sukkerfritt. Jeg prøver å ha to forskjellige saftsmaker å velge mellom slik at jeg ikke går lei. Jeg tar c-vitaminer hver dag og bruker akasiehonning på yoghurt og i te. Jeg bruker aldri sukker og velger heller honning eller sukrin som søtningsmidler.

Tacoavhengig som jeg er har jeg alltid tacoingredienser tilgjengelig. Da bruker jeg favorittgrønnsakene mine, karbonadedeig, tacokrydder, kesam og tacolefser.

Jeg prøver å ha noe sunn snacks på lur hvis jeg skulle få lyst på noe digg. Camilla har nylig fått øynene mine opp for gulrøtter med dipp. Da bruker jeg mager kesam som jeg blander ut dipmixen i.Frukt er kanskje det viktigste i handlekurven min. Epler, bananer og lilla druer er favorittfruktene mine og disse må ligge tilgjengelig på kjøkkenbenken uansett hvor plagsomme bananfluene blir. Disse er fast inventar frokosten min sammen med yoghurt, nøtter, bær, havregryn og cottage cheese. Bananene liker jeg best grønne og eplene rød/gule.

Hva er deres favoritter fra dagligvaren? Noen tips?


Tidlig helgestart

Heisann hoppsann!
For en effektiv morgen jeg og min kjære har hatt i dag (om jeg får si det selv). Vi startet denne fredagen med yogatime 07.30. Vi pleier ikke dra på yoga på fredager, så derfor fikk vi en annen instruktør enn Dan som har timene i ukedagene. Denne gangen hadde vi en kvinnelig instruktør og hun var kjempeflink. Men det var likevel litt vanskelig å henge med i svingene da det var mange nye bevegelser og positurer for vår del. Yoga er jo så mangt, så timen i dag ble ganske annerledes, men det var gøy å prøve noe "nytt" så det er absolutt sannsynelig at det blir fredagsyoga flere ganger i fremtiden.

Etter yogatimen trente vi litt styrke på overkropp. Bryst, triceps, skuldre og biceps. En kort og ikke særlig intensiv økt, men absolutt bedre enn ingenting. Sosialt er det jo også når man trener med andre, og dette var en fin måte å starte helgen på. Simen reiser til Oslo i helgen så da fikk vi litt kvalitetstid på treningssenteret før han satt seg på toget. Dette gjorde vi:

Benkpress
Dips
Skulderpress
Bicepscurl


Dips med egenvekt. Tights HER og overdel HER fra Individu.

Jeg spør som på insta: Trener dere i dag og i så fall hva da?


Dagens antrekk 02.10-14Jakke fra Sheinside HER
Skjørt fra Nelly HER
Veske fra Nelly HER
Croptop fra BikBok
Sko fra Jeffrey Campbell
Ringer fra Lindex

Foto: Jeanett Olsen

Ad.links


Sterk til nyttår

Hippp hurra! ENDELIG føler jeg at jeg er skikkelig i gang med treningen igjen, og nå nekter jeg å bli syk på hvertfall et halvt år! Jeg startet på mandag, som er kjent for å være den ultimate dagen å starte noe nytt på. Og en god start ble det også, det var sååå deilig å være tilbake mellom apparatene på treningssenteret. Mandagstreningen ble en god gammeldags rygg og bicepsøk i mitt eget selskap.

Etter en sommer med omtrent bare løpetrening og lite prioritering av styrke, hadde jeg regnet med å være en god del svakere enn det jeg var tidlig i vår, . Treningen mot nordmarkstravern gjorde nemlig at jeg måtte legge styrketreningen litt på hylla for å ha tid til å prioritere løping. Men da jeg i går oppdaget hvor mye jeg faktisk måtte gå ned på vekter og opp i strikktykkelse på de forsjellige øvelsene, må jeg innrømme at jeg fikk litt bakoversveis.

Mandagstreningen ble med andre ord et lite slag i trynet, men ettersom det ikke er noe annet å gjøre enn å trene seg opp igjen så valgte jeg å gjøre det til noe positivt. At jeg har vært såpass mye sterkere enn det jeg er nå betyr at jeg kan bli det igjen og da har jeg noe konkret og målbart å jobbe mot fremover. Med andre ord er det jo faktisk litt motiverende også! Målet er å være tilbake der jeg var innen nyttår, så da er det bare å stå på.

I går, etter en tidlig yogaøkt, fikk jeg oppleve det samme på legday med Jeanett. Jeg har aldri vært supersterk i beina så forskjellen var ikke like stor her, men det trengs absolutt et par legdays i uka framover. Det var uansett kjempegøy å trene sammen med Jeanett som faktisk var på treningssenter for første gang. Tipper hun er minst like stiv og støl som meg i dag, hehe! Selv klarer jeg nesten ikke sette meg på do, så i dag planlegger jeg å gjøre skolearbeid fra den myke sofakroken før jeg og Camilla skal på crossfit time i ettermiddag. For noen spreke venninner jeg har ass!

På yogaen var derimot ting nogenlunde som normalt. Jeg er ingen myk person men jeg inbiller meg at jeg har en ganske sterk kjernemuskulatur så de gamle triksene satt fortsatt. Her er den litt tyngre versjonen av planken og kråkepositur:


Den litt tyngre versjonen av planken og kråkepositur fra yogatreningen. Klær fra Individu.

Hvis noen av dere også planlegger å bli sterke til nyttår vil jeg tipse dere om å kikke innom Individu sitt bursdagssalg HER i dag. Min kjære sponsor fyller nemlig to fantastiske år i dag og feirer med 20-90% salg på alle varer i dag og i morgen, samt konkurransser på både Instagram og Facebook. Få ting er vel så motiverende som nye treningsklær så da er det bare å benytte sjansen! HAPPY SHOPPING♥


Sjekk ut Individu sitt bursdagssalg HER. Tights fra Individu.

Skal dere trene i dag, og i så fall hva da?

Annonse


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits