Perfect basics


Topp HERFRA, skjørt HERFRA, skinny jeans HERFRA og den lille sorte HERFRA.

Ad.links


Hjemmelaget skjærebrett

God morgen♥
I dag har jeg forsovet meg en time så jeg er allerede langt bak skjema denne fredagen. Men når jeg allerede er så sent ute tenkte jeg at jeg like godt kunne hive inn et blogginnelegg før jeg sykler a gårde til en biceps og ryggøkt med intervaller på treningsstudio.

Jeg må nemlig vise dere de kjempefine skjærefjølene jeg fikk av Far, dvs. min farfar. Han driver med treskjæring og har laget alt fra kniver og kopper til store gulvur. Skikkelig flink er han og jeg ble så utrolig glad når han kom med de to knallfine skjærefjølene til meg. De ligner litt på noen som selges på Hansen og Co, men det er selvsagt mye mer stas når de er hjemmelagede. Faktisk så har jeg ikke turt å kutte i dem enda, men bruker dem stadig til å smøre knekkebrødene mine på. Her er dagens frokost:
Knekkebrød med chrispsalat, kyllingpålegg og avocado. Gresk yoghurt og bringebærsyltetøy uten sukker. Peanøttsmør og most banan.

God helg da dere! Vi blogges og instagrammes (@kristinabergsvik)


New in: Trench coat

Denne våren blir trench coaten et nøkkelplagg og jeg har funnet en helt perfekt en! Jeg så den først i nettbutikken til H&M og tenkte "den må jeg ha", men til min forferdelse var den søkk vekk da jeg skulle bestille den tidligere i uka. Det var derfor jeg måtte innom byen i går før jobb. Jeg krysset fingre og tær for at de hadde flere igjen på H&M på slottet og jammen meg hadde de ikke en hel bunke, inkludert min størrelse. For en lykke!

Trench coaten er akkurat så lys som jeg ville ha den og i en perfekt lengde til meg. Det er trendy med litt lange jakker, men denne er heldigvis ikke så lang at det ser ut som jeg er kortvokst -tro meg, det skjer. Materialet er også kjempefint og krøller seg ikke så fort som en skulle trodd, men sitter jeg lenge på den blir den selvsagt litt krøllete. Jeg må bare sørge for å stå eller gå konstant når jeg har den på, hehe. Og til slutt må jeg jo nevne prisen: sesongens trendkupp til kr 299!
Ny trench coat fra H&M kr 299.

Hva synes dere om jakken?


Dagens triceps -og brystøkt

God kveld!
Nå bør jeg egentlig legge meg for å være våken og uthvilt til yoga i morgen, men tenkte jeg skulle hive inn en kjapp oppdatering til dere først. Denne onsdagen har gått i ett. Jeg var på morgenyoga klokken halv 8 etterfulgt av en brysk og tricepsøkt sammen med Simen. Etterpå gikk jeg direkte til skolen for å lese til bacheloroppgaven og så stakk innom byen hvor jeg gjorde noen ærend før jeg dro på jobb på Lindex fra 4 til 7. Da jeg var ferdiig på jobb syklet jeg innom Simen hvor jeg fikk servert speilegg, knekkebrød og bønner. Jeg har faktisk hatt craving på bønner i hele dag så det var kjempedigg å komme til ferdig kveldsmat! Verdens beste kjæreste ass♥

Dagens bryst og tricepsøkt:
♥ Benkpress
♥ Flies
♥ Skråbenk
♥ Brystpress (tror jeg) på apparat
♥ Dips med egenvekt
♥ Triceps pushdowns
♥ Overhead triceps rope extensions


Øver på dips med egenvekt.


Vårskoene ruller inn!

Det er så fantastisk at det endelig begynner å bli litt varmere i lufta. Våren er rett rundt hjørnet nå og jeg har byttet ut votter med hansker når jeg har syklet til trening denne uka. I dag har jeg til og med funnet frem noen par vårsko fra i fjor¨som enda duger. I butikkene ruller også vårskoene inn og det er best å være tidlig ute for å få fatt i årets heiteste sneakers. Derfor har jeg så vidt begynt å titte litt rundt og her er noen sko-favoritter jeg fant på nelly. Håper den sporty casual trenden som er aldri tar slutt. ELSKER sneakers gjør jeg. Lenge leve!
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Ad.links


Banan -og peanøttsmørkonfekt

Jeg husker ikke hvor, men for en stund siden så jeg bilder på en blogg av noen konfekt som så helt himmelske ut. De var en kombinasjon av mørk sjokolade, banan og peanøttsmør og de så superenkle ut å lage. Jeg har tenkt på det siden, at jeg må prøve å få til noe lignende på kjøkkenet her hjemme, men så har jeg alltid glemt det bort. Men i går kom jeg endelig på det. Når Simen sovnet på sofaen da vi så på siste rest av OL for å riste av oss hangoveren listet jeg meg inn på kjøkkenet og satte i gang. Det ble litt grisete, men bra til slutt. Dere burde virkelig prøve dere også, smakte utrolig godt!Slik gjør du:
♥ Kutt en banan (ikke for moden!) i skiver og ha en klatt peanøttsmør mellom to og to (Se bilde)
♥ Sett "bananburgerene" i frysen i en plastboks i ca en time
♥ Smelt en halv mørk sjokoladeplate i vannbad
♥ Ta ut "bananburgerene" fra frysen og rull dem i den smeltede sjokoladen til de er helt dekket
♥ Sett konfektene på en tallerken og la dem tine litt
♥ Ferdig! Oppbevar i kjøleskap, men smaker best fersk

Håper dere har hatt en knallfin start på ny uke. Det har jeg! Yoga, leg-day og skolearbeid gjør susen på en blåmandag♥


Dagens antrekk 23.02-14


Genser fra BikBok
Jeans fra Top Shop
Sneakers fra New Balance
Jakke fra Sheinside HER


Boobiebuilding

Lørdagsøkta mi har bestått av intervaller, bryst og magetrening. Det har blitt lite intervaller i det siste fordi jeg har vært småsyk i snart en måned. I dag var heller ikke formen på topp, men jeg kom meg gjennom de 20 intervallene med litt lavere intensitet enn normalt.
♥ Først varmet jeg opp i 10 min med fart 10-11.
♥ Deretter løper jeg intervaller på 20 sek og har pause på 10 sek i mellom. Først 10 stk med 15,5 i fart, så 10 stk 16,5.

Det ble bare to øvelser på bryst i dag:
♥ Benkpress: 5 sett med 10 repetisjoner
♥ Flies: 4 sett med 10 repetisjoner

Lørdagsøkta avsluttet jeg med en kombinasjon av ni forskjellige mageøvelser som jeg har satt sammen selv. Jeg hadde 3 sett av denne kombinasjonen. Den blir litt for komplisert å skulle forklare med ord, men jeg skal prøve å huske å filme den med mobilen en dag. Svir skikkelig godt i magenmusklene!!Topp HERFRA, sko HERFRA og tights fra H&M

Nå er det snart ut med gamle-gjengen og vors hos Charlotte♥

Ad.links


New in: Fedora hat

Det begynner å gå mot hattesesong og jeg gleder meg! Et kult hodeplagg kan gjøre så enormt mye med et antrekk og ikke minst en bad hair day. Jeg har forberedt meg på våren og funnet meg en helt perfekt fedorahatt med fjær på Lindex. Et musthave og nøkkeltilbehør til den nye sesongen! Vi har fått den inn i sort og rosa-lilla, men jeg går i kjent stil for sort. Love it!
Fedorahatt fra Lindex kr 199

Likte dere min nye hatt?


Proteingrøt med OneWhey fra Fitnessguru

I går fikk jeg en pakke i posten fra Fitnessguru med proteinpulver i praktiske engangsposer og en kjempesøt lilla shaker. Jeg fikk poser med smakene bringebær hvit sjokolade og vanilje hvit sjokolade. Nyskjerrig som jeg er måtte jeg teste ut proteinpulveret med en gang og startet dermed dagen med en proteinrik frokost. Jeg pleier å bruke proteinpulver i havregrøten fordi det er lite protein i havregrøt fra før av. Jeg tilsatte en pakke OneWhey proteinpulver med vaniljesmak i havregrøten og fikk et kjempedeilig resultat. Egentlig tror jeg det hadde holdt med en halv pose, men en god start på dagen ble det!


Ny shaker og OneWhey proteinpulver fra Fitnessguru.


Bringebær og vanilje med hvit sjokolade.


Du trenger melk, proteinpulver, havregryn og mikrobølgeovn.


Bland det tørre i en bolle.


Hell i melk og ha i mikrobølgeovnen på full styrke i 2*1,5 min. Rør i mellom.

Mmmm!!

Sponset


Airport shopping

Endelig føler jeg denne evige forkjølelsen begynner å gå mot slutten. Det begynte med litt feber, så tørrhoste og nå har det gått over til en vanlig forkjølelse som jeg inderlig tror og håper at går mot slutten. I dag har jeg til og med vært på trening. Jeg og Simen startet dagen med å sove til lenge etter vekkerklokken ringte før vi dro på trening og hadde en ganske rolig legday og skuldre. Jeg får så utrolig dårlig sanvittighet av å bare sitte hjemme og bare vente på å bli frisk og dessuten er jo litt trening mye bedre enn ingen trening. Gleder meg til å komme tilbake for fullt!

Her er forresten innkjøpene mine fra København på tirsdag. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å unngå Victoria's Secret og heller spare pengene mine, men så var gaten min rett ved butikken. Det var skjebnen. Da ble jeg bare nødt til å gå inn og kikke og fant som alltid masse jeg hadde lyst på. Jeg fant verdens fineste trillekoffert i leopardmønster, men siden jeg var usikker på om jeg fikk den med meg hjem så bestemte jeg meg for å heller vente til jeg skal til USA i juni. Det ble med et pass-etui og nytt pennalhus denne gang. Skolemotivasjon!


Pennalhus og pass-etui fra Victoria's Secrets


PRETTY IN PINK

Nå er det så utrolig mange fine, fristende vårnyheter nettbutikkene. Kan nesten ikke vente til lønningsdag! Her er noen rosa favoritter:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER


Lindex Bra-volution casting

Hei hei♥
Etter å ha sovet skikkelig ut denne morgenen er det på tide å fortelle dere om gårsdagen min. Jeg var nemlig i Stockholm på casting til Lindex' kommende BH-kanpanje bra-volution. Lindex skal bruke sine egne ansatte kampanjen og jeg var så heldig å bli en av de 45 utvalgte til å komme på castingen. Gjennom kampanjen vil vi vise at alle kvinner kan finne sin perfekte BH i sortimentet vårt -vi har jo så mye fint og så mange forskjellige modeller og farger. Noe for enhver smak!

Det ble en mildt sagt hektisk tirsdag for min del. Jeg stod opp halv 5 for å rekke mitt første fly til oslo for så å hive meg videre på neste fly til Stockholm. Det er faktisk første gang jeg flyr helt alene så jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å debutere med hele 4 fly denne dagen. Det gikk heldigvis kjempefint! På flyplassen i Stockholm ble jeg og to finske Lindex-jenter hentet av en taxi og kjørt til studio hvor vi fikk sminke, styling og BH-modell. Deretter ble vi tatt bilder av.

Det var både lærerikt og gøy å bli fikset og sminket av proffesjonelle, og det var selvsagt kjempemorro å bli tatt bilder av. Fotograferingen gikk så utrolig fort så jeg er faktisk ikke sikker på om jeg rakk å smile en gang. Jeg følte med andre ord ikke at det gikk så veldig bra og tviler på at jeg blir en av de 5 som plukkes ut til å ta kampanjebilder i London. Likevel så var gårsdagen en kjempefin opplevelse å ta med seg. Det var spennende å møte lindex-jenter fra andre land, bli kjent med nye mennesker og høre om deres erfaringer. En super dag på jobb!!


Studio 1.


                                                                                                            Jeg og knallsøte Linnea fra Malmø i studio


Fotografering.


Fine jenter på Arlanda flyplass. Norske Siv og svenske Maria.


 Trøtt, sliten og sulten jente på siste fly for dagen.                                           Litt shopping på flyplassen i København.

Noen bilder er lånt fra Lindex Newsroom HER


New dress!

Jeg er så utrolig fornøyd med kjolen jeg kjøpte før helga og som jeg hadde på meg i bursdagen på lørdag. Passer til både pyntede anledninger og til hverdags på jobb og skole. Den kostet ikke mer enn 199kr på BikBok. Jeg så den først på instagram, men selv om jeg var tidlig ute og de hadde fått den inn dagen før var det allerede veldig utplukka i størrelser på fredag. Populær kjole med andre ord, men heldigvis hadde de den mønstrete igjen i min størrelse. Tidenes kjolekupp! Jeg tror jeg sal kjøpe meg flere litt hverdagslige kjoler nå mot våren -det er jo så behagelig å gå i.


Kjole kr 199 fra BikBok


Nike: iPhone treningsetui

Det høres kanskje litt upraktisk ut, men jeg bruker faktisk to forskjellige mobiler. Dere husker muligens jeg fikk den nye kameramobilen Nokia Lumia 1020 for ikke så lenge siden? Vel, jeg er utrolig fornøyd med den og har ikke en gang vurdert å gå tilbake til min gamle iPhone 4. Likevel er det iPhone 4 jeg har med meg på trening som regel. Vel og merke bruker jeg den uten sim-kort, så en mobil er det vel da strengt talt ikke å regne som, men på trening gjør den jobben. Jeg bruker den som en iPod og ser på det som en fordel at den ikke har dekning. Da blir jeg ikke forstyrret eller distrahert av snaps, instagram osv. Fort gjort å miste fokus, hehe!

Det er to enkle og praktiske grunner til at jeg velger iPhonen fremfor Nokiaen når jeg er på trening: 1. Spotifyappen på iPhone er mye bedre enn Spotifyappen på Windowsphone. Den er langt mere brukervennelig og så er det litt for mange feil på Windowsappen synes jeg. 2. Jeg har ikke funnet et treningsetui til å ha på armen som passer til Nokiaen. Derfor bruker jeg to forskjellige mobiler! Jeg må forressten anbefale dere som har nokia dette treningsetuiet fra Nike. Kjempebehagelig og ikke minst minemalistisk og stilig design. Det var en lettelse å hive mitt gamle!For iPhone 4 HER og iPhone 5 HER (også i rosa).

Ad.links


Birthday party

God søndag til dere alle♥
I går var jeg i bursdag til verdens beste Heidi. Hun hadde stelt i stand et kjempefint bursdagsparty med rosa ballonger, tapas og fruktsalat med mangosaus. Det ble en knallbra feiring med dans, sang og prat før selskapet dro på byen. Selv er jeg på vannvogna for andre helg på rad fordi jeg ikke blir kvitt hosten som nå har plaget meg i 3 uker. Jeg har helt ubeskrivelig lyst til å bli frisk nå og en runde på byen er neppe beste medisin. Derfor tok jeg en tidlig kveld og er dermed straks klar for en liten treningsøkt denne søndagen. Litt deilig er det jo å være frisk og rask på en søndag formiddag og jeg hadde det kjempegøy som edru i går kveld.

Her er noen bilder fra gårsdagen:

Gårsdagens antrekk 15.02.14
Jakke HERFRA
Sko new Balance
Klokke Casio
Veske Lindex
Bukser Gina Tricot
Ringer Lindex
Genser BikBok

Bildene er tatt av Jeanett Olsen. Se hennes blogg HER!


Todays fitness cravings

Klesskuffene mine fra IKEA er kjempestore og romslige. I alle skuffene ligger plaggene mine pent brettet og sortert på farge og type. Men det er en skuff som skiller seg ut, nemlig treningsskuffen. I treningsskuffen min er det hundre prosent kaos. Plaggene er ikke brettet men slengt oppi, og skuffen er så fullt at jeg ikke har sjans til å lukke den. Likevel er det den fineste skuffen av alle. Fargerike, komfortable plagg med morsomme mønstre - ikke rart jeg elsker å plukke ut et antrekk fra den skuffen! Her er noen av mine gule cravings fra Nike:
1, HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Ad.links


Eple med dip

I kveld har jeg og Simen hatt en beskjeden feiring av valentinsdag. Han skal hjem til Skien for å jobbe i helgen og jeg for min del har også jobbhelg. Dessuten var vi jo på hotell, spa og ute å spiste forrige helg så vi har vel egentlig allerede fått utløp for kjærligheten. Det får da være måte på, haha! Jeg ble overrassket med roser og sjokolade og han har fått hjemmelaget valentinskort av meg. I kveld har vi laget mat og skal snart se siste episode av siste sesong av Homeland.

Til middag ble det min hvite pizza som dere kan finne oppskriften på HER og til dessert en ny sunn snack jeg har funnet på: Eple med english toffee-dip. Jeg blander gresk yoghurt og english toffee-steviadråper i en bolle og bruker det som dip til eplebiter. Det er helt sykt godt og hvem elsker vel ikke kombinasjonen sunt og godt? Det gjorde i hvertfall kjæresten min for eplebitene var borte på et blunk -dette blir nok en slager på godterifrie lørdagskvelder fremover. Det beste med ideen er at den kan varieres i det uendelige. Eple kan byttes ut med andre frukter eller for den sags skyld grønnsaker, og så går det jo ann å bytte smaken på steviadråpene. Eple og english toffee var dog en kjempegod match som anbefales ;-)

Stevia dråper kan kjøpes HER og bruker dere koden min "PDW501" når dere bestiller får dere opptil 10$ rabatt på deres første bestilling.

Håper dere får en fin valentinsdag i morgen alle sammen. Enten dere er alene, med venninne eller kjæreste. Husk at det er fullt mulig å få en fin valentinsdag som singel også♥ Happy valentines!


En stk gladjente

Heihei♥

Denne torsdagen startet med en kjempegod yogaøkt klokken halv 8. I går var det nesten en uke siden jeg hadde vært på yoga på grunn av at jeg har vært syk. Det gav utslag i at kroppen min var stiv som en stokk, men i dag var derimot formen langt bedre. Det gav motivasjon til å trene yoga enda oftere. Etter dagens yoga hadde jeg og Simen en liten styrkeøkt på skuldre og bein og før jeg dro hjem trente jeg litt mage også.

Jeg vil bare anbefale dere yoga alle sammen! Etter at jeg begynte har jeg merket en enorm framgang ved at jeg har blitt mye mykere enn det jeg var. I tillegg har det blitt mye letter å stå på hendene fordi jeg har blitt sterkere i håndleddene og jeg føler også at jeg har blitt litt sterkere i kjernemusklaturen. Det er så utrolig gøy når det går fremover!

Nå hadde jeg egentlig tenkt til å blogge et innlegg om en kjempegøy nyhet (for meg i hvertfall), men så fant jeg ut at jeg ikke kan fortelle det enda. Jeg fant nemlig en skikkelig glad-mail i innboksen min her om dagen som jeg hadde så lyst til å dele med dere. Det jeg kan si er at jeg skal til Stockholm i neste uke, men hva jeg skal der kan jeg ikke fortelle dere enda. Tidenes fiasko-innlegg altså, men jeg skal fortelle dere så snart jeg kan!

Så glad er jeg:

Fuzzy jakke fra Sheinside HER


Valentine inspiration


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. sjokolade , 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. roser , 13. HER

Ad.links


RAWR!

Jeg har hatt lyst på leopardmønstret treningstights i en evighet og endelig fant jeg den perfekte modellen. Jeg bestillte den med en gang Gina Tricot fikk den inn i nettbutikken i fare for at den skulle bli utsolgt. Jeg har hatt tights fra Gina Tricot før og vært ganske fornøyd. Tightsene dems er ikke så lange i beina slik at jeg slipper å brette eller krølle den nederst -mye finere uten! Jeg har vurdert å bestille Nike og Pure Lime sin leopardtights fra Nelly flere ganger, men de ser veldig lange ut på bildene. Gleden var derfor stor da jeg fikk min nye tights i posten i dag og den passet midt i blinken. Jeg har XS.
Nye treningstights fra Gina Tricot

Hva synes dere? Var de ikke kule?


OL i pyamasen

Nok en gang tilbringer jeg formiddagen hjemme i sofakroken med OL. Jeg har hatt meg en bolle proteinhavregrøt til frokost og sitter fortsatt i den dødssøte, nye pyamasbuksa mi fra Cubus. Akkurat nå følger jeg med på langerennkvinnenes kvalifisering til sprinten mens jeg venter på legetime klokken halv ett. Det passet jo forsåvidt greit at jeg ble syk nå når det var OL på skjermen, men nå begynner jeg å bli ganske lei på tross av god underholdning. Jeg savner å trene og merker at jeg sover langt dårligere om natta når jeg ikke har hatt min daglige mosjon. Dessuten føler jeg at jeg blir hengende etter -jeg har jo så mye jeg skal øve på! Kommer aldri til å klare 10 pullups ved å ligge rett ut på sofaen. Det er HELT sikkert!Bland det tørre sammen først. Tilsett melken og varm i mikroen i 2*90sek på full styrke. Rør i mellom!


BRONX: Slip-ons

Slip-ons kommer for fullt nå mot våren og er et must i årets skogarderobe. Jeg har kjempecraving på de kjempekule modellene fra Bronx. Designet på sneakersene er edgy med dyremønster, pels og tidløsts sort og hvitt skinn. Under ser dere mine favorittmodeller, hvilken liker dere best?


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Ad.links


Antrekk fra februar 2013

Det blir lite antrekkinnlegg om dagen på grunn av regn, snø og sludd. Derfor fant jeg fram noen antrekkbilder fra februar i fjor som jeg kunne krydre litt med her på bloggen innimellom all maten. I dag er det faktisk opphold her i Kristiansand og et dagens antrekk kunne vært aktuelt dersom jeg faktisk hadde hatt på meg et antrekk.

Men i dag er jeg hjemme fra både trening og skole og dagens antrekk er dermed kosedress og kattetøfler. Hosten min har nemlig holdt meg våken store deler av natten. Jeg har hostet i snart to uker nå, men jeg har fått time hos legen i morgen for å sjekke om det er kikhoste og forhåpentligvis få noe for det. Jeg hadde helt glemt hvor kjipt det er å være syk, men fordelen er at jeg får med meg skiskytinga og Ole Einar i ettermiddag. HEIA!
Antrekk fra februar 2013.


5 iHerb-nybegynnertips

Lenge har jeg tenkt på å gjøre min første bestilling fra iHerb, men jeg har bare aldri fått somlet meg til det. Jeg tror nesten jeg har tenkt på det i ett år, men det var ikke før i begynnelsen av denne uka at jeg fikk unna jomfrubestillingen. Det er slik med meg at når jeg først gjør noe så gjør jeg det skikkelig. Derfor slo jeg på stortromma og heiv inn hele 3 bestillinger i samme slengen -alle til under 200kr for å slippe å betale tollgebyrer.

Jeg vet jeg henger langt etter når det kommer til iHerb, men dersom det er flere der ute som er like trege som meg så må jeg bare anbefale dere nettsiden på det varmeste. Et enormt utvalg av naturlige produkter og langt bedre priser enn på helsekosten i norge. I tillegg tok det bare tre dager før pakkene mine ble levert på døra. Fantastisk! Nederst i innlegget finner dere 5 iHerb-nybegynnertips. Dette er kjempeenkelt!

Her er mine kjøp:


♥  For å unngå å betale tollgebyrer bør du sørge for at bestillingene dine er på under 200 kr. Du trenger ikke regne med fraktkostnaden når du beregner, men kun at varene du handler kommer på under 200 norske kroner. Det kan derfor være smart å gjøre som meg og dele opp i flere bestillinger på under 200 kr. HER er en valutakalkulator for å beregne beløpet.

♥  Frakten koster 8$, men handler du mange tunge varer i en og samme bestilling kan frakten koste mer. Det kan derfor være lurt å tenke på å fordele de tunge varene dersom bestillingen overstiger vekten. Du ser hva frakten kommer på når du går til kassen.

♥  Dersom du er på jakt etter et produkt og skal søke etter det i søkefeltet kan du slå opp det engelske ordet for det du er på jakt etter HER.

  Bruker dere koden min "PDW501" når dere bestiller får dere opptil 10$ rabatt på deres første bestilling.

 

Lykke til med shoppingen!


Trendsalesfavoritter: Februar

Hei hei!
Hvis dere sitter inne denne regnfulle søndagen og ikke har så mye å ta dere til så vil jeg anbefale dere å sjekke ut Trendsales HER. Jeg finner så utrolig mye fint på Trendsales. Varer jeg ikke finner andre steder og ofte til mye bedre priser enn ellers. Trendales har både nye varer og second hand-varer og handel på Trendsales er helt trygt. Kom i gang og les mer om Trendsales HER! Her er mine Trendsalesfavoritter akkurat nå:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Har dere handlet på Trendsales før?


Spaovernatting

Å, så fint jeg har hatt det siden sist! Jeg og Simen har storkost oss så på Scandic hotel bystranda. Før vi sjekket inn hadde vi en halvtime i sola på Brun og Blid og det første vi gjorde etter innsjekk var hive på oss treningsklærne og teste ut Aquaramas treningssenter. Det ble litt trening, men aller mest leking. Veldig gøy å teste ut et annet treningssenter, men jeg må si at jeg setter pris på Spicheren hvor vi trener til vanlig.

På Aquarama sitt spa hadde vi noe som heter Deep Sea Experince. Vi fikk noen produkter for fot, kropp og ansikt, og et program som vi skulle gjennomføre. Det var både hyggelig og sosialt å gjøre dette sammen, og det aller beste var nok at vi nesten var helt alene på spaet. Når vi gikk igjennom programmet var vi innom alt fra 80 graders baddstuer til en 8 graders kulp. Veldig avslappende og gud så myk og ren jeg følte meg etterpå. Som nyfødt, haha. Etter et par timer fra badstu til badstu, fotbad til basseng, avsluttet behandlingen på "utsikten" med frukt, nøtter og te. En kjempefin opplevelse som anbefales for alle! Kanskje en god ide for valentinsdag eller valentinsdagsgave?

På kvelden var vi ute og spiste og så avsluttet vi en fantisk dag i hotellsenga med Nytt på Nytt, yoghurtnøtter og blåbær -ingen fredag uten nytt på nytt! I dag morges spiste vi en kjempedeilig hotellfrokost før vi sjekket ut, og nå er jeg hjemme og ser OL fra sofakroken. Jeg er stadig ikke helt i form så dagens trening ble sløyfet og erstattet med baking. Jeg planlegger nemlig å prøve meg på noen sunne sjokolademuffins denne lørdagen, og oppskrift kommer selvsagt hvis de blir gode :-)

Det ble ikke så mange bilder, men er her noen fra det siste døgnet:Ha en knallfin lørdag, vi blogges♥


Pakket og klar for spa-overnatting

Hei hei♥
Denne fredagen kommer til å bli kjemperomantisk for min del. Jeg og simen skal nemlig ha en spa-overnatting på Scandic hotel bystranda fra i dag til i morgen. Jeg fikk det av han til jul så derfor har jeg faktisk gledet meg helt siden i fjor til denne helgen. Vi har tilgang til spa, aquarama, treningsstudio og på kvelden skal vi ut og spise. Det blir på en måte en liten valentinsfeiring i samme slengen siden Simen skal jobbe neste helg. Men jeg satser selvsagt på en liten valentinsdagmarkering i løpet av neste uke også :-)

Denne morgenen har jeg bare pakket. Her er noe av det jeg har med meg:


Tights fraH&M, topp fra Nike, sko fra Nike og shaker fra XXL


Bikini fra Victoria Secret


Veske og topp fra Lindex, klokke fra Daniel Wellington, Leppestift fra Yves Rocher


Undertøy fra Lindex, Lotion og såpe fra Body Shop, parfyme fra Yves Rocher

Håper dere også får en knallfin helg! Dere er så utrolig flotte, takk for så mange fine kommentarer i det siste. Det setter jeg enormt pris på♥


Havrepannekaker: Stor røre

Heihei♥
I dag er jeg fakisk på min rest-day nummer to på rad. Begge ganske ufrivillig, men jeg tror jeg har godt av litt hvile for formen har ikke vært helt på topp den siste uka. I går forsov jeg meg som nevnt og i natt har en skikkelig kjip hoste holdt meg våken. Jeg klarer ikke stoppe å hoste og i natt holdt jeg på til jeg fikk blodsmak i munnen. Nå har det heldigvis roet seg, men det var helt uaktuelt å gå på morgenyoga i dag tidlig. Jeg har nettopp laget meg en kopp te med honning og proppet i meg C-max. Før jobb i dag må jeg prøve å rekke innom et apotek for jeg må være frisk til i morgen. Da skal nemig jeg og Simen på spa-overnatting på Scandic hotell bystranda -gleder meg så!

I dag har jeg hatt havrepannekaker til frokost og i det siste har jeg begynt å lage røren ekstra stor. Hver gang jeg hiver meg rundt med havrepannekakene lager jeg nok til ca 3 personer slik at jeg har noen pannekaker til overs. Disse legger jeg på kjøkkenbenken i en plastpose og ta opp når jeg får lyst på. Genialt og effektivt når man først er i gang med steking og de holder seg overraskende godt i et par dager. Kjempekjekt å dra fram når man har dårlig tid for eksempel, også er de jo sunne da :-)

Hver gang jeg frister med instagrambilder av havrepannekakene mine får jeg spørsmål om jeg kan legge ut oppskrift. Det har jeg jo egentlig gjort for lenge siden, men jeg endrer jo stadig litt på ingrediensene så derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut oppskriften jeg bruker nå. Denne røren er nok til ca 6-8 pannekaker og metter ca 3 personer.


Ingredienser

Ingredienser:
♥ 2 egg
♥ 1/2 ts bakepulver
♥ 2 ts fiberhusk
♥ 2 ss sukrin gold eller sukrin
♥ 1 scoop proteinpulver (jeg bruker vanilje)
♥ 600 ml havremel
♥ 4-600 ml ekstra lett melk (eller vann eller en blanding)

Slik gjør du:
♥ Miks alle ingrediensene sammen i en bakebolle. Tilsett til slutt mellom 400 og 600 ml melk etter hvor tykk/tynn du vil ha røren. Jeg liker den best tynn!
♥ Stek pannekakene i kokos olje.
♥ Spis med valgfritt tilbehør. Mine favoritter er Lerums sukkerfrie syltetøy, gresk yoghurt, kanel og phiadelphia sjokoladepålegg.


Tilbehør


Pannekake med gresk yoghurt, Lerums sukkerfrie bringebærsyltetøy og kanel. Minner litt om rullekake, haha!
Nike: Printed tights

Etter at jeg begynt på yoga merker jeg at jeg har behov for et par nye treningstights. Jeg er superfornøyd med 2XUtightsene mine, men på yogaen synes jeg at de strammer litt på magen i mange av stillingene. Derfor har jeg kikket litt etter nye tights. I dag fant jeg tightsen på bildet under her fra Nike i dødskult print, også ser den ikke like stram ut i livet som 2XUen. Min når jeg får lønn!


Nike tights HERFRA

Ad.links


Rest-day

God formiddag! Eller egentlig morgen for min del. I dag forsov jeg meg til morgenyogaen klokken halv 8. Da jeg først våknet rundt klokken 8 la jeg meg ned og sov videre. Så da ble det dobbel forsovelse og derfor falt dagens treningsøkt og jobbing med bacheloroppgaven ut av min to-do-list denne onsdagen. At jeg ikke får tid til å trene i dag passet i bunn og grunn ganske godt. Jeg har hanglet så lenge nå så det var nok på sin plass med en liten rest-day. Når det gjelder bacheloroppgaven går den meg skikkelig på nervene. Jeg blir så stresset av den og aner ikke hvordan jeg skal komme i gang eller overhode få tid.

Nå skal jeg snart til besteforeldrene mine en liten tur og hjelpe dem med husvasken. Etter det står jobb for tur og i kveld skal jeg møte Inger Lill som for en gangs skyld er hjemme i K-town. Det blir koselig! I morgen lover jeg å begynne på oppgaven. Ti kniver i hjertet!

Her om dagen fikk jeg forressten masse digg fra Rude Health i posten. Pakken inneholdt 3 forskjellige frokostblaninger og to typer snackbarer. Denne morgenen har jeg testet ut granolaen i den sorte esken sammen med Biola mild og oppkuttede druer. Fy søren så god den var! Jeg spiste 4 posjoner så nå har jeg nesten ikke mer yoghurt igjen... Haha. Nesten for godt til å være sunt, men Rude Health produktene inneholder ikke raffinert sukker eller tilsatt salt og består kun av sunne, gode ingredienser. Gleder meg til å smake på resten! Mmm...Har dere smakt noen av produktene fra Rude Health?


EXTENDED

I morgen lanserer Lindex sitt nye motekonsept Lindex Extended. Kolleksjonen består av moderne og trendy plagg i helt fantastiske materialer som falt helt i smak for min del. Min største favoritt er en hvit scuba-jakke som jeg forelsket meg helt i da jeg og Simen var innom butikken i kveld for å sjekke ut kolleksjonen. Klærne kommer i utvalgte butikker og på lindex.no i morgen (05.02-14). Her er noen bilder fra kolleksjonen:
Favorittplagget mitt er denne scuba-jakken i hvitt.
Denne tror jeg kommer til å bli en bestselger!

Hva synes dere om kolleksjonen ut i fra bildene?


Karbohydrater: Raske og langsomme

Om dagen får jeg mange spørsmål om hvordan jeg trener og også om hva jeg spiser og ikke spiser. Jeg får stadig mail om jeg kan lage kostholdsprogrammer eller dele treningsprogrammet mitt. Å lage kostholdsprogrammer har jeg verken kapasitet eller kunnskap til, og dessuten har jeg ikke så særlig tro på slikt med mindre man er overvektig. For meg er et sunt og variert kosthold det mest optimale. Jeg har heller ikke noe fast treningsprogram som jeg følger, men liker å variere treningen fra gang til gang.  Det er vikig at jeg gjør noe jeg har lyst til når jeg er på trening og hver økt er derfor preget av dagsformen. Skulle jeg gjort det samme gang på gang og binde meg til et (eller flere) program så ville nok mye av treningsgleden blitt borte.

Av den grunn vil jeg heller prøve å skrive om hvordan JEG trener og spiser her på bloggen. Men for all del: husk at jeg er ingen ekspert. Jeg har ingen utdanning som PT og er over hodet ikke noen ernæringsekspert. Jeg vil ikke si at det jeg gjør er riktig eller "best" for det vet jeg i bunn og grunn ikke noe om. Det eneste jeg vet et at det jeg spiser og hvordan jeg trener er noe som funker godt for meg. Kanskje noen av dere lar dere inspirere!? I dag vil jeg skrive om karbohydrater og hvorfor jeg styrer unna de raske karbohydratene. Jeg tror mange kan ha godt av å redusere inntaket av de raske karbohydratene. Her er hvorfor:

RASKE KARBOHYDRATER er matvarer som i størst grad består av tilsatt sukker og hvitt mel, men inneholder lite næringsstoffer. De gir en metthetsfølelse, men den varer ikke lenge. Det er fordi de raske karbohydratene fordøyes fort og gir en rask blodsukkerstigning. Høyt blodsukker fører til at kroppen produserer mye insulin for å senke blodsukkeret. Helst skal insulinet få blodsukkeret ned på normalnivå, men ved veldig høyt blodsukker (grunnet raske karbohydrater) vil det produseres for mye insulin. Da kommer blodsukkernivået under nedre grense. Insulinet som blir «til overs» plukkes opp av fettceller og blir lagret som fett som kan føre til uønsket vektendring. I tillegg gir et lavt blodsukkernivå ofte humørsvingninger, konsentrasjonsvansker, mangel på energi og du føler deg sulten.

Eksempler på raske karbohydrater.

JEG STYRER UNNA de raske karbohydratene og spiser derfor ikke brød(bortsatt fra loff hvis jeg spiser reker), pasta, ris og brus. Det går selvsagt ann å spise skikkelig grovt brød, fullkornspasta og fullkornsris som bedre alternativer, men jeg gjør det ikke. I tillegg prøver jeg å spise lite av all annen mat med tilsatt sukker. For eksempel frokostblandinger, syltetøy, godteri, kaker, kjeks, boller, brunost ol. Slike matvarer spiser jeg ganske sjeldent, men det er selvsagt viktig å huske å kose seg i blant også!

Slik kan du bytte ut:


I stedet for brød spiser jeg knekkebrød og speltlomper.
Jeg bruker grønnsaker og cottage cheese til maten i stedet for pasta og ris.Bytt ut brusen med vann eller Fun light.

 

JEG SPISER DE SUNNE KARBOHYDRATENE. Kutter man ut karbohydratene helt kan man risikere å miste verdifulle næringsstoffer, og man gjør det dessuten veldig komplisert å spise. Jeg spiser derfor de sunne, langsomme karbohydratene som for eksempel grønnsaker, bønner og korn. Disse inneholder vitaminer, mineraler, sporstoffer og er dessuten rike på fiber. Fiber bidrar til en langsom fordøyelse og blodsukkerstigning, som igjen gir en varende metthetsfølelse og stabilt blodsukker. Jeg spiser ofte store havregryn i enten yoghurt eller som havregrøt(med en scoop protein) til frokost. Da holder jeg meg mett lenge og har massevis av energi til trening og skole.

Stabilt og ustabilt blodsukker.

MAT MED NATURLIG INNHOLD AV SUKKER som for eksempel frukt og bær spiser jeg også masse av.  Frukt og bær inneholder såpass mye antioksidanter, vitaminer og mineraler at det naturlige sukkerinnholdet spiller veldig liten rolle i forhold. Dessuten er jo frukt og bær kjempegodt og består i hovedsak av vann. En kjempegod erstatning for annen usunn snacks i mine øyne!

Sunne karbohydrater.

 


Acceptable in the 80's

Håper dere har hatt en fin-fin helg alle sammen -det har jeg! I helgen har jeg, Maren og Marit besøkt Marte i Bø. Vi studerte Nordisk språk og litteratur sammen i fjor på UIA og har ikke møttes siden det, men selvsagt holdt kontakten. Etter et halvt år var alt som før. Skravla gikk i ett hele helgen akkurat som den pleide å gjøre i kantina på universitetet. Nå hadde vi om mulig enda mer å snakke om. For noen fantastiske venninner jeg har fått!

Når vi først var i Bø fikk vi med oss årets happening: 80-tallsparyet på kroa i Bø. Jeg tror ikke jeg har kledd meg ut siden jeg var russ og det var nesten selve utkledningen som var det morsomste. Vi kledde oss i sterke farger, sporty plagg og høye liv. Det var kjempemorro å ha muligheten til å bruke blå øyenskygge for en kveld og håret prøvde vi å få så høyt som mulig selv om vi ikke lyktes helt med billighårspray og uten kam.

Jeg har hatt en kjempehyggelig helg, takk for nå jenter♥
Helgas blogging får jeg ta igjen til uka :-)


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits