Antrekk 31.03-16
Kjole fra Choies HER (sponset)
Sko fra Nelly.no
Veske fra Lindex

Foto: Tom Høgstøl


Siden sist...

Hallo! Nå må jeg innrømme at det begynner det å bli en god stund siden det har skjedd noe her på bloggen. Men har jeg sluttet å blogge helt? Neida, jeg har bare vært veeeeldig opptatt i det siste. Kall meg gjerne dårlig blogger, men skal hilse å si at jeg har vært en sabla god livsnyter siden sist. Jeg føler jeg har fått så enormt mye ut av denne vinteren, og mye takket være studiet jeg går på. Jeg har fått oppleve så mye gøy på idrett årsstudium av nå lurer jeg faktisk på å ta master i faget.

Dette har jeg gjort siden sist:

Alpinkurs i Hemsedal

Jeg har vært en uke med idrettsklassen på alpinkurs i Hemsedal. Der fikk jeg prøvd meg på både alpint, snowboard og telemark og alle tre falt godt i smak selv om jeg kun har stått på brett tidligere. Det var kjempegøy å prøve noe helt nytt med veiliening fra gode intruktører. Været var dessuten helt upåklagelig og stemningen knallbra -en helt magisk uke!


Foto lånt av Bea Valand


Skallbekledning fra Daniel Franck HER og Oakley-goggles fra Junkyard HER (sponset)

Foto: Bea Valand
Snøhuletur

Siden sist har jeg også vært på snøhuletur sammen med halvparten av idrettsklassen. Vi overnattet to netter i en selvlaget snøhule, lærte mer om bruk av kart og kompass, skredfare og generell sikkerhet på fjellet. Jeg gruet meg faktisk så mye til denne turen at jeg vurderte å droppe hele studiet, men fy søren for noen fantastiske dager! Jeg nøt hvert minutt og frøs ikke i det hele tatt. Mye takket være været kanskje, men jeg tror jeg hadde digget det (nesten) uansett.

DCIM\101GOPRO\GOPR4353.

Påske på hytta

Sist men ikke minst har jeg hatt noen avslappende påskedager på hytta med familien på Gautestad. På tross av forkjølelse kom jeg meg ut på skitur 2 av 3 dager i bra vær og greit føre. Men jeg har også, i god påsketradisjon, spist alt for mye godis, spilt masse brettspill og brukt store mengder mobildata. Ikke rart jeg elsker påska!

Skalljakke fra Twentyfour HER  og pannebånd HER (sponset) 

 


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits