Dagens antrekk 24.05-13
Crop top fra Sheinside
Jakke og veske fra Lindex
Shorts fra BikBok
Converse sko
Vintage briller
Caio klokke


Gårsdagens antrekk 21.05-12
Bildene er tatt av Jeanett Olsen.
Ny genser fra Madlady HER
Briller fra Ray Ban
Blomsterkrans, bustier og veske fra Lindex
Shorts fra BikBok
Klokke fra Daniel Wellington
Sko fra Jeffrey Campbell


Gratulerer med dagen!


Dagens antrekk 16.05-12
Bildene er tatt av Jeanett. Bloggen hennes finner dere HER.
T-skjorte fra Sheinside HER
Jakke og jeans fra Gina Tricot
Sko fra Ebay
Ringer fra Lindex
Briller fra Ray Ban


Breakfast

God morgen! Denne onsdags morgenen har jeg brukt til å lytte til en roman fra pensum på lydbok. Samtidig har jeg førtært en kjempedeilig frokost. Frokost er så viktig for meg. Helt klart dagens beste måltid og det blir ingen god start på dag en uten en skikkelig deilig frokost. Ironisk nok er det "sult av Knut Hamsun jeg har hørt på under frokosten. Det er ikke mye sult her i gården kan man si, nå er jeg stappmett!

Frokost:
♥ 2 rugsprø med 1/2 most avocado og kyllingpålegg fra Prior
♥ Kokt egg
♥ Bolle med vaniljeyoghurt (mild), cottage cheese (mager), banan, druer, eple og hjemmelaget musli
♥ Kopp med grønn te, mint

Ha en fin-fin dag snuppår!


Nytt for neglene

God kveld ♥
I kveld steller jeg negler. Egentlig er det en del av 17. mai forberedelsene mine, men til vanlig holder ikke mine nylakka negler i mer enn noen timer. Derfor har jeg etter tips fra Ina (med verdens fineste negler) på jobb handlet inn masse fint fra Essie. Akkurat nå har vi tilbud på Essieneglelakker på Lindex, så da har jeg selvsagt hamstret inn både farger og forsterkere. Håper disse kan gjøre underverker med neglene mine og gjøre at de kan holde seg fine noen dager. Jeg har bestemt meg for å ha rosa negler på nasjonaldagen. Vesten min er rød, men ettersom jeg har både rødt og rosa i skjerfet mitt så tror jeg det kan bli fint. Her er mine Essieprodukter og ny neglefil i herdet glass, alt fra Lindex:Liker dere Essie?


Oppskrift: Vaniljegrøt (protein)

God morgen♥
Nå er jeg tilbake for en stund. Jeg er ferdig med to av fire eksamner. De to skriftelige er i boks, men det gjenstår fortsatt to muntlige i begynnelsen av juni. Av de som jeg er ferdig med har en gått bra og en gått mindre bra, så jeg er i grunn helt passe fornøyd. Fortiden er jeg forkjøla så det blir lite trening desverre. Til gjengjeld har jeg begynt å gå tur med pensum på lydbok. En genial måte å studere på. Jeg prøvde først å ligge på sofaen med lydbøker, men det var umulig å holde seg våken.

Jeg er også tilbake på jobb og det var kommet inn utrolig mye fint siden sist. Så da fikk jeg shoppet litt og det trengtes faktisk! Jeg vil forresten anbefale dere min nye favoritt frokost/lunch denne morgenen: protein havregrøt med vaniljesmak. Diiiigg og veldig mettende! Her er oppskriften jeg bruker for en porsjon:

♥ 2 dl vann
♥ 1 dl melk
♥ 2 dl store havregryn (eller små, jeg bruker helst store)
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 1/2 ts salt
♥ 1 ss sukrin (eller sukker)
♥ 2/3 scoop vaniljeproteinpulver

Slik gjør du:

1. Kok opp vann, melk, vaniljesukker, salt, sukrin og vaniljeprotein i en gryte. Rør ut klumper så godt det lar seg gjøre.

2. Ha i havregrynen når det koker og rør om til konsistensen er passe tykk.Vips, en deilig og mettende frokost eller lunch!


Finn en pink ticket og vinn shoppingtur til New York!

Heihei♥

Har dere hørt om Libresses nye kjempespennende konkurransse? Nå kan shoppingelskende jenter over hele landet konkurrere om å vinne shoppingturer til New York. Libresse har nemlig gjemt pink ticets i Libressepakkene i butikkene rundt om i landet. Hvis man finner en ticket kan man enkelt registrere den på Libresses Facebookside HER og være med i trekningen av to shoppingturer for 2 personer til New York. Hvor fantastisk hadde ikke det vært? Jeg skulle i allefall gjerne tatt en tur tilbake for å shoppe det jeg ikke fikk handlet i California og Florida i påsken. Hadde vært helt perfekt!

For de ekstra shoppingglade så er der også nå ukentlige konkurranser på Libresse sin Facebookside HER hvor man kan vinne shopping på Nelly.no for 1000 kr. Så da er sjansene for å vinne litt shopping ENDA større. Hvor digg hadde det ikke vært med litt nettshopping nå som vår og sommermoten ankommer?!

For å holde dere oppdatert om kampanjen eller hvis dere ønker nærmere detaljer om konkurransen anbefaler jeg at dere tar en titt HER.

Lykke til da dere♥

Annonse

 


@kristinabergsvik

Jeg er tilbake på bloggen etter min sist skriftlige eksamen som jeg har til mandag. I mellomtiden kan dere jo følge meg på Instagram!


Little miss busy
Ikke lett med eksamner, jobb, blogg og trening på en gang...


White mood

Det går mot lysere tider og lysere klær. Min gardrobe domineres helt klart av sorte plagg for øyeblikket, men nå må de vike plassen for lyse vår og sommerklær. Jeg gleder meg masse til å kunne gå i shorts, topper, kjoler og kanskje særlig hvite plagg. Hvitt er så elegant og minemalistisk og i vår og sommer kan det se ut som "all white" blir en hit. Jeg plukket ut noen hvite favoritter fra Trendsales til et Moodboard for noen uker siden. Under ser dere resultatet som kanskje kan være til inspirasjon for vår/sommergarderoben. Det er så mye fint å finne på Trendsales og jeg anbefaler dere også å ta en titt HER. For å handle favorittene mine eller skatter dere finner selv er det kjempeenkelt å opprette en gratis brukerprofil på Trendsaes HER, og så er det bare å shoppe løs!


Mine hvite favoritter fra Trendsales.


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits