Black is not a color

I ferien har det dabbet av med både løping og styrketrening. Derfor har jeg bestemt meg for at før jeg setter virkelig i gang igjen skal jeg unne meg noe nytt og fargerikt som jeg kan svette i de kommende høstmånedene. Litt nytt treningsutstyr kan gjøre underverker med motivasjonen og i den anledning sjekket jeg ut www.stylepit.no for første gang. Der fant jeg utrolig mye fint treningstøy jeg kunne tenkt meg og også en rekke kjempefine joggesko som jeg fikk vann i munnen av. Her har jeg plukket ut mine sukkersøte joggeskofavoritter fra Stylepit, altså bare en liten del av deres enorme utvalg. Hvilken likte dere best? Min favoritt er den øverste fra New Balance, men jeg skulle helst hatt dem alle sammen. Oooomg♥


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

På Stylepit er det foressten fri frakt, ingen tollgebyrer og 30 dagers returrett. DET kaller jeg fab!

Annonse


Dagens antrekk 30.07-13


Bluse fra Sheinside HER
Skjørt fra Pull and Bear
Lommebok fra Marc by Marc Jacobs
Solbriller fra Ray Ban
Klokke fra Casio
Sko fra New Balance kjøpt HER


Dagstur til Nice

Hei dere!
Jeg har hatt lite tid til blogging i disse dager, men jeg skylder på en hel masse jobbing og selvsagt det faktum at det er sommerferie. Da må man gjøre det man har mest lyst til, og i denne månedens sommervær har det ikke fristet aller mest å oppdatere bloggen desverre. Jeg har derimot blandt annet vært en snartur til Frankrike, nærmere bestemt Nice. Vi var 8 jenter som dro av gårde på dagstur til Nice klokken 06.00 med Fly Nonstop forrige søndag. Skal hilse og si jeg var trøtt da jeg bare hadde hatt 1,5 timer på øyet den natta grunnet en tur ut på byen på lørdagen. Men en god soldat sover når han kan og jeg sov fra vi lettet til vi landet både tur og retur. Vi hadde 5 timer å slå i hjel i byen og vi fikk både spist fransk frokost, kikket, shoppet og slappet av på stranden før vi måtte tilbake til et overskyet Norge. En innholdsrik søndag med andre ord!Takk for turen jenter ♥


Dagens antrekk 23.07-13


Briller fra Zara
Topp fra Cubus
Skjørt fra Lindex
Sneakers fra New Balance HER


Dagens antrekk 17.07-13

Hei hei!
For snart en uke siden fikk jeg tilsendt to superfete T-skjorter fra det americanske merket ENC. ENC, eller Emperors New Clothes, er et t-skjorte firma som har gjort det veldig stort i USA. Mange av de største kjendisene er fan og bruker selv av ENC sine tee's, f.eks RIhanna, Adriana Lima, The Kardashians osv. Fan er herved jeg også og den ene t-skjorten måtte selvsagt tas i bruk med en gang, men jeg har ikke hatt tid til å vise dere før nå. Fin kvalitet og ikke minst dødskule motiv og passform. Det er nok likevel motivene som gjør ENC t-skjortene så spesielle. Dere har kanskje sett t-skjortene med teksten "please don't feed the models"? Det er ENC og et eksemplar av den fikk jeg også hjem i posten. Skal vise dere den også på siden ;-)

Hvis dere også vi sjekke ut ENC kan dere trykke HER og dersom dere bruker koden "ENC&HOUS KB-04" etter dere har lagt inn kortinformasjon får dere 50 kr avslag. 


Ny T-skjorte fra ENC HER (rabattkode "ENC&HOUS KB-04")
Skinnshorts fra Lindex
Converse HERFRA
Sunnies fra Ebay


Lately on instagram


Følg meg på @kristinabergsvik


Odderøya Live

Jeg og heidi på Odderøya Live ♥


Ny oppskrift: Frokostpannekaker


Nå var det lenge siden jeg hadde eksprimentert på kjøkkenet, men i dag har jeg prøvd meg frem og funnet en ny og bedre oppskrift på frokostpannekaker. Disse er også sunne, men mye mer saftige og har en fantastisk myk konsistens. Jeg er kjempefornøyd med ny oppskrift og skal lage røre før jeg legger meg til jobbniste i morgen. Jeg prøver å holde meg unna blandt annet hvetemel og sukker til vanlig. I pannekakene har jeg derfor brukt havremel og sukrin for å erstatte disse ingrediensene, og i tillegg har jeg brukt fiberhusk for å gjøre pannekakene saftige. Håper dere liker dem. Gi meg gjerne tilbakemelding!

INGREDIENSER:
1 egg
200 ml havremel
1 ss fiberhusk
2 ss sukrin/sukrinmelis
1 ts bakepulver
150 ml melk
1/2 scoop proteinpulver om du vil (tilsett en ekstra skvett melk)
(Alle ingrediensene er å få tak i på ICA f.eks.)

SMAKER GODT MED:
Lerum syltetøy uten tilsatt sukker
Philadephia med freia sjokolade
Mager vaniljekesam
Peanøttsmør
Yoghurt
Banan
Sukrin
Kanel
Frukt
Bær

Bon appetit ♥


Ombre hair


Spontan telttur

Lenge siden!
Når det er så fint vær som det er i disse dager og jeg attpåtil ikke skal på jobb, kan jeg ikke annet enn å parkere bloggen litt. Sommerdager er en skjeldenhet i dette landet og jeg prøver å nyte hver eneste solstråle når jeg først har fri. Det er jeg ganske flink til og i går dro jeg med meg tidenes friluftsvenninne, Inger Lill, på telttur på en holme i byfjorden. Det var fantastisk temperatur og perfekte forhold for å telte. Inger Lill monterte teltet og grillet, hun er så flink! Det var gøy å gjøre noe annerledes for en gangs skyld og jeg sov som stein hele natta. Her er litt bilder fra teltturen:Håper dere også nyter sommeren ♥


Treningsupdate:

Fortiden består mesteparten av treningen min av løping. Jeg liker kjempegodt å løpe -pesielt i skogen, men så lenge jeg har god musikk å løpe til er heller ikke tredemølla så ille. Denne uka begynte jeg å følge min nye treningsplan der målet er å løpe 8 km 6 ganger i uken. Det er mye løping og for å holde motivasjonen oppe sørger jeg for å oppdatere spillelista mi på Spotify så ofte som mulig. Jeg har også planlagt to mageøkter og to arm/brystøkter i uka, men nå om sommeren er det likevel løpingen som prioriteres først. Jeg liker best å trene om morgenen fordi lysten til å trene forsvinner utover dagen og spesielt etter jobb. Dessuten er det helt genialt å starte dagen med en løpetur. Treningsplanen skal jeg følge fram til 4. august når jeg reiser til Rhodos og forhåpentligvis er klar for 10 dager i bikini.


Litt løpebilder fra Instagramprofilen min. Følg meg på: kristinabergsvik


Dagens antrekk 05.07-13
Star Wars tee fra H&M
Skjørt og ringer fra Lindex
Briller fra Ray Ban
Converse HERFRA


Mye å glede seg til:

I sommer hadde jeg egentlig ikke tenkt til å reise noe som helst. Planen var egentlig kun en helg på festival her i Kristiansand og så jobbe resten av sommeren. Viktig å få jobbet litt når man først har skolefri. Men så spurte sjefen om jeg ikke ville ha en uke fri, og ettersom det regnet den dagen bestemte jeg meg for å ta en sydentur likevel. Kan jo ikke akkurat stole på at sommeren kommer til norge så da er eneste mulighet å oppsøke sol og varme. Etter det har jeg vært litt spontan og nå har jeg likevel masse å glede meg til denne sommeren:

Odderøya live 6. Juli

Gleder meg utrolig mye til Odderøya Live i helga med tidene line-up. Jeg hadde ikke tenkt meg dit, men det ville vært en skam å sitte hjemme når Avicii, Dj Broiler, David Guetta, Laidback Luke og Steve Angello skal være på Odderøya. I tillegg så er det meldt helt konge vær!

Palmesusfestivalen 19. og 20. Juli

For femte året på rad skal jeg på Palmesusfestivalen på bystranda her i Kristiansand. Det er aldri noe å si på stemninga uansett hvordan været er, men i år er det ikke sååå mange artister jeg gleder meg enormt til. Axwell, Karpe, Alina Devecerski og Sirkus Eliassen er likevel ikke så galt. Gleder meg!

Dagstur til Nice 28. Juli

Så var jeg litt gal her om dagen og heiv meg spontant på dagstur til Nice. Jeg tror vi er ca 8 jenter, men jeg vet ikke helt hvem. Blir uansett en kjempegøy dag og jeg gleder meg til å shoppe løs i 5 timer.

Rhodos 4. til 14. August

Også til Rhodos by skal jeg nå for 5. året på rad. Haha! Av en eller annen grunn så ender jeg alltid opp på den greske øya når jeg skal på sydentur. Men det gjør overhodet ikke noe for jeg liker Rhodos kjempegodt. Denne gangen gleder jeg og Charlotte oss til sol, shopping og kanskje litt party. Skal bli så deilig!

Elsker å ha noe å se fram til!!♥


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits