Kobbermani


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Ad.links


Ny veggpryd

Hallo! I dag har jeg allerede vært på yoga og skole. Ettersom jeg ikke har planer resten av dagen skal jeg gjøre ting jeg liksom aldri får gjort. Jeg skal melde meg på kjøretimer, sende post og rydde opp i bildearkivet på PC'en som er et eneste stort kaos. Dessuten lurer jeg på om jeg skal dra på min andre trening hos Progressive. Det har ikke blitt mye styrke og crossfit i sommer med all løpingen, så nå er jeg veldig klar for å få tilbake litt muskler.

Jeg har fått et stykke ny veggpryd på rommet mitt som jeg ville vise dere. Printet er fra Arte Limited og jeg synes det passet knallbra inn på soverommet mitt. Matchet de kalde lyse veggene mine helt perfekt. Nå er jeg bare nødt til å kjøpe et klesskap og en til kommode til klærne mine som ligger i stabler overalt, så skal det bli så fint atte! Når det er i boks skal dere få se resten :-)


Print fra Arte Limited HER

Sponset print


Pretty and useful

Fant noe helt nydelig som jeg kunne ha ringene mine i på Nille i dag. Var litt usikker på størrelsen men ettersom det nydelige lille fatet jeg fant ikke kostet mer enn 25 kr tok jeg sjansen. Det viste seg å passe perfekt da det rommet alle ringene mine (de jeg bruker). Kjempesøtt og passet veldig bra til rommet mitt. Perfekt match! Lurer på om jeg skal kjøpe det samme fatet i en størrelse større også.
Lite fat fra Nille kr 24,90

Hva synes dere?


Kremmerhuset i Kristiansand

Endelig har Kremmerhuset kommet til Kristiansand sentrum. Butikken har så utrolig mye fint til interiør og jeg fant endelig saueskinnsputa jeg har lett etter. Mitt første kjøp fra Kremmerhuset med andre ord. En kjempefin pute som står helt i stil med resten av soverommet mitt. Jeg har lyse, duse og beige farger og en romantisk/minemalistisk stil. Puta passet perfekt sammen med de andre pynteputene jeg har i senga mi!


Stjernepute HERFRA, sengetrekk fra Princess, saueskinnspute fra Kremmerhuset (kr 299), de to siste putene fra Kid, saueskinn fra IKEA.

Liker dere Kremmerhuset?


New in - Thelma T

Det er ikke bare garderoben som må friskes opp nå når det begynner å gå mot vår, men også interiøret. Selv har jeg planer om å oppdatere rommet mitt med noen nye flotte ting fra nettbutikken Thelma T. Thelma T er drømmebutikken for oss som elsker interiør og butikken kan tilby et stort utvalg og flotte produkter. Nettbutikkene satser stort på skandinaviske designere og kjente merker. Jeg har ikke enda fått tid til å plassere mine nye ting, men dere skal få se når jeg har fått ordnet det fint på rommet. Jeg må skaffe meg en plante til blomsterpotten blandt annet. Falsk selvflgelig. Tror det kommer til å bli kjempefint på rommet mitt. Tingene er hvertfall helt nydelige synes jeg!


Alt fra Thelma T. Trykk HER for å gå til nettbutikken.


Blomsterpotte HERFRA.


Lys og dekorhjerte HERFRA

 
Skilt HERFRA


Pute HERFRAHva synes dere, var det ikke flotte ting?

 

- Kristina <3

Tingene er sponset


Morgenteen

Ingen morgen uten en kopp te sier jeg bare! Enten jeg hiver med meg morgenteen på jobb eller skole i Bodum termokruset mitt, eller jeg koser meg med en kopp løsvektte ved frokostbordet, ved siden av et knekkebrød og med en fersk papiravis -så er det lite morgenstemning uten en kopp te. Her om dagen kjøpte jeg dessuten en supersøt "teball" til å ha løsvektte i. Fant den på Indiska til 49,50 kr og fantes med grønt og blått hjerte også.


"Teball" fra Indiska kr 49,50
Prinsessete fra Upstairs

 

- Kristina <3


Two pretty pillows

I går kjøpte jeg meg to nye pynteputer til å ha i senga. De passet kjempebra til resten av rommet og ikke minst sengetøyer jeg fikk av tante til jul. Jeg skal ha flere pynteputer til senga etter hvert og tenker noe i "saueskinn" i hvitt. Noen som vet hvor jeg kan finne det? Sengetøyet med stjerner er fra Princess og putene er fra Kid. Begge putene kostet opprinnelig 89 kr, men den til venstre var på salg til halv pris.Hva synes dere om sengekroken nå?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits