Fruktsalat med mangosaus

Heihei♥

Denne lørdagskvelden er jeg fettervakt for mine to fettere på 13 år. Vi har laget taco sammen, sett et par filmer og kost oss med blandt annet en litt sunnere variant lørdagsgodt. I skrekk for å ha to hypre fettere i hus kjøpte jeg bare inn litt godteri til i kveld. Men lørdagsgodt er viktig så for å kompensere kuttet jeg opp fruktsalat og lagde deilig mangosaus til. Det fallt helt i smak hos dem og nå ligger vi alle tre rett ut på sofaen.
Håper dere har en alle tiders helg♥


Dagens antrekk 30.08-13
Kjole fra Bershka
Cardigan fra H&M
Loafers fra Jeffrey Campbell
Veske fra BikBok


Floral dress


Kjole HERFRA

Sponset produkt


Todays lovely breakfast

God morgen! I dag hadde jeg egentlig planlagt å stå tidlig opp for å trene kardio og armer før jobb. Men da jeg omsider fikk lagt meg i går kveld kjente jeg at kroppen trengte søvn og hvile i stedet for trening. Jeg bestemte meg derfor til å sove skikkelig ut og kose meg med en skikkelig god frokost før jeg dro på jobb. Det trengtes, og i tillegg har jeg fått gjort litt fornuftige ting som å betale regninger, lakke negler og ikke minst blogge -haha! Armene kan jeg trene i morgen :-)


Sunn snacks, fun saft og havrepannekaker som dere kan finne oppskrift på HER

Ha en strålende dag da dere!!


Gårsdagens antrekk 26.08-13

I går tok jeg og Jeanett litt bilder med mine nye fotokunnskaper. Bildene ble litt finere enn vanlig synes jeg, men må enda prøve meg litt fram før jeg får dreisen på dette. Hvis dere vil se bildene jeg tok av Jeanet kan dere gå inn på bloggen hennes HER. Hun er forresten også blitt valgt ut til å være med i Biancos Fashion Army som jeg blogget om tidligere. Dritfett!
Topp fra Sheinside HER
Shorts og ringer fra Lindex
Smykke fra H&M
Jakke fra BikBok
Sko fra Converse


Details

Her er en liten smakebit av gårsdagens antrekk. Legger ut fler bilder i kveld, men nå må jeg av gårde for en kondis og brystøkt etterfulgt av jobb og møte. Blogges senere!


Bilde tatt av Jeanett Olsen


Høstnyheter fra Puma

Etter en lang og passe slapp sommer har jeg så vidt kommet i gang med treningen igjen. Det føles så deilig å være tilbake i treningsstudio og det er ingen tvil om at her må det jobbes fremover! Det er helt utrolig hvor fort musklene forsvinner og jeg er merkbart mye svakere nå enn jeg var rett før sommeren. Spesielt i armene. I skrivende stund kjenner jeg stølheten fra fredagens armøkt svi i bicepsen. Jeg har helt seriøst ikke kunne rette ut venstrearmen min siden, haha.

Det føles litt som om det er en ny treningssesong som er i gang. Det føles deilig og jeg gleder meg masse til å nå nye mål og presse meg selv enda lengre. Da kommer de nye flotte treningsklærene jeg har fått fra nettbutikken Individu godt med. Det er ingenting som motiverer meg så mye som nye, freshe treningsplagg og nå har jeg masse flotte høstnyheter fra Puma og velge i. Tidligere har jeg nesten utelukkende trent i Nike og 2XU, men nå er også Puma en av mine soleklare favorittmerker. I Puma bruker jeg S i underdeler (XS i 2XU) og treningsBH og i overdelene har jeg XS.

Sjekk ut mine nye treningsklær!


Tights HERFRA og genser HERFRA
Topp HERFRA og shorts HERFRA
Topp HERFRA,kompresjonstights fra 2XU HERFRA og sko kjøpt på Trendsales HER
Topp HERFRA, tights HERFRA, treningsBH og sko fra Ebay.


TreningsBH HERFRA og pulsklokke fra Polar kjøpt på XXL

Hva synes dere om Pumas høstnytt?

Sponsede produkter


Fav. dress

Peplumkjolen fra Club L som jeg kjøpte på Nelly har blitt en storfavoritt i klesskapet. Jeg har den i både sort (se den HER) og hvit i XS og liker dem begge to kjempegodt. Ikke trenger man å ha noe særlig pupper i den heller synes jeg! Alt du trenger er nippelcovers (HER). Ikke minst er jo kjolen et kupp med tanke på pris. Bare 199kr HER og HER.


Hvit kjole HERFRA. (Sort HERFRA)


Fotosafari på Lista

Heihei♥
Da var både ferie og fadderuken omme og jeg er klar for å oppdatere bloggen litt igjen. Dessuten kan jeg ikke vente med å komme tilbake til hverdagen med rutiner. Det føles rart å innrømme, men jeg har faktisk gledet meg til å begynne på skolen igjen og ikke minst å begynne å trene skikkelig.

Noen av dere har spurt meg hva jeg skal studere i år og derfor tenkte jeg det kunne passe bra å svare på dette i et innlegg. Jeg har fbestemt meg for at jeg skal fullføre bacheloren i Nordisk språk og litteratur, dvs. ta det 3. og siste året. Det er kanskje ikke det gøyeste eller mest intressante faget i mine øyne, men jeg liker ikke gi meg når jeg først har begynt på noe.Dessuten har jeg hørt at det er de to første semesterene som er de hardeste og da kan det jo bare gå en vei.

Ikke minst så hadde jeg muligheten til å velge et helt fritt valgt fag dette semesteret, og da benyttet jeg sjansen til å gå noe jeg vet at jeg kommer til å like. Jeg valgte derfor faget "skrift og bilde" som jeg skal ha i tillegg til et norskfag. Jeg har allerede vært på todagers fotosafari med skrift og bilde-klassen. Det var et slags fotokurs og jeg følte jeg lærte utrolig mye nyttig om det å ta bilder. Haha, nå kan jeg etter 4 år med speilrefleks til og med håndtere kameraet uten å bruke autofunksjonen!

Her er noen bilder fra turen:
Blogges!!


Dagens antrekk 04.08-13

Nå er jeg pakket og klar for 10 dager i sol og varme! Her er dagens reiseantrekk:


Tee, veske og bukser fra Lindex
Sandaler fra H&M
Briller fra Ray Ban
Klokke fra Casio


Trendsales feriekoffertToms på Trendsales HER
Zoe Karssen på Trendsales HER
Victoria Secret på Trendsales HER
Ray Ban på Trendsales HER
Jofama på Trendales HER


Dagens antrekk 04.08-13

God kveld♥
Nå tror jeg det meste er i boks før jeg og Charlotte drar til Hellas i morgen kveld. Vi skal ta bussen inn til Oslo og Gardemoen allerede i to-tiden. Derfor vil jeg helst sørge for at alt er pakket og klart før jeg legger meg i kveld. Jeg er nemlig utrolig distre, så stresspakking under press i siste liten er en veldig dårlig ide. Nå er den store røde kofferten min 2/3 full og jeg skal bare gå igjennom innholdet en gang til før jeg tar kvelden. Jeg må ta en siste sjekk og se om det er noe jeg kan luke ut. Det er viktig å kunne få plass til litt shopping også!

I kveld hadde jentene tenkt seg ut på byen, men vi landet på en kosekveld i sofaen i stedet. Det er ikke så værst med kosekveld heller. Godt selskap, taco og litt jenteprat kan gjøre underverker med en ellers rolig inne-lørdag. Her er foressten dagens antrekk i super-kortversjon:

Body HERFRA, belte fra Topshop og skjørt fra Pull&Bear.

God natta skjønniser♥


I love...


New Balance 420 kan kjøpes HER

Ad. link


Gårsdagens antrekk 02.08-13
Bomber fra Sheinside HER
Solbriller fra Ebay
Topp fra Zara
Veske fra Mango
Klokke fra Casio
Bukser fra Lindex
Ballerinasko fra H&M


Feirer ferie

Hipp hurra! Etter en hel sommer med masse jobbing hadde jeg min aller siste vakt på Lindex i dag. Jeg har altså ferie fra i morgen av og jeg kan ikke si annet enn at det føles fantastisk. Jeg og min kjære Charlotte skal ti dager til Rhodos bort fra alt mas og bare nyte sol og varme. Jeg gleder meg til å bade, sole meg, jogge langs strandpromenaden, spise gresk salat, drikke paraplydrinker og shoppe. I tillegg skal jeg lese til teorien på billappen når jeg ligger på stranda, så da får jeg gjort noe fornuftig oppi all kosen.

Da jeg kom hjem fra jobb lagde jeg meg en "endelig-ferie-lunch". Den bestod av mine nye havrepannekaker med selvplukkede blåbær, kirsebær fra hagen og jordbærfluff med mandler. Beste lunchen på lenge, og bare se så fin! Elsker goodlooking mat, og jeg er faktisk ganske mett enda!


Ikke for å friste altså ;-) ♥


Dagens antrekk 01.08-13


Tee fra ENC HER (Bruk rabattkoden "ENC&HOUS KB-04" og få 50kr i avslag på t-skjortene)
Bomber fra Lindex
Jeans fra Gina Tricot
Klokke fra Daniel Wellington
Loafers fra Jeffrey Campbell
Folding Wayfarer fra Ray Ban


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits