Gårsdagens antrekk 30.04-14
Topp, shorts, veske og blazer fra Lindex (herregud, haha)
Sneakers fra New Balance HER
Ray Ban folding Wayfarer (vanlig Wayfarer HER)

Sjekk ut Jeanett sitt antrekk HER!

Ad.links


Fargerike favoritter

I det siste har jeg kikket litt etter nye tights og gud så mye fint og fargerikt jeg har funnet. Nettbutikkene tar inn så mye fresht nå til vår og sommer og litt nytt i treningsgarderoben gir meg skikkelig motivasjonsboost og lyst til å trene. Her er seks fargerike favoritter akkurat nå:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Ad.links


Innelesing og utetrening

Heihei!
I dag har jeg hatt siste veiledningstime før jeg skal levere bacheloroppgaven min om bare seks dager. Jeg har fått litt troa nå og håper faktisk ikke bare at jeg står, men at jeg kanskje til og med kan karre til meg en C for eksempel. Det hadde vært helmax! Det er på grunn av oppgaven at det blir litt tynt med bloggoppdateringer for tiden. Jeg prøver å prioritere den i første rekke i disse dager og så følger blogg og trening ganske jevnt etter det.

I går var jeg på gruppetimen Spicheren Challenge. En helt genial time med intensiv sirkeltrening der jeg føler jeg får gitt alt. Timen var utendørs i går og det var utrolig digg å trene i frisk luft i stedet for inne i gymsalen der timen vanligvis holdes. Påvirket av det upåklagelige været fikk jeg innmari lyst til å ta årets første løpetur i shorts så jeg og Simen jogget 4 km i Jegers etter timen. I dag er været som i går og etter en hel dag med skriving og veiledning prøver jeg å friste noen med et lite knippe bakkeintervaller. Hvis ikke blir det nok en joggetur for å trene inne frister overhodet ikke.
Også har jeg funnet frem blomsterkransen da... fra Cubus :-)


Fellestrening i narviga

Hvis ikke dager som denne solfylte søndagen kan kalles en sommerdag så vet ikke jeg. Er det dette som er global oppvarming? Jeg kan i hvertfall ikke huske at det noen gang har vært så varmt i apirl før. Ikke i mai heller for den saks skyld. Egentlig så må man jo bare synes at 27 grader i april er helt fantastisk, men som student i en hektisk eksamenstid kan tidlig sommer også være en ulempe. Det er jammen ikke bare-bare å sitte inne og konsentrere seg om morfologi og ortografi når man har mest lyst til å spille sandvolley på stranda og spise solo-is. Det fikk jeg kjenne på i dag. Optimistisk forsøkte jeg meg med laptop, bøker, papirer, pennner og tusjer ute på verandaen, men med papirer som blåste bort, nabobarn som lekte høylytt og en nabo som spilte ABBA-låter måtte jeg legge hele prosjektet dødt og sette meg inne.

Men så har jeg fått kost meg litt i sola likevel da heldigvis. Jeg har nemlig vært på fellestrening i Narviga her i Kristiansand. Disse treningene er helt gratis og for alle som ønsker å delta. De  arrangeres hver søndag klokken 12 og jeg vil anbefale alle å komme å prøve. Et kjempebra tilbud! Det var nesten 40 som møtte opp denne søndagen og vi fikk  svetta skikkelig fra oss i solsteken. Mer info om fellestreningene på søndag finner dere HER.

Les mer om gratis fellestrening i Narviga HER!


Colorful capri


Nike pro capri HER

Ad.links


Dagens antrekk 26.04-14


Kjole fra Sheinside HER
Trenchcoat fra H&M (lignende HER)
Cardigan og veske fra Lindex
Sneakers fra New Balance HER
Briller fra Ray Ban (lignende HER (jeg har Wayfarer folding))


Fargerik bursdagsgave fra USA

I år fikk jeg en litt sen men veldig fin bursdagsgave fra USA. Lillesøster Amanda har nemlig snart vært et år på utveksling over dammen og jeg fikk både bursdagsgave og påskeegg i posten av henne. Amanda er en av de mest omtenksomme jeg kjenner og så er hun kjempeflink til å kjøpe gaver. Jeg får alltid gaver som om jeg skulle ha valgt dem ut selv. I år fikk jeg en morsom minion-singlett, en kjempesøt pyntegjenstand med en søsterquote og den knallfine Nike Pro shortsen på bildene under.

Om bare litt over en måned skal jeg reise til USA og besøke henne. Gud som jeg gleder meg til å se henne igjen! Har savnet henne skikkelig her hjemme og kan nesten ikke vente til å se hvor hun har vært det siste året. Ikke minst så ser jeg frem til å shoppe løs sammen. Iiiiih!! Må bare gjennom noen grusomme eksamner og en bacheloroppgave først.

Jeg har forressten endelig begynt å få litt muskler i beina mine! *kjempestolt* :-DNike pro shorts og treningsBH


Dagens lunch

I dag har jeg for en gangs skyld vært en flink student. Helt siden jeg kom hjem i formiddag har jeg jobbet iherdig med bacheloroppgaven. Desverre kom jeg litt sent i gang fordi jeg sov hos kjæresten og da er det ikke bare-bare å komme seg opp. I tillegg skal jeg på jobb om bare et par strakser så det ble alt i alt ingen lang lesedag, men den var som sagt i det minste effektiv! Flink student men altså ingen flink blogger og heller ingen trening på meg i dag. Heldigvis husket jeg i det minste å ta bilder av dagesn lunch slik at jeg har et lite mattips å dele med dere.
Knekkebrød med stekt spekeskinke, speilegg og grønnsaker til. Synes det er helt genialt å bruke spekeskinke som bacon!

Blogges!


Jeg tester Dentway white strips

I går fikk jeg de kjempepopulære Dentway white strips hjem i posten. Jeg er så spent på disse tannblekingsstripsene da jeg har hørt enormt mye bra om dem og jeg har allerede hatt første behandling i dag. Jeg skal ta en behandling om dagen hver dag i 7 dager fremover og forhåpentligvis ender jeg opp med tidenes hollywood-glis etter en uke. Ingenting er som en hvit perlerad når sommeren kommer og man i tillegg får litt farge på huden.

Jeg skal selvsagt oppdatere dere på resultatet etter en uke med før- og etterbilder. Før-bildet får dere allerede og hvis noen av dere også ønsker å teste Dentway så kan white stripsene kjøpes HER for 445 kr.


Før bruk av Dentway


Dentway white strips HERFRA

Sponset/Ad.link


17. mai inspirasjon

Det nærmer seg nasjonaldagen og det kan være lurt å være tidlig ute med årets antrekk. Selv har jeg bunad, men jeg husker stresset med å finne den perfekte 17. mai kjolen fra tiden før jeg fikk den. Det var alltid full panikk i siste liten så derfor tenkte jeg at jeg skulle minne dere på det med en liten inspirasjons-kollage. Kanskje finner noen drømmeantrekket? Ikke mist så er det de fineste kjolene som blir utsolgt først så her er det er ingen tid å miste.

 

Kjole HER, lipgloss HER, jeansjakke HER og sko HER
Kjole HER, briller HER, sko HER og leppestift HER

 
Neglelakk HER, sandaler HER, kjole HER, armbånd HER og veske HER
Veske HER, sko HER og kjole HER


Ad.links


Frokostfavoritt

Hei på dere og god morgen!

Nå har jeg satt med ved middagsbordet som i disse tider er dekket med ordbøker, papirer, pensum og penner i anledning oppgaveskriving. I dag er det bare 11 dager til den skal leveres og jeg ligger midlt sagt dårlig an. Heldigvis jobber jeg best under press så jeg håper jeg kommer i mål dnne gangen også.

I dag har jeg foreløpig ikke begynt skrivingen for først skal jeg oppdatere bloggen og nyte favorittfrokosten min. Frokosten består av alt det jeg har inne av digg innen kategoriene frukt, bær, nøtter, korn og frø. Så heller jeg yoghurt naturell over og tilsetter eventuelt cottage cheese før jeg blander sammen og topper med kanel eller honning. En fantastisk start på dagen og mye mulig det jeg oftest spiser til frokost. Prøv det ut da vel!Håper dere får en fin onsdag alle sammen♥


SKLZ: Barrel rollerJeg hadde aldri trodd jeg skulle si (eller skrive) dette, men jeg har faktisk begynt å rulle. Den siste uken har jeg testet massasjerullen SKLZ Barrel Roller som selges hos Individu og jeg har offesielt blitt bitt av rullebasillen jeg også. Jeg drar den gjerne frem på kveldstid og ruller mens jeg ser på TV eller serie. Foreløpig følger jeg et nybegynnerprogram med ett knippe øvelser som fulgte med rullen. Kjempepraktisk da jeg ikke hadde peilig fra før av. Det var enkelt å sette seg inn i rullingen med programmet som fulgte med, men jeg var ganske overrasket over hvor vondt noen av øvelsene faktisk gjorde. Men det er uten tvil en sånn god-vond følelse som man blir helt avhengig av. Jeg digger det!

Fordeler med egenmassasje:
♥ Avspenne stram og spent muskulatur
♥ Restitusjon
♥ Økt bevegelighet

Her er øvelsene jeg gjør:

SKLZ Barrel Roller HER, Under Armour Victory tank HER, Röhnisch Lydia Shape tights HER

Nå er SKLZ Barrel Roller en av ukens tilbud hos Individu. Kjøp den HER for kr 499!

Sponset


Infinite love necklaceDogeared smykke fra Image Kristiansand


Påskeferie i Skien

I går kveld kom jeg hjem fra noen kjempefine dager med påskeferie hjemme hos kjæresten min i Skien. Herrefred så fint jeg har hatt det og for et legendarisk påskevær -jeg har nesten fått litt sommerfølelse faktisk. Jeg hadde med meg både kamera og aceren i bagasjen, men det var ingen av dem som ble tatt i bruk denne helgen. Jeg må ærlig inrømme at det er litt deilig å ta litt bloggfri i blandt, men dere finner meg jo alltids også på instagram: @kristinabergsvik

I helgen har det derimot blitt tid til både innetrening på Elixia og utetrening med trappeløp i påskesola. Fredagskvelden tilbringte jeg og Simen på sofaen med påskekrim. Dvs. vi så resten av Forbrytelsen 3 som vi begynte på litt før påske. På lørdag var jeg faktisk på travbane for første gang i mitt liv. Det var helt sinnsykt vær, god stemning og kjempemange fine folk. På kvelden dro vi til Robin for alkohol, grilling og kubbespill. Vi satt faktisk ute under varmelamper helt til vi dro på byen, så nå føler jeg sommeren en rett rundt hjørnet. Kjempegøy påskeaften!Gradestokken på kjøkkenet viser 17,5 grader i skyggen, men nå skal det skrives på oppgave. Ufrist!


Lasagne ala Kristina

Jeg har aldri laget lasagne i mitt liv, men pleide å like det ganske godt før da jeg spiste pasta. Etter at jeg sluttet å spise pasta har jeg heller ikke smakt lasagne, og selv om det aldri har vært en favorittrett fikk jeg plutselig veldig lyst på det her om dagen. Derfor har jeg tenkt litt på å lage min egen sunnere versjon uten pasta og uten så mye ost. I dag slo jeg til på kjøkkenet og jammen ble det ikke tidenes suksess. Utrolig hva man kan få til med et lite stykke fantasi og diverse matvarer -knalldigg om jeg får si det selv!

Dette brukte jeg (ca 2 sultne personer):
4 speltlomper
karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
ca 1 boks cottage cheese
Litt havremel
Litt ekstra lett melk
Et lite stykke ost

Slik gjorde jeg:
♥ Skru ovnen på 175 grader og stek først kjøttdeig. Jeg brukte kjøttdeigrester fra tacoen.
♥ Så laget jeg to sauser i hver sin gryte: Jeg varmet opp en kjøttdeigsaus av kjøttdeigen og en boks hakkede tomater, og en ostesaus med lettmelk et par spiseskjeer havremel og en bit gulost. Jeg lot de to grytene småkoke  og rørte i ostesausen til ostebiten var helt smeltet. (Det kan være en god ide å bruke revet ost så tar det ikke så lang tid.)
♥ Nederst i en ildfast form la jeg et lag med speltlomper (2 stk), så et lag med halve kjøttsausblandingen, så et lag med halve ostesausblandingen, så et lag med cottage cheese. Så la jeg et til lag; først lomper, så kjøttdeig, så ostesaus, så cottage cheese og til slutt toppet jeg det hele med et lite dryss krydder (chilli explotion).
♥ Jeg satt formen inn i ovnen og lot den stå i ca 10 min før jeg tok den ut og spiste den sammen med cherrytomater og mager kesam.
Prøv gjerne oppskriften og fortell meg hva dere synes :-D


On top of my wishlist

Jeg har hatt lyst på en Michael Kors veske en stund nå og tenkt mest på å skaffe meg en av de enkleste og minimalistiske modellene. Jeg synes mange Michael Kors vesker er litt for mye av det gode med lenker og annet bling og dill, men de to modellene på bildet under synes jeg derimot er rålekre, tidløse og enkle. Jeg vil kjøpe svart fordi jeg elsker svart og svart går til alt. I tillegg er det favorittfargen min nest etter rosa og lilla, men rosa og lilla veske er selvsagt uaktuelt, hehe.

Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe meg veske når jeg skal til USA om litt under to måneder, men nå har Nelly nettopp fått inn begge modellene jeg har så lyst på HER. Derfor ble jeg ble veldig usikker på om jeg bare skulle slå til med en gang eller vente. Er det noen av dere som vet om de skiller så mye i pris i USA og Norge? Og hvilken av dem liker egentlig dere best?

Michael Kors vesker HER

Ad.links


"Trene-på-kvelden-typen"

Nå hadde jeg egentlig bestemt meg for å droppe trening i dag, men så plutselig fikk jeg så innmari lyst på en liten bryst og tricepsøkt. Merkelig det der, men like greit ettersom jeg skal besøke min kjære i Skien i helgen og det derfor neppe blir så mye styrketrening på oss.

Egentlig kan jeg ikke fordra å trene om kvelden. Det har litt med hvilken type mennesker og antall mennesker som er der på kveldstid. Den typiske trene-på-kvelden-typen som tar med seg treningsbagen inn i lokalet og bruker den til å holde av et apparat mens han trener på et annet. Blir skikkelig fyrt av sånne folk. I tillegg synes det er helt grusomt å stå i kø når jeg skal trene -utrolig demotiverende! Men siden det er påskeferie satser jeg på få folk.

Utenom min lille Skien-ferie skal jeg bare konsentrere meg om bacheloroppgaven nå i påska. Jeg prøvde å gjøre det litt koselig med gule blomster og stearinlys og tok noen stemningsfulle bilder. Det var ikke så stemningsfullt som det ser ut som for å være ærlig.. Vasen fikk jeg av tante Lise til bursdagen og fatet i tre har far laget. Synes de er sååå fine begge to!

God påske til dere alle sammen ♥


Bli bedre på pullups!

Pullups er en av favorittene mine når jeg trener rygg. Jeg synes det er en god følelse når jeg klarer å løfte sin egen kroppsvekt. Som oftest pleier jeg å bruke et tynt strikk når jeg trener pullups for da klarer jeg litt flere repetisjoner og sett. I dag ble jeg derimot nyskjerrig og skulle se hvor mange jeg kunne klare uten strikk og med full kroppsvekt. Jeg klarte 8, men formen var ikke helt på plass i dag så jeg skal teste senere i uken også. Håper kanskje jeg kan klare i hvertfall en ekstra på en god dag. Et av årets nyttårsforsett er nemlig å klare 10 pullups med egen kroppsvekt så da har jeg noe å jobbe mot!

Hvis dere også vil å bli flinkere på pullups eller kanskje trener for å klare deres første pullup har jeg 3 ganske grunnleggende, enkle (og kanskje også selvsagte) tips til dere. Jeg er ingen pullup-ekspert selv, men jeg tror disse kan komme godt med på veien til å klare flere pullups.

3 tips for å bli bedre på pullups:
♥ Øve øve øve. Det er en kjent sak at dersom man ønsker å bli god i noe må man øve på det. Med andre ord bør du gjøre pullups for å klare pullups. Kan du likevel enda ikke ta vanelig pullups finnes det noen alternativer. Du kan for eksempel ta pullups med strikk eller ved hjelp fra en treningspartner som hjelper å dytte deg opp. Du kan også ta negative pullups.

♥ Bli sterkere! Hvis du ønsker å klare flere eller din første pullup sier det seg selv at du bør bli sterkere. Du kan øve på selve pullupen slik som jeg foreslo i første punkt eller du kan generelt fokusere mer på rygg når du trener styrke. For eksempel roing med kroppsvekt, ettarmsroing eller nedtrekk. Prioriter ryggøkter oftere hvis du vil klare flere pullups.

♥ Kosthold. Jo mer du veier jo mer må du løfte når du tar en pullup. Få orden på kostholdet, spis nok, sunt og proteinrikt!


Her trener jeg pullups med strikk.
Hvor mange pullups klarer dere med egen kroppsvekt?

Six Deuce bursdagsgave

Jeg har hatt lyst på Six Deuce tightsene i en evighet og til min store overrasskelse så fikk jeg dem av min kjære til bursdagen. Ble så glad! De var dødsfine og ikke minst så satt de som et skudd i XS. Hadde jeg skulle bestille selv hadde jeg bestilt M fordi alle sier at tightsen er veldig liten i størrelsen og at du må gå opp to størrelser. Vel, det er jug. Jeg vil påstå at de er omtrent som 2XU tightsene.

Selv om tightsene er dødsfine og ikke minst utrolig behagelige å ha på så er det et lite minus. De fliser seg veldig fort opp. På det nederste bilde ser dere hvordan min tights så ut etter bare en trening. Det var markløften og det ru området på stanga der du holder som gjorde det. Litt kjipt. Hadde det ikke vært for dette så hadde jeg kjøpt alle modeller tror jeg.


Fikk nye treningstights fra kjæresten til bursdagen.


Utrolig fine og helt perfekt passform.


Desverre fliset stoffet seg opp veldig fort.

Har dere prøvd tightsene?


Babyblue craving


Nike Air Max HERFRA

Ad.link


Skolesøking og påskeegglaging

Heia dere!
Denne mandagen har så langt gått til papirarbeid, regninger og skolesøking. Kjipe greier med andre ord, men det er deilig å få slikt unnagjort i begynnelsen av uken. Jeg har faktisk sendt inn hele 3 skolesøknader i dag fordi jeg er så usikker på hva jeg skal studere videre. Jeg har sendt inn en søknad på Samordna opptak med hele 10 ønsker og to interne søknader på UIA. Dere må for all del ikke glemme SØKNADSFRISTEN som er i morgen, og hvis dere er usikre som meg vil jeg anbefale å sette opp så mange aktuelle ønsker som mulig. Rekkefølgen på dem kan endres helt frem til 1. juli.

Også må jeg komme med et lite påsketips til dere før jeg drar av gårde på trening: Gled noen du er glad i med et påskeegg. Jeg og Simen utvekslet påskeegg før han dro hjem på påskeferie. Mye koseligere enn å dra på butikken å kjøpe påskegodt selv og dessuten kan man bruke fantasien og ha litt morro når man lager. Jeg kjøpte et digert klassisk egg og fylte det med alt jeg forbinder med påske: Solo, Kvikk Lunch, appelsin, sjokoladefigurer og påskekyllinger. På bunnen la jeg en pose med baconsnacks som jeg vet han er kjempeglad i og så kjøpte jeg en romantisk kjærlighetssjokolade fra Tiger. For å gjøre det litt personlig la jeg med et hjerteformet lapp med en hilsen og rundt egget bandt jeg et bånd med sløyfe. Synes det ble riktig fint og gjennomført :-)


God påske til dere alle!


Bursdagshelg

Heihei!
Håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Det har uten tvil jeg, og jeg føler faktisk at jeg har hatt bursdag 4 dager på rad nå. Bursdagsfeiring med min kjære på torsdag, fødselsdag på fredag, i går feiret jeg mine 22 med den vakre buketten på bildet under og denne søndagen har jeg hatt familieselskap. Men nå er jeg faktisk litt lei av bursdag. Det tar virkelig på å hoste selskaper og jeg ser frem til en ny uke med mine vanlige rutiner, selv om jeg uten tvil har hatt en tipp topp helg.

Her er litt bilder fra gårsdagens feiring:


Vi blogges♥♥


Dagens antrekk 11.04-14

Haha, nå holdt jeg på å skrive 11.04-92 i overskriften her. Det er fordi jeg har bursdag i dag -hurra for meg! Jeg har faktisk aldri vært i så god bursdagsstemning før og dette blir en skikkelig festelig helg kan det se ut som. I går feiret jeg med min kjæreste, i dag får jeg gratulasjoner, på lørdag er det hæla i take med jentene og på søndag arrangerer jeg og papsen familieselskap. Det kommer til å bli så mye kake, kalorier og godis denne hega at jeg tør ikke tenke på det en gang, men er det bursdag, påske og helg på likt så må det jammen være lov til å ta litt av :-D

Her er dagens bursdagsantrekk forresten:


Skinnbukse, clutch, og jakke fra Sheinside HER HER og HER
Loafers fra Jeffrey Campbell HER lignende HER
Solbriller fra Lindex
Tee fra Gina Tricot

Anbefaler dere å sjekke ut Jeanett sin blogg og hennes antrekk HER!

Ad.links


Forskuddsfeiring

Hei hei♥

I dag har jeg vært på morgenyoga og trent bein og rumpe etterpå. Legger ved en instagramvideo fra i dag med en av favorittøvelsene mine for rumpe. Kjempefin å ta litt mot slutten av økta etter de tyngste øvelsene, men helt grusom hvis du for eksempel har luft i magen eller må litt tisse. Haha! Siden trening har det derimot ikke vært noe særlig tak i meg, men jeg skal love å være flink student et par timers tid etter jeg har publisert dette blogginnlegget.

I kveld derimot skal jeg ikke være flink til noe som helst. Jeg har nemlig bursdag i morgen og skal feire dagen med min kjære allerede i dag fordi han skal hjem til Skien i morgen. Vi skal utveksle påskeegg, se film og ut å spise på en restaurant som heter Tilstede. Det er ikke ofte vi er ute å spiser så jeg gleder meg masse og har dessuten lenge hatt lyst til å teste ut restauranten. Jeg har hørt så enormt mye positivt om Tilstede og de har kun mat laget fra bunnen av med kortreiste, naturlige råvarer. Jeg gleder meg :-D

 Følg meg på Instagram! Der heter jeg @kristinabergsvik ;-)


Min sommerlook: Vinn gavekort på 10 000 kr

Heihei!
Nå kjører Ellos i gang en kjempekul konkurranse der man skal sette sammen sitt eget moodboard med sommerens favorittplagg. Jeg har allerede sendt inn mitt bidrag og det synes jeg dere også bør gjøre. Å sette sammen antrekk er jo kjempegøy og i tillegg kan du vinne kjempefine premier ved å få stemmer på moodboardet du lager.

Premier:
♥ 1. premie: Gavekort på Ellos på 10 000 kr
♥ 2. premie: Gavekort på Ellos på 5 000 kr
♥ 3. premie: Gavekort på Ellos på 3 000 kr

Slik deltar du i konkurransen:
♥ Sett sammen ditt eget moodboard HER med din egen inspirerende og unike sommerlook
♥ Gi moodboarden en kort beskrivelse og fyll in kontaktinformasjon
♥ Del moodboardet ditt på sosiale medier for å få flest mulig stemmer slik at du er med i konkurranssen når juryen velger en vinner
♥ Skynd dere! Konkurransen avsluttes 13. April.

Her er mitt moodboard:

Skjerf HER, grå tee HER, veske HER, hatt HER, tee med tall HER, kjole HER, tee med trykk HER, denimskjørt HER, Converse HER

Hvis dere likte moodboardet mitt hadde jeg blitt helt i hundre om dere ville stemt på det HER :-)

Ad.links


Ray Ban: Clubmaster

Måtte bare innom for å tipse dere om at Nelly har fått inn den kjempepopulære Ray Ban modellen Clubmaster. Jeg har dem selv og elsker dem. Passer til alt og alle og er bare kjempekule. Et av mine favoritt brillepar helt klart! Bestill før de blir utsolgt og møt våren i splitternye shades :-)
Ray Ban Clubmaster HER. Se andre farger og andre brillemodeller fra Ray Ban HER.


Buzy bee

God kveld dere!
Beklager dårlig med oppdateringer her på bloggen, men fremover blir det nok desverre litt skjeldnere enn vanlig på grunn av bacheloroppgave. Det gjelder også treningen som jeg har begynt å utsette til kveldstid etter jeg har gjort bacheloroppgaveplikter. Men ingen fare, det skal både trenes og blogges den kommende måneden, men det blir nok ikke mer enn ett innlegg om dagen altså.

Nå er senga inntatt og jeg og min kjære ser morgendagens episode av Paradise Hotel etter en deilig grønn middag og blåbær og vaniljekesam til dessert. I dag har jeg trent overkropp fordi jeg var så støl etter gårsdagens leg day. Jeg fikk testet ut nye Under Armour shorts fra Individu i går og elsker dem. Ikke gjennomsiktig i stumpen og skikkelig rumpevennelig -perfekt for leg day! Jeg kunne virkelig tenkt meg Under Armour tights også nå for disse var topp. Her er dem:


Topp fra H&M, Shorts fra Under Armour HER

Sponset


Antrekk 07.04-14

Her er noen flere antrekksbilder fra stylingen jeg gjorde for Trendsales:


Trench coat fra H&M (lignende HER)
Topp fra Zara
Jeans fra Top Shop
Veske fra Lindex (lignende HER)
Sko fra Din Sko

Ad.links


7 av 7

Da var ukas treningsøkt nummer syv også i boks -snakker om sprek uke! Klapp på skuldra.
Jeg har som sagt vært på gratis gruppetrening i Narviga her i Kristiansand denne søndagen. Alle som ønsker kan delta, men det var den sporty gjengen på bildene under som stilte til aller første time og det var Matthew som holdt den. Vi fikk kjørt oss skikkelig i duskregnet. Selv om det svei i rumpa etter første del av en økt på 3 deler var det kjempedeilig å bevege seg litt utendørs for en gangs skyld. Jeg hadde det kjempemorro og sliten ble jeg også. Nå skal jeg ta det helt piano resten av dagen sammen med kjæresten som endelig har kommet hjem fra ferie. Vi skal prøve oss på eggemuffins til middag for første gang. Perfekt avslutning på uka dette her!

Dette gjorde vi (forklart av Matthew):

10 min team tire drag

Then...

21 box jumps
1 Hill sprint
15 box jumps
1 Hill sprint
9 box jumps
1 Hill sprint

Then...

As many rounds as possible 10 min:
Run 400m
21 KB Swings
12 Burpees
Team tire drag
Box jumps


Kettlebell swing

Hvis noen av dere også ønsker å bli med på gratis gruppetime på søndagene fremover kan dere finne mer informasjon HER!


Gratis gruppetime for alle og pannekakefrokost

God morgen♥
Nå har jeg nettopp fått i meg en god frokost og skal straks sykle avgårde til dagens trening. Jeg skal på gratis gruppetime som arrageres av Matthew og Magnus i Narviga her i Kristiansand. Timen er for alle som ønsker å delta og skal holdes hver søndag fremover. Hvis dere bor i nærheten og er intressert kan dere finne mer informasjon HER.

Jeg brukte blenderen til å lage proteinpannekaker for første gang etter tips fra Hilde til frokost i dag. Det var så utrolig fort gjort og de smakte også utsøkt! Jeg brukte ikke noen oppsrift for jeg synes i grunn det er gøyest å lage pannekakerøren litt på gefuhlen. Da blir de litt forskjellig fra gang til gang. Men jeg tror jeg hadde dette oppi sånn omtrent:

Ingredienser:
1 banan
1 ss sukrin gold
1/2 ts bakepulver
2 scoop vaniljeprotein
litt havregryn
litt havremel
→ mikses sammen i en blenderVi blogges♥


Summer musthave

Jeg elsker at Nelly Shoes har begynt å komme i størrelse 35. Endelig kan jeg også handle rimelige, trendy sko fra Nellys eget merke. Jeg har hatt planer om å kjøpe Birkenstocksandalene lenge, men har valgt å utsette det til nærmere sommeren. Men så her om dagen dukket plutselig et par kopier fra nettopp Nelly Shoes opp i "siste nytt"-kategorien. De er kjempefine og kommer i både hvit og sort til bare 199kr. De blir nok utsolgt på nullkommaniks til den prisen, så derfor klikket jeg dem hjem i sort med det samme.
Sandaler HERFRA

Liker dere sandalmoten?

Ad.link


Workout of the day:

God helg alle sammen♥
Denne lørdagen har jeg fått svettet skikkelig fra meg med gjengen på bildet over her (pluss et par til). Jeg synes det er kjempegøy og ikke minst motiverende å trene sammen med andre og gruppetrening denne lørdagen passet meg helt ypperlig. Rumpa fungerte som normalt i dag, så da var det bare å kjøre på med en skikkelig intensiv og tung økt eller to ;-) Vi kjørte først en økt som så slik ut:

50 box jumps
50 jack knifes
50 armhevninger
50 burpees
50 ground to overhead med vektskive
50 overhead walking lunges med vektskive

Og så kjørte vi en økt til på 20 min der vi jobbet to og to. Vi gjorde en runde med øvelsene annenhvert. Det vil si at den ene gjorde en hel runde (alle tre øvelser) før den neste startet. Den som ikke jobbet hadde pause mens partneren jobbet. Den som hadde pause heiet og motiverte :-D Dette gjorde vi:

10 hopp din egen lengde
12 squats (med eller uten kettlebell)
Bear crawl frem og tilbake på kortsiden av hallen
→ to og to så mange runder vi rakk på 20 min

Usikker på hvor mange runder vi rakk, men jeg tror kanskje vi hadde gjort 3 runder hver da det hadde gått litt over 5 min. Det viktigste er uansett at vi fikk slitt oss skikkelig ut -og det er det ikke tvil om hvertfall! Her er litt bilder jeg tok mens jeg hadde pause:
Sliten gjeng :-)

Har dere trent i dag?


Stølhetsrekord

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri i mitt liv har vært så støl som jeg har vært det siste døgnet. Stølheten skyldes gårsdagens rumpetrening som ble unnagjort på morgenkvisten, og jeg kjente det allerede i går kveld. Da jeg skulle sove og la meg på ryggen i senga svei det såpass i stumpen at jeg måtte legge meg over på siden for å klare å sove. I dag på jobb har jeg måtte gått ned på et kne for å plukke opp ting fra gulvet og i trapper har jeg gått sidelengs. Deilig følelse, men det som jo er litt kjipt er at det pleier å være dag nummer to som er værst -altså i morgen! Krysser fingrene for at ikke det skjer.

Jeg antar at ettersom jeg kjenner det såpass i dag må gårsdagens økt ha vært en vinner. Derfor planlegger jeg å kjøre den minst en gang i uken fremover. Hvem vet, kanskje jeg får meg en skikkelig booty innen sommeren?

Dette gjorde jeg:
Knebøy: 4*7
Glute kickback i kabler: 4*10 på hvert bein
Gående utfall med kettlebells: 16 steg (8 på hvert bein)*4
DENNE (bare en høyere benk og så tok jeg ballen helt ned og så høyt opp som mulig): 4*10
Hofteabduksjon apparat motsatt vei (med fronten mot setet, holder meg i steteryggen og presser knærne utover): 4*10

Box jumps *10
Jumpsquats med medisinball *10
→ 3 runder


Så en litt random selfie, men er nødt slå et slag for Bjørn Borg sine boksere. Hadde helt glemt hvor behagelige de er! HERFRA

God helg♥

Sponset


Trendsales: Classic chic

Hei og god morgen!
I dag har jeg faktisk en full jobbdag på tapetet før trening og alt annet. Men hipp hurra det er fredag! Det må likes om man skal aldri så mye på jobb.

Jeg er forressten i nyhetsbrevet til Trendsales denne uken. Jeg har stylet noen av vårens hotteste nøkkelplagg, blandt annet trenchcoaten, triovesken og spagetthistropper. Dette er selvsagt plagg du kan finne på Trendsales. Happy shopping!


Finn antrekket HER

Legger ut flere bilder av antrekket i løpet av helgen!

Annonse


CURRENT CRUSH: shades on!

     
1. HER, 2. HER, 3 HER, 4. HER, 5. HERIt's a wrap!

I dag etter yoga en heavy leg day skulle jeg lage meg lunch før jeg satt i gang med skolearbeid. Til min fortvilelse var det liksom ingenting av det jeg pleier å spise som fristet, så da måtte jeg tenke litt utenfor boksen og lage noe jeg ikke pleier. Jeg suprte meg selv hva jeg ville bestilt dersom jeg satt på en cafe med drømmemenyen i hendene, og svaret kom opp med en gang. Det måtte bare bli en wrap med friske grønnsaker og kylling som fristet mest fra en slik tenkt meny, haha. Heldigvis hadde vi alle ingredienser jeg trengte etter tirsdagens storhandel og jeg fikk laget meg en skikkelig god lunch :-)

Dette brukte jeg:
♥ 1 fullkornstacolefse smurt med et tynt lag lettmajones
♥ Purre
♥ Chrispsalat
♥ Cherrytomat
♥ 1/2 avocado
♥ 3 skiver kalkunservelatDet var dagens lille lunchtips fra meg :-D


Röhnisch Shape Lydia

Heisann dere!
Håper alle har hatt en god onsdag, Min har vært ganske kjedelig/vanelig så dere skal få slippe å høre om den. Men jeg tenkte istedet jeg kunne dele treningsøkten min fra i går med dere og dagens Spicheren Challenge time. I går hadde jeg en ren styrkeøkt, men i dag fikk jeg pulsen opp på crossfit-gruppetime. Jeg har også vært på yoga to dager på rad nå og planlegger å komme meg opp til Hatha Yoga i morgen også. Det er så gøy å oppleve at man blir mer og mer bevegelig!

♥ Tirsdagsøkta: Bryst og mage
Benkpress: 4*7
Situpsaparat: 4*15
Flies i kabler: 4*7
TRX crunch med bosu: 4*20
Skråbenk med manualer: 4*7
Egen kombinasjon med 9 forskjellige mageøvelser: *3
Øve på handstand pushups

♥ Onsdagsøkta: Spicheren Challenge-time
400 meter løping
21 kettlebell swing
15 (hopp) pullups
9 burpees
→ 3 ganger

situps
box jumps (på benk)
→ 5 sett av hver annenhvert. Først 50 rep, så 40 rep, 30 rep, 20 rep, 10 rep

Jeg testet forresten ut mine nye treningstights fra Röhnisch i dag på yogaen. Jeg fikk dem i en overaskelsepakke fra Individu.no her om dagen og ble både glad og overasket. Jeg har siklet etter dem lenge og gud så fantastiske de er -jeg tror vi snakker nye favoritttights faktisk. De er utrolig behadelige å hå på og stoffet i dem er kjempemykt og glatt. Ikke minst er modellen midt i blinken! Det beste av alt er dog kanskje fargen. Vannmelon -hvor delikat er ikke det!?


Tightsen kan kjøpes HER

Sponset


Sjakkbrett slip ons

Heihei!
Ville bare innom bloggen mellom dagens yoga og oppgaveskriving for å gi dere et lite tips. Nelly har fått inn igjen sjakkbrett-slip ons'ene fra Vans som tidligere ble helt utsolgt HER. Slip ons er kjempehot i vår og til sommeren og den klassiske rutete modellen til Vans er min favoritt. Jeg synes de er kjempekule og røffe samtidig som de er litt old school. Husker at jeg gikk ikke med annet enn rutete vans på ungdomsskolen. Det er gøy når ting du tidligere har brukt kommer tilbake til motebildet! Disse sliponsene funker til alt: boyfriendjeans, dressbukser, skinnbukser, skater skjørt og ja, til og med til kjole kan jeg se dem for meg -digger dem!
Finn dem på nelly HER

Ad.links


Litt bedre enn i går

Det blir mye kveldsblogging fra meg, men det er fordi dagene går til trening, bacheloroppgave og jobb. Skal prøve å få oppdatert litt på dagtid også, men akkurat nå er det litt mye av alt. Også i dag har jeg trent, jobbet med oppgave og jobbet. I den rekkefølgen! Først var jeg på yoga fra halv 8 til halv 9, og så trente jeg bryst og mage til klokken 10. Når jeg kom hjem arbeidet jeg med bacheloroppgaven fram til jobb klokken to. Jeg var hjemme igjen halv 8 og så hjalp pappa meg litt med selvangivelsen før vi tok storhandelen på Rema 1000. En hard og lang dag, men nå er jeg sprekere, rikere og klokere enn jeg var i går, og i tillegg er kjøleskapet fullt - god følelse!

Men så har jeg en gladmelding til dere: Jeg har nemlig fått tak i en rabattkode dere kan benytte for å få 20% på Reebok shortser hos Individu. Oppgi bare koden "SHORTSBE" i kassen! Jeg anbefaler shortsen på bildene under. Jeg bruker dem masse, de er kjempebehagelige og ikke minst dødskule. De matcher også perfekt til toppene fra Under Armour. Jeg har både topp og shorts i XS og vil si de er ganske vanlige i størrelsen -heller litt store enn små i så fall. Tilbudet varer ut denne uken!
Blå shorts HER, grønn shorts HER, blå topp HER, ferskenfarget topp HER

Husk å oppgi "SHORTSBE" i kassen for å få 20% på shortsene!

Sponset


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits