Tilbake for vedlikeholdsbehandlingHallo dere!
Mye å gjøre i disse dager i forhold til skole og forberedelser til bursdagfeiringer i helgen. Jeg fyller nemlig 23 i morgen (ææææ det er så mye, vil ikke!). I kveld skal jeg og Simen feire med god mat, i morgen etter jobb skal jeg ha bursdagparty med et knippe fine venninner og på søndag kommer familien. Mye som må forberedes, bakes og gjøres rent med andre ord. Men blir tidenes helg for min del da!

På tross av mange baller i lufta rakk jeg en tur innom Nina hos Klinikk Nina på Helsehuset, for min første Eximia-vedlikeholdsbehandling. Jeg skal nemlig ta Eximiabehandling en gang i måneden framover for å opprettholde både indre- og ytre resultater etter endt kur. Som dere ser på bildene under er jeg ikke like markert nå som rett etter Eximiakuren. Jeg velger å skylde på en litt crazy påskeferie med mildt sagt mye godis. Men jeg tror det stort sett er snakk om vann i kroppen for etter bildene å dømme er jeg same size som rett etter kuren. Bare litt mindre markert.


Eximia etter første vedlikeholdsbehandling, en måned etter endt kur. (Ja, jeg frøs :-P)


Bildet t.v: rett etter endt kur. Bildet t.h: etter første vedlikeholdsbehandling, en måned etter endt kur. Som dere ser litt mindre markert nå etter en påskeferie med mye mer sukker enn jeg vanligvis får i meg. (Og et litt annet lys)Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Facebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset


Crop !t

I vår og sommer kommer jeg til å være crop-toppens største fan. Hva med dere?


Blomstertopp HER, cross-top HER


Topp HER


T-shirt HER og mesh-top HER

Sponset


Påske på hytta

Hallo ♥

Årh, for en fantastisk påskehelg jeg har hatt, håper dere også har kost dere masse!
Jeg har tilbrakt tre dager på Hytta på Gautestad i nydelig solskinnsvær. Jeg har gått mange mil på ski, spist mange kilo godteri og ikke minst spilt masse spill i skikkelig god påsketradisjon. Jeg er faktisk overrasket over hvor bra påskehøytiden faktisk er. Det kunne jeg jammen ikke huske! Jeg tror jeg digger den like mye som jul faktisk. Hvertfall når værgudene trår såpass til!

I løpet av helga har jeg faktisk fått en helt enorm skiglede. Jeg har alltid likt å stå på ski, men denne påska føler jeg at jeg har blitt skifrelst. Hadde det ikke vært for at jeg har slitt med søvnen de to siste nettene, fordi armene mine værker hadde jeg gått enda mer, og kanskje til og med blitt en dag ekstra. Det ble dog 4,4 mil til sammen på meg, og etter mine armer å dømme fikk det holde denne helga. Håper dog det gir seg av seg selv ganske fort, for jeg har masse skolearbeid som må gjøres og jeg hater å gå til legen!


Første skitur fredag kveld da jeg og lillesøster kom opp på hytta. Skrytebilde på toppen av Høna-fjellet.


Så vidt vi rakk å komme oss hjem før det ble mørkt.


Skitur påskeaften: Jeg, lillesøster, tante og fetter Håkon på tur i helt nydelig vær. Finse anorakk, buff og Kollen pannebånd fra Twentyfour. Ray Ban solbriller fra Junkyard HER i sølv, utsolgt i gull. (sponset)


Lite panorama.


Brukket arm er ingen hindring når man er supergod på ski!


Lillesøster vågal i april.


Scrabble with a view på terassen.


Påskeaftens andre skitur med pappa. Skiheadstand i solnedgangen.

Håper dere har hatt en helt magisk påske alle sammen ♥


Antrekk 02.04-15


Nye sko fra Boozt HER (annonselenke)
Veske og skjorte fra Lindex
Jakke fra Sheinside HER
Solbriller fra Monki
Slengbukser fra Gina Tricot


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits