Gårsdagens antrekk 31.03-14
Jakke fra Zara
Solbriller, veske og t-skjorte fra Lindex
Jeans fra Top Shop
Sneakers fra New Balance (New Balance HER)

Og så må jeg dele litt bilder fra den deilige søndagen min. Først gikk jeg og min kjære en liten gåtur langs promenaden. Vi måtte innom lortetangen og se på byggeprosjektet som lukter så fælt også hadde vi et aldri så lite treningsstopp på bystranda, haha. Litt turist i egen by nesten. Turen endte på Fiskebrygga hvor vi traff venner og hadde årets første utepils på Pieder Ro.

Nå er det leggetid for jeg er helt gåen etter dagens Spiceren Challenge :-) Natta!


Treningsdagbok

Hei og god søndagskveld alle sammen!
Helgen min har vært helt perfekt  og denne søndagen har vært en helmax avslutning. Dagen begynte med to episoder av Forbrydelsen 3 på sofaen sammen med kjæresten og siden det har vi vært på tur i finværet og tatt årets første utepils på fiskebrygga her i Kristiansand med fine venner. Kjempedeilig å komme ut i frisk luft og nyte sola og våren. Men selv om sola skinte på skyfri himmel var det fortsatt litt kaldt. Jeg er nok litt lettlurt nå om våren og burde nok ha kledd meg bedre i dag, men nå lar jeg meg ikke lure igjen. Antrekksbilder kommer i morgen!

Jeg har faktisk hatt en treningsfri helg. Det har vært litt deilig for jeg kjente at kroppen trengte det, men nå savner jeg treningen veldig. Gleder meg til å komme i gang igjen i morgen og nå har jeg skaffet meg en treningsdagbok jeg kan skrive ned hva jeg gjør i. Da kan jeg blandt annet lettere huske treningsøktene mine slik at jeg kan dele de med dere her på bloggen. Og i tillegg vil det være en kjempefordel å skrive ned hvilke vekter jeg bruker til de forskjellige øvelsene. Da slipper jeg å bruke tid på å finne ut hvor mange kilo jeg må ha osv. Genialt -gleder meg til å ta den i bruk!

Treningsdagboken min har jeg designet selv HER

Sponset bok


Dagens antrekk 29.03-14

For en fantastisk vårdag det har vært dere! Håper dere som har hatt muligheten har vært ute og nytt sola. Selv har jeg vært innendørs og jobbet fra 12 til 5 i finværet -litt synd, men noen må jo jobbe også. Nå skal resten av lørdagen tilbringes i vater på sofaen med taco og Forbrytelsen 3 med kjæresten. Deilig!

Her er det som skulle være dagens antrekk. Tok bilder før jobb, men da jeg i all hast omtrent var på vei ut døra ombestemte jeg meg litt. Men sann omtrent slik har jeg gått i dag hvertfall:Cardigan, veske og jeans fra Lindex
Klokke fra Casio
Briller fra MadLady.se
Sneakers fra New Balance HER

Ad.link


Morgenfrisk

Hei hei dere!
Denne fredagen har jeg tilbringt på Lindex så det har verken blitt tid til blogging eller trening. Jeg tenkte likevel jeg kunne dele gårsdagens treningsøkt med dere -det virker som om det er mange som setter pris på at jeg legger ut slike innlegg som forslag til treningsøkter.

I går morges på trening følte jeg at kroppen fungerte kjempegodt, jeg hadde masse energi og trente derfor litt mer enn jeg hadde planlagt. Desverre forsvant godformen utover mot ettermiddagen og tett nese og hoste var tilbake på plass. Den forkjølelsen gir seg ikke ass! Men heldigvis fikk jeg utnyttet morgenformen, det ble en crossfitinspirert fullkroppsøkt etter morgenyogaen.

Dette gjorde jeg:
5 clean and jerk
10 toes to bar
15 kettlebell swing
→ 5 runder

7 markløft
10 ground to overhead med vektskive
15 dips på step med rumpa nedi
→ 5 runder

10 box jumps
5 burpees
10 squats med kettlebell
→ 5 runderGod helg dere♥


Dagens antrekk 27.03-14

I dag har jeg vært en tur ute i vinden og luftet mine to beste Trendsales kjøp. I fjor fant jeg nemlig hvite New Balance sneakers i Trendsales bazaren og i høst kjøpte jeg meg Rains regnjakke på Trendsales shops. Det er så mye fint å finne på Trendsales og hvis du er ute etter noe spesielt eller ser etter noe som er utsolgt i andre butikker er sjansen stor for å finne det på Trendsales -enten som ny vare eller som andre privatpersoner har lagt ut for salg i bazaren. Og det aller beste: Ofte til en rimeligere penge ;-)


Rains finner du på Trendsales HER
New Balance finner du på Trendsales HER
Jeansen min er fra Mss Selfridge
Genser fra Lindex

Annonse


I love Pukka

Er det noe det går mye at her i huset så er det te. Jeg elsker å he en kopp varm te til frokost, skolearbeid eller kveldens TV-titting -da koser jeg meg skikkelig. På tross av at jeg er en te-entusiast henger jeg litt etter i te-trendene, men da jeg oppdaget iHerb fant jeg ut at jeg måtte prøve Pukka-teene for første gang.

Da jeg mottok iHerb leveransen med min første pakke Pukka-te ble jeg veldig imponert. Jeg hadde forestilt meg at dette var en motegreie, men denne teen var faktisk skikkelig mye bedre enn teen jeg kjøper på Rema. Dermed måtte jeg rett inn og legge fire nye pakker Pukka i iHerb-handlevongnen min. I tillegg til å smake godt kommer Pukka-teene i mange forskjellige smaker og typer og med forskjellige formål. Min favoritt er "Cleanse" som skal virke rensende på huden.


Kjøp Pukka-te på iHerb HER

Bruk koden min "PDW501" når dere bestiller fra iHerb så får dere opptil 10$ rabatt på deres første bestilling!


Talk less, do more

I det siste må jeg innrømme at jeg har irritert meg litt over mange jenters fokus når det kommer til trening. Det kan virke som at det er lett å glemme at trening bør være gøy og positivt. Selv tenker jeg at det å like det man driver med er nøkkelen til å lykkes uansett hva det gjelder. Hadde jeg ikke likt å trene hadde jeg mest sannsynelig ikke tatt meg tid til det heller, jeg tror de færreste av oss gidder å bruke mye enegi på noe man ikke kan fordra -i hvertfall over lengre tid. For å lykkes med treningen bør du altså i mine øyne også like det du driver med og da tror jeg det å ha riktig fokus er noe av det aller viktigste.

Det virker for meg som fokuset hos noen kun ligger i kroppselige ytre resultater noe jeg synes er litt synd. I dag er kroppspresset stort så det er ikke så rart, men jeg mener at man bør fokusere mindre på det ytre for bedre å like trening. Jeg tror derimot at å trene for å bli sterkere, raskre, mer utholdene og bevegelig vil gi en økt treningsglede for de fleste. Med et slikt fokus er det lette er å oppleve framgang og resultater. og jeg tror det vil resultere i at man også har det mer morro når man trener.  De ytre resultatene vil komme av seg selv :-)

Siden jeg skrev om min forandring i DETTE innlegget har jeg fått veldig mange spørsmål rundt treningen. De fleste lyder omtrent slik: "hva gjorde du for å få synelige mangemuskler?" og "hvilke øvelser må du gjøre for å få slike armer?". For å være helt ærlig blir jeg ganske frustrert -tror virkelig noen at det finnes slike "oppskrifter"? I mitt tilfelle ville svaret på disse spørsmålene vært trening, sunn mat og en aktiv hverdag, men jeg tviler altså på at dette er tilfredstillende svar. Det folk flest lurer på er antall reps, antall sett, hvilken øvelse eller antall kalorier inntatt per dag -jeg har selv vært der. "Talk less. do more" lyder et kjent ordtak. Så utrolig enkelt, men også så riktig! Ikke bruk masse tid og krefter på å jakte etter den perfekte mageøvelsen som forbrenner mest fett og ikke tro det når du leser "sprettrumpe på 2 uker". "Do more" og husk at vi alle har forskjellige utgangspunkt ;-)Nattaklem♥


Perfect trench coat


Selected Femme trench coat HERFRA

Ad.link


Sjoko-proteinbarer

God kveld dere!
Nå sitter jeg i sofakroken og ser på Brille mens jeg koser meg med en kopp Pukka te og en hjemmelaget sjoko-proteinbar. Jeg og Simen brukte nemlig søndag ettermiddag på kjøkkenet hvor vi prøvde oss på proteinbarer for første gang. Nå hørtes det ut som dette var veldig krevende bakst, men tvert i mot så var det nokså enkelt. Gode ble de også, så her er oppskriften i tilfelle noen av dere vil prøve dere også :-)

Du trenger: (ca. 15-20 proteinbarer)
120g kokosmel HER
4 ss kakaopulver HER
4 ss sukrin gold
4 dråper stevia sjokolade HER
200g sjokolade/vanilje proteinpulver
Litt melk
200g mørk sjokolade
(Bruk koden "PDW501" når dere bestiller fra iHerb så får dere opptil 10$ rabatt på deres første bestilling.)

Slik gjør du:
♥ Bland tørrvarene godt i en bolle og tilsett melk litt og litt til du får en knadeig.
♥ Form proteinbarer og sett dem i fryseren mens du smelter sjokoladen.
♥ Ta ut proteinbarene når de er avkjølt og dypp dem i sjokoladen slik at de får et trekk av mørk sjokolade.
♥ Oppbevar barene i kjøleskapet

Nam nam♥


Eyelash lace dress

Her om dagen fikk jeg en ny kjole fra Sheinside. Den var helt nydelig synes jeg, og jeg må derfor vise dere den selv om den til min store skuffelse ikke passet. Den var både for kort og det var ikke sjans at jeg fikk lukket glidelåsen øverst. Det synes ikke så godt på bildene, men selv for meg som er 1.60 var denne i korteste laget. Til vanelig bruker jeg XS, men denne er for liten i S så jeg vil si den er liten i størrelsen. Men til poenget: Var den ikke utrolig fin?


Kjole fra Sheinside HER

Sponset


Treningsfri lørdag

I dag har jeg hatt treningsfri og jeg tror faktisk det er tre uker siden sist. Ikke værst om jeg får si det selv! Det ble egentlig en litt ufrivillig treningsfri lørdag fordi jeg helt hadde glemt at treningssenteret stengte så tidlig. Jeg trener nemlig som oftest om morgenen fordi det er da jeg føler at korppen min fungerer best samt at det ikke er så stappfult på gymmen. På den måten kan jeg også konsentrere meg 100% om dagens gjøremål etterpå uten at jeg går rundt å tenker på trening hele tiden.

At det ikke ble trening i dag gjør meg egentlig ingenting fordi jeg har en knallgod økt fra i går på sanvittigheten. Jeg trente ikke lenge, men ganske intensivt.

Dette gjorde jeg:

10 box jumps
10 leg raises (hengende fra stang)
10 push press (20 kg)
→ Dette gjorde jeg 5 sett av uten pause i mellom

10 jumpsquats (10 kg medisinball)
15 kettlebell swing (18 kg)
20 utfall (10 på hvert bein)
10 ground to overhead med vektskive
→ Dette gjorde jeg også 5 sett av uten pauseNike Pro Bra HERFRA (15% rabatt ut uken ved bruk av rabattkoden "SPRING15") Rebook shorts HERFRA.

Hvor mange treningsøkter har dere i uka?

Ad.link/Sponset shorts


Weekend is here!

I dag er det lørdag og denne helgen lover veldig godt! I går var jeg og Tonje hos Heidi på en helt magisk jentekveld. Vi badet i Jacuzzi, spiste reker og hadde godteri og frukt til en film. Det var nok ingen av oss som fikk med oss noe særlig av filmen fordi vi ble så trøtte etter badinga at vi slukna i hver vår stol. Fredagskvelden akkurat slik jeg liker den med andre ord!

Denne lørdags formiddag har vært av samme slaget. Jeg og Simen har slappet av og spist hver vår deilige frokost. Jeg foreslo nemlig at vi skulle lage frokost til hverandre i stedet for å lage vår egen fordi jeg synes det er så koselig å bli laget mat til og selvsagt og synes jeg det er hyggelig å lage mat til han. Jeg fikk en bolle med frukt, nøtter, gryn, frø og Biola og han fikk stekt hjerteformet egg med stekt spekeskinke i stedet for bacon og grønnsaker. Siden frokost har vi sett X antall episoder med Samurai Sikkerhet på senga. Haha, det er så morro!

Selv om jeg ikke fyller 22 år før om 3 uker har jeg forressten allerede fått en bursdagsgave som jeg har ønsket meg kjempelenge. Sjekk ut den nydelige skappelgenseren som Simens mamma har strikket til meg! Jeg elsker den koksgrå fargen også passet den meg helt perfekt i størrelsen. Ble så glad :-D
Hjemmestrikket Skappelgenser
Tøfler fra Primark


Elizabeth Arden: Eight Hour Cream

Dersom det finnes kremer som fikser alt må det være Eight Hour-produktene fra Elizabeth Arden. Disse har vært favoritter i beautysortimentet mitt lenge nå og jeg bruker dem så og si hver dag. Mine favoritter er Eight Hour Creme Skin Protectant og Lip Balm'en. Skin Protectant er en krem som bidrar til å beskytte, lindre og gi fuktighet til huden, den er veldig effektiv og kan brukes til omtrent alt. Lip balmen er kjempegod og mykgjør tørre lepper på et blunk -denne påfører jeg hver kveld før jeg legger meg.

Forskjellige ting jeg bruker Eight Hour Creme Skin Protectant til:
Tørre albuer
Sår
Stikk
På øyevippene om natten
Neglbånd
Tørre knoker


Elizabeth Arden får du kjøpt HER. Eight Hour Creme Skin Protectant finner du HER.


ANBEFALES ♥

Ad.links


Dagens ryggøkt

Dagene blir jammen lange når man stiller på yoga klokken halv 8 om morgenen og jobber til 7 på kvelden. I mellom yoga og jobb har jeg i dag hatt en ryggøkt med Simen og vært på skolen. Da er det helt fanntastisk å komme hjem og lage havrepannekaker til middag, se Paradise Hotel og sesongens siste episode av Pretty Little Liars. Apropos Pretty Little Liars... hva skjedde egentlig med Hanna's kjæreste Caleb? Fikk vi noen gang greie på det?

Jeg og Simen hadde 4 øvelser på rygg etter yogaen i dag og avsluttet med 2000 meter roing. Vi gjorde øvelsene ganske intensivt i 2 omganger:

♥ Først hadde vi 16 (8 på hver) kettlebell row og 10 markløft. Vi gjorde øvelsene annenhvert slik at jeg tok markløft mens han tok kettlebell row og når begge var ferdig med settet byttet vi. Vi hadde 5 sett på hver øvelse uten pause mellom (med mindre vi måtte vente litt på den andre):


Kettlebell row.


Markløft.

♥ Etterpå gjorde vi 10 rep stående roing og 7 (eller så mange som mulig) pullups annenhvert -også 5 sett av disse.

Vi kunne nok tatt litt flere sett enn det vi gjorde i dag, så det må vi huske til neste gang. Jeg har faktisk bestilt meg treningsdagbok i dag slik at jeg kan huske slikt og ikke minst hvor mye vekt jeg skal ha på de forsjellige øvelsene. Da vil jeg tro treningen blir mer effektiv fordi jeg slipper å bruke tid og sett på å prøve meg frem når jeg ikke husker hvor mye jeg hadde på stanga sist.


Pullups.


Stående roing.


Roing på maskin.

Nå er det natta, sov godt ♥


Nelly: 15% på alt

Resten av denne uka har Nelly 15% på hele sortimentet sitt ved bruk av rabattkoden "SPRING15". Det kan være en kjempegod anledning til å komme i gang med årets vårgarderobe. Selv er jeg ikke blodfan av alle pastellene som kommer til våren, men sort, hvit og beige er alltid slagere. Her er litt vårinspirasjon fra meg (og nelly) til dere!


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER

Ad.links


Laks med eplekompott og squashmos

Jeg må tipse dere om gårsdagens middag: Laks med eplekompott og et forsøk på squashetti. Det er heldigvis ikke utseende som teller mest når det kommer til mat, for squashettien smakte i det minste godt -jeg tenker vi heller kaller det squashmos i dette tilfellet. Eplekompotten smakte så digg og jeg kunne likegodt kunne hatt den til dessert, og begge deler passet ypperlig til laks. En god sunn og litt annerledes middag!Vi brukte (3 pers):
6 laksefileter
4-6 epler
3 ss honning
3 ss Sukrin Gold
6 ss vann
1 squash
Smør
Salt
Pepper

1. Strø fiskekrydder på laksefiletene og stek dem i ovnen i 15 min på 175 grader i en ildfast form.

2. Mens fisken lager seg selv lager du tilbehøret.

3. Riv squash og stek i en stekepanne med litt smør, salt og pepper.

4. Skjer eplene i terninger og kok dem på middels varme med honning, sukrin og vann.


Dagens antrekk 18.03-14

Til middag i dag prøvde jeg og Simen noe helt nytt. Vi brukte faktisk eple i retten og resultatet ble knallgodt, det kan både jeg, han og pappa bekrefte. Jeg skal selvsagt legge ut oppskrift og friste dere med litt bilder i morgen, men nå rekker jeg bare et lynkjapt innlegg før leggetid hvis jeg skal klare å komme meg opp til morgenyogaen. Jeg kommer faktisk rett fra en halvtime i solariumet som føltes helt himmelsk. Det er så utrolig deilig å få litt farge -spesielt i ansiktet, for da føler jeg at jeg ser så mye friskere ut :-)

I dag har jeg luftet mine knallfine rosa Nike Air Max. Synes sneakers er så kult og ikke minst behagelig og praktisk. Håper de holder seg trendy lenge! Her er dagens sporty antrekk:


Jakke, solbriller og veske fra Lindex
Jeans fra Bik Bok
Skjerf fra Luca Moretti
Sneakers Nike Air Max

Kjøp Nike Air Max HER(flere farger )og HER. Min favoritt er de lyseblå!! *sikle*

Ad.links


Min treningsuke: Uke 11

Hei og hopp!
I dag har jeg og min kjære startet dagen med Hatha yoga og bryst- og tricepsøkt. Ikke tidenes økt men helt okei. Jeg føler i grunn at mine tre siste treninger har vært litt halvveis, det vil si Søndag, mandag og tirsdagstreningen i dag. Ikke at selve opplegget har vært dårlig, men at jeg har vært litt slapp og ikke helt klart å gi alt. Det var heldigvis bedre i dag og ikke så ille på Challenge gruppetime i går heller, men treningen på søndag var ikke så bra. Det kan godt skyldes at jeg er litt forkjølet, men det virker altså som det går den rette veien. Uansett er en dårlig trening bedre enn ingen trening :-)

Jeg legger ut treningen min fra forrige uke siden det er så mange som spør meg om hvordan jeg trener. Jeg har skjeldent noen konkret plan og ikke et treningsprogram jeg følger når jeg er på trening. I stedet kjenner jeg på dagsformen og gjør det jeg har lyst til. Da blir treningen mye gøyere og mer variert synes jeg! På lørdag hadde jeg egentlig tenkt til å løpe intervaller og trene rygg og biceps, men så spurte pappa om jeg ville være med å gå tur med han. Da ble det litt alternativ og sosial trim i helgen som i tillegg var helt edru ;-)
Treningstopper fra H&M


My fav.: Nike Pro Bra

God morgen dere♥
I dag har jeg startet ny uke ved å forsove meg til morgenyoga. Ettersom jeg skal på crossfittime senere i dag så anser jeg meg selv som unnskyldt, men i morgen er det ingen kjære mor. Nå skal jeg straks sykle til skolen til dagens forelesninger, men jeg måtte bare innom å anbefale dere min favoritttreningsBH fra Nike først. Nelly har nettopp fått den inn i 4 farger og det er enda mange størrelser igjen, men det kan være lurt å skynde seg for denne er populær. Selv har jeg den i sort, neongrønn og rosa og er kjempefornøyd med dem. Ikke minst så er de utrolig fine å se på -og det er jo alltid et pluss.Nike treningsBH HERFRA

Håper dere får en bedre start på uka enn meg! Haha :-)

Ad.links


Dagens antrekk 16.03-14

Tusen takk for utrolig mange hyggelige tilbakemeldingene på forrige innlegg. Jeg fikk bakoversveis da jeg logget inn på bloggen i dag og så alle kommentarene, haha. Det er gøy å lese det dere skriver og jeg synes det er knallhyggelig å kunne inspirere så mage til å trene og spise sunt. Dere er flotte♥
Genser fra Sheinside HER
Jeans fra Top Shop
Veske fra Lindex
Sko fra Forever 21
Solbriller fra Ray Ban
Klokke fra Daniel Wellington

Bildene er tatt av Jeanett


Min forandring

Jeg har vurdert å publisere et blogginnlegg som dette i ganske lang tid nå, men jeg har ikke helt turt. Grunnen tror jeg ligger mest i frykten for å ikke leve opp til de forventninger jeg inbiller meg at folk har til meg, og da tenker jeg kanskje spesielt på blogglesere og instagramfølgere. Det er liksom alltid om å gjøre å imponere og sjokkere, og det er selvsagt ikke bare-bare. 2-3000 dagelige blogglesere og 6000 instagramfølgere gjør med andre ord at jeg føler at jeg har et slags press på meg både på godt å vondt. Mest så trives jeg med det selvsagt -hvis ikke hadde jeg jo bare kunnet latt være. Å ha så mange som følger med på meg gir meg nemlig motivasjon, spesielt når det kommer til å lykkes med treningen.

Det jeg prøver å si er at mine "før-etter bilder" neppe kommer til å sjokkere noen, men det er mange som har spurt meg om å få se dem og jeg vil også gjerne dele dem med dere. Når jeg ser på bildene under her synes jeg hellt ærlig ikke at forskjellen på dem ser så stor ut, men jeg vet selv hvor mye arbeid som ligger bak. Jeg har lagt om livsstilen min dramatisk siden 2011 og jeg vil aldri gå tilbake til mitt gamle jeg. Jeg kunne helt sikkert oppnådd mye større resultater med en hokus-pokus diett eller et kick ass treningsprogram, men jeg tror selv at det å endre selve livsstilen sin er det som funker best i lengden.

Jeg vet hvor uendelig kjisje dette høres ut, men jeg har det så utrolig bra med meg selv slik jeg lever, trener og spiser i dag. Treningen gir meg massevis av overskudd og mestringsfølelse, og jeg er sterkere, raskere og mer utholdende enn jeg noen gang har vært. Ikke minst så trives jeg utrolig godt i kroppen min slik den er nå og den fungerer også mye bedre enn den gjorde før jeg begynte å tenke på hva jeg puttet i munnen.

Her er et lite sammendrag fra de fire siste årene:


2011
Siste året av videregående la jeg på meg 5 kilo. Jeg hadde alltid vært liten og spe og derfor aldri tenkt over hva jeg puttet i munnen. Dessuten hadde jeg både spilt håndball og danset aktivt mesteparten av livet, men håndballen gav jeg opp i 10. klasse og dansingen sluttet jeg med i 2. klasse på videregående. Dette året var jeg støttemedlem på Elixia, "likte ikke" vann, fikk ikke dårlig sanvittighet av å spise på mc.Donalds og hadde gjerne en pose Sørlandschips i veska. Etter russetiden fikk jeg flere kommentarer på bloggen om at jeg begynte å bli "feit" og det var slik jeg fikk øynene opp for kosthold og trening. Jeg var for første gang usikker på min egen kropp.

2012
Jeg begynte å telle kalorier og løpe ekstremt mye. Det var om å gjøre å få i seg minst mulig kalorier i løpet av en dag og å løpe lengst og fortest mulig. Jeg har alltid hatt en enorm tålmodighet og jeg kunne løpe i en time flere ganger i uka uten å bli lei. Om kveldene var jeg gjerne litt sulten da jeg la meg og jeg brukte vann i havregrøten i stedet for melk for å redusere kaloriinntaket. Jeg hadde med andre ord liten peiling på kosthold. Selv om jeg gikk ned 5 kilo fra sommeren 2011 til sommeren 2012 var jeg fortsatt usikker på kroppen min og hadde spesielt store komplekser for lårene mine.


2013
Jeg fortsatte med løpngen, trappet litt ned på kaloritellingen og begynte å trene litt styrke ved siden av. Jeg hadde også selvsagt liten greie på styrketrening, men fikk meg litt muskler i overkroppen og gikk opp 5 kilo igjen. Det var stort sett magen, bryst og biceps jeg trente og jeg løftet helst vekter jeg kunne klart hundrevis av reps med per sett. Det var ikke akkurat tung styrke jeg drev med og det å trene bein var helt utelukket. Jeg hadde kanskje enda større komplekser for lårene mine nå og var livredd for at de skulle bli "enda større" hvis jeg trente dem. Sommeren 2013 oppdaget jeg at jeg ikke passet shortsene fra sommeren før. Det var en skikkelig nedtur.

2014
Nå teller jeg ikke kalorier og løper mye mindre enn jeg gjorde før. Jeg er nøye på at jeg spiser sunt, men kan unne meg en twist på pauserommet på jobb selv om det er onsadg. Jeg trener selvsagt fortsatt litt kardio, og prøver å få til 3-4 økter med intervalerl i uka. Mot sommeren vil jeg prøve å løpe en del ute i skogen for det er noe av det beste jeg vet. Jeg har også begynt å trene mye tyngre styrke enn det jeg har gjort tidligere og jeg synes det er kjempegøy å løfte tungt og oppleve at jeg blir sterkere. I dag sier jeg skjeldent nei til en leg day og jeg har aldri vært så tilfreds med kroppen min tidligere -inkludert lårene mine. Yoga og svømming er også to nye favoritter og fremover mot sommeren vil jeg prøve å trene litt mer crossfitinspirert styrke med høyere intensitet.


Håper dere likte innlegget. Jammen ikke ofte jeg skriver så mye, haha :-)


Smoothie med avocado

Avocado må være noe av det beste jeg vet og jeg føler ikke det finnes en eneste mat-anledning avocadoen ikke passer til. I det siste har jeg for eksempel begynt å bruke grønnsaken i smoothie. Avocadoen gir Smoothien kjempegod smak og en helt ny konsistens. Skikkelig digg! Avocado inneholder blant annet mye sunt enumettet fett, vitamin C, vitamin E og fiber. En grønn næringsbombe med andre ord!

I dag har jeg hatt en skikkelig rolig morgen med et glass smoothie til siste episoden av Arvingane. Slikt får jeg litt dårlig sanvittighet av, men det er ikke hver lørdag jeg har fri og jeg kjenner dessuten at kroppen min trenger å hvile litt denne helgen. Men treningsfri blir det ikke for etter dette innlegget venter ukens sjette økt på meg på treningssenteret. Jeg gleder meg, men har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal trene i dag. Godt mulig det blir en intensiv økt som i går :-)
Chiafrø kjøper jeg HER. (Bruk koden min "PDW501" når dere bestiller og få opptil 10$ rabatt på første bestilling)

Ha en fin-fin lørdag fine blogglesere♥


Nytt design!

Endelig har jeg fått et helt nytt bloggdesign! Det er alt for lenge siden jeg skiftet design sist, så det føles helt fantastisk med et nytt utseende på bloggen synes jeg. Jeg var veldig lei av det gamle, og ettersom det var noe galt med det designet måtte jeg bytte til et standard design for ca en uke siden. Dere har kanskje lagt merke til at designet har vært litt kjipt? Nå har heldigvis Softdesign laget et design til meg akkurat slik jeg ønsket det. Stilrent, minemalistisk og lyst -veldig behagelig og oversiktelig etter min mening!Hva synes dere om designet?
Design fra Softdesign kan bestilles HER.


Helg med god samvittighet

Thank God It's Friday som de sier!
I dag tar jeg helg med knallgod samvittighet etter en crossfitøkt etterfulgt av litt mageøvelser sammen med Synnøve. Jeg har bestemt meg for å trene crossfit oftere fremover mot sommeren for å få opp pulsen litt på treningsøktene mine. Jeg skal fortsette med ren styrketrening også, men har kommet fram til sammen med kjæresten min at vi må variere treningen i større grad.

Dette gjorde jeg:

15 (usikker på hva denne egentlig heter, men som en clean and jerk med vektskive 15kg)
10 box jumps
5 pullups
10 airsquats
20 one arm kettlebell swing (10 på hver)
10 burpees

Jeg gjorde det 4 ganger med ca 2-3 min pause mellom hver etterfulgt av noen mageøvelser :-)


Meg i dag i nye treningsklær fra Individu. Under Armour topp HER, Reebok shorts HER og bagen er utsolgt desverre, men finnes i andre farger HER (jeg har liten).


Dagens antrekk 13.03-14

Jeg og Jeanett har tatt bilder ute i sola denne formiddagen. Se hennes antrekk HER!


Ny genser fra Sheinside HER
Skinnbukser, veske og ring fra Lindex
Sko fra Vans
Casio klokke HER
Ray Ban folding wayfarer

Ad.link


Best buy

God formiddag♥
Mange har spurt meg hvordan Nike pro shortsene er i størrelsen. Svaret på det er at de er helt normale. Jeg bruker xs til vanlig og har også xs i disse. De er kjempebehadelige å ha på og en drøm å løpe i. I fjor sommer og vår brukte jeg dem mye når jeg løp i skogen og også noen ganger til hverdags faktisk. Jeg bruker dem også i blandt når jeg trener styrke på treningssenteret. Selv har jeg en sort med hvite detaljer, en sort med rosa detaljer og en grå med rosa striper. Den sorte med hvite detalljer kjøpte jeg rimelig i USA, men de to andre har jeg bestilt på eBay. Det er for en gangs skyld mye rimeligere å kjøpe Nike pro shorts i butikk enn på ebay. På eBay gav jeg ca 400 kr per stykk, derfor ble jeg kjempeglad når jeg oppdaget at ellos hadde fått dem inn i praktisk sort og favorittfargen min rosa til bare 249 kr. Endelig!


Nike Pro shorts kr 249 HERFRA  (gamle bilder)

Ad.link


Are we running today?

Denne uken føler jeg at våren virkelig har inntatt til kristiansand. Det var på tide synes jeg. Det føles så utrolig godt å kunne legge vekk vinterjakka og finne fram vårskoene. Ikke minst så merker jeg godværet enormt på humøret. Jeg blir så utrolig glad når jeg våkner og syltynne solstråler presser seg inn mellom vinuskarmen og rullgardinet. Da får jeg nesten litt lyst til å stå opp, selv om jeg vet at det er trening, skole og jobb som er på tapetet.

Det er plutselig også begynt å bli sesong for å løpe utendørs, og dere husker kanskje fra i fjor at jeg elsker å løpe ute? Jeg har ikke løpt i skogen enda, men asfalten får duge til det blir enda litt lysere ute. Jeg har fått meg en stilig refleksvest som jeg kan løpe i slik at bilister ser meg -det føles trygt!


Refleksvest HERFRA
Løpejakke fra Nike
2XU tights HRFRA
Mizuno løpesko

Liker dere å løpe ute?

Sponset tights og vest


Nike Pro shorts


Nike Pro shorts kr 249 HER

Ad.links


Dagens antrekk 09.03-14
Blazer fra Sheinside HER
Skjørt fra Nelly HER
Genser fra Primark
Veske og solbriller fra Lindex
Sneakers fra New Balance

Ad. link


Nytt prosjekt: gå på henda

God lørdag dere!
Nå har jeg parkert i sofakroken og skal snart finne frem litt reste-taco fra i går og en serie jeg skal se på til jeg sovner. Det blir dog neppe en sen kveld fordi jeg planlegger en litt tidlig trening i morgen. Jeg fant ut at det var på plass med en edruhelg, og da benytter jeg i samme slengen sjansen til å bare slappe med me, myself and I for en gangs skyld. Noen ganger synes jeg det er kjempedeilig å være helt alene selv om det er aldri så mye lørdagskveld. Særlig etter en lang dag bak kassa på jobb er det deilig å hoppe i pyamasbuksa og koble helt av.

Før jobb i dag sto jeg og Simen tidlig opp for å skvise inn en aldri så liten bryst og beinøkt. Vi øvde også litt på å gå på hendene noe han har blitt kjempeflink til kjempefort. Jeg er imponert og har kjempelyst til å lære å gå på hendene selv. Foreløpig er jeg ganske håpløs, men jeg merker at jeg blir litt flinkere for hver gang jeg prøver. For å klare det skal øve litt hver gang jeg trener fremover


To av dagens brystøvelser: Benkpress (min favoritt!) og flyes i kabel.


To av dagens beinøvelser: Benpress og liggende leg curl. (Ikke øvelser jeg gjør så ofte, men gøy å gjøre noe nytt en gang i blandt)

lSrd3aiER-
Flinke gutten min :-D (video: trykk for å se)


I dag trente jeg forressten i nye Reebok shorts fra Individu HER.

Sponset shorts


Todagers vinterferie på hytta

Hei hei♥
I går kveld kom jeg hjem fra hyttetur på Gautestad med to tanter, to fettere og kjæresten min. Kjempedeilig og avslappende å komme litt bort fra skolebøker, treningssenter, jobb og internett for bare et par dager. Kjenne litt på feriefølelsen rett og slett. Vi fikk ikke det fineste turværet, men har likevel gått på ski begge dager, spillt brettspill og spist godteri. Alt som hører med på hyttetur med andre ord! Fantastisk å få utnyttet ferien litt når man først har fri, men det var faktisk litt deilig å være tilbake på treningsstudio og jobb i dag. Her er litt bilder fra turen:


Hele gjengen klare for skitur!


Kvikklunchpause på toppen av fjellet.


Fornøyd kjærestepar etter vel overstått skitur.Håper dere også har hatt vinterferie og ikke minst gjort det beste ut av den!


Vinterferie next

Heihie!
Må bare lynkjapt innom og si i fra om at det ikke blir noen bloggoppdateringer her de to neste dagene. Jeg skal nemlig på hyttetur og nyte et par dager med vinterferie. Skal selvsagt ikke ligge på latsiden av den grunn så det blir nok litt skigåing og lek i snøen.

Her er forressten gårsdagens mat som jeg og Simen lagde. Norsk Moussaka og eplekake etter oppskriftsboken til Kristine Weber. NAM♥

Ha det fint så lenge dere


Min treningsuke: Uke 9


Forrige uke var en god treningsuke -i hvertfall i begynnelsen. Jeg følte at jeg fikk mye ut av hver økt og at jeg presset kroppen min til å løfte tyngre og løpe raskt selv om jeg fortsatt er litt tett i pustesystemet. Jeg måtte til og med øke på enkelte øvelser, blandt annet benkpress. Det er en så utrolig god følelse når man plutselig oppdager at man kan løfte 5 kilo mer enn det man kunne uka før.

Planen var egentlig at jeg også skulle trene på lørdag og søndag, men så forsov jeg meg på lørdag slik at jeg ikke rakk trening før jobb. Man må regne med litt svinn, men det var nok uansett på sin plass med en hviledag. På søndag punkterte derimot sykkelen min, så jeg bestemte meg heller for å bli hjemme og få unnagjort vårrengjøringen. Det ble pent og rent og så fikk jeg beveget meg litt i samme slengen. Ikke værst bare det på en dagen derpå.

Denne uka vil jeg gjøre det enda bedre enn forrige uke. I dag har jeg og Simen startet uke 10 med 1000 meter svømming i bassenget. Fantastisk mandagstrening! Simen hadde litt vondt i ryggen så jeg foreslo svømming i stedet for tunge løft, og kanskje jeg til og med stiller med litt massasje til kveldens Paradise Hotel episode♥

Hvordan har dere startet treningsuka?♥


Fastelavenssøndag!

Heihei dere♥
Håper dere alle sammen har hatt en hyggelig helg og ikke minst at alle har tatt seg ei bolle i dag, haha. For i dag er det fastelavenssøndag, hurra! Jeg aner helt ærlig ikke egentlig hva vi feirer, men jeg har likevel benyttet anledningen til å være litt usunn denne søndagen.

Som dere kanskje har fått med dere så spiser ikke jeg matvarer med gjær og styrer unna alt som har med hvetemel å gjøre så godt jeg kan. Men i dag har jeg faktisk skeiet helt ut med både mel og gjær, jeg ble nemlig så fristet av flinke Linda Stuhaug sine instagrambilder av fastelavensbollene hennes at jeg bare måtte prøve å bake for første gang i mitt liv. Og jomfrubaksten gikk over all forventning selv om jeg helt ærlig ikke helt visste hva jeg drev halvparten av tiden. Bollene ble myke, saftige og selvsagt sukkerfrie ;-)

Jeg brukte Linda sin oppskrift som dere kan finne HER, men jeg måtte gjøre noen endringer og lagde dobbel så stor deig (når jeg først skal bake så skal jeg gjammen gjøre det skikkelig) så her er min versjon:

Jeg brukte:
70 g smelta smør (Vita hjertego' lett)
2 dl melk (ekstra lett)
1 pakke tørrgjør
4 dråper stevia vanilje
4 ss sukringold
1 ts kardemomme
90 g gresk yoghurt
4 ts fiberhusk
6 ss havremel
Hvetemel til riktig konsitens

Slik gjorde jeg:
♥ Smeltet smøret og blandet det med melka.
♥ Lot blandingen bli ca. 40 grader (En dråpe på håndleddet skal ikke føles varm eller kald. Jeg måtte bruke vannbad).
♥ Så vispet jeg inn tørrgjær til det løste seg opp i melkeblandinga, deretter sukrin gold, stevia, kardemomme, yoghurten og havremel.
♥ Tilsatte hvetemel til jeg fikk en deig som ikke var klissete å kna.
♥ Satt deigen til heving i bakebolle med håndkle over i nærheten av en ovn i 30-60 minutter.

♥ Stilte ovnen på 200 grader.
♥ Formet 12 boller av deigen, og lot de etterheve på bakeplata i 45-60  minutter.
♥ Penslet med egg og stekte midt i ovnen til de ble gylne.Til krem blandet jeg sammen gresk yoghurt og noen dråper vanilje stevia. Pappa likte det kjempegodt, men personelig synes jeg faktisk at de smakte aller best med smør og en skive ost. Det er merkelig hvor godt noe så vanelig som et rundstykke kan smake når man spiser det så skjeldent -eller bare en brødskive for den saks skyld! Nå har jeg spist 3 boller og det ble fatisk dagens middag for min del. Matlysten har ikke vært på topp etter gårsdagens fest og morro, og i dag har jeg kun spist lunch bestående av 3 rugsprø og en boks tomatbønner. Nå skal jeg skifte sengetøy og kose meg med min siste bolle og "bloggerene" under dyna. Vi blogges!


Dagens antrekk 01.03-14


Skjorte HERFRA
Crop top fra H&M
Skinny boyfriendjeans fra Lindex


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits