Proteinshake: Banan & peanøttsmør

God kveld!
I dag har jeg hatt en lang dag på skolen med masse eksamenslesing. Jeg var kjempeflink for en gangs skyld! Det har begynt å gå opp for meg hvor kort tid det fakisk er til eksamen, under en uke! Og etter det er det bare en uke til neste og så er det gudskjelov 3 uker til jeg skal ha to muntlige eksamner også. Planen var å gå videre på nordiskstudiet til neste år, men jeg har ærlig talt begynt å revurdere dette. Jeg skal i det minste kikke litt på restetorget etter andre alternativer. Kunne i grunn tenkt meg å studere noe innen media eller kommunikasjon.

Etter skolen var jeg, Maren, Marte og Synnøve på en vekt i sal-time på treningssenteret. Den var ikke fullt så bra som sist tirsdag, den var perfekt! Derfor ble det litt ekstra mageøvelser før jeg syklet hjem til en himmelsk proteinshake og litt lett underholdning på tv-skjermen. Nå kan jeg nesten ikke vente med å legge meg, Det skal bli så deilig! Ikke noe party natt til første på denne fruen♥


PROTEINSHAKE: BANAN & PEANØTTSMØR
1 frossen banan
1 ss peanøttsmør
4 dl melk
1 scoop vaniljeproteinpulver
Mix alt i blenderen!

God natt mine fine♥


Oppskrift: Hjemmelaget musli/frokostblanding

Her om dagen lagde jeg for andre gang hjemmelaget musli/frokostblanding. Denne gangen kuttet jeg nesten alt sukkeret, men resultatet ble kjempegodt likevel. Derfor er det vel på sin plass å dele oppskriften med dere. Her er den originale oppskriften, men ingredienser kan selvsagt sløyfes eller legges til. Smak og behag! Når jeg lager muslien lager jeg også dobbelt så mye, altså 250 gr smør osv... Den forsvinner kjempefort, så det er greit å lage litt når man først setter i gang.

♥ Smeltes i en gryte
125 gr smør (jeg brukte Vita hjertego lett)
100 gr honning
1 ts kanel
1 ts kardemomme♥ Blandes i en bolle

370 gr store havregryn
75 gr solsikkekjerner
50 gr sesamfrø
50 gr gresskarkjerner
25 gr linfrø
75 gr hakkede hasselnøtter
75 gr hakkede mandler
50 gr brunt sukker

♥ Hell blandingen fra gryta over i bollen med det tørre og bland godt til alt er dekket av blandingen ♥

♥ Bre blandingen ut over to stekeplater og stek på 170 grader varmluft til blandingen er gylden og tørr. Rør innimellom for jevn steking ♥

♥ Stek 75 gr kokosmasse i en stekepanne til gylden ♥

♥ Bland alt når avkjølt ♥Enjoi ♥

 


Finn den rette 17. mai-kjolen

17. mai er ikke så langt unna og det er på høy tid å begynne å tenke på å skaffe seg en kjole til denne spesielle dagen. Selv fikk jeg bunad til konfirmasjonen min, noe jeg er veldig glad for i dag. Det er helt fantastisk å slippe å pønske ut et 17. mai-antrekk år etter år. Det er ikke alltid like lett å finne en passende 17. mai-kjole. På nasjonaldagen bør man ikke kle seg utfordrene, men heller ikke være for stivt pyntet. Under har jeg lagt ut mine kjolefavoritter fra Nelly som jeg tror ville passet godt til 17. mai-feiringen. Dette er rimelige kjoler til under 500-lappen. Da er det ingen unnskyldning for ikke å spare de sexy kjolene med dype utringninger og cut-outs til andre fester.


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER,

Hva synes dere om kjolene? Vet dere hva dere skal gå med på nasjonaldagen?

Ad. links


Finally weekend

Hallo og god helg søte♥
Endelig kom helgefølelsen til meg også etter en slitsom dag. Denne lørdagen begynte med en bein-økt på gymmen med en fin gjeng fra klassen. Jeg trener i grunn ikke bein til vanlig bortsett fra når jeg deltar på treningstimer, og det er stort sett bare en gang i uken. Men for å gjøre lørdagstreningen litt sosial heiv jeg meg likevel med på Martes beinøvelser. Jeg forsto fort at jeg bør legge inn minst en leg-day i uka framover, for jeg var pingle. Etter trening gikk jeg rett til en superhektisk dag på Lindex. Badetøy og Party Perfect kolleksjonen overalt, helt kaos og i tillegg stoppet heisen. Nå ligger jeg rett ut på sofaen med litt snakcs. Ser frem til taco i kveld etter litt eksamenslesing. Har ikke spist taco på lenge!


Ha en fin lørdagskveld!


Dagens antrekk 26.04-13
Jeans fra BikBok
Vintage jakke
Tee fra American Apparel
Flatforms fra Ebay
Solbriller folding wayfarer Ray Ban
Casioklokke
Ringer fra Lindex
Armbånd HERFRA


Music: Workout favorites

For å holde motivasjonen oppe i treningsstudio, og kanskje spesielt når det kommer til cardiotrening, så er det et must for meg med en oppdatert spilleliste på Spotify. Jeg legger til nye sanger på lista mi nesten oftere enn jeg skifter truser og jeg går lei av dem like fort. Noen ganger prøver jeg å unngå å høre på musikk når jeg for eksempel sykler til trening eller steller meg om morgenen, slik at det skal bli litt stas når jeg kommer på mølla og skrur på en helt fersk spilleliste. En sang med litt futt kan gjøre underverker når jeg løper intervaller, og jeg setter alltid opp favorittsangene mine i "kø" når jeg varmer opp før intervallene.

Hvis noen er intressert så finner dere spillelisten jeg bruker HER. Jeg har hatt denne spillelisten sinnsykt lenge, noe de øverste sangene bærer preg av. Men hvis dere scroller nedover finner dere mange nye sanger og helt på bunnen masse snacks fra 90-tallet. Jeg tror jeg er inne i en periode der jeg digger alt med 90-tallet nemlig, inkludert musikk. Hvis dere derimot ikke er intressert i spotify-lista mi, men likevel kunne tenke dere litt musikktips til treningen finner dere mine favorittsanger akkurat nå på bildet under. Håbår det fallår i smag!


Follow min Spilleliste på Spotify HER.


Oppskrift: Hjemmelagde karbonader

Etter en hel dag på skolen og tirsdagens faste crossfitøkt dro jeg rett hjem og lagde meg deilige hjemmelagede karbonader. Det er ikke mange middager jeg kan lage så det går mildt sagt mye i fisk og taco. Av den grunn ville jeg prøve noe helt nytt og heiv meg ut i karbonadelaging etter tips fra Marte i klassen. De ble til min (og min kjæreste og min pappa sin) store overrasskelse en suksess. Det var nok ingen av oss som hadde regna med karbonadene skulle bli så mye mer enn "ok" på første forsøk, men de glei rett ned!

Du trenger:
♥ 400g karbonadedeig
♥ Litt rødløk
♥ Litt vanlig løk (Sånn hvit/gul, men ikke hvitløk liksom?)
♥ 2 egg
♥ Salt
♥ Pepper

1, Hakk løken i ganske små biter, ta alle ingrediensene i en bakebolle og kna dem godt sammen med hendene.

2. Del deigen i 4 like store deler på et bakepapir.

3. Væt fingrene i vann og form en av deigene til en ball før du trykker den ut til den er ca 1 cm tykk. Repeter på alle fire.

4. Stek karbonadene i en stekepanne. Jeg brukte ingenting å steke i, men det må du hvis du har en gammel stekepanne feks.

5. Spis med masse digg tilbehør!Vi blogges, god natta dere!


Dagens antrekk 24.04-13


Jeans fra Cubus, jakke fra Gina Tricot, klokke fra Casio og armbånd fra Lindex.


Dagens antrekk 23.04-13


Bildene er tatt av Jeanett Olsen HER
Jakke og armbånd fra BikBok
Genser fra Gina Tricot
Disco pants fra American Apparel (eller HER.)
Flatforms fra Ebay
Solbriller fra RayBan
Klokke fra Larsson&Jennings HER


Me time

Ligger rett ut på sofaen nå og venter spent på ukas første episode av Paradise Hotel. Det er i grunn litt kleint å innrømme at jeg følger med, og kanskje til og med gleder meg litt, til å skru på Tv'en halv 10 om kvelden, men det er altså sannheten. Jeg hadde i utgangspunktet overhode ingen planer om å se på programmet, men det ble et problem da jeg plutselig ikke hadde noe å bidra med i samtalene i kantina. Da måtte jeg neste ta en titt likevel, og nå går det ikke en eneste ukedag uten Paradise. Jeg heier tilogmed! På Birger så klart.

Det er jammen deilig å hvile litt og titte TV etter en lang dag med trening, skole og jobbvakt. De dagene jeg jobber går i ett for tiden. Fra det ene til det andre! Jeg forlater stort sett hjemmet rundt halv 9 om morgenen og kommer ikke hjem igjen før i halv 8 tiden om kvelden. Ikke rart jeg må stå opp tidlig for å lage niste! Etter en så lang dag er det jammen på sin plass med litt me-time når jeg omsider kommer inn husdøra. I dag har jeg laget en av mine favorittmiddager (ikke at jeg kan så mange), Laks med gulrøtter og cottagecheese. SUPERENKELT og sunt!

Ovnsbakt laks:
1. Laksefilet med fiskekrydder og oppkutta gulrøtter i en ildfast form 10 min på 200 grader i ovnen
2. Cottage cheese som tilbehør

Men nå må jeg vie oppmerksomheten til TV-skjermen. Vi blogges ♥


Intrevaller

Før besto cardiotreningen min utelukkende av langkjøring på mølla eller i lysløypa. Jeg løp mange mil og timer i uka, men nå i det siste har jeg fått skikkelig sansen for å løpe intervaller. Det er venninnen min Maren som fikk meg til å prøve noe nytt og intervallene hun lærte meg fallt helt i smak. Jeg hadde faktisk aldri løpt intervaller før. I disse dager løper jeg langt oftere intervaller enn jeg har økter med langkjøring og jeg håper og tror jeg snart vil merke på kondisen min at jeg nå også trener anaerob utholdenhet. Den største fordelen med intervaller er likevel etter min mening at det er så effektivt, og effektiv trening passer meg midt i blinken nå i eksamenstiden. Slik løper jeg intervaller:
Dagens antrekk 18.04-13

Nå er eksamenstiden her igjen og atter en gang angrer jeg som en ulv på at jeg ikke har jobbet jevnt med faget gjennom hele semesteret. Hver gang jeg starter på noe nytt sier jeg til meg selv at "denne gangen skal du begynne å lese med en gang Kristina", men så gjør jeg ikke det. Jeg har heldigvis vært flink til å gå i forelesninger i år, men på studiet jeg går nå er det veldig store mengder pensum og det er mildt sagt mye jeg ikke har lest som jeg absolutt burde ha lest. Det er altså derfor det går litt ugreit på bloggfronten i disse dager!

Nå skal jeg legge meg, for i morgen har jeg et stramt sjema med trening, skole og jobb fra 8 om morgenen til 7 på kvelden. I disse dager er det i grunn livet like kjipt om det er helg eller ukedager, så det blir neppe noen instaupdate der jeg lovpriser fredag fra i morgen. Men før jeg faller i søvn ville jeg bare vise dere noe nytt jeg fikk i posten her om dagen. I dag gikk jeg nemlig for første gang med min helt nye kåpe fra Sheinside. Jeg har hatt lyst på den kjempelenge og var overlykkelig da den passet.


Ny jakke fra Sheinside HER. Skjerf fra Acne, NYTT armbånd fra Madlady HER, klokke fra Casio, jeans fra Cubus og Converse.


Dagens antrekk 16.04-13


Boy London lue fra Ebay
Boy London genser fra Sheinside HER
Strømper og ring fra Lindex
Casioklokke
Dr. Martens sko


Fanny Lyckman for ESTRADAUR: Disco Pants

Som dere kanskje har lagt merke til er jeg helt frelst av disco pantsene jeg kjøpte på American Apparel da jeg var i USA. Makan til fete bukser har jeg lett lenge etter! Attpå til då er de behagelige å både gå og sitte i. Til vanelig pleier jeg kneppe litt opp når jeg skal sitte nede i bukser med høyt liv (lol), men det er ikke nødvendig i disse. Desverre sender ikke American Apparel til Norge, men jeg kan tipse om discopantsene i Fanny Lyckmans nye kolleksjon som er å finne på Nelly HER.


Rå discopants fra Fanny Lyckman for ESTRADAUR HER. Kr 599.


Dagens antrekk 15.04-13
Foto: Jeanett Olsen
Ny bomber fra Sheinside HER
Discopants fra American Apparel
Armbånd fra BikBok
Sko fra Nelly HER


Black n' white


Sorthvitt bilde av dagens antrekk med min nye jakke fra Sheinside. Dere kan finne den HER. Legger ut flere bilder i kveld.TieDye&Green

Adidas tights HER, Adidas sportsBH HER, Adidas by Stella McCartney sko HER, Nike tanktop HER

Ad.links


Om treningsblogging...

Jeg leser et knippe treningsblogger ukentlig og på disse finner jeg masse god inspirasjon og tips. Likevel irriterer det meg at mange av dem fremstiller alt de skriver om trening og kosthold som fakta. Det sies og skrives mye forskjellig om trening, hva som er effektivt, hva som kan være skadelig, hva du bør spise og hva du bør styre unna. Heller ikke ekspertene er enige, men jeg synes spesielt at man skal være forsiktig når man blogger om trening og tenke på hvor mange som leser det man publiserer. Selvfølgelig er det også treningsbloggere som kan mye og om virkelig har peiling, men jeg tror også det er de som uttaler seg om litt mer enn de burde. Jeg vil derfor anbefale dere til å ikke tro på alt dere leser og hører, men heller prøve å bruke deres sunne fornuft.

Fortiden får jeg utrolig mange henvendelser av dere på både blogg, instagram og mail om jeg kan skrive mer om trening her på bloggen. Jeg synes det egentlig er litt vanskelig å blogge om dette fordi jeg er redd for å skrive noe feil. Likevel har jeg bestemt meg for å prøve å bli flinkere til å blogge om temaet fremover. Det er jo tross alt trening som er min største interesse og som jeg kanskje bruker mest tid på. Først vil jeg likevel bare advare dere om at heller ikke jeg er noen ekspert når det kommer til verken trening eller kosthold. Jeg er svært intressert i trening og sunn mat og har funnet ut hva som fungerer for meg, men jeg har aldri lest en eneste bok om noen av disse temaene og har heller ikke studert idrett. Jeg leser treningsmagasiner, treningsblogger, følger treningsinstagrammere, får tips fra venner og bruker min skjønneste fornuft når jeg trener og velger hva jeg skal spise. Om det er "rett" eller ikke vet jeg ikke og jeg håper derfor dere leser bloggen min med dette i bakhodet.


Instagramprofilen min, kristinabergsvik, handler derimot i stor grad om trening. Her slipper jeg å uttale med i noe særlig stor grad og det føles mye safere. Hehe. Men fremover skal jeg bli flink til å treningsblogge også. Hvem vet, kanskje jeg har noen tips på lager?


Reminder: Bianco Fashion Army

God søndags morgen dere!
Nå skal jeg straks avgårde på trening men jeg ville bare innom for å minne dere på at fristen til å melde seg på Bianco Fashion Army ikke går ut før 1. mai. Som jeg tidligere har skrevet  rekrutterer Bianco en hær av fashionistas over hele norden, der hvert land får sin egen hær. Hæren består av  mellom 60 til 100 utvalgte jenter her i Norge som danner et eksklusivt nettsamfunn. Disse jentene får eksklusivt innblikk i moteverden, ideer til moteblogging og tilbud om VIP-kvelder i samarbeid med Bianco. Det velges også ut Fashion Army Officers og disse heldige jentene får dra på en fashion bootcamp høsten 2013! Høres ikke det spennende ut? Det er som sagt fortsatt mulig å sende inn søknad, det kan dere gjøre HER.

Er det noen av dere som allerede har meldt seg på?
Annonse

Dagens antrekk 13.04-13

I dag har supersøte Jeanett og jeg tatt antrekksbilder sammen. Sjekk ut bloggen hennes HER. Hun har så rå stil!
Genser fra Nelly Issue 1.3
Jeans fra Top Shop
Sko fra Nelly HER
Jakke fra USA
Folding Wayfarer fra Ray Ban


Bikinisesongen rett rundt hjørnet...

Hei hei!
I dag har jeg vært på jobb og der er det ikke noe tvil om at bikinisesongen allerede er i full gang. Jeg føler jeg har stått og hengt opp bikinier i hele dag. Det var utrolig mye mennesker i byen i dag og det virket som om solskinnsværet minnet dem om at det var på tide å gå til innkjøp av årets badetøy. Lindex har et kjempestort utvalg badetøy i år og under på bildet ser dere mine favoritter. Synes faktisk de lignet veldig på noen av Victorias Secrets modeller. Det er som kjent viktig å være tildlig ute med bikinishoppinga for ettersom badetøyet kommer så tidlig i butikkene er alle godsakene revet vekk innen det blir skikkelig sommer. Jeg snakker av ærfaring da jeg selv har gått på en smell flere ganger. Det er ikke morro å måtte bruke den utvaska bikinien fra forrige sesong ett år til.


Bikinier fra Lindex (bikiniene på bildene er fra Victorias Secret). Topper kr 149/99, underdeler kr 99.

Er det flere enn meg som allerede er godt i gang med årets bikinishopping?


Dagens antrekk 12.04-13


Discopants fra American Aperal
Ringer fra Lindex
Dongerijakke fra USA
Dongeriskjorte fra Lindex
Tee fra BikBok
Sko fra Converse


More of USA...

Her kommer noen flere bilder fra USA og nå er det jammen tomt! Det ble ikke mange feriebilder denne gangen, men jeg var vel alt for opptatt med å kose meg glugg.


Utenfor det siste hotellet vi var på.


Mmm... påskefrokost med min kjære.

Tidlig oppe for å slikke sol.


Ut å kjøre. Jeg og GPS'en ble BFFs.


Amish på tur!Lørdagskveld på en folksom takterasse med beerpong, drikkeleker og snacks.
Min 3 bananmilkshake denne dagen. Ikke trygt å ha Ben&Jerrys som nærmeste nabo!!
Going home :-(


It's my damn birthday!


Tilbakeblikk -Antrekkene fra Mars 2013Har dere en favoritt blandt antrekkene mine fra forrige måned?


Innkjøp fra USA

Hei!♥
Hatt en liten bloggpause her. Jeg har vært syk (omtrent) siden jeg kom hjem fra ferie og har ligget rett ut på sofaen alt for lenge nå. Derfor har jeg heller ikke hatt noe blogglyst, men derimot blitt helt frelst av Pretty Little Liars. Jeg har aldri følt meg avhengig av noe som helst før, men dette... Herregud så spennende! Første serien jeg har sett i mitt liv. Likevel vet jeg at jeg helt klart heller burde vært skolen og lest. For ikke å snakke om all den treningen jeg må ta igjen. Jeg har heldigvis blitt ganske bra i løpet av dagen og satser på å gå på skolen i morgen. Treningen får vente til jeg er helt frisk for jeg har ikke tid til at dette fortsetter. Eksamenene nærmer seg skremmende fort!

Mange spurte meg på Instagram om jeg kunne lage et innlegg på bloggen med innkjøpene mine fra USA. Jeg hadde spart opp mye penger så det ble mildt sagt "litt" shopping og jeg tror faktisk jeg er 100% fornøyd med ALT jeg kjøpte. Det er skjeldent, jeg ombestemmer meg ofte! Jeg hadde i grunn ikke tenkt til å lage ett innkjøpinnlegg siden det var så mye, men så gjorde jeg det likevel. Jeg kom plutselig på at jeg hadde en blogg i dag ,og da jeg så meg i speilet forsto jeg at jeg måtte blogge om noe annet enn trynet mitt. Da ble det bilder av innkjøpene i stedet, og fordi jeg hadde pakket ut av kofferten ble det en himla jobb å finne fram alt igjen. Jeg orket ikke ta bilder av alt jeg kjøpte, men jeg tror jeg fikk med det viktigste. Resten var mest gensere, topper, litt undertøy osv.


Bilde1: Ray Ban Clubmaster og folding wayfarer. Bilde2: to Marc by Marc Jacobs deksler og Nike deksel.


Bilde1: Marc by Marc Jacobs laptop etui og skinnlommebok. Bilde2: klokker fra Casio. Bilde3: Marc by Marc Jacobs toalettveske.


Bilde1: Truser fra Victorias Secret (+mange fler) Bilde2 og 3: Bikinier fra Victorias Secret.


Bilde1: Treningsdress fra Nike. Bilde2: SportsBHer fra Nike.

Bilde1: Trenings t-skjorter fra Nike. Bilde2: Treningsshortser fra Nike.

Bilde1: Løpesko fra Nike med lisser fra Foot Locker. Bilde2: Sportsflaske fra Camelbak og iPhonecase til trening.

Bilde1: Jakke fra Zara. Bilde2: Dongrijakke. Bilde3: UGGs fra Ugg Australia. Bilde4: Dongrijakke.

Bilde1: Jeans fra TopShop og discopants fra American Apparel. Bilde2: Discoshorts fra American Apparel og jeansshorts fra Levis. Bilde3: Converse.

Bilde1: Tannblekingsstrips og tannkrem fra Crest. Bilde2: Body butter, lotion, au de toilette (x2) og eyeliner (x2) fra Victorias Secret. Neglelakk fra OPI.

Hva synes dere?


Døgnrytmen

(Ikke) God morgen!
Det er jammen ikke lett å snu døgnet tilbake. I går våknet jeg kl 2 på dagen og jeg fant ut at jeg bare ikke kunne la det skje igjen. Egentlig har jeg blitt sånn halvveis A-menneske det siste året og jeg har alltid på vekkerklokke både hverdager og i helgene. Jeg kan ikke fordra å sove lenge for da føler jeg at jeg ikke får noe ut av dagen. Jeg pleier heller aldri slite med å få sove slik jeg har gjort de to siste nettene nå etter USAturen. Gleder meg til å få døgnrytmen tilbake og satser på at den er på plass til mandag for da begynner virkelig hardkjøret både med trening og eksamenslesing. Gruer meg spesielt til sistnevnte.

Selv om jeg har satt mandag som startdag for å finne tilbake gode rutiner etter en slapp ferie, begynner jeg så smått i dag med en treningsøkt og litt lesing før jobb. Egentlig skulle jeg ha vært på mølla for 5 minutter siden så nå må jeg slutte å somle og hive meg til første stopp, trening. Vi blogges!
Her er nisten jeg har laget til i dag. Det var litt tomt i skapene her hjemme, men jeg klarte å skrape sammen noe deilig jeg kan glede meg til etter trening.


Insta easter


Follow me: kristinabergsvik ♥


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits