Antrekk 14.01-16


Hettejakke fra Junkyard HER (sponset)
Tights fra Junkyard HER (sponset)
Timberland sko
T-skjorte fra Monki

Foto: Tom Høgstøl


Eximia: Rumpe, lår og legger

(sponset behandling)Hallo dere!
I fjor avslørte jeg at jeg og Nina fra Klinikk Nina på Helsehuset hadde planer om et nytt Eximiaprosjekt. Nå er vi allerede godt i gang så jeg tenkte det var på tide å fortelle dere litt om det. Jeg opplevde at veldig mange var intressert og nyskjerrig på både behandling og resultater sist  jeg testet Eximia på mage og rygg. Dette blir en slags oppfølger.

Denne gangen er det en Eximiakur på rumpe, lår og legger som skal testes. Hovedformålet med behandlingen er å bedre sirkulasjonen i beina mine. Eximia er nemlig sirkulasjonsfremmende, og effektiv på både dårlig blod- og lymfesirkulasjon. Når jeg utfører bestemte aktiviteter og bevegelser får jeg svert lite blod ned til føttene. Etter hva jeg har erfart er det når jeg kjører snowboard og går på Elipse-maskin at problemet oppstår. Jeg blir helt kald og nummen i føttene, og spesielt på brett stopper alt helt opp før jeg har nådd ned til bunnen av bakken. Dritvondt og ikke minst sykt kjipt når jeg skal på bakkekurs med klassen i februar. Når jeg ligger på Eximiabenken og blir behandlet forteller Nina at jeg blir rød på lårene av lymfedrenasjen, men derimot ikke på leggene. Dette sier hun at er et tegn på at blodomløpet der er dårligere.

Andre bonuser som kommer med behadlingen er oppstramming av hudvev som gir en strammere og glattere hud. Eximia er med andre ord også effektiv mot cellulitter og som nevnt tidligere godt for en som trener. Eximia skal både øke oksygenopptak og bidra til kortere restitusjonsperide, og vakummassasjen er dessuten helt fantastisk på støl muskulatur. I motsetning til Eximiabehandlingen på mage og rygg i fjor er ikke "fettsmelting" en del av behandlingen denne gangen.

Etter hver behandling vil jeg også denne gang ta etter-bilder for sammelikning. Ettersom behandlingene denne gang ikke omfatter fettsmelting vil neppe forskjellen være like tydelig som sist, men jeg kommer selvsagt til å gi dere en tilbakemelding om jeg selv kan føle noen forskjell på beina etter endt kur. Det blir spennende om jeg opplever bedret sirkulasjon når jeg går på elipse, og ikke minst om jeg kan stå på brett igjen.

Her er bilder etter de tre første behandlingene (litt kornete pga. dårlig med lys):


Etter behandling nr 1


Etter behandling nr 2


Etter behandling nr 3

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina


Antrekk 12.01.16

Bloggjuleferien ble noe lengre enn planlagt, men nå er jeg tilbake. Har en del bloggplaner fremover så håper jeg får tid til å oppdatere litt oftere nå fremover. Det er jo så gøy, men desverre også veldig tidkrevende. Med mye skole, deltidsjobb og trening er det ikke alltid så lett, men nå er jeg motivert!

Her er noen antrekksbilder jeg tok med godeste superfotograf Tom før snøfallet kom her i Kristiansand. Litt høstlig, men skal hilse og si det var vinter-kaldt underveis i fotograferingen. Håper dere liker!
Jakke fra Choies HER (sponset)
Kjole fra Sheinside HER (sponset)
Veske fra Lindex
Sko fra Stockholm Design
Hatt fra Monki

Foto: Tom Høgstøl


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits