Dagens antrekk 30.06-13


Shorts og sneakers fra Nike
Klokke fra Casio
Mesh top fra Cubus
Ray Ban Folding Wayfarer


Dagens antrekk 29.06-13
Ny genser fra Sheinside HER
Belte fra Lindex
Shorts fra BikBok
Vintage klokke fra Pulsar
Clubmaster solbriller fra RayBan


Sort-hvitt

I går var jeg ute for alle penga. Bokstavelig talt ettersom jeg la igjen lommeboka på utestedet. Det var i grunn ikke innholdet, men heller selve Marc Jacobs lommeboka jeg opplevde som det store tapet da jeg ikke fant lommeboka i veska mi til morgenen i dag. Jeg kjøpte egentlig den lommeboka i rein trass fordi jeg ikke fant en Marc Jacobs veske jeg likte i USA. Den var "stram" i skinnet og uhåndterlig, men etter noen magiske shoppingøyeblikk sammen har jeg omsider fått sansen for den.

Jeg, Heidi, Jeanett og Diva vorset alene hjemme hos Kristine i går. Det var virkelig kjempekos og jeg og Jeanett ville i samme slengen ta et "dagens antrekk" i trappa til Kristine. Antrekket var lite kreativt og bildene ikke særlig vellykked, så da måtte sort-hvitt effekten på. Det er ingen overdrivelse at alt ser bedre ut i sort hvitt. Her er de to bilder Jeanett tok av meg i går.


Foto: Jeanett Olsen (Link! Besøk bloggen hennes da!)


Nike / Hydration belt

God morgen♥
Nå har jeg vært forkjølet i en liten evighet og kombinert med veldig mye jobbing har det gått hardt ut over treningen min. Jeg er virkelig helt desperat etter å bli helt frisk så fort som mulig nå. Jeg ser for meg at jeg skal tilbake til gamle rutiner denne helgen, frisk eller ikke! Det hadde også passet fint med litt sommervær nå. Det frister langt mer å legge løpeturene til lysløypa fremfor å løpe innendørs på en tredemølle. Dessuten har jeg skaffet meg en veldig praktisk sak. Jeg har kjøpt meg et "hydration belt" fra Nike så nå er jeg klar for virkelig lange løpeturer i skogen. Gleder meg SÅ til å teste det ut. Kjempepraktisk og ikke minst så ser den jo megaproff ut, haha. Det virker også som den er behagelig å løpe med så forventningene er virkelig skyhøye til denne lille invisteringen.


Nike hydration belt HER

Ad. link


Dagens antrekk 26.06-13


Jakke fra Sheinside HER
Genser fra Bik Bok
Briller fra Ebay
Discopants fra American Apparel
Veske fra Lindex
Sko fra DinSko


Online shopping

Som de fleste andre jenter er jeg kjempeglad i shopping. Kanskje også over gjennomsnittet. Det er nok muligens litt overfladisk, men å bruke penger på fine ting gjør meg utrolig glad. Litt shopping kan i allefall gjøre en dårlig dag til en bra dag. Det siste året har jeg dessuten blitt litt flinkere til å bruke pengerene mine. Jeg vet ikke om jeg bruker noe særlig mer eller mindre enn jeg tidligere har gjort tidligere. Derimot er det ingen tvil om at jeg i dag bruker pengene mine på ting jeg virkelig har lyst på, i stedet for å handle alt det fine jeg kommer over.

Av den grunn har jeg også blitt en mye mer aktiv online-shopper. Nettet tilbyr så mye større utvalg som gjør det lettere å finne akkurat det jeg vil ha. Kan ikke annet enn å elske det vel?! Dessuten er gleden av å finne hentelapper i postkassen, hente pakke på ICA og for ikke å snakke om selve opppakningen en stor del av gleden ved å handle på nett. Det er i allefall 50% av morroa for min del. Her kan dere se mine siste kjøp på nett:


1. kjole 199 kr HER, 2. solbriller kr 179 HER, 3. topp kr 129 HER, 4. kjole kr 199 HER og 5. topp kr 129 HER

Handler dere mye på nett og hva synes dere om mine kjøp?

Ad. links


Dagens antrekk 24.06-13


Ny genser fra MadLady HER
Bukser fra Lindex (selvklippet)
Veske fra Lindex
Cap fra Ebay
Sneakers fra New Balance kjøpt på Trendsales HER
Folding wayfarer fra Ray Ban
Klokke fra Nixon


Middagstips: Kylling og grønnsaker i lompe

God formiddag!
Her om dagen klarte jeg ikke finne ut hva jeg ville lage meg til middag så derfor tok jeg de ingrediensene jeg hadde i hus og prøvde meg på noe nytt. Resultatet ble en kjempefrisk og sommerslig rett som jeg selvsagt vil dele med bloggleserene mine. Det er så mange av dere som spør meg hvilke mageøvelser jeg gjør og vil vite "hemmeligheten bak magemusklene" mine. Mageøvelsene mine er overhode ikke hemmelige da jeg sikkert gjør akkurat de samme øvelsene som mange av dere. Men hvis det likevel skulle være en "hemmelighet" så vil jeg påstå at den nok ligger i maten jeg spiser. For ikke å snakke om maten jeg IKKE spiser! Jeg skal selvsagt også skrive om trening og styrkeøvelser jeg liker her på bloggen, men i dag blir det altså et sunt mattips jeg deler med dere.

Du trenger:
Speltlomper, kyllingfilet, kesam, salt, avocado, tomat, løk, agurk, salat og evt. andre grønnsaker du liker godt.

For en person:
1. Skjær en kyllingfilet i små biter og stek i panne
2. Guacamole: Mos en avocado med gaffel og tilsett 1/2 tomat og litt løk kuttet i små biter. Tilsett en klype salt og 2 ss kesam og bland
3. Kutt opp valgfrie grønnsaker i små biter og ha oppå en speltlompe med kylling og guacamole


Gammelt bilde fra september 2012.

Håper dere liker mattipsene jeg legger ut! Jeg anbefaler dere å starte en ny og sunn uke med denne enkle oppskriften. Gi meg gjerne tilbakemeldig i kommentarfeltet. Det er kjempehyggelig å høre fra dere♥


New in: Summer beauty

Hei hei♥ Håper alle har hatt en kjempegod helg!
Jeg tenkte jeg skulle vise fram de siste oppdateringene i beautyskuffen min denne søndagen. Jeg har nemlig fått inn mange nye skjønnhetsprodukter til sommerlooken og nå er jeg superklar for sol og sommer på alle mulige måter. Jeg har blandt annet fått tre nye hårkurer fra favorittmerket mitt Aussie. Om sommeren skades håret mitt av sol, saltvann og eventuelt klorvann og da er det viktig med en god hårkur jeg kan bruke ofte. I tillegg er hårfjerning et must før jeg entrer stranden og da passer det bra med ny barberhøvel fra Venus og Olay. Høvelen barberer tett, tilfører fuktighet og gjør huden bikiniklar. Til sist har jeg også fått masse ny make up i vakre sommerslige farger fra Viva la Diva. Hærlig! Jeg har skrevet litt om de forskjellige produktene under her.

Aussie Street Art Design Limited Edition: 3 Minute Miracle
For pleie av håret mitt sverger jeg til det australske merket Aussie. Sett bort i fra en sølvshampoo fra Loreal som jeg bruker i tillegg til Miracle Shine shampoen fra Aussie, har jeg ikke rørt andre merker for shampo, balsam og hårkur siden jeg prøvde Aussie for første gang. Jeg er rett og slett helt solgt for de deilige duftene og effektive Aussieproduktene. Spesielt godt liker jeg hårkuren 3 Minute Miracle som på bare 3 minutter reparerer, myker opp og beroliger skadet hår. På den måten rekker jeg å kure håret mitt nesten hver gang jeg dusjer. Nå har 3 Minute Miracle kommet i Street Art design: Reconstructor for tørt og skadet hår, Frizz Remendy som gir fuktighet og kontrollerer frizzy hår, og Colour Mate for fargent hår. Aussie Street Art Desgn 3 Minute Miracle selges for 119 kr på Vita.

Venus & Olay Razor
Den nye barberhøvelen fra Venus og Olay gir meg glatte og myke legger. Fuktaplikatoren fra Olay tilfører huden fuktighet samtidig som de fem bladene barberer utrolig tett. For mykest mulig sommerlegger bruker jeg først epilator fra Braun som jeg tidligere har skrevet et innlegg om HER (jeg bruker "hodet" som kun epilerer). Deretter bruker jeg barbehøvelen fra Venus og Olay for et silkemykt resultat.


Viva la Diva: Miami Heat Summer 2013
Miami Heat heter den nye sommerkolleksjonen fra det svenske make up merket Viva la Diva. Miami Heat produktene er inspirert av Miami South Beach og består av varme sommerslige farger. Viva la Diva selger rimelig make up som kan kjøpes på Cubus.

Produktene er sponset


Mitt siste Trendsaleskupp

I sommer er det kjempetrendy med sporty fottøy og jeg har derfor endelig invistert i New Balance 420. Har siklet etter dem kjempelenge, men etter eksamen kunne jeg ikke dy meg lengre og bestillte fra Trendsales. Jeg sto mellom å kjøpe lyse eller sorte. Sorte fordi de er praktiske, lyse fordi de er så fine. Det var et vanskelig valg så jeg bestemte meg for at jeg etter 4 eksamner fortjente å få i både pose og sekk. Det ble både lyse og sorte 420 på meg. Hurra! De sorte kjøpte jeg fra Shops på Trendsales HER, og de lyse kjøpte jeg av en privatperson fra Trendsalesbazaren HER. Fordelen ved å kjøpe fra bazaren er at dette er privatpersoner som har gjort bomkjøp og selger derfor billigere, men gjerne helt nye varer. Når du handler fra privatperson slipper du også toll som du må ut med dersom du kjøper fra en shop. Fordelen med å kjøpe fra en shop er selvsagt av varen er helt ny fra butikk med enballasje og alt.

 


Her er første paret ankommet. Fantastiske! New Balance kan dere finne på Trendsales HER

Hva synes dere om dem?

Annonse


Dagens antrekk 17.06-13

Jakke, shorts og veske fra Lindex
Tee fra Gina Tricot
Bikinioverdel fra Victorias Secret
Solbriller fra Ray Ban
Klokke fra Daniel Wellington


Dagens antrekk 11.06-13
T-skjorte fra Sheinside
Discoshorts fra American Apparel
Ringer fra Lindex
Klokke fra Casio
Briller fra Ray Ban
Flatforms fra Ebay


New in!Ny kjole HERFRA. Bare 199kr hurra! (Vanlig i str. Jeg har xs som jeg pleier å bruke) NB: Viktig å huske nipple covers HER!!


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits