Besseggen

Selv om jeg har hatt lite fri og mye jobb denne sommeren har jeg benyttet hver anledning til å komme meg ut. Det har med andre ord kun blitt små mini-norgesferier på meg denne sommeren, men på tross av været har opplevelsene vært helt fantastiske. Først dro jeg og J på trolltunga, for et par uker siden gikk vi Besseggenturen og i helga skulle vi egentlig til Kjerag. På grunn av dårlig vær og mye folk la vi sistnevnte tur litt på is, men håper å få det til før høsten. Neste helg har vi planlagt å utforske Telemark, men først skal vi ta det helt med ro på en hytte i byfjorden her i K-town. Jeg har nemlig fri neste uke så været BØR spille på lag!

Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere på, samt anbefale Besseggenturen. Vi gjorde det til en to-dagerstur der vi gikk Besseggen fra Gjendesheim til Memurubu den første dagen (ca 7t) , det vil si motsatt vei i forhold til hva som er vanligst å gå. I Memurubu teltet vi før vi dagen etter gikk tilbake den også veldig fine turen langs vannet(ca 4t). Første dagen blåste det godt og var ganske kaldt, men takket være godt utstyr fra Twentyfour (sponset) og smart pakking var ikke været noe problem. Dag to hadde vi langt finere vær, men begge turene var en kjempeflott naturopplevelse.  Her er noen bilder:DCIM\101GOPRO\G0293095.

DCIM\101GOPRO\GOPR3051.

 

DCIM\101GOPRO\GOPR3115.

DCIM\101GOPRO\G0333272.Kjempefin opplevelse som anbefales!


Dagens antrekk 22.07-16


Kjole fra Shein HER (sponset)
Veske fra Lindex
Sko fra Nelly

Foto: Tom Høgstøl
 


Nye Klinikk Nina

Sponset

Heia!

Tenkte det var på tide å dele bildene jeg tok for Klinikk Nina med dere. Klinikken har nemlig fått splitter nye lokaler i Markensgate her i K-town og jeg skal hilse å si det ser smashing ut der inne. Hvis du enda ikke har vært innom de dyktige jentene vil jeg anbefale på det sterkeste å ta turen innom nå i sommer. Klinikk Nina tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og produkter som er høyst aktuelle, blandt annet Eximia, hårfjerning, vippeextensions, solkrem og nå også fotpleie. Det er takket være knallflinke Nina at mine sommerlegger er silkemyke!

Les mer om behandlinger og produkter HER.
Time kan du enkelt bestille HER!
Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits