Påskekurv

Jeg lovte jo jeg skulle vise dere den fantastiske påskekurven jeg fikk av kjæresten min. Jeg hadde nok luftet noen påskegodisønsker på fohånd for han, men det Simen kom med på døra før han dro hjem på påskeferie hadde jeg virkelig aldri ventet. Årh!! Den store kurven med så mye godt, bare se på bildene under! Vi snakker uten tvil mange stjerner i boka. Så gjennomtenkt og så omtenksomt!

Etter en helg med mye godisspising har jeg nå likevel bestemt meg for å ha et lite godtestopp fram til torsdag. Kall det gjerne godteopphold om du vil. Jeg merker at godterispising går ut over energinivået mitt, og ettersom all frukten er spist opp for lengst har det gått mye i sjokolade i helgen. Men påskehelgen skal selvsagt kurven min frem igjen. Frem og med opp på hytta med familien. Kanskje til og med med på skitur. Gleder meg ♥Stooor takk til kjæresten min ♥


XX-XY//FILA

Årh, for en deilig og avslappende helg så langt! Fredagskvelden tilbrakte jeg med Charlotte T, Jeanett og taco, og lørdagskvelden med Charlotte S og taco. Det er mye Charlotte og taco på en helg, men jeg følte jeg hadde godt av både god mat og litt venninnehygge. Dessuten kom Charlotte S til meg nesten direkte fra ferie i Dubai, så da var det ekstra mye å snakke om. Den jenta reiser nemlig nesten mer enn hun er hjemme, så nå var det en islandferie, trondheimstur og dubaiferie siden jeg hadde sett henne.

Alt det fornuftige jeg skulle gjøre har det derimot ikke blitt noe særlig av. Jeg har vært på jobb, men alt jeg skulle gjøre av skolearbeid, blogging, skrive masse mail osv. har blitt utsatt. Typisk meg! Men nå fikk jeg hvertfall blogget litt i dag omsider, og så er planen og vie resten av palmesøndagen til skole og besteforelderebesøk. Motivasjon til skolearbeidet er en hel kurv med påskegodt som jeg fikk fra min kjære før han reiste hjem til Skien. Skal vise dere den i morgen ellerno!

Her er forresten denne helgens antrekk. Det er faktisk ikke kødd når jeg sier jeg har bodd i mine nye comfy, kule godbiter fra XX-XY//Fila denne helgen. Jeg digger sporty klær, 90-talls stil og det komfortable, så disse plaggene fra Fila for Junkyard passet meg ypperlig.

XX-XY//FILA tee HER, XX-XY//FILA tights HER, Calvin Klein bralette HER

Ønsker dere en fin-fin palmesøndag ♥

Sponsede klær


Lite stykke hverdagsluksus: hudpleie med fruktsyre

I går morges etter en supertidlig økt sammen med Trine 07:00, dro jeg direkte til Klinikk Nina på Helsehuset. Jeg har ikke vært hos Nina siden min siste Eximiabehandling, så jeg gledet meg masse til å bli dullet litt med igjen. Men denne gangen var det ikke Eximia jeg var satt opp på klokken 09:00, men en ansiktsbehandling. Da jeg stod å ventet på bussen i bussskuret i ly for snøstormen, så jeg likevel ganske mørkt på hele avtalen. Det gikk plutselig opp for meg at oddsen for at bussen kom på tiden, eller ovehodet i nærheten av tiden, var ganske begrenset i snøkaoset. Til min store lettelse kom likevel bussen etter kort tid, og jeg rakk timen min ganske perfekt etter en liten joggetur gjennom byen på støvler.


Nina og hennes lærling.

Som jeg skrev i et tidligere innlegg (HER). har jeg fått muligheten til å teste produkter fra Bioline som er hudpleiemerket Klinikk Nina selger. Jeg har fått produkter fra fruktsyreserien Primaluce til daglig hjemmebruk, og skal i tillegg få ansiktsbehandlinger der Nina bruker produkter fra samme serien. Målet er å få bukt med, eller redusere, urenheter i panne og ellers i ansiktet. Jeg har overhodet ingen "problemhud", men absolutt ikke plettfri hud heller, så her er det absolutt forbedringspotensiale. Jrg føler meg så utrolig mye bedre når huden min er bra, og jeg kan begrense sminkebruken til et minimum.


Primaluce-produktene jeg bruker hjemme.

Produktene jeg bruker hjemme til min daglige hudpleierutine, er ikke like "sterke" som serumet Nina brukte på huden min under gårsdagens behandling. Det inneholdt 40% fruktsyre og jobber derfor enda dypere i hudlagene for å fjerne urenheter. Jeg kunne kjenne på huden at serumet jobbet, men vondt var det ikke. Massasje og pensling var derimot utrolig behagelig og beroligene, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til neste gang etter påskeferien.

Etter behandlingen i går har jeg fått et lite utbrudd med urenheter  i panna. Dette var noe Nina advarte meg om. Ikke alle opplever denne reaksjonen, men ofte må urenhetene komme "til overflaten" før de kan forsvinne. Derfor regner jeg egentlig bare dette som et positivt tegn på at fruktsyren virker. Nå smører jeg meg med tålmodighet og renser slik jeg har fått beskjed om både morgen og kveld.

Jeg skal selvsagt oppdatere dere på hvordan fruktsyrebehandlingen virker på huden og hvilke resultater det får, når jeg er ferdig med behandlingene. Håper dere er like spente som meg! Jeg er hvertfall kjempespent og har virkelig troa på at dette kan bli en suksess på inje med Eximiakuren.

Nina fører Bioline sine hudpleieserier og har produkter for alle hudtyper.Les mer på Klinikk Ninas hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


Individu-intervju: bli bedre kjent med meg!


Er det noe jeg er skikkelig dårlig til så er det å være personlig her på bloggen og på Instagram. Dere blir ikke akkurat kjent med meg gjennom dagens antrekk, mine wanties, selfies og dagens wod, men det har jeg nå tenkt til å gjøre noe med. Framover planlegger jeg å ha spørrerunder, samt å skrive ett og annet innlegg i blant der jeg deler litt litt mer av meg selv enn hva jeg går kledd i og hva jeg ønsker meg. Jeg har faktisk til og med vurdert å gjøre Snapchaten min offentlig. Der er jeg nemlig langt mer personlig enn på andre sosiale medier, men det må jeg tenke på litt til.

Jeg tror at jeg kan virke litt kjedeligere på sosiale medier enn det jeg egentlig er. Ikke det at verken jeg eller hverdagen min er superspennende, men det kan jo likevel kanskje være noen av mine faste følgere som er intressert i å bli litt bedre kjent med meg. I så fall kan jeg anbefale å sjekke ut Individus blogg akkurat nå som en start. Jeg har nemlig svart på et intervju på bloggen. Du kan blandt annet lese om hvordan en normal hverdag ser ut for meg, og her har jeg også avslørt en hemmelighet du ikke vil gå glipp av. Les intervjuet HER!

Les Individu-intervjuet HER!


Bicepscurl byttet ut med curling

(Haha, bare kødda. Går lite i bicepscurl ass, men i dag var det gøy å gjøre noe helt annerledes. Nemlig Curling!)

Denne dagen startet dårlig. Jeg har slitt med rødhet, tørrhet og derav sviing rundt øynene i det siste. Det var akkurat som om jeg fikk en allergisk reaksjon for en uke siden, og det virker ikke helt som at det har tenkt til å ta slutt. I dag morges var det ekstra rødt og tørt, så i stedet for å dra på yoga ble jeg liggende fire timer ekstra i sengen. Jeg liker ikke egentlig å sove så lenge, men øynene og instillingen til denne tirsdagen var heldigvis litt bedre da jeg omsider stod opp for andre gang.

Og bedre skulle den bli! Jeg var i skikkelig turbomodus etter alt for mye søvn og tok en skikkelig vårrengjøring av leiligheten. Støvsugning, full vask og til og med ut å lufte dynene i solsteiken. Det ble skikkelig bra, og var unnagjort på bare litt over tre timer. Ikke værst! Høydepunktet i dag må likevel være en kjempekoselig tur på Idda Arena med Simen, Camilla og Jonas. Vi spilte curling der jeg og Simen var på lag, mot liksomparet Camilla og Jonas. Vi gruste dem og vant til slutt overlegent 9-0. Satser på mer motstand neste dobbeldate, for dette blir garantert ikke siste gang!


Gira curlingjenter på Idda.


Kjekkasene klare med feiekostene.Haha, full kons!
Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene hvertfall!


Fornøyd kjæreste med to fulltreffere.Man skal jammen ikke undervurdere curling: vanskeligere enn det ser ut til!

Har noen av dere prøvd dere på curling?


Bikinitips!

Du vet det går mot vår når bikiniene allerede har ankommet butikkene. Det bugner faktisk med badetøy i mange av de store kjedene allerede, og i den anledning har jeg et brennhett bikinitips å komme med. Jeg ingen sinnsykt gode råd for hvordan finne den perfekte bikinien, for i mine øyne er det bare prøving-prøving-prøving som gjelder når det kommer til stykket. MEN, ett godt tips jeg kan gi er å være tidlig ute. De fineste bikiniene går alltid først, det vil si nå, og det gjelder også de "vanligste" størrelsene. Derfor anbefaler jeg å starte letingen allerede i dag. Du vil nødig ende opp med å tilbringe sommeren i en utvasket bikini fra 2012, eller to bikinideler som ikke overhodet ikke matcher.

Jeg har allerede funnet årets første bikinitopp på Lindex. Digger trekantbikinier i litt freshe farger, så dette stykke tekstil passet meg midt i blinken. Sporty design og vattert i trekantene -perfekt. Blir bra til en sort underdel tror jeg. Hva synes dere? Og har dere handlet bikini i år?

Bikinitopp fra Lindex

Hva synes dere? Og har dere handlet bikini i år?


Gavedryss i helgen

Heisann!
Håper dere har hatt en fin helg. Selv har jeg forsøkt meg på en lese-helg, men jeg hadde nok håpt på å få lest litt mer enn det jeg har gjort. Likevel har jeg fått unna en del andre fornuftige ting, så nå er jeg i rute på sånn omtrent alt utenom skolearbeid. Heldigvis er det bare en uke igjen til påskeferie og forelesningsfri så da ser jeg for meg at jeg får muligheten til å få gjort en hel masse. Simen skal også hjem til Skien i påska så da blir det nok lettere å holde fokus og, haha ;-)

Han har forresten vært verdens søteste og overrasket meg med tidenes mest gjennomtenkte og sjarmerende gave i helgen. En superfin påskegave som jeg kommer til å sette enormt pris på i et par uker fremover. Ettersom den var litt påskete og derfor kanskje kom litt for tidlig, skal jeg ikke avsløre den her på bloggen før til helga. Da skal dere få se hvorfor jeg er så imponert -for dette er det uten tvil lagt både tid og kjærlighet i!

Men Simen har fått en (om jeg får si det selv) kjempefin gave av meg og. Vi har nemlig begge to fått oss nye, matchende klokker fra Daniel Wellington. Denne gangen med reim i fine, vårlige farger. Digger at vi kan bruke samme klokke (bare selvsagt i dame/herremodell med forskjell på størrelsen). I den anledning har jeg rabattkode som gir 15% på DW-klokkene. Bruk DWkristinabe i kassen hvis du, kjæresten eller dere begge er gira på ny, fresh klokke!: Finn din favoritt HER!
15% hos Daniel Wellington: bruk koden DWkristinabe i kassen. Finn din favoritt HER!

Sponsede klokker


Velkommen våren!


Topp HER, Ray Ban solbriller HER, Crop genser HER, Skjørt HER, Kjole HER, Snekkerbukse HER, Veske HER, Sandaler HER

Annonselenker


24 FLEX-serien: Introtilbud

24 Twentyfour har nettopp lansert sin nye treningsserie FLEX, og jeg har vært så heldig å få teste både tights og overdel denne uken. Begge delene kommer i råkult design, med dyrisk print og i tøffe farger. Bare se på bildene! Det som derimot ikke kommer frem på bildene er kvalitet og passform -er plaggene like funksjonelle som de er kule mon tro? Etter å ha brukt dem på både rolig yogatrening og en knallhard crossfit-økt denne uka er mitt svar ja! Uten tvil gode treningsplagg som jeg kunne anbefalt en venninne.


♥ FLEX TIGHTS :
Normal høyde på livet, med bred strikk og uten knytting. Tightsen er i et behagelig, men fast stoff og er ikke gjennomsiktig. Strammer heller ikke nederst på ankelen og var etter min mening i en helt perfekt lengde. Disse er LIMITED EDITION. Du finner dem HER!

♥ FLEX SINGLET :
Utrolig mykt og behagelig materiale av bambus. Tettsittende, men strammer ikke. Du finner den HER!Hvis du ikke allerede har fått det med deg på Instagram så får du 30% på alle treningsnyheter hos twentyfour.no ved å bruke koden FLEX denne helgen. Dette er et introtilbud i anledning den nye serien, så vær rask og husk at etter søndag er det stopp! Det har også kommet mase kult til gutta som er verdt å sjekke ut :-)

Jeg fikk også noen andre fine 24-godsaker i posten sammen med FLEX-serien tidligere denne uka. Blandt annet knæsj rosa pannebånd og buff som kommer til å bli mye brukt på skitur i påska og løpeturer fremover mot våren. Jeg fikk og en løpegenser i nydelig helt nydelig ferskenfarge med lilla detaljer jeg gleder meg til å teste. Er det noe 24 Twentyfour er gode på så er det farger. Digger det!

 
Har noen av dere testet FLEX-serien allerede?

Sponset


Antrekk 10.03-15Adidas tee fra Junkyard HER (sponset)
Reebok sneakers
Highwaist jeans fra Top Shop
Skinnjakke


Busy getting stronger

Hallo dere!

Nå har det jammen meg vært dårlig med oppdateringer her på bloggen i det siste, og grunnen har jeg allerede avslørt i overskriften. Jeg synes det er så utrolig gøy å trene for tiden at det går ut over både blogg, skole og søvn. Huff, jeg er nødt bli litt flinkere til å prioritere alt hvis det er mulig. Men det er liksom så utrolig mye jeg vil øve og bli bedre på. Jeg vil bli mykere, sterkere, mer utholdende og gjerne lære meg muscleups og en hel del andre kule greier. Dessuten trener jeg alt for mange steder nå. Jeg trener på Spicheren treningssenter, er av og til innom Progressive og har nettopp meldt meg inn på Crossfit 46. Jeg har lyst å være alle tre stedene på en gang, og det tar jo selvsagt sin tid å få til.

I går etter en tidlig yogatime 08:00, etterfulgt av 6 timer på skolen og 3 timer på jobb trente jeg sammen med Trine på Crossfit 46. Vi hadde hele boksen for oss selv og benyttet sjansen til å breie oss skikkelig. Vi startet med litt pullups med ekstra vekt og litt lek. Etterpå kjørte vi en litt modifisert versjon av "the seven". Økta er skrevet på veggen på bildene og i punktene under her dersom dere vil prøve selv: 7 runder av 7 øvelser med 7 repetisjoner. En veldig fin og tung avslutning på dagen. Skal hilse å si at det var godt å legge seg etterpå, men å stå opp i dag var derimot værre.

THE SEVEN by Trine og Kristina:

♦ 7 Handstand pushups

♦ 7 thrusters

♦ 7 toes to bar

♦ 7 deadlift

♦ 7 burpees

♦ 7 wall ball

♦ 7 pullups

 
Hehe, liiiiiittegranne sliten ja...

Vi blogges! Lover ♥


Antrekk 10.03-13


Jakke fra Romwe HER
NLY veske
Topp fra BikBok
Skinntights fra Sheinside HER
Sko fra Sheinside HER

Foto: Jeanett Olsen


Fullført Eximiakur: Resultater

Heia dere!

Håper dere har hatt en tipp topp helg alle sammen, min har vært over gjennomsnittet. Tacokosen med go'jenter på fredagen var viktig for meg, selv om det kanskje ikke så helt slik ut da jeg lå å snorket i sofaen til Charlotte. Godt å se jentene igjen var det hvertfall! På lørdag meldte jeg meg inn på crossfit 46 og hadde en morsom team wod der sammen med Trine. Kvelden tilbrakte jeg derimot helt i vater på sofaen, kun akkompagnert av Kinder Maxi -for en ro! Søndagen har ikke vært like rolig. Jeg har tatt litt bilder med Jeanett, vært på basic kurs i olympiske løft og i en veldig hyggelig familiebursdag med juiceing, kake og leker. Godkjent helg ass!


Men tilbake til fredagen: det helgen min startet med var nemlig min siste behandling av Eximiakuren, det vil si behandling nummer 10 av 10. Nina og den mangearmede maskinen hennes har gjort tydlige forandringer med både magen og ryggen min. Jeg synes det er sååå morro og se før- og etterbildene ved siden av hverandre. Forskjellen er enorm, spesielt når jeg forsøker å ta tak i "håndtakene" mine. Det er noe helt annet enn hva det var tidligere, så stramt og fast! I tillegg er det morro at magemusklene har blitt så markert. Det har motivert meg til å blandt annet øve mer på toes-to-bar, haha!

Men jeg har som nevnt ikke bare merket ytre resultater etter Eximiakuren. Jeg har også følt at jeg har fått et noe bedre energinivå enn tidligere. Det har blitt enklere å komme seg opp om morgenen og jeg føler generelt at dagsformen min har blitt forbedret. Jeg har følt meg veldg bra rett og slett! Spesielt på trening har jeg opplevd at jeg yter bedre . Høyere intensitet og jeg har ikke hatt en skikkelig dårlig dag på trening siden jeg begynte på kuren. Som nevnt har jeg også fått forbedret bevegeligheten min. Jeg har merket stor fremgang på yogaen, så behandlingen har uten tvil bidratt til å løse opp i spenninger og muskler.
Eximia-maskinen: tre behandlinger i en maskin.


Jeg har hatt behandling på mage og rygg, men Eximia kan også brukes på mange andre områder.
Superhappy etter siste Eximiabehandling i kuren.


Eximiaresultater etter 10. og siste behandling.

EXIMIAKUR (10 behandlinger): FØR- OG ETTERBILDER

 

UNDERVEISBILDER: bilde etter første, femte og tiende behandling
Kjempeglad for å ha blitt tatt så godt vare på av denne flotte og ikke minst dyktige dama.

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


Flowerpower!

Endelig fredag, er det ikke det de sier?
Jeg merker faktisk ikke forskjell legre jeg, synes egentlig hver dag er like awesome. Helg eller ukedag er egentlig litt potato-potato, og det på tross av at jeg har helt jobbfri denne helgen. I morgen har jeg omtrent ingen planer, men søndag blir derimot hektisk. Jeg skal jeg nemlig på et tre timers kurs styrkeløft og forhåpentligvis lære masse nyttig og gøy. Jeg har veldig lyst til å teste meg på Crossfit Open-øktene, men da må jeg lære meg snatch. Satser på å teste meg på den første open-økta hvis jeg får det til på søndag. Har aldri prøvd før så her starter vi fra scratch -flaks kurset varer lenge!

Har forressten lagt min elsk på blomstertights til våren og har foreløpig skaffet meg en i minst fifty shades of grey. Supersøt synes jeg og en favoritt på yoga. Både den trensparente toppen og tightsen under er fra Casall og kan kjøpes hos Sportmadness.no.


Casall tights HER, og overdel HER

Sponset


Kjøp fra min garderobe på Trendsales:

Siden jeg oppdaget Trendsales har jeg gjort mange kupp og flotte funn på nettsiden. Både nye og brukte varer fra privatpersoner og bedrifter har kommet hjem til meg i posten etter fullført Trendsaleshandel. Men Trendsales er ikke bare en nettbutikk hvor du kan shoppe, her kan du også legge ut egne annonser. Jeg tenkte at jeg skulle benytte meg av muligheten for å selge unna noe av det jeg ikke bruker. Kanskje noen av dere er intressert?

I dag har jeg brukt trendsales-appen til å legge ut et knippe annonser. Jeg har lagt ut flest sko foreløpig, men jeg skal oppdatere Trendsales-profilen min jevnlig fremover med nye annonser. Det skjærer meg litt i hjerte å legge ut noen av skoene, men det har seg slik at jeg har en tendens til å kjøpe for store sko. Det er så vanskelig å finne sko i 35,5, så da kjøper jeg ofte 36 i stedet. Men nå har jeg bestemt meg for at det er bedre at noen andre får brukt dem enn at de ligger til pynt her hjemme, så ta gjerne en titt alle sammen!

Dere kan forressten også legge ut annonser på Trendsales. Lag bare en profil HER. Laster du ned Trendsales-appen går det kjempefort å lage annonser og du kan følge med på bud og annonsesvar fortløpende. Hvis du har egen blogg kan du dessuten også få deg din egen Trendsales-widget slik som jeg har i sidebaren til høyre. Den oppdaterer seg, så ta gjerne en kikk på den når dere er innom bloggen min. Ser du noe som frister kan du trykke på den for å komme til produktet. Helt genialt spør du meg!


Noen av mine annonser på Trendsales. Sjekk dem ut eller legg inn et bud HER.

Lag din egen Trendsalesprofil HER for å legge ut egne Trendsalesannonser.
Er du ny på Trendsales kan du finne nyttig info HER.

Sponset innlegg


Vinterferielanghelg

Hei igjen dere!

Det har vært et lite opphold her på bloggen i det siste grunnet vinterferie, men nå er jeg tilbake. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt skikkelig vinterferie siden jeg begynte på universitetet, så det må jeg si var litt luksus. Ikke minst har jeg tilbrakt en kjempefin langhelg i Skien hos svigerfamilien, og på hyttetur i Bø med min kjære. Nå føler jeg meg skikkelig uthvilt, og det var faktisk nesten litt deilig å komme tilbake til hverdagen igjen i dag.

Fra torsdag til lørdag formiddag var jeg og Simen på deres familiehytte i Bø. En skikkelig hytte-hytte uten innlagt vann, med utedo og til og med uten dekning (hvertfall for min del... fyfy telenor). Det var deilig å kjenne litt på følelsen av å (nesten) ikke ha tilgang til skolearbeid, blogg, instagram. Vi fikk latet oss veldig for en gangs skyld og dessuten ble vi veldig sosiale med hverandre. Det ble mildt sagt noen runder brettspill, vi var på en helt nydelig skitur på fredagen, lagde god mat sammen og så litt på VM.

Tilbake i Skien på lørdagen var vi i stor 50års feiring til Simens pappa. Det var et stort lokale,  mange folk, god mat og drikke og ikke minst kjempestemning. Dessuten ble jeg enormt imponert over kveldens underholdning: både taler, sanger og quiz. Kvelden avsluttet vi med en liten tur på byen hvor vi møtte venner og kjente. -bra ferie med andre ord. Her er litt bilder fra hytteturen.


Nydelig soloppgang!


Hytte-frokost.


Litt morgenyoga.


Vi kjørte til vakre Lifjell for å gå i skiløypene der.
Nypreparerte løyper, 10 cm nysnø og tidenes vær! Magisk.


Lunchpause.


Fikk endelig testet min nye Finse Anorakk fra Twentyfour. Desverre utsolgt!
Nyter solnedgangen med øl og snøballkasting.Har dere hatt vinterferie?


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits