Antrekk 27.06-16


Calvin Klein T-shirt fra Junkyard HER (sponset)
Skjørt fra BikBok
Veske fra Lindex
Solbriller fra H&M
Birkenstock sandaler fra Nelly HER (ad.link)

Foto: Jeanett Olsen


Trolltunga

Sykt kjipt med regn og grått vær når man først har fri i sommerferien, men da kan man jo benytte sjansen til å blogge litt for en gangs skyld!

Tenkte jeg skulle tipse dere om noe dere burde gjøre i sommer, spesielt hvis det kommer noe godvær etter hvert. Tidligere i juni gikk jeg nemlig turen til Trolltunga i Tyssedal. Tung, lang, men knallfin tur for de trente. Vi hadde knallvær på turen, både god temp og strålende sol, men måtte likevel gå i snø til tider. Skal hilse å si jeg ble gjennomblaut i joggeskoene mine, men i varmen spilte det heldigvis ikke så stor rolle.

Det var mye folk som gikk til tunga den dagen vi var der, så når vi omsider kom frem etter omtrent 4 timer gåing var det en god del kø for å komme ut på trolltunga. Vi tok derfor en lang pause med kjeks og medbrakt speltlompepizza mens vi så på sirkuset av turister, fotografeing og poseringen som foregikk ute på tunga. Etter noen timer var det ingen kø igjen og vi benyttet sjansen til å få noen bilder med tunga vi også.

Vi brukte litt over 3 timer ned igjen til bilen, så gikk med andre ord til sammen 7 timer den dagen med en pause på 2-3 timer på toppen. Jeg var svett og beina var helt skjelvne når vi kom ned så vi tok et lite isbad i vannet ved parkeringsplassen før vi overnattet i telt på Odda camping. Knallfin tur som anbefales på det sterkeste!

 

DCIM\100GOPRO\GOPR1740.

 

DCIM\100GOPRO\G0101935.

 

 

DCIM\100GOPRO\G0091928.

DCIM\100GOPRO\GOPR1714.

Nå er jeg gira på flere turer, noen av dere som har tips?


Antrekk 17.06-16


Kjole fra Shein HER (sponset)
Sko fra Monki
Veske fra Lindex

Foto: Tom Høgstøl


Drapper reading

Sponset

Dere har kanskje lagt merke til at jeg ikke er særlig fan av å bruke smykker? Men liker godt å bruke klokke og synes klokkene fra Daniel Wellington er den perfekte sommeraccessoar. Nyeste tilskudd i klokkesamlingen min er den nye modellen Drapper Reading. Den er elegant med et tidløst og klassiskt design som de andre modellene fra DW. Men denne skiller seg likevel ut med romertall og blå visere på urskiven. Me like!

Få 15% rabatt ved å bruke rabattkoden KRISTINA15 når du handler. Akkurat nå får du med ekstra gratis reim ved kjøp av klokke fra Daniel Wellington HER!


 


Marc Inbane selftanning

Sponset produkt

Jeg har fått meg en ny beautyfavoritt fra Marc Inbane, nemlig deres natural tanning spray. Selv om leggene blir brune av sola nå om sommeren liker jeg å påføre et lag med dette fantastiske selvbruningsproduktet hvis jeg skal noe spesielt. Særlig beina kler den gyllne fargen veldig godt synes jeg. Marc Inbanes selvbruningsspray påføres enkelt med spray og en hanske. Dette gjør prosessen superenkel: produktet griser ikke du blir ikke brun og skjoldete på hendene og resultatet blir utrolig jevnt og fint. Anbefales!

  • Enkel påføring
  • Søler ikke
  • Gyllen farge
  • Jevnt resultat


Venstre bein er med ett lag av Marc Inbane selvbruningsspray, høyre er med naturlig brunfarge fra sola. Sprayen gjør det lille ekstra med gløden!

Marc Inbane fåes kjøpt hos Klinikk Nina
 


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits