Eximia: Ytre utvikling så langt

Heisann!

I dag oppdaget jeg og Nina hos Klinikk Nina på Helsehuset at vi rett og slett har bommet helt på tellinga av Eximiabehandlinger. Det var ikke behandling nummer 9 og 10 jeg hadde denne uken, men derimot 7 og 8 fant vi plutselig ut. Det var i grunn en hyggelig overrasskelse å få, og jeg gleder meg allerede til å returnere i neste uke for mine to siste behandlinger i kuren. Ikke følte jeg meg 100% klar for å ta farvel med vakummassasjen heller, så dette er vel i bunn og grunn å regne som en skikkelig gladnyhet i mine øyne.

Jeg tenkte likevel å oppdatere dere på de ytre resultatene av behandlingen i dag. Derfor får dere se alle etter-behandling-bildene i rekkefølge. Jeg har lagt så og si alle ut tidligere, men inntrykket blir noe litt annet når bildene settes rett etter hverandre. Alle bildene er tatt rett etter hver behandling, på samme plass, med omtrent samme lys og på nogenlunde tom mage. Derfor vil jeg påstå at de er høyst sammenlignbare. Selv synes jeg alllerede at utviklingen er enorm, men endelige resultatbilder kommer altså i neste uke.


Etter 1. behandling


Etter 2. behandling


Etter 3. behandling


Etter 4. behandling


Etter 5. behanling


Etter 6. behandling


Etter 7. behandling


Etter 8. behanling

Stay tuned for endelige resultater!

Sponset behandling


Tester: Biolines fruktsyreserie

God kveld dere!
Tenkte jeg skulle fortelle litt om hudpleieserien fra Bioline jeg nylig har startet å teste. Serien heter Primaluce Exforadience og er en kosmetisk linje som er anbefalt for alle aldere og hudtyper. Nina på Klinikk Nina fører Bioline, og hun har fortalt meg utrolig mye positivt om denne serien med fruktsyreprodukter. Jeg ble derfor kjempeglad da jeg fikk tilbud fra Bioline om å teste produktene deres. Nå er jeg veldig spent på hvordan huden min blir etter å ha brukt produktene en stund. Dere skal selvsagt få full rapport!

Produktene jeg tester passer blandt annet til uren hud med tendens til acne. Jeg har aldri hatt veldig store problemer med acne og urenheter, men jeg har en litt fet T-sone og derfor også litt uren hud her. I tillegg har jeg en og annen kvise i blandt, hvis jeg for eksempel har skeiet ut i smågodtdisken eller vært en tur på byen. Jeg håper at Primaluce-serien kan bidra med å minske disse (i-lands-) problemene og gi en generelt sunnere og friskere hud.


Jeg tester disse produktene fra Primaluce-serien:

  • CLEANSING GEL: Mild rensegele som renser huden i dybden og fjerner alle make- up rester. Har en lett eksfolierende effekt (fjerner gamle hudceller) og etterlater huden mykere med mer glød.

  • LOTION: Lett eksfolierende ansiktsvann som normaliserer og rebalanserer huden.

  • CREAM HYDRATING RENOVATING: Krem med en fornyende og fuktighetsgivende effekt som optimaliserer cellefornyelsen. Den skal redusere de første tegn til aldring og gi huden en jevnere overflate.

  • MASK: Maske som stimulerer cellefornyelsen og virker merkbart klargjørende på huden. Tilfører også fuktighet og gjør huden myk og smidig.

Samt øyesminkefjerner fra Daily Ritual serien:

  • GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER: Mild øyesminkefjerner som fjerner alle spor av øyesminke, også vannfast. Mykgjør også vippene og gir friskhet og vitalitet rundt øyepartiet.
Oppfølgingsinnlegg kommer når jeg har testet serien en stund!

Sponsede produkter


Prøv søtpotetfries

I det siste har jeg og kjæresten min fått skikkelig dilla på søtpotetfries. Søtpoteten er ikke bare kjempesunn, men smaker også utrolig godt. I tillegg kan den tilberedes på utrolig mange forskjellige måter, og vår favoritt har i det siste vært å lage søtpotetfries i form av shipslignende flak. Det var Simen som kom med ideen og siden har vi leget friesene til nesten hvert middagsmåltid. Kan også brukes som snacks. Anbefaler dere å teste dem!

♥ SLIK GJØR DU ♥

1. Sett ovnen på 200 grader

2. Kutt søtpotet i tynne skiver enten med kniv, ostehøvel eller lignende

3. Fordel flakene ut over et stekebrett med bakepapir og ha over (bruk gjerne spray hvis du har) olje (vi bruker olivenolje) og valgfritt krydder

4. Ha dem i ovnen i ca 25min (har du god tid kan du ha lavere varme og la friesene stå i ovnen lengre for å få dem enda sprøere)

 

Bon appetit ♥ Håper det smaker!


Uke 4 hos Klinikk Nina

Herligland! Jeg føler ikke det er lenge siden jeg startet Eximiakuren hos Klinikk Nina, men i går hadde jeg altså min åttende behandling av ti tilsammen. Det har jammen gått fort! Jeg har jo faktisk gått på kuren i en hel måned nå, med behandlinger to ganger i uka. Neste uke er altså siste uke med kuren, og jeg har mine to behandlinger allerede på mandag og onsdag. Det er litt synd at det går mot slutten for jeg kommer til å savne besøkene ho Nina og musklene mine kommer garantert til å savne vakummassasjen!

Heldigvis har jeg opplevd kjempegode resulteter av behandlingen, som derimot ikke vil ta brått slutt. Jeg har blandt annet opplevd at jeg har fått mer energi og overskudd i hverdagen. Jeg føler blant annet at jeg yter bedre på trening, og at jeg har lettere for å stå opp om morgenen. I tillegg har muskler jeg ikke en gang visste at jeg hadde dukket opp i mageområdet, og det er selvsagt også litt stas når bikinisesongen kommer snikende.


Klar på benken. Fotograf Charlotte fant tidenes vinkel, men pyttsann:-D Haha!


Nina kobler et "armbånd" til armen min som skal lede strømmen.

Nå begynner faktisk første del av behandlingen å bli mer ubehagelig enn den tidligere har vært. Det er rett og slett fordi Eximiabehandlingen har funket. Jeg har fått mindre å jobbe med på det området som ultraoperasjonen blir utført på, fordi fett har blitt "smeltet" bort. Derfor opplever jeg det også som mer ubehagelig.
Oljene som brukes under behandlingen tilfører huden næring og etterlater den myk og glatt.


Lymfedrenasjen er derimot fortsatt behagelig.Denne delen av behandlingen gjør at kroppen kan kvitte seg med avfallstoffer, fett og overflødig veske.


Og til slutt den beste delen: vakummassasjen. Får i gang lymfesystemet og blodomløpet, og er bra for muskler og spenninger.
Resultat av Eximiabehandling nummer 8.

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


Neglsalongen Kristiansand


Sjarmerende Neglsalongen i Skippergata i Kristiansand

Heisann dere!
I dag er visst den store bursdagdagen, for jeg skal hvertfall feire både to familiemedlimmer og to venninner i dag. Bursdag til fire stykker på en dag altså, fordelt på to dobbeltbursdager. Gavene er pakket inn, kveldens antrekk er valgt ut og nå gjenstår det bare en liten hurtigstell på badet så er jeg klar for både det ene og det andre.

Til og med neglene mine er pyntet og festklare! Jeg var nemlig på et over gjennomsnittet hyggelig besøk hos Neglsalongen i Kristiansand sentrum i går. Der fikk jeg lagt nydelige Bio Sculpture gelenegler hos superflinke Torunn. Torunn holder til i Skippergata i et sjarmerende og elegant lokale ved siden av DUO frisørsalong.

Jeg fikk velge farge og design selv, men Torunn bidro med tips slik at jeg fikk dem slik jeg ønsket. Hun forlenget ikke neglene mine, men brukte kun min egen naturnegl. Lange negler er ikke så praktisk med tanke på treningen, men jeg synes hun fikk til et kjempefint resultat med det jeg hadde spart opp. Utrolig fornøyd med andre ord, med både negler og selve besøket. Makan til skjønn dame! Vi skravlet i ett sett fra jeg kom til jeg gikk og tiden bare fløy avgårde.

Torunn har 2. plass i NM i å legge Bio Sculpture gelenegler. Dyktig dame!♥ BIO SCULPTURE GEL ♥

Bio Sculpture gelenegler er en permanent fargegele som legges med pensel og herdes med UV-lys. Neglene holder i uke etter uke uten å flasse eller løsne og fjernes enkelt uten filing. Geleen Torun la på neglene mine skader heller ikke naturneglen, men gir derimot en sterk og fleksibel negl. Den inneholder nemlig ikke acryl eller andre skadelige kjemikalier.
Sukkersøtt resultat!

Jeg fikk også med meg noen produkter for å ta vare på geleneglene mine best mulig. Neglbåndskrem, overlakk-fjerner og top-coat. Geleneglene krever ikke mye arbeid, men litt vedlikehold og gode hjemmerutiner kan være smart for å utsette salongbesøkene i opptil flere uker. Her er noen tips for vedlikehold av Bio Sculpture gelenegler:

♥ TIPS ♥

- Hver tredje dag bør du legge et lag topcoat
- En gang i uken bør du fjerne topcoaten
- Vask neglene godt med neglbørste når du har tatt av topcoaten
- Avslutt med nytt lag topcoat
Neglsalongen finner du på Facebook HER

Sponset behandling


What to wear?

Jeg har ikke vært ute på fire uker nå, men i helgen er det bursdagsparty til to flotte venninner på agendaen. Gleder meg kjempemye til å feire dem med en knallfin venninnegjeng. Lørdag smeller det og siden det er bursdag tenkte jeg for en gangs skyld å hive på meg et skjørt eller kjole. Problemet når jeg skal ut i helgen pleier som regel å være å finne noe å gå i, men denne gang er problemet å finne HVA jeg skal gå i. Når jeg ikke har vært ute på så lang tid har det hopet seg opp mange garderobenyheter, her er noen:


Topp HER, skjørt HER


Kjole HER


Topp HER, skjørt fra Lindex


Kjole HER

Noe dere likte?

Sponsede klær


Fra helg til hektisk

Nok en fantastisk helg er omme! Nå sitter jeg og planlegger neste uke som derimot ser ut til å bli dønn hektisk. Jeg har en del skole å ta igjen, skal jobbe en del, men skal også mye hyggelig. Det ser dog ikke ut som jeg får sitte stille et sekund i uke 8. Ikke sove heller for den sags skyld, men det er som Mariette sa på nyttårsturen til Hemsedal: "Sove kan vi gjøre når vi dør!!". Neida, joda, neida...

I helgen har jeg jobbet, men jeg har også hatt tid til å feire valentinsdagen med verdens beste kjæreste (ja vet, alle kaller sin kjæreste "verdens beste", men det er bare fordi de ikke har vært sammen med Simen :-P). Jeg ble overrassket med tre helt nydelige roser, han fikk en liten valentins.oppmerksomhet av meg og så lagde vi tre retters sammen på kjøkkenet. Digg forrett og helt nydelig middag. Vi avsluttet med sjokolade i god lørdagstradisjon, men desserten fikk vi derimot aldri spist. Den skal spares til kosekveld på tirsdag.

Jeg fikk også trent denne helgen og svettet sammen med ti andre sprekinger på Spicheren i dag. Jeg og simen satt sammen en økt i formiddag som vi gjennomførte i team. Kjempegøy, og så fikk jeg muligheten til å teste de helt nye reeboktightsene mine fra Individu. Den var utvilsomt en ny favoritt, og jeg tenkte derfor jeg skulle minne dere på at i kveld er siste mulighet til å benytte rabattkoden "KRISTINA20" som gir 20% hos alt hos Individu.no ved kjøp for minst 500kr. Ingen dum ide å ta turen innom for å sjekke siste nytt med andre ord, og tightsen og BHen på bildene under er absolutt å anbefale. Happy shopping ♥

Ny Reebok BH og tights fra Individu ("KRISTINA20" gir 20% hos alt hos Individu.no ut 15.02.15 ved kjøp for minst 500kr)

Har dere hatt en fin valentinshelg?

Sponset


Eximiabehandling uke2

Hei hei ♥

I dag har jeg har jeg hatt min fjerde Eximiabehandling hos Klinikk Nina. Det vil si at jeg er ferdig med uke nummer to av til sammen fem uker med behandling to ganger i uka. Jeg er snart halvveis i kuren med andre ord, og jeg har nå begynt å merke resultater på flere områder.

Som nevnt tidligere har jeg opplevd økt beveglighet ved at jeg har blitt langt mykere på enkelte yogaøvelser. I tillegg føler jeg at jeg har generelt høyere intensitet på trening. Behandlingen skal forbedre blodomløpet, gi bedre oksygenopptak og slik høyere intensitet på trening. Jeg har faktisk ikke hatt en eneste dårlig trening med lavt energinivå siden jeg startet behandlingen. Det kan selvsagt være tilfeldig, men jeg har uten tvil generelt mer enegri og føler meg veldig bra for tiden. Å komme seg opp av sengen om morgenen har også gått som en drøm i det siste.

Ikke minst opplever jeg at vakummassasjen har en god efferkt på muskler. Da jeg hadde time hos Nina på onsdag hadde jeg øvd mye på muscleups og å gå på hendene dagen før. Jeg var derfor dønn støl og øm i ryggen, og kjente det mildt sagt godt da Nina satte i gang med vakummassasjen. Da hun var ferdig var ryggen langt mer bevegelig og jeg følte meg lett som en fjær på vei ut av Helsehuset nok en gang.Denne gangen fikk jeg også med meg noen lekre godbiter hjem fra Klinikk Nina. Nina fører nemlig Bioline sine hudpleieprodukter som jeg har vært så heldig å få teste. Jeg er veldig spent og har virkelig tro på produktene jeg bar hjem i en elegant glossy paperbag. Nina hadde masse informasjon om dem og jeg har også hatt kontakt med Bioline Norge. Skal skrive mer om hva slags produkter jeg skal teste i et annet innlegg, og selvsagt oppdatere dere når produktene er prøvd ut. Spennende!


Veldig fornøyd med dagens fangst og behandling. (Guriland, dette lignet ikke på meg, men det er det altså :-P)


Resultat etter Eximiabehandling 3


Resultat etter Eximiabehandling 4. TreningsBH og tights fra INDIVIDU


Biolineprodukter hos Klinikk Nina


Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling og produkter


En ekstra sprek torsdag

WOW! For en sprek torsdag det har vært. Jeg startet 07:30 med en yogatime etterfulgt av en liten økt der jeg øvde på å gå på hender, øvde på muscleups og trente litt pullups. Etter en del skolejobbing og en ufrivillig liten powernap på sofaen, returnerte jeg til Spicheren treningssenter sammen med Trine i kveld. Vi har nemlig testet ut den nye HIIT-timen på Spicheren for første gang. Kjempegøy og knallhardt var det -ikke helt tungt slik vi er vandt til, men skikkelig syre-tungt. Vi lå rett ut på parketten etterpå, gørrsvette og utslitt. Fantastisk følelse!

Nå vurderer jeg sterkt en treningsfri fredag, men ettersom jeg er litt usikker på om jeg rekker en økt på lørdag tror jeg jeg må hive meg rundt likevel. Det er jo så mye treningsrelatert morro å være med på, timer man ikke vil gå glipp av og så mye som skal øves på. Jeg føler nesten ikke jeg har tid til en restday. På en god måte altså; jeg synes jo dette er dødsgøy og det er faktisk på trening jeg slapper best av sånn rent psykisk tror jeg. Eventuelt når jeg sover, men da drømmer så mye crazy at jeg tviler litt på det i grunn.


Full av endrofiner i ny Adidas-genser fra Junkyard utsolgt, men finnes også i rød HER (jeg har S)


Ønsker dere en fantastisk valentines helg alle sammen! Jeg skal jobbe og ellers er planene fortsatt litt uklare, men noe koselig skal jeg få sjarmøren min med på ♥ Skal dere noe spesielt?

Sponset genser


Valentine cravings


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER

Annonselenker


Antrekk 09.02-15
Kåpe fra Kappahl
Adidas Originals sekk fra Junkyard HER (sponset)
Sko fra Stockholm Design Group
Jeans fra Monki
Crop genser fra Choies HER (sponset)

Foto: JEANETT OLSEN


Søndagsfrokost med underholdning

God morgen dere ♥
Det ble dårlig med blogging på meg i går, på tross av at jeg hadde tatt bilder til både det ene og det andre innlegget. Plutselig var minnekortet søkk borte. Bildene på det tilsvarte helt sikkert minst tre timers arbeid, så jeg var ganske irritert da jeg brukte enda en time på å lete etter det i går kveld. De er så sinnsykt små så jeg endevendte alle mulige gjemmesteder her i leiligheten. Inni pensumbøker, oppi sko, i vesker, i lommer og til og med i skittentøyet. Men den var ikke å se, så jeg ble nødt til å gå til sengs uten å finne den.

Da jeg fortsatte letingen i dag tidlig, fant jeg den heldigvis til slutt under duken på spisebordet. For en lettelse det var, men det skulle bare mangle at jeg omsider fant den etter tidenes leteaksjon. Da var heldigvis ikke antrekksbildene jeg tok sammen med Jeanett her om dagen HELT forjeves, Jeg ble nemlig bæsjet på av en fugl, så det ville vært ekstra ærgelig.Denne helgen har jeg blitt kjent med mitt splitter nye nettbrett, så nå har jeg nettopp spist en deilig søndagsfrokost med god underholdning. Jeg hadde akkurat rukket å komme i gang med min nye iPhone, da en griselekker Acer Iconia tab 8 dukket opp i postkassen min. Den er så utrolig elegant, lys og lett -virkelig imponerende! Ikke minst var den overraskende enkel å komme i gang med. Jeg har ikke hatt android tidligere, så litt uvandt var det jo. Men nå begynner det å demre for meg.

Deleopplevelsen blir en helt annet fra Iconia 8, enn fra den langt mindre mobilskjermen. Bildene i Instagramfeeden blir store og flotte og jeg kan lese blogger og nettaviser uten å anstrenge øynene. Jeg lurte til og med på om jeg skulle begynne å spille Wordfeud igjen. Tidligere har jeg blitt tørr og rød i øynene hvis jeg har brukt mobilen mye, men nå blir det andre boller.Jeg har ikke bare vært så heldig å fått meg et nytt, stilig nettbrett, men jeg har også fått muligheten til å dele ut et par ski til dere. Hvis dere klarer å svare på spørsmålet om Iconia tab 8 under, har dere muligheten til å vinne et par tøffe Acer-ski med Tyrolia bindinger. Hadde ikke det vært noe med nye ski til vinterferien? Legg igjen en kommentar i dette innlegget med navn og mailadresse for å vinne, så kontakter jeg den heldige neste søndag. Lykke til alle sammen♥
Les mer om Acer Iconia tab 8 HER!

Sponset


Mye mer enn fettsmelting

I går hadde jeg som sagt min andre behandling i min Eximiakur på 10 behandlinger. Det var mindre ubehagelig denne gangen, og gud så godt det var å få nok en vakummassasje! Den kommer jeg virkelig til å savne når behandlingen er over. Da jeg var på vei ut døren hos Klinikk Nina, kom en mann inn som ville spandere behandling på sin spreke kone etter å ha sett det på bloggen. Heldig kone det der!!

Det ble litt halv-aggressive kommentarer på forrige blogginnlegg der jeg skrev om Eximiakuren jeg skal gjennom. Som Simen sa til meg så må jeg regne med det -spesielt når jeg bruker "fettsmelting" så sentralt i overskriften. Men selv om det ble en og annen reaksjon (som jeg overhodet ikke er vandt til), så skal jeg hilse å si at statistikken skøyt i været etter Eximia-innlegget. Jeg konkluderer derfor med at det er langt flere som er interressert eller i det minst nyskjerring enn det er lesere som er provosert. Derfor skal dere selvsagt få resten av Eximiakur-historien min gjennom de neste fire ukene.

Men i dette innlegget vil jeg fokusere på at dette overhodet ikke kun dreier seg om fettsmelting, men også har mange helsemessige fordeler. Både for folk flest og for dem som driver aktivt med trening. Jeg gjør ikke dette fordi jeg har noe behov for å endre på kroppen min. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette for bare et år tilbake, men jeg er faktisk veldig fornøyd med kroppen min slik som den er. Grunnen til at jeg ville ta kuren er følgende helsemessige fordeler, den deilige vakummassasjen og selvsagt hadde det vært morro å bli litt mer markert.

♥ HELSE ♥

- behandlingen er en detox/avgifting der kroppen kvitter seg med avfallstoffer. Vi får alle avfallstoffer i kroppen -uansett hvor sunt vi spiser, og kan med fordel skille ut disse gjennom lymfesystemet.

- behandlingen er også sirkulasjonsfremmende både for lymfesystemet og blodomløpet.

- eximiabehandling har også positiv innvirkning på immunforsvaret

- virker stabiliserende på mage og tarm

- fjerner veskeansamlinger. Bra mot betennelse og ødemer


Aldri har jeg kommet så langt ned at jeg har truffet leggen med pannen i denne tøyeøvelsen.


♥ TRENING ♥

- man skal få økt treningsintensitet gjennom økt oksygenopptak

- forkorter kroppens restitusjonsperiode

- skal bidra til færre belastningsskader

- massasjen er bra for muskler og spenninger. Jeg har merket enorm progresjon i en av øvelsene jeg gjør når jeg er på yogatime (se bildet over). Aldri har jeg fått ansiktet helt ned til leggen.

 


Her er resultatbilder etter andre gang.


Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset


Dagens antrekk 05.02.15

Hallo dere!
I dag har jeg hatt andre behandling av Eximiakuren min. Jeg skal fortelle dere mer i morgen om hvordan det var denne gang, og ikke minst fortelle hvilke resulteter jeg har merket så langt i kuren. Synes det er så utrolig spennende dette her!!

Ellers vet jeg faktisk ikke hvor dagen i dag har blitt av, men jeg har i hvertfall hatt det hyggelig med familie og kjæreste på Christianssand Brygghus i kveld. Denne uken arrangeres "spis for 100" i Kristiansand, og kjempemange spisesteder tilbyr middag til bare 100 kr. Det er dermed tredje gang jeg er ute å spiser denne uken -faktisk flere utemiddager enn jeg hadde tilsammen i 2014 tror jeg. På brygghuset fikk vi grillet hummer som smakte helt himmelsk sammen med urtesmør, safranris med grønnsaker og en nydelig limesaus.

Her er dagens antrekk:


Nye New Balance sneakers fra Junkyard HER
Kåpe fra Sheinside HER (jeg har S)
Luca Moretti-skjerf fra Høyer
Bukser fra Sheinside HER
Tunika fra Sheinside HER
Veske fra Gina Tricot

Foto: JEANETT OLSEN

Plagg sponset av Junkyard og Sheinside


Starter uka med fettsmelting

Hallo dere♥
Mandag og ny uke da gitt! Det kan jeg like, kan dere? Jeg har hvertfall gledet meg, for denne uken starter jeg nemlig på et nytt, spennende prosjekt i samarbeid med Klinikk Nina på helsehuset her i Kristiansand. For noen uker siden fikk jeg tilbud av Nina om en Eximia-behandling på mage og rygg, også kalt "fettsmelting". Jeg var ikke sen om å takke ja til å teste denne forholdsvis nye og unike behandlingsformen -kjempespennende og ikke minst midt i blinken for meg som trener så mye. Likevel fant jeg ut at det var best å vente til lappen var i boks, på grunn av et allerede stramt tidssjema. Men i dag har jeg altså vært hos Nina og fått min aller første Eximia-behandling.

Eximia er et system som fremmer helse, velvære og kosmetisk pleie av både kropp og ansikt. Behandlingen består av følgende tre trinn: ultraoperasjon (kombinasjon av ultralyd og elektroperasjon), lymfedrenasje og bindevevsmassasje.  Kombinasjonen av disse tre gir umiddelbar effekt etter bare en behandling, men for best mulig resultat skal jeg ha 10-eximiabehandlinger fordelt på 5 uker fremover -altså to i uken. Jeg kommer til å oppdatere dere underveis her på bloggen slik at dere kan følge med på utviklingen dere også. I tillegg skal jeg gi dere min opplevelse av selve behandlingen og resultatene, og ikke minst skal jeg forsøke å gi et best mulig (men ikke for innviklet) bilde av hva dette går ut på.

Eximia-kur er altså ikke bare effektiv på lokal fedme, men behandlingen virker også på en rekke andre områder. Blandt annet hjelper den på dårlig blod- og lymfesirkulasjon, muskel- og leddplager, mage- og tarmproblemer, cellulitter og immunforsvaret. Jeg tar altså ikke dette for selve slankingens del, men mer for å bli markert og ikke minst for å rense ut avfallstoffer fra kroppen gjennom detox/avgiftning.


Supersøte Nina hos Klinikk Nina på helsehuset i Kristiansand.

Jeg møtte opp klokken 0900 på klinikken i dag morges. Charlotte var med som både psykisk og "fotografisk" støtte, for jeg skal ærlig innrømme at jeg grudde meg litt. Nina hadde på forhånd forklart at det kunne være litt ubehagelig, men ikke vondt. Som den pingla jeg er med ikke akkurat skyhøy smerteterskel, er jeg klar over at "ubehagelig" for andre, fort kan oppleves som "dritvondt" for meg.


Her er noen bilder av områdene jeg skal få behandling på. Bildene er tatt før min første Eximiabehandling.Første del av behandlingen, ultraoperasjon, var til min store glede bare ubehagelig slik Nina hadde beskrevet på forhånd. Det var ikke vondt, men jeg hørte en høy pipelyd i hodet og følte litt "stikking" i armen og på det området som ble behandlet. Først ble den ene siden behandlet i fem minutter, og så begynte Nina på den andre siden. "Stikkingen" ble mer intens på den siste siden, men da skrudde hun litt ned på styrken slik at det ble behagelig igjen. Denne delen skaper økt sirkulasjon på cellenivå fra ytterste hudlag og 3 cm ned i huden. Slik "smeltes" fettet og huden strammes opp.

Neste fase, lymfedrenasje, var ikke ubehagelig i det hele tatt. Nina åpnet opp lymfekjertlene med en slags sugepropp som dere ser på bildet over -dette lagde en klein lyd, men var veldig avslappende. Lymfedrenasjen gjør at kroppen kan kvitte seg med avfallstoffer, fett og overflødig veske.

Bindevevsmassasje var siste del av behandlingen og også toppen av kransekaka vil jeg påstå. Jeg ble massert med vakum, noe som var veldig behagelig og en helt topp avslutning på behandlingen. Denne massasjen bidrar til økt blodsirkulasjon som fører til at avfallstoffene skilles bedre ut gjennom lymfesystemet.

Da Nina var ferdig på ryggen fikk jeg samme behandling på magen.


Bilder fra etter første Eximia-behandling. Prikkene kommer av behandlingen, men er ikke ubehagelige på noen måte og går vekk etter kort tid. CK undertøy
HER (ad.link)

Jeg har sett en merkbar forandring etter bare denne første behandlingen, noe som virker veldig lovende. Det er kanskje tydeligst fremme på magen fordi jeg har minst å "ta av" der, og musklene blir derfor fort synlige. Men også på ryggen/sidene kan jeg merke det i noen grad. Spesielt hvis jeg tar tak i "love handlesene" kan jeg kjenne litt forskjell. Da jeg så meg selv i speilet når jeg kom hjem etter behandling var det første som slo meg at jeg så ut som jeg gjorde etter at jeg hadde løpt masse mot Nordmarkstraver'n-løpet. Jeg har altså gått fra post-christmas-form til løpe-langt-form på bare en liten time hos Nina. Ikke værst, haha -jeg gleder meg til fortsettelsen!


Nina har massevis av kunnskap og råd for god helse og skjønnhet. Kom innom henne på Helsehuset for mer info!Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

 

Sponset behandling


Dagens antrekk 01.02-15

Nok en over gjennomsnittet bra helg er over og jeg føler meg nesten helt klar for å ta fatt på en ny uke. Jeg har bare litt skolearbeid som må gjøres før jeg tar søndagskvelden. Typisk meg å spare det til søndag kveld, men denne helgen har jeg gjort så mye gøy å koselig at jeg faktisk vil påstå at jeg har gyldig grunn. På lørdag hadde jeg og Simen en liten date som inkluderte både kino og tacospising før vi sloknet på sofaen. I dag har jeg vært på en supergøy trening med spreke venner og i familieselskap -alt dette i tillegg til mye jobbing. En mer enn innafor helg vil jeg påstå!

Her er dagens antrekk som ble tatt i hu og hast før trening i dag. Jeg rakk tydeligvis ikke en gang å kneppe igjen nye kåpa mi så den ser muligens litt rar ut -egentlig er den kjempefin! Veska som uten tvil er blitt en storfavoritt har forressten kommet på lager igjen hos Nelly. Dere finner den HER. Passer seriøst til alt!


'Kåpe fra Sheinside HER
Skjerf fra Romwe HER
Veske HERFRA
Jeans og skinnhansker fra Lindex
New Balance HER

Annonselenker/sponsede produkter


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits