Luksus VS budsjett: Western shirt


Luksus VS budsjett: Big scarf

Da jeg bestemte meg for å kjøpe Acneskjerfet klarte jeg ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle velge. Jeg sto mellom fargene sort og burgunderrød. Jeg elsker alt som er sort fordi sort går til alt og går aldri av moten. Burgunderrødfargen på Acne skjerfet er rålekker, men på sin side kanskje heller mer en "trendfarge". Likevel så har jeg kjempemye som passer til burgunder og jeg vil kanskje til og med påstå at jeg lider av burgunderdilla i høst. Fargedilemmaet mitt løste jeg ved å kjøpe meg en budsjettvariant i sort fra Cubus til 149 kr og Acneskjerfet i burgunder. Skjerfene er omtrent på millimeteren like lange og brede og også frynsene har nesten samme lengde. Det er med andre ord lett å forveksle de to skjerfene ved første øyekast. Forskjellen er at Acneskjerfet er litt tykkere, av 100% lammeull og vil derfor være langt varmere og av en helt annen kvalitet en Cubus sitt som er av 100% akryl.Jeg liker dem begge to men er selvsagt mest glad i Acneskjerfet mitt. Likevel synes jeg at skjerfet fra Cubus er en kjempegod erstatter dersom ikke økonomien strekker til. Slik som i mitt tilfelle der jeg ikke kunne kjøpe begge farger i Acne-versjonen. Hva synes dere: Duger skjerfet fra Cubus?


Luksus VS budsjett: Biker buckles ankle boots

Nå har jeg siklet etter Starburst bootsene fra Jeffrey Campbell kjempelenge. Elsker skoens detaljer med tøffe spenner og dekorative nagler i gull. Da Nelly Shoes fikk inn en kopi til bare 699 kr i går ble jeg derfor mildt sagt overlykkelig. Makan til råbra etterligning! Jeg vil faktisk tørre å påstå at Nellys Lincoln er hakket finere enn Starburst og i tillegg kommer skoen helt ned i størrelse 35. Selv synes jeg at Nelly Shoes er litt store i størrelsen. Vanligvis passer jeg størrelse 36 i sko (ikke alltid), men Nelly Shoes i 36 blir for store for meg. Selv må jeg vente på en lønning som er rett rund hjørnet, men satser på at ikke det er så mange fashionistaer som har like små føtter som meg -disse bootsene forsvinner helt sikkert i en fei!


Budsjett: Nelly Shoes kr 699 HER. Luksus: Jeffrey Campbell kr 1795 HER

Hvilken av modellene likte dere best?

Ad. links


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits