Cherry Blooms: Brush on Eyelash Extensions

Sponset

God kveld dere!
For en ukes tid siden var jeg innom Nina på Klinikk Nina for å ta litt bilder til mitt siste eksamensprosjekt dette semesteret. Hvis rprosjektet blir bra skal jeg fortelle dere mer, og dere skal selvsagt få se resultatet. Men jeg fikk ikke bare knipset bilder når jeg var innom, heldig som jeg er gikk jeg ut døra til helsehuset med en glossy paperbag fylt av nye godsaker fra Bioline. Jeg har ikke fått testet alt enda, ettersom jeg har, og har hatt, hendene fulle med eksamensøving. Men det ene produktet jeg kom hjem med var jeg så spent på at det måtte testes med en gang. Og jeg er mildt sagt frelst!

Cherry Blooms fibermaskara har tatt skjønnhetsverdenen med storm og nå er den også å få tak i her i norge. Maskaraen består av to "maskaraer" som påføres i tre trinn. Først maskara, så fibre som forlenger vippene, og så maskara igjen. Cherry Blooms forlenger vippene, og forskjellen er enorm før og etter påføring.Bare se på før etterbildene mine!

For bare et par år siden hadde jeg kjempelange fine vipper, men da at jeg tok eyelashextensions i fjor (tidlig vår) gikk mine egne vipper i stykker. De har heller ikke blitt fine igjen i ettertid, selv om jeg ikke har brukt vippeserum og gjort alt for å få dem slik de en gang var. Vippene mine er derfor ganske korte og har ikke den fine bøyen de en gang hadde. I mitt tilfelle er denne maskaraen med andre ord en gave fra oven. Jeg ELSKER den
Cherry Blooms Brush on Eyelash Extensions. Lange vipper i tre steg.


Før: vippene mine ødelagt av fjorårets eyelashextensions. Etter påføring i tre steg: lange, dramatiske vipper.


Endelig har jeg lange vipper igjen!!Cherry Bloom fibermaskara fås kjøpt hos Klinikk Nina i Kristiansand på helsehuset i markensgate.
Maskaraen er sponset av Bioline. Følg Bioline Norge på Facebook HER.


4 down, 1 to go

HURRA! I dag er nok en eksamen overstått og det føles helt sinnsykt deilig. Jeg føler meg minst ti kilo lettere, kanskje til og med tyve fordi den gikk over all forventning. Jeg tror det er slik at man ofte har mer kunnskap mer enn man tror. Det anbefaler jeg at dere å huske på hvis dere også er midt i eksamensperioden. Det er ikke bare dagens eksamen som tyder på det. Nå nettopp da jeg og Simen så Huskestue naila jeg mange av Norsk-spørsmålene. Selv om jeg har bachelorgrad i Nordisk språk og litteratur hadde jeg aldri trodd jeg kunne svare på de spørsmålene som ble stilt. Det er morro å kjenne at utdanningen har noe for seg og at jeg faktisk sitter igjen med litt kunnskap, haha!

Og en ekstra bra dag blir det når også lønn og feriepenger kommer på konto. Dobbelt hurra! Da blir det litt eksamenspremieshopping når siste eksamen er i boks om bare en uke. Denne sesongen digger jeg hvitt så her er en liten inspirasjonskollage med noen av mine hvite wanties.

 


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER (ad.links)

 


Mai du skjønne milde?

For en mai måned det har vært! Det pleier alltid å være knallfint vær og sinnsyke temperaturer når jeg sitter å leser til eksamner i mai, men ikke dette semesteret. Eksamens-sommeren som aldri pleier å slå feil har vært en pest og en plage synes jeg. Det er skikkelig kjipt å sitte inne å lese når sommeren frister utenfor, men i år har føler jeg for første gang at jeg ikke har gått glipp av noe. Jeg har hørt rykter om at sommeren kommer om ca to uker og det passer meg midt i blinken ettersom min siste eksamen er 4. juni. Håper god-været har "spart seg opp" sånn at resten av sommeren, og ikke minst palmesushelgen, blir gloheit her i K-town.

Men er det regnvær så må man jo bare gjøre det beste ut av det tenker jeg. Jeg har derfor fått meg knallfin ny URBAN skalljakke fra Twentyfour til sesongen. Jeg elsker den olivengrå fargen. Jakken er dessuten vann- og vindtett, fukttransporterende og puster. Akkurat nå er den attpåtil på salg til bare 599 kr. Tidligere pris var 1 499kr, men Twentyfour har fått splitter ny hjemmesider og feirer med åpningssalg. Sjekk ut deres nye hjemmeside og åpningstilbudene på twentyfoursport.no.
URBAN skalljakke fra Twentyfour HER. Før 1499 kr, nå 599 kr. Jeg har 36. (sponset)

Har sommerværet kommet der dere bor?


Antrekk 24.05-15
Jakke fra Junkyard HER (sponset)
Topp fra Sheinside HER (sponset)
Bukser fra Lindex
Sneakers fra Reebok HER (ad.link)

Foto: Jeanett Olsen


Tre og en halv ny bikini

Egentlig skulle jeg ikke kjøpe flere bikinier i år, fordi jeg allerede har rundt tyve fine bikinier i bikiniskuffen min. Men det er ikke så bare-bare når man jobber midt i badetøyavdelingen, og jeg må inrømme at jeg nå har rundt tyve bikinier pluss tre og en halv. Unnskyldningen min er at de var superfine alle sammen, og NÅ skal jeg ikke ha fler.

Dere lurer dere kanskje på den halve? Jeg har nemlig vært på jakt etter en brazilian-bikinitruse en stund, men har ikke lyktes med å finne en skikkelig fin en. Bakdelen min er ikke av de største og i en stor bikinitruse blir den enda mindre. Derfor passet NLY Beach sin brazilian panty meg midt i blinken. Anbefales til enhver bakende der ute! Mulig jeg må ha en til av denne. Man skifter jo gjerne underdel litt oftere enn overdel, så da kan det være greit å ha to.


NLY Beach: Brazilian panty HER (mange farger, jeg har small), overdel som hører til HER. (ad.links)

Flere som har vært på bikinishopping allerede?


Antrekk 22.05-15

Hei dere!
Denne dagen har vært ganske digg! I dag har jeg nemlig levert nok en eksamensoppgave, kanskje den værste noen sinne. Men nå er det takk-og-lov overstått og jammen tror jeg ikke det ble så aller værst heller -håper jeg.

Til nå har jeg levert to eksamensoppgaver og en bacheloroppgave. Da gjenstår det heldigvis bare en skoleeksamen og en oppgave igjen. Skoleeksamenen er en kortsvarsprøve jeg har i neste uke, og eksamensoppgaven går ut på å lage en nettside. Jeg har faktisk startet arbeidet med nettsiden jeg skal lage allerede i dag, med en liten fotoshoot. SÅ mye gøyere enn novelle- og interaksjonsanalyse skal jeg si dere!

Slenger med noen bilder som jeg tok med Tom før eksamensperioden tok helt av. Har hatt så mye å gjøre at jeg helt har glemt å dele dem. På søndag har jeg og Tom en ny liten foto-date så nå var det på tide!


Ray Ban Round fra Junkyard HER (sponset)
Fila tights fra Junkyard HER (sponset)
Calvin Klein Bralette fra Junkyard HER (sponset)
Reebok sneakers HER (ad.link)
Bomber fra Gina Tricot
Topp fra Cubus

Foto: Tom Høgstøl


Antrekk 19.05-15

Det ble som sagt en rolig 17. mai kveld på sofaen i år. Tempen, ukedagen og formen generelt gjorde at det som fristet mest var å spise is på sofaen med kjæresten. Kvedsunderholdningen ble et lite marathon med Huskestue på apple-TV'en, før jeg sluknet og vi fant ut at det var likegreit å legge seg.

Men jeg var selvagt likevel forberedt på en 17. mai-feiring som varte til godt over midnatt, og hadde i den anledning funnet frem et 17. mai-antrekk til kvelden. Jeg og Jeanett hadde tilogmed tatt bilder av det på forhånd slik at jeg kunne vise dere her på bloggen. Jeg antok at det ikke ble tid til antrekksbilder på selve nasjonaldagen.

Skjørtet jeg har på meg fikk jeg av Anniken og Charlotte til bursdagen min, og toppen måtte jeg kjøpe fordi den passet så fint til. Begge deler er fra Bik Bok. Skoene husker jeg ikke hvor er fra, men det er en av de få høyhelte skoene jeg har som jeg både passer og kan gå på. Kanskje Bianco forressten!


Topp og skjørt fra Bik Bok
Sko fra Bianco (litt usikker)

Foto: Jeanett Olsen


Hipp-hipp...

HURRA! HURRA! HURRA!

Gratulerer med dagen som var i går alle sammen! Håper dere hadde en helmax 17. mai feiring. Min var knallfin, men rolig, så i dag er jeg i bra form og klar for å starte på en ny uke. Dagen i går gikk i vennebesøk, kakespising, kubb-spilling, mye gåing, restaurantbesøk, familiehygge, isspising, pølser og tog-titting. Da klokken ble 19 var jeg og Simen så slitne at vi bestemte oss for å ta en rolig 17. mai kveld på sofaen med Daim-is. Det ble en bra avslutning på en helt super dag. Innafor med en rolig nasjonaldag når den er på en søndag og man i utgangspunktet er sliten av eksamner og mas fra før av. Hipp-hipp HURRA!

Det ble ikke mange bilder i løpet av dagen, men her er noen:


Egentlig har jeg lært opp Simen til å ta bilder av meg der jeg ikke ser lav ut, men her har han visst glemt alt han har lært, hehe.


Men så fin da!! Kjæresten min :-)
Bunadpiker: jeg, Elisabeth og Anne Signe.


Venter på Tharaldsen-taxi med en selfie før et bedre måltid på fiskebrygga.

Vi blogges ♥


Sommerinspo fra Trendsales

Annonse

Nå er sommeren rett rundt svingen og garderoben kan i den anledning fortjene en liten oppdatering. Jeg har allerede kjøpt litt sommerklær, solbriller og sneakers, men jeg trenger definitivt nye shorts da de fra i fjor er litt i trangeste laget. Dessuten er det viktig å huske at norsk sommer gjerne byr på både regn og sol. Derfor finner dere regnjakke og superfreshe støvler blandt sommerfavorittene mine fra Trendsales under her. Selv har jeg både Birkenstock, Rains regnjakke, og begge Ray Ban brillene. Resten er utvilsomt big cravings!!


Birkenstock sandaler HER / Rains regnjakke HER / VS push-up bikini HER / Ray Ban round HER / Runwaydreamz shorts HER / Hunterstøvler HER / VS badehåndlkle HER / Ray Ban folding Wayfarer HER

Finn flere Trendsalesskatter HER!


Antrekk 15.05.15
Adidas by Rita Ora T-shirt fra Junkyard HER (sponset)
Adidas sneakers fra Junkyard HER (sponset)
Vintage shorts
Klokke fra Casio
Ray Ban Round fra Junkyard. Utsolgt men fortsatt på lager i sølv HER (sponset)

Foto: Jeanett Olsen


BikBok: 10% studentrabatt

Halloen dere ♥

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og gi dere et lite student-tips, sånn fra jente til jente. Ut mai måned, i år som i fjor, så har BikBok rabatt til alle studenter. Viser du studetkortet ditt i kassen får du 10% avslag på det du kjøper. Jeg vet ikke helt om det var tanken bak det, men dette er jo en liten glede for hardtarbeidende studenter i en mildt sagt kjip periode. Med så mye innesitting, lesing og skriving synes jeg det må være lov å unne seg noe fint, og da kommer selvsagt noen prosenter godt med!

Her er to av mine siste kjøp fra BikBok. Helt nydelige korte blondetopper med spagettistropper. Toppen heter "Ulrikke" og koster så vidt jeg kan huske bare 149kr. Jeg har den faktisk i sort også, men jeg synes de to lyse gjorde seg så godt sammen på bildet at den sorte ikke fikk være med, hehe. Skikkelig sommerlige, men også perfekt til en svingom' på byen. Go get em!

Var de ikke søte?


Antrekk 01.05-15

Eksamenstiden er alltid stress. Hvert semester går den desverre hardt utover bloggingen min i en liten periode. Men det er viktig å prioritere, og per dags dato er faktisk utdanningen min det viktigste. Å ta opp fag må være noe av det kjipeste jeg kan tenke meg, så når jeg først skal gjøre noe, vil jeg gjøre det så skikkelig som jeg kan.

Dette semestere er jeg så "heldig" å ha fått to hjemmeeksameninnleveringer og bacheloroppgaveinnlevering på samme uke. Det vil si at jeg har innleveringsdatoer om (bare!!) 11, 12 og 14 dager. Med andre ord jobber jeg rumpa av meg om dagen, og det kommer ikke til å gi seg ikke med det første. Etter denne sinnsyke innleveringsuka har jeg nemlig fortsatt to eksamner til gode, men SÅ er det heldigvis sommer!

Men før ting virkelig tok av her hjemme ved stuebordet, aka. #hjemmekontoret (hehe, ikke helt hjemmekontor i vanlig bloggstil kan jeg love dere), var jeg på en liten photoshoot med hobbyfotograf og treningsvenn Tom. Gjett om jeg ble glad når det for en gang skyld var noen som faktisk tilbød seg å ta bilder av meg. Jeg tror til og med vi hadde det omtrent like morro. Tihi -enhver bloggers drøm!! Dessuten ble jeg kjempefornøyd med bildene. Her er et knippe:
Jakke fra Ganni HERFRA (annonselenke)
New Balance sneakers fra Junkyard HER (sponset) AKKURAT NÅ: 100kr avslag på sko!
Klokke fra Daniel Wellington HER (sponset+annonselenke)
Skjørt fra BikBok
luse fra Lindex
Veske fra Nelly

Foto: Tom Høgstøl


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits