Full fryser

Denne søndagen har jeg faktisk fått utrettet veldig mye. Jeg våknet tidlig og startet dagen med å runde hele to-do-lista mi. Eller i hvertfall fikk jeg gjort størsteparten av gjøremålene som var listet opp. Å komme til bunns i den listea er ikke mulig, den er nemlig bunnløs. Så fort jeg er i et super-produktivt humør og får unnagjort en hel masse, spretter det frem nye regninger som må betales, mail som må besvares, hybelkaniner som må støvsuges og bilder som må tas. Det vil ingen ende ta, men jeg må vel bare innrømme at på en eller annen merkelig måte liker det litt. Størsteparten av det som befinner seg på listene mine har med blogg å gjøre, og blogge gjør jeg jo frivillig.

Blir to-do-listen min derimot så enorm at jeg ikke lengre har oversikt og jeg dermed havner på etterskudd har jeg lett for å bli deppa, lei og stressa. Super-produktiv humøret kan jeg se langt etter og jeg blir nærmest handlingslammet da jeg ikke aner hvor jeg skal begynne. Når jeg stresser i hverdagen får jeg også lettere uren hud og da blir jeg i enda dårligere humør. Det er en ond sirkel med andre ord, men kjæresten min har gitt meg noen råd for å unngå dette. Jeg må blande meg i mindre "greier" og prøve å styre unna ekstraarbeid og de gjøremålene det er mulig å droppe. Det er faktisk mitt eneste nyttsemestersforsett!

Men så tilbake til søndagen... Jeg har atter en søndag, det vil si for andre søndag på rad, vært (helt) på bærtur. Denne gangen var det bjørnebær som skulle plukkes på tross av regnværet. Det var bare familiens ivrigste bærplukkere som var motivert for å fylle frysen i dag, men jammen var det det jeg og tante Lise gjorde. Vi fant nemlig enorme mengder bær i nærområdet. Rundt skolen jeg går på fant vi flere steder der giga-bjørnebær hang i klaser på stikkebuskene. Jeg har ikke snøring på hvor mange liter vi fikk med oss hjem etter 5 timer intens plukking, men det eneste jeg kan si med sikkerhet er at nå kan ikke pappa handle frossenpizza og chinese noodles. Vår fryser en nemlig stinn!Håper dere har hatt en like bra helg som meg! Også må dere ikke glemme å plukke bær til vinteren :-)


Gjør et secondhand-kupp enkelt og trygt på nett

Mange av dere har kanskje lagt merke til at jeg har gjort en del gode kupp på nettbutikken Trendsales opp igjennom. For de som ikke er kjent med Trendsales fra før så kan jeg fortelle at dette er Skandinavias største online markedsplass med kjøp, salg og bytte av designerklær og designervarer. Nettbutikken finnes per i dag både i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland og fungerer som en kontaktformidler mellom private kjøpere og selgere. På Trendsales finnes det et enormt utvalg i varer. Secondhand-annonser i BAZAR seksjonen, og i SHOPS seksjonen finnes mer enn 90 000 nye merkevarer fra forskjellige virksomheter.

Å betale gjennom TrendsalesHandel krever bare et par klikk. TrendsalesHandel er Trendsales sitt helt eget betalingssystem somt gjør det mulig å gjennomføre betalinger mellom kjøper og selger på en enkel og sikker måte. Hele handelsbeløpet er dekket av Trendsales sin kjøperbeskyttelse. For å handle gjennom TrendsalesHandel må du ha en brukerkonto (TRYKK HER). Med brukeren følger en TrendsalesKonto som du kan sette inn penger via betalingskort eller nettbank.

 

Slik handler du enkelt og sikkert på trendsales:

♥ Du avtaler en handel med en selger under den aktuelle annonsen. Selger sender deg en forespørsel om handel som du mottar på E-mail og på selve hjemmesiden.

♥ Du kontrollerer at opplysningene i forespørselen er korrekte og legger inn leveringsadresse og hvordan du vil betale for varen. Deretter må du godkjenne og betale kjøpet.

♥ Du vil motta en kvittering på E-mail når handelen har gått gjennom og så er det bare å glede seg til varen kommer.

♥ Skulle du oppleve problemer er alle handler via TrendsalesHandel dekket av Trendsales sin kjøperbeskyttelse som du kan lese om HER.

 


Nike HER, Adidas HER, HM Trend genser HER, MK klokke HER, Acne sko HER, Zara jakke HER, Birkenstock HER, MK veske HER, Zara loafers HER, HM Trend jakke HER

Oppdag Trendsals HER!

Annonse


Stille før stormen

Mornings' dere!

Det er stille før stormen sies det og jeg kan skrive under på at det har vært en stille og rolig morgen her i hus. Jeg har skikkelig kosa meg med te og havrepannekaker i nattkjolen mens jeg har fått ny inspirasjon fra DET NYE Shape Up. Blogginlegget denne morgenen har jeg atter en gang utsatt til aller siste sekund. Så typisk meg!! Jeg fikk med andre ord plutselig veldig hastverk på tastaturet nå før jeg må stelle meg i en fei og hive meg avgårde til jobb.

Vi har forressten et kjempegodt tilbud på Lindex akkurat nå som jeg tenkte at jeg måtte tipse dere om. Handle for 300 kr og få 100 kr i rabatt. Rabatten gjelder kun på dameklær, men det er en stigerabatt som betyr at dersom du handler for 600 kr får du 200 kr rabatt og så videre. Selv om lommeboka er ganske tømt akkurat nå fikk jeg skrapet sammen litt til nye høstplagg. Håper dere legger turen innom Lindex hvis dere skal på shopping i dag. Vi har fått utrolig mye fint til høsten :-)


Mmmm... Havrepannekaker med syltetøy av selvplukkede blåbær og sukrin gold.

Ønsker dere en fantastisk helg ♥


New in: Individu

God helg dere!
Ville bare innom for å minne om at studentrabatten hos individu.no går ut denne helgen. Siste dag for å benytte seg av rabattkoden "student14" og få 20% på alle varer er altså søndag. Denne helgen er med andre ord en kjempefin anledning til å fornye garderoben og gjøre den klar for en ny årstid. Det har jeg gjort. Bare se så mye fine nyheter jeg har fått av Individu:


Orange topp HER, løpejakke HER, tights HER, sko HER, genser HER og rosa topp HER

 

 

Sponset


Gårsdagens antrekk 30.08-14

I går var atter en gang jeg og Jeanett ute på dagens outfitpost-oppdrag. Jeanett på tross av forkjølelse, men hvem har tid til å være syk i slikt et vær?! Det var faktisk meldit 18 grader i Kristiansand i går så jeg vurderte å finne frem bikinien og tilbringe en siste sommerdag i sola på verandaen. Men det er liksom ikke stemning for det lengre, to uker med regn har rett og slett satt en strek for sommeren 2014 tror jeg. Likevel kunne altså det fine været benyttes til å ta litt bilder. Det ble et skikkelig sommerlig antrekk på meg -man må jo bare benytte sjansen. Simen leste høyt fra VG at det var meldt en mild og fin høst, men jeg tror det ikke før jeg får se det. Krysser fingrene da!

Så til poenget med at jeg forteller om gårdagens lille foto-session. Jeg og Jeanett har opplevd rare ting mange av gangene vi har fotografert. Syklister som omtrent krasjer fordi de er så nyskjerrige på hva vi driver med og glemmer å følge med på veien, bilhorn som tuter, diverse mennesker som selv har ønsket å være motiv og en gang kom en eldre mann hen og foreslo at vi skulle ta bilder av en falleferdig bygning og klage til kommunen om det. Mye rart altså, men hendelsen i går overgår det meste. Samtidig som Jeanett tar bilder av meg er det nemlig en mann som stopper og tisser på fortauet rett bak meg. Ikke inn i kanten av fortauet på noen måte, men midt på fortauet. Først ble vi helt stille og bare så på hverandre da vi ikke helt forstod hva som skjedde, men da mannen trasket videre knakk vi sammen i latter begge to. En begivenhetsrik fotografering.
Blazer fra Lindex
Topp fra Sheinside HER
Vintage klippede bukser som shorts
Sko fra Monki

Foto: Jeanett Olsen


New ombre

Heihei!
Jeg må fortelle dere om hårfargingen i går før jeg legger meg. Som sagt så syntes jeg håret mitt ble litt for lyst da jeg var hos frisøren i sommer. Egentlig så likte jeg fargen knallgodt, men det er noe med at når man er naturlig mørk så kler man gjerne også best mørkere hårfarger Jeg irriterte meg over at litt for lyse håret ikke stemte helt overens med hudtonen min og fargene ellers i ansiktet. Jeg aner ikke om andre ville lagt merke til det eller sagt seg enig, men jeg bestemte meg uansett for å farge det til noe nærmere min naturlige hårfarge. Likevel har jeg blitt veldig glad i ombre-looken så jeg bestemte meg for å beholde de lyse tuppene.

Ettersom dette er en tid med mange utgifter i forhold til nytt skolesemester ble det ingen frisør på meg. "Krisekontoen" min som jeg bruker av ved krisetilfeller, reiser ol. er blitt halvert den siste måneden så da ble jeg overlykkelig når Marthe sa at hun kunne farge meg. Marthe har frisør-søster og har farget venninner og familiemedlemmer mange ganger så jeg var langt i fra nervøs for å legge lokkene mine i hennes hender. Dessuten så er jeg jo i bunn og grunn ikke så fryktelig nøye på det for å være ærlig -det kan jo alltids farges over!

Spenningen var likevel til stede etter at Marthe var ferdig med en grundig farging av øverste delen av håret. Hun "dro" også ut fargen mot tuppene litt før jeg skulle skylle slik at det skulle bli en "myk" overgang fra det mørke til det lyse. Og det lyktes hun med! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd tror jeg. Kjempebra farging av Marthe og ikke minst godt fargevalg av meg om jeg får si det selv. Akkurat slik jeg hadde håpet på. Den øverste fargen jeg har nå er så nærme man kan komme min naturlige hårfarge tror jeg, og overgangen er kjempefin. Det var kanskje den jeg fryktet mest for.


Her ser dere før- og etterbilder. På begge bildene kommer lyset inn fra høyre så begge fargene ser litt "skeive" ut, men i virkeligheten både er og var overgangen jevn symmetrisk. Jeg syntes likevel disse bildene illustrerte godt hvor mye mørkere det ble i forhold til hva det var. Det er nemlig INGEN som har lagt merke til forandringen enda. Ikke kjæreste, venner eller familie, men her er altså bildebevis.

Og slik ble resultatet med litt krøller i håret. Bildene er tatt i dag.

Likte dere min nye hårfarge?


#brastart

Gooood ettermiddag!
Nå skal jeg straks avgårde til Marthe som skal farge håret mitt. Jeg lysnet det en del i sommer, men jeg synes det blir litt i lyseste laget nå som hudfargen min har gått tilbake til solarium-en-gang-i-måneden-brun. Da var det liksom ikke så fint, og jeg tror i grunn jeg kler litt mørkere hår best. Aller helst min naturlige hårfarge, men det har jeg ikke ork til å spare til. Jeg skal forressten beholde ombre'en så tuppene skal jeg fortsette å ha lyse hvis det blir bra. Dette er spennende, bare å krysse fingrene!

Morgenen i dag var forressten en av de beste og tidligste på lenge. Hele 3 timer før skolen begynte stod jeg opp, altså 07.00. Jeg koste meg med en varm kopp te ved kjøkkenbordet i mens jeg leste en novelle vi skulle gjennomgå i kollokviegruppa i dag. Det var en skikkelig god følelse å starte dagen med noe fornuftig og jeg fikk litt den derre endelig-ferdig-med-leksene-følelsen som man fikk på barneskolen. Bra start på dagen og nytt semester, håper jeg kan fortsette sånn!
Her er min nye favoritt Pukka-smak. Såååååå deilig!

BLOGGES♥


Dagens antrekk 26.08-14

Jakke fra Zara
Sneakers fra Reebok
Tee fra Ebay
Jeans fra Cubus
Ray Ban folding Wayfarer
Casio klokke

Foto: Jeanett


Blåbærtur 2014

God morgen dere!

Denne mandagen hadde jeg egentlig planlagt å kickstarte ved å dra på løpetur klokken 8. Før jeg sloknet i går kveld satt jeg derfor på åtte stykk alarmer som skulle dra meg opp 07:00, 07:02, 07.04 osv. På tross av åtte skrikende alarmer i syvtiden våknet jeg ikke skikkelig før kvart på 8 og da gikk altså hele planen min om en effektiv start på dagen i vasken. Når ting ikke går helt som jeg har planlagt mister jeg fort litt gnisten og nå sitter jeg altså ved frokostbordet enda. Men løpeturen er ikke lagt på hylla altså..

Når jeg ikke klarer å våkne av åtte alarmer så trengte jeg kanskje litt ekstra hvile. Jeg hadde tross alt en supereffektiv søndag i går. Klokken syv stod jeg opp etterfulgt av en 1,4 mil lang løpetur klokken åtte. Da jeg kom hjem rakk jeg så vidt å blogge et inlegg og dusje før tante hentet meg og lillesøster klokken 11. Familiens årlige blåbærtur skulle atter en gang gå av staben og vi kjørte opp på Gautestad hvor vi har hytte for å finne bær. Der måtte vi lete litt før vi fant bærene, men til tross for at det var litt smått med bær fikk vi karret til oss ca 8 liter blåbær. Det ble med andre ord en lang dag så en litt rolig morgen var kanskje egentlig på sin plass.

Her er bittelitt bilder fra årets blåbærtur:


Jeg vet ikke om det var motivet eller fotografen som var værst her...


Årets fangst! Antioksidanter for et helt år!!

Anbefaler dere også å dra på blåbærtur. Helt genialt å fryse ned og ta opp når det trengs. Jeg bruker det i yoghurt, smoothie, kaker og som syltetøy. Dessuten er det jo ganske gøy å plukke også :-)


Maxi Cardigan


Maxi-cardganen er like heit i år som i fjor. Jeg har lagt min elsk på denne fra NLY Trend. Kjøp den HER (alle farger) for kr 299!

Ad.link


Gårsdagens antrekk 24.08-14
Topp Gina Tricot
Skjørt fra Lindex
Kimono HER
Klokke DW
Sko Bianco


Øving gjør mester

God helg alle sammen!
Jeg sa jo jeg skulle vise dere resultatet av hva jeg har lært på studiet jeg går på, kommunikasjon: tekst- og medieanalyse. Endelig har jeg lært meg å bruke manuelle innstillinger på kameraet mitt. Det er jammen ikke værst etter i hvertfall fem år som eier av speilrefleks. Det skal jammen sies at man langt i fra trenger å være noe rakettforsker for å bruke manuelle instillinger, men alt er jo vanskelig år man ikke kan det.

Jeg jobber fortsatt en del med hva som er greie innstillinger når jeg tar bilder av dagens antrekk, men mat-bilder og andre bilder av ting vil jeg påstå at jeg har begynt å få til greit. Under ser dere resultatet med manuelle innstillinger av lunchen her om dagen. Bildene er helt uredigert bortsett fra den lille teksten jeg har lagt inn. Mange av dere er sikkert eksperter på dette fra før av og dermed ikke videre imponert, men dette er da hvertfall et skritt i riktig retning for min del :-) Øving gjør mester!

Tar dere bilder med manuelle innstillinger?


Gårsdagens antrekk 22.08-14


Kjole fra 6ks HER
Veske fra Michael Kors
Tynne ringer fra Lindex
Ring med klo og tann-armbånd HER
Hatt fra Monki
Sko fra Forever21

Bildene er tatt av Jeanett Olsen


Gårsdagens antrekk 20.08-14


Overdel fra Sheinside HER
Ringer og jeans fra Lindex
Solbriller fra BikBok
Slip-in seakers fra HM


Fotosafari på Lista

Hola!
I går kom jeg hjem fra en kjempefin klassetur på Lista. Jeg går som nevnt kommunikasjon årsstudium på UIA i år og i sammenheng med Skrift og bilde-faget hadde vi en overnatting på Lista for å ta bilder av natur og landskap der. Det hjelper også selvsagt en hel masse på den sosiale fronten og være på tur sammen, men vi har brukt mesteparten av tiden på fotografering. I forkant av turen hadde vi en fotokurs og på turen var det satt av kjempemange timer til å prøve ut det vi hadde lært. Nå kan jeg faktisk bruke helt manuelle instillinger på kameraet og har blandt annet testet det ut på noen matbilder av lunchen in i dag. Skal vise dere dem og forskjellen på auto-instillingen og manuell-innstillingen siden, men her kommer litt stemningsfulle bilder fra turen:
Likte dere bildene? :-)


Høstfavoritter

Det er ingen tvil om at sommeren er på hell, og jeg vil faktisk påstå at høsten har ankommet Kristiansand. Jeg gleder meg allerede en hel del til sommeren 2015, men innerst inne så er jeg takknemlig for at vi har 4 årstider her i norge. Vi er heldige som får litt av alt og man setter jo så enormt pris på soommermånedene etter en lang vinter. La oss ønske høsten velkommen og gjøre det beste ut av den!

Garderoben må gjøres klar for en ny årstid og jeg er allerede i gang. Jeg har foreløpig kjøpt meg et stort deilig skjerf og en ny høst-kåpe. I tillegg planlegger jeg å kjøpe meg noen lave boots som rekker til over kneet. Hadde så lyst på slike i fjor, men fant ingen jeg likte så da ble det aldri noe. Nå kom jeg over bootsene på bildet under fra Nelly som jeg er helt nødt til å bestille når neste lønning kommer. Driiitfine♥

 

Parkas HER, Skjerf HER, Boots HER, Slip-ins HER, Jeans HER, Veske HER

Ad.links


Individu: 20% studentrabatt

Kvelden i går var knallgøy! Jeg var som sagt på vors i kommunikasjonsfadderene sin kjeller, sammen med mine nye klassekamerater. Jeg hadde bare vært ute på mandag og tirsdag og jeg vil påstå at gruppen var sterkt redusert i går i forhold til tidligere i uken. Vi var ikke mer enn rundt 20 stykker, men stemningen var likevel ikke langt unna da jeg og Marthe ankom lokalet. Etter kort tid var det både heler i taket, tenner i tapeten og minst tre enheter hadde gått i det flisbelagtegulvet. Kaos-kveld med andre ord, og at vi ikke var så mange gjorde det i bunn og grunn bare lettere å bli kjent. Jeg tror jeg husker minst 10 nye navn etter i går og jeg er faktisk den dårligste jeg kjenner på navn. Det er ingen overdrivelse!!

I dag er faadderuken offesielt slutt, men det ser ut som det blir mye morro å se frem til i neste uke også. Likevel satser jeg på at ting etterhvert går tilbake til det normale og at den gode gamle hverdagen trer inn igjen i livet mitt. Jeg merker at det er på tide å børste støv av gode gamle rutiner, spesielt når det gjelder trening. Kanskje noen a dere føler det på samme måte? I såfall har jeg en kjempenyhet til dere! Min fantastiske sponsor Individu feirer studiestart ved å gi dere rabattkoden "student14". Koden gir 20% rabatt på absolutt ALLE varer. Det er jo alltid litt  hardt å komme i gang med trening igjen etter en litt slapp periode, men med noen nye fristelser i treningsgarderoben kan det kanskje bli litt lettere.Under Armour topp og Reebok tights fra INDIVIDU

Sposet

 


Gårsdagens antrekk 16.08-14

Hei og hå!
I går hadde jeg som sagt mye å ordne før jeg skulle på jobb, men så tittet jammen sola fram og da måtte det gjøres tid til litt antrekksbilder. Jeg gikk i nye Kangaroos fra Eshoes.no så da fikk jeg vist dere disse i samme slengen. Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at jeg har et godt øye for sneakers og disse synes jeg var knallkule. Digger spesielt leopardmønsteret og synes disse er et godt alternativ til New Balance sneakersene som alle har. Gøy med noe nytt og annerledes!

Nå skal jeg straks avgårde på faddervors. Formen er litt bedre så nå er jeg klar for å bli bedre kjent med klassen og en svingom på byen. Men først må jeg ha en ørliten halvtime på badet. Vi blogges! Ønsker dere en kjempefin helg♥


Kangaroos fra Eshoes HER
Tights og veske fra Lindex
Jakken er vintage
Crop top fra Monki
Briller fra Ray Ban


Giveaway: 5 personlige almanakker

I disse dager er det skolestart for mange og jeg regner også med at flere av dere lesere har funnet tilbake til skolebenken. I den anledning så synes jeg det passet seg å gi dere sjansen til å vinne almanakker fra personlig almanakk.no. Jeg skal dele ut fem stykker så her er det store vinnermuligheter!

Selv er jeg helt avhengig av almanakken min. Jeg bruker den hver eneste dag til å planlegge skole jobb, trening, blogg og holde styr på avtaler og arrangementer. Jeg har også en egen almanakk som jeg bruker på trening. I fire år har jeg brukt almanakkene fra  personligalmanakk.no. Disse er av kjempegod kvalitet slik at de holder seg fine gjennom et helt år. I tillegg kan du designe den helt selv slik at den passer til dine behov og ikke minst din stil. Du har også mulighet til å velge startmåned selv, og det er jo helt genialt!

Dette trenger du gjøre for å vinne en personlig almanakk:

♥ Skriv en kommentar i dette innlegget med epostadressen din og navn
Følg Personlig almanakk på Instagram HER
Følg Personlig almanakk på Facebook HER

Trekker fem vinnere på tirsdag. Lykke til ♥


Gårsdagens antrekk 15.08-14

I går ettermiddag var jeg og min kjære en tur i sørlandsparken. Primært var vi på baderomshylle-jakt på IKEA, men vi var også en snartur innom sørlandssenteret. Det ble ingen baderomshylle denne gang, men vi fikk i hvertfall en hel masse inspirasjon fra de forseggjorte utstillingene. Etter å ha tenkt litt over det har jeg nå bestemt meg for å ha en åpen, høy trehylle som jeg kan legge fine håndklær og ha kurver med hårføner, rettetang osv. i. Hørtes ikke det litt praktisk og fint ut? Man må jo bare elske IKEA. Så mye stilig og rimelig, og ikke minst disse utstillinger som nesten får meg til å ville flytte for meg selv. Men så kommer jeg på at jeg trives veldig godt hjemme.

Selv om det ikke ble noe nytt til badet mitt fikk vi med oss litt nytt til hver vår garderobe. Simen kom hjem med den nette sum av seks t-skjorter, men selv er jeg på buksejakt nå om høsten. Jeg fant noen mørke jeans på Cubus som satt som et skudd. Ikke slike tynne pølseskinn-jeans som ligner mer på tights enn dongeri, men skikkelige jeans denne gang. Kan ikke bare tenke komfort! På den annen side kjøpte jeg noen finere joggebukser på Gina Tricot som jeg ser for meg at jeg kan bruke på skolen de dagene komfort er nødvendig.

Før all shoppinga tok min kjære bilder av meg i shoppingantrekket. Bildene ble igjen ikke så veldig bra på tross av at jeg hadde vært på fotokurs på skolen tidligere om dagen. I kroatia vet jeg at det var litt i det mørkeste laget for antrekksbilder, men disse er tatt i godt lys. Jeg begynner faktisk å lure på om det er selve kamera det er noe galt med. Det begynner å bli ganske gammelt, men kanskje noen av dere ser hva jeg kan gjøre annerledes når jeg tar bilder? Det er akkurat som om det er for mye høylys slik at nesen min og ansiktet mitt blir veldig utydelig. Fotohjelp anyone?
Jumpsuit og blazer fra Lindex
Hatt fra Monki
Sko fra Forever21
Klokke fra Daniel Wellington HER


Fadderuke-update

Hei hei!

Nå var det jammen lenge siden IGJEN, men jeg skal hilse å si at fadderuken tar på! På mandag og tirsdag var jeg ute med faddergruppa. Vi var rundt 30-40 stykk som vorset i kjelleren til kommunikasjonsfadderene, så det var med andre ord trangt om plassen. Det er så morro å bli kjent med så mange nye, og jeg er veldig glad for at klassen vår er så stor som den er. Vår faddergruppe utgjør til og med bare halve klassen. Helt fantastisk i mine øyne ettersom jeg sist gikk i en klasse der maks tre stykk møtte opp i timene. Sett bort i fra ex.phil og ex.fac selvsagt, men der var det for mange elever til å bli kjent og heller ingen fadderordning.

Vi hadde det kjempegøy på vors i kjelleren medd flip-cup, beer pong og diverse andre drikkeleker før vi dro på byen. Der fikk vi oss en svingom og sure føtter gikk ned på høykant. Men slik morro har sin pris og siden tirsdag har jeg vært forkjølet med et snev av feber. Ikke noe alvorlig altså, men det har ikke blitt noen flere faddersprell på meg denne uken i håp om å bli frisk så fort som mulig. Krysser fingre og tær for at jeg er i form nok til å bli med ut i morgen og ser frem til klassetur aka fotosafari, pub-til-pub, dyreparken og Aquarama i neste uke. Livet som student er hærlig! I hvertfall i starten av semesteret..

Har ikke så mye bilder fra fadderuka, men her er i det minste noen selfies jeg og Marthe tok på tirsdag.

I dag har jeg mye som må ordnes og fikses før jobb klokken fire. Etter jobb ser jeg frem til en rolig alenekveld med restemat fra i går. Jeg og Simen lagde nemlig Norsk moussaka ala Kristine Weber som har blitt et foretrukket alternativ til den endeløse tacoen. Jeg skal også prøve å få unnagjort en lang liste med forskjøvet bloggarbeid. VI BLOGGES♥

Har dere startet fadderuken?


First day of school

God formiddag dere!

I dag begynner skolen igjen og jeg er faktisk skikkelig klar for å komme i gang. Jeg har kost meg 100% gjennom sommerferien 2014 og virkelig nytt hvert sekund, men det finnes en tid for alt. Nå lengter jeg tilbake til faste og gode rutiner og ikke minst er jeg klar for å komme tilbake på skolebenken. Jeg ble ferdig med bachelor i nordisk språk og litteratur i vår og skal nå ha et "motivasjonsår" der jeg tar årsstudium i kommunikasjon på UIA. Etter det er planen og ta master i Nordisk, men helt sikker er jeg ikke. Den tid den sorg!


I dag skal jeg gå i splitter ny genser fra Lindex tenkte jeg. Kr 199. Synes den var såååå søt!


Ferie antrekk: Colour splash

Her kommer siste antrekk fra ferien. Nok en gang i dårlig lys så bildene er av ganske dårlig kvalitet, men jeg elsker min nye kjole fra 6ks. Den er ikke egentlig så kort som den ser ut som på disse bildene, men jeg har krøllet den opp litt nederst.
Kjole fra 6ks HER (sponset)
Veke fra Michael Kors
Klokke fra Casio
Sko fra Bianco


Ferie antrekk: White dress


Kjole HERFRA
Sko fra Bianco
Ray Ban Clubmaster briiller
Veske fra Michael Kors
Trendsales: Vinn gavekort på 500 kr

Hurra! Endelig er det tid for konkurranse her på bloggen.
Denne gangen stikker en heldig vinner av med et gavekort i min favoritt 2nd hand online butikk Trendsales. Jeg har selv gjort mange Trendsales-kupp og med 500 kr på labben kan en av dere også gjøre et knall-kjøp. Så enkelt er det å delta:

♥ Finn din favorittannonse på Trendsales HER

♥ Skriv en kommentar i dette innlegget med navn, mailadresse og link til favorittannonsen din

Jeg trekker en vinner av konkurransen på søndag. Her er noen av mine høst-favoritter fra Trendsales hvis det er noen som trenger litt inspirasjon til å finne frem til sin favoritt :-)


Samsøe Samsøe skinnjakke HER, Hunterstøvler HER, Rains regnjakke HER, Michael Kors Selma HER, Rains ryggsekk HER

Lykke til dere ♥


Enda et bildedryss

Her kommer resten av bildene fra kroatiaturen. Fjerde dagen hadde jeg mitt første bad på grunn av sårene mine som fortsatt var åpne. Legen sa at jeg skulle skylle med vann når jeg skiftet bandage en gang om dagen. Det svei så mye at jeg gav opp hele skyllingen og selv om saltvannet renser og gjør godt ungikk jeg derfor også å bade før sårene hadde fått en hinne. Men saltvann, sol og luft har gjort underverker og nå er både sår og de foreløpige arrene begynt å bli kjempefine.


Avslapping på stranda rett ved leiligheten.


Fine kjæresten min!
Simen fikk litt ferie i ferien mens jeg var hos frisøren.


Vi syklet inn til Vodice hver dag, men en dag tok vi jammen meg jernhestene til byen bortenfor også. Det var det masse liv og esel-res å se på.


Vodice.


Båttur til en øy utenfor byen. Utrolig rolig sted uten sjapper, biler, veier og bråk. Ikke så mye turister heller.En liten, glovarm gåtur for å utforske øya.
Vi fikk ikke servert så mye god mat i Kroatia, men biffen med soppsaus vi bestilte på denne resturanten både første og siste dag var helt uslåelig.


Bikini update

Heihei!

Nå blogger jeg faktisk fra en konkurrenten-buss på hjem til Kristiansand. Jeg har vært i Skien på besøk hos kjæresten min og hans familie siden vi kom hjem fra Kroatia, men nå er det på tide å komme seg hjem til rene klær og forhåpentiligvis en liten båttur med familien. Krysser fingrene for at finværet holder seg til denne bussturen er over, og ikke minst at damen som snakker superhøyt i telefonen noen seter foran meg ikke har planer om å prate så veldig lenge ;-)

I bagasjen til Kroatia hadde jeg med meg litt oppdateringer i bikini-garderoben. Blandt annet en supersøt bandau-bikini med blomsterprint og et snev av push-up-effekt fra nettsiden 6ks. Den ble hyppig brukt på stranden -spesielt overdelen som jeg har mange matchende truser til fra før. Det er fordelen med en fargerik bikini. Også elsker jeg bandau-overdeler da. Jeg har helt hetta for stroppeskiller på brystet. Ikke pent!
Ny bikini fra 6ks HER (sponset)


Ferie antrekk: Floral dress

Her kommer første antrekk fra Kroatia. Bildene ble veldig uskarpe, men jeg tror grunnen til det er at det var begynt å bli mørkt og vi var så sultne at vi ikke hadde tid til å finne det rete lyset og innstillingene på kameraet.


Kjole fra Sheinside HER (min er lagt opp for den var litt lang for meg)
Sko fra Bianco
Shopper fra Lindex
Ray Ban folding Wayfarer


Ferie-bildedryss

Hei igjen!
Da var Kroatia-ferien med kjæresten min over. Vi har hatt en kjempefin uke i Vodice på tross av at vi bare fikk to og en halv soldager. Temperaturen har det likevel ikke vært noe å si på så vi har nytt dager på stranden under skyet himmel og fått slappet skikkelig av før skolen begynner igjen. Her kommer et aldri så lite bildedryss fra de første dagene på ferie. Jeg har faktisk vært ganske flink til å ta bilder underveis så jeg har enda et bildedryss på lager pluss noen antrekkbilder som jeg legger ut etterhvert.

De fleste bilder er med solbriller fordi jeg fikk en skikkelig blåveis noen dager etter sykkel-krasjet. I dag har nesten blåveisen forsvunnet helt og i l løpe av ferien har sårene biltt kjempefine. Saltvann og litt frisk luft har gjort underverker! Takk for alle kommentarer på forriege innlegg, dere er gode!

Fortsettelse kommer!


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits