VINN: Personlig almanakk

Er det noe jeg er virkelig avhengig av i disse dager så er det almanakken min. Her skriver jeg opp alle forelesninger og praktiske skoletimer, jobbvakter, treninger, avtaler og arrangementer. Så og si alt jeg foretar meg blir notert i den kjempepraktiske lille boka, og etter at skolen begynte har hver side vært full av blekk når uken omsider er omme. Jeg hadde aldri klart meg uten faktisk!

Nå har også dere muligheten til å vinne en praktisk og personlig, selvdesignet almanakk. Jeg gir nemlig bort et gavekort hos Personligalmanakk.no til fem heldige lesere. For å være med i trekningen er alt du behøver å gjøre følgende:

 

♥ Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse for å delta! ♥


For massevis av inspirasjon anbefaler jeg å følge Personlig almanakk på Facebook HER eller Instagram (@personligalmanakk)

Vinnerene trekkes på søndag, lykke til!

Sponset konkurranse


KONKURRANSE: Der sola alltid skinner

Æsj for en sommer vi har hatt! Etter så mye regn, kald vind og lite sol denne sommeren vil jeg gjerne gi bort litt gratis soletid på Brun og Blid til en av mine lesere. Jeg deler ut 3 solkort til en verdi av 80kr pr stk, slik at den heldige kan få seg en fin farge før skolen begynner igjen. Alt du behøver gjøre for å være med i trekningen er følgende:

VINN SOLETID PÅ BRUN OG BLID:
1. Følg Brun og Blid på Facebook HER
2. Legg igjen en kommentar med din mailadresse i dette innlegget


Neglelakker fra Essie/solbriller Lindex/badedyr Nille/body mist Victorias secret/bandau bikini HER

Vinneren trekkes på fredag, lykke til!


Vinn Festival Survival Kit

Hallo hallo!
I helgen har jeg vært på Palmesusfestivalen med en haug av gode, nye og gamle venner. Herreminnhatt så gøy jeg har hatt det! Været, stemningen, musikken og vorspielene har vært helt perfekt og jeg tror nesten ikke jeg kunne hatt en bedre helg faktisk. Ettersom jeg har vært på Palmesus hvert eneste år siden de startet opp hadde jeg egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle til neste år, men nå vet jeg jammen ikke helt. En magisk opplevelse! Kommer muligens en liten bildeoppdatering fra helgen senere.

For dere andre som også skal på festivaler og annet morro i sommer vil jeg i samarbeid med Nivea dele ut et Festival Survival Kit til en leser. Settet består av 6 forskjellige produkter som holder huden frisk og ren gjennom festivalsommeren: Refreshing solkrem, Anti-Age solkrem for ansiktet, lip butter med søt kokossmak, renseservietter som også fjerner vannfast maskara, rensevann til ansiktet og roll-on.

For å delta:
Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med din mailadresse


Festival survival kit fra Nivea (sponset)
Bikini og flashtattos fra Lindex
LeSpecs solbriller fra Junkyard HER utsolgt (sponset)

Vinneren trekkes på søndag!


Søndagsfrokost med underholdning

God morgen dere ♥
Det ble dårlig med blogging på meg i går, på tross av at jeg hadde tatt bilder til både det ene og det andre innlegget. Plutselig var minnekortet søkk borte. Bildene på det tilsvarte helt sikkert minst tre timers arbeid, så jeg var ganske irritert da jeg brukte enda en time på å lete etter det i går kveld. De er så sinnsykt små så jeg endevendte alle mulige gjemmesteder her i leiligheten. Inni pensumbøker, oppi sko, i vesker, i lommer og til og med i skittentøyet. Men den var ikke å se, så jeg ble nødt til å gå til sengs uten å finne den.

Da jeg fortsatte letingen i dag tidlig, fant jeg den heldigvis til slutt under duken på spisebordet. For en lettelse det var, men det skulle bare mangle at jeg omsider fant den etter tidenes leteaksjon. Da var heldigvis ikke antrekksbildene jeg tok sammen med Jeanett her om dagen HELT forjeves, Jeg ble nemlig bæsjet på av en fugl, så det ville vært ekstra ærgelig.Denne helgen har jeg blitt kjent med mitt splitter nye nettbrett, så nå har jeg nettopp spist en deilig søndagsfrokost med god underholdning. Jeg hadde akkurat rukket å komme i gang med min nye iPhone, da en griselekker Acer Iconia tab 8 dukket opp i postkassen min. Den er så utrolig elegant, lys og lett -virkelig imponerende! Ikke minst var den overraskende enkel å komme i gang med. Jeg har ikke hatt android tidligere, så litt uvandt var det jo. Men nå begynner det å demre for meg.

Deleopplevelsen blir en helt annet fra Iconia 8, enn fra den langt mindre mobilskjermen. Bildene i Instagramfeeden blir store og flotte og jeg kan lese blogger og nettaviser uten å anstrenge øynene. Jeg lurte til og med på om jeg skulle begynne å spille Wordfeud igjen. Tidligere har jeg blitt tørr og rød i øynene hvis jeg har brukt mobilen mye, men nå blir det andre boller.Jeg har ikke bare vært så heldig å fått meg et nytt, stilig nettbrett, men jeg har også fått muligheten til å dele ut et par ski til dere. Hvis dere klarer å svare på spørsmålet om Iconia tab 8 under, har dere muligheten til å vinne et par tøffe Acer-ski med Tyrolia bindinger. Hadde ikke det vært noe med nye ski til vinterferien? Legg igjen en kommentar i dette innlegget med navn og mailadresse for å vinne, så kontakter jeg den heldige neste søndag. Lykke til alle sammen♥
Les mer om Acer Iconia tab 8 HER!

Sponset


Vinn en personlig almanakk

Jippi! Nå rett før jul har jeg igjen fått muligheten til å gi bort 5 almanakker til dere fantastiske lesere. De personlige almanakkene fra PersonligAlmanakk.no er jo kjempefine gaver å både gi bort og få. Dessuten er et helt nytt år rett rundt hjørnet, og da er det fint å starte med blanke ark og en egendesignet almanakk til å planlegge det nye året i. Håper dere vil delta alle sammen! Her er vinnersjansene store og alt du trenger å gjøre for å delta er:

♥ Lik facebooksiden min HER

♥ Legg igjen en kommentar med navn og epost i dette innleggetHusk at du finner inspirasjon og kampanjer fra Personlig Almanakk på:
Nettsiden deres HER
Instagram @personligalmanakk
Snapchat @pers_almanakk
Facebook HER

Jeg trekker vinnere på søndag. Lykke til alle sammen!

Sponset


VINN hårpleiesett

Konkurransse igjen da gitt!
Jeg tenkte det var en god ide å starte uken med en konkurranse. Denne gangen har dere muligheten til å vinne hårpleiesettet jeg snakket så varmt om for noen innlegg siden. Jeg har blitt kjempeglad i Pantene Pro-v sin repair and protect serie, og nå har jeg fått muligheten til å gi shampoen, balsamen og oljen til hele fem heldige lesere. Å delta i konkurranssen er som vanlig superenkelt:

1. Lik facebook-siden til bloggen min ♥ HER
2. Kommenter dette innlegget med navn og mailadresse

Jeg trekker en vinner på fredag 28.11. Lykke til alle sammen ♥


VINN Philips Cafe Gourmet-kaffemaskin

Hei og hopp!
Nå i eksamenstiden blir kaffe en veldig viktig del av studenthverdagen. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde kommet gjennom denne måneden med oppgaveskriving og pensumpugging, uten en varm kopp nytraktet kaffe ved min side. Rene bensinen i disse dager! Nå er dessuten kaffedrikkingen blitt dobbelt så eksklusiv med ny kaffetmaskin fra Philips. Cafe Gourmet Boil And Brew heter den og gurimalla så lekker den er!Og så til konkurransen...

I dag er det world kindness day, og da passer det fint at jeg har fått muligheten til å dele ut denne fine Philips kaffetrakteren til en av mine fantastiske blogglesere. I tillegg deler jeg ut to stykk superpraktiske keep-cup -perfekt for den som ønsker å nyte kaffen på farten. Håper dere er kaffetørste alle sammen, for så enkelt er det å delta:

♥ Del ditt spesielle kaffeøyeblikk på instagram med hashtagen #mittkaffeøyeblikk. Vis gjerne hvor og når du nyter kaffen.

♥ Jeg plukker ut tre vinnere allerede på søndag. Lykke til!

Ikke glem å publiser et bilde av deres spesielle kaffeøyeblikk da! Jeg er spent på å se hvordan, hvor og når dere nyter kaffen♥

Sponset konkurranse


Vinn mine Helly Hansen favoritter

Obs: Nå ligger link til Facebooksiden min inne. Se under.

Nå er det på tide med ny konkurranse her på bloggen.Denne gangen gir jeg dere muligheten til å vinne noen a mine favoritt-treningsklær fra The Dare-prosjektet jeg deltok på i sommer. Dere som har fulgt med på Instagram og bloggen min har sikkert lagt merke til de flotte Helly Hansen-klærne jeg har brukt under treningen. Jeg har vært kjempefornøyd med både desig og funksjonalitet og det er jeg helt sikker på at dere og kommer til å bli. Det er nemlig to klespakker med Helly Hansen-treningsklær jeg skal dele ut. Den ene klespakken er i størrelsen XS og den andre er i medium.

For å delta gjør du følgende:
1. Lik min nye Facebookside for bloggen HER
2. Legg igjen kommentar med mail og ønsket størrelse (M eller XS)


Ta gjerne en titt på den kommende kolleksjonen til Helly Hansen og få muligheten til å vinne disse plaggene HER!
Jeg trekker to vinnere på søndag! Lykke til ♥


Giveaway: 5 personlige almanakker

I disse dager er det skolestart for mange og jeg regner også med at flere av dere lesere har funnet tilbake til skolebenken. I den anledning så synes jeg det passet seg å gi dere sjansen til å vinne almanakker fra personlig almanakk.no. Jeg skal dele ut fem stykker så her er det store vinnermuligheter!

Selv er jeg helt avhengig av almanakken min. Jeg bruker den hver eneste dag til å planlegge skole jobb, trening, blogg og holde styr på avtaler og arrangementer. Jeg har også en egen almanakk som jeg bruker på trening. I fire år har jeg brukt almanakkene fra  personligalmanakk.no. Disse er av kjempegod kvalitet slik at de holder seg fine gjennom et helt år. I tillegg kan du designe den helt selv slik at den passer til dine behov og ikke minst din stil. Du har også mulighet til å velge startmåned selv, og det er jo helt genialt!

Dette trenger du gjøre for å vinne en personlig almanakk:

♥ Skriv en kommentar i dette innlegget med epostadressen din og navn
Følg Personlig almanakk på Instagram HER
Følg Personlig almanakk på Facebook HER

Trekker fem vinnere på tirsdag. Lykke til ♥


Trendsales: Vinn gavekort på 500 kr

Hurra! Endelig er det tid for konkurranse her på bloggen.
Denne gangen stikker en heldig vinner av med et gavekort i min favoritt 2nd hand online butikk Trendsales. Jeg har selv gjort mange Trendsales-kupp og med 500 kr på labben kan en av dere også gjøre et knall-kjøp. Så enkelt er det å delta:

♥ Finn din favorittannonse på Trendsales HER

♥ Skriv en kommentar i dette innlegget med navn, mailadresse og link til favorittannonsen din

Jeg trekker en vinner av konkurransen på søndag. Her er noen av mine høst-favoritter fra Trendsales hvis det er noen som trenger litt inspirasjon til å finne frem til sin favoritt :-)


Samsøe Samsøe skinnjakke HER, Hunterstøvler HER, Rains regnjakke HER, Michael Kors Selma HER, Rains ryggsekk HER

Lykke til dere ♥


Vinn Cheap Monday-solbriller fra Specsavers

Jakten på årets brilleansiktl er i gang og i går rekkruterte Specsavers potensielle modeller her i Kristiansand. I Specsaversbutikken på sørlandssenteret kunne man prøve seg som brillemodell med proff fotograf, og man fikk sjansen til å møte supermodell Siri Tollerød. Jeg møtte også kjempesøte og ikke minst knallpene Siri i går. Vi tok noen brille-bilder sammen og snakket litt om kamanjen som hun er ambassadør for.

I annledning kampanjen har jeg fått muligheten til å ha en liten konkurranse her på bloggen der dere kan vinne et par Cheap Monday solbriller fra Specsavers. Se dem HER! Alt dere må gjøre er å ta et brillebilde av dere selv og legge ut på Insagram med hashtagen #kristinabebrillekonk. Hvis du også bruker hashtagen #brillemodell har du mulighet til å bli årets brillemodell 2014. Gleder meg til å se de brillefine fjesene deres!Les mer om kampanjen og se når den kommer til DIN by HER!
Jeg trekker en vinner på søndag!

I samarbeid med Specsavers


Summer essentials

Birkenstock sandaler HER/Frank Walton solbriller HER
Yves Rocher leppestift HER, neglelakk HER
Daniel Wellington klokke HER/hatt fra Monki
Vinn solbriller eller et par optiske briller fra Frank Walton. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

♥ Gå inn på Facebooksiden til Frank Walton HER

♥ Lik Frank Walton Eyewear på FB før 15. juni

♥ Lykke til!

Sponset/Ad.links


Min sommerlook: Vinn gavekort på 10 000 kr

Heihei!
Nå kjører Ellos i gang en kjempekul konkurranse der man skal sette sammen sitt eget moodboard med sommerens favorittplagg. Jeg har allerede sendt inn mitt bidrag og det synes jeg dere også bør gjøre. Å sette sammen antrekk er jo kjempegøy og i tillegg kan du vinne kjempefine premier ved å få stemmer på moodboardet du lager.

Premier:
♥ 1. premie: Gavekort på Ellos på 10 000 kr
♥ 2. premie: Gavekort på Ellos på 5 000 kr
♥ 3. premie: Gavekort på Ellos på 3 000 kr

Slik deltar du i konkurransen:
♥ Sett sammen ditt eget moodboard HER med din egen inspirerende og unike sommerlook
♥ Gi moodboarden en kort beskrivelse og fyll in kontaktinformasjon
♥ Del moodboardet ditt på sosiale medier for å få flest mulig stemmer slik at du er med i konkurranssen når juryen velger en vinner
♥ Skynd dere! Konkurransen avsluttes 13. April.

Her er mitt moodboard:

Skjerf HER, grå tee HER, veske HER, hatt HER, tee med tall HER, kjole HER, tee med trykk HER, denimskjørt HER, Converse HER

Hvis dere likte moodboardet mitt hadde jeg blitt helt i hundre om dere ville stemt på det HER :-)

Ad.links


Vinnere av en Personlig Almanakk

Thea Jansrud

Lina Holm Hansen

Anne Synnøve Rasmussen

 

Gratulerer dere har vunnet en Personlig Almanakk fra www.personligalmanakk.no til det nye året! Dere vil få mail♥


Giveaway: Personlig Almanakk

God lørdag!
Da har jeg vært så heldig å få dele ut 3 almanakker fra Personlig Almanakk i julegave til dere mine flotte lesere. Jeg har selv en personlig almanakk fra personligalmanakk.no og går ingen steder uten. En helt genial liten bok som hjelper meg å holde styr på livet mitt. Skole, jobb, avtaler, trening -alt skriver jeg inn i almanakken, og nå har dere også mulighet til å vinne en. Perfekt å starte et nytt år med ny almanakk!

For å vinne:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse i dette innlegget


Følg Personlig almanakk på Facebook HER eller på Instagram (@personligalmanakk) for inspirasjon.

 

Kårer 3 vinnere 25. desember. LYKKE TIL♥♥♥

Sponset giveaway


Konkurranse: Vinn produkter fra Shaver.no

Shaver.no har akkurat nå en kjempestor konkurransse der dere kan vinne produktene på bildene under. Alt dere må gjøre er å like Shaver.no sin Facebookside HERog så er dere med i trektningen. Shaver.no selger rimelige barbehøvler og pakker med tilhørende barberblader. Min favoritt er den rosa barberhøvelen til Dorco Shai. Kjempegod høvel som kan henges på veggen i dusjen. Praktisk og funksjonell!

Lik Shaver.no for å være med i trekningen HER!

Sponset


Vinner av konkurranse

Vinneren av Fifty Shades of Kappahl konkurransen er trukket og den heldige ble Eva Kristine Emblem Aasengen. Gratulerer, du vil snart motta en mail!♥

Ny konkurranse i morgen!

Konkurranse: Vinn undertøysett

I går ble den knallsexye Fifty Shades of Grey-kolleksjonen til Kappahl lansert og det skal feires med en liten konkurranse her på bloggen. Dere har muligheten til å vinne et valgfritt undertøysett fra kolleksjonen hvis dere klarer å svare på spørsmålet: Hvem er forfatterinnen av Fifty Shades og Grey-bøkene? Gi meg svaret samt navn og e-mailadresse i kommentarfeltet så er dere med i konkurransen. Lykke til, en vinner kåres allerede fredag kveld! ♥

Lykke til dere♥

Sponset


Vinn: Personlig almanakk

Nå som skolen har begynt og hverdagen er tilbake er det på høy tid å skaffe seg en almanakk. Det er så mye å huske på med skole, jobb, trening, blogg, avtaler, bursdager osv. at jeg er helt avhengig av en liten bok som jeg kan skrive ned ting i. Jeg vil tro at det er mange av dere også som kunne tenge dette og har derfor vært så heldig å få lov til å dele ut en kjempefin personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no til en heldig leser. Almanakkene deres er utrolig populære. De er av god kvalitet, du disegner dem selv, bestemmer innhold selv og kan til og med selv velge når (hvilken dato) almanakken skal starte.

For å vinne en personlig almanakk må dere:
1. Følg Personlig almanakk på Instagram @personligalmanakk
2. Skriv kommetar i dette innlegget til meg om at du har fulgt og legg ved mailadressen din

AVSLUTTET!

NB: Jeg dobbeltsjekker at vinneren har fulgt @personligalmanakk :-)

Vinneren trekkes på fredag! Lykke til ♥


Finn en pink ticket og vinn shoppingtur til New York!

Heihei♥

Har dere hørt om Libresses nye kjempespennende konkurransse? Nå kan shoppingelskende jenter over hele landet konkurrere om å vinne shoppingturer til New York. Libresse har nemlig gjemt pink ticets i Libressepakkene i butikkene rundt om i landet. Hvis man finner en ticket kan man enkelt registrere den på Libresses Facebookside HER og være med i trekningen av to shoppingturer for 2 personer til New York. Hvor fantastisk hadde ikke det vært? Jeg skulle i allefall gjerne tatt en tur tilbake for å shoppe det jeg ikke fikk handlet i California og Florida i påsken. Hadde vært helt perfekt!

For de ekstra shoppingglade så er der også nå ukentlige konkurranser på Libresse sin Facebookside HER hvor man kan vinne shopping på Nelly.no for 1000 kr. Så da er sjansene for å vinne litt shopping ENDA større. Hvor digg hadde det ikke vært med litt nettshopping nå som vår og sommermoten ankommer?!

For å holde dere oppdatert om kampanjen eller hvis dere ønker nærmere detaljer om konkurransen anbefaler jeg at dere tar en titt HER.

Lykke til da dere♥

Annonse

 


VINN: 2XU shorts fra Individu

Heihei skjønne!
Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut en 2XU shorts til dere fra www.individu.no. Kjempefin sort og lilla treningsshorts til dame. For å delta i konkurransen og være med i trekningen av shortsen må dere gjøre følgende:

1. Lik Individu på Facebook HER

2. Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse i dette innlegget


Vinneren trekker jeg på fredag. Lykke til dere ♥


Vinneren av Daniel Wellington klokke

I dag har vært en dårlig dag, tror jeg er syk eller noe. Jeg har vært så utrolig slapp, sliten, trøtt og tafatt.Ikke en gang på trening fungerte jeg i dag og av den grunn ligger jeg litt etter skjemaet med trekningen av en vinner i Daniel Wellington konkurransen. Nå har jeg nettopp vært på date med min kjære og etter en liten hvil har jeg endelig trukket ut en vinner. Siri Tomine var den heldige denne gang. Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en mail! :-)

Her er litt Daniel Wellington-inspirasjon fra meg til dere! Daniel Wellington klokkene mine er mildt sagt godt brukt. Elsker dem!Vinn: Daniel Wellington klokke

Tid for ny konkuransse!
Denne gangen kan dere vinne en av de råheite Daniel Wellington klokkene. Alt dere må gjøre for å være med i trekningen er å like Daniel Wellingtons Facebook-page HER og legge igjen en kommentar i dette innlegget med navn og mailadressen deres. Vinneren trekkes på søndag, masse lykke til♥


Vinn: Aussie Miracle Shine-hårprodukter

God morgen mine fine!
For å gjøre det godt igjen etter den oppskrytte julekalenderen som det ikke ble noe av i desember har jeg samlet en del konkurranser til dere fremover. Det er flotte premier i vente som jeg regner med faller i smak. Gled dere konkurransemennesker!

Først ut er en konkurransse i samarbeid med Aussie der to heldige lesere kan stikke av med produkter fra den helt nye serien Miracle Shine som selges i Vita-butikker fra og med januar 2013. Hotstuff med andre ord! Selv er jeg kjempefan av Aussie sine hårprodukter og har brukt merket lenge, men i disse dager er jeg helt frelst av Miracle Shine serien. Shampoen, balsamen og kuren gir glans og energi til håret mitt som er skadet og tørt av kulde og styling. I blandt tar jeg også kuren i håret før jeg legger meg og sover med den om natten for ekstra pleie. Det gjør underverker!

For å være med i konkurransen må du gjøre følgende:
1. Gå inn på Aussie sin inspirerende Instagram-profil: @aussienordic og finn ut hva jentene som oppdaterer profilen heter.
2. Send svaret ditt på mail til Celine Gran (cgr@geelmuyden-kiese.no) innen 17. januarMasse lykke til ♥


And the winners are...

Vinnerene av 4 stk OSLOVEarmbånd hver ble Henriette og Martine. Gratulerer, jeg har sendt dere mail!!


OSLOVE -Vinn 4 armbånd


Oslove båndene er svært populære om dagen og jeg har fått muligheten til å la to av mine vidundelige lesere vinne 4 armbånd hver. Oslove armbåndene går til inntekt for Røde Kors og kommer i kjempekule farger. Så dersom du ikke vinner vil du kanskje likevel støtte en god sak og kjøpe bånd på www.oslove.no? Selv har jeg ett lilla og ett orange armbånd.

Alt du trenger å gjøre for å delta:
1. Skriv en kommentar i dette innlegget der du svarer på spørsmålet: Hvor mye betaler du i frakt dersom du bestiller fra www.oslove.no?
2. Legg ved navn og mailadresse

TIPS: finn svaret på www.oslove.no

Trekker to vinnere på Tirsdag!

Sponsede premier

Vinneren av en personlig almanakk...

...fra www.personligalmanakk.no er Benedicte Wikøren. Du har fått mail. Gratulerer så mye og tusen takk til alle som ville delta!Design din egen personnlige almanakk HER.


Vinn en personlig almanakk!

Nå er det søren ikke så lenge til skolestart og det er på tide å skaffe seg en almanakk. Jeg gir dere sjansen til å vinne en kjempefin personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no. Almanakkene derfra er utrolig populære. De er av god kvalitet, du disegner dem selv, bestemmer innhold selv og kan til og med selv velge når (hvilken dato) almanakken skal starte. Kjempekjekt å kunne bestille den nå slik at den er klar til skolestart. Selv er jeg helt avhengig av almanakken og skal selv designe meg en ny en til skolestart.

For å vinne en personlig almanakk må dere:
1. Like Personlig almanakk på Facebook HER
2. Skriv kommetar i dette innlegget til meg om at du har likt siden og legg ved mailadressen din
Min nåværende almanakk fra www.personligalmanakk.no

Lykke tilalle sammen, jeg trekker vinner på lørdag!
Vinneren av Heppokonkurransen:

Vinneren av et gavekort på Heppo -min favoritt skobutikk på nett, er Madelen. Kjempehyggelig at så utrolig mange ville delta og jeg skulle ønske alle kunne vinne, men resten får heller delta ved senere konkurranser! Gratulerer så mye til Madelen: jeg har sendt deg mail!!

Dette var favorittvesken til Madelen:

Bag/veske fra Newport på salg til 509 kr HER. Årh! Enig med Madelen. Denne er utrolig fin -den perfekte strandbag!

Hva synes dere om vesken?

 

- Kristina <3


Vinn gaverkort på Heppo til 500 kr!

Det er tid for stor Heppokonkurranse igjen dere!

Denne gangen kan dere vinne et gavekort til en verdi av 500 kr på >HEPPO< som en heldig vinner kan slå seg løs med. Heppo har nylig fått inn en mengde flotte bager og vesker og har et enormt utvalg til vår og sommer. Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av gavekortet er å klistre inn en link til favorittvesken/bagen din på >HEPPO< i en kommentar på dette innlegget. Det er også viktig at dere legger igjen mailadressen deres i samme kommentar slik at jeg kan kontakte dere dersom dere vinner. Jeg trekker en vinner på mandag og dere kan delta så mange ganger dere vil ønsker alle sammen lykke til!

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER og 10 HER.

Finn deres faforitter HER!

 

- Kristina <3


Vinnere av konkurransene

Endelig er det på tide å kåre vinnere av konkurransene jeg satt i gang før det verste eksamensstresset.

Vinneren av 1000 kr i gavekort på Heppo.no er Maren. Jeg har sendt deg mail!


Dette var favorittskoene til maren fra Heppo. Heppo sitt utvalg av Tomssko finner dere HER.

Vinneren av hodeskallearmbånd fra Dobb.no er Selma. Jeg har sendt deg mail!


Gratulerer til Maren og Selma!

 

- Kristina <3


Liten påminnelse

Ville bare minne dere på mine 2 konkurransser som avsluttes i morgen. Meld dere på!

Vinn gavekort på 1000 kr på Heppo HER.
Vinn hodeskallearmbånd fra Dobb HER.


Tubetopper fra Cubus i turkis, fersken, rosa og orange. Under bruker jeg stroppløs BH'en til Lindex.

 

- Kristina <3


VINN armbånd fra Dobb.no

I dag er jeg på 29. plass på blogg.no sin toppliste! Tusen takk flotte lesere!! 
Grunnen til at bloggen ligger på 29. plass i dag er selvfølgelig DERE og derfor vil jeg både takke og sette i gang enda en konkurransse. Premien denne gang er to kjempekule armbånd som jeg har plukket ut til dere fra favoritt nettbutikken min for tilbehør, nemlig www.dobb.no. Eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av armbåndene er å gå inn og like Facebooksiden til Dobb HER. Når det er gjort er det viktig å huske å skrive en kommentar på dette innlegget der dere legger med mailadressen deres. Jeg trekker en vinner på mandag, lykke til!


Armbånd HERFRA

Nå har forressten www.dobb.no 50% på hele sortimentet frem til søndag 6/5!! Bra priser blir enda bedre!!

 

- Kristina <3


Vinn gavekort på Heppo til en verdi av 1000 kr

Endelig en konkurransse!

Denne gangen kan dere vinne et gavekort til en verdi av 1000 kr på >HEPPO<. Heppo har fått inn en mengde flotte vårsko som vinneren kan slå seg løs med. Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av gavekortet er å klistre inn en link til favorittskoen din på >HEPPO< i en kommentar på dette innlegget. Det er også viktig at dere legger igjen mailadressen deres i samme kommentar slik at jeg kan kontakte dere dersom dere vinner. Jeg trekker en vinner på mandag og ønsker alle sammen lykke til! Måtte den mest skogale vinne.

Her er mine favoritter:
(Øverst fra venstre) 1. HERFRA, 2. HERFRA, 3. HERFRA, 4. HERFRA, 5. HERFRA, 6. HERFRA, 7. HERFRA, 8. HERFRA, 9. HERFRA

Finn deres favorittsko HER!

 

- Kristina <3

Premien er sponset/Annonselenker?


And the winner is...

Det er kanskje første gang jeg trekker vinneren av en konkurransse på bloggen min når jeg faktisk har sagt at jeg skal trekke vinner. Pleier alltid å bli ett par dager senere enn planlagt. Dette er virkelig ett skritt i riktig retning for min del...

Vinneren av en Daniel Wellington Classic Canterbury ble altså Kristine Johansen. Gratulerer så mye til deg, jeg har sendt deg mail! Håper du blir fornøyd, jg har akkurat samme og elsker den. Absolutt favorittilbehør!

Til dere som ikke vant og fortsatt har veldig lyst på en Daniel Wellington har jeg noe dere kan trøste dere med. Dersom dere oppgir rabattkoden "wte3287" i kassen på Daniel Wellington's hjemmeside får dere ett produkt med 15% avslag.

Sjekk ut Daniel Wellington's hjemmeside HER.

 

- Kristina <3


Vinn en Daniel Wellington

Her kommer konkuranssen jeg lovet dere tidligere i dag. Bedre sent enn aldri. Nå kan dere vinne en Daniel Wellington klokke her på kristinabe. En heldig leser stikker av med en nydelig klokke når jeg trekker vinner på søndag. Modellen dere kan vinne er lik model som min egen, Classic Canterbury. Alt dere trenger å gjøre er å gå inn HER og "like" siden på Facebook. Dette gjør dere nede i venstre hjørne. Når det er gjort er det bare å legge igjen en kommentar med navn og mailadresse i dette innlegget.Lykke til alle sammen!

 

- Kristina <3


Vinner av Nellykonkurransen

Nå har jeg endelig trukket en vinner av Nellykonkurransen der dere kunne vinne gavekort på1000 kr. Bedre sent enn aldri! Den heldige vinneren ble Vilde. Sjekk mailen din!


Dette var favorittplagget til Vilde. Kjolen finner dere HER

 

- Kristina <3


Vinn gavekort på Nelly til en verdi av 1000 kr

Det er på tide med en liten konkurransse for dere mine flotte superstars! En av dere lesere kommer på søndag til å være ett gavekort på 1000 kr på Nelly rikere. Sounds good?

Vel, alt dere må gjøre er å lime inn en link til ett (kun en link) av deres favorittplagg hos Nelly i kommentarfeltet i dette innlegget. Velg med omhu HER kjære dere! Og ikke glem -mailadresse og navn i kommentaren må jeg også ha!

Nå er jeg spent på hva dere liker. Her er noen av mine favoritter:


Blå (finnes også i rød, hvit og sort) kjole HERFRA kr 349 // Lys kjole HERFRA kr 479 // Orange kjole (finnes også i hvit og gul) med nydelige detaljer HERFRA kr 299.


Orange topp (finnes også i rosa, blå og grønn) med flettet rygg HERFRA kr 179 // Rosa t-skjorte med trykk HERFRA kr 199 // Hvit topp (finnes og i grønn) HERFRA kr 79.


Sort/hvit bukse fra Cheap Monday HERFRA kr 399 // Korallfarget jeans fra Cheap Monday HERFRA kr 399 // Paljettskjørt HERFRA kr 349.


Jeffery Campbell Rumble HERFRA kr 1549 // Jeffery Campbell Ad Long HERFRA kr 1649 // Nelly Shoes Nobless HERFRA kr 399.

Hva er ditt favorittplagg på Nelly akkurat nå? Finn det ut HER!!

 

- Kristina <3

Annonselenker


Tre konkurranser avsluttes

Har kommet litt sent i gang med blogginga etter ferien. Beklager det, men jeg skal hvertfall få kåret vinnerene av de tre konkurranssene jeg har hatt mens jeg har vært bortreist. En heldig vinner får en personlig notatbok fra www.personligalmanakk.no, en annen får to solkort på Royal sun og en siste får en mini-styler fra www.beautykick.no. Spennende!


Vinneren av en personlig notatbok er Kristine Reinertsen. Gratulerer! Jeg har sendt deg mail.


Vinneren av to solkort på Royal Sun er Pia Helene Ihlen Waale. Gratulerer! Jeg har sendt deg mail.


Vinneren av en Fake Bake Mini-styler er Emma Rosenberg. Gratulerer! Jeg har sendt deg mail.

 

Bedre lykke neste gang til dere som ikke vant!

 

- Kristina <3


Vinn en personlig notatbok!

Husker dere konkurransen jeg hadde der dere kunne vinne en personlig almanakk fra www.personligalmanakk.no? På samme nettsiden kan du også designe din egen, personlige notatbok der du selv velger utseende på omslaget og hvordan innmaten skal se ut. Det er faktisk kjempeenkelt og også veldig gøy. Nå skal en av dere få muligheten til å lage deres egen notatbok helt gratis. For å være med i trekningen trenger dere bare å like fansiden til Personlig Almanakk HER og legge igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet under. Krysser fingrene for dere alle (hehe!) og trekker en heldig vinner 8 Februar.
Ønsker du å designe en personlig almanakk eller notatbok kan du gjøre det HER.

 

- Kristina <3


VINN - Solkort på Royal Sun

I mens jeg er i Egypt og soler skinka mi tenkte jeg at jeg skulle gi dere også muligheten til å få litt farge på kroppen. Derfor har dere nå kjære lesere, muligheten til å vinne 200 kr i solkort på Royal Sun solsenter. Litt sol til en av dere også med andre ord. Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse i dette innlegget så skal jeg trekke en vinner når jeg kommer hjem fra ferie. Lykke til dere!Måtte den blekeste vinne, hoho!

 

- Kristina <3


VINN - Fake Bake gold mini-styler

Nå har dere sjansen til å vinne en eksklusiv Fake Bake mini-styler i gull fra www.beautykick.no. Styleren er i veskestørrelse og derfor helt topp å ta med seg hvor som helst. Styleren har en salongpris på 499 kr, men du kan få den for 429 HER. Men enda bedre -dere, mine kjære lesere, har muligheten til å vinne en! Alt dere må gjøre er å legge igjen en kommentar med navn, mailadresse og gjerne en liten hilsen i dette innlegget så trekker jeg en heldig vinner når jeg kommer hjem fra Egypt.

Lykke til mine fine!

 

- Kristina <3


Vinneren av personlig almanakk

Nå har jeg (ENDELIG!!) fått kåret vinner av en kjempeflott personlig almanakk. Jeg beklager at det har tatt litt tid, men dere vet jo hvordan det er i jula. Nå har ting roet seg og jeg har masse tid. I dag skal jeg bare se på filmer og spise godis. Herlig! Det ble Lisa S jeg plukket ut og som får en en flott almanakk som en ekstra julegave av meg i år. Gratulerer så utrolig mye! Håper du får brukt for den og blir fornøyd.

Gratulerer og fortsatt god jul!

- Kristina <3


Vinn en personlig almanakk!

Endelig konkurranse dere!!

Nå har leserene mine mulighet til å vinne en personlig almanakk fra www.personligalmanakk.com. Jeg hadde selv en personlig almanakk i fjor som ble utrolig mye brukt og var med meg over alt. Når man har en hektisk hverdag som student, med jobb, trening, avtaler og i tillegg blogg er det utrolig kjekt å ha en bok å skrive opp ting i, faktisk helt nødvendig. Ekstra hyggelig er det jo når du kan designe din egen almanakk og gi den et personlig preg, med bilder og tekst.

Kort om personlig almanakk: 
-Du velger bilde, tekst og farge til frem- og baksiden.
-12 måneders ukeplanlegging, med ditt design, helt i farge.
-Trykt side med eieropplysninger.
-Valgfrie sider på slutten, med årsoversikt dersom man vil.
-Tre størrelser å velge mellom.
-Tykt skrivevennlig papir og stabilt beskyttelseomslag.
-Smart strikk som holder sammen almanakken din. 
-Plastlomme medfølger og spesiallinjal som bokmerke.

Noen som har lyst til å designe sin egen almanakk? Nå har dere muligheten til å vinne en her på og alt bloggen. Alt du må gjøre er å like facebook siden til www.personligalmanakk.com. Det kan du gjøre ved å klikke deg inn HER (jeg sjekker at vinneren har likt siden). Når det er gjort legger du igjen en kommentar på dette innlegget med mail-adressen din og vinner trekkes 20. desember.
Lykke til kjære lesere!!

 

- Kristina <3


And the winner is...

Sorry for så lite blogging. Er litt inne i en eksamensdepresjon tror jeg. Har liksom ikke lyst til å gjøre NOE. Ikke lese heller, men det må jeg jo. I dag ser jeg fram til 12 timer på lesesalen på skolen. 9 til 9. Fytti grisen jeg gleder meg til Fredag. Da skal jeg begynne gjennopprettingen av mitt sosiale liv, sove masse og blogge som en gud!! Også skal jeg trene bort alle kakemennene jeg har spist her på lesesalen samt muligens begynne på lappen. Ja og jobbe masse da, så blir det kanskje en ferie i nermeste fremtid?!

Men NÅ! Jeg har jo helt glemt å trekke vinner at undertøyskonkurranssen som jeg hadde.

Gratulerer til: Silje Ydstie Røe -du vant!Jeg har sendt deg mail!!

 

- Kristina <3


Vinn undertøy fra Baci

Lenge siden jeg har hatt konkurranse nå dere! Da er det på tide at en av dere får muligheten til å stikke av med et valgfritt nydelig undertøyssett fra Baci Norge. Alt du trenger å gjøre for å delta er å like Baci på Facebook HER og skrive en kommentar i dette innlegget med mail-adressen din og link til hvilket undertøy (BH og underdel) du ønsker deg. Lykke til!

HER kan du finne ut hva du ønsker deg.

Avsluttes 22 November

 

- Kristina <3

Premien er sponset. 


Vinner av brun og blid konkurransen

Helgen har jeg ikke viet til bloggen selv om jeg ikke har gjort så veldig mye annet heller. Men en liten pause er bra og jeg har sovet og trent mye. Men nå har jeg endelig trukket ut en vinner av brun og blid konkurransen. Den heldige leseren ble denne gang Brenda Marica. Gratulerer, jeg har sendt deg mail!

 

- Kristina <3


Vinn solkort!!

I dag har jeg både vært på trening på Elixia, jogget og tatt treningssol på Brun og blid. Når jeg tar sol velger jeg alltid Luxuria V-fit. Dette er treningssol og er ett slags skap i stedet for solseng. Du står på en plate og kan velge mellom 3 forskjellige program. Når du har valgt program rister platen du står på og du får beskjed om hvilken benposisjon du skal ha. Dette får blodomløpet i gang kan jeg love og samtidig blir du brun!

Dersom du ønsker å prøve Luxuria V-fit eller bare ta vanelig solarium på Brun og blid kan du legge igjen en kommentar med e-mail adressen din på dette innlegget. Jeg trekker en vinner av solkort til en verdi av 400 kr pluss 2 Brun og blid neglfiler. Konkurransen avsluttes neste fredag. Lykke til!

Har du prøvd Luxuria V-fit?

 

- Kristina <3


Vinneren av dobb-konkurransen

Bedre sent enn aldri. Nå har jeg i alle fall kåret en vinner av konkurransen jeg hadde om å vinne uglesmykke, ugleøredobber og en dobbel ring fra www.dobb.no. Den heldige leseren ble denne gangen Marita. Gratulerer så mye jeg har sendt deg mail!

Vant du ikke? Da kan du se frem til ny konkurranse senere denne uken!


Billige motesmykker finner du på www.dobb.no

 

- Kristina <3

Premien er sponset 


Konkurranse

Denne gangen kan en leser stikke av med uglesmykke, ugleøredobber og en dobbel ring fra www.dobb.no. Alt du må gjøre for å være med i konkurransen er å like Dobb sin facebook side HER og legge igjen en kommentar med mailen din i kommentarfeltet på dette innlegget. Jeg trekker en vinner på fredag, lykke til!

Lykke til!

 

- Kristina <3


Vinneren av UGG's

Må bare begynne med at det var veldig hyggelig at så mange ville være med på konkurranssen min om å vinne UGG's!

I dag er det på tide å trekke en vinner av UGG's fra Fashdeal.no. Den heldige leseren jeg har trukket ut og som skal få paret sitt hjem i posten er Marianne. Hun valgte Classic Short i fargen sand. God helg Marianne, you got mail!


Grattis!

 

- Kristina <3


Vinn et par UGG's!

Kjører herved i gang enda en konkurransse. Herlig land, jeg har virkelig stått opp på det riktige benet i dag!

Denne gangen kan en heldig leser stikke av med et par UGG's fra www.fashdeal.com. Vinterens søteste, varmeste, behageligste og praktiske sko etter min mening! Kan ikke vente med å ta på meg mine egne UGG's fra Fashdeal. De varmer godt når det begynner å bli kaldt og ikke minst er kvaliteten kjempegod. Mine er ffra i fjord og selv om de ble mye brukt ser de flotte ut i år også.

For å delta i konkurranssen går du inn på www.fashdeal.com og plukker ut det paret du vil vinne. Du kan velge mellom 6 forskjellige modeller og mange farger. Modellene du kan velge mellom er Classic Short, Tall,
Mini, Bailey Button, Cardy eller Coquette som vist på bildene under.

Når du har funnet skoen du ønsker deg limer du linken til skoen inn i en kommentar på dette innlegget samt skostørrelsen din (skoene er litt små i størrelsen) og mailadressen din (inni kommentaren) slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Lykke til alle sammen! Jeg trekker en vinner neste fredag.

- Kristina <3


Vinner av konkurranssen -Gratulerer Malin!

Nå har jeg trukket en vinner av konkurransen jeg hadde. Det ble Malin fra Kristiansand som er den heldige vinner av et gavekort på linser fra www.lensstore.no. Gratulerer så mye! Nyskjerrig på bloggen til Malin? Den finner du HER.


Gratulerer!

 

- Kristina <3


Vinn gavekort!

Jeg deler ut et gavekort til en verdi av 200 kr på www.lensstore.no til en heldig leser. Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å like Lensstore på Facebook. Det kan du gjøre ved å gå inn HER. Når det er gjort bekrefter du at du har likt siden og legges samtidig med mailadressen din inni selve kommentaren (viktig!). En vinner trekkes på fredag!

Lykke til! Her er litt inspirasjon:- Kristina <3 


Ariel fashion shoot -Vinn designerplagg

(Dette innlegget ble egentlig skrevet i går, men publiseres i dag på grunn av tekniske problemer)

I dag har vært tidenes vaskedag. Jeg har seriøst vasket fra klokken 2 på dagen til 12 på natta/kvelden. Først vasket jeg hos mamma siden jeg har vært alene der mens hun har vært borte. Så skal det være konfirmasjon her hos pappa til helga og derfor har jeg vasket og ryddet her også i mangfoldige timer.ikke er jeg ferdig heller.Derfor må jeg tidlig opp i morgen og vaske før jobb. Det er prisen mån må betale når man vil ut om kvelden.

Ikke har jeg laget tale heller kom jeg på nå...

Uansett, da jeg vasket i dag kom det et bud på døra med pakke til meg. Jeg ante ikke hva det var og kunne heller ikke gjette det da jeg ristet på den store lette boksen. Da jeg åpnet den viste det seg at jeg har fått en shorte i merket Hugo Boss. Den var kjempefin og passet midt i blinken. På shorten var det en merkelapp med www.tilkristinabe.no. Måtte selvfølgelig inn å se med det samme og da fikk jeg vite hva min nye skjorte har vært gjennom.

Ariel arrangerer en konkurransse der man kan vinne designerplagg. De kaller den Ariel fashion shoot og for å delta kan du gå inn på facebook.com/arielnorge. Her er det om å gjøre å søle på plaggene og for å vinne dem vinne dem og få dem hjem i posten. En tilsvarende shorte som den jeg fikk er et eksempel på plagg man kan vinne. Men husk: Konkurransen starter ikke før mandag og den varer helt til Lørdag 3. september. Lykke til!


Wee... spennans!


Schmaker godt!
Ble litt forbausa må jeg innrømme, skjønte ingenting før jeg gikk inn på www.tilkristinabe.no. Ha!

 

- Kristina <3


Stor trusekonkurranse!

Lyst til å vinne 365 truser fra Lindex? Det vil si en truse for hver dag i et helt år. Det har jeg veldig lyst på og derfor har jeg deltatt i Lindex sin store trusekonkurranse. Alt jeg måtte gjøre vår å gå inn på Lindex Norge sin Facebook-side HER og gjette antall truser i pleksiglassboksen.

Dersom du ikke vinner eller trenger truser i en fei har Lindex ta 3 betal for 2 på alle truser akkurat nå!

 

- Kristina <3


VINN gavekort på Nelly

Selv om jeg kommer til å se ut som en dass på norges nasjonaldag trenger ikke mine flotte lesere det! Tipper mange av dere gleder dere til å pynte dere, noen har kanskje allerede kjøpt 17. mai antrekket, andre har bunad og jeg er sikker på at det også er noen av dere som ikke er helt i mål enda. Derfor gir jeg mine lesere i samarbeid med Nelly muligheten til å vinne gavekort for 3 000 kr på Nelly.com.

Slik deltar du:
1. Trykk deg inn HER
2. Sett sammen ditt favoritt 17. mai-antrekk
3. Fyll ut og trykk "send"
4. Du er nå med i trekningen av 5 gavekort til en verdi av 3 000 krLYKKE TIL!

 

- Kristina <3


Vinner av påskekonkurransen!

Vinneren av >NYX box of smoky look collection< og >4 cupcake gloss< fra >Makestyle< er Andrea. Jeg har sendt deg mail! 

- Kristina <3


STOR PÅSKEKONKURRANSE

Nå setter jeg i gang en stor påskekonkurranse her på bloggen som jeg håper kan erstatte min ellers så hyppige blogging til en viss grad. Påskegodtet du kan vinne er >NYX box of smoky look collection< og >4 cupcake gloss< fra >Makestyle<. Håper premiene faller i smak!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å "like" facebooksiden til Makestyle HER og å linke til påskekonkurransen min på Facebookprofilen din. Deretter skriver du til meg at du har gjort begge deler i kommentarfeltet mitt. Husk å legge med mailen din!

Jeg skjekker at den jeg trekker har gjort begge deler når jeg plukker ut en vinner når jeg er hjemme fra ferie. Det vil si ons eller tor neste uke.

Hvordan linke på Facebook?
Kopier denne linken: http://kristinabe.blogg.no/1303356540_stor_pske_konkurranse.html
og lim den inn under "link" i statusfeltet når du er på profilen din eller "hjem" på Facebook.

Lykke til!

 

- Kristina <3


VINN glo glam bag

Det er på tide med en ny konkuransse og nå skal jeg dele ut en Glo glam bag fra >Makestyle< til en heldig vinner. Dette er en  elegant sminkeveske med barokk mønster og søvldetaljer. Denne gangen vil jeg at dere skal tippe hvor mange nagle-stjerner jeg har på russebuksa mi. NB! Se forrigie innlegg.

Skriv svaret i en kommentar med E-mailen din INNI. Jeg trekker mellom de som gjetter riktig på Lørdag!


Glo glam bag fra >Makestyle<

 

- Kristina <3


VINNER AV KONKURANSSEN

Da har jeg trukket en vinner av konkuranssen om mineralpudderet fra Loreal. Den heldige ble Ida Larsen som skriver at hun synes pudderet er veldig bra. Har sendt deg mail Ida! Mulig det kommer ny konkuransse, dagens innkjøp og hva for noe spennende jeg har gjort denne onsdagen senere i dag. Stay tuned!

GRATTIS!

 

- Kristina <3


Konkurranse VINN MINERALPUDDER

Uff ja, dette ble barneslig og jeg skammer meg nok litt. Men er likevel glad for å ikke finne "du er bitch"-kommentarer i kommentarinnboksen. Sorry!

Jeg har hatt en super kveld med lansering av PATRON TEQUILAS russesang og flotte folk. Det håper jeg dere også har! Kameraet mitt er desverre tatt kvelden noe som kom svært ubeleilig, men det er jo just my luck. Selv om jeg har bursdag på Mandag er det første jeg skal gjøre etter skolen og levere det til reperasjon. I mellomtiden må jeg jo nesten kjøre en konkurranse for dere hvor dere kan vinne Loreal BARE NATURALE the flawless starter kit i fargen nude beige.

Skriv i kommentarfeltet hvor lyst du har til å vinne så trekker jeg en tilfeldig vinner på Onsdag. (Det vil si at dere trenger ikke legge sjela deres i dette. Kom ikke på noe bedre. Kreativiteten sviktet litt.) Husk å legge med E-post adressen din i selve innlegget!

Nattaklem Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits