Endelig juleferie!

Jippi! Endelig har jeg også juleferie og siste eksamen gikk som en drøm sammenliknet med det som var ventet. Jeg håpet i utgangspunktet på å karre til meg en E, men nå tror jeg nesten jeg tørr å satse på en C. Jeg har også fått sensuren på dette semesterets første eksamen. B fikk jeg på eksamensoppgaven i kommunikasjon, så nå føler jeg at jeg kan ta skikkelig juleferie med god sanvittighet. Jammen overlevde jeg ikke eksamensperioden dette semesteret også! Skikkelig juleferie blir det vel egentlig ikke. Jobb, blogg og masse trening står for tur, og så må jeg handle julegaver, bake osv. Men akkurat nå er selv husrengjøring en fryd i forhold til den evige eksamenslesingen. It's a wrap!

Ikke glem å følge meg på Instagram: @kristinabergsvik


Instagram @kristinabergsvik

Vi blogges!


Latest on InstagramFølg meg på @kristinabergsvik


Lately on instagram


Følg meg på @kristinabergsvik


@kristinabergsvik

Jeg er tilbake på bloggen etter min sist skriftlige eksamen som jeg har til mandag. I mellomtiden kan dere jo følge meg på Instagram!


Insta easter


Follow me: kristinabergsvik ♥


@kristinabergsvik på Instagram

Ikke glem å følge meg på Instagram hvor jeg heter @kristinabergsvik :-) Dette er noen bilder fra de siste 2 ukene.


Nerdeuke!

Heihei!
Denne uken er nerdeuke for min del. Det vil si at jeg fant ut at jeg lå ganske mye etter med lesingen så jeg har bestemt meg for å prøve å bli ferdig med den ene pensumboka i løpet av denne uken. Foreløpig går det dårlig for det er alltid noe jeg skal eller må gjøre. De to siste dagene har gått i ett og jeg bestemte meg derfor for å sove lenge i dag. Kl 12 har jeg to timer skole og kl 5 skal jeg på treningstime, men ellers er det bare taco og lesing på tapetet. I dag SKAL jeg være flink!

Hvis dere savner oppdateringer fra meg så kan dere følge meg på instagram. Der heter jeg kristinabergsvik! Men jeg skal nok fikse noen blogginnlegg i løpet av uka også ;-)


Siden sist...

Nå er jeg nettopp ferdig med en to timers morgenøkt med kardio og bein. Ikke værst før jobb på en lørdag synes jeg. Senere i dag har jeg også halvveis planer om tv-titting med rockeringen. Våknet opp forkjølet i dag og vil for all del ikke bli skikkelig syk så i kveld blir det nok en innekveld?? nå skal jeg derimot hive i meg to kokte egg før jeg hiver meg på sykkelen til jobb. Blogges nok i kveld??
Hvis dere vil se hva jeg har drevet med i bloggferien kan dere følge meg på instagram. Jeg heter "kristinabergsvik" og er kjempeaktiv, hehe!

Ha en fin lørdag!!?


bffs


    

Hei hei fine! 
Jeg kom til å tenke på at dere må følge Kristina på Instagram! (gjerne meg og Heidi også, som stiller så fint opp på bildet!) For selv om hun leser har hun faktisk gitt lyd ifra seg der.

Jeg ville også fortelle dere at det ikke bare meg som har fått låne denne bloggen litt. Så utover kvelden ser jeg for meg at ei lita mus(/stor rottweiler) tar turen innom med et innlegg. Kristina stakkars, snill som hun er vet ikke hva som venter bloggen hennes i løpet av denne helgen. Haha. Goode venner som underholder leserne hennes♥ 

- Jeanett 
( ta gjerne turen innom MIN blogg også :-* ) 


@instagram

Hjelp! Mitt aller første mobil-innlegg på bloggen. Ting går fort å lære seg når det er gøy! Det gjelder imidlertid ikke for eksempel billappen og jeg skal hilse å si at jeg holder på å skrompe inn av kjedsomhet her jeg sitter på lesesalen. Prøver å lære meg norsk grammatikk som jeg har eksamen i om snaue 3 uker. I skrivende stund sitter jeg med kapitlet om konsonanter, men jeg er snart ferdig fordi jeg har hoppet over 3 av 4 sider. Enkleste løsning når ting blir for komplisert! Nå satt jeg nettopp å dagdrømte om den deilige blomkålsuppa fra kantina som jeg skal ha til middag i 6 tiden. Ellers er det ikke så mye å se frem til denne tirsdagen. Regner med det blir en lang lesedag og stadig lite blogging. Jeg kan derimot nesten garantere ett par innlegg i morgen og nå har dere også mulighet til å følge meg på instagram.

Mine siste på instagram: følg meg på kristinabergsvik❤

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits