Stopp småspisingen med te

God kveld♥
Dere har sikkert også lagt merke til de mange reklamene for de nye te-typene fra Lipton. På TV, i magasiner og på nett ble jeg fristet av de nye smakene med de innbydende navnene "Blueberry muffin", "Strawberry cupcake" og "Vanilla caramel". Selv om jeg skjeldent påvirkes av reklame måtte jeg til slutt gå under for presset og kjøpte meg te med smaken av blåbærmuffins. Høst er jo tross alt te-tid og som jeg har nevnt har jeg hatt skikkelig dilla på te i det siste. Akkurat nå sitter jeg med en kopp av min nye favoritt-te, blåbærmuffinsteen, og nå er jeg kjempeklar for å teste ut de to andre nyhetene fra Lipton. Jeg trenger ikke en gang honning i teen slik jeg pleier, fordi den allerede smaker godt som den er. Jeg tar meg gjerne en kopp te når jeg "får lyst på noe" uten å være sulten, og da er det helt genialt med noe sukkerfritt i koppen. Slik demper jeg søtsuget og unngår småspising enkelt.Mine tidligere favoritter Raspberry og Intense Mint


Nelly har fylt opp salget!

Nelly har fylt på salget sitt med masse flotte varer til en rimelig penge nå. Absolutt verdt å ta en titt på utvalget HER. Kanskje det er noe blandt mine salgsfavoritter på bildet under her som også kan friste? Det er i allefall mulig å gjøre et skikkelig kupp enten du trenger nye høstklær eller ønsker å finne julebord-, julaften- eller nyttårskjolen i god tid og til skikkelig kupp-pris. Happy shopping y'all!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER,

Sjekk ut resten av Nellys påfylte salg HER

Ad.links


Dagens antrekk 30.10-13
Ny topp fra Sheinside HER
Bikerjakke fra Gina Tricot
Jeans fra Lindex (klippet)
Sneakers fra New Balance (lignende HER)
Ringer fra Lindex
Briller fra Zara

Bildene er tatt a Jeanett! Besøk bloggen hennes HER!


Rumpeprosjekt

God morgen!
Nå sitter jeg å nyter en bolle med havregrøt, eple, banan og sukkerfritt bringebærsyltetøy mens jeg planlegger resten av dagen og dagens treningsøkt. Jeg skal av sted på trening så fort som mulig etter dette innlegget for en rumpe og mageøkt med intervaller. Jeg har tidligere nesten ikke fokusert på rumpe i det hele tatt, så nå har jeg startet et slags rumpeprosjekt der målet enkelt og greit er en finere og fastere rumpe. Derfor blir det rumpetrening omtrent annenhver dag fremover og jeg hadde min første ass-day på mandag. Etter treningen i dag skal jeg begynne på en eksamensoppgave, ta antrekkbilder, på jobb og så slappe av med kjæresten min og Broen 2 på NRK nettTV. Hvis jeg får alt dette i havn kan jeg ikke klage!Linker til øvelsene:
Bulgarian split squat(bulgarsk utfall), Air squats, Hip thrust, Utfall

Ha en kjempefin onsdag dere


Mine siste innkjøp

Jeg sa jo at jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte på åpningen av det nye Sørlandssenteret. Det ble ikke stort for økonomien min er litt skranten, men jeg fikk meg to virkelig helt fantastiske, nye ullskjerf. Merket på skjerfene er Luca Moretti og koster 799 på Høyer. Jeg kjøpte Acneskjerfet til samme prisen i burgunder i fjor, men selv om mine nye skjerf nesten er helt like har de de 10 centimeterene som ikke Acne har. Det har alltid irritert meg med Acneskjerfet at det er litt for kort. Det kommer så langt oppi halsen og jeg får det ikke til å ligge fint. I tillegg har det blitt ganske nuppete. Men mine to nye skjerf er helt perfekte og akkurat passe lange. De er like dekorative som et smykke og er i tillegg er kjempevarme. Kommer til å bo i disse i vinter og vurderer å kjøpe meg et i rødt også.

Jeg kjøpte også min 2XU compression tights nummer 6 på åpningen. Fra før av har jeg to med sølv logo, en med svart, en med lilla og en kort. Jeg kan simpelten ikke få nok av disse treningstightsene og nå mangler jeg bare modellen med blå logo. Gotta catch'em all! Haha! Neida, men når man trener mye synes jeg man fortjener litt fine klær å gjøre det i. Dessuten er det de fineste, mest behagelige og funksjonelle tightsen noen sinne tror jeg. Ikke minst kjempegod kvalitet og derfor også verdt hver krone -mine første 2XU ser fortsatt helt smashing ut!

Til sist vil jeg vise noe jeg ikke kjøpte meg på Sørlandssenteret, men et helt fantastisk deilig pledd jeg derimot bestillte fra Ellos. Jeg er helt avheingig av å ha noe over meg når jeg sitter i sofaen. Men ullpleddet jeg har blir for varmt og det gjelder også dyna mi. Derfor fant jeg meg et superdeilig, supermykt og supersøtt pledd på Ellos. Det føles så trygt å ha et pledd over seg og jeg hater dessuten å fryse. Tepper, pledd og dyner er kjempekoselig synes jeg, og jeg føler jeg har et forhold til tepper som kan sammenliknes med mange 40årige kvinners entusiasme for telys. Håper jeg aldri kommer dit.
Luca Moretti skjerf i mørk grå og mørk blå fra Høyer
2XU compression tights fra XXL
Mykt pledd med stjerner HERFRA

Ad.links


Oppdatert spilleliste

I dag har jeg planlagt en kardioøkt med langkjøring før jeg tar fatt på styrketreningen. Jeg skal løpe 7 km/ca 40 min alt ettersom hvor god dagsformen er, men når jeg skal løpe såpass lenge er en fresh spilleliste med sanger jeg digger helt essensielt. Derfor har jeg oppdatert spotifyspillelisten min denne morgenen med masse nye sanger. Når jeg løper pleier jeg å bruke spillelisten med de "stjernede" sangene mine, altså de jeg liker aller best, men ellers bruker jeg "spilleliste #1" der jeg legger inn alt mulig. Hvis dere også trenger ny musikk og vil sjekke ut spillelistene mine kan dere gjøre det HER.


 Følg meg på Spotify HER.


AW/XIII Fanny Lyckman for Estradeur

I dag slapp den svenske designeren og bloggeren Fanny Lyckman sin andre kolleksjon for Estradaur. Her er plaggene jeg digger:

Gullringer HER
Perfect Piquet Pants HER
Basic Cropped Top HER
Trill Tee HER
Scuba Biker Jacket HER (♥♥♥)
Trill Sneaker HER
Bad Ass Biker Pants HER
Gullringer HER

Min absolutte favoritt er den hvite jakken, hva er deres?

Ad.links


Frokostmix: Sunt og enkelt

God morgen!
Jeg tenkte det kunne være en god ide å dele verdens enkleste frokosttips med dere. De fleste morgener, inkludert i dag, pleier jeg å ta det jeg har av godsaker i skuffer og skap og blande det sammen i en bolle. Det slår nesten aldri feil og hvis du velger ingredienser med riktige karbohydrater, uten sukker eller med lite sukker og med sunt fett eller lite fett kan det fort bli en kjempesunn og digg frokostmix du ender opp med. Enkelt å få i seg og et lett måltid som passer bra rett før trening. Bare se her:Du kan også teste din frokost på Melk.no sin frokostkalkulator HER

Ønsker alle sammen en god start på ny uke. Unngå blåmandagen ved å starte dagen med en deilig sunn frokost ♥


JorgObe: For en vakrere hud


Hei hei sweetharts♥
På søndager pleier jeg ofte å ha beautysunday. Det vil si en slags megselv-dag der jeg steller hud, negler, kropp, hår og hviler godt ut til en ny uke. Denne søndagen har forløpig gått til nettopp dette. Jeg har stelt negler, tatt fotbad, farget bryn og testet to av JorgObè sine veldig populære hudpleieprodukter. Jeg har fått tilsendt Scrub Mask og den sorte originale PeelOff Mask'en for å prøve dem og gi dere lesere min ærlige mening her på bloggen. Når sponsorer spesifikt ber meg skrive min ærlige mening om produktet de sender meg får jeg selvsagt høye forventninger til produktet. Det vitner om at de selv er trygge på at produktet de selger er bra.

Disse to ansiktsmaskene levde absolutt opp til mine skyhøye forventninger da jeg merket en tydelig forskjell på huden min etter bare en gangs bruk. Jeg opplevde at Scrub Mask'en gjorde huden min ren og glatt og den kjølige effekten var frisk og behagelig. Den sorte PeelOff Mask'en var overrasskende enkel å bruke og ikke veldig upraktisk og "grisete" som man kanskje kan forestille seg. Dessuten kunne jeg med mitt blotte øye se hudormer sitte igjen på de svarte "flakene" da jeg dro masken av. Dette var uten tvil behandlingens klimaks. Etter jeg hadde testet begge maskene føltes huden min mykere, glattere og renere, og disse produktene er nå en del av min ukentlige hudpleierutine.

Slik bruker du maskene:

JorgObè: Refreshing Scrub Mask
1. Vask ansiktet med varmt vann for å åpne porene
2. Påfør et tykt lag med den hvite masken i hele fjeset utenom rundt øynene
3. Masser inn masken og skrubb T-sonen forsiktig med sirkelbevegelser
4. La masken virke til den er helt tørr (ca 15 min)
5. Fjern masken med lunket vann og tørk ansiktet med et rent håndkleJorgObè: PeelOff Mask
1. Påfører den sorte masken i et tykt lag hvor du har store porer og fet hud (panne, nese, hake)
2. Bruk en finger til å massere masken godt inn i porene når du påfører
3. Når masken er helt tørr drar du masken rolig og forsiktig av
4. Skyll rester av med lunket vann og tørk ansiktet med et rent håndkle
5. Avslutt ved å påføre en fuktighetskrem

JorgObè kan kjøpes HER

Produktet er sponset


One big craving

Fy søren! Nelly har fått inn tidenes kanskje fineste vinterjakke i merket Notion 1.3. Hadde det ikke vært for at jeg allerede har den populære teddycoaten fra Surface to air, nettopp har bestillt fire nye kåper OG er raka blakk hadde denne vært på vei hjem til meg på flekken. Også til den prisen da... bare 749 kr og fri frakt. Dette må være vintersesongens nye it-jakke. Stooort jakkecrush på denne fra meg hvertfall!Notion 1.3 Brenda Jacket kr 749 HERFRA

Hva synes dere om jakken?

Ad.link


Nye sørlansdssenteret

God lørdagsmorgen dere♥
På torsdag åpnet den nye delen av Agderfylkenes shoppingeldorado, nemlig Sørlandssenteret. Utvidelsen gjør senteret til det største i hele Norge med hele 60 nye butikker. Selv om jeg foretrekker byhandel og synes kvadraturen er koseligst, måtte selvsagt Norges største kjøpesenter utforskes på selve åpningsdagen. Jeg, Charlotte og Karen kikket i butikker, handlet, traff kjente og spiste god mat i det nye senteret på torsdag, og i går var jeg og Janett enda en runde i det enorme flyplasslignende, men dog elegante shoppingsenteret. Hva jeg kjøpte skal jeg vise dere i morgen, men her er foreløpig en liten stemningsrapport fra sørlandets nye storlthet:

Foto:Bildene er fra Image, Moods of Norway og Høyer (i den rekkefølgen)

Pssst... de fleste butikkene kjører åpningstilbud ut helgen, så det er nok ingen dum ide å ta turen innom senteret denne grå og regnfulle lørdagen ;-)


Dagens antrekk 25.10-13
Ny cardigan fra Voguec HER
Skjørt og strømper fra Lindex
Skjerf fra Gina Tricot
Clutch fra Lulu's
Sko fra Ecco
Solbriller fra Ray Ban
Klokke fra Daniel Wellington
iPhonecover fra Marc by Marc Jacobs

Bildene er tatt av Jeanett, sjekk ut hennes blogg HER!


Veskeperfeksjon fra Zara

I morgen hadde jeg egentlig planlagt å kjøpe meg en ny Marc Jacobs veske, men vips -se hva jeg kom over på Zara sine nettsiden i dag. Vesken var helt perfekt i mine øyne -akkurat slik jeg hadde lyst på!  Den har også en "lillebror" og hvis denne blir mye brukt skal jeg jammen unne meg dem begge. Også til bare 799 da. Hipp hurra, jeg gleder meg til å få denne på døra♥Vesken finner dere HER.


Lazy mornin'

Årh! I dag hadde jeg egentlig planlagt å "få noe ut av dagen". Mån så våknet jeg grytidlig til morgenen i dag etter en natt med mildt sagt elendig søvn. Jeg fikk nesten ikke sove fordi jeg er så usannsynelig støl i ryggen. Tror det skyldes en kjapp rygg- og bicepsøkt i går og en time crossfit på mandag med "litt" tynger vekter enn jeg vanligvis bruker. Jaja, sånn er det, men derfor er jeg trøtt og sliten i dag. Usikker på om det blir noe trening på meg i det hele tatt denne onsdagen, men hvis jeg rekker det så er planen crossfit i dag også. Jeg har nemlig drøssevis med andre ting jeg egentlig må ordne, men som jeg ikke en gang har begynt på... Skulle ønske jeg var en effektiv person ass!

Denne morgenen har jeg bare ryddet litt i heimen og kost meg med en skikkelig god frokost. Jeg har forresten fått skikkelig dilla på te i det siste, og i dag har jeg allerede hatt to kopper. Te er helt genialt når jeg bare har lyst på noe. Da lager jeg meg en kopp med god te slik at jeg ikke begynner å dytte i meg både det ene og det andre. På bildene under har jeg på meg min nye cardigan som jeg kjøpte på Trendsales her om dagen. Jeg hadde tenkt til å kjøpe den når H&M fikk den inn sent i sommer, men vips så var den utsolgt etter bare noen dager. Skikkelig typisk, men når det skjer følger jeg alltid litt med på Trendsales i ettertid og som regel scorer jeg. Skikkelig deilig og søt kosejakke♥
Cardigan fra H&M kjøpt på www.trendsales.no
Nattshorts fra Lindex


På dagens agenda: Spis-smart-kurs

God formiddag♥ I dag startet jeg dagen med å atter en gang forsove meg. Det er bort i mot umulig for meg å komme meg opp fra senga når det fortsatt er bekmørkt ute og regnet smeller på ruta. Jeg må finne en løsning på dette. Og med en ergelig forsovelse ble en kjempehektisk tirsdag brått til en superhektisk tirsdag. Nå er dagens matlaging og gruppearbeid i kommunikasjonsfaget endelig i boks, og for tur står kondisjon- og biceps/rygg-økt, samt jobb og spis-smart-kurs i kveld. Jeg har ikke satt meg helt inn i hva kurset handler om fordi jeg ikke har hatt tid, men det gjr det jo bare enda mer spennende. Gleder meg til kurset og håper jeg kan lære noe nytt og nyttig!


Nå er forressten kjolen som jeg kjøpte i sommer på salg hos Nelly. Grip sjansen og kjøp den HER kr 139!

Ad.link


H&M: Isabel Marant


Har dere hørt om Isabel Marants kommende kolleksjon for H&M? 14. November lanseres Isabel Marant pour H&M ut i butikk. Det er altså under en måned til og jeg gleder meg masse til å se plaggene live. Jeg har allerede belaget meg på å spare opp litt penger til lanseringsdagen og håper jeg får tak i noen av favorittene. Etter jeg har sett igjennom lookbooken kan jeg slå fast at kolleksjonen ikke skuffer, men det er nok baseplaggene som er mine favoritter. Er dere klar for Isabel Marant pour H&M?


Anbefaling av pulsklokke: Polar RCX3

Det er veldig mange som har spurt meg om pulsklokka mi så jeg tenkte at jeg skulle skrive ett lite innlegg om den. Jeg fikk den til jul av pappa i fjor og siden den gang har den alltid vært med meg på trening, uke etter uke. Den ble med andre ord fast inventar i treningsbagen med en gang og jeg løper aldri uten den, verken utendørs eller på tredemølla.

Klokken passer for løpere og syklister og gir enkel, smart og effektiv veiledning til treningen. Den er kjempeenkel å bruke og du legger inn opplysninger om deg selv slik at du får personelige sportssoner som hjelper deg å trene på riktig intensitet. Disse kan selvsagt også endres enkelt når som helst.

Polar RCX3 lagrer også treningsdata som du kan ta fram og du kan på den måten både se utvikling og sammenlikne uke for uke. Praktiske sølylediagrammer og mange ulike treningsvisninger å velge blandt gjør det lett å få oversikt. Klokken gir deg umiddelbar tilbakemelding etter treningsøkten, info om tid, puls i alle varianter og forbrente kalorier. For utebruk anbefaler jeg også GPS-sensoren som hører til klokken. Med den får du også opp distanse, fart og kartdata på din RCX3.

Klokkens design er nett og feminint. Den har en liten og lett, men anvendelig skjerm og en slank silikonrem. Damemodellen som jeg har er hvit og det er den som dere ser på bildene fortsatt etter nesten et års bruk. I tilleg har klokken feminine, små detaljer i rødt og rosa. Denne kjempesøte pulsklokken er ikke bare funksjonell, men også en fin og sporty accessoar.

Innimellom kan også Polar RCX3 overrasske deg. Litt før sommeren fikk jeg for eksempel beskjed om at jeg hadde løpt i til sammen hundre timer fra jeg startet å bruke klokken. Kjempemorsom og motiverende overrasskelse.Polar RCX3 anbefales på det varmeste og kan kjøpes HER

Ad.link


Oppskrift: Sunn, sukkerfri eplekake

God helg♥
I anledning at min kjære hadde bursdag på den internasjonale epledagen på torsdag 17. oktober, har jeg faktisk laget kake denne uken. Dette er ytterst skjeldent og mange lysår utenfor min komfortsone så da måtte jeg jo nesten benytte sjansen og skryte litt her på bloggen. Det kan jo ofte virke som om det er det blogging i hovedsak dreier seg om. Oppskriften er basert på en av min tantes oppskrifter, men jeg har laget min egen sukkerfrie vri på den -en litt sunnere variant. Oppskriften heter "Epler med havresmuler" og er en slags eplekake vil jeg påstå. Hvertfall ikke mye om å gjøre. Den er perfekt å servere med vaniljelettisen til Diplomis for en sunn dessert man kan unne seg med god sanvittighet. Her er oppskriften:

INGREDIENSER (4 pers ca)
♥Fyll♥
4 epler
1 ss smør
2 ss sukrin (eller 1 ss sukker)
1 ts kanel

♥Deig♥
1 dl havremel
2,5 dl havregryn
5 ss sukrin (eller 3 ss sukker)
100 g smør


1. Sett ovnen på 200 grader. Kutt epler i biter og ta av skallet.

2. Ha eplebitene i en plastpose. Smelt smør, sukrin og kanel i en gryte og ha i posen med eplene. Sørg for åt fyllet fordeler seg utover alle eplebitene og ha dem så i en ildfast form.


3. Ha det tørre i deigen oppi en bakebolle.


4. Smelt smør og bland med det tørre, men pass på å ikke røre for lenge. Strø deigen over eplene og så strø kanel og sukrin i ønsket mengde over til slutt. Ha i ovnen i 25-30 min.


5. Nyt kaken varm sammen med vaniljelettis ol.

Mmmmmm....


Nelly VIP sale:

 


Nå er salget i gang på Nelly.no og jeg har vært så heldig å få lov til gi dere en VIPkode som gir dere tilgang til salgsvarene alledere i dag. Ved å bruke VIPkoden "vipsale" HER får dere tilgang på Nellys salg før alle andre. Det betyr at en mengde flotte salgskupp er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser. Hipp hurra, da er det bare å slå seg løs før de beste godsakene rives vekk. Til inspirasjon for dere har jeg samlet sammen mine salgsfavoritter på bildene nedenfor. Kanskje dere liker noe av det samme som jeg eller kanskje dere heller vil lete fram deres egne favoritter HER? Uansett, lykke til med handelen ♥♥♥

Hvit kjole HER, smykke HER, neglelakk HER, svart kjole HER, blå pumps HER og øredobber HER

 


Kjole HER, veske HER, loafers HER, genser HER, smykke HER, boots HER

 Blå genser HER, cap HER, skjørt HER, grå genser HER, smykke HER, armbånd HER

Enjoi♥

Ad.links


Favorite workout tops

Noe av det gøyeste og mest motiverende jeg vet er å kjøpe nytt trenngstøy. Derfor har jeg med tiden samlet meg opp en treningsgarderobe med mange fine og funksjonelle plagg. Men som i min garderobe med vanelige hverdagsklær ol. er det også i treningsgarderoben plagg som gang på gang blir valgt bort når jeg skal kle meg for ny økt. Det kan være de ikke har riktig passform, ikke komfortable eller jeg synes rett og slett ikke de er fine. Derfor har jeg samlet sammen noen av(jeg har mange!) favoritt-treningstoppene mine i et innlegg som kanskje kan inspirere dere også til å friske opp i treningsgarderoben nå i høst. Man trenger kanskje litt ekstra treningsmotivasjon i de mørke, grå høstmånedene så da kan man godt unne seg noe nytt synes jeg. Her er noen av favorittene, men den aller første toppen er min nummer ën og jeg har den nå i 4 farger.


Nike topp HERFRA, HERFRA og HERFRA. Nike T-skjorte HERFRA


Nike T-skjorte fra G-sport. Puma topp HERFRA.


Puma genser HERFRA. Treningssinglet fra H&M.


Adidas T-skjorte og topp fra Cubus HER.


Nike T-skjorte HERFRA og Puma topp HERFRA.


Puma topp HERFRA og Nike t-skjorte fra XXL.


Vinterjakke bestilt!

I år hadde jeg planlagt å invistere i en skikkelig vinterjakke -sånn for varmens skyld. Derfor har jeg vurdert både Canada Goose, SVEA, Parajumper og Fleischer Couture sine vinterjakker. Men jeg fant ut at det ikke var så fristende å bruke flere tusen på jakker som alle andre går rundt i og derfor landet jeg på Fleischer Couture sine boblejakker. Men så fant jeg i stedet en kjempefin parkas på Zara sin hjemmeside for en stund siden. Jeg fallt pladask, men måtte vente på lønning og heldigvis var det flere igjen i størrelse S da lønna kom inn på konto. Nå er den altså på vei hjem til meg. Praktisk svart og med nydelig falsk pels i hetta -fantastisk! Jeg håper bare at størrelsen passen og at den er nogenlunde varm. *krysserfingrene*

Jakke fra Zara HER.


Dagens antrekk 16.10.13


Kåpe fra Matthew Williamson for Lindex
Genser fra Lindex
Jeans fra BikBok


Wakey wakey!

Mornin' sunshines♥
I dag har jeg forsovet meg IGJEN. I følge planen skulle jeg ha stått opp halv 8 for å være på trening til klokken 9. Derimot så slo jeg av samtlige syv alarmer i halvsøvne da de ringte rundt klokken halv 8 og våknet ikke før halv 9 av et mareritt. Det er karma for å ikke stå opp når klokka ringer. Nå der det derimot ikke ut som om jeg kommer meg på trening før halv 11. Det er problematisk ettersom jeg i utgangspunktet hadde et ganske stramt program for denne onsdagen. Da forskyver alt seg og jeg må utsette noe av det jeg skulle gjøre til i morgen. Det er ingen tvil om at det blir vanskeligere å stå opp når morgenene stadig blir mørkere, men jeg må nok bare prøve å komme inn i en god døgnrytme. Frokosten i dag tok jeg meg likevel tid til på tross av forsovelse. Frokost er kjempeviktig for meg og for tiden har jeg dilla på rugsprø med Cottage Cheese og litt honning eller syltetøy. Det må dere prøve -kjempegodt!
Rugsprø havre med mager Cottage Cheese og litt syltetøy/honning. Mmmmm...

Ha en strålende dag alle sammen!


Full kontroll med personlig almanakk

God kveld ♥
For litt siden designet og bestilte jeg min egen personlige almanakk fra personligalmanakk.no. Jeg har brukt personligalmanakk i flere år nå og er kjempefornøyd med almanakkene de selger. Ikke bare er det kjempemorsomt og enkelt å kunne sette sitt personlig preg på almanakken, men i tillegg gjør topp kvalitet at almanakken holder ut hele året selv om den blir slengt rundt i vesker og bager. Den harde utsiden beskytter boken og du kan lukke den igjen med strikken. Ikke minst har personligalmanakk sine almanakker mange praktiske funksjoner. Du kan velge startmåned, moduler og almanakkens sluttsiderhelt selv og plastmappe samt linjal følger med bestillingen.

Det var på høy tid at jeg skaffet meg en ny almanakk. Den gamle almanakken var gått ut på dato, og uten en bok til å planlegge i synes jeg det er veldig krevende å holde orden i hverdagen min. I almanakken skriver jeg ned alt fra trening, ting som har med skole å gjøre, jobbvakter, det jeg må huske, avtaler og jeg planlegger blogginnlegg. Uten almanakken går jeg alltid rundt med en følelse av at jeg har en uendelig liste med ting jeg må huske å ordne. Men med en planleggingsbok får jeg derimot enkelt oversikt og vet til en hver tid hvilke gjøremål jeg har til gode. På den måten er det mye lettere å få ting gjort. Almanakken er et absolutt musthave!Personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no

Sponset almanakk


Ytterst nødvendig

Høsten er uten tvil kommet og det gjelder å oppdatere jakkegarderoben med varme kåper og jakker. Kåper har jeg allerede kjøpt flere av, og nå har jeg nettopp bestilt meg fire til fra Sheinside. I tillegg er jeg på jakt etter en fin, svart parkas med fuskepels på hetta og jeg vurderer også å skaffe meg en trench coat. Sheinside har utrolig mye fine kåper og jakker og under har jeg samlet mine favoritter fra den populære nettbutikken. Skulle gjerne hatt alle, men jeg får i første omgang klare meg med de fire som er på vei. Skal selvsagt vise dere når jeg får dem!


Alle kåper jakker og vester kan kjøpes på SheinsideHER.

Annonse


Kontakt

Jeg kan kontaktes på mailadressen min kristinabe@hotmail.no. Bare seriøse henvendelser takk!
E-mail: kristinabe@hotmail.no


Om meg

Hei og hjertelig velkommen til min blogg♥

Jeg heter Kristina Bergsvik og er 21 år, født 11.04.92. Jeg kommer fra sørlandsbyen Kristiansand hvor jeg fortsatt bor og trives som student og deltidsansatt på Lindex. Ved Universitetet i Agder går jeg nå siste året av en bachelor i Nordisk språk og litteratur. Studentlivet passer meg ypperlig, men ved siden av skolen har jeg som nevt også en deltidsjobb på Lindex. Jeg elsker å arbeide med klær og jobben min inspirerer meg veldig når det kommer til blogg og min interesse for mote. Her på Kristinabe skriver jeg om  det som intresserer meg og deler mye av hverdagen min. Mine største interesser er mote, klær, trening, kosthold og skjønnhet og det er derfor disse temaene som preger bloggen i størst grad. Jeg tror jeg er en blanding av mote-, trening- og rosablogger.

Følg meg på Instagram: @kristinabergsvik
Kameraet jeg bruker: Nikon D3000
Følg meg på Spotify: HER


Søndagstur til Den omvendte båt

Nå er det sent og jeg burde lagt meg for en tiime siden. Men jeg ble sittende med en enorm kopp grønn te og Frustrerte fruer og glemte derfor helt at jeg hadde en blogg å oppdatere. Da blir det et litt sent blogginnlegg denne søndagen. Bedre sent enn aldri. Ettersom jeg har jobbet både fredag og lørdag denne helgen, måtte denne deilige solskinnsdagen virkelig nytes. Jeg, tante og min fetter Håvard har hatt en lang trimtur i friluftsområdet Jegersberg. Været og temperaturen var upåklagelig og naturen var kjempevakker. Vi var langt  fra de eneste som tenkte at det var en bra dag for en tur. I Jegers var det nesten like mange folk som i Markensgate på en lørdag formiddag. Her er litt bilder fra dagens luftetur:


Fetter Håvard og tante Lise klare for søndagstur.


Snartur innom offentlig utedo.
På toppen!


Fantastisk utsikt denne søndagen.


Skrive seg inn i gjesteboka på toppen er et must!


Dagens turantrekk, tada!


Nike Tank top HERFRA, Nike Stay Warm Tights HERFRA og Nike Lunarglide joggesko HER.

Håper dere har hatt en knall helg ♥


Dagens antrekk 12.10-13


Ny zoe karssen inspirert genser fra Sheinside HER
Kåpe fra BikBok
Skjørt fra VILA
Sko fra New Balance (kjøp New Balance HER)


Tapas og TV

God kveld♥
Nå har jeg vært forkjøla i snart to uker og er mildt sagt veldig lei. Jeg får ikke gitt alt på trening, hoster og snufser på jobb og jeg føler at alt jeg gjør blir litt halvhjerta. Det er ikke bare det at denne forkjølelsen aldri tar slutt, men jeg hadde så vidt rukket å bli kvitt høstens første forkjølelse da dette satt i gang. Å gå rundt halvsyk er ganske frustrerende, så denne helga går jeg all-in for å bli 100% frisk. Rolige kvelder som denne fredagskvelden er derfor planen denne helga. I kveld har jeg, Jeanett og Charlotte laget tapasruller og spist melon og druer til fredagsunderholdningen på TV. Helt perfekt!


Tapas og tv-kveld med jentene ♥


New in fra Nike

Hei hei♥
Denne uken har jeg fått kjempefine treningsklær fra Nikes nye høstkolleksjon som er å finne på Ellos. Jeg har siklet etter Ninke Lunarglide joggeskoene i en liten evighet. Endelig har de blitt mine i en helt fantastisk fresh fargekombinasjon. "Life is short, buy the shoes" er et kjent sitat, og det var uten tvil på tide at disse herlighetene ble medlemmer av joggeskosamlingen min -nye favoritter! I tillegg har min favoritt treningstopp kommet i nye farger, blandt annet en farge som matcher de nye joggeskoene helt perfekt. I tillegg syntes jeg at jeg trengte en svart treningstopp. Sort går jo til alt mulig! Nå som det begynner å bli kaldt var det også helt nødvendig å skaffe seg en varmere treningstights som jeg både kan bruke utendørs og inne. Dette er mine aller første Nike-tights og jeg gleder meg veldig til å teste dem.


Nye treningsklær og sko fra Ellos.


Nike Lunarglide joggesko HER eller HER.


Nike Swoosh Tank HERFRA.


Nike Filament tights HERFRA.

Hva synes dere?

Ad.links/sponset


Dagens antrekk 09.10-13

I dag har jeg en gledelig nyhet å komme med... DING, DING, DING!
Til morgenen i dag kjørte pappa meg til trafikkstasjonen her i Kristiansand for å ta teoriprøven for billappen. Hipp hurra, jeg besto med 3 feil og det har jeg nettopp feiret med en halvtime i syden aka Brun og blid. Vurderte egentlig å lage traffikk-inspirerte cupcakes i anledningen, men så kom jeg ned på jorda. Det er jo tross alt bare i teorien jeg kan kjøre bil, for jeg har enda ikke hatt en eneste obligatorisk kjøretime. Dog har jeg kjørt litt med pappa siden jeg var 16 år. Ikke noe særlig mer enn 3-4 ganger i året, men jeg klarer da både starting, kjøring, giring og bremsing. Nå må jeg altså komme meg på en kjøreskole litt kvikt, og derfor tenkte jeg å høre med mine lesere fra K-town om dere har noen å anbefale?

Etter en evighet med forkjølelse returnerte jeg i dag til Spicheren treningssenter. Herregud for en fantstisk følelse. Følelsen jeg hadde etterpå vel og merke... Det ble en knallhard, men dødsbra Spicheren Challenge-time som reiv godt, så nå trengs det hvile før morgendagens trening. Jeg og Jeanett har også vært ute for å ta litt bilder til dagens antrekk tidligere i dag. Høsten er så utrolig vakker og alle de fine fargene gjør at bildene ser mye bedre ut. Jeg elsker høsten så sant det ikke regner eller er kaldt. Jeg vil anbefale dere å ta en titt på Jeanett sitt antrekk også. Hun så smashing ut! Bloggen hennes finner dere HER.
Ny kjole fra Sheinside HER
Strømper, cardigan og veske fra Lindex
Hatt fra Monki
Sko fra Ecco Sculptured
Klokke fra Daniel Wellington


En rosa oktober!


Oktober måned er som kjent rosa måned. Da kan du vise at du bryr deg om dem som rammes av brystkreft ved å bære rosa sløyfe. Denne årlige markeringen er også med på å spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å samle inn penger til brystkreftforskning. Hele 1 av 12 kvinner rammes av sykdommen i løpet av sitt liv, og det er viktig å huske på at brystkreft rammere flere enn den som får det. Selv har jeg kjøpt rosa sløyfe så lenge jeg har hatt arbeid, for jeg synes det er viktig å vise solidaritet med brystkreftrammede. I år markeres rosa sløyfe-aksjonen for 15. året på rad, og jeg håper jeg kan bidra til at mange av dere lesere også er med på å farge denne oktober rosa♥

I år har jeg ikke kjøpt en rosa sløyfe fordi jeg har så mange fra før av. Derimot har jeg kjøpt meg en kjempeflott kåpe fra Matthew Williamson's kolleksjon for Lindex. 10% av kolleksjonens inntekter går til kampen mot brystkreft og det er fint å tenke på at litt av summen jeg brukte på ny høstkåpe går til et godt formål. Det er tross alt begrenset hvor mange sløyfer man trenger, men jeg har også tenkt til å kjøpe praktiske Rosa sløyfe-reflekser. Det kan komme godt med når det blir mørkere og jeg skal sykle til skole, trening eller hjem fra jobb.

Slik kan du bidra til å farge oktober rosa:
Kjøpe Rosa sløyfe-produkter HER
Rosa sløyfe-produkter kan også kjøpes på Lindex, Mester Grønn, Statoil, Kid, Coop og Vitus Apotek.
Kjøpe plagg fra kolleksjonen til Matthew Williamson for Lindex HER. 10% av inntekten går til brystkreftforeningen.

Kåpe fra Matthew Williamson for Lindex HER.


Beautyupdate:

I det siste har jeg tenkt mye på å gjøre noe nytt og annerledes her på bloggen. Jeg føler at blogggnisten min er tent og at det er på tide å prøve nye ting og utfordre meg selv litt på temafronten. Jeg har ikke noe problem med å inrømme at kristinabe ofte kan bli mye antrekkinnlegg og klessnakk og at det er svært lite variasjon i innleggene mine. Det skyldes nok i stor grad at det er mote jeg føler jeg føler meg tryggest på, og at det er dette som intresserer meg mest. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg ser på det som en kjempefordel å slippe å skrive så mye. Å dikte en tekst er tidkrevende og da er "Dagens antrekk" med et knippe bilder og et minimum av skrift en lettvindt løsning. Nå høres jeg ut som tidenes slappfisk, men jeg har altså bestemt meg for å begynne å bevege meg et stykke utenfor komfortsonen. Med dette ønsker jeg å appelere til et større publikum og ikke bare dere som har en interesse for klær, mote og shopping. Jeg håper dog at jeg også klarer å beholde mine gamle, trofaste lesere så fortell meg gjerne hva dere synes om innleggene mine i kommentarfeltet. Jeg skal selvsagt ikke slutte å blogge moterelaterte innlegg, men jeg håper dere setter pris på litt forandring. Jeg begynner med å vise dere mine 5 favoritt makeup produkter i tilfeldig rekkefølge...

Min favoritt leppepomade for både han og henne. Elizabeth Ardens Eight Hour lip stick er alltid med meg i veska, treningsbagen eller lomma. En absolutt nødvendig lifesaver å ha med seg hvor enn jeg går og hver kveld før jeg legger meg. Den er fuktighetsgivende, fargenøytral, har solfaktor 15 og gjør leppene myke. Kjøp den HER.


Kjempepraktisk og rimelig bronze-pudder i minipakning fra H&M. Dette pudderet har jeg brukt så lenge jeg kan huske og jeg har ingen planer om å bytte det ut. Jeg har testet en mengde andre puddere, men ingenting kan måle seg. Gir huden en vakker, solfarget farge og kan brukes i både ansikt og kropp. Eneste minus er at det er litt skimmer i pudderet, men det er minimalt.


En fantastisk fuktighetskrem som ikke fetter, men trekker seg raskt inn i huden for alle og kan brukes til hele kroppen. Selv bruker den som dag- og nattkrem til ansiktet, men den kan også brukes som kuldekrem, virker lindrende ved lette forbrenninger og er god mot lett eksem. Suveren krem med mange bruksområder, men kommer desverre kun i en størrelse. A-creme er ikke testet på dyr og kan kjøpes på apotek.


Alle venninner jeg har anbefalt øyebrynspennen min til har kjøpt den selv og vært kjempefornøyde. Sensai Eyebrow Pencil er så utrolig lett å påføre og fargen "grayish brown" er veldig naturlig. Pennen har ên tupp med "børste" til brynene som jeg bruker først. Deretter forsterker jeg dem med stiften på den andre tuppen av pennen. Kjempeenkelt å få flotte øyebryn. Denne klarer jeg meg ikke uten... og tro meg -jeg har prøvd! Kjempepluss: finnes som refill!


En av mine litt nyere makeup musthaves! IsaDora Twist-up Gloss Stick kommer i mange flotte farger og min favoritt er 04 Pink Lady. Fargen er naturlig, men den svake rosafargen gjør det lille ekstra til både hverdag og fest. Den er heller ikke "tung" og klissete, men føles mer som en lipsyl på leppene. Dessuten elsker jeg at den ikke er FOR glossy -fantastisk! Selges blandt annet på Lindex.

Sverger dere til noen av de samme produktene som jeg?

Ad.link


Pretty in purple 2XU

På fredag dukket det opp et stykke lilla lykke i postkassen min, nemlig de nye 2XUtightsene med lilla logo. Tusen takk verdens beste sponsor Individu.no. Herlighet så fin den er og OM jeg gleder meg til å trene i dem! Nå er altså treningsmotivasjonen igjen fylt opp etter en seig høstferie med forkjølelse. Nesesprayen blir fortsatt flittig brukt, men hvem har vel tid til å vente på slikt!? De nye tightsene mine skal i bruk etter skolen i dag, men jeg har ikke enda bestemt meg for om det blir løping i lysløypa, Spicheren Challenge eller styrkeøkt og intervaller på egenhånd. Jeg liker mandager fordi det er en perfekt dag for en ny start. La denne mandagen sette standarden for resten av uka!
2XU tights fra Individu HER (finnes også med sort, sølv og blå logo), Puma genser HER (nå på salg!), sko og bag fra Nike.

Sponset


Celebrating Jeanett

God søndag dere♥
I dag har jeg  foreløpig hatt en kjempeslapp søndag, og det ser ikke akkurat ut til at jeg skal utrette noe stort senere i dag heller. Last night I let the party get the best of me, selv om det i bunn og grunn ble en ganske tidlig kveld. I går inviterte nemlig Jeanett og Ivar til et lite bursdag/innflytningsvors for å feire at Jeanett har fylt 21 og at superparet har blitt samboere. Apropos superpar så hadde vertene laget knalldeilig snacks som jeg MÅ få oppskrift på, og Ivar serverte en kjempegod champangne. Ikke minst var det mange ansikter jeg ikke hadde sett på lenge så skravla gikk i ett fram til vi tok taxi til byen. Jeg hadde faktisk med meg speilrefleksen ut i går, men jeg glemte selvsagt å dra det fram så her er noen få mobilbilder fra kvelden:


Brekkie in bed
Cardigan fra VILA
Topp fra Gina Tricot
Tøfler fra Lindex

Ønsker dere alle sammen en kjempefin helg. Kyss og klem♥


Jeg tester Xlash

Hei sweethearts♥
Kanskje dere allerede har hørt om Xlash? Xlash er et vippeserum som skal gi lange, flotte vipper, uten bruk av sminke helt naturlig. Hvem av oss vil ikke ha det? I følge Xlash kan vi altså nå glemme alt av dyre, pålimte løsvipper og vippeekstensions for dette serumet skal angivelig gi lange, mørke og fyldige øyevipper etter bare 30 dagers bruk. Det er snakk om et vekstserum kun bestående av naturlige planteekstrakter som skal smøres ved roten av øyevippene hver kveld.

Selv føler jeg jeg har ganske tette øyevipper, men dog ikke særlig lange. Derfor har jeg nå takket ja til å teste ut vippeserumet og vil selvsagt blogge om resultater etter omlag 30 dagers bruk. Ettersom jeg er veldig glad i rutiner blir det overhode ikke noe problem å gjøre dette til en del av min faste kveldsrutine før jeg går til sengs. Jeg kommer til å bruke serumet dagelig for å oppnå best mulig resultat og gi en best mulig vurdering av produktet. Jeg skal selvsagt også ta før -og etterbilder. Bildet av vippene mine før jeg har begynt å bruke serumet tok jeg for noen dager siden. Utgangspunktet er altså avbildet under her og så gjenstår det bare å se om det har skjedd en forandring etter behandlingen.

Hvis dere også ønsker å prøve ut Xlash kan dere nå få fantastiske 100 kr i rabatt hvis dere oppgir rabattkoden "BERGSVIK" ved bestilling. Men koden er kun gyldig frem til og med 13.10.13. Ønsker dere å lese mer om produktet anbefaler jeg at derebesøker hjemmesiden som dere finner HER eller sjekker ut Xlash's facebookside HER.

Stay tuned!


Fredag 4. oktober: Matthew Williamson for Lindex

God kveld! Ville bare minne om at kolleksjonen til Matthew Williamson slippes i Lindex sine butikker i morgen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt til å gå på jobb klokken 9 i morgen. Satser på at det bir skikkelig god kok i butikken, men det er selvsagt litt bittert ettersom jeg er raka blakk akkurat nå. Krysser alle fingre og tær for at det skal være noe igjen når lønna kommer i neste uke. Så utrolig mye fint!
Antrekkene fra september 2013

Heihei♥
Nå er det lenge siden jeg har laget et månedens antrekk-innlegg. Den største grunnen er nok at bloggingen har vært litt dårlig de siste månedene og at det derfor det heller ikke har vært så mange antrekk på bloggen. Men nå føler jeg at jeg er i god driv igjen og i september som var har jeg hele 11 antrekk innlegg. Ikke galt å få til ved siden av både skole og jobb og jeg får si det selv! Her er altså forrige måneds antrekk i et lite sammendrag. Det hadde vært kjempegøy å høre hvilket dere likte best i kommentarfeltet.

Foto av Jeanett Olsen. TRYKK HER for å komme til bloggen hennes.


25% på storfavoritten i nye farger

God morgen!
I går lanserte min samarbeidspartner Individu.no 2XU tightsene i splitter nye farger. KJEMPENYHET spør du meg Nå kommer altså mitt absolutte favoritt-treningsplagg også med blå og lilla striper/logo. Jeg har tenkt på det så utrolig mange ganger at de utrolig populære tightsene burde finnes mer enn to farger. Fra før av har jeg to eksemplarer med lyse striper/logo, en med svarte og en shorts med lyse. Øverst på ønskelista mi nå står selvsagt 2XUtights med lilla striper og rett under er 2XUtights med blå striper. Musthave! Når jeg skal ta på meg treningsklær velger jeg alltid 2XU tightsene så sant de er rene. Virkelig et plagg å anbefale!

I dag har også Individu et kjempetilbud til dere! 25% på hele nettbutikken ved bruk av rabattkoden "BIRTHDAY". Ikke la denne sjansen gå fra dere -shop til you drop♥Lilla tights HERFRA og blå HERFRA


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits