I love hats


1. HER, 2. HER, 3. HER

Ad.links


Søndagstrimmen

Endelig føler jeg meg litt bedre! Planen til meg og Simen var egentlig å dra på fellestrening i Narviga klokken 12 i formiddag, men så fant vi ut at det kanskje var en bedre ide å starte med en litt mildere form for søndagstrim. Etter to uker uten trening ble det litt ambisiøst og hive seg rett på crossfiten, så derfor bestemte vi oss for å gå tur til Den Omvendte båt i stedet for.

Før vi la avgårde motiverte vi oss med deilige proteinpannekaker og to episoder Karl og Co til frokost. Vi gikk også innom Joker for å handle litt proviant vi kunne ha med oss på turen. Det var skikkelig deilig temperatur ute og termometeret viste nesten 19 grader da vi gikk hjemmenfra. Da fikk jeg ENDELIG muligheten til å ta i bruk de nye knallfine tightsene mine fra Casall og matchende ny Casallgenser. Begge fra Sportmadness. Jeg elsker printet på tightsen som sitter som et skudd og har fantastisk passform. Vurderer å skaffe meg den i den mørke fargen også.

Kjenner jeg er ganske sliten i beina etter ca tre timer ute i skogen på tur så det var sikkert ikke dumt med en litt mildere søndagstrim i dag. I morgen satser jeg derimot på å være tilbake på treningsstudio. Gud som jeg savner det!


Hoppende klar for topptur i nye treningsklær fra Sportmadness.


Tihi, tøffingen min!
Kom til topps og måtte skrive oss inn i gjesteboka.
Provianten kom godt med!


Såå fornøyd med nye treningsklær fra Sportmadness!
Tights HERFRA og genser HERFRA

Håper dere har hatt en fin søndag!

Sponsede klær


Ny måned, nye festligheter

Hallo-hallo!
Håper dere har en fin helg alle sammen. Selv har jeg rolig jobbhelg. Jeg har blitt forholdsvis frisk fra forkjølelsen, men er enda ikke så kvikk at jeg har kommet meg på trening igjen. Hater å gå rundt sånn halvforkjøla og er så utrolig klar for å bli skikkelig frisk. Derfor tilbrakte jeg fredagskvelden på sofaen med fine venninner og obligatorisk taco. I kveld har jeg og Camilla sett film og spist godteri og nå har jeg og Simen nettopp fortært nok et tacomåltid.

Snart er enda en måned over og jeg får faktisk helt sjokk av hvor fort tiden går. Jeg har faktisk allerede begynt å bekymre meg over dette semesteret eksamener. Jeg følte faktisk nettopp at det ble september. Gruer meg til det blir skikkelig kaldt, men jeg har hørt rykter om at det varme været skal holde seg en stund til så krysser fingrene for at den milde høsten fortsetter. På den annen side er klar for ny måned med oktoberfester, bursdager og masse annen morro. Jeg har tilogmed fått nytt oktoberfestkostyme fra Illusion, så nå kan månedskifte bare komme!Oktoberfestkostyme fra Illusion HER og knestrømper fra Lindex

Illusion har et stort utvalg av kostymer, deriblandt en rekke søte kjoler til oktoberfesten. Sjekk ut flere kostymer HER!

Sponset


Celebrating 60 years in fashion

I anledning at Lindex fyller 60 år var jeg ute og feiret med en gjeng fantastiske kollegaer i går. Vi startet jubileumskvelden med et personalmøte i butikkens lokaler der fikk vi massevis av ny inspirasjon til å bli enda bedre lindexansatte. Under møtet spiste vi en helt nydelig gulrotkake (min favorittkake!!), nydelige sjokolademakroner og kaffe. Da klokken ble 19 gikk turen videre for den virkelige jubileumsfeiringen. Vi var pyntet og veldig spente, for det var ingen av oss som hadde fått vite hvor vi skulle. Det ble derfor en kjempefin overrasskelse da vi ankom Clarion Ernst hotel. Her ventet et helt nydelig dekket jubileumsbord i vakre omgiveler. Utover kvelden fikk vi servert nydelig mat og gode drikkevarer, og det ble en kjempehyggelig feiring med skravling, glitter og stas. Hipp hurra for Lindex og oss!


Kom gjerne innom og sjekk ut våre fantastiske jubileumspriser og moteriktige høstnyheter ♥


Fuktighet i en fei!

Når man blogger får man ofte muligheten til å teste ut skjønnhetsprodukter helt gratis. Det jeg får sponset er gjerne nye produkter på markedet som på en eller annen måte skal være noe annet eller annerledes enn det som finnes der ute fra før. Kanskje er det ment til å være mer praktisk, bedre eller rett og slett revolusjonerende i forhold til allerede eksisterende produkter.

Mye av det som dumper ned i postkassen min er likevel ting jeg er kjent med fra før og som overhodet ikke skiller seg ut på noe vis. Noen ganger er også de nye produktene enda mer komplisete eller bare dårligere enn det jeg har prøvd eller brukt tidligere. Men det skjer også en gang i blandt at jeg oppdager nye, superpraktiske, gode eller kanskje til og med geniale produkter. Disse tenkte jeg at jeg skulle bli flinkere til å anbefale videre til dere. Her er et lite beautytips fra meg:Kjøp den HER(honning) eller HER(cocoa), kr 69

Min vurdering: Da jeg hørte om in-shower body lotion for første gang hadde jeg overhode ikke troa. En bodylotion som du påfører i dusjen og attpåtil skyller av hørtes ikke veldig overbevisende ut. Men da jeg fikk teste Niveas In-shower body lotion for første gang i sommer ble jeg veldig positivt overrassket. En helt genial løsning for oss som gjerne vil spare litt tid på badet, men som likevel ikke kan fordra tørre legger og albuer. Siden har jeg vært fast bruker av kremen. Jeg smører hele kroppen inn etter at jeg har brukt dusjsåpe. Deretter skyller jeg av og forlater dusjen med en fuktighetsgivende "hinne" på huden. Genialt! Genialt! Genialt! Denne må dere prøve♥

Sponset/ad.links


Dagens antrekk 24.09-14


Jakke fra Rosewe HER
Veske fra NLY HER
Klokke fra Daniel Wellington HER
Reebok sneakers HER
Tights og ring fra Lindex
Genser fra Primark

Foto: Jeanett Olsen

Ad.links


Trendsales pop-up shop

Heia dere! Håper dere har hatt en fin dag, min har vært grå, trist og kald, men slikt må man vel bare begynne å vende seg til. Jeg ville gentlig bare komme med et lite tips før jeg går til sengs. For de som ikke bor i Kristiansand og dermed ikke fikk med seg vårt fantastiske loppemarked her i helgen(hehe), er det nå en ny mulighet til å gjøre vintagekupp i Oslo. Min favoritt secoundhand-nettbutikk har nemlig pop up shop midt i Oslo og her er det mulig å finne flotte vintageskatter helt frem til 12. oktober. Anbefaler å legge turen innom dersom dere bor i nærheten!

Annonse


Kobbermani


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Ad.links


Dagens antrekk 22.09-14
Genser fra 6ks HER
Jeans fra Monki
Hatt og veske fra Lindex 


Nok en suksess!

Håper dere har hatt en knallfin helg alle sammen, og tusen takk til alle som har likt den nye Facebooksiden min HER. Det setter jeg enormt pris på! Vinnerene av Helly Hansen konkurransen er kåret og vil få en mail snart, men fortsett gjerne å like siden min HER. Her vil det komme oppdateringer, konkurransser, og bilder på løpende bånd (ikke som denne bloggfattige helgen altså, haha).

På lørdag hadde jeg, Anne Signe og Jeanett stoort loppemarked på torvet her i Kristiansand. Herligfred så bra det gikk, og vi koste oss gjennom hele dagen på vår helt perfekte location rett ved markensgate. Til tider var det superhektisk selv om jeg hadde leid inn fetteren min til å hjelpe meg, men det er jo nettopp da det er morro. Det så ikke minst ut som kundene hadde det bra på vintageshopping, og både kvinner og menn i alle aldere fikk med seg noen kupp hjem i rosa, knallsøte bæreposer. Nei, dette var uten tvil kjempegøy og selvsagt skal det gjentas!

Hele dagen gikk med til loppis og på kvelden var jeg et par timer i innflytningsvors hos Heidi og AC. Fordi jeg fortsatt var litt syk og formen hadde forværret seg etter en hektisk dag på torvet gikk jeg til kjæresten min etterhvert. Vi så vidt rakk å få ned to tacolefser hver før begge sluknet momentant på sofaen. Det ble med andre ord en tidlig kveld på oss, noe som passet bra ettersom jeg måtte tidlig opp for hyttedugnad med familien på søndag. Det har derfor blitt en bloggfri, men knallfin helg. Nå er jeg tilbake og her er noen bilder fra loppemarked på lørdag.

Anne Signe, jeg og Jeanett.


Tusen takk til alle som kom! Vi blogges ♥


Loppis på torvet i Kristiansand i morgen

Da gjentas suksessen fra i sommer! Gud så gøy jeg og Goshina hadde det i utallige timer på torvet da vi solgte klærene våre, og ikke minst var det utrolig morro å se så mange fonøyde kunder. Denne gangen er vi enda flere jenter som stiller med lopper. Selv selger jeg med 2/3 av klærne jeg eier, tilbehør samt et kjempestort utvalg sko. Vi setter i gang i 9 tiden om morgenen og holder på til det slipper opp for kunder. Kom å gjør et vintagekupp til en billig penge -dette blir stas!
Bilder fra forrige loppis. Foto: Maximilian

Håper dere kommer ♥


Vaniljekrem the healthy way

Årh, i dag føler jeg meg mye bedre. Det meste av feberplagene og tettheten i nese og hode er borte, så nå er det stort sett bare en litt kjip hoste om å gjøre før jeg vil ærklære meg selv helt frisk. Og takk og lov for det, for i morgen blir en kjempespennende og gøy dag så sant jeg er i form. Hva som skjer i morgen tenkte jeg at jeg skulle vente med å avsløre for dere til senere i dag -dette kan nemlig bli morro for dere også! Nå tenkte jeg jeg skulle dele en dessertoppskrift med dere.

Det har vært vanskelig å holde et skikkelig kosthold i sommer selv om jeg nok likevel har spist sunnere enn de fleste. Det har dermed heller ikke blitt så mange nye, gøye og ikke minst sunne oppskrifter her på bloggen. Derfor syntes jeg det var på tide å oppdatere mat-kategorien her på bloggen igjen før den støver helt ned. Denne gangen har jeg laget bær med vaniljekrem the healthy way. Bær er jo sunt i seg selv, men her kommer oppskriften på en proteinrik og sukkerfri vaniljekrem.

Dette trenger du (3 pers):
♥ 1 liten scoop vaniljeproteinpulver
♥ 2 hele egg
♥ 1 eggehvite
♥ 1,5 - 2 ss sukrinmelis (Sukrin eller Sukrin gold kan også brukes)

Slik gjør du:
♥ Ha alle ingrediensene i en bakebolle
♥ Visp ingrediensene sammen til det blir en krem
♥ Server til bær

Den søte vaniljekremen smakte kjempegodt til de litt syrlige bærene jeg plukket tidligere i høst. Mine var frosset, men fikk stå en liten time på kjøkkenbenken og tine før jeg spiste dem med kremen. Man kan selvsagt også bruke frossenbær fra butikk eller ferske bær om man vil. Kremen kan helt sikkert også passe bra til fruktsalater eller andre desserter. Kanskje kan det være en ide å prøve med en annen smak på proteinpulveret også? Bare fantasien setter grenser ;-) Tihi! Håper det fallt i smak!Nå ligger linken til min nye Facebookside ute i forrige innlegg. Husk å like hvis du vil delta i konkurransen :-D
Vi blogges!


Vinn mine Helly Hansen favoritter

Obs: Nå ligger link til Facebooksiden min inne. Se under.

Nå er det på tide med ny konkurranse her på bloggen.Denne gangen gir jeg dere muligheten til å vinne noen a mine favoritt-treningsklær fra The Dare-prosjektet jeg deltok på i sommer. Dere som har fulgt med på Instagram og bloggen min har sikkert lagt merke til de flotte Helly Hansen-klærne jeg har brukt under treningen. Jeg har vært kjempefornøyd med både desig og funksjonalitet og det er jeg helt sikker på at dere og kommer til å bli. Det er nemlig to klespakker med Helly Hansen-treningsklær jeg skal dele ut. Den ene klespakken er i størrelsen XS og den andre er i medium.

For å delta gjør du følgende:
1. Lik min nye Facebookside for bloggen HER
2. Legg igjen kommentar med mail og ønsket størrelse (M eller XS)


Ta gjerne en titt på den kommende kolleksjonen til Helly Hansen og få muligheten til å vinne disse plaggene HER!
Jeg trekker to vinnere på søndag! Lykke til ♥


Tips til forkjølelsen

Det er ikke ofte jeg er syk og hvertfall ikke så syk at det går ut over mine daglige gjøremål. Jeg kan fint gå på både skole, jobb og trening med litt snørr i nesa, men i går satt virkelig forkjølelsen inn. Jeg kjente det litt i kroppen på tirsdag etter crosfitøkta jeg var på, men tenkte at det kom til å bli bedre til neste dag. Jeg tok feil, for i går lå jeg nemlig rett ut på sofaen hele dagen og gjorde ingenting frem til Simen kom på sykebesøk.

Også i dag er jeg hjemme fra både skole og jobb. Jeg hadde egentlig tenkt meg begge steder, men da jeg våknet i dag forstod jeg fort at det ikke var noe mulighet for å dra på skolen, og utover dagen gikk det også langsomt opp for meg at  jobb var en dårlig ide. Selv med paracet innabords!

Jeg kan ikke fordra å ligge syk når jeg har så mye jeg skulle ha gjort! Men bud nummer en når man er skikkelig forkjølet er som kjent å holde seg i ro. La kroppen få hvile og gi den litt tid til å bli frisk. Forkjølelse kan ikke helbredes, men symptomene kan lindres og man kan hjelpe kroppen med å bli raskere frisk. Under finner dere mine beste forkjølelsestips.

- Forkjølelsestips -

Slapp av og hold deg i ro: Se en film, les en bok, pensum, magasiner eller blogger for eksempel
Lindre symptomene ogg jør det letter å komme igjennom sykdomseriodenmed for eksempel nesespray, halspastiller og hostesaft
Store doser C-vitamin kan forebygge og lindre forkjølelse (inntil 1000mg daglig)
Få i deg mye veske: vann og te er mine favoritter
Husk å spise: kroppen trenger næring for å bli frisk
Varme drikker eller en varm dusj kan løse opp i hals og nese
Honning kan lindre hoste. Ha det i teen for eksempel
Puss nesen forsiktig og regelmessig
♥♥


Stor jakkeguide:

Når høsten sniker seg på er tiden inne for å gå til innkjøp av nye, varme jakker. Det finnes utrolig mye å velge i hvis du skal handle jakke på nett så det kan være fort gjort å gå seg litt vill i utvalget. Derfor har jeg laget en kjempestor jakkeguide som jeg håper kan inspirere dere. Jeg har trukket frem noen av høstens jakketrender og også flere klassikere, så det skal godt gjøres å ikke finne den nye favorittjakka blandt disse. Noen av jakker til budskjettpriser har jeg merket med hjerter, og jeg har også pekt ut mine personlige favoritter.


1 HER, 2 HER


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER


1 HER, 2 HER, 3 HER


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER1 HER, 2 HER1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER

 1 HER, 2 HER, 3 HER1 HER, 2 HER

 


1 HER, 2 HER, 3 HER1 og 2 HER
1 HER, 2 HER1 HER, 2 HER
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER

Fant dere noen favoritter blandt disse?

Ad.links


CASUAL MONDAYJeans fra Levis
Reebok sneakers HERFRA
Daniel Wellington klokke HERFRA
Genser fra Gina Tricot
Ray Ban Wayfarer HERFRA

Ad.links


Et stykk fornuftig kjøp

Jeg har nettopp fått meg ny almanakk. Den gamle var skrevet ut til aller siste side og nå var det helt fantastisk å bokstavelig talt starte med blanke ark. De kommende ukene er allerede nedskrevet av det ene og det andre jeg må huske. Eventer, skolearbeid, reiser, avtaler, bloggarbeid osv. Det vil ingen ende ta, men slik trives jeg -jeg har i det minste oversikt!

På personligalmanakk.no designer man som kjent sin egen avtalebok. Jeg har en favorittstørrelse, nemlig medium, men denne gangen har jeg gått for et ganske annet utvendig design enn sist. Min forrige bok var veldig enkel. Rosa med "glitter" og teksten "Kristina Bergsvik" i barbielignende skrift. Denne gang har jeg proppet utsiden av boken med gode minner. Jeg tror jeg har fått med størsteparten av mine gode venner på bildene og også familie har sneket seg med. Også Simen da, så har jeg noe fint å se på når jeg planlegger dagene -tihi^^

Nå får dere 10% rabatt på alle varer på personligalmanakk.no hvis dere bruker koden "D-KIWS-FMAF". Så hvis dere ikke var blandt de heldige vinnerene av almanakk-konkurransen jeg hadde har dere nå muligheten til å skaffe dere en litt billigere. Men OBS: koden varer bare til og med 18. september. Bruk kreativiteten, design og ha det gøy HER.

10% rabatt på alle varer på personligalmanakk.no med koden "D-KIWS-FMAF"

Sponset bok


Antrekk 14.09-14

I dag har jeg ikke løftet en finger. Da jeg omsider fikk veltet meg ut av senga til morgenen i dag dro jeg på meg et par røde tights og en babyrosa overdel. Veldig lekkert med andre ord, så da var det jammen godt jeg satt på noen upubliserte antrekksbilder fra fredag som jeg kunne dele med dere nå i kveld. Jeg hadde egentlig tenkt meg på fellestrening i Narviga, men det var jeg rett og slett ikke stemning for i dag.

Jeg var i bursdag til Marthe og Cathrine i går og kvelden var alle tiders til jeg oppdaget at både veska mi og den heeelt nye jakka mi var borte vekk. Årh, jeg skjønner meg overhode ikke på folk som stjeler på byen og det er kanskje derfor jeg også er en smule dårlig til å passe på eiendelene mine. Nå er jeg et knippe kontanter, to bankkort, en mobillader, all hverdagsminken min og en MK-veske fattigere. Det kjipeste var kanskje selve veska. Favorittveska som jeg så for meg et langt og lykkelig liv sammen med, kjøpt i USA og jeg har aldri sett den i Norge. Verken i butikk eller over noens skulder -one of a kind i mine øyne!

Likevel så sitter jeg fortsatt og tror innerst inne at alle eiendelene mine kommer til å dukke opp på magisk vis hvert sekund. En meldig fra noen som har funnet det på Facebook eller en telefon fra utestedet jeg var på. Jeg pleier alltid å ha så flaks når det gjelder sånt, jeg er rett og slett bortskjemt på hverdagsflaks, men nå merker jeg at tiden begynner å renne ut for at noe slikt skal skje. Derfor blir det full leteaksjon på denne vimsa i morgen. Pleier å glede meg til mandag jeg, men denne gang not so much!
Crop top fra Romwe HER
Shorts fra Lindex
Hatt fra Monki
Briller fra Ebay

Foto: Jeanett Olsen


Antrekk 12.09-14


Skjørt fra Lindex
Genser fra Zara
Reebok sneakers HER
Clutch fra Sheinside HER

Ad.link

Foto: Jeanett Olsen


Want it all!

Er det flere enn jeg som craver plaggene til Adidas Originals? Jeg digger stilen: sporty, komtortabel og litt retro. Dødskul kombinasjon synes jeg! Ellos har stort utvalg i Adidas Originals som dere kan kikke på HER. Jeg har laget en liten kollage av mine favoritter. Sekken er kanskje den jeg har mest lyst på. Jeg så ei jente med den på skolen her om dagen og kom ikke over hvor kult det var. Det er jo ganske dritt å drasse på en tung veske full av skolebøker, men kule ryggsekker vokser ikke akkurat på trær.


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Ad.links


Gårsdagens antrekk 11.09-14


Veske fra Gina Tricot
Kjole fra Lindex
Sneakers fra Reebok HER
Ray ban solbriller
Klokke fra Daniel Wellington HER

Foto: Marthe Borge

Ad.links


Ny veggpryd

Hallo! I dag har jeg allerede vært på yoga og skole. Ettersom jeg ikke har planer resten av dagen skal jeg gjøre ting jeg liksom aldri får gjort. Jeg skal melde meg på kjøretimer, sende post og rydde opp i bildearkivet på PC'en som er et eneste stort kaos. Dessuten lurer jeg på om jeg skal dra på min andre trening hos Progressive. Det har ikke blitt mye styrke og crossfit i sommer med all løpingen, så nå er jeg veldig klar for å få tilbake litt muskler.

Jeg har fått et stykke ny veggpryd på rommet mitt som jeg ville vise dere. Printet er fra Arte Limited og jeg synes det passet knallbra inn på soverommet mitt. Matchet de kalde lyse veggene mine helt perfekt. Nå er jeg bare nødt til å kjøpe et klesskap og en til kommode til klærne mine som ligger i stabler overalt, så skal det bli så fint atte! Når det er i boks skal dere få se resten :-)


Print fra Arte Limited HER

Sponset print


Gårsdagens antrekk 10.09-14


T-skjorte og bukser fra Lindex
Blazer fra Kappahl
Veske fra Romwe HER

Foto: Marthe Borge


Arnie Says: TeddycoatÅåååårh, jeg har shoppet! Teddycoaten er supertrendy også i år, og denne gangen har jeg gått for den sorte Brisbane-jakken fra Arnie Says. Min overtrendy venninne Maren tipset meg om at neomania.no fikk den inn i går, så jeg bestillte den med en gang den dukket opp på nettsiden. Den superpopulære, sorte jakken har vært utsolgt i XS og S overalt og i dag er den jammen bortevekk på neomania også. Herregud jeg gleder meg så til den kommer i posten!! Det er fortsatt hvite teddyjakker igjen HER.

Hva synes dere?


Gårsdagens antrekk 09.09-14


Kåpe fra H&M
Genser fra Lindex
Jeans fra Top Shop
Cap fra Ebay
Sneakers fra New Balance HER

 


Love Tag by Jane Kønig

Er det flere enn jeg som er hodestups forelsket i Love Tag-smykkene fra Jane Kønig? Jeg hadde egentlig satt det på ønskelisten min og tenkte at det kunne være en koselig ting å ønske seg i gave av kjæresten, men vips så var det mitt i goood tid før jul. Sweet bloglife, haha!

Jeg bestilte mitt smykke i rosaforgylt sølv. Gull er egentlig min favoritt, men jeg har blitt litt lei gull etterhvert også syntes jeg sølv blir veldig kaldt til meg. Derfor gikk jeg altså for en farge som skiller seg litt ut. I smykket mitt har jeg en liten Love Tag med en inngravert K for Kristina, og en litt større Love Tag med en inngravert S for Simen. Skikkelig søtt -det syntes tilogmed han! Jeg bestillte meg også en kjempestilig ring som matchet smykket.

www.janekoenig.no velger du selv hvordan smykket ditt skal være. Det går an å velge mellom to forskjellige typer kjeder: kulekjede eller ankerkjede. Du kan også velge antall Love Tags selv og hvilken bokstav, eller eventuelt tall som skal være inngravert. Ta for eksempel forbokstaven til noen du er glad i, enten det er familie, venninne eller kjæreste. Kanskje du har et lykketall eller du kan velge dine egne initialer. Gjør det til ditt eget!
Love tag-smykke og ring fra Jane Kønig i roseforgylt sølv HER

Var det ikke fint?

Sponset smykke


Hotel Weekend

God morgen dere! Nå kom jeg nettopp fra hotellfrokost og er mildt sagt stappmett her jeg ligger i hotellsengen og blogger mitt siste innlegg fra Oslo denne helgen. Jeg har hatt den beste helgen på lege selv om jeg fortsatt sliter litt med gangen etter Nordmarkstraver'n i går. Jeg har fått gjort så mye her i Oslo, men likevel skulle jeg ønske jeg hadde hatt mer tid. Det er flere fine mennesker jeg gjerne skulle truffet før jeg dro hjem, og det hadde gjort seg med litt shopping også.

Jeg ankom Scandic Vulkan på kveldstid på fredag og fikk et griselekkert rom med 90 graders utsikt over Grunerløkka. For å samle mest mulig krefter til løpet på lørdag tilbrakte jeg fredagskvelden i den deilige hotellsenga mens nytt på nytt rullet over skjermen. Hadde jeg hatt taco hadde fredagskvelden i teorien vært komplett, men i så vakre omgivelser tenkte jeg ikke en gang på taco. Det ble en tidlig kveld.

På lørdag var selve løpet som ble en skikkelig opptur, og på kveldstid fikk jeg endelig treffe Maren igjen. Har savnet min studievenninne kjempemye siden hun flyttet fra K-town. Nå var det alt for lenge siden vi hadde sett hverandre så det var deilig å få sladret litt sammen og ikke minst oppdatert hverandre. Vi pratet i timesvis over quesedillas på Egon i Karl Johan. En skikkelig koselig kveld!

Jeg har med andre ord kost meg en hel haug i Oslo denne helgen og jeg må inrømme at jeg liker denne byen ganske godt selv om jeg aldri kunne flyttet hit. Et pluss er det selvsagt at jeg har bodd kjempefint her på Scandic Vulkan kun en liten busstur fra sentrum. Nå venter en aldri så liten kaffedate med fineste Lise før jeg vender snuten hjemover til Kristiansand. Ønsker dere en fin søndag alle sammen♥


Fantastisk utsikt fra hotellrommet.
Har hatt et kjempefint opphold på Scandic Vulkan

Sponset opphold


Nordmarkstraver'n: Jeg gjorde det!

Herregud, i dag har jeg løpt 3 mil i dag og jeg tror nesten ikke jeg har vært så stolt i mitt liv. Jeg var så glad og kry da jeg kom i mål etter 3 timer og ca 13 min at jeg faktisk måtte gråte en skvett. Heldigvis så var jeg så svett at det var neppe noen som så det. For meg som hadde som et "stille mål" å klare løypa på 3,5 timer ble det en kjempeseier å være inne på denne tiden -det hadde jeg aldri trodd! Jeg fikk til og med Nordmarkstraver'n merket som jeg i hvertfall ikke hadde noen ambisjoner om -fy søren jeg er så glad!!


Jeg, Gina og Kaja. Kjempefornøyde med egen og hverandres innsats!

Her er en liten oppsummering fra løpet mitt:

Før løpet:
Det var kun jeg og Kaja Marie fra The Dare-prosjektet som stilte til start i dag, men hun hadde med seg en venninne, Gina. Da var vi i hvertfall 3 om denne galskapen, og det hjalp veldig mye å prate og diskutere med noen i samme situasjon som meg selv i forkant av løpet. Vi møttes på songsvann hvor vi fikk tildelt startnummer. Herfra ble vi kjørt i busser opp til Stryken hvor Heltraver'n på 3mil skulle starte.

0-5km:
11.00 gikk startskuddet. Ettersom det var fellesstart forsøkte jeg å finne "min plass" i mengden de første 5km. Det vil si at jeg prøvde å finne det området i løpa der de jeg følte var omtrent like spreke som meg løp, slik at jeg skulle slippe å bli veldig mye forbiløpt eller å måtte løpe forbi mye senere i løpet. Det tok ikke lang tid før jeg merket at dagsformen var veldig bra og jeg fikk motivasjon til ikke bare å gjennomføre, men også gjøre det bra. Alt stemte: bekledning, sko, maten jeg hadde spist og ikke minst det mentale.

5-10km:
Jeg dro etterhvert frem taktikken til pappa da det begynte å "løsne" litt i rekkene. Jeg fant meg personer som virket nogenlunde like spreke som meg og som løp i et jevnt tempo. Når jeg følte jeg hadde krefter til å løpe forbi de jeg hang etter løp jeg frem til en ny person som jeg fulgte i helene på. Jeg tror jeg fulgte ca 7 forskjellige personer gjennom løpet. Dette var faktisk en kjempefin taktikk. Jeg tror at jeg lett kunne løpt for fort og dermed tatt ut for mye krefter tidlig i løpet hvis jeg ikke hadde gjort dette. Det er fort gjort å bli litt for gira og føle at det går "lett" i begynnelsen av løpet, men det er viktig å spare litt på kreftene når man skal løpe så langt.

10-15km:
Jeg oppdaget fort at løypa bestod av mye mer terreng enn jeg hadde belaget meg på og ikke minst trent meg opp til. Det var mye søle i stiene og jeg forsøkte lenge å holde meg tørr på beina i redsel for å få gnagsår dersom jeg ble våt i skoen. Det måtte jeg bare gi opp for etterhvert var det ikke mulig å unngå å plumpe en gang i blandt. Etter tips fra PT'en min var jeg nøye med å drkke på hver eneste drikkestasjon. 2 plastikkrus med saft og en kjeks ved siden av dersom det var en matstasjon jeg kom til.

15-20km:
Halvveis i løpet følte jeg meg fortsatt i fin form, men etter dette ble det tyngre og tyngre. Leggene mine begynte å værke, først den høyre, så den venstre. Jeg vil tro at en del av skylden for dette ligger i at jeg ikke har løpt så mye i terreng tidligere. Uvandte bevegelser for muskulaturen i leggene med andre ord. Jeg hadde med meg en energi-gel i løpebeltet som jeg tok første "slurk" av ved 17km. Det hjalp på energinivået, men jeg ble tatt igjen i en del bratte og steinete nedoverbakker. Jeg var redd for å falle og holdt på å tryne et par ganger, så jeg tok det litt roligere i disse.

20-25km:
Selv om jeg stadig tok en slurk av gelen min og var flink til å drikke på drikkestasjonene var det veldig tungt å løpe etter 2mil var passert. Jeg motiverte meg psykisk ved å prøvde å tenke på ting som motiverer meg i det daglige. Jeg tenkte på alle som har ønsket meg lykke til og som visste at jeg skulle løpe Nordmarkstraver'n (kunne jo ikke skuffe dem, haha), på alle andre som løp foran og bak meg, på pappa som jeg fikk mange gode råd av i forkant og kjæresten min som alltid har så troa på meg. Dette hjalp faktisk VELDIG.

25-30km:
Da det var 5km igjen av løpet tenkte jeg: "dette orker jeg ikke mer, jeg må gå resten av løpet". Jeg var dønn stiv i begge bein og hadde tatt min siste slurk av gelen. Av en eller annen grunn fikk jeg rumpa i gir på tross. Veldig merkelig, men på denne strekningen så tok jeg faktisk igjen ganske mange og jeg gikk ikke i noen oppoverbakker. Jeg hadde sinnsykt lyst til å komme i mål og bli ferdig med hele traver'n.

I mål:
Da jeg kom rundt den siste svingen og fikk øye på mål slapp jeg ut et hikst og en tåre før jeg mer eller mindre spurtet inn. Det var en helt ubeskrivelig følelse å krysse målstreken! Jeg fikk Nordmarkstaver'n merket i hånden tok to glass saft, fjernet de gjørmete skoene og satt meg inntil en vegg i skyggen. Jeg hadde så vondt fra hoftene og ned at jeg ikke visste om jeg skulle stå, sitte eller ligge, men jeg var helt sinnsykt glad.En fornøyd Kaja som krysser målstreken.


Litt energi etter løpet.


Fine jenter!


Hipp hipp hurra vi klarte det!!

Flere som løp Nordmarkstraver'n i dag?


The Dare: Hvordan har det gått?

I vår fant jeg en veldig spennende mail i innboksen min. Det var Helly Hansen som utfordret meg til å delta på et prosjekt der målet var løpet Nordmarkstraver?n på 3 mil. Prosjektet med det passende navnet The Dare gikk ut på at et knippe bloggere skulle få hver sin PT og øve seg opp til å løpe langt gjennom 3 måneder i sommer. Når løpsdagen kom i september skulle vi være klare til den 3 mil lange utfordringen som ventet oss i Nordmarka.

Dette var en utfordring som passet meg ypperlig. Jeg hadde nemlig lenge tenkt på å begynne å løpe igjen, etter en vinter med kun styrketrening, crossfit og intervalltrening. Jeg hadde vært kjempeaktiv i lysløypa vår og sommer 2013 og savnet litt å løpe. Derfor takket jeg ja på flekken. For å få en innføring i prosjektet ble jeg sendt til Oslo der jeg fikk møte de andre modige bloggerne som hadde takket ja. I butikklokalene til Helly Hansen fikk vi en innføring i The Dare, vi lærte mye om løping og fikk høre om treningskolleksjonen til Helly Hansen samt prøve klær.

The Dare-møte i Helly Hansen sine butikklokaler i Oslo med de andre bloggerene

Det tok ikke lang tid før jeg fikk en enorm pakke med superfreshe klær, sko og tilbehør i posten. Jeg fikk også en egen løpe-PT fra Driv Treningssenter som gjennom mail fikk satt opp et treningsprogram til meg. Ettersom vi hadde ca. tre måneder å forberede oss til løpet på fikk jeg ett treningsprogram for hver måned. Ett for Juni, ett for Juli og ett for August. I september var det satt opp et eget spesialopplegg som jeg skulle følge rett før løpet.

Etter hvert fikk jeg også lastet ned Helly Hansens helt nye app «Gone on my catwalk». Denne skulle vi bruke hver gang vi var ute og trente slik at treningsmengden vår ble registrert på vår egen profil. På Helly Hansens-facebookside lå statistikkene våres synlig for alle slik at Helly Hansens følgere kunne følge med på hvordan vi gjorde det underveis, og på den måten kunne vi bloggerene sammenlikne oss med hverandre. Oversikten finner dere HER.

Nye funksjonelle og freshe løpeklær fra Helly Hansen

Juni kom og treningen skulle starte. Jeg dro på ferie til USA med treningsklær i kofferten og hadde store ambisjoner om å løpe massevis. Sommeren 2012 hadde jeg vært på ferie i hellas der jeg hadde løpt hver morgen før solen stod opp, så jeg kunne ikke se for meg at det å være i et annet land skulle bli noen hindring. Men det ble det. I løpet av 3 uker på ferie i Florida hadde jeg bare løpt en eneste gang. Ettersom vi reiste Florida rundt var vi stort sett ikke mer enn en natt på hvert hotell og det ble mye roadtrippin? og lite tid til løping. The Dare fikk en veldig dårlig start for meg med andre ord.


Fra løpeøkt mellom maisåkerene i USA

Da jeg kom hjem fra ferie med skikkelig dårlig treningssanvittighet var jeg veldig motivert for å sette i gang, og det gjorde jeg også. Jeg har vært flink til å løpe mellom jobbvaktene og har fulgt treningsprogrammet fra PT?en min så godt jeg har kunnet gjennom resten av sommeren, men det har vært litt problemer underveis. Blant annet så falt jeg ganske hardt på sykkel i juli (les om det HER). Jeg hadde derfor godt over en uke fri fra treningen da jeg hadde smerter i begge knær og haltet litt (haha) etter ulykken. Jeg har også vært forkjølet to ganger der jeg har trent mindre, men jeg har heldigvis ikke fått noen skader som følge av treningen.


Bilde av noen av skadene jeg fikk av sykkelulykken. Les mer HER

Denne uken har jeg fulgt opplegget for siste uken i treningsprogrammet. Jeg har kun hatt en skikkelig løpeøkt på mandag. Da løp jeg 7,5km i hurtig tempo. Jeg hadde også en fire drag på 200m på stadion i går for å «vekke» beina slik PT?en min hadde satt opp. Ellers har jeg prøvd å få i meg mye og bra mat denne uken og sovet så mye jeg kan. I dag sov jeg helt til klokken 11.

I femtiden i dag reiser jeg til Oslo med fly. Løpet er i morgen klokken 11, men jeg skal sove to netter på Scandic Vulkan slik at jeg slipper å stresse før og etter løpet. I kveld er planen å slappe helt av på hotellrommet, foruten en tur innom Zara hvis det blir tid til det.

Jeg må innrømme at jeg gruer meg veldig til løpet i morgen. Det er ikke slik at jeg ikke føler at jeg har trent nok (selv om jeg skulle ønske at jeg hadde fått trent mer), men i august har jeg hatt minst to dårlige treningsdager om dere skjønner. To dager der jeg har planlagt å løpe langt, men da jeg har blitt nødt til å gå fordi beina rett og slett har nektet å løpe. Min største skrekk er å ha en sånn dag i morgen, men jeg krysser fingrene for at dagsformen spiller på lag og at det er mer opp til syken min enn beina. Dessuten synes jeg valg av sko og bekledning er supervanskelig, men jeg pakker med meg alt mulig så må jeg se an været i morgen.

Jeg gleder meg selvfølgelig også. Jeg gleder meg til å komme i mål og jeg gleder meg til å ha løpt 3 mil. Jeg kommer til å leve på at jeg har løpt Nordmarkstraver?n  i en evighet hvis jeg klarer det. Haha :-)


Ønsk meg lykke til da ♥ Jeg trenger det!


Ny snacks i treningsskuffen

God kveld, eller egentlig natt er det vel... En ting er sikkert; jeg burde sove nå! I helgen skal jeg nemlig noe veldig spennende som krever mye energi, og da er søvn veldig viktig. Men jeg får heller sove lenge i morgen tidlig. Jeg gleder meg litt og gruer meg mye til lørdag, men hvis dere ikke har fått med dere hva jeg skal så får dere høre mer om det i morgen. Jeg har nemlig planlagt å skrive ett innlegg om det før jeg flyr til oslo. Så følg med!

Tenkte bare jeg skulle vise dere noe nytt snacks jeg har fått fra Sportsmadness. På bildene under har jeg på meg tidenes deiligste, myke shorts fra Casall HER i en lekker, orange korallfarge. Jeg har også fått meg en ny Casall Dazzling sports BH HER som jeg hadde en av fra før, men denne gangen med stilig snakeprint. Jeg virkelig elsker denne modellen -min favoritt treningsBH! Jeg synes den støtter helt perfekt, er veldig behagelig å ha på uten å stramme noen steder, og ikke minst så ser den superfresh ut. Tommel opp!
Shorts HER og sports-bh HER fra Sportmadness

Sponsede klær


Seilas i solnedgang

Her kommmer et lite knippe stemningsbilder fra båtturen i går. Det ble en kjempefin seilas på sjøen. Simen, pappa og jeg spiste middagen i kveldssola på Stokken og fikk med oss en helt magisk solnedgang med utsikt fra byfjorden. Ikke minst så fikk pappa luftet seilene og da tror jeg faktisk ikke han kan trives noe særlig bedre, haha.

Jeg og Simen begynte faktisk å spare til båt sammen for ikke mange ukene siden. Vi er kjempeglad i å være på sjøen begge to så da er båt et must i fremtiden. Livet som båteier ligger dog et stykke frem i tid, men det er jo greit å være tidlig ute med å sette av penger til den slags. Men det blir nok neppe seilbåt på oss -det er vi for late til ;-)

Håper dere likte bildene♥


Dagens antrekk 03.09-14

I dag etter skolen hadde jeg og Simen egentlig planlagt ettermiddagen til minste detalj time for time. Det var tur på butikken, taco, Game of thrones, fotballkamp og til og med fotmassasje på agendaen (beste jeg vet!). Når planene var klare fikk vi plutselig sms fra pappa som lurte på om vi ville være med på seiltur. I dette været kan man rett og slett ikke si nei til en tur på sjøen, så vi la alle planer på hylla for å nyte det siste av sommeren. Det ble en skikkelig stemningsfull seiltur med god temp, god mat og en vakker solnedgang. Skal prøve å få lagt ut noen bilder her i morgen :-)
Klær, veske og hatt fra Lindex
Sko fra Din Sko

Foto: Marthe Borge


Tirsdag-tapas

Er det en ting jeg gjør alt for skjeldent så er det å spise ute. Derfor synes jeg det var en strålende ida da min gamle venninne Marthe, nå også klassevenninne, foreslo en tur ut og spise i Kristiansand sentrum i kveld. Jeg er tydligvis ikke den eneste av oss som ikke spiser så ofte ute her i K-town for det haglet ikke akkurat med forslag på spisesteder fra verken meg eller henne. Men så kom jeg på at en ny tapas-restaurant har åpnet her i byen og slik ble det til at vi tilbrakte to timer med kjasing og mat på La Rambla denne tirsdagskvelden. Det som er så fint med tapas er at det er nesten like kult som sushi!

Etter seks timer på skolen etterfulgt av tre timer på jobb var det en fantastisk følelse å få maten servert uten å løfte en finger. Sett bort i fra den fingeren jeg måtte løfte da jeg skulle peke på hva jeg ville ha fra menyen da selvsagt. Ikke minst var det kjempehyggelig å slå av en prat med Marthe igjen, litt gossip og jenteprat har man godt av på en tirsdag som dette. Vi ble faktisk så oppslukt i samtalen at pensumbøkene jeg hadde tatt med til henne ble glemt bort. De lå fortsatt i veska da jeg kom hjem igjen nå nettopp, så da blir det noen kilo ekstra å bære på i skoleveska i morgen for meg. Men det er verdt det -ingenting er som å bli kvitt gammelt pensum! #denfølelsen Haha, hater-elsker den hashtaggen ass!


Kjempefin tirsdagskveld på tapasdate.
Fine Marthe med blåskjellene sine.

Håper dere har hatt en alle tiders tirsdagskveld dere også. Nå er det leggetid for denne frøkna. Yoga i morgen klokken 07.30. AUCH!!


Dagens antrekk 01.09-14
Trench coat fra H&M
Body fra Gina Tricot
Bukse fra Lindex Extended
Birkenstock sandaler
Veske fra Romwe HER

Foto: Jeanett Olsen


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits