Antrekk 22.09-15
Genser fra Junkyard xx-xy HER (sponset)
Adidas sko fra Junkyard HER (sponset)
Solbriller fra Zara
Vintage shorts

Foto: Tom Høgstøl


Lace


Perfect soft BH from Lindex Ella M. kr 249Make tacos, not war


Genser fra Junkyard.no HER (sponset)

Jeeeei! Jeg har fått på meg tacogenseren min fra Junkyard som har blitt fast innslag hver fredag, Nytt på Nytt har nettopp rullet over skjermen og godteriskuffen er en sjokoladeplate fattigere. Nå er det utvilsomt endelig helg, men sett bort i fra det nevnte er ikke min helg så mye å juble over. Jeg både jobber og leser pensum denne helgen, for om bare litt over en uke har jeg eksamen i både anatomi og fysologi. I førstnevntte fag er det håp, men det må studeres intenst fremover for å få fysologien i havn tror jeg. Bloggen som allerede oppdateres i sneglefart blir derfor trolig enda mer inaktiv fremover. Jeg skal selvsagt som alltid prøve å holde det gående, men jeg kjenner meg selv for godt til å ha troa på at jeg lykkes med det. Dog er det er selvsagt alltid en liten mulighet for at jeg gir opp og heller går all in for en bloggkarriere.
Rosa fra Röhnisch

Sponset

Hei hei, håper dere har hatt en knallfin helg alle sammen! Ville egentlig bare innom for å dele rabattkoden "KB20R" som gir dere 20% avslag på alt fra Rohnisch hos favorittsjappa mi Individu. Nettbutikken har fått inn masse fine godbiter fra den nyeste kolleksjonen, og jeg digger spesielt det rosa blomstermønsteret som går igjen i mange av funksjonelle treningsplaggene. Søndagen er jo perfekt for litt online shopping, så ta en titt HER da vel! Rabattkoden går ut 20.09 :-)Rohnisch tights HER
Rohnisch topp HER
Wave Rider løpesko fra Mizuno

Rabattkoden "KB20R" gir 20% avslag på alt fra Röhnisch hos Individu ut 20.09 ♥

Foto: Tom Høgstøl


Antrekk 12.09-15


Jakke Junkyard XX-XY HER (sponset)
Kjole Junkyard XX-XY HER (sponset)
Ray Ban Round solbriller fra Junkyard HER (sponset)
Vans sko

Foto: Tom Høgstøl


VINN: Personlig almanakk

Er det noe jeg er virkelig avhengig av i disse dager så er det almanakken min. Her skriver jeg opp alle forelesninger og praktiske skoletimer, jobbvakter, treninger, avtaler og arrangementer. Så og si alt jeg foretar meg blir notert i den kjempepraktiske lille boka, og etter at skolen begynte har hver side vært full av blekk når uken omsider er omme. Jeg hadde aldri klart meg uten faktisk!

Nå har også dere muligheten til å vinne en praktisk og personlig, selvdesignet almanakk. Jeg gir nemlig bort et gavekort hos Personligalmanakk.no til fem heldige lesere. For å være med i trekningen er alt du behøver å gjøre følgende:

 

♥ Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse for å delta! ♥


For massevis av inspirasjon anbefaler jeg å følge Personlig almanakk på Facebook HER eller Instagram (@personligalmanakk)

Vinnerene trekkes på søndag, lykke til!

Sponset konkurranse


Antrekk 03.09-15


Skjorte fra CHOIES HER (sponset)
Skjørt fra Bik Bok
Veske fra Nelly
Sko fra Sheinside (sponset)


Ta vare på vippene

Jeg tok vippeextensions for første gang i fjor vår og var kjempefornøyd med resultatet, desverre var gleden kortvarig. Før jeg fikk satt på falske vipper var mine naturlige øyevipper kjempelange og med en fin bøy -i ettertid kan jeg ikke skjønne at jeg følte at jeg hadde behov for vippeextensions i det hele tatt. Det viste seg at når de falske øyevippene falt av etter en måneds tid var det lite igjen av mine egne. Øyevippene mine var korte stubber som ikke en gang favorittmaskaraen min kunne gjøre noe med, og det ble til at jeg brukte solbriller hele sommeren. Når vippene mine først vokste ut falt de av med en gang. Heller ikke i dag, et og et halvt år etter, er vippene mine der de var før jeg tok vippeextensions.

Sponset produkt

Nå skal det sies at jeg ikke tror at alle får en like dårlig opplevelse med vippeextensions som jeg, men det var åpenbart at mine vipper ikke tålte behandlingen. Derfor anbefaler jeg alle som allerede har lange fine vipper om å ikke ta noen sjanse, men heller ta vare på de vippene de har. Jeg har selv nettopp begynt å bruke BeautyLash sitt vippeserum fra Bioline hver eneste kveld, i håp om at de naturlige vippene mine kan bli så fine som de en gang var. Skal selvsagt oppdatere dere på hvordan jeg synes serumet virker, og dere skal også få se før- og etterbilder. Neglpleier Torunn som jeg går til bruker samme serum og hun har helt nydelige vipper, så jeg har troa!


BeautyLash vipppeserum


Før bruk av BeautyLash vippeserum: med og uten maskara.

BeautyLash vippeserum fra Bioline selges hos Klinikk Nina
Les mer om vippeserumet HER


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits