Bruk hjelm!

God morgen!

Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått med dere at jeg har vært i en aldri så liten sykkelulykke. Det er derfor dere ikke har hørt noe særlig fra meg her på bloggen de to siste dagene, men nå vil jeg altså fortelle historien og samtidig oppfordre andre syklister til å bruke hjelm. Det skal uten tvil jeg fra nå av.

På fredag skulle jeg på jobb klokken 12. Jeg var klar til å sykle avgårde kvart på hel slik jeg pleier, men da jeg gikk ut av huset stod ikke sykkelen der den pleier. Jeg kom på at jeg hadde satt den fra meg ved Rundingen dagen før (halvveis til jobb). Dette gjorde selvsagt at jeg brått fikk langt dårligere tid til jobb enn det jeg trodde jeg hadde. "Flaks" for meg så skulle lillesøster sykle den samme veien på vei til Baneheia for å bade. Jeg sa jeg ville sitte bakpå og da hun sa at hun ikke kunne sykle med folk på bagasjebrettet svarte jeg "joda, det går bra. Jeg har dårlig tid".

Vi begynte å sykle og det gikk ganske vinglete for seg og jeg kunne merke at Amanda var utrygg. Da vi kom til en ganske lang nedoverbakke of fikk litt fart gikk det derimot først ganske fint. Men mot bunnen begynte sykkelen å vakle og jeg skjønte ganske tidlig at dette kom til å gå galt. Jeg hadde med andre ord god tid på meg til å reagere og tenkte at jeg skulle prøvde å gjøre det jeg kunne for å komme meg best mulig ut av situasjonen. Akkurat hva som skjedde i fallet kan jeg ikke helt huske, men jeg tror ikke jeg kunne landet på en værre måte enn det jeg gjorde. I fallet landet jeg på pannen og skuldra. Jeg skrek fordi jeg var redd og det gjorde vondt over alt. Da jeg tok meg til pannen ble hånden blodig og det var veldig ekkelt å ikke kunne se hvordan det så ut.

Lillesøster landet på kneet og armen og fikk sykkelstyret i magen. Likevel spratt opp for å hjelpe da jeg skrek til tross for skadene hennes. Jeg ble liggende. Det kom mange folk til for å hjelpe ut fra blokken ved siden av og biler stoppet Jeg var så redd for at jeg hadde brukket beinet og turte ikke bevege på det før en dame ba meg om det. Heldigvis var det bare forslått og skrapet opp. Noen bandaskjerte hodet mitt og jeg og lillesøster ble kjørt til fastlegen rett borti gata. Jeg var kjempekvalm og klissvåt fordi jeg kaldsvettet, men da jeg fikk legge meg ned hos legen som ble avbrutt midt i lunchen ble jeg roligere. Da fikk lillesøster samme sjokket med kvalme og svette så hun fikk et annet rom hvor hun kunne legge seg ned.

Legen vasket og bedøvet sårene, børstet ut asfalt og bandasjerte. Jeg var litt småkvalm og sliten resten av dagen og jeg hadde selvagt vondt i både hodet, armen og beina. På vei hjem fra apoteket gråt jeg en skvett i bilden. Jeg var så glad de hadde gått så bra: jeg har alle tennene i behold, ingen hjernrystelse og ingenting var brukket og lillesøster hadde klart seg minst like bra. Nå håper jeg bare jeg kan begynne å trene igjen om ikke lenge.

I går kveld var første gang jeg skiftet bandasje. Jeg fikk hjelp av Camilla og jeg tror helt ærlig at jeg ikke hadde orket å gjøre det alene. De gamle plastrene satt litt fast i sårene så det var vondt å ta de av. Jeg fikk for første gang se såret i pannen og det var nok litt større og litt lengre ned i pannen enn jeg hadde trodd. Da jeg skulle legge meg i går gråt jeg enda litt. Denne gangen fordi jeg ser stygg ut og kommer til å gjøre det en god stund. Jeg vet det høres teit ut fordi vi har vært heldige -sårene vil jo gro. Men aller helst ville jeg jo vært foruten skrubbsårene også. Det er i hvertfall ingen tvil om at jeg heretter bruker hjelm og sykler alene eller går til fots.

Jeg må også legge til at jeg setter utrolig pris på all hjelpen vi fikk. Jeg hadde ikke helt oversikten der jeg lå, men det var som sagt veldig mange som kom for å hjelpe. Tusen takk!


Sårene i panne og på arm ett og et halvt døgn etter fallet.


KRSby: Slik styler du "helseskoene"

God kveld!
I går hadde jeg en skikkelig bra dag. Jeg og Camilla ville benytte sommerdagen til å være ute i sola og få oss litt farge. Vi var faktisk "på tur" i 8 timer til sammen med hundene hennes. Ikke på den måten at vi gikk i 8 timer i strekk, men vi tilbrakte altså omtrent hele dagen i friluftsområdet Jegersberg. Vi startet turen vår med å slå leir ved Jegersbergvannet, før vi senere gikk opp til Den Omvendte Båt. Det var skikkelig digg temperatur både på land og i vann og både vi og hundene fikk badet masse. Jeg og Camilla frisket til og med opp i stupeferdighetene!

Men det var ikke bare friluftsliv på tapetet i går. Jeg hadde nemlig også besøk av journalist Lena fra KRSby tidlig på dagen. Saken hun har skrevet ligger nå ute på KRSby.no og dere kan lese det og se flere bilder HER. Jeg har bidratt med tips til hvordan man kan style helsesko-moten som er så populær i sommer. Det var kjempehyggelig med besøk av Lena, også er det jo litt stas å bli tatt bilde av uten å ha tvunget fotografen, hehe..


Alle foto: KRSby/Lena Rustan Fidjestad

Les hele saken HER!!!


Gratis dagen derpå-trening

Hallo-hallo fra den kjiiipe bloggeren!
Hele vinteren går jeg å tenker at til sommeren skal jeg være kjempeflink til å oppdatere bloggen. Da er det lettere å ta antrekksbilder og generelt er det mer å ta bilder av -mer som skjer. Så kommer sommeren og jeg har bare lyst til å nyte hver solstråle og varmegrad den kan tilby -tenker at "bloggingen kan jeg ta når været er kjipt!. Men i disse dager er jo været alt annet enn kjipt, det er faktisk helt porno. Jeg elsker sommeren!!

Fortiden trener og jobber jeg veldig mye og ellers prøver jeg å være mest mulig sosial med venner i go'været. I går var jeg i bursdag til Goshina. Vi ble bare fem, men hadde det knallgøy på verandaen til sent på kveld. Må også nevne at deilig mat og vin og var involvert. Etter hvert fikk vi naboklage og forstod at tiden var inne for å dra på byen og der var det i allefall liv! Kjempegøy å treffe venner og kjente som er hjemme på ferie.

Denne søndagen våknet jeg ganske bedugget, men jeg og Inger Lill klarte likevel å dra oss på gratis fellestrening i Narviga med Progressive. Ikke værst til å være dagen derpå om jeg får si det selv! Vi fikk oss altså en kjempegod og morsom treningsøkt før vi dro rett til stranda sammen med Camilla. Der skaffet vi oss litt farge, badet og bare nøt resten av dagen. Dette må være en av årets beste norske sommerdager for min del. Hipp hurra for fri!

Her er litt bilder fra dagens fellestrening:

Tonje, jeg og Inger Lill jobbet oss gjennom dagens økt som lag. Morsom måte å trene på!
Økta besto av forskjellige deler der en person gjorde øvelsen mens de to andre gjorde noe annet mens de ventet på sin tur. Vi skulle ha et visst antall repetisjoner av hovedøvelsen til sammen.
Mellom hver del av økta løp vii 400 meter.


Les mer om den gratise søndagstreningen på bloggen til Magnus HER.
Anbefaler alle i området å benytte seg av tildudet -dette er knallgøy og for ALLE!


Hjemmelaget sorbet-is og regn

Klage-innlegg er kanskje ikke av de mest populære, så det var derfor jeg unnlot å skrive et blogginnlegg i dag tidlig. Jeg har allerede hatt nesten tre uker ferie i USA og en uke i Koatia venter rett rundt hjørnet, men i mellom disse har jeg ikke hatt mange fridager fra jobb. En tirsdag har jeg hatt, og så har jeg selvsagt fri på søndager når butikken holder stengt. Egentlig trives jeg med å jobbe mye, og for all del -kontoen må jo fylles opp igjen etter USA-handelen, MEN... må det være overskyet eller regn hver gang jeg har fri?

Jeg har faktisk ikke hatt en eneste stranddag siden jeg kom hjem fra USA og håndleddene mine skriker etter å spille sandvolley. Men denne dagen som jeg og Camilla hadde planlagt å tilbringe på beachen skulle det altså regne. Jeg ble faktisk så irritert på værgudene at jeg la meg til å sove en time til selv om jeg var lys våken da jeg tittet ut vinduet over senga klokken ni i dag morges.

"Dagen er hva du gjør den til" sies det så jeg bestemte meg likevel for å gjøre det beste ut av dagen når jeg omsider dro meg opp. Jeg og lillesøster startet med en joggetur i regnet. Hurtig langkjøring sto på min treningsplan og jeg løp ca 7 km på 42 min. Jeg var praktisk talt gjennomvåt da jeg hadde fullført runden min, og det fantes ikke et eneste tørt sted på kroppen min der jeg kunne legge mobilen.

Når jeg kom hjem fra løpeturen tok jeg en varm dusj med en gang for å unngå å bli syk. Det hadde vært kjipt i tilfelle jeg i fremtiden får en fridag med finvær... Husarbeid er heller ikke en foretrukket solskinnsdagaktivitet så etterpå vasket jeg tre maskiner med klær, en sort, en hvit og en rosa. Gulvvask og skifting av sengetøy fulgte tett på så nå er jeg skikkelig klar for solskinnsdager! Men først skal jeg faktisk på en aldri så liten (dvs. suuperliten) tur til Skien og besøke kjæresten. Jeg drar rett etter jobb i morgen og kommer hjem til jobb på fredag.

Jeg har også laget hjemmelaget sorbet-is på pinner i dag og i kveld har jeg og Inger Lill hatt en styrkeøkt og slappet av på sofaen med isen. Her er litt bilder fra is-lagingen og oppskriftene kommer under :-) De ble skikkelig gode om jeg får si det selv!

Slik gjorde jeg:
1. Mikset ingrediensene sammen i blenderen
2. Hellte massen i is-former fra Nille
3. Satt i fryseren i ca 4-5 timer

♥ Vannmelon
 - 1/8 vannmelon
 - 2 ss kesam lime
 - en skvett farris

♥ Avocado
 - 1/2 avocado
 - 1 ss gresk yoghurt
 - 1/3 banan
 - 1 ts sukrin gold

♥ Kiwi og druer
 - 1 kiwi
 - 10 druer
 - skvett farris
 - 1 ss gresk yoghurt

♥ Mango/appelsin
 - 1/4 mango
 - 1 appelsin
 - 1 ss gresk yoghurt

Jeg har ikke smakt på alle fire smakene, men mango og appelsin kan anbfales veldig sterkt!! :-*


Fra 0 til 60% tysk

Jeg forteller ikke så mye personlig her på bloggen og jeg tror i grunn veldig få av dere vet så mye om meg egentlig. Men etter at tyskland i går vant fotball VM, vil jeg gjerne begynne dette innlegget med å opplyse om at jeg... følg med...! er halvt tysk. Wohoo! Aldri tidligere har jeg vært så kry over å ha tyske røtter eller gener eller hva man siert. Jeg har heller aldri følt meg det grann tysk bortsett fra en gang i 10. klasse da jeg fikk full pott på en tysk gloseprøve I går kveld derimot, følte jeg meg plutselig nesten 60% tysk. Jeg har aldri tenkt på det tidligere, men dette er jo en enorm fordel slo det meg i går. Nå kan jeg jo velge hvem jeg vil heie på når det kommer til sporter osv, det vil si at jeg grovt regnet kan doble sjansen min for å heie på landet som vinner. Planen fremover er selvsagt å heie på tyskland hver gang det har med fotball å gjøre og norge hver gang det gjelder håndball. Jeg tror faktisk nesten jeg kan komme til å bli et snev fotballintressert etter dette.

Men nå er det på tide å lande litt...
Den siste tiden har jeg nesten følt at sommeren har sklidd gjennom fingrene på meg som sand. Sommer er ikke synonymt med ferie slik som da vi var små og jeg kjenner at energinivået ikke er som da jeg var 18 år og kunne være på jobb hele dagen for så å gå ut på kvelden eller dra rett på trening. Selv om jeg har hatt en fantastisk ferie i USA og en kjærestetur til kroatia venter føler jeg liksom ikke jeg har fått smakt på den norske sommeren og at tiden forsvinner til jobbing, blogging og jogging.

Av den grunn har jeg vært litt slapp med oppdateringene her, men i planen var å gjøre det langt bedre denne uka. "Thank god it's monday tomorrow" tenkte jeg før jeg la meg i går, for mandag betyr som kjent en ny start. En ny start ble det, men den begynte med en forsovelse til jobb og slutter nå med en alt for sen bloggoppdatering. Likevel er jeg fornøyd med å ha fått gjort veldig mye mellom dette. Jeg har vært på jobb (bedre litt sent enn aldri), levert et bilde til innramming, vasket for besteforeldrene mine, jogget og løpt bakkeintervaller med mamma og grillet og sett film med henne. Så da har jeg i hvertfall fått litt ut av dagen så får jeg heller være bloggflink en annen dag.

I mellomtiden vil jeg dele et tilbud fra min fantastiske sponsor Individu med dere. Jeg har fått lov til å gi leserene mine 10% rabatt på alt fra Under Armour med koden "KRISTINA10". Dette er et merke som har jeg virkelig har fått sansen for. Jeg kjøpte også mye Under Armour klær da jeg var i USA, men de plaggene jeg virkelig kan anbefale dere fra Individu sitt sortiment er......de superfreshe Victory Tank toppene HER, HER, HER og HER.


Jeg anbefaler også den rimelige, men knallgode Under Armour tightsen HER. Denne er virkelig behagelig på, med en viss shapingeffekt og du får mye for pengene.


Så må jeg anbefale dere DENNE shortsen. Dette er min absolutte favorittshorts!


Denne fine genseren blir perfekt når høsten kommer HER. Beste løpegenseren jeg har og suuuuperfresh farge.


Noe til kjæresten? Denne t-skjorta som Simen poser i finner dere HER.

10% rabatt på alle disse plaggene hvis dere oppgir koden "KRISTINA10 altså! Men husk at koden kun varer ut søndag, dvs. 20.07 :-)

HAPPY SHOPPING!


Ingen early bird

God morgen dere!

I dag var det knalhardt å komme seg opp av senga, men heldigvis skal jeg ikke på jobb før klokken to. Jeg skulle egentlig opp og bestille early bird-VIPbiletter til Palmesus 2015 klokken 9, men det var ikke nubbesjans å få tak i dem da jeg våknet klokken 10. Nå er jeg derimot klar for ny dag og muligheter, med frokosten trygt plassert i magesekken.

Jeg er nettopp ferdig med en litt ekstra lang morgenstell som jeg etterpå fant ut at ikke var helt gjennomtenkt ettersom planen er å ligge i sola og svette frem til jobb, men men. Da kan jeg hvertfall føle meg fresh på verandaen i en times tid før jeg må inn å stelle meg igjen, haha. Under ser dere min helt nye barberhøvel fra Shaver.no som selger rimligere barberhøvler. Hydro Silk kan kjøpes HER.

Etter jobb skal jeg på joggetur. Jeg planlegger en rolig langkjøring og satser på å løpe 14 km. Det ble ikke mye løping på meg i ferien ettersom vi reiste så mye rundt, men nå merker jeg at Nordmarkstavern nærmer seg med stormskritt. Jeg kjenner jeg både gruer og gleder meg. en en ting er sikkert, og det er at det må trenes!
Barberhøvel HER

Sponset


Dagens drømmeoutfit

Det blir få antrekkinnlegg på bloggen i disse dager. Derfor har jeg plukket ut dagens drømmeantrekk fra Trendsales i dag. Striper, hvitt, sort, sandaler og hatt -love it, gjør dere?


By Malene Birger hatt HER
Acne kjole HER
Asos sandaler HER
Birkenstock sandaler HER
Michael Kors veske HER


Kaptein Sabeltann forestilling

I går hadde jeg en skikkelig bra dag. Kjæresten min kom ned på dagstur fra skien for å tilbringe et døgn med meg her i Kristiansand. Det var grått vær og vi var begge litt slitne etter helga så vi startet med å se den nyeste Istid-filmen fra sofakroken. Etterpå hadde vi en etterlengtet fullkroppsøkt på Spicheren. Det er faktisk over en måned siden jeg trente styrke sist tror jeg, så nå sitter jeg her stølere enn noen gang. Men det var helt verdt det!

På kvelden hadde vi derimot skikkelige planer. Kvelden før hadde vi nemlig bestillt biletter til Kaptein Sabeltann forestilling. Verken jeg eller Simen hadde vært der siden vi var barn og hadde kjempelyst til å oppleve det igjen. Og morro var det på tross av uværet som satt i gang en liten time før forestillingen. Himmelens sluser åpnet seg, men det var heldigvis varmt og vi slapp å drukne under regnjakker og Sabeltann-ponchoer.

Det var kjempegøy å se forestillingen igjen og litt ekstra gøy når min tidligere nabogutt spilte selveste Pinky. Jeg og Simen satt som to lys under hele forestillingen -jeg tror nesten ikke vi sa et ord til hverandre før det var ferdig. Haha!


Simen vurderte å ha på seg genseren han hadde sist han var på Kaptein Sabeltann-forestilling.


Kaptein Sabeltanns verden. Her hang vi før forestillingen.


Vi kjøpte ring i øre og øyelapp. Senere måtte vi invistere i regnponshoer som vi kunne ha over regnjakka også.


Så var vi også på tivoliet og hadde det kjempemorro. Simen vant den søteste, rosa kaninen til meg. På bare ett kast!!
På med regnponshoene!! Tror faktisk ikke det kunne regnet mer...Anbefales å gå å se!


En kjappis

Heihei!

Nå skal jeg ut på en kjempekjapp løpetur før jeg må avgårde til jobb. I kveld kommer et blogginnlegg om gårsdagen min. Jeg hadde en helt fantastik dag med kjæresten min som kom på dagsbesøk fra Skien. Kos dere så lenge fininger!


Nytt antrekk fra Individu.no. Adidas tights og topp fra Under Armour :-) Reebok crossfit sko HERFRA

Sponsede klær


Xlash etter vippeextensions

Vippeextensionene jeg tok før sommeren var jeg utrolig fornøyd med. De holdt seg kjempegodt i en hel måned og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har følt meg så fin, haha. Men de hadde sin pris... Mine egne vipper var i utgangspunktet både lange og fyldige etter flittig bruk av Xlash, og jeg hadde blitt komfortbel med å gå uten maskara til hverdags. Når ejg hadde vippeextensions sluttet jeg med Xlash og dette sammen med slitasjen fra de påsatte vippene har reultert i at vippene mine er tilbake til slik de var før jeg begynte å bruke vippeserumet for første gang.

Men nå skal de korte, pjuskete vippene bli fine, lange og fyldige igjen. Jeg har fått nytt påfyll med Xlash og er allerede godt i gang med å behandle vippene. Jeg smører Xlash på vippene hver kveld samt de gangene jeg går uten maskara. Jeg har faktisk allerede begynt å se litt forskjell. Dersom jeg tar vippeextensions igjen kommer jeg til å bruke Xlash samtidig for å ta best mulig vare på og styrke mine naturlige vipper.


Før og etterbilder fra før og etter jeg begynte å bruke Xlash.

Nå får dere 100 kr i rabatt på Xlash ved å bruke rabattkoden "BERGSVIK" eller bruke denne linken HER. Jeg har fått enormt mange positive tilbakemeldinger av blogglesere som har begynt å bruke Xlash etter tips fra meg her på bloggen. Frisk opp i slitne vipper du også! (Rabattkoden gjelder bare ut Juli)

Sponset


Palmesus 2014

Nå er jeg egentlig gørr-trøtt, men etter en skikkelig festival-helg synes jeg det er på sin plass med et lite bildedryss og en oppdatering her på bloggen. Fy søren så bra helg jeg har hatt på Palmesus 2014. Sjappa var helt utsolgt og hele 20 000 besøkte bystranda her i Kristiansand i helgen. Nå står jeg klar for å bestille VIP-pass til Palmesus 2015!

Palmesus i fjor var helt magisk, med knallbra artister og syden-vær. Vil tørre å kalle det for norges svar på Ibiza. I år hadde vi derimot ikke været helt med oss, men det var heldigvis varmt og mye bra artister. Mine favoritter? Steve Aoki, Jason Derulo, Fedde Le Grand, Icona Pop og Gabrielle. Alt i alt så synes jeg til tross for været at Palmesus var enda mer morro i år -om det overhode er mulig. Her er et lite bildedryss fra helga mi:


Takk for en fantastisk helg alle ♥


Grillings

I går hadde deler av jentegjengen spontan grillkveld hos meg. Det var knallkoselig, men litt kaldt. Men er det sommer så er det sommer -da må man nesten sitte ute uansett temperatur. Heldigvis hadde vi et knippe pledd vi kunne varme oss på mens vi satt og snakket rundt verandabordet utover kvelden. Knallkoselig! Her er noen stemningsfulle bilder av en koselig kveld og flotte kvinnfolk:

Nå er det 12 timers jobb som står for tur. I dag er det nemlig handelens dag i Kristiansand sentrum. Blir morro :-)


Dagens antrekk 02.07-14

I dag har jeg, Jeanett og faktisk Lise tatt dagens antrekk. Fint å ha med Lise som støtteperson på dagens photoshoot og jeg kan nesten ikke vente med å se Jeanett sitt innlegg på bloggen hennes HER. Goodlooking girl!!
Bluse fra Sheinside HER
Shorts og ringer fra Lindex
Michael Kors veske og smykke
Ray Ban briller HER
Birkenstock sandaler HER


Noen mil å ta igjen

Hallo!

I dag har jeg hatt full da på jobb. Det var kjempedeilig å være tilbake og jeg har kost meg masse i dag. Det på tross av jetlagen som uten tvil kjennes på kroppen. Føler meg helt i tåka og varm til en hver tid, men jeg fikk heldigvis sove godt i natt.

I kveld hadde jeg egentlig planlagt å løpe en tur. Jeg har mye trening å ta igjen når det kommer til The Dare. Ettersom jeg har somlet litt i kveld rakk jeg ikke noe løping, derfor satser jeg heller på å få til en løpetur før jobb klokken ni i morgen. Blir hardt så må få lagt meg i en fei nå. Sweet dreams!
Treningsklær fra Helly Hansen


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits