Antrekk 29.08-15


Playsuit fra Choies HER (sponset)
Veske fra Lindex
Sko fra Monki

Foto: Tom Høgstøl


Eximia vedlikehold

Sponset behandling

God morgen dere!
På tirsdag var jeg på min andre Eximia vedlikeholdsbehandling etter Eximiakuren jeg tok i vinter/vår. Det var knalldigg å være tilbake på benken hos Klinikk Nina og vakummassasjen var much needed. Hele kroppen er stiv, støl og verker etter jeg har begynt å trene igjen, men tirsdagens behandling gjorde virkelig underverker for muskler, spenninger, kropp og sjel. Siden tirsdag har jeg har selvsagt passet godt på å trene og drikke rikelig for å få mest mulig ut av behandlingen denne uka.

Les mine tidligere blogginnlegg om Eximia:
- Mye mer enn fettsmelting
- Fullført Eximiakur: Resultater


Hyggelig gjensyn med klinikken som ligger i 2. etg. på Helsehuset her i Kristiansand.
Resultat etter Eximia vedlikeholdsbehandling nr 2.


Eximiamaskinen.Besøk Klinikk Nina i 2. etg på Helsehuset i Kristiansand (Markensgate 42), Facebooksiden HER eller på instagram (@klinikknina).

 


Morgenfuglen

De siste to ukene har jeg våknet tidlig av meg selv hver eneste dag. Både skoledager og i helgene. Jeg våkner gjerne 10-60 min før mine åtte alarmer på mobilen begynner å ule. Før trengte jeg nemlig minst fem alermer for å komme meg opp om morgenen, men etter sommeren har jeg visst blitt tidenes morgenfugl. Det er nesten som at jeg har en innebygd klokke som ikke vil vente til mobilalarmen ringer, fordi hjernen min er klar over at kroppen min ikke fungerer under tidspress. Den vil derfor heller våkne meg litt tidligere slik at jeg får god tid.

Eventuelt så begynner jeg bare å bli gammel og går nå under kategorien A-menneske. Det var pappas forslag. Men uansett vil jeg påstå at det å våkne tidlig er kjempepraktisk -hvertfall i ukedagene. Jeg får så mye mer ut av dagen, jeg rekker å lage skikkelig god frokost og ikke minst får jeg anledning til et blogginnlegg før skolen slik som i dag. Håper dette fortsetter utover høst og vinter!Frokost av blåbær, banan, havregryn og melk.


Er dere A- eller B-mennesker?


Antrekk 26.08-15
Kjole fra Choies HER (sponset)
Veske fra Lindex
Sko fra Nelly Shoes HER (sponset)

 

Foto: Tom Høgstøl


Sommer på hell

Vips, i dag kom høsten! Også så brått da. I går kveld hadde jeg skikkelig sommerfølelse. Gradestokken viste tjue grader selv om sola for lengst var gått ned, men i dag har  derimot høsten vist seg her i K-town. Jeg tror aldri det ble noe lyn og torden slik værmeldingen viste, men to timer friidrett i regnvær kunne ikke måle seg med helgens lange, late soldager med sandvolley på bystranda. Skulle gjerne hatt et par til av de dagene!

Sommeren er altså for alvor på hell og det samme gjelder sommerrabattkoden min hos Daniel Wellington. Derfor tenkte jeg at jeg skulle minne dere om at dere fortsatt får 15% rabatt ved å bruke rabattkoden "kristinabesummer". Koden kan benyttes ut august måned, finn din klokke HER.


Daniel Wellington klokke og ekstra reim HERFRA.

Ønsker dere alle en fin-fin uke!


Antrekk 23.08-15Tskjorte fra Romwe HER (sponset)
Bukser fra Shein HER (sponset)
RayBan Round fra Junkyard HER (sponset)
Veske fra Lindex
Sko fra Bianco

Foto: Tom Høgstøl


Berry nice!

Herrefred for et vær det har vært denne uken. Takk og pris, det var much needed! Føler faktisk jeg ikke kunne utnyttet disse sene sommerdagene noe særlig bedre. Nå planlegger jeg å ikke klage (så mye) når høsten kommer, men heller gjøre det beste ut av den. Denne høsten ser jeg frem til blandt annet mange bærturer. Fryseren skal fylles opp i år som i fjor. Må plukke nok til smoothier og yoghurtblandinger fram til neste høst.

Bærtur er faktisk mitt beste høsttips til dere. Hvor digg er det ikke å finne så mye godis i naturen?! Fryser du høstens bær holder de en evighet i fryseren, ta bare ut det du trenger av gangen. Dessuten har jeg allerede plukket et par ganger og jeg kan melde om at det ser ut til at det blir en knallbra bær-høst. Så her er det bare å finne frem støvler og spann og komme seg ut!
Deilig blanding av selvplukkede villbringebær, yoghurt naturell og hjemmelaget musli (oppskrift HER).

Har dere plukket sesongens bær?


Fast inventar på baderomshyllen

Fortiden er det mye som skjer med tanke på skolestart, treningsstart osv. Jeg føler dagene går i ett, og her om dagen var jeg så trøtt og sliten om kvelden at jeg la meg før klokken 2300. Det tror jeg ikke har skjedd tidligere, men det var faktisk tilfellet i går også på tross av at jeg var med idrettklassen på bar-til-bar-arrangement. Haha, huff! I tillegg våknet jeg 06.30 i dag morges lys våken, uten sjanse til å sove igjen. Tror jeg er litt traumatisert etter den kalde natten vi hadde under åpen himmel, uten sovepose i bare klær da studiet var på leir i forrige uke -survivalcamp. Men det kan også tenkes at det er fordi jeg er dønn støl. Men, men... I grunn en ganske digg døgnrytme uansett, og da fikk jeg også rikelig med tid til å blogge før en tur i dyreparken i dag. Endelig.Sponset behandling/produkter

Ville egentlig bare fortelle dere litt om hva jeg synes om Biolines 24.7-serie som jeg skrev om tidligere i DETTE tidligere innlegget. I forrige uke hadde jeg nemlig time med klassisk hudpleie hos Nina på Klinikk Nina der hun brukte produkter fra serien i behandlingen. Jeg bruker dem som nevnt også til hjemmepleie, men jeg går nok litt "raskere" til verks når jeg renser huden morgen og kveld enn det Nina gjør. Følte jeg fikk en skikkelig god og dyp rens, ikke minst er det knalldigg å bare ligge rett ut i den gode stolen og bli ordnet og fikset med -for ikke snakk om nakkemassasjen undereis i behandlingen!

Etter å ha kommet tilbake i rutiner igjen etter ferien, med sunt og variert kosthold, trening og en (mer eller mindre) stabil døgnrytme har jeg opplevd at 24.7-serien har gitt gode resultater på huden min. Det er jo så mange faktorer som kan spille inn på hudkvalitetenen, som mat, stress, alkohol, hormoner osv., men nå som jeg spiser riktig, trener og har gode rutiner generelt ser jeg at produktene har bidratt til å bedre hudkvaliteten. Jeg har fått mindre urenheter og en fin glød i ansiktet. Denne hudpleieserien kan jeg leve med!


Besøk Klinikk Nina i 2. etg på Helsehuset i Kristiansand (Markensgate 42), Facebooksiden HER eller på instagram (@klinikknina).


Antrekk 16.08-15
Nike Air Max fra Junkyard.no HER (sponset)
Klokke fra Daniel Wellington HER (ad.link/sponset)
Crop Top fra Shein HER (sponset)
Solbriller fra LeSpecs HER (ad.link)
Skjørt fra BikBok
Veske fra Monki

Daniel Wellington Rabattkode:
(gyldig frem til 31. August)
Bruk: "kristinabesummer" og få 15% rabatt

Foto: Tom Høgstøl


Evig student!

Heisann dere!
Det har blitt lite blogging denne uken, men med god grunn. Jeg har nemlig de siste fem dagene vært på tur med en knallfin gjeng idrettstudenter fra UIA. Jeg begynner altså på nytt studie i år, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg satte idrett øverst på øskelista når jeg søkte på skole i vår. Makan til bra start på et nytt skoleår! Vi har tilbrakt fadderuken på en maritim leirskole hvor vi har fått kurs i friluftsliv ved sjøen. Vi har rodd, padlet både kajakk og kano, seilt, klatret, badet og mye mer. Men klassen har også fått anledning blitt kjent på veldig kort tid og jeg kan ikke si anne enn at jeg gleder meg til mer av dette.Når det først er snakk om skole og studier tenkte jeg kunne skrive litt om hva jeg har studert frem til nå. Jeg har fått en del spørsmål om utdanning tidligere.

Hittil har jeg en bachelorgrad i Nordisk Språk og Litteratur med ett år Religion og Etikk, samt ett årsstudium Kommunikasjon -alt på Universitetet i Agder. Bacheloren har jeg tatt med tanke på å en gang i fremtiden eventuet kunne undervise i Norskfaget, og med breddeåret i Reigion og Etikk har jeg altså to undervisningsfag. Kommunikasjonsstudiet tok jeg i utgangspunktet for å bli bedre på sosiale medier og et ønske om å studere noe jeg er oppriktig intressert i. Men i ettertid har jeg også funnet ut at det jeg lærte om kommunikasjon også kan være aktuelt i undrvisningssammenheng.

Forrige semester tok jeg årsstudiumet i Kommunikasjon samtidig som jeg tok opp bacheloroppgaven i Nordisk. Det var med andre ord en ganske hektisk eksamenstid i vår, men til tross så gjorde jeg mitt beste semester som student noen sinne. Jeg gikk faktisk ut med straight A's og to av mine eksamensoppgaver kan dere se HER og HER Kommunikasjonsstudiet kan jeg anbefale -både gøy og lærerikt!
Kjole fra Shein HER (sponset)


Innholdsrike siste feriedager

Heia dere!
For en helg det har vært -jeg føler jeg har gjort så mye! Fått skikkelig mye ut av siste helgen av ferien med andre ord. I går hadde jeg, Anne Signe og Karen som nevnt klessalg på torvet her i Kristiansand. Det var egentlig veldig spontant, i hvertfall til meg å være, men det gikk veldig enkelt og greit for seg. Jeg tror rett og slett vi begynner å bli rutinert på disse her klessalgene, det begynner jo å bli noen ganger nå. Det er jo så utrolig morro og jeg synes utilsomt at det burde bli mer av den slags her i byen. Gjenbruk er kult!

Dagen i dag har vært en klassisk søndag, og jeg føler jeg har utrettet alle søndagsgjøremålene pluss litt til. Jeg og Simen har vært på gymmen hvor vi trente rygg og mage, jeg har vært i søndagsselskap med familien, gjort litt bloggarbeid, farget bryn og litt utenom det vanlige: pakket til en uke på leir. I morgen drar jeg nemlig med mitt nye studie, hvor jeg så vidt jeg vet ikke kjenner noen, på tur. Litt utenfor komfortsonen, men jeg både gleder og gruer meg. Hva jeg skal begynne på nå skal jeg fortelle mer om når jeg kommer tilbake på fredag. Da planlegger jeg et lite studie-blogginnlegg nemlig.

Sponset behandling

Det var altså lørdagen og søndagen min, men den kanskje mest effektive dagen denne helgen var fredag. Jeg startet dagen hos Klinikk Nina før jeg dro videre til Neglesalongen og endte opp i solsteken på bystranda. Det var en liten evighet siden jeg hadde vært på hos Torunn på Neglsalongensalongen  nå, så det var kjempekoselig å se henne igjen. Skravla gikk i ett sett mens jeg var der og tiden gikk kjempefort. Etter å ha blitt litt inspirert av ei venninnes negler, samt fått noen gode forslag fra Torunn ble vi enige om trensparent-lyserosa negler med glitter og litt diamanter. Resultatet ble akkurat slik jeg hadde sett for meg og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Knallsøte!

Torunn forlenget 5 av 10 negler slik at alle ble i samme lengde. Hun bruker Bio Sculpture Gel som ikke skader naturnegen, men derimot gjør den sterk og fleksibel. Det er veldig viktig for meg ikke skade mine egne negler, da jeg ønsker å ha sterke og forholdsvis lange negler naturlig. Derfor passer denne type forlenging meg midt i blinken. Legger ved noen bilder fra salongbesøket :-)


Så utrolig mange fine farger og design å velge mellom!
Resultatet: Trensparent-lyserosa med glitter/diamanter. Så fornøyd!


Flotte, dyktige Torunn!

Besøk Neglsalongen i Skippergata (Kristiansand), Facebooksiden HER eller på instagram (@neglesalongen_kristiansand)


Secondhand-marked på torvet!

Kom på loppemarked på torvet (Kristiansand) i dag i det nydelige været! Jeg og Anne Signe selger flotte klær, sko og tilbehør fra vår egen garderobe. Vi kommer til å stå fra kl 10-16, så kom innom for å gjøre en hyggelig secondhand-handel. JA TIL MER GJENBRUK!


Ses vi?


Antrekk 07.08-15
Jakke fra Junkyard HER (sponset)
Nike air fra Junkyard HER (sponset)
Cheap Monday tøypose fra Junkyard HER (sponset)
DIY bukser
Topp fra Nelly HER

 Foto: Jeanett Olsen


Bioline: 24.7 Natural Balance

Sponsede produkter

Jeg fikk spørsmål i en kommentar om jeg kunne skrive om hvilke produkter jeg bruker på huden min, så jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg om nettopp min hudpleie i dag. Selv har jeg en kombinert hudtype i ansiktet. Det vil si at jeg har en "normal" hud i kinnene, men en noe mer fet T-sone, altså panne, nese og hake. I T-sonen får jeg lettere urenheter, kviser og blank hud. Det suger selvsagt og er noe jeg aller helst vil unngå.

I et forsøk på å styre unna mest mulig urenheter i ansiktet prøver jeg å spise sunt, drikke mye vann, få nok søvn, samt rense og pleie med produkter som er beregnet på min hud. Siden jeg begynte å gå hos Nina på Klinikk Nina har jeg fått teste forskjellige hudpleieprodukter fra Bioline. I vår brukte jeg Biolines Primaluce Exforadiance-serie som er hjemmeprodukter med fruktsyre. Produktene bidrar til cellefornyelse og peelingeffekten renser lagene i huden. Jeg merket tydelig at jeg fikk litt "utbrudd" da jeg brukte serien (spesielt i begynnelsen) noe som var et tegn på at produktene renset i dybden. Etter å ha brukt disse har jeg opplevd at jeg har fått mindre tendens til acne. (Les tidligere innlegg HER)

Fruktsyreserien bidro altså i riktig retning, men jeg har fortsatt fet T-sone og urenheter. Jeg og Nina forsøker derfor å finne ut hvilke produkter som passer til min hudtype og som jeg kan bruke i fast i min daglige hudpleierutine. I den forbindelse må det testes og prøves ut. I sommer har jeg brukt Biolines nyeste serie 24.7 Natural Balance. Dette er en unisex-serie for både han og henne som har en hektisk hverdag og aktiv livsstil -som skapt for meg om jeg får si det selv! Under har jeg skrevet om de forskjellige produktene. Alle produktene passer til alle hudtyper (også sensitiv hud), bortsett fra kremen. For at du skal kunne velge den kremen som passer best til din hud og hverdag består serien av tre forskjellige kremer.

Aqua Floral: Cleansing make up remover

Dette er det første produktet jeg bruker både morgen og kveld. Den renser og fjerner sminke og urenheter i ansiktet og etterpå skyller jeg bort med vann. 

Aqua Fruits: Energizing lotion

Etter jeg har renset huden med Aqua Floal sprayer jeg to spray av ansiktssprayen Aqua Fruits. Sprayen har en oppfriskende effekt og kan brukes når som helst i løpet av dagen, dessuten forbereder den huden på påføring av serum og krem.

Vitamin C+E: Nectar

Serumet er nok min favoritt i 24.7-serien. Jeg påfører en dråpe på hvert kinn og fordeler utover. Serumet tilfører huden viktige vitaminer og jeg opplever at den gir en fin glød til huden.

Kremene:
Botanical O2

Denne kremen tester jeg nå. Jeg påfører den helt til slutt i rekken av rens, spray og serum både morgen og kveld. Passer alle hudtyper, men anbefales spesielt dersom du tilbringer mye tid innendørs i air-condition, reiser ofte eller røyker. Stimulerer hudens oksygenopptak slik at tegn på tretthet og stress reduseres. Etterlater huden med en fin glød.

Phytomineral

Passer for alle hudtyper, men anbefales spesielt dersom du trener mye, tar badstu eller bor i varmt/fuktig klima. Stimulerer balansen av viktige mineraler,

Vitamin C Fusion

Passer for alle hudtyper, men anbefales for de som ofte eksponeres for sol, bor i forurenset miljø, eller har et kosthold med lite frukt og grønt. Bedrer hudens elastisitet og gjør den jevn

Phyto Duo: Gommage

Denne påfører jeg som en maske omtrent to ganger i uken, deretter masserer jeg den som en skrubb før jeg skyller den av med vann. Jeg pleier ofte å bruke den i dusjen i mens jeg lar hårkuren virke. Masken etterlater huden jevnere og glattere, med fin glød. Digger denne!


Serumet, min favoritt!
Digger masken/skrubben i 24.7 serien. Genial å bruke i dusjen!

Les mer om Bioline og produkter på Biolines nettside HER eller Klinikk Nina sin nettside HER.

 


Antrekk 05.08.15
Genser og veske fra Lindex
Klokke fra Daniel Wellington HER (ad.link/sponset)
Paperbag waist pants fra ROMWE HER (sponset)
Birkenstock sandaler HER (ad.link)


Daniel Wellington Rabattkode:
(gyldig frem til 31. August)
Bruk: "kristinabesummer" og få 15% rabatt


 

Foto: Tom Høgstøl


KONKURRANSE: Der sola alltid skinner

Æsj for en sommer vi har hatt! Etter så mye regn, kald vind og lite sol denne sommeren vil jeg gjerne gi bort litt gratis soletid på Brun og Blid til en av mine lesere. Jeg deler ut 3 solkort til en verdi av 80kr pr stk, slik at den heldige kan få seg en fin farge før skolen begynner igjen. Alt du behøver gjøre for å være med i trekningen er følgende:

VINN SOLETID PÅ BRUN OG BLID:
1. Følg Brun og Blid på Facebook HER
2. Legg igjen en kommentar med din mailadresse i dette innlegget


Neglelakker fra Essie/solbriller Lindex/badedyr Nille/body mist Victorias secret/bandau bikini HER

Vinneren trekkes på fredag, lykke til!


Trimtex treningsshoot

På torsdag var jeg på trening for første gang på en liten evighet. Jeg tipper jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har trent de tre siste månedene, så jeg kan ikke akkurat melde at formen var på topp. Økta bestod av kun tre øvelser på overkropp og likevel er jeg i dag, etter tre dager med restitusjon, så støl at ryggen min er hoven. Jeg kan ikke ligge på den ene siden og ikke  rette ut venstrearmen. Herrefred! Det er hardt å komme tilbake.

I eksamenstiden så jeg for meg at dette skulle bli tidenes sprekeste sommer med fjellturer, løping i skogen og masse trening. Men slik ble det altså ikke. Nå må jeg inrømme at jeg ser frem til skolestart og til å finne tilbake til rutinene. Foten er enda vond etter bruddet på volleyballbanen, men nå kan jeg i det minste gå med vanlig sko så det går heldigvis rett vei.

Jeg fikk dog beveget litt på meg i sommer da jeg og Simen tidlig i juni var på fotoshoot med Tom Høgstøl for Trimtex. Treningsbilder krevde en god del hopp og sprett, samt korte intervaller. Vi fikk med andre ord litt trim, men det var selvsagt mest morrot. Tenkte jeg skulle vise dere et knippe fra fotodagen vår i nydelige omgivelser på odderøya her i Kristiansand. Jeg vil påstå at Tom fant perfekt location til de kule klærne som skulle fotograferes.Treningsklær fra TRIMTEX
Foto: Tom Høgstøl


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits