Dagens antrekk 31.05-14
Jakke og kjole fra Lindex
Blomsterkrans fra H&M
Solbriller fra Ray Ban
Birkenstock sandaler HERFRA


I gang!

Heia dere!

Herremiti for en vill dag på jobb. Det har vært sinnsykt mye liv, folk og rot, men alt i alt ganske gøy -og GUD så fort tiden går når det er mye å gjøre på Lindex. De fem timene jeg har jobbet i dag gikk unna i en fei, og selv om ikke fem timer er en særlig lang vakt er jeg faktisk blitt litt hes av å takke og ønske kundene god helg. Jeg har altså stått i kassa i dag, og der har jeg slått inn en enorm mengde bikinier. Salg av bikinier er et sikkert sommertegn, og etter jobb tok jeg selv på meg en bikini og satt meg ut på verandaen med reker, loff, smør, majones og sitronpepper. Knalldigg!

I dag morges rakk jeg faktisk atter en løpetur før jeg måtte av gårde på jobb -og det til tross for at jeg og Simen somlet kjempemye med å stå opp. Egentlig pleier jeg å være en morgenfugl, men nå i det siste har jeg ikke vært så flink til å stå opp som jeg pleier. Litt bakvendt ettersom det som oftest blir lettere komme seg opp av senga på denne årstiden. Ekstra vanskelig blir det når Simen skrur av alarmen eller setter den på slumring for å sove videre. Det frister lite å stå opp alene. Men i dag var jeg fast bestemt på å rekke en løpetur og etter litt slumring tok jeg derfor over for alarmen ved å lage alarmlyder selv. Da var det ikke mulig for han å sove videre og vi kom oss opp begge to, hehe.

I dag løp jeg faktisk 7,2 km 40 sekunder raskere enn i går -så det er jo en forbedring. Føler jeg er i gang og det føles bra :-)
Klærene er fra Helly Hansen. Prøvde dem for første gang i dag og er knallfornøyd!


The dare: rustet for løping

Heia dere!

Jeg må fortelle dere om noe kjempespennende: Jeg og noen andre sporty bloggere skal være med på Helly Hansen sitt prosjekt "the dare". Prosjektet går ut på at vi igjennom sommeren skal komme i knallgod løpeform ved hjelp av hver vår PT fra Driv. I september, når vi har trent masse, skal vi avslutte med å løpe Nordmarkstavern på 3 mil -det blir så spennende!

Noen av dere som har fulgt med meg en stund husker kanskje at jeg løp ekstremt mye i fjor sommer. Jeg hadde helt løpedilla vil jeg påstå, og løp gjerne 5-7 mil i uka. Siden det har det blitt veldig lite løping på meg. Jeg har kun løpt intervaller på tredemølla og selvsagt trent styrketrening og crossfit -men man blir jo ikke en god løper av det. I dag var jeg ute i Jegersberg hvor jeg testet løpeformen for alvor for første gang siden i fjor, og jeg må si at jeg er imponert over at formen ikke var verre. Jeg hadde forventet gåing i bakker og pusteproblemer, men 7,2 km gikk ikke så værst.

For ikke så lenge siden var jeg og en del av de andre bloggerene på første samling i Helly Hansen sin butikk i Oslo. Der vi fikk en innføring i prosjektet, lærte mye nyttig om løpsteknikk (som jeg fikk testet ut i dag) og vi fikk i tillegg prøve klær og sko fra Helly Hansen sin sportkolleksjon. I går fikk jeg en enorm pakke i posten med funsjonelt treningsutstyr fra Helly Hansen. Klærne kom i kjempefine, friske farger og med stilig design. Dere kan se av bildene under at det i hvertfall ikke er utstyret det skal stå på når det kommer til løpingen fremover.Her er bloggerene som deltok på første møte KAJA MARIE, ANINE, MADICKEN, INGRID og meg. Dønn klare til å løpe!

Jeg skal vise dere treningsklærne på også etter hvert :-)
Hvis dere vil følge med på hvordan det går med oss kan dere følge Helly Hansen på FB HER

Sponset


Vinn Cheap Monday-solbriller fra Specsavers

Jakten på årets brilleansiktl er i gang og i går rekkruterte Specsavers potensielle modeller her i Kristiansand. I Specsaversbutikken på sørlandssenteret kunne man prøve seg som brillemodell med proff fotograf, og man fikk sjansen til å møte supermodell Siri Tollerød. Jeg møtte også kjempesøte og ikke minst knallpene Siri i går. Vi tok noen brille-bilder sammen og snakket litt om kamanjen som hun er ambassadør for.

I annledning kampanjen har jeg fått muligheten til å ha en liten konkurranse her på bloggen der dere kan vinne et par Cheap Monday solbriller fra Specsavers. Se dem HER! Alt dere må gjøre er å ta et brillebilde av dere selv og legge ut på Insagram med hashtagen #kristinabebrillekonk. Hvis du også bruker hashtagen #brillemodell har du mulighet til å bli årets brillemodell 2014. Gleder meg til å se de brillefine fjesene deres!Les mer om kampanjen og se når den kommer til DIN by HER!
Jeg trekker en vinner på søndag!

I samarbeid med Specsavers


Dagens antrekk 28. 05-14
T-skjorte, bukse, veske og cardigan fra Lindex
Trench coat og ballerinasko fra H&M
Briller fra Ray Ban


Etterlengtet sommerferie

Hei igjen dere!

Jeg har vært veldig dårlig på bloggfronten i det siste, men jeg har en god nyhet: det er bedre tider i vente! Endelig har jeg sommerferie fra skolen. Alle eksamner og bacheloroppgave er i boks og nå har jeg (mest sannsynelig) en bachelorgrad i nordisk språk og litteratur. Jeg fortjener virkelig ferie nå om jeg får si det selv, den siste måneden har jeg jobbet rumpa av meg og jeg kunne faktisk ikke vært gladere for å endelig være ferdig. DEN FØLELSEN faktisk :-D Nå gleder jeg meg masse til å trene, blogge, jobbe og nyte årstiden.

Om sommeren er det dessuten så gøy å kle seg. Jeg gleder meg til å bare kunne slenge på meg en sommerkjole før jeg går ut døra. Egentlig ikke en typisk kjole og skjørt-jente, men i eksamenstiden har det blitt en del online shopping der blandt annet disse plaggene har blitt klikket hjem. Sommermoten i år er veldig feminin med duse farger, romantiske blonder og blomsterprint. Jeg er faktisk fan! Her er litt romantisk sommermoteinspirasjon fra Zalando:

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER

Annonse


Summer essentials

Birkenstock sandaler HER/Frank Walton solbriller HER
Yves Rocher leppestift HER, neglelakk HER
Daniel Wellington klokke HER/hatt fra Monki
Vinn solbriller eller et par optiske briller fra Frank Walton. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

♥ Gå inn på Facebooksiden til Frank Walton HER

♥ Lik Frank Walton Eyewear på FB før 15. juni

♥ Lykke til!

Sponset/Ad.links


Dagens antrekk 24.05-14

Stikker bare innom for å ønske dere en god lørdag før jeg setter i gang med atter litt eksamensøving. I kveld skal jeg prøve å gjøre eksamensøvingen litt hyggelig siden det tross alt er lørdag. Jeg har kjøpt inn smørbukksjokoladen og yoghurtnøtter og skal lage tankekart med Sokrates, Platon, Aristoteles, Augustin, Aquinas og Descartes. Kanskje ikke dødsgøy, men jeg foretrekker å lage tankekart fremfor å sitte å lese. Da kan jeg dessuten bruke litt farger, og kreativitet, tegne hjerter og tenkebobler -det hjelper enormt på husken min til eksamen. Det jeg hjerter ut med rosa markeringstusj sitter som støpt. I kveld skal hver filosof få sin egen farge!

I dag har jeg vært på jobb så litt godt skal det jo bli å sette seg ned også. Det har vært en travel dag på Lindex og som om den ikke var travel nok så fikk vi i tillegg en ubuden gjest i barneavdelingen. Det var en stakkars spurv som hadde forvillet seg inn og satt og kvitret av full hals på guttetrusene. Tror muligens det var et rop om hjelp og ikke akkurat munter fuglesang. Heldigvis fikk vi kjøpt en håv som jeg fanget den med og så slapp vi den ut i finværet. Tror den ble dødsglad.
Solbriller fra Frank Walton HER
Topp fra Sheinside HER
Skjørt fra Forever21
Veske og cardigan fra Lindex
Sandaler fra Birkenstock HER
Klokke fra Daniel Wellington HER

Ad.links


Sommerfresh på trening

Jeg tenkte jeg skulle komme med to rimelige tips for å bli sommerfresh på trening til dere. Jeg fikk nemlig en pakke med nye treningsklær fra Individu her om dagen. Det oste sommer da jeg rev opp plastposen, og inni fant jeg blandt annet tre oversøte topper fra Hummel i nydelige pastellfarger. De er til å spise opp og kjempefine i fasongen. Ikke minst så er de sømløse, og det elsker jeg!

Jeg fikk også de superpopulære, enkle og rimelige Under Armour-treningstightsene. Jeg har rukket å bruke dem 3 ganger og liker dem utrolig godt. En virkelig god tights til en rimelig penge. Den er nokså høy i livet og rekker til omtrent over navlen. Den er også ganske lang på bena, men kan brettes pent opp nederst. Tommel opp for knallgod stretch og fin passform.

Bli sommerfresh på trening til en rimelig penge med:

♥ Hummel Venus top kr 229 HER

♥ Under Armour tights kr 449 HER

Var de ikke søte?

Sponset


Trening og eksamenstid

Jeg skal ikke late som at jeg er noe særlig flink til å trene nå i eksamenstiden, men de to siste dagene har jeg i hvertfall fått beveget meg litt. Det er i hovedsak to ting som hindrer meg i å trene nå i eksamenstiden: det ene er at jeg føler ikke at jeg har tid, og det andre er at det ikke frister å trene inne etter en hel dag innendørs med pensum. Det finnes rent teoretisk to enkle løsninger på disse problemene, men selv synes jeg overhode ikke det er så enkelt i praksis:

1. Trening trenger jo i bunn og grunn ikke ta lang tid. En effektiv og intensiv crossfitøkt trenger ikke ta mer enn 20 min. Medregnet skifting og dusjing er plutselig dagens trening unnagjort på under en time, og det bør man jo ha tid til om man er aldri så mye student.

2. Treningen kan gjøres utendørs. En løpetur i skogen eller bare i nabolaget trenger ikke ta lang tid, og det går også fint ann å gjøre styrkeøvelser som ikke krever så mye utstyr utendørs.

Det høres jo enkelt ut og burde kanskje også være det, men som sagt så synes jeg det likevel er vanskelig å kombinere trening og eksamen. De to siste dagene har likevel kjæresten min vært flink til å dra meg bor fra pensum og med på trening. Noen ganger trenger man bare et spark i rumpa. I dag har vi vært på en knallhard og effektiv crossfittime på treningssenteret, og i går tok vi treningen med ut. Vi lekte oss først litt i et klatrestativ i nærheten av hvor jeg bor, og så løp vi noen bakkeintervaller før jeg fikk pollensjokk og måtte rett hjem å legge meg. Pollen er NEW IN hos meg i år for å si det sånn... Hater det.CASALL AR2 Compression
Jeg må forressten anbefale dere tightsen jeg hadde på meg under utetreningen i går: AR2-kompressjonstightsene fra Casall. Jeg fikk dem av Sportysara.no for litt over en måned siden og kunne ikke vært mere fornøyd. Jeg har begynt å se flere og flere med dem nå, og det er tydelig at de har blitt veldig populære. Det er ikke rart for Casall AR2 er de beste treningstightsene jeg har prøvd hittil -en drøm å bevege seg i rett og slett. Her er noen grunner til at jeg digger dem:

♥ Kompressjonstightsen gir stabilitet og optimal støtte til musklene
♥ Kjempefin passform og shapingeffekt
♥ Generelt veldig behagelige å ha på. Strammer ikke i livet eller nederst på leggen.
♥ Har ingen glidelåser eller sømmer som gnager: sømmene er limte for å minimere friksjon
♥ Passe høyde på livet: Rekker til ca rett under navlen
♥ Ikke gjennomsiktige
♥ Fin lengde som passer de fleste: 7/8 lengde og kan brettes opp nederst på beinet
♥ Stilig design: logodetaljer på lår, legg og ved midjen
♥ Pustende og hutigtørkende
♥ Passer perfekt til løping og annen høyintensiv trening. Siger ikke.
♥ Normal i størrelsen: Jeg har 34


Både tights og treningsBH er fra Sportysara. Tightsen finner dere HER og toppen HER. (Fri frakt, rask levering og bytterett)

Sponset tights og topp


Nasjonaldagen

Årh, for en fantastisk 17. mai jeg hadde med familie, kjæreste og venner. Været her i Kristiansand var helt upåklagelig på lørdag. Det spiller så enormt stor rolle om sola skinner på 17. mai, dagen hadde ikke vært den samme i regnvær. Ikke minst så var jeg så heldig å fikk feire sammen med kjæresten min som egentlig pleier å være hjemme i Skien på nasjonaldagen. Vi så selvsagt på togene i god tradisjon og så satt vi og nøt sola på Herligland med hvitvin og venner. Senere på dagen var det grilling, kaker og kalas på Gimlekollen hos Charlotte før vi avsluttet 17. mai med en liten runde på byen. Her er noen bilder fra dagen:

Håper dere også hadde en knallfin dag


Vippefin hos Katarzyna på Icône salong

Hei hei ♥
Nå er jeg ferdig med både bacheloroppgaver og en av to eksamner. Ex. fac er i boks så har jeg bare ex.phil igjen og da har jeg hurramegtutt en bachelor i nordisk språk og litteratur. For en følelse! Hva jeg studerer til neste år gjenstår å se..

De siste to dagene etter forrige eksamen har vært helt fantastiske. I går startet jeg dagen med en liten fornying hos knallsøte og dyktige Katarzyna som har salong på Helsehuset her i Kristiansand. Jeg har endelig hevet meg på vippeextensions-trenden og er helt utrolig fornøyd med resultatet. Etter behandlingen tok jeg fly til Oslo hvor jeg fikk et par timer shopping for meg selv før jeg gikk på møte hos Helly Hansen. Der møtte jeg en gjeng fine bloggjenter og vi fikk en innføring i et kjempespennende prosjekt vi skal være med på. Gleder meg en hel haug, men skal skrive mer om dette senere.

I dag har jeg og kjæresten min også drevet med et lite prosjekt som dere også kanskje fikk høre mer om siden. Ellers har vi fått trent litt, laget god middag og tatt igjen noen eepisoder med Paradise Hotel.
Katarzyna gir vippekundene sine vippebørste og oljefri sminkefjerner samt gode råd for å ta vare på vippene.

Om behandlingen:
Jeg har aldri vært noen fan av falske negler, falske vipper og hairextensions fordi jeg synes det ofte har en tendens til å se falskt ut. Men i det siste har jeg sett mange gode eksempler på vippeextensions og da jeg så igjennom bilder av vippene Katarzyna har lagt fant jeg ut at jeg ville jeg prøve likevel. Men jeg hadde tre krav til vippene: 1. de måtte ikke være for lange eller tykke (ettersom jeg har ganske små øyne), 2. resultatet måtte bli naturlig og 3. jeg ønsket å få et åpent blikk.

Katarzyna tilbyr mange forskjellige metoder for å få ønsket resultat og hun hjalp meg å velge metoder og vipper for å få ønsket look. Gud så flink og søt den jenta er! Jeg hadde det kjempebehagelig på salongen og duppet til og med av et par ganger under behandlingen. Da jeg fikk se meg selv i speilet etterpå var jeg så glad og fornøyd at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

Hvis dere også vil ha vippeextensions av Katarzyna får dere 15% rabatt ut mai måned hvis dere sier at dere leser bloggen min! ♥
Besøk gjerne Facebooksiden hennes HER
Sponset behandling


Fordelen ved å ha en blogg i eksamensperioden

Å kombinere blogging og livet som student, er på mange områder ikke alltid like lett. Spesielt nå i eksamenstiden når man egentlig bør, og i varerende grad vil, bruke all tid og krefter på pensum. Det merkes i hvertfall på kristinabe.blogg.no, for her inne er det ganske kjipt for tiden -det skal jeg være den første til å inrømme. Skulle gjerne blogget mer, men det har jeg desverre ikke tid til. Heldigvis er jeg ferdig 27. mai -det skal bli godt!

MEN det må nevnes at det også er fordeler som student i eksamensperioden. Vips så dukker det opp et knippe hentelapper i postkassen, og man kan gå glad og spent til nærmeste postkontor og plukke opp whatever-it-is. Forundringspakker er kanskje noe av det aller gøyeste, og det var nettopp det jeg hentet på ICA her om dagen. "En liten kaffeoverraskelse" fikk jeg beskjed om, men det var jammen ikke bare-bare å få den "lille" esken med seg hjem på sykkel.

Inni var det så og si alt en sliten og hardtarbeidende student kan ønske seg; pledd, kaffe, snacks, kaffekrus og duftlys til sene studiekvelder. Alt sammen pent dandert i en hvitmalt trekasse. Kjempefint å få slik materiell motivasjon tilsendt -den trengte jeg, og nå er jeg helt hekta på vaniljekaffen fra Nescafe. Mmmm!God helg alle sammen♥


Girl gone wild

Her er shoppingen min fra i går og noen andre nye plagg i skapet. Jeg gikk litt amok, men nå var det lenge siden jeg hadde vært på skikkelig shopping. Dessuten var det litt fortjent nå i eksamenstiden synes jeg. Planen var å kjøpe inn fargerike plagg. Det ble ikke så veldig mye av det, men litt i hvertfall.


Topp fra Bik Bok, strikk fra Gina Tricot, jeans fra Monki


Topper fra Bik Bok


Topp fra Lindex


Topp fra Monki


Hvit bikini fra HM, blå bikini fra Cubus, blå kjole fra Sheinside HER (Jeg har small. Sitter som et skudd -skal vise på senere)


Topp fra Sheinside HER


T-skjorter fra Monki, sko fra Eurosko


Jumpsuit fra Gina Tricot, playsuit fra Bik Bok


Topp fra Sheinside HER


Topp fra Bik Bok


Ringer fra HM og Lindex, joggearmbånd fra HM, blomsterkrans fra Lindex barneavd.


Bacheloroppgaven i box, men mer i vente...

Long time no see!

Endelig har jeg levert bacheloroppgaven, og jeg er så glad det er over at smilet går helt rundt på meg. Det føltes som om jeg ble 20 kilo lettere når jeg gav fra meg to kopier av oppgaven til gutten i UIA-resepsjonen. Det så dog ikke ut som han merket noe, men de var heavy. Til å ha skrevet den på litt under en uke så er jeg kjempefonøyd -fy søren som jeg har stått på de siste dagene. Det aller siste døgnet gjorde jeg ikke annet enn å skrive. Ikke blogget jeg, ikke trente jeg, ikke sov jeg og det var bare så vidt jeg hadde tid til en tur ut på kjøkkenet for å dytte et par knekkebrød i meg. Å lage noe var uaktuelt.

På grunn av døgninga natt til i går har jeg sovet 12 timer i natt. Jeg rakk nemlig ikke sove noe særlig etter jeg hadde levert oppgaven heller fordi jeg skulle på jobb. Men nå er jeg utvilt, frisk og rask. Mye på grunn av et halvt døgn med søvn, men ikke minst fordi jeg har vært på shopping i dag. Jeg var bare nytt til å ha en premie etter bachelorsjauen, men det ble nok litt mer enn jeg hadde planlagt. Skal vise dere innkjøpene i morgen, men nå skal jeg begynne å forberede meg til eksamenslesing som går av staben i morgen. Jeg har nemlig Ex fac eksamen til tirsdag allerede.

 

Er vi flere som sliter oss igjennom en måned med eksamner og oppgaver?


Eksamensperiodekosthold

Eksamensperioden i vårsemesteret er alltid en utfordring. Ikke bare skal man gjennom og helst karre til seg en god karakter på et x antall eksamner mens sola skinner og temperaturen stiger, men man skal også ha den kommende bikinisesongen i bakhodet. Selv synes jeg det å holde trening og kosthold ved like er en kunst i denne tiden og jeg failer i varierende hvert eneste år. I fjor la jeg så og si treningen på hylla hele perioden. Jeg er nemlig ikke noe flink til å konsentrere meg om flere ting av gangen, og trening oppi hele eksamenskjøret blir fort litt for mye for meg. Jeg sier ikke at jeg ikke har tid -for tid er noen man tar seg, men jeg klarer rett og slett ikke å fokusere på flere ting av gangen.

I fjor husker jeg at jeg også strevde veldig med å holde meg til mitt ellers så sunne kosthold. Når jeg satt og leste klarte jeg ikke tenke på annet enn godis og mat og det ble rett og slett vanskelig å konsentrere seg og pensum på grunn av dette. I motsetning til treningen er jeg derimot mye flinkere med kostholdet denne eksamensperioden. Jeg får kanskje ikke trent så mye som jeg ellers gjør, men maten jeg putter i munnen er som den pleier å være og i normale mengder. Forbedringen fra i fjor kan muligens skyldes at jeg ikke lengere fokuserer like mye på kosthold som jeg gjorde i 2013, men har fått et litt mere avslappet forhold til kalorier, sukker, fett og karbohydrater enn jeg hadde den gang. Jeg er med andre ord ikke noen ekspert på eksamensperioden, men jeg tenkte likevel jeg skulle dele noen av triksene mine med dere.

 

4 tips for å unngå utskeielser i eksamensperioden:

♥ Unngå usunne innkjøp

Denne er ganske grunnleggende, men jeg tror likevel det er mange som synes det kan være vanskelig å gå forbi hyllene med freia, nidar og laban når de er på butikken. Selv synes jeg det er ganske lett å unngå usunne innkjøp, det er heller når godisen kommer i hus at jeg bare må ha. Men har jeg ikke kjøpt inn chips, brus og slikkepinner er det heller ikke noe av det jeg finner i skuffer og skap når jeg plutselig får akutt sukkercraving midt i eksamenslesinga.

 

♥ Kjøp inn sunne alternativer

Dette tipset henger litt sammen med det forrige. Det er jo ikke slik at man overhodet ikke skal kose seg i eksamensperioden. Kjøp inn sunn og god snacks som du kan finne frem når du får lyst på noe godt å knaske på til pensum. Jeg synes oppkuttet frukt er helt genialt og i dag har jeg bland annet kost meg med en kjempesøt appelsin kuttet i båter. Nam!

 

♥ Lag skikkelig middag

I disse dager med bacheloroppgavelevering rett rundt hjørnet tar jeg meg verken mange eller lange lesepauser. Likevel er det en pause prøver jeg å ta meg tid til hver dag, nemlig middagspausen. Jeg sørger for å lage meg en skikkelig god og sunn middag  slik at jeg får energipåfyll til å jobbe videre. Dropp de snarkokte nudlene og ferdigmat!

 

♥ Ha noe å drikke på

En annen ting jeg passer på er å ha en kopp te eller en flaske med vann eller Fun saft ved siden av meg til en hver tid. Jeg opplever at jeg ikke får cravings så lett når jeg har noe digg å drikke på. Eneste ulempen er at det resulterer i mange tissepauser.

 

♥ Husk niste

I år sitter ikke jeg på skolen og leser til eksamen, men tidligere semestere og ellers i skoleåret har jeg som fast regel at jeg ikke kjøper mat i kantina. Jeg har med meg en sunn, variert og god niste som jeg har laget hjemme og så er det det den og ikke noe annet jeg spiser. En grei regel å foholde seg til hvis du leser til eksamen på skolen og ikke minst en veldig økonomisk ordning!God helg til dere som har det! Natta♥


Nederst i treningsskuffen

Heisann!

Det er jammen ikke lett å være blogger i eksamenstiden. Jeg pleier ikke ha problemer med å finne ut av hva jeg kan blogge om, men i disse dager må jeg innrømme at jeg sliter litt. Fast dagens antrekk er joggebukser, bh-løs, kattetøfler og tutt på hodet, jeg har ikke tid til å finne på noen sprell på kjøkkenet, men lager det jeg kan fra før av og som dere allerede har sett og fått oppskrift på et x antall ganger tidligere. Nå er det til og med såpass på tampen for innlevering av oppgave at jeg heller ikke kan ta meg tid til trening og dermed har jeg heller ingen "dagens økt" å dele med dere. Det er faktisk andre dagen på rad i dag at jeg ikke trener, og jeg gleder meg enormt til en økt etter bacheloroppgavelevering på mandag. Det blir bra!

I en liten skrivepause her om dagen gikk jeg forresten gjennom alle treningsklærne mine. Jeg fikk ikke lukket skuffa så fant ut at jeg måtte luke ut noen plagg som jeg ikke bruker. Det hjalp ikke så mye for det var ikke stort jeg kunne gi slipp på, men jeg fikk i det minste ryddet i skuffa og brettet alt slik at jeg fikk lukket den. Også fant jeg attpåtil noen freshe treningsplagg helt i bunnen som jeg hadde glemt at jeg eide. Blant annet caprien på bildet under -perfekt til våren!Tights HERFRA og topp fra H&M

Sponset


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits