Dagens antrekk 30.09-13
Vans sko HERFRA
Strikkecardigan fra Cubus barneavd.
Kjole fra Bershka
Veske og strømper fra Lindex
Hatt og ringer fra BikBok

Bildene er tatt av Jeanett Olsen♥ Sjekk ut hennes antrekk og blogg HER!

Ad.link


Treningsapp: Endomondo

På joggeturene mine de to siste dagene har jeg testet ut en ny, gratis treningsapp som heter Endomondo. Jeg har brukt den når jeg løper i skogen og synes den er helt genial. Dog må jeg understreke at jeg kun har brukt den to ganger, og at jeg derfor ikke har satt meg så veldig inn i det eller på noe som helst vis er en Endomondo-ekspert. Jeg har kun brukt den veldig enkelt. Likevel ønsket jeg å tipse dere om denne geniale appen før det blir for kaldt og mørkt til å løpe utendørs, så da blir dette bare en veldig enkel presentasjon av appen.

Det beste med Endomondo er at du får beskjed gjennom øreproppene for hver kilometer du har løpt. Musikken stopper opp litt og så er det en dame som forteller hvor mange kilometer du har løpt. Hun forteller også hvor lang tid du har brukt fra du startet og hvor lang tid du brukte på den siste kilometeren. Kjempegreit å kunne følge med på tiden uten å måtte stoppe opp for å lese av pulsklokka osv. Dessuten merker jeg i hvertfall selv at konkurransseinstinktet mitt slår inn. For hver kilometer tenker jeg at jeg skal bruke kortere tid på den neste kilometeren. Det viser ser faktisk at jeg bruker 2-4 minutter mindre på runda mi når jeg løper med Endomondo en uten. Her er en liten forklaring:Er det flere som bruker Endomondo eller ble noen fristet til å teste?


Latest on InstagramFølg meg på @kristinabergsvik


Høstkåper på vei

Morning suunshines!!
I går kveld bestillte jeg meg to flotte høstkåper fra Lindex sin nettbutikk. Det høres muligens litt rart ut ettersom jeg jobber på Lindex 3 ganger i uka, men disse jakkene (spesielt fuskepelsen) er virkelig ettertraktede. Det har vært enormt mange som har spurt etter den lurvete fuskepelsen og da jeg så den var kommet i nettbutikken kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Det er ikke alltid vi får inn alle varer slik som de største butikkene gjør. Selv om Lindex-butikken jeg jobber på er veldig stor er den ikke en av de aller største, og da kunne jeg ikke gå å vente og risikere at den ble utsolgt på nett i mellomtiden. Men heldigvis er det å bestille fra Lindex på nett veldig enkelt og praktisk. Du kan ønske å få pakken levert i din nærmeste Lindexbutikk uten kostnad, og dersom noe ikke skulle passe kan det også leveres i butikk.


Kåper fra Lindex HER

Nå kaller skogen og en deilig runde morgenkardio i sola før jobb. Kanskje får jeg tid til litt styrketrening også hvis jeg er rask rundt løypa. Ha en fortsatt stålende helg skjønne lesere♥


Dagens antrekk 27.09-13

Hei♥
Nå har jeg endelig årets høst- og vinterboots i boks. Jeg har nemlig fått lov til å plukke meg ut et par varme sko fra Bianco footwear. Skoparet jeg valgte meg heter "Bendie leather boot" og er lave ankelboots, perfekt til hverdagsbruk. Skoens ytterste materiale er av skinn, den har en kraftig såle og innsiden er foret med deilig, myk fleese. Dette gjør bootsene både varme og komfortabele og de passer derfor godt til høst- og vintersesongen som er rett rundt hjørnet. Nå kan kulda bare komme! Designet er klassisk og enkelt som gjør at skoene passer til mye. Dessuten setter jeg særlig stor pris på at glidelåsene er mørk sølvfarget/svart slik at jeg kan bruke skoene med tilbahør i både gull, sølv eller rosegull som i dag. Hva synes dere om de nye ankelbootsene mine?


Boots fra Bianco HER
Cardigan fra Cubus barneavd.
Jeans fra Gina Tricot
Skjorte fra Hugo Boss
Daniel Wellington klokke
Ray Ban Clubmaster solbriller HER

Bildene er tatt av Jeanett Olsen som har bursdag i dag. Hurra! Besøk bloggen hennes HER

Sponsede sko/ad.link


Acne lookalike

God morgen sunshines!
Etter tips (tusen takk!) fra en leser fikk jeg kjøpt meg den populære strikkecardiganen fra Cubus likevel. De har nemlig omtrent tilsvarende plagg i barneavdelingen bortsett fra at denne modellen er litt kortere enn den i dameavdelingen. Helt perfekt både lengde og størrelse til meg som ikke er så høy. Men også barnemodellen var ganske utplukket og tydelig populær så jeg måtte til vågsbygd senter for å få tak i den grå og den lilla. Cardiganen er virkelig kjempefin, men desverre er det ikke ull i den. Den er også ganske stor i størrelsen og jeg måtte ha 146-152.


Strikkecardigan fra Cubus barneavd. kr 249


15% på alt på NELLY torsdag og fredag

I dag og i morgen, altså torsdag og fredag, har Nelly 15% avslag på hele sortimentet. Da kan det være gunstig å shoppe inn litt til høstgarderoben. Selv er jeg på jakt etter fintopper fordi det begynner å bli for kaldt å gå på byen i skjørt og kjoler. Da gjør det seg med en litt fin overdel på toppen av jeansen. Jeg må også skaffe meg en varm høst/vinterjakke og noen enkle svarte boots til den kommende årstiden. Under har jeg plukket ut mine Nelly-favoritter akkurat nå og linker til plaggene finnes under hvert bilde. Husk å bruke koden "SHOP15" i kassa for å få rabatten!


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER


Niste-tips

God kveld søte dere♥
Det har desverre vært dårlig med oppdateringer i dag, men tenkte jeg skulle komme med et litt praktisk tips til dere på tampen av denne onsdagen. Jeg vil tro at det ikke bare er jeg som spiser minst 50% av måltidene mine fra boks. De fleste hverdager drar jeg tidlig på trening og så direkte videre til skolen. Ett par ganger i uka dager drar jeg også videre på jobb. Når jeg da er ferdig med jobbvakta klokken 7 har jeg ikke vært hjemme på over 10 timer. Det blir med andre ord mye niste i løpet av en dag, men heldigvis har jeg funnet verdens søteste rosa matbokser på Clas Ohlson. De er ikke bare fine men de kommer også i mange forskjellige størrelser, kjempesøte farger også er de veldig rimelige. De er desverre bare nesten tette, så jeg pleier å ha nisteboksene mine i en pose i bagen når jeg har med meg yoghurt o.l.


Matbokser fra Clas Ohlson


Dagens antrekk 25.09-13Skjørt HERFRA
Genser og veske fra Lindex
Sneakers fra New Balance
RayBan Folding Wayfarer sunnies

Ad.link


Trendsales Pop-Up Shop

Hurra! Min favoritt second hand-butikk feirer sin lansering i Norge med en 3 ukers pop-up shop i Oslo. Nå kan man altså tre inn i et fysisk Trendsales univers  i Øvre Slottsgate 5. fra og med førstkommende lørdag. Trendsales er skandinavias største online moteportal, hvor du kan kjøpe og selge lekre secondhand merkevarer. Pop-up shopen i Oslo vil holde åpent 28. september til 19. oktober. Her kan du finne trendsales-skatter blandt klær og accessories fra utvalgte brukere; moteprofiler, artister, kunstnere og andre med et ønske om å bruke mulighetene hos Trendsales for smart handel og gjenbruk.

Selv har jeg gjort kjempemange fine, spennende og ikke minst lønnsomme kjøp på Trendsales på nett. Lønnsomt for både meg selv og miljøet! Jeg har absolutt ingen dårlige ærfaringer og anbefaler dere å ta en tur innom pop-up shopen hvis dere er i nærheten og har mulighet. Hvem vet? Kanskje dere også får dilla på Trendsalesshopping?!

Eventen ligger ute på Facebook HER!

Annonse


MODSTÖM: Ninka knit

Jeg hadde så utrolig lyst på den lange strikkecardiganen i grå fra Cubus. Den som ble vist på TVreklamen. Desverre var jeg litt sent ute og nå ser det ut til at den er utsolgt overalt i liten størrelse. Derfor vurderer jeg nå å kjøpe den veldig liknende strikkecardiganen fra MODSTRÖM i en deilig blanding av lammeull, angora og nylon på bildet under. Hva synes dere? Kjøpe eller ikke kjøpe?


Lang cardigan fra MODSTÖM HER

Ad.link


I put some new shoes on and suddenly everything's right!

Det var en periode i mine tidligste ungdomsår at jeg utelukkende gikk i rutete Vans-sko. Det var ikke den modellen med snøring, men den enda mer primitive som du bare tråkket oppi når du skulle ha dem på. Dere husker dem sikkert dere også. Alle hadde dem og en og annen skjelden gang kan de fortsatt spottes på gaten. Strikk gjorde modellen veldig praktisk på den måten at de var enkle å ta på og av, og praktisk var på den tiden helt prima. Praktisk er absolutt en stor fordel den dag i dag også synes jeg. Det er derfor jeg i stor grad har flyttet mine høye heler bakover i skapet og heller begynt å anskaffe lave sko. Jeg har rett og slett kommet litt ned på jorda og høye-sko-til-en-hver-annledning-perioden er takk gud forbi. Jeg mistenker egentlig at det i stor grad er motebildet som har påvirket meg med den sporty sneakers-moten. Uansett så er jeg nå tilbake i Vans. Ny modell, men det er gøy å se hvordan mote og merker kommer tilbake. LeopardVansene er mine nyeste skofavoritter og skal bli flittig brukt denne høsten. Kjempekule!

Dagens bilder er tatt av nydelige Jeanett. Sjekk ut bloggen hennes HER!
Skoene mine er fra Stylepit og kan kjøpes HER (se alle Vans HER)
Discopants fra American Apparel (Discopants HER)
Tee fra Gina Tricot
Snapback fra Ebay

Hva synes dere om skoene?

Sponsede sko/ad.links


Perfekt etter trening

Etter en styrkeøkt pleier jeg å lage meg bananmilkeshake med proteinpulver hvis jeg har mulighet. Som regel så skal jeg på jobb eller skole etter trening, men når jeg skal rett hjem benytter jeg sjansen. Jeg bruker ikke så mye proteinpulver for jeg tror jeg får i meg mer enn nok proteiner gjennom kostholdet mitt. Men denne oppskriften på bananmilkeshake blir ikke det samme uten, derfor har jeg stort sett alltid en boks vaniljeprotein i skapet. Milkeshaken smaker kjempegodt og kan drikkes med god sanvittighet. Jeg pleier alltid å ha en enorm pose med skrelte og oppkutta bananer liggende i frysen.

Nomnomnom♥


Dagens antrekk 21.09-13
Skjørt fra NLY Trend HER
Jakke fra H&M (gammel)
Crop top fra BikBok
Klokke fra Daniel Wellington
Sko fra Mani

Bildene er tatt av Jeanett Olsen. Sjekk ut hennes antrekk HER!!

Ad. link


Cravings: Back&white


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER


Bytur for pleasure

God kveld!
I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på lenge. Kan faktisk ikke huske sist jeg var i byen kun for å shoppe og ha det hyggelig. Shoppingen gjør jeg til vanlig stort sett på nett, i full fart på vei til jobb eller når jeg er på jobb. Det er ikke like stemningsfylt som å trille sykkelen til byen med ei venninne og ta seg god tid i butikkene. Kikke, prate og kjøpe yoghurtis på Gottis. Det er akkurat det jeg og Inger Lill gjorde i ettermiddag. Inger Lill bor i Stavanger, men kom endelig hjemmom en tur og da måtte vi jo finne på noe. Shopping etter dagens treningsøkt og noen timer lesing på skolen passet oss begge midt i blinken. Dessuten har det vært nydelig høstvær i dag. Alt i alt en kjempefin torsdag!God natt♥


Dagens antrekk 19.09-13
Cardigan, genser, veske, skjørt og strømper fra Lindex
Skjerf fra Acne
Solbriller fra Ray Ban (Folding Wayfarer)
Sko Ecco Sculptued 75 vinn dem HER


Dagens antrekk 18.09-13
Rutete jakke og topp fra Zara
Skjerf fra Cubus
Superstretch jeans fra Lindex barneavd.
New Balance sneakers
Casio klokke

Bildene er tatt av Jeanett Olsen


Nly Trend: Craving skirt

Hei♥

Sorry dårlig blogging i det siste, Mye jobbing, trening, skole osv, men nå skal det skjerpes. Nå før jobb i dag ville jeg bare innom for å tipse dere om at Nelly har fått inn et kjempefint, faktisk nesten perfekt, skjørt. Det er tydelig inspirert av it-skjørtet til Alexander Wang som jeg har siklet etter i evigheter. Alltid utsolgt. Men nå kan altså dette minst like fine skjørtet fra Nelly trend skaffes for bare 149 kroner. Her gjelder det å være tidlig ute før det blir utsolgt! I går bestillte jeg skjørtet kun i grått fordi jeg tenkte at jeg skulle være sterk og styre meg selv -trenger ikke kjøpe alt som er fint! Jeg holdt meg i ca ett døgn, men nå er det på vei hjem til meg i sort også. Fri frakt ass, fantastisk!

Craving skirt fra Nly Trend kr 149 HERFRA

Annonselenke


Oppskrift: Blåbærmuffins

God kveld♥

Tenkte jeg måtte anbefale en oppskrift til dere. Jeg lagde nemlig for første gang blåbærmuffins her om dagen og de ble en kjempe-suksess. Jeg fikk mange spørsmål etter oppskriften på Instagram, og siden det nå er lenge siden jeg har kommet med en oppskrift så det var nok på tide å oppdatere mat-kategorien. Muffinsene er både sunne, sukkerfrie og kjempegode så her er det bare å kose seg med god sanvittighet. Ikke minst metter de og de smakte helt utsøkt med den nye Philadelphia honning som glasur. Velbekomme!

♥ Du trenger:
100 g smør
2 egg
2,5 dl lettmelk
270 g (4½ dl) havremel
2 ss fiberhusk
1 ss bakepulver
200 g Sukrin
150 g blåbær (frossne eller friske)

 

♥ Slik gjør du:
1. Smelt smøret, og bland i melk.
2. Visp i eggene med en stålvisp.
2. Bland rensede blåbær med noen spiseskjeer av melet slik at blåbærene er godt dekket.
3. Bland resten av melet med Fiberhusk, bakepulver, og Sukrin i en bakebolle.
4. Ha væsken i bollen med det tørre og pisk sammen med visp.
5. Rør de melete blåbærene forsiktig inn i røren med en sleiv til slutt.
6. Fyll røren i muffinsformer på et bakebrett.
7. Stek midt i ovnen ved 175°C i ca 25 min.
8. La muffinsene kjøles ned før du strør over et tynt lag med sukrin melis/smører Philadelphia honning på toppen.

Håper det smaker!


My first TOMS

Heihei♥
Jeg har helt glemt å vise dere mitt aller siste Trendsales-funn. Fant disse kjempesøte TOMSene da jeg kikket meg gjennom alle skattene som er å finne i Trendsale's bazar. Ettersom jeg har tenkt på å kjøpe meg TOMS lenge, men har slitt med å finne noen jeg liker måtte jeg bare slå til på disse. Fallt pladask og har ikke sett noen andre med like. Dessuten fikk jeg dem for en rimelig pris -blir ikke bedre!

Tipper mange av dere også synes det er gøy å kjøpe seg noe som ikke alle andre har i blandt. Da kan jeg anbefale Trendsales som et helt genialt sted å begynne å lete. Dessuten så er det HELT trygt å handle der. I tilfelle man skulle være uheldig og bli lurt eller lignende. Det har jeg selv heldigvis aldri opplevd for alle mine Trendsaleskjøp har til nå vært en suksess! Likevel kan det være betryggende å vite at dersom noe skulle skje så sitter Trendsales support klar til å hjelpe 7 dager i uken. Les mer om sikker handel HER.Toms på Trendsales kan kjøpes HER!

Likte dere mine nye og aller første TOMS?

Annonse


Sculptured 75: Mot nye høyder

For litt siden fikk jeg velge meg et par sko fra Ecco sin splitter nye Skulptured-kolleksjon. Ecco har nemlig tatt kolleksjonen til nye høyder denne sesongen og laget høyere, tynnere, mer elegante sko med 75mm høye heler. Likevel har ikke Ecco gått på kompromiss med komforten, og slik kan man føle seg elegant og velkledd gjennom hele dagen. Jeg valgte meg disse kjempekomfortable svarte støvlettene -tidløse, men likevel med et moderne design. Skoene har en myk og behagelig såle og en fleksibel hæl som gjør at den møter komfortkravene i hektisk hverdag. Fantastisk!

Resten av skoene i kolleksjonen kan dere se HER!


Støvletter/ Ecco, skjørt/Gina Tricot, T-skjorte/Lindex, klokke/Daniel Wellington, clutch/Lulu's og Solbriller/RayBan Folding Wayfarer

VINNVINN: Hvis du ønsker å vinne et par Sculptured 75 (veil. pris: 1400,-) kan du klikke deg inn for å se kolleksjonen HER. Legg så igjen en kommentar i dette innlegget med hvilket par du ønsker deg og hvilken skostørrelse du har. Lykke til!  AVSLUTTET

 

Bildene er tatt av vakre Jeanett Olsen. Sjekk ut hennes antrekk og bloggen hennes HER!

Annonse


I love breakfast

I dag morges våknet jeg omtrent like forkjøla som jeg var i går. Jeg er syk for 3 dag på rad nå og synes det er ganske kjedelig. Ikke får jeg trent, jeg orker ikke dra på forelesning og det er også forklaringen på at jeg ikke har blogget noe særlig de siste dagene. Jeg var jo i ganske god bloggdriv her en periode (synes jeg selv da:-P). Det er usikkert om jeg har blitt smittet eller om det rett og slett var UIA-løpet i regnet på torsdag som gjorde det, men uansett så satser jeg på å bli frisk i en fei. Jeg tilbringer derfor denne tirsdagen på sofaen med de frustrerte fruene i Wisteria lane. Dessuten koste jeg meg litt ekstra da jeg sto opp med en himmelsk frokost. JEG HAR DET JAMMEN GODT!
Bolle med Cottage Cheese, 0% yoghurt, eple, druer, banan, mandler, valnøtter og litt honning.


Morning fashion update med instagram og H&M.


Bringebærte, speltlomperuller med freiaphiladelphia og hjemmelaget, sunn blåbærmuffins (OPPSKRIFT KOMMER SNART).

Innsamling UNICEF: Denne morgenen fikk jeg en forespørsel fra en venn om jeg kunne oppfordre dere leserene mine til å støtte UNICEFs prosjekt "Schools for Africa"  som gir barn i Malawi muligheten til en utdannelse og dermed en reel mulighet til å klatre ut av fattigdommen. Innsamlingen varer en uke og for å bidra sender dere «SFA» til 2160 og gir 50 kroner! Pengene går uavkortet til UNICEF's prosjekt som dere kan lese mer om her: http://www.nhhaid.no/om-nhh-aid/prosjektland/ og http://www.unicef.no/schools-for-africa".

Ha en strålende dag dere ♥


Vinn: Personlig almanakk

Nå som skolen har begynt og hverdagen er tilbake er det på høy tid å skaffe seg en almanakk. Det er så mye å huske på med skole, jobb, trening, blogg, avtaler, bursdager osv. at jeg er helt avhengig av en liten bok som jeg kan skrive ned ting i. Jeg vil tro at det er mange av dere også som kunne tenge dette og har derfor vært så heldig å få lov til å dele ut en kjempefin personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no til en heldig leser. Almanakkene deres er utrolig populære. De er av god kvalitet, du disegner dem selv, bestemmer innhold selv og kan til og med selv velge når (hvilken dato) almanakken skal starte.

For å vinne en personlig almanakk må dere:
1. Følg Personlig almanakk på Instagram @personligalmanakk
2. Skriv kommetar i dette innlegget til meg om at du har fulgt og legg ved mailadressen din

AVSLUTTET!

NB: Jeg dobbeltsjekker at vinneren har fulgt @personligalmanakk :-)

Vinneren trekkes på fredag! Lykke til ♥


Bilder fra Rhodosferien

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder fra Rhodosturen jeg og Charlotte var på mot slutten av sommeren. Vi tok ikke så mange bilder men her er i allefall et knippe. For min del var det 5. året på rad i Rhodos og 2. gang jeg har vært der med Charlotte. Det blir neppe en gang til for å si det sånn, men jeg og Charlotte hadde det selvfølgelig veldig hyggelig på ferie sammen denne gangen også.

For det første lå hotellet vi hadde bestillt et stykke fra sentrum så vi bestemte oss for å kjøpe et nytt hotellrom på et litt mer sentralt hotell. Etter mye leting fant vi heldigvis ledig rom, men ferien ble selvsagt langt dyrere enn vi hadde beregnet. I tillegg oppdaget vi tidlig at partyferie, barstreet, Grabbarne Grus osv. ikke lengre er noe for oss. Billig sprit og blåbærshots ble derfor byttet ut med lange dager på stranden, masse shopping og koselige kvelder på restaurant. På den annen side hadde vi det kjempegøy på Alessokonsert på Beach club Paradiso og så tilbringte vi en dag på Poolparty. Det var heller ikke var så værst! Alt i alt en kjempekoselig tur, men nå er det på tide å finne en ny destinasjon tror jeg!
Bilder fra Rhodostur med Charlotte i sommer.


Club L: 20% rabatt

Hei hei!♥
Ville bare innom for å tipse dere om at Nelly nå har 20% rabatt på en mengde håndplukkede partyplagg fra merket Club L. Blandt annet min nyeste favorittkjole (den øverste hvite i midten på bildet) er satt ned til 159 kr. Tilbudet varer kun til i morgen klokken 10.00 så da er det best å skynde seg! Direklelinker til mine favoritter finner dere under bildet, men dersom dere ønsker å se alle plaggene på kampanjen kan dere trykke HER.

Fra øverst til venstre: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Happy shopping jenter!♥


Dagens antrekk 04.09-13

Wow! For et vær det er i disse dager. Det er faktisk sommer i september og jeg skulle ønske at det aldri tok slutt. Likevel så føler jeg at jeg ikke helt klarer å nyte det på en måte. Jeg har slått på høstmodus og det virker det som om de fleste andre også har gjort. Det er liksom ikke en gang et tema å gå på stranda, spille sandvolley eller gå i korte kjoler på lørdagskvelden, på tross av at gradestokken viser over 25 grader. Jeg har i allefall planer om å bruke skjørt, shorts og kjoler til blærekatarren tar meg! I dag går jeg i ny shorts fra Sheinside. Håper dere liker det!


Shorts fra Sheinside HER
Topp fra Zara
Ringer fra BikBok
Veske fra Lindex
Ballerina og smykke fra H&M

Jeanett har tatt bildene. Hennes antrekk kan dere også sjekke ut på bloggen hennes HER!


Nike Shape Swoosh Tank


Nå har Nelly fått inn favoritt treningstoppen min fra Nike igjen. Hurra! Kjøp den HER.


Gårsdagens antrekk 03.09-13
Genser, skjørt og veske(gammel) fra Lindex
Ray Ban Clubmaster solbriller

I går tok Jeanett og jeg antrekkbilder. Se hennes antrekk HER!


Workout music

Jeg oppdaterer nesten daglig spillelista mi på Spotify for å ha noe nytt å høre på til kardiotreningen. Litt nye sanger gjorde blandt annet susen da jeg løp intervaller for første gang på lenge på treningen i dag. Men en oppdatert spilleliste gjør også sykkelturen til trening, skole og jobb litt morsommere. Etter dagens intervaller var jeg helt utmattet og kvalm. Et godt tegn med tanke på at jeg da vet jeg at jeg presset meg selv til det ytterste. Eller det kan selvsagt sees på som et dårlig tegn. At formen ikke er der den var før sommeren. Men det kan jeg heldigvis gjøres noe med og da har jeg noe jeg kan jobbe mot. Første trenngsmål nå i høst skal være å finne tilbake til vårformen.

Hvis det er flere enn meg som yter bedre med musikk til treningen og som er på jakt etter litt musikkmotivasjon vil jeg anbefale å ta en kikk på Spotify-spillelista mi som dere finner HER. Jeg hører på mildt sagt mye forskjellig, men en rød tråd er at de fleste sangene har en rask rytme eller mye bass. Eller det er sanger som rett og slett gjør meg glad. Hvis dere ikke bruker Spotify kan dere se noen av favorittsangene mine på bildet under her.


Sjekk ut spillelista mi på Spotify HER.


God trening ♥


Gårsdagens antrekk 01.09-13


Topp fra VILA
Skjørt og mobilveske fra Lindex
Cardigan fra H&M


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits