Antrekk 29.08-16
Bomber jakke fra Lindex
Topp fra Romwe HER (sponset)
Jeans fra BikBok

Foto: Tom Høgstøl
 


GHD x Rosa Sløyfe

Sponsede produkter

Heia dere ♥

Har dere fått med dere at GHD for tolvte året på rad støtter opp om kampen mot brystkreft? I den forbindelse har GHD lansert en splitter ny Electric Pink kolleksjon. Kjøper du en styler eller hårføner fra kolleksjonen innen denne måneden (august) er omme donerer GHD penger til Rosa Sløyfe akjonen. Hvis du i tillegg oppgir rabattkoden min "BLOG2NO" får du 25% rabatt på alt fra www.ghdhair.com. Men obs! Koden varer bare ut 31 august!!

Jeg har både fått oppdatert føneren, styleren og hårbørsten min i denne anledning, og jeg skal hilse å si at det er en helt ny verden for meg som aldri har hatt en GHD-styler. Produktene oser av eksklusivitet og god kvalitet og ikke minst er designet helt i min gate: feminint og stilig, med metalliske detaljer. Nå er det en glede å stå opp om morgenen å rette håret. Et knallbra produkt og en knallbra sak med andre ord!

Ikke glem at med rabattkoden "BLOG2NO" får du ut august måned 25% på alt fra www.ghdhair.no! Vær rask!


Tilbake på Eximiabenken

Sponset behandling.

Heia dere!

Nå er skolen i gang og jeg er veldig klar for å komme tilbake til rutiner og hverdagsliv igjen. Det skal sies at jeg selvsagt synes det er sabla digg med ferie, men herligfred som jeg setter pris på hverdagen også! Jeg ser frem til å få struktur på trening og kosthold igjen spesielt. Ikke minst håper jeg på å lære noe nytt og nyttig på det nye studie jeg skal gå på dette høstsemesteret. Gleder meg masse!

Etter en sommer med mindre trening enn normalt og det man kan kalle ferie-kosthold har jeg begynt på en ny Eximiakur hos Klinikk Nina. Sist jeg tok Eximiakur opplevde jeg at behandlingene gjorde en stor forskjell på kroppen min -både innvendig og utvendig. Jeg håper at kuren vil gi de samme positive effektene denne gang, både i forhold til trening, helse og det ytre.

Underveis i kuren kommer jeg til å ta bilder etter hver behandling. Under ser dere bilder etter første behandling, men etter endt kur skal dere få se de første og de siste bildene for å kunne sammenlikne. Det var utvilsomt en stor forskjell sist gang, men mye av det gode jeg opplever at Eximia gjør med kroppen kommer selvsagt ikke med på bildene. Vil dere lese om mine opplevelser med Eximia og se før og etterbilder fra min første kur kan dere ta en titt HER.


ICANIWILL sportstop HER og shorts HER (sponset)
 

Nå har Klinikk Nina foressten en konkurranse gående på både Instagram (HER) og Facebook (HER). Gå inn å delta for sjansen til å vinne et gavekort på hele 1000 kr. Deltar du begge steder dobler du selvsagt vinnersjansene, men ikke glem at du også må følge. Lykke til!

Ikke glem at Klinikk Nina tilbyr 10% studentrabatt gjennom hele semesteret :-D
Vi blogges!


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits