Palmesus 2015

Sommeren 2015 har ikke gått helt min vei, men heldigvis fikk jeg en helt magisk Palmesus-helg før jeg brakk foten på mandag denne uken. Jeg tok faktisk meg selv i å tenke at jeg gledet meg til jul i går. Det sier litt om hvor kjip denne sommeren har vært, for jeg setter vanligvis sommer-månedene langt over juletider. Foten tok kvelden under en sandvolleyball-session med gutta, og det ble en lang natt for meg og Simen på sykehuset som jeg denne sommeren nå har besøkt oftere enn hele resten av mitt liv til sammen.

Nå ser det mørkt ut for fjellturen meg og Simen skulle på, og ikke minst det jeg så for meg at skulle bli en aktiv og spontan sommer. Ikke får jeg trent heller, men mulig jeg hiver meg rundt og prøver meg på noen bicepscurl når jeg etterhvert kan gå på foten. Haha, det er da noe hvertfall! Det har blitt mye sofasitting de siste dagene og jeg tenkte at jeg i det minste fikk blogget litt ettersom jeg ikke kommer meg av flekken. Men neida! Jeg tror rett og slett ikke blgghumøret har vært tilstede, men nå i kveld fant jeg ut at det var på tide å ta tak og publisere noen Palmesus-bilder i det minste.

Huff nå ble det mye klaging, men tilbake til Palmesushelga som virkelig var helt magisk i år. Jeg kunne ikke hatt det bedre den helga. Jeg koste meg glugg med masse flotte venner som lagde tidenes stemning. Her kommer noen bilder som jeg tok underveis:

LES OGSÅ:
- Det har gått 20.000 til dette vorset
Palmesus 2016: Hotellene begynner å fylles opp
Nok et rekordår for Palmesus

Var noen av dere på årets Palmesusfestival?


Vinn Festival Survival Kit

Hallo hallo!
I helgen har jeg vært på Palmesusfestivalen med en haug av gode, nye og gamle venner. Herreminnhatt så gøy jeg har hatt det! Været, stemningen, musikken og vorspielene har vært helt perfekt og jeg tror nesten ikke jeg kunne hatt en bedre helg faktisk. Ettersom jeg har vært på Palmesus hvert eneste år siden de startet opp hadde jeg egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle til neste år, men nå vet jeg jammen ikke helt. En magisk opplevelse! Kommer muligens en liten bildeoppdatering fra helgen senere.

For dere andre som også skal på festivaler og annet morro i sommer vil jeg i samarbeid med Nivea dele ut et Festival Survival Kit til en leser. Settet består av 6 forskjellige produkter som holder huden frisk og ren gjennom festivalsommeren: Refreshing solkrem, Anti-Age solkrem for ansiktet, lip butter med søt kokossmak, renseservietter som også fjerner vannfast maskara, rensevann til ansiktet og roll-on.

For å delta:
Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med din mailadresse


Festival survival kit fra Nivea (sponset)
Bikini og flashtattos fra Lindex
LeSpecs solbriller fra Junkyard HER utsolgt (sponset)

Vinneren trekkes på søndag!


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits