Bloppis på torvet i Kristiansand

Heisann hoppsann!
Takk for gode kommentarer fra dere i det siste. Det har blitt en liten timeout fra blogglivet for min del. Jeg skal gi lyd fra meg, men glem ikke å følge meg på Instagram: @kristinabergsvik. Der er det lettere å være aktiv nå i sommermånedene synes jeg :-)

I kveld ville jeg bare innom for å si i fra om at jeg og noen venninner også i år holder loppemarked med klær fra garderoben vår på torvet i Kristiansand. Det ble en skikkelig suksess i fjor og i år er plaggene både finere og fler. Størrelsene er alt fra XS-L, men mest i XS og S. Håper vi sees på torvet på tirsdag! Vi holder det gående fra klokken 10 og helt til det er tomt for folk eller klær. Og husk: CASH ONLY ;-)Velkommen ♥


Verdens beste farfar

Starten på denne sommeren har ikke vært helt som jeg så for meg. Min farfar ble ganske plutselig kreftsyk, og etter bare to ukers sykeleie døde han for bare en uke siden på lindrende avdeling med familien rundt seg. Det gikk med andre ord fort og kom brått på familien ettersom Far var en ellers sprek mann. Han hadde nettopp fått båten sin på vann, trente ukentlig og hadde mange hobbyer og prosjekter.

Det har vært en tung periode, jeg har vært veldig lei meg og tilbrakt mye tid med familie og kjæreste de siste ukene. Blogg, venner, mail, trening, instagram, jobb og alt det andre har jeg rett og slett ikke hatt humør eller overskudd til. Men på fredag hadde vi en fin begravelse for verdens beste farfar. Det var en tung dag, men det føltes også litt godt å komme så langt. Helgen har føltes litt lettere, jeg var på jobb i går og i dag har jeg "tatt igjen" mye av det forsømte "sosiale medier-arbeidet".

 Savnet er, og vil selvsagt fortsette å være, stort. Jeg kommer alltid til å huske min farfar som den snille, spreke, hjelpsomme og flinke farfaren han var for meg. Han var også en fantastisk pappa, ektemann og forbilde. Han vil bli dypt savnet♥

Antrekk 09.06-15


Nike Air Max fra Junkyard.no HER (sponset)
Genser fra Sheinside HER (sponset)
Skjørt fra Walktrendy HER (sponset)
Veske fra Nelly

 


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits