Tre og en halv ny bikini

Egentlig skulle jeg ikke kjøpe flere bikinier i år, fordi jeg allerede har rundt tyve fine bikinier i bikiniskuffen min. Men det er ikke så bare-bare når man jobber midt i badetøyavdelingen, og jeg må inrømme at jeg nå har rundt tyve bikinier pluss tre og en halv. Unnskyldningen min er at de var superfine alle sammen, og NÅ skal jeg ikke ha fler.

Dere lurer dere kanskje på den halve? Jeg har nemlig vært på jakt etter en brazilian-bikinitruse en stund, men har ikke lyktes med å finne en skikkelig fin en. Bakdelen min er ikke av de største og i en stor bikinitruse blir den enda mindre. Derfor passet NLY Beach sin brazilian panty meg midt i blinken. Anbefales til enhver bakende der ute! Mulig jeg må ha en til av denne. Man skifter jo gjerne underdel litt oftere enn overdel, så da kan det være greit å ha to.


NLY Beach: Brazilian panty HER (mange farger, jeg har small), overdel som hører til HER. (ad.links)

Flere som har vært på bikinishopping allerede?


Bikinitips!

Du vet det går mot vår når bikiniene allerede har ankommet butikkene. Det bugner faktisk med badetøy i mange av de store kjedene allerede, og i den anledning har jeg et brennhett bikinitips å komme med. Jeg ingen sinnsykt gode råd for hvordan finne den perfekte bikinien, for i mine øyne er det bare prøving-prøving-prøving som gjelder når det kommer til stykket. MEN, ett godt tips jeg kan gi er å være tidlig ute. De fineste bikiniene går alltid først, det vil si nå, og det gjelder også de "vanligste" størrelsene. Derfor anbefaler jeg å starte letingen allerede i dag. Du vil nødig ende opp med å tilbringe sommeren i en utvasket bikini fra 2012, eller to bikinideler som ikke overhodet ikke matcher.

Jeg har allerede funnet årets første bikinitopp på Lindex. Digger trekantbikinier i litt freshe farger, så dette stykke tekstil passet meg midt i blinken. Sporty design og vattert i trekantene -perfekt. Blir bra til en sort underdel tror jeg. Hva synes dere? Og har dere handlet bikini i år?

Bikinitopp fra Lindex

Hva synes dere? Og har dere handlet bikini i år?


Twinkle twinkle...

Har helt glemt å vise dere en kjole jeg bestillte fra Nelly for en stund siden. Jeg synes den er så fin, men usikker på om jeg skal bruke den på julebord eller om det blir selveste nyttårskjolen. Med alt glitteret så synes jeg den er en nyttårsaften verdig, men jeg har bestilt en hel del andre kjoler jeg må vurdere før jeg tar en endelig avgjørelse. Hva synes dere?
Kjolen finner dere HER i svart (kjolen er mye finere i virkeligheten enn på bildene på nettsiden synes jeg). Min er blå, men den er utsolgt. Jeg har størrelse 34, men er helt sikker på at jeg kunne hatt 36 også. Hipp hurra for glitterkjole som ikke snøss!

Ad.link


Black Friday på en torsdag

Hallo dere♥
Noen som har shoppet litt i dag eller? Min instagramfeed har hvertfall vært mildt sagt sterkt preget av at det er Black Friday i dag. Det samme gjelder postkassen min, samtlige nettsteder jeg har besøkt, mailinnboksen og til og med de fleste smsene jeg har fått i dag har vært reklame og tilbud. Helt sykt, jeg tror faktisk man må være blind dersom man har gått glipp av denne shoppingfesten. Black Friday markerer starten på julehandelen og butikkene har mange gode tilbud og rabatter, men ettersom jeg ikke hadde tid til den slags i dag tyvstartet jeg Jeanett og Charlotte Black Friday shoppingen i går.

Julegaver ble det lite av i går, men jeg fant en del fine ting til meg selv til gode priser. Jeg og Jeanett slo først ihjel noen timer på Sørlandssenteret der vi kikket på nyheter hos min nyeste samarbeidspartner Image. Årh, vi fant så mye fint!! Den lekre butikken bugnet av ferske, flotte varer, og jeg fant en ting eller ti å sette på ønskelisten. Med meg hjem fikk jeg dessuten med meg en helt nydelig strikkegenser i grått fra Designers Remix. Dere ser den på bildene under, men jeg ser ikke bort i fra at den straks dukker opp på dagens antrekk også.

Etterpå gikk turen til Sandens senter som hadde kundekveld der medlemmer fikk mulighet til å benytte seg av tilbudene før alle andre. Jeg hamstret sølvshampoo til god pris, enda en ny genser og litt annet smått jeg trengte, men noen storhandel ble det ikke. Det får vente til etter eksamnene når jeg har litt bedre tid. Her er noen bilder fra gårsdagen:


Sentershopping med søteste Jeanett


Designers Remix genser fra Image Sørlandssenteret

Håper dere har gjort noen gode kupp i dag!

Sponset genser


Miinto Shopping Spree

Hei hei?
Ville bare innom og informere dere om at Miinto arrangerer shopping spree igjen. Onsdag den 15. oktober klokken 12.00 er det igjen klart for en av årets største shoppingbegivenheter, der Miinto i samarbeid med Norges ledende motebutikker tilbyr 20% på alle varer i 24 timer! Ta del i storhandelen og meld deg på HER for å motta rabattkoden først. Da er du ikke minst med i trekningen av 10 000 kr å handle for!

Forrige Miinto-shopping spree kjøpte jeg meg nye treningsklær fra Reebok og kjempesøtt servise fra Green Gate. I år planlegger jeg å benytte rabatten til å skaffe meg en ny vinterjakke. Dersom du også har sett deg ut noe du skal kjøpe HER 15. oktober anbefaler jeg å være tidlig ute. Det er ikke hver dag man har muligheten til å handle merkevarer til 20%.

 

Ikke glem å melde dere på HER for å motta rabattkoden først og være med i trekningen av 10 000 kr å handle for. Happy shopping♥

Annonse


Arnie Says: TeddycoatÅåååårh, jeg har shoppet! Teddycoaten er supertrendy også i år, og denne gangen har jeg gått for den sorte Brisbane-jakken fra Arnie Says. Min overtrendy venninne Maren tipset meg om at neomania.no fikk den inn i går, så jeg bestillte den med en gang den dukket opp på nettsiden. Den superpopulære, sorte jakken har vært utsolgt i XS og S overalt og i dag er den jammen bortevekk på neomania også. Herregud jeg gleder meg så til den kommer i posten!! Det er fortsatt hvite teddyjakker igjen HER.

Hva synes dere?


USA shopping

Hallo dere!

Nå er jeg hjemme igjen fra ferie, og jeg må innrømme: det er litt deilig også. Kommer sikkert til å angre på at jeg skrev det når de kalde, grå, våte sommerdagene kommer, men akkurat nå kan jeg nesten ikke vente med å innta min egen seng. I dag har jeg vasket, ryddet og handlet inn mat med pappa -gud som jeg har savnet kjøleskapet! Det har derfor ikke vært tid til bloggings men tenkte jeg skulle vise noen av de mest fotogene USA/florida-innkjøpene mine før jeg tar kvelden. Enjoy!


Under Armour topp og Asics joggesko.


Under Armour topper, Nike shortser og Nike oppbevaringsbelte.


Treningstopper fra PINK.


Reebok kompresjons-tights og crossfit-sko, Asics topp, Nike treningshansker og Koss earbuds.


PINK frysebag og Victorias Secret bikini.


Topp og shorts fra Forever21, veske fra Michael Kors.


Smykke fra Michael Kors


Levis jeans

Natta ♥ Blogges i morgen!


Girl gone wild

Her er shoppingen min fra i går og noen andre nye plagg i skapet. Jeg gikk litt amok, men nå var det lenge siden jeg hadde vært på skikkelig shopping. Dessuten var det litt fortjent nå i eksamenstiden synes jeg. Planen var å kjøpe inn fargerike plagg. Det ble ikke så veldig mye av det, men litt i hvertfall.


Topp fra Bik Bok, strikk fra Gina Tricot, jeans fra Monki


Topper fra Bik Bok


Topp fra Lindex


Topp fra Monki


Hvit bikini fra HM, blå bikini fra Cubus, blå kjole fra Sheinside HER (Jeg har small. Sitter som et skudd -skal vise på senere)


Topp fra Sheinside HER


T-skjorter fra Monki, sko fra Eurosko


Jumpsuit fra Gina Tricot, playsuit fra Bik Bok


Topp fra Sheinside HER


Topp fra Bik Bok


Ringer fra HM og Lindex, joggearmbånd fra HM, blomsterkrans fra Lindex barneavd.


New in: Trench coat

Denne våren blir trench coaten et nøkkelplagg og jeg har funnet en helt perfekt en! Jeg så den først i nettbutikken til H&M og tenkte "den må jeg ha", men til min forferdelse var den søkk vekk da jeg skulle bestille den tidligere i uka. Det var derfor jeg måtte innom byen i går før jobb. Jeg krysset fingre og tær for at de hadde flere igjen på H&M på slottet og jammen meg hadde de ikke en hel bunke, inkludert min størrelse. For en lykke!

Trench coaten er akkurat så lys som jeg ville ha den og i en perfekt lengde til meg. Det er trendy med litt lange jakker, men denne er heldigvis ikke så lang at det ser ut som jeg er kortvokst -tro meg, det skjer. Materialet er også kjempefint og krøller seg ikke så fort som en skulle trodd, men sitter jeg lenge på den blir den selvsagt litt krøllete. Jeg må bare sørge for å stå eller gå konstant når jeg har den på, hehe. Og til slutt må jeg jo nevne prisen: sesongens trendkupp til kr 299!
Ny trench coat fra H&M kr 299.

Hva synes dere om jakken?


New in: Fedora hat

Det begynner å gå mot hattesesong og jeg gleder meg! Et kult hodeplagg kan gjøre så enormt mye med et antrekk og ikke minst en bad hair day. Jeg har forberedt meg på våren og funnet meg en helt perfekt fedorahatt med fjær på Lindex. Et musthave og nøkkeltilbehør til den nye sesongen! Vi har fått den inn i sort og rosa-lilla, men jeg går i kjent stil for sort. Love it!
Fedorahatt fra Lindex kr 199

Likte dere min nye hatt?


Airport shopping

Endelig føler jeg denne evige forkjølelsen begynner å gå mot slutten. Det begynte med litt feber, så tørrhoste og nå har det gått over til en vanlig forkjølelse som jeg inderlig tror og håper at går mot slutten. I dag har jeg til og med vært på trening. Jeg og Simen startet dagen med å sove til lenge etter vekkerklokken ringte før vi dro på trening og hadde en ganske rolig legday og skuldre. Jeg får så utrolig dårlig sanvittighet av å bare sitte hjemme og bare vente på å bli frisk og dessuten er jo litt trening mye bedre enn ingen trening. Gleder meg til å komme tilbake for fullt!

Her er forresten innkjøpene mine fra København på tirsdag. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å unngå Victoria's Secret og heller spare pengene mine, men så var gaten min rett ved butikken. Det var skjebnen. Da ble jeg bare nødt til å gå inn og kikke og fant som alltid masse jeg hadde lyst på. Jeg fant verdens fineste trillekoffert i leopardmønster, men siden jeg var usikker på om jeg fikk den med meg hjem så bestemte jeg meg for å heller vente til jeg skal til USA i juni. Det ble med et pass-etui og nytt pennalhus denne gang. Skolemotivasjon!


Pennalhus og pass-etui fra Victoria's Secrets


New dress!

Jeg er så utrolig fornøyd med kjolen jeg kjøpte før helga og som jeg hadde på meg i bursdagen på lørdag. Passer til både pyntede anledninger og til hverdags på jobb og skole. Den kostet ikke mer enn 199kr på BikBok. Jeg så den først på instagram, men selv om jeg var tidlig ute og de hadde fått den inn dagen før var det allerede veldig utplukka i størrelser på fredag. Populær kjole med andre ord, men heldigvis hadde de den mønstrete igjen i min størrelse. Tidenes kjolekupp! Jeg tror jeg sal kjøpe meg flere litt hverdagslige kjoler nå mot våren -det er jo så behagelig å gå i.


Kjole kr 199 fra BikBok


RAWR!

Jeg har hatt lyst på leopardmønstret treningstights i en evighet og endelig fant jeg den perfekte modellen. Jeg bestillte den med en gang Gina Tricot fikk den inn i nettbutikken i fare for at den skulle bli utsolgt. Jeg har hatt tights fra Gina Tricot før og vært ganske fornøyd. Tightsene dems er ikke så lange i beina slik at jeg slipper å brette eller krølle den nederst -mye finere uten! Jeg har vurdert å bestille Nike og Pure Lime sin leopardtights fra Nelly flere ganger, men de ser veldig lange ut på bildene. Gleden var derfor stor da jeg fikk min nye tights i posten i dag og den passet midt i blinken. Jeg har XS.
Nye treningstights fra Gina Tricot

Hva synes dere? Var de ikke kule?


London shopping

God kveld, eller eventuelt natt da... I går laget jeg en ny leveregel til meg selv: "I seng til halv 12 hver kveld. Klokken 11 slipper du alt du har i hendene". Jeg sprakk altså allerede i dag. Å legge seg tidlig er en kunst. Grunnen er at jeg har hatt besøk av Charlotte i kveld. Ettersom vi ikke hadde sett hverandre på en stund gikk skravla i ett hele kvelden og plutselig var klokka mye. Også hadde jeg jo lovet (og planlagt) å blogge om innkjøpene fra London så da ble det atter en sen kveld på meg.

Men her er altså innkjøpene. Jeg og Simen handlet til sammen litt over 20 kg. Jeg tror jeg brukte rundt 9 000 i lommepenger på turen, men det er selvsagt inkludert mat, transport og opplevelser. Nå skal sparekontoen forsegles til jeg skal til USA til sommeren. Heldigvis er julelønna rett rundt hjørnet!


Hodeskallen er fra Urban Outfitters. Vesken fant jeg på Accessorize på flyplassen som erstatning for Marc by Marc Jacobs vesken jeg ikke fant. Kjolen røsket jeg med meg fra Primark i siste liten og skoene er fra Forever21. Tror ikke jeg har kjøpt høyhelte med tynn hel siden jeg var 16år og trodde jeg kunne gå på slikt. Regner med at disse blir mest til pynt. Sittesko muligens.


Enda et par discopants, denne gangen fra Primark. Har lenge sett etter glitterbukser i gull. Drikkevarer fra TaxFree og retro Vans som jeg kjøpte i nederste etasje på Top Shop. Eneste type sko jeg gikk med hele ungdomsskolen tror jeg, og nå er de poppis igjen. Haha! Verdens beste jeans fra Top Shop i to farger. Sååå deilige og myke!


Jakker fra Primark i sort og mørk blå. Kosebukser også fra primark. Oldschool Arsenal-skjerf og skjerf fra Zara.


Hvit genser fra Primark og Mom-jeans som jeg hadde planlagt å skaffe meg fra Miss Selfridge. Grå genser og knelangt skjørt fra Forever 21, og fuzzy genser fra H&M.


Lilla genser fra PINK, treningsgensere fra Nike, sort treningsgenser og treningsBH fra Forever21. Grå hettegenser fra PINK.


Rosa treningstopp fra Nike og rosa treningstights fra Forever21. Søte klehengere og tøfler fra Primark. Kosegenser fra PINK.


Bikinitruse og blondetruser fra Victorias Secret. Bommulstruser og tøfler fra Primark. Herregud jeg elsker å være barnslig.

Hva synes dere?


Marlies Dekkers: Dame De Paris push-up BH

God kveld!
I dag har det vært en kjempetravel dag på jobb, men det er faktisk veldig gøy å være ansatt i klesbutikk i julestria. Kunder som vil ha hjelp til å finne julebord-antrekket, som ønsker gavetips og annen hjelp. Følelsen av å kunne hjelpe eller inspirere noen er virkelig givende synes jeg. Den følelsen har jeg gått rundt med på Lindex i 5 timer i dag. Fra 12 til 5. Det kan virke som folk er i ekstra godt humør fortiden!

Jeg har foressten handlet litt selv i dag. Regner med at det var flere enn meg som ikke kunne motstå supersalget til Stylepit denne helgen. Det er tross alt ikke hver dag man har muligheten til å handle en såpass stor mengde merkevarer med hele 20% rabatt, og dessuten trenger en sliten og lei student noen lyspunkt i eksamenstiden. Det var faktisk ytterst nødvendig å unne seg noe skikkelig fint nå. Jeg benyttet sjansen til å endelig skaffe meg en av de supersexy BHenen fra Marlies dekkers. Har siklet etter dem i en evighet, kanskje to, så nå var det jammen på høy tid. Litt crazy å handle undertøy på nett, men jeg bestillte min vanlige størrelse og satser på at den passer. Hvis ikke har heldigvis Stylepit 30 dagers returrett, så bomkjøp blir det uansett ikke. Gleder meg!
Var den ikke fin? Du finner den og flere modeller fra Marlies Dekkers på Stylepit HER!

Husk at i dag er det siste sjanse å benytte seg av salget til Stylepit! Gå til salget HER.

Ad.linkks


Mine siste innkjøp

Jeg sa jo at jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte på åpningen av det nye Sørlandssenteret. Det ble ikke stort for økonomien min er litt skranten, men jeg fikk meg to virkelig helt fantastiske, nye ullskjerf. Merket på skjerfene er Luca Moretti og koster 799 på Høyer. Jeg kjøpte Acneskjerfet til samme prisen i burgunder i fjor, men selv om mine nye skjerf nesten er helt like har de de 10 centimeterene som ikke Acne har. Det har alltid irritert meg med Acneskjerfet at det er litt for kort. Det kommer så langt oppi halsen og jeg får det ikke til å ligge fint. I tillegg har det blitt ganske nuppete. Men mine to nye skjerf er helt perfekte og akkurat passe lange. De er like dekorative som et smykke og er i tillegg er kjempevarme. Kommer til å bo i disse i vinter og vurderer å kjøpe meg et i rødt også.

Jeg kjøpte også min 2XU compression tights nummer 6 på åpningen. Fra før av har jeg to med sølv logo, en med svart, en med lilla og en kort. Jeg kan simpelten ikke få nok av disse treningstightsene og nå mangler jeg bare modellen med blå logo. Gotta catch'em all! Haha! Neida, men når man trener mye synes jeg man fortjener litt fine klær å gjøre det i. Dessuten er det de fineste, mest behagelige og funksjonelle tightsen noen sinne tror jeg. Ikke minst kjempegod kvalitet og derfor også verdt hver krone -mine første 2XU ser fortsatt helt smashing ut!

Til sist vil jeg vise noe jeg ikke kjøpte meg på Sørlandssenteret, men et helt fantastisk deilig pledd jeg derimot bestillte fra Ellos. Jeg er helt avheingig av å ha noe over meg når jeg sitter i sofaen. Men ullpleddet jeg har blir for varmt og det gjelder også dyna mi. Derfor fant jeg meg et superdeilig, supermykt og supersøtt pledd på Ellos. Det føles så trygt å ha et pledd over seg og jeg hater dessuten å fryse. Tepper, pledd og dyner er kjempekoselig synes jeg, og jeg føler jeg har et forhold til tepper som kan sammenliknes med mange 40årige kvinners entusiasme for telys. Håper jeg aldri kommer dit.
Luca Moretti skjerf i mørk grå og mørk blå fra Høyer
2XU compression tights fra XXL
Mykt pledd med stjerner HERFRA

Ad.links


Veskeperfeksjon fra Zara

I morgen hadde jeg egentlig planlagt å kjøpe meg en ny Marc Jacobs veske, men vips -se hva jeg kom over på Zara sine nettsiden i dag. Vesken var helt perfekt i mine øyne -akkurat slik jeg hadde lyst på!  Den har også en "lillebror" og hvis denne blir mye brukt skal jeg jammen unne meg dem begge. Også til bare 799 da. Hipp hurra, jeg gleder meg til å få denne på døra♥Vesken finner dere HER.


Vinterjakke bestilt!

I år hadde jeg planlagt å invistere i en skikkelig vinterjakke -sånn for varmens skyld. Derfor har jeg vurdert både Canada Goose, SVEA, Parajumper og Fleischer Couture sine vinterjakker. Men jeg fant ut at det ikke var så fristende å bruke flere tusen på jakker som alle andre går rundt i og derfor landet jeg på Fleischer Couture sine boblejakker. Men så fant jeg i stedet en kjempefin parkas på Zara sin hjemmeside for en stund siden. Jeg fallt pladask, men måtte vente på lønning og heldigvis var det flere igjen i størrelse S da lønna kom inn på konto. Nå er den altså på vei hjem til meg. Praktisk svart og med nydelig falsk pels i hetta -fantastisk! Jeg håper bare at størrelsen passen og at den er nogenlunde varm. *krysserfingrene*

Jakke fra Zara HER.


Høstkåper på vei

Morning suunshines!!
I går kveld bestillte jeg meg to flotte høstkåper fra Lindex sin nettbutikk. Det høres muligens litt rart ut ettersom jeg jobber på Lindex 3 ganger i uka, men disse jakkene (spesielt fuskepelsen) er virkelig ettertraktede. Det har vært enormt mange som har spurt etter den lurvete fuskepelsen og da jeg så den var kommet i nettbutikken kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Det er ikke alltid vi får inn alle varer slik som de største butikkene gjør. Selv om Lindex-butikken jeg jobber på er veldig stor er den ikke en av de aller største, og da kunne jeg ikke gå å vente og risikere at den ble utsolgt på nett i mellomtiden. Men heldigvis er det å bestille fra Lindex på nett veldig enkelt og praktisk. Du kan ønske å få pakken levert i din nærmeste Lindexbutikk uten kostnad, og dersom noe ikke skulle passe kan det også leveres i butikk.


Kåper fra Lindex HER

Nå kaller skogen og en deilig runde morgenkardio i sola før jobb. Kanskje får jeg tid til litt styrketrening også hvis jeg er rask rundt løypa. Ha en fortsatt stålende helg skjønne lesere♥


Acne lookalike

God morgen sunshines!
Etter tips (tusen takk!) fra en leser fikk jeg kjøpt meg den populære strikkecardiganen fra Cubus likevel. De har nemlig omtrent tilsvarende plagg i barneavdelingen bortsett fra at denne modellen er litt kortere enn den i dameavdelingen. Helt perfekt både lengde og størrelse til meg som ikke er så høy. Men også barnemodellen var ganske utplukket og tydelig populær så jeg måtte til vågsbygd senter for å få tak i den grå og den lilla. Cardiganen er virkelig kjempefin, men desverre er det ikke ull i den. Den er også ganske stor i størrelsen og jeg måtte ha 146-152.


Strikkecardigan fra Cubus barneavd. kr 249


Nly Trend: Craving skirt

Hei♥

Sorry dårlig blogging i det siste, Mye jobbing, trening, skole osv, men nå skal det skjerpes. Nå før jobb i dag ville jeg bare innom for å tipse dere om at Nelly har fått inn et kjempefint, faktisk nesten perfekt, skjørt. Det er tydelig inspirert av it-skjørtet til Alexander Wang som jeg har siklet etter i evigheter. Alltid utsolgt. Men nå kan altså dette minst like fine skjørtet fra Nelly trend skaffes for bare 149 kroner. Her gjelder det å være tidlig ute før det blir utsolgt! I går bestillte jeg skjørtet kun i grått fordi jeg tenkte at jeg skulle være sterk og styre meg selv -trenger ikke kjøpe alt som er fint! Jeg holdt meg i ca ett døgn, men nå er det på vei hjem til meg i sort også. Fri frakt ass, fantastisk!

Craving skirt fra Nly Trend kr 149 HERFRA

Annonselenke


Online shopping

Som de fleste andre jenter er jeg kjempeglad i shopping. Kanskje også over gjennomsnittet. Det er nok muligens litt overfladisk, men å bruke penger på fine ting gjør meg utrolig glad. Litt shopping kan i allefall gjøre en dårlig dag til en bra dag. Det siste året har jeg dessuten blitt litt flinkere til å bruke pengerene mine. Jeg vet ikke om jeg bruker noe særlig mer eller mindre enn jeg tidligere har gjort tidligere. Derimot er det ingen tvil om at jeg i dag bruker pengene mine på ting jeg virkelig har lyst på, i stedet for å handle alt det fine jeg kommer over.

Av den grunn har jeg også blitt en mye mer aktiv online-shopper. Nettet tilbyr så mye større utvalg som gjør det lettere å finne akkurat det jeg vil ha. Kan ikke annet enn å elske det vel?! Dessuten er gleden av å finne hentelapper i postkassen, hente pakke på ICA og for ikke å snakke om selve opppakningen en stor del av gleden ved å handle på nett. Det er i allefall 50% av morroa for min del. Her kan dere se mine siste kjøp på nett:


1. kjole 199 kr HER, 2. solbriller kr 179 HER, 3. topp kr 129 HER, 4. kjole kr 199 HER og 5. topp kr 129 HER

Handler dere mye på nett og hva synes dere om mine kjøp?

Ad. links


New in!Ny kjole HERFRA. Bare 199kr hurra! (Vanlig i str. Jeg har xs som jeg pleier å bruke) NB: Viktig å huske nipple covers HER!!


Innkjøp fra USA

Hei!♥
Hatt en liten bloggpause her. Jeg har vært syk (omtrent) siden jeg kom hjem fra ferie og har ligget rett ut på sofaen alt for lenge nå. Derfor har jeg heller ikke hatt noe blogglyst, men derimot blitt helt frelst av Pretty Little Liars. Jeg har aldri følt meg avhengig av noe som helst før, men dette... Herregud så spennende! Første serien jeg har sett i mitt liv. Likevel vet jeg at jeg helt klart heller burde vært skolen og lest. For ikke å snakke om all den treningen jeg må ta igjen. Jeg har heldigvis blitt ganske bra i løpet av dagen og satser på å gå på skolen i morgen. Treningen får vente til jeg er helt frisk for jeg har ikke tid til at dette fortsetter. Eksamenene nærmer seg skremmende fort!

Mange spurte meg på Instagram om jeg kunne lage et innlegg på bloggen med innkjøpene mine fra USA. Jeg hadde spart opp mye penger så det ble mildt sagt "litt" shopping og jeg tror faktisk jeg er 100% fornøyd med ALT jeg kjøpte. Det er skjeldent, jeg ombestemmer meg ofte! Jeg hadde i grunn ikke tenkt til å lage ett innkjøpinnlegg siden det var så mye, men så gjorde jeg det likevel. Jeg kom plutselig på at jeg hadde en blogg i dag ,og da jeg så meg i speilet forsto jeg at jeg måtte blogge om noe annet enn trynet mitt. Da ble det bilder av innkjøpene i stedet, og fordi jeg hadde pakket ut av kofferten ble det en himla jobb å finne fram alt igjen. Jeg orket ikke ta bilder av alt jeg kjøpte, men jeg tror jeg fikk med det viktigste. Resten var mest gensere, topper, litt undertøy osv.


Bilde1: Ray Ban Clubmaster og folding wayfarer. Bilde2: to Marc by Marc Jacobs deksler og Nike deksel.


Bilde1: Marc by Marc Jacobs laptop etui og skinnlommebok. Bilde2: klokker fra Casio. Bilde3: Marc by Marc Jacobs toalettveske.


Bilde1: Truser fra Victorias Secret (+mange fler) Bilde2 og 3: Bikinier fra Victorias Secret.


Bilde1: Treningsdress fra Nike. Bilde2: SportsBHer fra Nike.

Bilde1: Trenings t-skjorter fra Nike. Bilde2: Treningsshortser fra Nike.

Bilde1: Løpesko fra Nike med lisser fra Foot Locker. Bilde2: Sportsflaske fra Camelbak og iPhonecase til trening.

Bilde1: Jakke fra Zara. Bilde2: Dongrijakke. Bilde3: UGGs fra Ugg Australia. Bilde4: Dongrijakke.

Bilde1: Jeans fra TopShop og discopants fra American Apparel. Bilde2: Discoshorts fra American Apparel og jeansshorts fra Levis. Bilde3: Converse.

Bilde1: Tannblekingsstrips og tannkrem fra Crest. Bilde2: Body butter, lotion, au de toilette (x2) og eyeliner (x2) fra Victorias Secret. Neglelakk fra OPI.

Hva synes dere?


New in: Sport tops

God morgen!
Denne måneden har det blitt mye trening-shopping på meg. Mange av dere har sikkert fått med dere PepsiMax+Gsport kampanjen nå i februar. Den har jeg benyttet meg godt av og skaffet meg masse fint og praktisk til treningen. Jeg har blandt annet kjøpt meg masse fine treningstopper som allerede har kommet godt til nytte. Jeg vil legge til at det ikke er slik at jeg er helt crazy etter lilla, men jeg er derimot vedig glad i Nike og alt treningstøyet til Nike er lilla i disse dager ser det ut til. Heldigvis har jeg heller ikke noe i mot lilla ;-) Her er de nye toppene som hat tatt plass i treningsskuffen denne måneden:


Singlet fra Nike kjøpt på G-sport kr 349


Tee fra Nike kjøpt på G-sport kr 299


Singlet fra H&M kr 99


Tee fra Nike kjøpt på XXL kr 299


Singlet fra Nike kjøpt på G-sport kr 349


Tee fra Nike kjøpt på G-sport kr 299

Det er ingen ting som er så motiverende som noe fint å trene i ass!


BIKBOK: Super Flex


Mine nye favorittjeans: Myke, behagelige, tighte og svært elastiske. Kr 499 fra Bik Bok.


Unicorn in space
Fått dilla på enhjørninger og space-print. Her er begge deler samlet i ett plagg! T-shirt HER.


Something new

Det er tydelig på shoppingen min i disse dager at jeg gleder meg enormt til vår og sommer. Kan nesten ikke vente med å gå i shorts og skjørt og slippe jakker, ullsokker og skjerf. Jeg har allerede begynt å lade opp klesskapet med dongriplagg for jeg vil tro det er det det kommer til å gå i for min del. Elsker dongri til bar hud! Dessuten skal jeg til California i påsken så da er det heller ikke så lenge til jeg får brukt det. Hurra! Under er noen av mine siste innkkjøp, men jeg rakk ikke ta bilde av alt så det kommer snart flere klesoppdateringer.


Skjorte fra Lindex


Boyfriendjeans fra Lindex


Topp fra BikBok


Skjørt fra Cubus


T-skjorte fra Lindex


Blazer fra Gina Tricot


Fashion at Ebay: todays purchases

Årh! Enda en grusom dag med sykdom er omme. Jeg kan ikke tenke meg noe værre enn å være syk akkurat nå. Jeg er så lei. Ikke får jeg trent og heller ikke noe annet fornuftig har jeg unnagjort i dag. Får helt nugra av å ligge på sofaen uten mål og mening hele dagen, men etter fire tidlige timers forelesning på skolen var jeg helt utkjørt. Har for så vidt orket å lage taco og ryddet opp etter meg. Ellers har jeg som nevnt tilbringt dagen på sofaen sammen med min alltid trofaste, men dog stygge Acer. Vi har shoppet en hel masse på Ebay og var også bare noen klikk unna en bestilling fra Gina Tricot. Men så kom jeg på at jeg uansett må kjøpe votter i byen i morgen og da kan jeg jo likegodt handle live i butikk på Gina også. Her er dagens kjøp fra Ebay, jeg har begynt å tenke vår jeg:


Snapback HER/ Pearl sunglasses HER/ Fisheye til iPhone HER/ Wedge sneakers HER/ Shark sweater HER/ Black retro sunglasses HER

Liker eller ikkeliker?


Frifredag!

Det er mye positivt å si om fredager, men det aller beste er fri og taco. Jeg bortimot elsker ukeplanen min med skolefri hver eneste fredag og i dag sto jeg tidlig opp til trening for å virkelig nyte fridagen. Jeg var i kjempeform i dag selv etter en aktiv uke, men det ble likevel med 1,5 time kardio og bein fordi jeg også har hatt mye annet på tapetet. Jeg elsker lister og lager lister på alt, spesielt ting jeg skal gjøre. I dag har jeg fått unnagjort masse og mangler bare en skikkelig handletur, men den skal jeg ta i morgen tidlig. Ikke minst så har jeg også både blogget og jobbet i dag. Jeg fant til min kontos store skrekk utrolig mye fint på Lindex og følte at jeg fortjente å shoppe litt. Det er godt mulig dere får se nnkjøpene i morgen.

Det var ikke bare på Lindex jeg fant noe som fristet, jeg gjorde nemlig også tidenes spontankjøp i dag(Ikke typisk meg å være spontan). På vei hjem fra trening syklet jeg forbi Sports profil på lund som jeg trodde hadde lagt ned for lenge siden. Selv om jeg egentlig ikke hadde tid befant jeg meg plutselig innenfor og der skal jeg hilse og si det var salg. Masse flott treningstøy, sko og yttertøy til 50% og jammen endte jeg ikke opp med et par Mizuno joggesko. Grunnen til at jeg aldri løper i mer enn 25 min om dagen er at løpeskoene fra Nike er så elendige, men nå skal det bli andre boller! Det er heller ikke lett å finne gode løpesko i str 35, og det var et mirakel at de attpåtil var på salg. Gleder meg til å løpe i morgen -for en insrasjon!


Mizuno wave rider kr 1499 -50% fra Sports profil.


Wee! Superfornøyd og gleder meg mye til å løpe i morgen. Vurderer å begynne med en fast mandagsmil hvis disse kan gjøre løpingen mer behagelig.

Ha en fin helg dere!


Confession

Jeg ville bare innom for å inrømme at det slett ikke er beinhard eksamenslesing som har gått ut over helgens blogging. Jeg har både jobbet og vært ute denne helgen, men det som likevel har tatt mest tid er den nye lekre saken min på bildene under. Et kjent ordtak sier: "man vet ikke hva man har før man mister det", men man vet jammen ikke hva man IKKE har hatt før man får det heller. Jeg forstår først nå at jeg virkelig har gått glipp av noe. Som den vimsa jeg er så har alle frarådet meg til å kjøpe meg en dyr mobil. Derfor voktet jeg den som en hauk på byen i går. Det gikk så som så... jeg mistet lommeboka, men kom i alle fall hjem med mobilen.
iPhone 4 kr 2890 fra Apple store

Satser forressten på å få svart dere på alle spørsmålene i løpet av kommende uke :-))


Min BikBok-fangst

Jeg fant i grunn ikke så mye fint i går på BikBok selv om jeg og Maren var der ganske lenge og helt fra butikken åpnet. Haha, høres litt desp ut, men vi sto faktisk opp til en forelesning som skulle begynne kvart over 8 der læreren ikke kom. Forelesningen ble utsatt 3 timer og vips hadde vi masse tid til shopping og ikke minst 50% på BikBok. Selv om jeg både lette og prøvde mye så fant jeg lite klær jeg likte. De eneste plaggene jeg endte opp med var to gensere, en helt sort basic og en i ull -det er så kaldt! Derimot så fikk jeg med meg hjem mye fint tilbehør og dagens funn ble et Givenchy-inspirert skjerf med sinna sjimpanser.


Givenchy-inspirert skjerf fra BikBok kr 149


Western: Veske kr 299, belte kr 199 begge fra BikBok


Patron smykke kr 49, korssmykke kr 69 og lenke i gull kr 199 alle fra BikBok


Gensere fra BikBok kr 149 per stk.

Hva synes dere om innkjøpene?
Kjøpte dere noe fint på BikBok i går?


50% på BIKBOK i dag


Wishlist BIKBOK


Nelly bestilling

Jess! Endelig kom genseren jeg har ventet på i en evighet. Har seriøst sett etter den hver dag på Nelly siden Issue 1,3 ble lansert -og det er en god stund siden. Skoene under har jeg også siklet på lenge og jeg tenkte det var like greit å hive dem med når jeg først skulle legge inn en bestilling. Dessuten kommer de i størrelse 35 så jeg følte egentlig at det var litt ment to be.


Genser fra Issue 3,1 HER og sko fra 5 inch and up for Nelly HER

Ad. links


Latest @ Ebay


Black cat case HER
Faux leather cap HER
Cone studs HER
Pink silicone case HER


Acne scarf

Ville bare avsløre en liten del av gårsdagens handel før jeg tok kvelden. Meget mulig det fineste og helt klart det varmeste jeg kjøpte på shoppingrunden med supersøster i går. Kjempestort, kjempedeilig og kjempevarmt skjerf fra Acne kjøpt på Retro -funket også helt perfekt som pledd på skolen i dag da jeg og Maren holdt på å fryse i hjel på et grupperom.


Skjerf fra Acne kr 800


New in: Pearl purse
Balmain-inspirert kuvertveske fra Lindex kr 399


New in: ginatricot.no

Mor (farmor) lurte på om jeg hadde gjort innkjøp til halloween da jeg åpnet pakken jeg fikk i posten fra Gina Tricot. Haha!


Batman kr 199, skjelett kr 149 begge fra Gina Tricot


Høstnytt:

Off! I dag har jeg gjort mye av ting jeg ikke skulle og lite av ting jeg skulle. Jeg har ikke en gang trent og det har ikke skjedd at jeg har skippet trening på en hverdag på 2 måneder. Derfor hiver jeg meg på trening nå. Her er dagens innkjøp:


Kjole kr 199, skinnjakke kr 599, velour-tights kr 179 alt fra Gina Tricot


Grå genser kr 149 Gina Tricot, sort pologenser kr 99 H&M og treningstights kr 249 Gina Tricot

Ringer fra H&M og Gina Tricot, smykke kr 199 BikBok


Bar-shirt

Hadde egentlig skrevet en omfattende tekst til dette innlegget om hvor utrolig sterkt jeg misliker posten. Men da hele innlegget på mystisk vis slettet seg ble jeg for sur på blogg.no til å skrive om hvor irritert jeg er på posten. Egentlig misliker jeg ikke posten -jeg hater den! Men jeg tørr ikke uttrykke meg så sterkt i tilfelle det skulle gå ut over karmaen min og resultere i at jeg mottok 0 av 10 forsendelser i stedet for 5 av 10. Det kunne jo faktisk vært verre... 5 av 10 er jo tross alt halvparten. Nå må jeg legge meg så da slapp lucky you tidenes klageinnlegg om posten. Men dere vet i det minste at jeg misliker posten. Nesten like mye som mennesker som ikke vet å holde høyre på sykkelstier og gangfelt faktisk! For ikke å snakke om folk som svarer "kanskje" når du spør dem om noe.
Regner det som ren flaks at jeg mottok denne t-skjorten fra Ebay i posten i går. Beltet er fra BikBok og jeansene er fra Cubus.


New in -Lindex


Pelskåpe kr 699, hvit strikk kr 149, grå genser med høy hals kr 399


Isa Dora nr 155, Rimmel nr 250, lip liner Loreal nr 702.


Love lindex

Fortiden er jeg visst helt lindex-frelst. Jeg har alltid handlet over gjennomsnittet mye på Lindex ettersom jeg jobber der, men i disse dager kunne jeg LEVD av lindex, eller I lindexklær da... og AV lindex forsåvidt. Noen ganger lurer jeg på hvor mye jeg egentlig tjener på jobb dersom jeg trekker fra det jeg bruker der. Hmm!

Vi har fått inn så utrolig mye fint i det siste og det er mer godsaker i vente vet jeg. Jeg vil påstå at lindex retter seg mer og mer mot min egen aldersgruppe da plaggene vi får inn i større og større grad følger nye trender og ung mote. I tillegg synes jeg buksestørrelsene har blitt mindre og nå har også jeg begynt å kjøpe bukser på jobb. Det nye jeanssortimentet vårt har mange flotte modeller: slim, skimmy og skinny high er mine favoritter. Det er med andre ord mye, FOR mye, som faller i smak hos meg og det blir vanskelig å velge hva jeg skal kjøpe med hjem.

På tross av dette virker det  ikke helt som så mange unge jenter har oppdaget lindex enda. Det er vel og merke flere unge kunder nå enn det var da jeg begynte i jobben, men jeg synes at flere bør gi favorittkleskjeden min en real sjanse. Oppfordrer derfor alle mine lesere til å stikke innom Lindex denne helgen. Selv har jeg shoppet meg raka blakk på jobb i dag. Kjøpte mye kult, men det er fortsatt mye jeg har lyst på. Selv etter gigantposen dere ser på bildene under!!
Dagens shopping. Viser dere i morgen!


Høstnytt


Burgunderrød veske fra Lindex kr 299
Genser fra Gina Tricot kr 299


New in: Wedge sneakers

Se hva som dukket opp i min postkasse rett før helga! Egentlig angret jeg litt på at jeg bestillte dem fra Ebay fordi jeg fant noen jeg synes var enda finere på Din Sko. Desverre passet ikke wedge sneakersene fra Din Sko da jeg var innom og prøvde, men det gjorde ikke noe da jeg fikk se disse live. De ser i grunn litt stusselige ut synes jeg, men når de bare kommer på foten til det rette antrekket er de kjempekule (akkurat det er det helt sikkert delte meninger om da). Jeg tror det er glidelåsen som ikke faller helt i smak hos meg, men jeg prøver bare å tenke at de er veldig praktiske da jeg slipper å knytte skoene hver gang. Gikk faktisk med dem på byen på lørdag -en drøm å gå på! Mine første wedge sneakers -alltid gøy å teste ut noe nytt!


Wedge sneakers fra Ebay HER

Hva synes dere om dem?


Sunnies on their way

Hvem bryr seg om det er litt feil årstid når solbrillene man kjøper er superkulekule? Ikke jeg hvertfall. Solbrillebruk bør ikke være forbeholdt sommeren, vi nordmenn har jo solskinnsdager året rundt selv om ikke nødvendigvis varmen alltid er der. Jeg elsker å bruke solbriller og akter å fortsette med det både soldager i høst og vinter. Solbriller er jo ikke bare funksjonelle men, også et kjempestilig tilbehør som ikke bør undervurderes. Men nå følte jeg at brillene jeg eier begynte å bli litt oppbrukt. Derfor fulgte jeg trenden og bestille meg to nye par solbriller fra Ebay. "Retro" vil jeg påstå er et beskrivende ord for mine kommende nye par!

Ebay HER og HER

Ikke glem å bruke solbriller i høst og vinter!
Hva synes dere om brillene?


Leather and knit

Jeg er så stolt over å jobbe på lindex. Spesielt i disse dager synes jeg sortimentet er veldig imponerende. Jeg har kjøpt meg så utrolig mye fint, men vil stadig ha mer ettersom vi får inn nye varer. Denne gangen har jeg kjøpt meg (enda) en skinnjakke. Falt helt pladask da jeg så den og selv om det begynner å bli EN DEL skinnjakker i ytterjakke-søppelposene mine (fortsatt på flyttefot), så var denne såpass spesiell at den ble med hjem likevel. Elsker armene og biker-looken på jakken som ikke koster mer enn 499, men selvfølgelig ikke er i ekte skinn. Likevel tror jeg at jeg må gå litt igjennom hva jeg eier nå og kanskje legge ut noe for salg her på bloggen.
Skinnjakke kr 499 fra lindex (den er sort)

Er det stemning for bloppis eller?


Ebay again...

Jeg har fått totalt Ebaydilla jeg! Nå venter jeg altså på 6 bestillinger og på bildet under ser dere mitt seneste kupp. Bestillte dem i går kveld. Har i grunn gått og tenkt på det lenge ettersom jeg allerede har dem i hvit og er kjempefornøyd. Eneste er at hvitt blir fort skittent så da passet det bra med et sort par nå til høsten. Jeg bruker 35-36 i sko og bestiller den minste størrelsen. Anbefaler å kjøpe samme modellen som jeg (den der nederste streken på sålen går helt rundt) dersom dere og vil bestille. Den vet jeg at er fin, de andre ser ut som de har et veldig "kjipt" stoff/materiale. Har forressten litt lyst på rød og jeg...

Sko HERFRA

 

Kulee?


Latest from Ebay

Kan nesten ikke vente til jeg får mine siste Ebaykupp i posten. Svart er verdens fineste farge. Farge eller ikke farge...


Hva synes dere?


Gina tricot 5 år

I går var jeg innom Gina Tricot mellom all flyttingen. Grunnen var at Gina hadde 5 års jubileum i går og feiret dette med 30% på hele butikken, goodiebags, brus, snakcs og loddtrekning. Kan ikke gå glipp av det! Butikken hadde fått inn mye nytt siden sist jeg var der så jeg fant veldig mye fint. Heldigvis begrenset saldoen min handelen til to jakker og to bukser. Planlegger nemlig storhandel på Ebay. Bomberjakken jeg kjøpte har jeg gått og ventet på og bukser kan fort bli nødvendig -det er jo dritkaldt allerede. Jeg kjøpte buksene i størrelsen jeg bruker til vanlig, men lurer litt på om de kan være kule litt oversized så skal tilbake å prøve noen størrelser større i dag. Særlig den sorte med huller, ikke veldig kult når låret tyter ut akkurat.


Bomberjakke kr 499, tante-jakke kr 349


Bukser kr 399 per stk

Var dere på Gina Tricot i går?


Lindexnytt!

Her er mine siste kjøp fra Lindex. Nå er det mye fint i butikk dere!
Jakke kr 399
Kjole kr 299


Strikkegenser kr 249


Skjerf kr 149


Belte kr 179


Smykker kr 129 og 149

Noe dere likte?


New in -Barokkmønster

Det kommer mye fine klær i barokkmønster til butikkene i høst. Egentlig kom trenden allerede i sommer, men jeg har ikke blitt helt overbevist før jeg så denne skjorten i butikk her om dagen. Jeg kjøpte den nydelige skjorten fra Bik Bok til 349 kr (som jeg forsåvidt synes var litt i overkant for en skjorte på Bik Bok, men den er absolutt verdt det). Den har barokkmønster på brystlommene og er litt trensparent, men ikke for mye -er så lei av gjennomsiktige skjorter nemlig. Jeg tror den kan bli veldig fin til mørke dongeribukser for eksempel!


Skjorte kr 349 fra BikBok

Hva synes dere om skjorten?


New in!

Egentlig gleder jeg meg litt til høst. Da kan jeg bruke masse sort. Elsker sort!! Her er noen sorte innkjøp jeg gjorde i helgen:


Tee (199kr), blazer (299kr) og belte (99kr) fra Gina Tricot
Smykke (79kr) fra H&M

Hva synes dere?
199 kr på Nelly Shoes

Nå har Nelly satt ned prisen på en mengde Nelly Shoes til bare 199 kr HER. En så god kampanjepris kan man ikke gå glipp av. Utrolig bra pris for flotte moteriktige sko etter min mening. Så rimelige sko er ikke å oppdrive på H&M en gang, i hvertfall ikke like godt utvalg i fine design og til lignende kvalitet. Nå er det bare å shoppe løs jenter. Jeg kan plutselig nesten ikke vente til jeg får en etterlengtet lønning på Mandag -dette blir villt. Førstemann til mølla eller hva? Jeg har plukket ut mine favoritter til høsten blandt de nedsatte skoene, kanskje dere finner et par dere også liker blandt dem?


Fine eller hva?? Nelly shoes til 199 kroner finner dere HER!


På vei til meg


Sorte Converse i lær HERFRA

Sponset


New in: Tiger of Sweden
Ny kjole fra Tiger of Sweden

Hva synes dere?


Høstnytt fra jobb!
Smykke Lindex kr 149


Veske Lindex kr 299


Smykke fra Lindex 199


Bukser kr 299 fra Lindex

Fint?


Adax PC-veske

Snart er det nytt skoleår og i den anledning har PC'en min fått et nytt fresht etui fra Adax. Synes den var så utrolig fin i fargene og ser for meg at den kan friske opp en hvilken som helst grå skoledag. Jeg har nemlig alltid med bærbaren på skolen, men tørr ikke la den ligge i vesken uten beskyttelse. Har flere dårlige erfaringer med både vannflasker og dype riper involvert.


PC-veske 13,3 tommer HERFRA kr 169.

Se flere PC-vesker fra Adax HER!


New in: Golden belt

Nå har de første høstnyhetene kommet til kjedebutikkene. Allerede! I dag har jeg klart å sikre meg det sinnsykt kule beltet på bildet under. Kjøpte det på Gina Tricot til bare 99 kr -snakker om motekupp! Nå står jeg klar for å få tak i skinnjakka på bildet også. Håper bare ikke de får den inn mens jeg er i Rhodos! Må ha den.


Gina Tricot fall: Jakke kr 599, belte kr 99, tunika 99, jeans 499, veske 199
Nye Converse

Nettopp hentet mine nye Converse i posten. Har heelt Conversedilla og måtte ha et rødt par! Det ble lav modell denne gangen, men har også bestillt noen høye som er på vei hjem i posten. Tror dette er mitt Conversepar nummer 6 eller 7 hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg kjøper barnestørrelse 35 fordi jeg ikke passer den minste voksenstørrelsen. De er også 200 kr billigere -hurra! Jeg kjøpte de nye Conversene HER og har bestillt DISSE også!

TRYKK HER for å komme til Heppos store utvalg av Converse til både barn og voksen!

Ad links


Klassisk rød

Endelig har jeg funnet en klassisk rød penkjole på Nelly og da kunne jeg ikke la være å bestille. Har lenge lett etter en rød, nokså enkel penkjole, men ikke funnet noen før nå altså. Feil årstid sier kanskje noen, men jeg vil påstå at selv om rød er julens farge er det også en klassisk og tidløs farge som kan fungere året rundt. Dersom kjolen kommer før jeg reiser til Rhodos på søndag og hvis den passer er det nok høyst sannsynlig at den blir med i den store røde trillekofferten min til varmere strøk. Dyr var den heller ikke, kr 349.


Kjolen jeg har bestillt kostet kr 349 og jeg kjøpte den HER.

Her er flere kjolenyheter fra nelly jeg kunne tenkt meg:

Kjole 1 HERFRA, kjole 2 HERFRA


Kjole 1 HERFRA, kjole 2 HERFRA


Kjole 1 HERFRA, kjole 2 HERFRA

Hva synes dere om kjolen jeg har bestillt?

 Ad links


Flatform "Converse"

Ååå, jeg fikk de etterlengtede skoene jeg bestillte fra Ebay i forgårs. Fikk dem av verdens snilleste kjæreste og er så utrolig fornøyd. Hadde i grunn aldri trodd de ville passe og forventet at de skulle være av elendig kvalitet. Men vet dere hva? Skoene satt som ett skudd- helt perfekt på føttene mine som er størrense 35/36. Kvaliteten virker også veldig god og å gå på dem er ikke noe problem. Som å gå med vanlige Converse. Da jeg og min kjære bestillte valgte vi størrelse S da vi fikk alternativene S, M og L uten å prøve å finne ut hvilken størrelse det tilsvarte. Kunne gått ganske galt, men jeg hadde flaks! Skoene er selvfølgelig ikke Converse All Star, men en etterligning. På merket står det Max Star. Det er så gøy å ha noe som få andre har synes jeg. Disse skoene skiller seg i allefall ut.

Jeg tror skoene kom på rundt 300 kr og det tok omtrent 10 dager før de kom i posten fra Korea. Skoene i rød, hvit og sort finner dere HER, den lave modellen finner dere HER.Hva synes dere om dem?


3 kupp

I dag har jeg jobbet fra klokken 10 om morgenen til klokken ett nå i natt og har derfor ikke hatt muligheten til å oppdatere. Nå er jeg super sliten og kjempeklar for å hoppe til køys nå. Tenkte likevel å vise dere de tre kuppene jeg gjorde på handelens dag siden jeg hadde lovet det.


Hatt kr 10 fra Lndex (ser jeg må frem med klesrulla før den tas i bruk)


Shorts kr 399 fra Bik Bok (ikke ett kupp kanskje, men sinnsykt fiin)


Vest kr 50 fra Lindex

Hva synes dere?


In love

Forelsket meg denne kjolen da jeg var på shopping med lillesøster i går...


Kjole kr 399 fra H&M

 


New blue sandals

Husker dere jeg hadde bestillt nye sko fra www.footway.no? Fikk de i posten for noen dager siden og sandalene jeg bestillte satt som støpt! Jeg finner skjeldent sandaler som passer men disse var helt fantastiske på foten og jeg gleder meg til å bruke dem. Skikkelig myke og selvfølgelig i ekte skinn. Blåfargen var også veldig fin synes jeg! Desverre passet ikke de røde skoene jeg bestillte like bra, men ettersom det både er fri frakt og retur i tillegg til fantastiske 180 dagers returrett er jo ikke det noe problem!


Skoene er HERFRA

Likte dere dem?
Pink goldDet er ikke så lett å finne tilbehør til sko i rosa gull, men fant et nydelig smykke og en armcuff i omtrent samme farge på Lindex. Passet kjempegodt sammen synes jeg.

Hva synes dere?
Sommersalg på Nelly -Dress up!


Belte HERFRA / sandaler HERFRA / kjole HERFRA


Konvoluttveske HERFRA / Kjole HERFRA / sko HERFRA


Playsuit HERFRA / clutch HERFRA / sandaler HERFRA


Shorts HERFRA / topp HERFRA / sandaletter HERFRA (OBS 175 kr!!)


Kjole HERFRA / neglelakk HERFRA / sko HERFRA

Nå er det fullt mulig å kle seg opp til en billig penge. Det er så utrolig mye fint å finne på Nelly sitt sommersalg og prisene er rett og slett fantastiske. Her har jeg satt sammen 5 forskjellige salgsantrekk som kanskje kan inspirere noen til å skaffe seg et nytt, fint og ikke minst rimelig sommerantrekk. Hva synes dere om antrekkene jeg har satt sammen? Noen dere likte spesielt?

 


Mine siste innkjøp


Genser fra H&M mann kr 75


Smykker fra Gina Tricot 50%


Ankle cuff fra H&M kr 59


Modekungen -Pink knit

Det er kanskje sommer men strikkegenseren kan fortsatt fint brukes. Hvertfall med tanke på været og temperaturene vi har hatt her i norge frem til nå. Er ikke så mye å begeistre seg for akkurat. En strikkegenser kan dessuten være genial på sene sommerkvelder. Lange strkkegensere kan også være kule til en kort shorts eller skjørt eller kan brukes som en kjole/tunika i seg selv hvis den er lang nok. Fikk den søteste pudderrosa genseren noen sinne for noen uker siden. Her er min nye strikkegenser fra Modekungen:


Rosa strikkegenser HERFRA (grå/rosa)

Var den ikke fin?


In love

Husker dere jeg bestillte sko på Bianco? Jeg var som sagt litt skeptisk med tanke på at jeg ikke hadde mulighet til å prøve, men var bundet til å kjøpe dem. Det gikk som en drøm! Bestillte skoene i str 35 og de sitter som støpt på føttene mine. Skoene var enda finere enn jeg hadde trodd (herregud dritfine) og til å ha tynn hel så er de faktisk også en drøm å gå på. Jeg tror neppe de hadde vært så gode å gå på hvis jeg hadde bestillt 36 og de satt løst på foten -men virkelig: disse kan jeg gå på! Nye favorittsko heeelt klart. Vurderer faktisk å bestille de i orange/fersken også... Hva synes dere?


Sko kr 499 fra Bianco,
lommebok fra Lindex, neglelakk fra Loreal og briller fra Chloe

Likte dere også skoene?


Sommersalg

Sommersalget i år har vært enormt bra på Lindex (jobb) må jeg si -har funnet så sinnsykt mye fint og billig. Jeg har også benyttet meg av salg i andre butikker, men det er så mye lettere å finne kuppene når man jobber der. Skal man rydde i salgsvarer dukker det opp kjempemange overrasskeler og fine ting du før ikke har lagt noe særlig merke til. Skal jeg begynne å kikke på salg andre butikker blir jeg gal fordi det ofte er så rotete og uoversiktelig. Har begrenset tålmodighet når det kommer til salg. Tenkte jeg skulle vise noe av det jeg har kjøpt meg denne måneden. Ikke alt er varer fra sommersalget, men har ikke fått vis dere noe særlig innkjøp denne måneden så her kommer det litt av hvert:


Ferskenfarget cardigan fra Lindex kr 149, marineblå dressjakke fra Lindex kr 99


Hvit blazer fra Lindex kr 249, blå blazer fra Lindex kr 249


Topp fra Monki kr 199, vest fra H&M kr 249


Topp fra Lindex kr 49, Skjørt fra Gna Tricot kr 199


Dongerishorts fra Cubus kr 199, blå short fra Gina Tricot kr 199


Slangeskinnsbukse fra Lindex kr 149, Marineblå bukse fra Lindex kr 149, mønstrete bukse fra Lindex kr 399


Armbånd til venstre fra Bik Bok, armbånd til høyre fra Lindex


Ringer fra Kappahl, øredobber fra Bik Bok

Hva synes dere om innkjøpene?
Har dere funnet dere noe fint på sommersalg?


Sko sko sko


Converse HERFRA, sandaler HERFRA og Pc-etui HERFRA

Herregud. Nå har jeg bestillt enda flere sko. Snart blir det regne julaften i postkassa mi tenker jeg... Denne gangen har jeg endelig fått fingeren ut og bestillt røde Converse. Har hatt kjempelyst på røde converse lenge og har denne gangen gått for den lave, sommerslige modellen. Også har jeg begynt å tenke litt på syden da og derfor bestillt meg noen kjempelekre flettede sandaler. Jeg synes i alle fall de var ganske elegante til å være flate sko og kan se for meg at de passer til både kjole og shorts. Også måtte jeg ha noe nytt å ha dataen i da... Den var så fargerik og sommerslig!

Hva synes dere?
Soon...

Snakker om å følge instinkter! I dag har jeg bestillt skoene på bildet under fra Ebay. Aner ikke om de passer, men gleder meg helt sinnsykt til de kommer i posten. Hadde egentlig mest lyst på skoene i sort tror jeg, men i fare for å fale under kategorien emo klikket jeg heller hjem ett hvitt par. Eller jeg fikk vel egentlig ganske mye hjelp av min kjære da -ikke lett med Ebay ass... Mulig det blir flere par dersom disse blir en suksess. Råkule!

Flatform "Converse" fra Ebay

Hva synes dere om skoene? Kule eller too much?
Sandaler og sandaletter

Jeg fant ut at skohyllen min var svært fattig på sandaler og sandaletter. Jeg har allerede bestillt et par sorte sandaletter fra Bianco, men synes det hadde vært fint med noen i friske farger også. Trenger åpne sommerslige sko når jeg skal til Rhodos og forhåpentlig vis blir det mere sommervær har hjemme også etter hvert. Jeg bestillte to par sko i kveld fra Footway. Footway er en skobutikk på nett med et enormt utvalg merkesko. Nettbuttikken er svært oversiktelig og brukervennlig da du lett kan filtrere søket ditt når du skal finne sko. Jeg fant disse to parene fra Friis & Company:


Blå HER og røde HER.

Hva synes dere om skoene?

Skoene er sponset


Shopping i Århus -Innkjøp

Århus hadde ikke Zara selv om det sto på internett -det var litt nedsig (de hadde hatt en gang). Jeg hadde nok også forventet en topshop på størrelse med den i London eller i det minste halvparten så stor. I virkeligheten var derimot Århus sin topshop ikke mer enn en "avdeling" på et kjøpesenter. Tror det het "magasin". Jeg var med andre ord ikke videre imponert over størrelsen, men innholdet i den lille avdelingen i 3. etasje var det ikke noe å si på -Mye fint! Også fikk jeg og Janne til og med 10% i studentrabatt -det kan jeg ikke huske å ha hørt noe om i London.

Århus hadde mange H&M, med et utvalg som mildt sagt gruser alle Kristiansands H&M. De hadde også H&M trend -men her var det mye rart og ingenting jeg kunne tenke meg. Weekday hadde de, men seriøst for en rotete kaosbutikk. Med våre 4 timer til rådighet var det ikke mye vi rakk å finne der kan du si! Monki var der også og en kjempefin og ikke minst stor Gina Tricot. Ginaen der hadde til og med exclusive og sportkolleksjonen. Bik Bok så vi aldri!


Været var bra selv om det ser skyet ut her. Varmt var det også!


Sjåfør Janne i kjent stil med redbullen.


Ble sykt glade da vi så dette skiltet. Vi ante egentlig ikke hvor vi skulle kjøre men satset på at vi måtte forbi Aalborg.


Fremme og endelig funnet parkering.


Hehe!


Søta i gågata.
På superspeed på vei hjem. Feiret at vi rakk ferja. Det var bare så vidt fordi vi kjørte 1t i feil retning da vi skulle tilbake til Hirtshals. Hoho. Toppet seg da vi møtte tidenes kø og veiarbeid.

Innkjøpene mine:


ToopShop 799


Topp fra topshop 129, shorts fra Gina Tricot 399


Rød jakke fra topshop kr 499, turkis jakke fra Minimum kr 600


Tee fra Gina Tricot kr 129, jakke fra Gina Tricot kr 499


Sokker fra topshop kr 39 pr stk


Belte fra topshop kr149 resten fra H&M


Vin fra Tax free kr 59 pr flaske

Hva synes dere om innkjøpene mine?
Endelg min!


H&M Trend

Takket være dere har jeg nå endelig fått tak i sølvjakken fra H&M trend som jeg hadde så utrlolig lyst på. Kjøpte den på side2vintage for 600 kr. Absolutt verdt det for denne jakken er superfin og nå har jeg kjempe lyst på den i sort også. Jeg har foressten fått en greie for å kjøpe vintage for tiden. Flere av mine vintagekupp skal jeg vise dere senere!


Bestillt


Har lett etter sorte sandaletter lenge nå og heiv meg på første buss til byen da jeg så disse skoene på Bianco's hjemmeside. Herrefred så fine sko, helt perfekte og til hvilken pris? Jeg måtte ha dem og ble veldig skuffet da de ikke fantes på noen av Bianco's butikker i Kr.sand. Likevel fikk jeg damen til å bestille dem for meg i sort str 35 fra en annen by mot et lite ekstragebyr på 150 kr. For en service! De skulle være i Kr.sand i løpet av uken og jeg kan nesten ikke vente på å prøve dem på. Håper de passer! Hadde jeg visst at de passet hadde jeg nok kjøpt de i ferskenfargen også.

Hva synes dere om sandalettene? Noen som har prøvd dem?


New in -Neon yellow
Aztec topp fra Bik Bok kr 40 (salg)
Belte fra Lindex kr 49 (salg)
Neglelakk fra Lindex kr 25

 


New sunglasses
Sorte fra Lindex
Gjennomsiktige fra Bik Bok


New in:

Elke sweat kr 349 fra Monki

Fant en helt en kjempekul genser her om dagen -hva synes dere?

 

- Kristina <3


Flowered loafers -New in!
Loafers HERFRA (kr 319 på sommersalg hos Brandos)

Søte?

 

- Kristina <3


Hello Kitty

I går hadde jeg egentlig tenkt til å handle en del nye topper i byen. Ettersom det var pinse og alle butikker stengte på likt gikk ikke planen min med å shoppe etter jobb helt på skinner. Jeg hadde derfor bare min lille pause på en halvtime å shoppe på, og rakk ikke finne mer enn en topp. Kjøpte meg topp med en kjempesøt katt på (og en bukse men den var for stor) fra Bik Bok som hadde 30% på hele butikken. Den var med huder også, men jeg foretrekker katter fremfor hunder, hehe. Toppen var aborable bare se:


AWW, CUTEST THING EVER kr 149 Bik Bok

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Fjernutløser

Hehe, nå føler jeg meg som tidenes bloggnørd, men jeg har altså i dag gått til innkjøp av en dingseboms som kan gjøre det enklere for meg å ta bilder av meg selv. Herregud så dumt det høres ut og ja... det ER, men er man alene om noe så må man også klare det alene. Ettersom jeg omtrent alltid tar antrekksbilder og andre bilder for egen maskin skal jeg nå gjøre det både lettere for meg og også oppnå bedre resultater med en fjernutløser fra Nordic Import til bare 55 kr HER. Fjernutløseren gjør at jeg slipper å bruke selvutløser slik at jeg kan stå foran kamera med utløseren i hånda i stedet for å løpe frem og tilbake. I tillegg vil bildene mine bli mye skarpere fordi jeg til en forandring kommer til å være i fokus i motsetning til veggen bak meg. Fjernutløseren jeg har bestillt ser helt ærlig ut som den er ganske jalla, men den kostet så lite at jeg velger å gi den en sjanse likevel!


Hehe, nå er jeg spent!

 

- Kristina <3


Sequin bikini - New in

Har funnet årets heteste bikini på -hold dere fast- Lindex! Herregud så fin den er og ikke minst kommer den til å skille seg ut blandt de andre bikiniene på stranda. Min absolutte favorittbikini i år og hvem vet, kanskje for alltid? Bunnen som hører til er hvit, men den ble ikke med på bildet. Været er forressten helt villt bra i Kristiansand i dag. Holder på å smelte vekk av varme og har allerede fått litt skille! I dag leser jeg til eksamen på verandaen og har luket litt i hekken på fremsiden av huset så det passet ikke helt å bruke denne bikinien i dag desverre, men ved neste passende anledning er glitterbikinien førstepri! 
Bikinitopp kr 199 fra Lindex

Hva synes dere om bikinien?
Hvordan er været hos dere?

 

- Kristina <3


New in - Trashed

Esker den stilen som kommer nå mot sommeren med trashed og dip-dyede plagg. Jeg har funnet utrolig mange kule shortser i den stilen og under ser dere de to siste jeg har kjøpt fra Gina Tricot. Gleder meg enormt til å bruke dem i sommer med bare en enkel t-skjorte eller singlet til. Skjørtene på det nederste bildet har jeg nettopp kjøpt på Bik Bok. Jeg er litt usikker på dem og må se hva jeg har som passer til. Hva synes dere om miniskjørtene som kommer nå og hva synes dere om de jeg har kjøpt?


Shortser fra Gina Tricot


Skjørt fra Bik Bok

Hva synes dere om skjørtene?

 

- Kristina <3


Nye vårsko!


Ballerinasko HERFRA, brune sko HERFRA og spisse pumps HERFRA.

Nå vil jeg nesten påstå at jeg har hamstret inn vårsko. Jeg har nemlig bestillt 3 nye par sko fra www.heppo.no i dag. Det skal bli så deilig fremover å gå i åpne sko fremover. I dag går jeg på mine nye leopardloafers fra Din sko som jeg har forelsket meg helt i. Jeg trives faktisk helt nede på bakkeplan og har derfor bestillt meg noen kjempekule ballerinasko med nagler fra Heppo. Synes blandingen av nagler og lys gammelrosa var dødskul! Jeg heiv meg også på moten med spisse pumps. Spisse pumps har jeg egentlig aldri vært så glad i, men disse var ikke så veldig spisse og heller ikke så høye så håper de er gode på foten. Søte var de hvertfall og jeg vil tro det er sko som går til det meste. Skoene i midten er heller litt mer typisk meg. Elsker trehelen, de blir sikkert kjemekule til både jeans, shorts og kjole!

Hva synes dere om skoene?

 

- Kristina <3

Skoene er sponset 


Nelly bestilling!

Endelig fant jeg en kjempefin kjole på Nelly. Synes ofte kjolene der er litt lange for meg. Ettersom jeg er lav fra før blir jeg enda mindre når jeg tar på meg en lang kjole så av den grunn foretrekker jeg ganske korte kjoler. Denne ser ut som den var helt perfekt i lengden og da måtte jeg jo bare slå til. Nydelig rosafarge også synes jeg. For å slippe frakt heiv jeg med ett par sko og en ring som jeg fant på salg. Hvem vet? Kanskje de er kjempefine. Billige var de hvertfall så nå gleder jeg meg. Aller mest til kjolen da selvfølgelig!

Kjole HERFRA kr 449, ring HERFRA kr 25 og sko HERFRA kr 150.

Hva synes dere om kjolen?

 

- Kristina <3

Annonselenker


Old in

Har ikke fortalt dere at jeg var på loppis for en stund siden. Var på jakt etter en kul 80-talls dongeribukse sånn som de bruker i "Under samme tak". Fant en helt perfekt en men har ikke helt bestemt meg om jeg skal klippe den om til shorts. Jeg var og på jakt etter en dongerijakke, men fant ingen. Derimot fant jeg en litt kul grå herrejakke. Prisen for dem begge var latterlige 2 kr, men selvfølgelig betaler man litt mer når det er til kirkens inntekt. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med funnene mine.

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Fangsten

Herlgfred jeg er så trøtt! Etter å kun ha sovet to timer i natt fra 5 til 7 så har jeg fullført og levert eksamensoppgaven min om Frelsesarmeen. Har en ganske grei følelse angående den. Den Så i hvertfall kjempebra ut og jeg håper at innholdet heller ikke er så galt. Da meg og Maren hadde levert eksamen tok vi første buss til sørlandssenteret og Bik Bok. Måtte jo ut dit når det var 50% og vi tenkte at det ikke var så mye folk så tidlig. Så feil kan man ta! Det var helt syykt mye folk for de hadde jo selvfølgelig fri fra jobb og skole. Det var helt enormt klamt, trangt og varmt inne i butikken og vi orket bare rive med oss noe før vi måtte ut igjen. Vi gikk på jobb og etterpå returnerte vi til en skuffende, nesten tømt, Bik Bok. Det ble altså ikke så mye innkjøp i dag, men jeg fikk da tak i noe fint. Synes uansett ikke Bik Bok har hatt så mange fine plagg i det siste, men jeg fikk takk-og-pris sikret meg leopardjeansen jeg har siklet etter. Den var RÅfin!


Alt fra Bik Bok 50%


Fra Bik Bok 50%


Fra H&M


Fra Din Sko

Hva synes dere? Kjøpte dere noe fint i dag?

 

- Kristina <3


50% på hele Bik Bok i dag


Hei hei!
Ville bare komme med et tips til mine flotte blogglesere nå om morgenkvisten. Det er nemlig 50% på hele Bik Bok i dag, det vil si alle ordinære varer. En kjempemulighet til å skaffe seg noe nytt! Hvis jeg har fått lønningen i dag skal jeg helt sikkert benytte meg av tilbudet selv, men det må jeg tenke på først etter eksamen er levert klokken 12. Gjenstår litt arbeid selv om jeg satt oppe til klokka fem i natt. Etter to timers nattesøvn er det ikke akkurat shopping som frister mest -men er det salg så er det salg!

Her er noen av mine BikBok wanties akkurat nå:

Noen som tar turen innom BikBok i dag?

 

- Kristina <3


Fargerike innkjøp

God lørdag flotte blogglesere!
Håper dere har hatt en kjempefin lørdag så langt. Selv har jeg vært på jobb på Lindex i dag. Det var helt villt mye folk og kjempemye å gjøre så jeg er ganske sliten nå. Ble ikke helt ferdig med ryddingen før stengetid, men det var helt klart en veldig gøy dag på jobb. Elsker når det er mye kunder og at det er mye å gjøre får tiden til å gå kjempefort. Det kom en del blogglesere innom i dag og hvis dere ser dette så hadde det vært kjempegøy å få se det bildet dere tok. Send det gjerne på mail!

I dag har jeg handlet masse fargerike klær. Det har tross alt vært sol og god temperatur i dag så det måtte til. Jeg har til og med gått så langt som å kjøpe to til bikinier. Husker i fjor da jeg ikke fant NOEN bikinier som jeg likte og som ikke fikk meg til å se heelt paddeflat ut. I år derimot har jeg allerede kjøpt meg 7 fargerike nye bikinier og flere blir det for jeg har sett mye jeg må ha! Håper det blir bra vær til sommeren for hvis ikke er alle disse bikiniene ganske bortkastet. Her er mesteparten av det jeg kjøpte i dag, noe har jeg lagt igjen hjemme hos pappa:


Ååååå, se så flotte farger!


Jeans fra Zara (gave fra mamma) topp fra Lindex kr 129


Topp kr 249 og belte kr 79 fra Lindex


Genser kr 49 og hettevest kr 199 fra Gina Tricot


Topp kr 249 fra Lindex


Gul topp kr 149 fra Lindex (skal også kjøpe trusa som hører til). Mønstrete topp kr 129 og underdel kr 99 fra H&M (må ha den i hvit og tror jeg!!)

Slik ser bikiniene ut på:

Jippi! En gul bikini har jeg lenge hatt lyst på. Tenk hvor fin til solbrun hud!


Åååååå, elsker denne. Dritsøt synes jeg og koster jo heller ingenting.


Hvem trenger Victoria's Secret med toll, moms og jeg-vet-ikke-hva når H&M, Cubus og Lindex har kommet med så mange flotte bikinier i år?

Likte dere denne lørdagens innkjøp?

 

- Kristina <3


Torsdag-fredag-lørdag 30%

Torsdag til lørdag denne uka er det 30% på alle varer på Cubus. Dersom du trenger noe eller bare har lyst på noe nytt kan det jo være smart å benytte sjansen nå som det er salg. Selv har jeg lenge tenkt på å kjøpe meg flere Gemma-jeans i forskjellige farger. Jeg fant til min store begeistring både gul og hvit i min størrelse. Jeg fant også en kjempetøff biker-topp og en dongeriskjorte jeg likte godt og alt kom på til sammen ca 600 kr. Kjempepriser!


30% på Cubus.


Topp kr 199 ordinær pris


Skjorte kr 299 ordinær pris


Gemma jeans kr 199 per stk ordinær pris

Har noen av dere også handlet på 30% på Cubus?

 

- Kristina <3


Sparkling - New in

Jeg må inrømme at jeg har en svakhet for ting som glitrer. Fant en kjempefin glitterkjole og et vel så fint glitterskjørt i en helt nydelig champagnefarge på Gina Tricot her om dagen. Det var helt umulig å velge så det endte med at jeg kjøpte dem begge. Egentlig passet ikke kjolen helt, men jeg skal spørre mamma om det er mulig å sy litt i den på tross av alle paljettene. Veldig kjedelig hvis det ikke går for det er ikke så ofte jeg finner kjoler jeg liker i butikkene. Prisen på kjolen var 299 og skjørtet kostet 199.
Kjole kr 299 og skjørt kr 199 fra Gina Tricot

Hva synes dere om plaggene?

 

- Kristina <3


New in last week

Har helt glemt å vise dere alle de flotte innkjøpene jeg gjorde forrige uke. Har glemt å ta bilde av en god del ser jeg, men her er det jeg har tatt bilder av:


Neglelakker fra Cubus (sponset)


Topper fra Cubus (sponset)


Topp fra Lindex kr 249


Maxikjole fra Lindex kr 499


Topp fra Lindex kr 149


Topp fra Lindex kr 199


Jakke fra Gina Tricot kr 349


Smykker fra Gina Tricot og H&M


Ballerinas fra H&M kr 129


Nye Jeffery Campbells fra DNA kr 1499


Shortser fra H&M kr 199 per stk


Nike Free kr 299 fra XXL


Fleesgenser kr 99 fra XXL


Fleesjakke fra XXL kr 79

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


50% på hele Dobb!

God kveld!
Jeg ville bare ønske dere en kjempefin lørdagskveld og si i fra til dere om at det er 50% på hele www.dobb.no ut søndag 22/04. Dobb har utrolig mye flotte smykker, ringer armbånd og ørepynt til utrolig gode priser. Nå er det altså i tillegg er 50% på hele nettbutikken. Hurra!

- Kristina <3


Mine nye Nike Free Run 2.0
Fra XXL kr 299 -For ett kupp!!

Elsker fargen! Gjør dere?

 

- Kristina <3


Midseason sale på Nelly

Nå er det midseason sale på Nelly.com og nettbutikken har utrolig mye fint til en kjempe billig penge HER. Nå er sjansen til å gjøre et skikkelig motekupp og du kan friske opp garderoben uten å tømme bankkontoen! Men det er om å gjøre å være, rask for de beste godbitene forsvinner fort. Her er noen av mine salgsfavoritter:

Kjole HER, belte HER, brune skoHER, beige pumps HER, clutchHER.

Resten av salget kan dere finne HER!!

 

- Kristina <3

Annonselenker


Party perfect

Det kan være lurt å begynne å tenke på kommende konfirmasjoner og 17. mai antrekk allerede for nå begynner klesbutikkene å få inn finkjolene for fullt. Det er alltid kjipt å være ute i siste liten for kjoler kan ofte være vanskelig å finne. På lindex har vi nylig fått inn så mange fine kjoler at jeg kjenner det brenner i lommeboka mi. Jeg har allerede skaffet meg 3 nye finkjoler! Et stilig 17. mai antrekk eller en lekker kjole til konfirmasjonen eller selve konfirmanten trenger ikke koste skjorta dersom du går i kjedebutikkene. Her er noen av mine favoritter akkurat nå:


Kjole fra Lindex kr 399, kjole fra Lindex kr 199 (SUPERPRIS!), Kjole fra Lindex kr 299

Hvit kjole HERFRA, kjole med mønster HERFRA, hvit kjole HERFRA


Maxikjoler fra Lindex kr 399


Paljettkjoler fra Gina Tricot kr 299, orange og hvit kjole fra Gina Tricot kr 199


Kjoler fra Lindex kr 299

Hvilke kjoler likte dere?

 

- Kristina <3


It's beauty that captures attention; personality which captures the heart

Årh! Så mye vakkert.

Nelly har fått inn mage nydelige kjoler nå nylig i delikate og lyse farger. Jeg trenger virkelig nye, litt mer sommerslige kjoler, men får liksom aldri somlet meg helt til å bestille før størrelsen min er long gone. De fineste kjolene forsvinner alltid fra Nelly før man rekker å blunke -ikke at det er rart så mange fine kjoler de selger til såpass gode priser! Selv har jeg nesten gitt opp å finne fine kjoler i butikkene. Her er noen av kjolene som jeg liker best:


Hvit kjole HERFRA og lyserosa HERFRA.


Lys orange kjole HERFRA og off-white kjole HERFRA


Hvit kjole HERFRA og rosa kjole HERFRA

Hva synes dere om kjolene og har dere en favoritt? Selv lurer jeg litt på å bestille den siste hvite til 299 kr.

 

- Kristina <3

Annonselenker


Shortsmani

Jeg har mildt sagt tatt sommeren litt på forskudd i år. Jeg har allerede kjøpt meg syv nye bikinier og nå har jeg jammen meg handlert årets nye shorts nummer seks også. Jeg er i hvertfall kjempeklar for sommeren 2012 og den BØR bli så bra som meterologene har spådd for hvis ikke får jeg neppe brukt halvparten av sommer garderoben min. Heldigvis skal jeg på minst to utenlandsreiser så det er jo en liten sikkerhet. Shortsen jeg har kjøpt denne gang er fra Gina Tricot og kostet 299.

Hva synes dere om shortsen?
Flere som allerede har sommergarderoben klar?

 

- Kristina <3


Litt nytt fra jobb

I går hadde jeg samlet opp ting jeg ville kjøpe på jobb ganske lenge og det var på tide å ta det med hjem. Det ble ganske mye ting jeg faktisk trengte, men også noen nye flotte plagg. Noe at det jeg kjøpte har jeg på meg i dag så det får dere se senere på "dagens antrekk". Her er det jeg ikke har på meg i dag:


Alt fra Lindex


Genser fra barneavdeling Lindex kr 89


Topp fra Lindex kr 249


Truser fra Lindex 3 for 2


Topp fra Lindex kr 99


Skjorte fra Lindex kr 149


Genser fra Lindex kr 249 (tror jeg)

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Jeffery Campbell på Nelly

For en glede da jeg sjekket siste nytt på Nelly i dag morges!

Nelly har nemlig fått inn drøssevis av nye Jeffery Campbell sko i nye modeller og vårlige farger. Har seriøst lyst på alle! Ettersom jeg er utrolig fornøyd med de to Jeffery Campbell parene jeg allerede har kommer jeg mest sannsynelig til å unne meg enda ett par når neste lønning kommer. Akkurat nå strekker ikke saldoen til. Jeffery Campbell er for det første utrolig fine og ikke minst en drøm å gå på. Jeg har mye lavere sko som jeg slett ikke kan bruke en 5-timersvakt på jobb, men disse går det glatt med. Slik jeg ser det er de absolutt verdt prisen i forhold til hvor god kvalitet det er på dem. En av mine beste invisteringer.


Dette er de to parene jeg har aller mest lyst på. HERFRA og HERFRA.


Den første her har jeg som dere kan se på forrige "Dagens antrekk". HERFRA og HERFRA.


Årh! Sykt fine og passer til alt. HERFRA og HERFRA.


Noe som skiller seg ut! HERFRA og HERFRA.


Dødskule! Har sykt lyst på et par i denne typen også. HERFRA og HERFRA.


Sorte JC er nok de mest populære. Jeg har de til venstre! FANTASTISKE. HERFRA og HERFRA.

Håper bare ikke alt er utsolgt innen jeg får lønning. Jeffery Campbell forsvinner som regel fra Nelly med en gang så her er det førstemann til mølla!

 

- Kristina <3


Litt nytt da...


Alt fra Gina Tricot

Elsker Gina Tricot i disse dager. Mye lovende vår/sommerklær!

 

- Kristina <3


Holly & Whyte

Jeg måtte jo nesten kjøpe noe av det fine fra den nye Modern Preppy-kolleksjonen til Lindex. Det ble en kjempelekker marineblå paljettopp som faktisk ikke kostet mer enn 199 kr. I dag skal jeg på jobb fra 10 til 7 og skal selvfølgelig gå i den nye toppen. Dere skal få se den på i kveld på "dagens antrekk".
Paljettopp fra Lindex kr 199.

Hva synes dere om toppen?


- Kristina <3


Flowers

I går var det 30% på hele Cubus her i Kristiansand. Jeg tror det var fordi de hadde besøk av Donkeyboy som signerte CD'er. Gikk tilfeldig forbi på vei til jobb så hadde superdårlig tid, men fikk likevel røsket med deg noe. Blandt annet så tok jeg med meg ENDA en ny bikini fra Cubus. Min femte i år allerede! Er det en butikk som er rå på bikinier er det nettopp Cubus og denne var supersøt synes jeg. Blir sikkert råfin til en solbrun kropp. Skikkelig sommerslig!


Bikinitopp fra Cubus kr 149, bikinibukse fra Cubus kr 99.

Synes dere også den var søt?

 

- Kristina <3Et kupp!

I det siste har jeg begynt å tenke litt på hva jeg faktisk trenger når jeg shopper klær. Jeg har kommet frem til at det jeg trenger av plagg er kjoler, innejakker og til dels vårlige ytterjakker. Kjoler synes jeg er dødsvanskelig å finne, men går å venter på at de skal få noen modeller inn i min størrelse på Nelly. Innejakker er det i det hele tatt lite av i butikkene synes jeg og jeg har enda ikke funnet noen vårlige ytterjakker jeg liker.

I dag derimot gjorde jeg ett kupp! Jeg fant en (for en gangs skyld) kjempefin kjole til halv pris på Bik Bok. Det er evigheter siden jeg har funnet noe på salg så ble kjempeglad da jeg prøvde den og den satt fint på. At den både var fin, passet og var billig er jo et mirakel!
Kjole fra Bik Bok kr 175

 

- Kristina <3


Lønningslørdag

Siden jeg nettopp har mottatt lønninger og diverse ble det en shoppingtur på meg og Maren i dag. Maren hadde også fått lønn, men er nok litt flinkere til å begrense seg enn jeg. Av og til skulle jeg ønske jeg hatet klær, sko og shopping og heller brukte pengene på noe fornuftig. Ikke det at jeg kommer på hva det skulle vært. I dag ble hvertfall shoppingen mer omfattende enn planlagt og her er hva jeg kjøpte:


Hehehe.


Bikbok kr 600, Bianco kr 500 og Bianco kr 500.
Skal man først ha sko får man ta vare på dem. Kr 80 på Bianco.


Brillelenke kr 60 på Monki.


Veske 99 kr H&M, tøyrulle 19 kr Gina Tricot og hårstriping kr 129 Lindex.


Røska med meg denne uten å prøve. Skal definitivt kjøpes i flere farger. Kr 99 Gina Tricot. Hei sommer!


Bukser fra Lindex kr 399.

noe dere likte eller ikke likte her?

 

- Kristina <3


CHLOE 2104

Egentlig pleier jeg bare å kjøpe billigsolbriller fra kjedebutikkene, men i år skal jeg møte sola i skikkelige briller av god kvalitet. Jeg har ikke tall på antall solbriller som har knukket i veska mi, ripet opp i lomma, satt meg på eller rett og slett mistet. Solbriller er forbruksvare på høyt nivå med andre ord. Men nå er jeg snart 20 og jeg tror faktisk jeg er klar for å ta vare på et par merkebriller. Jeg fikk de råeste Chloe-brillene noen sinne i posten her om dagen og et kjempelegant etui til slik at det blir enklere å ta vare på dem. Jeg kan nesten ikke vente med å få brukt mine nye Chloe 2104, så dere ser dem nok på nesen min om ikke lenge!
Brillene er fra www.sunglassesshop.com og dere kan finne dem HER.

Hva synes dere om brillene?

 

- Kristina <3

Brillene er sponset


En ny kjole eller to?

Snart er det lønning og jeg trenger noen nye finkjoler. Tenker å kjøpe to nye kjoler fra Nelly, men er litt usikker på hvilke. Det blir nok mest sannsynlig to av kjolene under, men jeg sliter veldig med å velge. Elsker stroppløse kjoler og fant 8 utrolig fine blandt Nelly sine festkjoler.


Grå kjole HER kr 299, sort/hvit kjole HER kr 479


Hvit kjole HER kr 499, blå kjole HER kr 399


Orange kjole HER kr 399, rød kjole HER kr 399


Sort kjole HER kr 449, lys kjole HER kr 479

Hvilke synes dere jeg skal kjøpe?

 

- Kristina <3


Elvira grey

Fikk mine Elvira fra Nelly i posten i dag. De er enda finere enn jeg hadde forventet meg faktisk så regner med de blir mine i sort også når jeg før lønning. Virkelig kjempeflotte hverdagssko. Ikke så veldig høy hel og enkelt design som passer til utrolig mye. De er grå, men jeg vil påstå at de har litt beige i seg.


Elvira, Nelly shoes HERFRA kr 399 (også i sort og brun)

Hva synes dere om skoene?

 

- Kristina <3


Hello there!

Endelig har jeg vært å hentet mine nye Jeffery Campbells på posten.Par nr 2! Jeg er utrolig fornøyd og de er like gode som de sorte bare ikke fullt så stramme faktisk. Også er de dritsøte da, det er jo det viktigste! Har gått på dem i hele dag, men ble ikke noe "Dagens antrekk" denne onsdagen så satser på at dere få se dem på i morgen. De kom på 1100 kr så tror jeg jeg betalte 450 ca i toll da jeg hentet dem på posten. Altså omtrent 1550 kr til sammen. Det er noen hundre kroner billigere enn om du bestiller fra norge! Skoene finner dere HER.
Jeffery Campbell Mac HER

Ser bra ut?

 

- Kristina <3


New in!

Endelig! Har lett etter slike hårbånd i en evighet nå. Fikk de inn på jobb på Lindex på torsdag i foreløpig to farger, men de kommer i tre. Ble kjempeglad og jeg skal selvfølgelig ha det i alle farger når prisen er så bra. Synes de er dritskjønne og blir helt topp å ha til sommeren.
Hårbånd fra Lindex kr 39,50 HERFRA

You like?- Kristina <3


Leserspørsmål

Veldig mange av dere har spurt meg hvor jeg har kjøpt bikiniene mine som jeg brukte i Egypt. Jeg har fått mail, meldinger på Facebook og kommentarer så tenkte jeg skulle ta det i et eget innlegg. Mine fargerike bikinier pluss den sorte er alle kjøpt på Cubus. Cubus er etter min mening aller best på bikinier! Modellen jeg har kjøpt i alle fire farger i år er en model som gir litt push-up effekt. Jeg kjøpte en bikini i omtrent samme modell fra Cubus i fjord, men da var jeg sent ute så det var veldig utplukket. Jeg var derfor kjempetidlig ute i år, for det er søren ikke lett å finne bikinier som ikke gjør at jeg ser ut som en flyplass.


Årets farger! Jeg kjøpte alle fire farger når jeg først fant en fin bikini.


Push-up effekt. HURRA!


Toppen koster 149, underdelen koster 79.

Var ikke noe særlig bikinibilder fra egypt, men her er 2 der man ser litt av bikinien. Veldig fin altså!:
TIPS: Kjøp to underdeler! Kvaliteten er så som så, og spesielt den rosa blir fort skitten.

 

- Kristina <3


JC Mac

Mange lurte på hvor jeg har bestilt mine fremtidige Jeffery Campbells...


Skoene er HERFRA

 

- Kristina <3

Affiliate link


Something new for my ears

Her om dagen fikk jeg noe fint. Jeg ble overrasket av nye flotte øredobber fra www.dobb.no. Egentlig så har jeg ikke vært så veldig glad i hengeøredobber, men disse var virkelig råfine synes jeg. Tror de hadde vært kule til blå jeans med en ganske enkel topp i mellom. Jeg skal til byen og lete etter blå jeans i morgen. Jeg har kjøpt de på Cubus til 199, men det ble feil blåfarge så dem må byttes.


Åh... fine! HERFRA kr 89

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Billige gleder

Elsker når jeg finner noe virkelig fint som ikke koster flesk. Fikk tips om disse skoene av Maren som hadde sett dem på Lene Orvik sin blogg. Jeg gikk rett inn på Nelly for å klikke dem hjem. De kommer til å forsvinne i en full fart -ikke bare fordi de er utrolig fine, men også fordi de nå er reklamert for både her og der. Jeg bestillte hjem de lyse. Har fryktelig lyst på de sorte også, men skal holde meg litt først. Må få litt kontroll på nettbank og betale noen regninger først så får vi se.


De lyse finner dere HER og de sorte er HER. Begge kommer på den nette sum av 399 kr. Ikke galt ass!

Hva synes dere om skoene?

 

- Kristina <3

Annonselenker


Bestillt!

Bestillte Jeffery Campbell Lita Mac i går. De kommer ikke før i slutten av mars, men det gjør ikke noe. Da har jeg noe kjempefint å se frem til! Kan uansett ikke gå på dem i søla som er nå. Når sommeren kommer blir de helt perfekte å ha i skosamlingen. Til en lys jeans ser jeg for meg. GLEDER MEG!

Vi sees i slutten av Mars!

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Venneshopping

Beklager at jeg sier i fra litt sent, men ikke glem at det er 25% på Lindex i dag!!

 

- Kristina <3


Bikininyheter

Butikkene har allerede begynt å få inn masse flotte bikinier til sommeren 2012. Selv har jeg allerede kjøpt meg 3 nye bikinier før jeg skulle til egypt. Flere kommer det nok til å bli i nærmeste fremtid for det er jo en kjent sak at det er de fineste bikiniene som går først. Da nytter det ikke å somle! Jeg skal hvertfall hamstre badetøy fremover og i år liker jeg veldig godt ensfargede bikinier i sterke farger.

Her har jeg plukket ut noen av favorittene mine fra Nelly og jeg vil minne dere om at dersom dere bestiller i dag og bruker koden "Love14" i kassen får dere 10% rabatt (tror jeg... mulig det var i går men det stod på banneren min i dag så kan jo prøve). Linker til bikiniene finner dere under bildene.


Grønn bikini HER, rosa bikini HER og blå bikini HER.


Kirsebærbikini HER, rød bikini HER og hvit med prikker HER.

Hvilken av bikiniene likte dere best?

 

- Kristina <3


15% rabatt på Baci

Vet ikke om dere har lagt merke til det, men i sidemenyen til høyre på bloggen min har jeg en banner til Baci-Norge. Dersom dere ikke har sett det vil jeg minne dere om at dere kan få 15% rabatt på Baci ved å oppgi rabattkoden min som er "kristinabe". Baci har mye flott undertøy og kimonoene de selger i sateng er kjempeflotte! Jeg har kimonoen i gull! Nettbutikken til Baci-Norge finner du HER.

Var den ikke fin? Jeg trives hvertfall veldig godt i den!

 

- Kristina <3


Colored jeans

I det siste har jeg mildt sagt hamstret underdeler. Jeg har kjøpt meg masse flotte både shortser og jeans i superfine forskjellige farger. Det virker som om det kommer mye farger frem mot sommeren nå. Jeg tror faktisk nesten alle kjedebutikkene hadde fargerike jeans på kampanjeområdet da jeg var på senteret i går. Jeg kan fint leve med en slik trend og er godt i gang når det kommer til innkjøpsdelen. Jeg skulle gjerne hatt noen blå jeans også, men ellers så tror jeg at jeg er ganske fornøyd.


Rød fra Cubus, burgunder fra H&M, hvit fra Cubus, Lyseblå fra Lindex, Lys rosa fra BikBok.

Hva synes dere om fargede jeans? Har dere kjøpt dere noen?

 

- Kristina <3


My new black heels

Jeg har så vidt nevnt det før for dere, men ikke vist dere dem skikkelig enda... Jeg har fått meg ett par nye, helt perfekte partypumps fra Brandos. Jeg har i en god stund vært på leting etter et par helt sorte pumps med litt kraftig hel slik at jeg kan gå på dem. Det er ofte jeg står der med en kjole i hånda en lørdag ettermiddag uten noen sko som passer til, men det er det slutt på! Disse skoene passer til alt og jeg kan bruke dem både til fest og hverdags. Gleder meg masse til å ha dem med til Egypt, vi skal ha det såå gøy sammen!
Sorte pumps HERFRA.

Hva synes dere om dem? Jeg synes de er superfine!

 

- Kristina <3

(Skoene er sponset)


Januarsalg mot slutten

Nå begynner jeg å bli fryktelig lei av salg for å være helt ærlig. Regner med det er flere av dere som føler det på samme måte. Jeg finner svært lite fine klær på årets januarsalg. Det er utrolig mye rask og skrap vil jeg påstå. Og de fleste plagg jeg finner som kunne vært brukbare er slike man typisk har ni lignende av i skapet hjemme fra før. Nå vil jeg ha nyheter!

Det jeg derimot finner ganske mye fint av på salget er bijouterier og assesoarer. Vesker har jeg mildt sagt hamstret. Tipper jeg kanskje har fått meg 10 nye vesker på salg og også skjerf og ringer har det blitt mange av. Jeg har den fordel at jeg passer både S og XS i ringer på for eksempel Gina Tricot. Det virker ikke som det er den mest populære størrelsen ettersom de fineste ringene nesten alltid finnes på salg i små størrelser.

Noen salgshandletips:
-Tenk etter om du har lignende fra før
-Vurder om du kommer til å bruke det
-Har du noe som passer til?
-Det er mye å spare på bijouterier og assesoarer
-Prøv plagget. Kanskje det er på salg på grunn av passformen
-Ikke kjøp kun fordi det er billig. Det tar like mye skapplass uansett pris
-Ikke tenk så mye på størrelse. En genser kan være kul i L selv om du til vanlig er en S
-Kjipe plagg kan lett freshes opp med litt fantasi

Her er noe av det jeg har kjøpt på salget i år:

Ringer fra Gina Tricot og Kappahl 20-30 kr per stykk.


Topp og genser fra Lindex. 2 for 79 kr.


Har fått meg masse nye skjerf, her er 3 fra Lindex. 20-30 kr per stykk.


Veske fra Lindex 2 for 100 kr (lillesøster fikk og). Perfekt skoleveske med plass til dataen.


Sommerslige hårbånd som skla bli med til egypt. 10 kr per stk på Lindex
Hale til å ha på veska 40 kr fra Kappahl. Burgunderrød clutch fra Kappahl 80 kr tror jeg.


Topp kr 30 fra Lindex


Skjørt fra Lindex kr 30


2 topper og en kjole fra Lindex kr 30 per stk. Skinnbukser fra Kappahl kr 200.


Clutch fra Lindex kr 75


Øredobber fra Accessorize kr 45


Ringer fra Accessorixze 70%


Sløyfe fra H&M kr 10


Brosjer fra Accessorize kr 45


Jeg har begynt å handle inn litt sommerslige vårnyheter også, men de skal jeg vise dere en annen dag.
Har noen av dere funnet noe fint på salg?

 

- Kristina <3


Got it!

Gina Tricot kr 349

Har mildt sagt vært på hugget når det gjelder å gå innom å sjekke etter denne på Gina i det siste. Endelig var den der og min timing var perfekt, rett etter at Ginadamene hadde hengt den ut. Jeg elsker når jeg kjøper ting jeg elsker og denne shortsen er et godt eksempel. Snart skal vi til egypt sammen. Hva synes dere om den?

 

- Kristina <3


Vårfavoritter på Lindex

Hei dere! I dag skal jeg nok en gang på jobb. Jeg skal både på Lindex og senere sitte i cover på utestedet hvor jeg jobber. Selv om det enda er tidlig, er vårklærene på full vei inn på Lindex. På jobb har vi nå fått inn utrolig mye flotte topper og til og med kjempefine jeans. Jeg har aldri passet en jeans på Lindex, men modellen på bildet under her satt som et skudd i str 34 og den blir nok med hjem i dag. Akkurat nå har vi også minus 100 kr på alle jeans i butikken, hurra! Den rosa skjorta i midten er jeg også ganske sikker på at blir med meg hjem, men den er ikke kommet inn enda og toppen nede til venstre har jeg faktisk på meg i dag.


Alt fra Lindex.

Hva synes dere, mye fint?

 

- Kristina <3


A dress to impress

Har fått kjolen jeg bestillte fra Nelly i posten. Den kjolen jeg skrev om HER. Kjolen her virkelig helt fantastisk. Den fineste kjolen jeg har sett tror jeg faktisk. Elsker den! Men det er ett problem. Det er et ganske stort problem egentlig, av stor betydning. Jeg tviler på at jeg blir bedt på vors til noen i denne kjolen, for herregud, den snøss. Bare jeg så på den så falt det glitter av den og dere vil ikke vite hvordan gulvet så ut etter bildene under her. Men den er fortsatt nydelig da. Nydelig og upraktisk! Så nå har jeg et kjempedilemma: beholde eller ikke beholde.Kjole HERFRA

Hva synes dere, beholde eller sende tilbake?

 

- Kristina <3


Forget your boyfriend

Ville bare minne om at Nelly har fått inn bestselgeren sin fra Nelly Trend, Forget your boyfriend i både høy og lav modell. Fetere sko skal du lete lenge etter vil jeg påstå og personlig vurderer jeg å kjøpe meg de røde. Disse minner ganske mye om Jeffery Campbells Lita Spike (DENNE) synes jeg og Nelly har sikkert hentet sin inspirasjon derfra. Uansett synes jeg de er dritkule og FOR en pris sier jeg bare!


Lav sort HER, lav grønn HER, blå HER kr 599.

Røde HER, sorte HER, lyse HER kr 599.

Hva synes dere om skoene?

 

- Kristina <3

(annonselinker)


Omg!!

Sjekk hva Nelly har fått inn endelig! Typisk at de får inn Jeffery Campbell Lita Spike AKKURAT rett etter at jeg har bestillt mine. Det frister usannsynelig mye å bestille enda ett par Lita akkurat nå og for å være ærlig har jeg lagt den i handlekurven min på Nelly. Jeg har ikke helt fått meg til "kassen" enda. Skal jo tross alt også snart på ferie så timinga er jo elendig på alle måter. To par Jeffery Campbell på en uke blir nok litt i det drøyeste laget for en student som fortsatt har til gode å kjøpe pensum. Det blir nok et bursdagsønske, men ettersom de blir kjempefort utsolgt overalt blir det en grusom risk å ta. Herreminfred hvor ufattelig lyst jeg har på dem!! Har forresten gått 7 timer i strekk på mine egene Lita i dag. Null stress, de går seg ut kjempefort og er en drøm på beina!


Jerffery Campbell Lita Spike finner du HER

Hva synes dere om dem?

 

- Kristina <3

(annonselenke)


Alle fortjener å glittre litt

Hallo!
Skjønte at det var en del av dere som likte glitterkjolen jeg hadde bestillt, men desverre var denne så godt som utsolgt nå så jeg. Likevel finnes det mange andre kjempeflotte alternativ til dere som også ønker å glittre litt på fest og i selskap. Herligfred det er så mange jeg har lyst til å klikke hjem til meg, men det får holde med en nå rett før sydenferien. Her har jeg funnet frem et knippe glitterkjoler til en billig penge som jeg bare elsker:


Kjole HER kr 399


Kjole HER kr 499


Kjole HER kr 399


Kjole HER kr 479


Kjole HER kr 499


Kjole HER kr 499


Kjole HER kr 379


Kjole HER kr 349


Kjole HER kr 599

Den røde, de to første og den siste er nok mine favoritter. Hvilke likte dere best?

 

- Kristina <3

(annonselenker)


SISTERS POINT / NILLER DRESS

Jeg har i lang tid letet etter en perfekt glitterkjole. Fant jo et nydelig paljettskjørt, men skuffelsen var stor da det ikke passet. Den perfekte glitterkjolen skulle helst dekke minst en skulder, ikke sitte så veldig tett opp i halsen, ikke være så veldig lang og helst i sort. Med så mange krav er det ikke lett å finne en kjole man liker og når jeg endelig fant en som fallt helt i smak på Nelly var den utsolgt i min størrelse. Men etter å ha ventet på at drømmekjolen skal komme inn i riktig størrelse i lang tid fikk de den endelig i XS her om dagen. Jeg hev meg rundt og bestillte i en fart. Den er nok like rundt hjørnet nå. Håper jeg kler den like godt som fruen på bildene under her!

    


Kjolen finner dere HER.

Hva synes dere om den?

 

- Kristina <3


My shoes are special shoes for discerning feet

I går fikk jeg mine Jeffery Campbell Lita shoes i svart endelig! De 8 ventedagene det tok før jeg fikk hente-sms føltes heller som 8 evigheter. Jeg bestillte dem fra Nelly for pengene jeg fikk for det ene kameraobjektivet jeg fikk til jul. Jeg trengte ikke to nye objektiver akkurat, så da passet det veldig bra å kunne få pengene igjen for det jeg fikk av mamma og heller bestille skoene jeg har suglet etter i en evighet.

Jeg kan love dere at skoene svarte til forventningene. Det var helt magiskt å pakke dem opp og de er faktisk finere i virkeligheten enn på bildene på Nelly synes jeg. Skoene er også faktisk en drøm å gå på. Vel er de høye, men den tykke helen og at de sitter så godt på foten gjør dem svært stabile. Jeg må legge til at skoene er ganske trange. De er ikke små i størrelsen, men trange på foten. Likevel er skoene i skinn og vil derfor forme seg etter foten ganske raskt.
Jeffery Campell sko, blandt annet disse, finner dere HER.

Hva synes dere om dem?

 

- Kristina <3


Fridag med cafe og shopping

God kveld/natt!
Herligfred, alt for seint dette her, men må jo få klart ett innleg før jeg tar kvelden. I dag har jeg sovet alt for lenge og det er nok derfor jeg er oppegående nå. Tirsdag er fridag -ingen forelesninger! Derfor gikk meg, Marit og Maren på cafebesøk i stedet. Det var godt å catche up etter en lang juleferie fra Religion og etikk. Skravla gikk i ett og det er godt, for da slipper vi å ta det i forelesningene som vi har blitt enige om å følge godt med på.

Før vi møttes på cafeen ble det litt tid til shopping som jeg gjerne vil vise dere. Ettersom jeg sparer penger til enda en reisebestilling ble det bare gavekort som ble brukt, men var på tide å finne noen vårnyheter da jeg er ubeskrivelig lei av salg. Det blir man av å jobbe i klesbutikk!  Etter noen timer på herlig land gikk jeg rett til jobb på Lindex. Salget er helt villt, men selvfølgelig så blir det jo mye rydding i disse dager.

I kveld har jeg faktisk tatt meg selv i nakkeskinnet og hevet meg på en joggetur rundt på lund en times tid. Det er tross alt bare 20 dager til jeg skal spankulere blandt folk i bare bikinien -vil nødig skremme noen. Haha! Neida, jeg har faktisk gått noen kilo ned i vekt i jula, men som vi alle vet: muskler veier mer enn fett. Tror bare det har skjedd en slags utskifting. Uansett: trening har man stort sett alltid godt av!


Marit på Herlig Land etter å ha delt en nydelig Herlig Club med meg. God og mett!


Og meg da! Maren stakk på fotballtrening før jeg rakk å dra fram kamera. Typisk henne.


2 nye clutch fra Cubus 49 kr per stk


Ring fra Gina Tricot kr 19


Dagkrem. ENDELIG! Har ikke hatt råd til ny på en stund så holder på å tørke ut. Hehe!


Leter etter slike bukser lenge. Fra H&M kr 199.


Min 6 dressjakke fra H&M. Helt seriøst jeg elsker dem! kr 199 denne gang. De svinger litt i pris.


GRUSOM genser fra Gina Tricot. Kjøpt for noen dager siden. Hadde tenkt til å kjøpe den i alle 7 (?) farger, men den loer helt vanvittig. IKKE KJØP selv om den koster 199.


Gråter når jeg skriver dette: Nydelig skjørt fra H&M kr 249. Men må leveres tilbake fordi det ikke passet. XS, men må være stor i str. DRITFINT!

 Hva synes dere om mine innkjøp?

 

- Kristina <3


Gullfarget kimono i sateng

God morgen!
Jeg har fått meg en ny gullfarget kimono i sateng fra undertøysmerket Baci. Selv synes jeg den er kjempesøt og ikke minst veldig grei å hive på seg når man ikke gidder å stelle eller kle seg før frokost -sånn som i dag for eksempel! Nå skal jeg ta en kopp te, litt mat og en dusj før jeg skal av gårde til jobb. Det ble litt lenge i senga for min del i dag....
Ha en god dag!

Kimonoen kan kjøpes HER. Hva synes dere om den?

 

- Kristina <3

Kimonoen er sponset


See you soon beautiful!DEN følelsen!

- Kristina <3


Salgskupp!

Dårlig med blogging i det siste. Har vært alt for opptatt med romjulssalg, haha. Neida, men her er mine foreløpige salgskupp (ikke alt var på salg, noe er bare nytt).


Grei haug!


Neglelakker Lindex kr 12,50
Ring Gina Tricot 50%


Sokker 20 kr per pakke Lindex


Truser fra Lindex 10, 20 og 30 kr


Bikini fra Lindex kr 20 per del


Gull jeans fra H&M kr 299 (haha, måtte ha de i gull også ja!)


Gullskjørt fra H&M kr 149


Leopardskjerf fra Lindex 70%
Sort og beige skjerf fra Gina 50%


Tee fra JC 50%


Genser fra Lindex 50%


Verske fra Lindex 70%


Veske fra Lindex 70%


Gull sminkepung fra Lindex 50%
Kortholder fra Lindex 70%


Lue fra Pieces kr 99

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


New in!

Jeg har nettopp kjøpt meg to nye belter.


Sølvbelte fra Lindex
Naglebelte fra Gina Tricot

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Romjulssalg på Nelly

Årh! Nå som julaften er over er det tid for romjulssalg. Det er jo en kjent sak at du finner de fineste og beste kuppene på romjulssalget. Januarsalget synes jeg er værre. Da er det på en måte "restene" som butikkene skal ha ut og selv om det da er kjempebillig er det ofte mye skrap man kan risikere og ende opp med. Nå har jeg kikket litt gjennom romjulssalget på Nelly.com og herligfred så mange gode kupp man kan sikre seg! Tipper det blir noe nytt og billig på meg i nermeste fremtid. Her er noen favoritter:1. Fingervanter fra Svea kr 75 HER
2.
Glitterkjole kr 150 HER
3.
Sorte ankelboots kr 200 HER
4.
Parkas fra Jeane Blush kr 400 HER
5.
Fuskepels kr 350 HER
6.
Bikini kr 229 HER
7.
Svarte sko kr 200 HER
8.
Leopard sko kr 200 HER
9.
Bag fra Converse kr 300 HER
10.
Sko kr 200 HER
11.
Hverdagssko kr 200 HER
12.
Votter fra Friis & Company kr 240 HER
13.
Strikkevest kr 498 HER
14.
Veske kr 200 HER

Hva synes dere om salgsfavorittene mine?

 

- Kristina <3


Put a ring on it

Har kjøpt meg to nye ringer som jeg tok bilde av for noen dager siden. Synes enkle ringer i sølv er utrolig elegant både tl hverdagsbruk og til litt pyntede annledninger. Jeg hadde egentlig tenkt til å bruke dem nå i jula, men jeg finner dem ikke lenger. Typisk meg! Det er godt jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg ikke kjøper ekte. Disse ringene er/var fra Glitter til 79 kr stykk tror jeg. Håper jeg finner dem igjen.

Hva synes dere? Fine?

 

- Kristina <3


Dagens kalendergave

Se det flotte smykket jeg fikk av lillesøster i dagens kalendergave! Har gått forbi det på Glitter flere ganger egentlig, men klart å motstå fristelsen av å kjøpe det hver gang. Jeg har jo så mange smykker fra før av, men får man det i kalendergave av verdens snilleste lillesøster er det greit. Tusen takk!


Gullsmykke med ulvehode fra Glitter.

Liker dere smykket jeg fikk i dagens kalendergave?

 

- Kristina <3


Marine blue
Topp fra H&M kr 199
Kjole fra H&M kr 249

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Noen innkjøp


Veske fra Kappahl 249 kr -25%


Glitterspray fra Lindex kr 29


Topp fra Gina Tricot kr 149


Genser fra Carlings kr 199 -30%

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


To nye favoritterMange har spurt om jakken og strikkegenseren på bildet over her og jeg kan fortelle at begge er å få tak i. Jeg kjøpte dem nettopp så regner med de fortsatt er i butikk begge to. Her er bilder og beskrivelse av de to plaggene som mange av dere likte så godt. Selv synes jeg begge var kupp!


Denne jakken kjøpte jeg nettopp på H&M. H&M har som mange andre kjedebutikker 50% avslag på jakker akkurat nå. Har sett jakken på andre blogger før og hoppet i taket da jeg så den ikke bare til salgs, men PÅ salg. Herregud og hurra sier jeg bare. Tror jakken opprinnelig kostet 699 kr og kom derfor på 349,50 på salg.


Denne genseren koster 199 på Lindex akkurat nå. Den inneholder ull og er derfor både varm og utrolig fin. En skikkelig kosegenser nå i jula. Genseren kommer i tre forskjellige farger; Grå, rød og hvit. Jeg har lyst på alle, men får ta til takke med den hvite.

Hva synes dere om mine to nye favoritter?

 

- Kristina <3


To kjoler på vei!

I går fant jeg ut at jeg hadde et gammelt gavekort på Nelly som jeg ikke hadde brukt. Gavekortet var på 500 kr så jeg bestemte meg for å finne meg to nye kjoler til jul/nyttår. Jeg har ikke så veldig mange kjoler fordi jeg er så kresen når det kommer til pynteklær. Synes det er virkelig vanskelig å pynte meg og føler meg ofte ukonfortabel i kjole selv om jeg glatt kan gå i kjole eller skjørt på jobb/skole. Merkelig det der! Etter MYE leting kom jeg fram til to kjoler som jeg håper jeg kan like. Hater egentlig internettshopping, men har man gavekort på Nelly så har man gavekort på Nelly. Hvis ingen av de er fine sender jeg dem tilbake og bestiller Jeffery Campbell Lita shoes når jeg får lønn i januar.Har en følelse av at det blir Lita shoes på meg... Hva synes du om kjolene?

 

- Kristina <3


Bird skull - New in
Smykke fra Glitter kr 44,90

Liker?

 

- Kristina <3


Sølv jeans

Fant endelig sølvjeans! På H&M til bare 299 kr og satt som ett skudd. De var i gull også. Avgjørelsen mellom sølv og gull var vond og ta, men jeg har mer som passer til sølv tror jeg så landet på herligheten på bildene under her. Fantastisk!

Hva synes dere? Sølv eller gull? Valgte jeg riktig?

 

- Kristina <3


N to the EW

Her om dagen fikk jeg en veldig gledelig overraskelse. Ble superglad da jeg kom på jobb og fikk gavekort på 1000 kr. Det fikk jeg fordi jeg ikke hadde vært syk fra jobb i et bestemt tidsrom. Egentlig har jeg aldri vært syk fra jobb så vidt jeg kan huske. Pleier ikke og bli syk heller og lar meg skjeldent stoppe av litt forkjølelse.

Nå har jeg likevel vært syk i 9 dager faktisk. Har hatt influensa, men nå ligner det mer en forkjølelse egentlig. Håpte at det skulle være over i dag, men da jeg våknet i morges følte jeg meg mye verre enn i går. Heldigvis kviknert jeg til når jeg bare kom meg ut døra og snart skal jeg av gårde på jobb.

Her er det jeg kjøpte i første omgang:
Genser fra Lindex kr 199
Topp fra Lindex kr 299


Skjerf fra Lindex kr 129Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Inspirasjon som fører til shopping

Har funnet noen nye svenske blogger å lese i dag i dag. Fikk lyst til å farge håret orange og ble inspirert av helt utrolig bra stil så måtte en tur på Sørlandssenteret og gjøre noen innkjøp. Slapp av, det blir ikke orange hår enda, men har funnet mye fint og "gubbete" til gode priser. Ble ganske mye nytt, men summen var ikke det store. Elsker hyggelige priser!!


Smykke fra Gina Tricot kr 149


Smykke Gina Tricot kr 149
Smykke Glitter kr 179


Nye strømper fra Lindex


Spenner fra lindex


Smykker fra Gina Tricot kr 19


Tights fra Cubus kr 149


Genser fra Vero Moda kr 349


Genser kr 199 fra Lindex. Har den nå i alle farger!


Sko fra Din Sko kr 399 -20%


Sko fra Din Sko barn kr 199 -20%


Skjorte fra BikBok kr 199

Hva synes du?

 

- Kristina <3


Elsker kupp!

Tenkte å vise fram det jeg kjøpte med i går som passet og var fint. Alt jeg kjøpte på Cubus satt som et skudd, veldig imponert. Det hadde jeg aldri trodd. Det ene skjørtet fra Vero Moda var derimot verre. Fikk tidenes lovehandles kan du si så det må returneres. Det må også jeansen jeg kjøpte på Gina. Hadde ikke flere igjen i min størrelse så gikk for 25, det ble for stort øverst med tanke på at den utvider seg. Toppen har jeg jo fra før og smykkene digger jeg.

Så må jeg bare fortelle om jeansen Gemma som jeg kjøpte to av på Cubus. Helt fantastisk synes jeg, virkelig perfekt bukse. Synes mange jeans som passer meg i midjen og nede ofte strammer litt i lårene. Det er nok jeg som har litt store lår, men denne modellen var virkelig ment for dem. Sist men ikke minst, det mest fantastiske med den: prisen! 199 kr. Altså fikk jeg den for ca 120 kr på grunn av salget.
Gemma jeans fra Cubus kr 199


Bukse fra Cubus kr 299 (Lett etter en slik leeenge)
Skjørt fra Cubus kr 249 (Egentlig ikke min stil, men veldig fint på)


Topp fra Vero Moda kr 159 (Har den i grå også)


Smykker fra Kappahl kr 99 (Finnes også i sølv og bronse)

Hva synes dere om gårsdagens kupp?

 

- Kristina <3


Don't walk, FLY!

Her om dagen fikk jeg nye sko fra www.baresko.no. BareSko er en skobutikk på nett med stort utvalg av flotte sko med svært god kvalitet. De kan tilby en rekke kjente skomerker som Nike, Vagabond, Converse, Cat, Sorel, Kawasaki osv. Skoene mine er av merket Fly London og modellen heter Yarg. Den sorte støveletten har knytting foran og er behagelig på foten. Skoens ytterside er i sort skinn av topp kvalitet! Love them.


Skoene er HERFRA.

Hva synes dere om skoene?

 

- Kristina <3

Skoene er sponset. 


Money in, money out SAAALG


Det er så klassisk! Akkurat den dagen jeg får lønn er det 50% på hele BikBok, 40% på hele Cubus sandens og 30% på Kappahl. Stod opp en time tidligere i dag slik at jeg rakk en handlerunde før jeg skulle til tannlegen. Hadde ikke så mye tid så fikk ikke prøvd de 5 buksene, 2 skjørtene, 2 smykkene og toppen jeg tok med meg, men det var jo en grei fangst til å ikke enda ha vært på BikBok (jeg skal ikke heller pappa).

Selvfølgelig ble det jo billig, men kyss og farvel til lønna likevel. Og attpå til har jeg visst blitt så stor at jeg må betale for tannlegen også. Det var ikke mye, men kunne sikkert ha fått en fin topp for den summen. Det stod som vanelig godt til blandt de hvite og som alltid: Null hull! Så fikk jeg skryt, oppfordring om å bytte ut saft med vann og bruke tanntråd, men ingen leke (hadde kjempelyst på et lykketroll). Kjenner jeg meg selv rett så bruker jeg nok tanntråd i dag og i morgen før jeg driter i det.


Vi får inn denne ringen på Lindex snart. Må ha, eller hva?

 

- Kristina <3


Min varme venn denne vinteren

Endelig har jeg fått meg en varm jakke til vinteren og kan forhåpentlig vis slippe unna ett par urinveisinfeksjoner og forkjølelser. Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne jakker som ser bra ut samtidig som de varmer. Canada Goosen jeg fikk i posten her om dagen er virkelig varm og ikke minst en fryd for øyet. Jeg måtte ha sort for sort går til alt og jeg har av en eller annen merkelig grunn veldig få sorte jakker. Det er ingen tvil om at denne kommer til å bli brukt mye fremover. Gradene bare raser nedover, men nå er jeg klar for mange minus!

Om jakken:
- Nydelig, stor pels på hetten (Coyote)
- Ytterste stoffet er 85% polyester og 15% bomull
- Mulighet for stramming i midjen
- 2 innerlommer
- 2 mulighet for å stramme inn hetten
- 5 ytterlommer (4 med deilig fleesfòr)
- Kraftig, dobbel glidelås (YKK)
- Fyll hvit andedun


Jakken koster 1 799 kr og kan kjøpes HER. Jeg har Modellen Montebello i XS.

Likte dere jakken?

 

- Kristina <3

Jakken er sponset og er ikke ekte merkevare. 


Glitter

I går fikk jeg penger endelig. Derfor kunne jeg endelig ta med hjem det jeg hadde lagt av på jobb. Hurra! Begge overdelene glitrer. Har seriøst fått helt dilla på plagg som glittrer og jeg må alltid ha noe i halsen for tiden. Skjerfet var på 70% og pelskragen går jeg med allerede i dag. Synes den var så kul. Vi har den på Lindex i turkis også.


Genser fra Lindex kr 199
Topp fra Lindex kr 129
Skjerf fra Lindex kr 129 - 70%
Pelskrage fra Lindex kr 199

Liker du også plagg som glitrer?

 

- Kristina <3


Omringet av novemberbarn

Herlig land, november altså... Må seriøst alle ha bursdag i samme måned? Til helga skal jeg i bursdag til lillesøster og marit, 9. har mamma bursdag, bursdag til Caroline den 19, kusina mi hadde bursdag for to dager siden og min andre kusine har bursdag den 6 ... og noen til som jeg har glemt er jeg temmelig sikker på. Attpå til så er det farsdag den 13. Selvfølgelig er det hyggelig med bursdager, men jeg er glad jeg får lønning snart for å si det sånn.

I dag har jeg kjøpt gave til mamma og lillesøster. Hvordan jeg klarte det når jeg her helt skrapa får være en hemmelighet tror jeg. Ikke noe særlig hokuspokus men jeg har mine metoder, hehe. I dag har jeg hvertfall kjøpt to kjempefine gaver synes jeg. Kan selvfølgelig ikke vise frem, men kanskje dere får se dem siden?
Gave nr 1. fra Triumph
Gave nr 2. fra H&M og Lindex

Kjenner du mange med burdag i November?

 

- Kristina <3


To jakker

Jeg har ikke enda fått vist dere de to jakkene jeg kjøpte for et par uker siden. Her er de:


Lindex kr 499
H&M kr 299

Hva synes dere?
Hvilken likte dere best?

 

- Kristina <3


Ny jakke

Endelig kom jakken jeg bestillte fra Zara.com i posten. Første gang jeg ikke failer på nettshopping kan jeg fortelle dere. Ble utrolig glad da jeg så hvor utrolig fin den var og ikke minst fuskepelsen på hetta. Kjempe flott! Jakka kom på ca 1050 kr (pris + frakt) og var helt klart verdt det. Likevel er ikke jakka så varm som jeg trodde den skulle være, men den holder noen minus vil jeg tro!


Jakke fra Zara

 

- Kristina <3


Nytt!


Kjole fra Vero Moda kr 229


Genser fra Vero Moda kr 129


Treningstights fra H&M kr 299


Kjole fra Monki kr 350


Skjerf fra Lindex kr 79,50


Glam tights fra Lindex kr 79,50 per stk


Smykke fra Lindex kr 149

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


Klar for vinter med UGG's Adirondack!

Jeg merker det begynner å bli skikkelig kaldt i luften og det lukter på en måte litt vinter ute. Skjerf har jeg på meg hver dag for tiden og det er like før jeg tar på meg skinnhanskene mine også. Har egentlig gruet meg ganske mye til vinteren fordi det er så stress å kle seg når det er kaldt. Men i dag fikk jeg pakke i posten og nå kan både vinteren og snøen bare komme!

I pakken jeg fikk fra www.fashdeal.com lå noen helt nydelige UGG's som skal holde føttene mine varme i vinter. Modellen heter Adirondack og er ikke bare varme, men også en fryd for øyet! Hele innsiden av skoene er foret så dette blir helt klart en hit i snøen. Jeg trenger ikke fryse og jeg kan samtidig være litt trendy til og med når jeg skal på hytta på fjellet!


Skoene finner du HER.

Disse UGGsene er fra i fjor og er også fra www.fashdeal.com. Flotte! (NB! Modellen er litt liten i str):Skoene finner du HER.

Ønsker du å se hele uvalget av UGG's trykker du HER!

 

- Kristina <3

Skoene er sponset og er ikke ekte UGG Australia


Waxed jeans

Årh! i dag har jeg gjort 2011's fineste kjøp. Eller fin og fin, jeg vil heller beskrive den nye buksa mine fra Gina Tricot som helt rå. Jeg har lett lenge etter noen skikkelig fine skinnbukser, men voksa jeans er minst like rått og detaljene er helt perfekte. Den har glidelåser i gull på 4 lommer foran og nederst på beinene. Passformen kan minne litt om Kristen-modellen på Gina Tricot, men jeg gikk opp til størrelse 26 fra størrelse 24 som jeg bruker i Kristen-modellen. Buksa kostet 499 og modellen heter Rihanna. Håper den kommer i flere farger!

Fabulous! Eller hva synes du?

 

- Kristina <3


New in -Minimalism


Nytt smykke og arm cuff fra Lindex.

 

- Kristina <3


Crest Whitestrips Premium

Bestillte tannblekningsstrips fra Crest her om dagen som dumpet ned i o'hellige postkasse her om dagen. Elsker post! Det er ca ett og et halvt år siden jeg bleket tennene sist og etter mange kaffekopper på skolen vil jeg gjøre det igjen. Det er ikke det at tennene mine ikke er hvite, men jeg vil ha dem superhvite! Ikke bare hvitt men blendahvitt hvis dere skjønner?

Jeg begynner allerede i kveld og skal ta strips oppe og nede, en gang om dagen i 14 dager. Stripsenen jeg bruker heter Crest Whitestrips Premium. Har brukt dem før også så vet hva jeg går til!Har du brukt denne tannblekingen før?

 

- Kristina <3


Kaldt på byen

I disse dager blir det litt drøyt å gå i noe dristigere enn jeans på byen etter min mening. Skjørt og kjole er helt uaktuelt, det er så kaldt at jeg burde hatt termodress på lørdagskvelden. Ikke denne helgen, men forrige fikk jeg faktisk blærekatar etter lørdagen og den mildt sagt dritkalde veien hjem klokken 3 på natta. Det er like før jeg boikotter hele Kristiansand uteliv frem til slutten av februar. Men i tilfelle jeg skulle finne på å gå på byen før våren så kjøpte jeg meg denne toppen som jeg håper kan gjøre en vanlig skinny jeans egnet til byen.

Hva går du i på byen når det er så kaldt?

 

- Kristina <3


Høstens favoritter

Her har jeg funnet frem noen av mine høstfavoritter på Lindex:


Metallisk genser kr 349


Lue kr 99


Rosa sløyfe armbånd kr 79


Strikket metallisk genser kr 349


Tubeskjerf kr 79


Clutch kr 99

Hva synes du?

 

- Kristina<3


The reward

Siden jeg var så flink og effektiv i går bestillte jeg meg en jakke før jeg la meg. Den er litt mainstream, men jeg håper den kan varme meg litt. Jeg er nemlig permanent kald fortiden. Jeg har alltid vært frysen av meg, men i disse dager er det like før jeg går på Europris og skaffer meg en blå parkdress. Håper den passer! Jakka altså.


Jakken er HERFRA

Hva synes du?

 

- Kristina <3


Helgas innkjøp

I helga var jeg først på shopping med Christoffer på torsdagen. Hadde jo langhelg husker dere? Siden jeg shoppet med Christoffer tenkte jeg at jeg ikke skulle prøve men bare kjøpe. Da jeg kom hjem så alt helt bjødelig ut på. Derfor byttet jeg og handlet mer alene på fredag også kjøpte jeg enda litt mer på Lørdag med Erlend. Tidenes shopping helg med andre ord, men det var ikke så mye jeg kjøpte egentlig... Her er det jeg kommer på minus en krølltang som jeg la hos Charlotte.


Genser til venstre fra BikBok 249
Genser til høyre fra Lindex 299


Blondetopp fra Monki 300
Jakke fra Gina Tricot 599


Lue og skjerf fra Lindex 79 og 149

Også var det 25% på allt i kostmetikkavdelingen på Lindex

 

- Kristina <3


Dobbellørdag

Jeg har så utroig lite blogglyst for tiden. Skikkelig sliten og giddalaus etter eksamen tror jeg er grunnen. Må bare beklage, men vi har jo alle up's and down's. I got the downs. Derfor er det bra at denne helgen blir langhelg for min del. Har hatt fri i hele dag og skal ut både i dag og i morgen. JIPPI! Dobbellørdag!!

I dag var jeg en tur i byen helt alene og shoppet. Det er alltid når jeg skal handle alene at det går mest penger. Tror det har noe med at jeg gidder å prøve og ikke minst at jeg tar meg god tid. Skal vise innkjøpene senere eller i morgen. Mest sannsynlig i morgen for jeg skal ha vors hos meg om ikke lenge før Celina, Heidi og meg skal på hjemmefest for en gangs skyld.

Skulle forressten ha bukser. Kjøpte alt annet en bukser. Her er min nye lue forresten:

Inspirert av russiske kossakker


Neida, tenkte jeg skulle bruke den sånn. Lue Lindex 149 kr

 

- Kristina <3 


Stone bodycon dress

På vei hjem til meg! Håper den passer...


Kjole HERFRA

 

- Kristina <3


Three wishes

Fortiden er det ikke særlig å skryte av på kontoen min, men det er da lov til å drømme seg bort likevel? Her er noen ting jeg gjerne skulle hatt i garderoben dersom jeg for eksempel helt tilfeldigvis skulle finnne en lampe med ånd i som ville oppfylle tre ønsker for meg:


Genser fra Wildfox HERFRA


Jakke fra Surface to air HERFRA


Lita shoes Jeffrey Campbell 

Hva synes du om mine 3 ønsker?
Hvilke 3 ønsker ville du fått oppfylt?

 

- Kristina <3


Dag 7

Day 7 - Det du kjøpte deg sist

Jeg regner med at dette gjelder klær, sko og ass? Derfor teller jeg ikke med bollene jeg måtte kjøpe meg i full fart før jeg heiv meg på jobb i dag. Mitt siste innkjøp blir da 3 strømper fra Lindex. Jeg kjenner meg selv så godt og husker fra i fjor at når det blir kaldt og begynner å gå mot vinter så får jeg en trang til å gå i shorts merkelig nok. Derfor er jeg beredt og har kjøpt inn 3 par strømper. Må jo bare benytte sjansen når det i disse dager er 3 for prisen av 2 på alle sokker og strømper på Lindex!


Strømpene til venstre er nok ikke særlig mye varme i, men elsker streken bak på beinet!

Hva kjøpte du deg sist?

 

- Kristina <3


Ikke det helt store

Jeg hadde en del tilgodelapper og ubrukte gavekort som jeg plutselig fikk utrolig lyst til å svi av i dag. Det klarte jeg selvfølgelig med god margin, men ble ikke de helt store innkjøpene. Måtte ha noen base-plagg og jeg fant endelig en fin mobilveske på Kappahl av alle ting. Dessuten trengte jeg noe å ha dataen i og toppen jeg kjøpte fra BikBok før helga måtte jeg bare ha i sort også!


Mobilveske fra Kappahl kr 99


Topp fra BikBok kr 149


Strømper fra Lindex. Alle strømper 3 for 2 akkurat nå!


Topp og tights fra Cubus kr 99 per stykk


Pologenser fra Cubus kr 99


Genser fra Cubus kr 199


PC-greie fra bokhandel kr 119

 

- Kristina <3


Endelig!

... fant jeg en dunjakke som ikke alle andre går rundt i, men som likevel er fin og forhåpentligvis vil holde meg varm når vinteren kommer. Svea, Ganada Goose og Parajumpers har/er varme dunjakker som også er fine, hvertfall sistnevnte. Har vurdert å kjøpe, men var kjempe glad i dag da jeg fant en på Lulu's som jeg ikke har sett noen andre i. Og til dere som husker at jeg allerede har blakka meg denne månden: Jeg fiksa meg 2000 kr, men er nå tilbake på ca 500. Flottis...


Jakke fra Auluna kjøpt på Lulus kr 1799


Topp fra BikBok kr 149


BOMB SHELL BH fra Lindex kr 179 - 25%


Måtte ha noe å vaske fjeset med. Prøver noe nytt! Fra Apotek 1 kr 159.

Likte dere jakka forresten?

 

- Kristina <3


Gårsdagens handel

I går fant jeg endelig slike rustrøde jeans i slim fit som jeg har letet etter i en evighet nå. De hang der på Cubus og bare ropte på meg. ELSKER når jeg finner ting jeg faktisk har veldig lyst på. Av og til vet jeg akkurat hva jeg vil ha, men det er stort sett umulig å finne noe som er helt slik du hadde tenkt. Shopping er litt som "fiskedam" på 17. mai. Du aner ikke hva du får i posen, men det er alltid noe der du kan bruke. Det må være himla greit å være designer tror jeg!

Så skulle jeg jo ikke ha sko, for jeg trengte ikke sko. Jeg har allerede invistert noen par jeg kan bruke nå om høsten og det kan være noen av de jeg hadde i fjor kan brukes i år også. Ikke minst så er også det paret jeg valgte meg på Nelly High Heels party på vei til postkontoret på Prix med min adresse. Men ja, skoene som fanget blikket mitt da jeg gikk forbi Eurosko var fantastiske, behagelige og ikke særlig dyre. De ble med hjem de også!

Så kjøpte jeg en Niravana-singlet. Vet ikke om Niravana skrives sånn en gang og jeg har hvertfall aldri hørt på det/dem(?). Derfor er jeg ikke sikker på hvorfor jeg kjøpte den, men både passformen og trykket var kult synes jeg. Samma det, har lik singlet med The Beatles på også. Hører ikke på den slags heller.


Jeans fra Cubus kr 399
Sko fra Eurosko kr 599


Singlet fra H&M kr 99

Ikke den helt store handelen, men hva synes dere?

 

- Kristina <3


20% rabatt på Dobb.no

Kommer hjem fra forelesning, kliss våt fordi jeg trodde været skulle klarne opp og tok på meg skinnjakka, men i stedet åpnet himmelen seg og det ble reine syndefloden i Kristiansand i går. Så åpner jeg postkassen og finner en pakke med nydelige smykker fra www.dobb.no, DEN FØLELSEN!!


Kan kjøpes HER for 79 kr


Kan kjøpes HER for 89 kr


Kan kjøpes HER for 79 kr

FÅ 20% RABATT NÅ!
Dersom du handler for over 350 kr kan du få 20% på kjøpet ditt ved å bruke rabattkoden "KRISTINA". Denne koden er gyldig frem til 13. September. You are welcome!

 

- Kristina <3

Smykkene er sponset av www.dobb.no


Bestilling fra Nelly

Nå har jeg faktisk gjort min første bestilling på Nelly.com. Handler nesten aldri på nett fordi jeg er veldig fan av å prøe klær. Hvordan plagg sitter på har alt å si. Jeg bestilte en sort jumpsuit og en søt genser i lys rosa og det tok pokker meg nesten 2 timer. Først så var det noen andre som hadde registrert seg på min e-post osv osv i det uendelige. Bare kludder, men nå er plaggene i boks! Gleder meg til de kommer i posten, håper de svarer til forventningene.

Hva synes du?

 

- Kristina <3


Shoppet litt

I dag har jeg vært på shopping. Fikk med meg masse fint hjem tror jeg, gikk litt fort i svingene. Ble mye sort, men det får bare være. Det er favorittfargen og jeg føler det passer bra å gå i svart så lenge det ikke er sommer. Her er plaggene jeg kjøpte i dag og noe jeg kjøpt i helgen:


"Skinn"tights fra Gina Trikot 99 kr


Sorte jeans 499 kr Higher


Skjorte fra Monki 300 kr


T-skjorte fra H&M kr 249


Genser fra Monki kr 300


Genser fra BikBok kr 299


Topp fra H&M kr 149


Shorte fra H&M kr 199 (Digger!)


Skjerf fra Lindex kr 79
Veske fra Lindex kr 149


Topp fra Lindex kr 249


Genser fra Lindex kr 299


Genser fra Monki kr 300


Hatt fra Monki kr 180

 

- Kristina <3


Mitt russeutstyr

Fortiden skal mange av dere som er russ i 2012 begynne å bestille russeklær. Mange spør meg om russetøyet jeg hadde da jeg var russ hvilke modeller og størrelser jeg hadde i de forskjellige plaggene. Tenkte jeg skulle lage ett innlegg om dette til inspirasjon siden jeg ble spurt om dette på Facebook. Jeg bestillte ikke mye i det hele tatt, så dette blir ikke særlig krevende.

Så må jeg bare legge til at jeg er hjerteskjærende misunnelig på dere som skal være russ nå. Det gjør vondt og jeg kommer til å føle meg som et eldgammelt fossil 17. mai 2012. Grøss og gru! Herregud hvor ufattelig gøy dere kommer til å ha det. Selv hadde jeg ikke særlig mye forventninger før russetiden. Jeg tenkte liksom ikke så mye over det. Men jessukai, dere må bare glede dere. Også må dere få bilett til kongeparken UANSETT pris...

Jeg bestillte:

Grunnpakka fra Russeservice (Tekstiltusj, fløyte, lue, snekkerbukse, russekort, kondomer og kjølebag)
Bokstaver fra Russeservice (Angrer på at jeg tok med sort kant rundt. Mye finere med helt hvite!)


Denne russebuksa i unisex fra Russeservice i XS (Alle russebukser utvider seg kjempemye. Jeg, eller mamma, sydde min inn nede slik at den fikk ble så posete og stor) Husker ikke modellens navn.


Bamseflees med flagg fra Russedress i XS


Mye finere enn Russeservice sin som har "lapper" på albuene.

Savner det:


Lykke til!

 

- Kristina <3


Nattatilbud!

Nå er det slik at dersom du handler for over 250 kroner på www.dobb.no så får du 10% rabatt på kjøpet. For å benytte deg av dette tibudet må du skrive inn rabattkoden "KRISTINA " ved utsjekkingen. Tilbudet varer til 28. August. Enjoi!


Smykke fra www.dobb.no!

 

- Kristina <3

 


25% på alle skjerf

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men det har selvfølgelig jeg! Reese Witherspoon pryder hvertfall de fleste reklame plakater her i byen. Jeg synes hun ser helt fantastisk ut og på seg har hun klær fra den nye kampanjen vi har på Lindex. California Denim heter den. Masse fin dongeri både som jeans og som shorter. Buksene forsvinner raskt når enkelte handler hele fire jeans av gangen... Nå har vi også 25% på alle skjerfene i butikken! Vi har fått inn sinnsykt mye forskjellige skjerf i alle mulige farger. Jeg elsker å bruke skjerf nå som det begynner å bli litt kaldere. Et kjempefint, men også praktisk tilbehør.

Disse skjerfene har jeg kjøpt:
Og her er Reese i California Denim kolleksjonen:
Hva synes du om kolleksjonen?

 

- Kristina <3


Mindre klær, mer bøker

Fremover vil jeg tro det blir svært få innkjøpinnlegg her på bloggen. Det er dyrt å være student og jeg lurer veldig på hvordan dem som ikke bor hjemme klarer det. Ikke det at jeg har sjekket saldoen på kontoen, men etter en uke på byen nesten hver dag og innkjøp av nesten halvparten av skolebøkene jeg trenger tviler jeg på at det står så bra til. Det værste er at jeg forstår nada av det som står i noen av dem. Å lære ett fag på engelsk kommer til å bli en utfordring.

Likevel så må jeg prøve å kjøpe ting jeg faktisk trenger fremover. Jeg trenger bukser og litt gensere, men det finner jeg ikke. I stedet begynte jeg i det små og hamstret truser og sokker på jobb i går. Det trengte jeg! Alle de hvite trusene jeg kjøpte i slutten av sommeren er nå grå. Skal slutte å kjøpe hvite truser for hater når de er grå etter en vask.


Hehe, spennende innkjøp. Men si hei til favoritttrusene mine fra Lindex! DE BESTE!


Det pengene går til i disse dager. Er ikke halvveis på pensumlista en gang. De dyreste gjenstår!

Vet noen om man får 40% igjen av studielånet når man fullfører studiet selv om man bor hjemme? Tror jeg trenger til en ny og stabil data som jeg faktisk kan stole på!

 

- Kristina <3


Nye juveler!

Det var lenge siden jeg hadde skaffet meg noe ny ørepynt nå og jeg har fått helt dilla på smykker. Smykker er så greit å bruke når du har en ensfarget, enkel overdel og ørepynt ser jo veldig elegant ut. Til søndag skal min lillesøster konfirmeres og nå har jeg mange øredobber som jeg kan bruke til kjolen jeg skal gå i.


Årh! Så nydelig. Dette smykke med englevinger er fra www.dobb.no


Liker så utrolig godt fargene på "diamantene" på dette smykket fra www.dobb.no


Elsker minemalistiske smykker som dette. Kjøpt på Lindex.


Blomsterøredobber fra www.dobb.no med "diamanter" i mange farger.


Supersøte i en lys ferskenfarge fra www.dobb.no


Tipper jeg bruker disse i konfirmasjonen. Nydelige og passer helt perfekt til kjolen.


Armbånd fra Lindex bare 29,50.


Sparer det beste til sist. Fra www.dobb.no. Digger dem!

Hva synes dere om mine nye juveler?

 

- Kristina <3

Noen av produktene ersponset av www.dobb.no


Siste innkjøp

Begynner å få en del høstklær i skapet nå og jeg er helt frelst av skjerf. Heldigvis tillater været at jeg ikke tar dem i bruk enda, men det er nok ikke lenge til. Jeg har ombestemt meg helt når det gjelder høstens farger. De er virkelig fine og jeg hadde helt glemt hvor glad jeg var i sort. Herregud, yndlingsfargen hvis det regnes som en farge...


Skjerf fra Lindex kr 129


Skjerf fra Lindex kr 129


Jakke fra Lindex kr 349


Topp fra Lindex kr 129 - 50%


Topp fra Lindex kr 129 - 50%


Hatt fra Lindex kr 199


Sminkepung fra Lindex kr 79


Skjørt fra Gina Tricot kr 99
Bukser fra Gina Tricot kr 299


Kjole fra H&M kr 129


Kjøpte den fordi den var så billig, så var den jammen fin på også! HURRA!

Liker du?

 

- Kristina <3


Innkjøp fra Oslo


Cheap Monday singlet fra Weekday


Highwaistskjørt fra Cubus


Topp fra Monki


Kristen jeans i sort, highwaistmodellen
Sko fra WeekdayÅrh! Visste ikke det var Weekday i Oslo. Ble skikkelig glad når jeg så det for jeg trodde man måtte til sverige for å finne butikken. Desverre var reisefølget veldig sultne når vi fant butikken så fikk bare revet med meg skoene og toppen i full fart uten å prøve. Det hadde vært helt rått om Weekday kom hit til byen.

 

- Kristina <3


Første høsthandel

Hadde en halvtime til overs før jobb i dag som jeg brukte til å boltre meg blandt høstnyhetene i butikkene. Ikke bra, men likevel helt greit og vel fortjent etter min beherskelse av shoppinglyst på Rhodos. Det er kanskje like greit at jeg ikke shoppet der ettersom det ofte blir sommerklær man hiver på disken når man er i sydlige strøk. Ikke akkurat syden vi kom hjem til så at jeg sparte meg til jeg fikk se høstens kolleksjoner var nok kløktig.

Var i begynnelsen veldig negativ til høstens farger, men i dag innså jeg at jeg lett kan ta farvel med mine turkise, gule og rosa topper. Det var virkelig mye fint å se og noen plagg ble også med hjem. Jeg er i bunn og grunn ikke noe strikke-menneske, men det tror jeg fort kan endre seg. Poncho derimot kan jeg ikke helt se for meg kan se bra ut. Men hvem vet, kanskje jeg lar meg friste?


Skjerf kr 100 fra Lindex


Blazere fra H&M kr 349 per stykk. Har den i kremhvit fra før av.


T-skjorte med Lady Gaga kr 29 fra BikBok


Genser fra BikBok kr 249


Topper fra BikBok kr 129 per stykk

Hva synes du om høstmoten?

 

- Kristina <3


My favorite pair of jeans

Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne jeans med fin passform. Når jeg først finner en jeg liker godt blir jeg derfor nødt til å hamstre. Jeg har funnet favorittjeansen min på Gina Tricot og har den foreløpig i 3 farger. Modellen heter Kristen zip jeans og er veldig smal fra kne til fot. Buksen er også lav i livet og kort i lengden. Jeg hater når jeansen krøller seg nede og har vært på jakt etter en kort modell lenge. Dette er en jeans som utvider seg veldig mye. Derfor anbefaler jeg å kjøpe den så trang som mulig. Jeg bruker W24 L30 og jeansen koster 499 kr.

Slik ser modellen ut:Slik ser den ut på meg:
Har du en favorittjeans?
Tuddelu! Skal ut og jogge. Vi blogges!

 

- Kristina <3


Enda finere enn forventet


Fra Lindex

 

- Kristina <3


Shoes

Kjøpte forressten 4 par sko i går. Skulle egentlig bare bytte en bukse...


Sko fra Din sko kr 199


Sko fra økonomisko kr 399


Sko fra Økonomisko kr 399
Sko fra økonomisko kr 499

 

- Kristina <3


Gotta love it


Måtte ha denne grå genseren med åpen rygg fra Bik Bok. Jeg har den i hvit også, men tror at den passer bedre i grå når høsten kommer. Gruer meg. Merker alle fargene forsvinner fra butikkene allerede. Kr 249.


Denne toppen har veldig fin rygg der to fletter går i kryss. Den var på halv pris og kom på 49 kr fra BikBok.


Denne kjolen blir fin å ha i Rodhos tror jeg. Tror den kom på 99 kr. Den var hvertfall på halv pris.


Så var det meg og maxikjoler som jeg ikke har fått til å funke. Men denne var ganske smashing selv på en lav jente som meg. Blir kjempefin med ett stort smykke tror jeg. BikBok kr 124 på halv pris.


Blått skjørt. Trengte skjørt tror jeg... 129 på Vero Moda.


Skjørt fra H&M. Det var litt lengde på dette i forhold til skjørt jeg pleier å kjøpe. Men det var ganske fint fordi om. Kr 199.


Enda ett skjørt fra Gina Tricot.129 kr tror jeg!


Noe å sove i fra Lindex. Kr 10.Pannebånd fra BikBok kr 29 per stykk. Tror ikke jeg kler dem, men kan jo prøve!


Søte sokker fra Lindex. Kr 10.


Hair dounut fra Glitter til kr 79. Ingen ide om hvordan jeg bruker den så dette kan jo bli spennende! Noen som har link til en video der man kan se hvordan man gjør det på youtube? Sløyfen er og til håret og kostet 79 kr på Gina Tricot. Passet perfekt til skjørtet!


Bikini på 70% fra Lindex. Tipper jeg ser ut som en flyplass i den, men verdt ett forsøk!


Denne kjolen fra Gina Tricot som kostet 399 kr deponerer jeg på. Er ikke helt sikker fordi den er litt lang. Skal høre om noen i familien har evne og lyst til å sy den litt opp for den er litt lang for meg. (Den er brettet opp på bildet). Hva synes dere? Beholde?


Denne genseren fra Vero Moda var det flaks at meg og Heidi kjøpte i går. Holdt oss hverfall litt varm. Kr 199.


Favorittjeansene mine i enda en farge. Har den andre fargen fra før, gotta love them! Kjøpte feil størrelse så måtte bytte i dag. De utvider seg helt sykt så kjøp dem så trange som overhodet mulig. Kr 499 (tror jeg) på Gina Tricot.

Hva synes dere om det jeg har kjøpt?

 

- Kristina <3


Handelens dag i Kristiansand

I går var det handelens dag er i Kristiansand. Vet ikke om det er slik at det er handelens dag over alt samtidig egetlig, men tror ikke det. Det har vært drittvær hele uka, men i går skinte solen og det var kjempevarmt i lufta. Jeg skulle egentlig gå en liten time på shopping før jeg skulle på jobb kl 12, men ble spurt om å komme rett til jobb fordi det var så mye å gjøre.

Av den grunn fikk jeg ikke handlet noe særlig, men tok med meg en hårspray da jeg gikk fra bussen til jobb en distanse som til vanelig tar 3 min, men som på handelens dag tok meg 10 min. Det var stappfult i gatene av mennesker på shopping og ikke minst butikker som hadde satt ut salgsbord. Kan ikke si annet enn at jeg elsket stemningen, men det var sikkert like greit at jeg ikke shoppet. Har stort sett det jeg trenger.

På jobb var det kjempegøy faktisk. Det var utrolig mange kunder og vi var også mange ansatte på jobb. Gøy med en arbeidsdag utenom det vanelige! Fikk med meg hjem noen kupp fra Lindex samt noen øredobber jeg kjøpte i pausen også.


Måtte bare ha bilde av en stappfull markensgate. Bommet på 1. forsøk.


Se for dere jeg går helt alene og bare slenger kameraet i været. Haha, flaut, men måtte jo ha ett bilde av dette!


Så kom jeg til jobb endelig!


Folk var gale!
Hårspray fra Bed Head kr 129


Øredobber fra Giltter kr 25


Øredobber fra glitter kr 25


Morgenkåpe fra Lindex kr 50


Nattkjole fra Lindex kr 30


T-skjorte fra Lindex kr 20

Har du vært på handelens dag i år?

 

- Kristina <3


New inKjøpte denne toppen på Lindex på lørdag. Elsker materialet den er laget av. Den er liksom litt grov i stoffet og jeg tror den er ganske kul på også. Har ikke fått prøvd den skikkelig enda, men kommer sikkert snart på et Dagens antrekk. Den kommer i størrelse S - L, jeg har S.

 

- Kristina <3


Litt nytt


Singlet fra Lindex kr 99


Genser fra Lindex kr 99,50


Shorts fra Lindex kr 129


Mange truser fra Lindex (noen til vask, har hamstret) 2 for 3


Sko fra Mani

 

- Kristina <3


Kjole fra Gina Tricot

Slik ser kjolen jeg kjøpte i går ut på:


Kjole fra Gina Tricot kr 199
Sko fra Din Sko

 

- Kristina <3


Skatten!

Har fått igjen på skatten! Derfor måtte jeg en tur på skattejakt i butikkene i pausen på jobb og etter jobb i dag. Kjøpte egentlig veldig mye, men det var en del som ikke passet. Her er det jeg endte opp med:


Jumpsuit fra BikBok kr 149
Genser fra Monki kr 60


Kjoler fra Gina Tricot kr 199


Bikinioverdel fra Lindex kr 129
Bikiniunderdel fra H&M kr 10


Endelig har vi fått den inn igjen i hvit. Denne gangen med blonder. Kjøpte to!
BOMB SHELL BH fra Lindex kr 149


Smykke fra Lindex


Smykke fra H&M

Liker dere innkjøpene mine?

 

- Kristna <3


Orange shorts

Gina Tricot kr 249

 

- Kristina <3


Armbånd fra Lindex


- Kristina <3


Ready for beach!

Endelig er jeg klar for å dra på stranden! Jeg har lenge letet etter bikini, men ikke funnet noen. Det er ikke så lett når man ikke har dobbel D og skal finne overdel og maxi bikinitruser er heller ikke noe for meg. Likevel fant jeg i dag en bikini på Lindex som var kjempefin på. Jeg ønsket meg også en bikini i en fin farge og denne hadde striper i en nydelig grønnfarge. Ikke nok med at jeg fant en alle tiders bikini, men  jeg fant også en strandmadrass som matchet perfekt på Nille.


Bikini fra Lindex kr 99 per del
Strandmadrass fra Nille kr 49
Briller fra Gina Tricot kr 79

 

- Kristina <3


Innkjøp i går og i dag

Fikk ikke delt gårdsdagens innkjøp med dere, men det ble ikke så mye som jeg trodde. Mesteparten var som sagt til andre enn meg selv. I tillegg var nesten halvparten av det som var til meg for stort eller ikke fint så det måtte byttes i dag. Da jeg skulle til byen med Charlotte og bytte i dag ble det mere shopping enn bytting i grunn. I dag startet nemlig sommersalget for fullt og ettersom Charlotte tar helt av på shopping så kunne jo ikke jeg heller komme tomhendt hjem. Ble mye bra da! Her er shopping fra de to siste dagene:


Sko fra H&M kr 129
Topp fra BikBok kr 99
Ørepropper fra Clas Olson kr 69
Briller fra Gina Tricot kr 79
Øyebrynspenn fra Estetique kr 250
Smykke fra BikBok kr 79
Palmesusbillett fra 7/11 kr 785


Shorts fra BikBok kr 149


Singlet fra Gina Tricot kr 99 -50%
Topp fra Gina Tricot kr 149 -50%


Topp fra Monki kr 60
Skjorte fra BikBok kr 250 -50%


Jakke fra Monki kr 150

Hva synes dere?

 

- Kristina <3


New in! summer

Tidligere i uken var jeg på Bik Bok for å oppdaterte garderoben min med hvite og fargerike sommerplagg. Blerina fant også en helskjønn jumpsuit mens jeg stod i kassen som jeg også måtte ha med meg hjem. Det var tross alt 50% på hele butikken og jeg var in desperate need of sommerklær. Favoritten ble den oransje silkeshortsen -nydelig!
Alt fra Bik Bok

 

- Kristina <3


Turquoise


Armbånd Lindex 99 kr

 

- Kristina <3


Beskjeden handel

I dag har det vært utrolig mye å gjøre på jobb. Er råsliten fordi jeg har løpt rundt og nå er det norsk litteraturhistorie som står for tur. Hurra! Folk har jo handlet som gale! Tipper det er feriepengene som har kommet inn på kontoen til de fleste normenn som gjør det. Merker det selv jeg. Får en helt sykt kjøpetrang. I dag har jeg likevel klart å overse mine lyster. Her er mitt beskjedene shoppingresultat fra pausen på jebben i dag:


Bikinioverdel kr 129 Lindex


Shorts kr 99 H&M


T-skjorte kr 99 -50% Lindex


Topp med smal rygg kr 150 fra Monki. Har den nå i 4 forskjellige farger.

 

- Kristina <3


KOMMER SNART

Hva synes du?

 

- Kristina <3


ALLE TOPPER 30% PÅ LINDEX

For tiden er det tilbud på alle topper på jobb, altså Lindex! Dette gjelder topper, skjorter, t-skjorter osv. Hurra for det! Det er jo akkurat det jeg trenger for tiden. Har masse shortser, men foreløpig få sommerslige overdeler å variere med. Derfor har jeg i dag dratt med meg 3 overdeler hjem, selv om jeg er raka blakk. Fikk skrapa sammen! Flere skal det bli, ikke lenge igjen til lønning nå nemlig...


Singlet kr 79,00


T-skjorte kr 149,00 - 30%


Mintfarget singlet kr 149,00 - 30%

Hvilken likte du best?

 

- Kristina <3


New shoes!

Har fått nye sko av mamma!
All Star Converse 

Liker?

 

- Kristina <3


En perfekt jeans

Det nest vanskeligste å handle etter sko er jeans. La merke til at jeg ikke hadde kjøpt ny på en god stund og måtte derfor på leting med Charlotte i dag. Den første jeg prøvde var helt fantastisk og satt som ett skudd. Jeg fant den på Gina tricot og heter Kristen zip jeans. Tror jeg likevel tar turen innom og finner den en størrelse kortere på beina. Elsker at de har egen størrelse for lengde!

Mitt jeanstips:
Kjøp alltid jeans veldig trange dersom du ønsker en tettsittende bukse. Jeg kjøper mine slik at jeg akkurat kommer inn i dem. Jeans utvider seg mye etter du har gått litt med de.


Haha, liitt trang på rumpa enda, må bare bruke den litt...

 

- Kristina <3


New in
Singlet fra Lindex 129 kr

Hva synes du?

 

- Kristina <3


BOMB SHELL

Dere vet BOMB SHELL bh'en jeg har fortalt dere om tidligere? Den geniale push up bh'en som vi selger på lindex til 149 kr. Nå har den kommet i nye farger og med blonder. De er kjempefine og har akkurat samme effekten som de sorte og hvite som vi har hatt en stund. Vi har fått tre nye typer: en rosa med sorte blonder, en lys champagne med sorte blonder og en rosa uten blonder. Den gjør puppene dine dobbelt så store, så ville gått innom lindex og prøvd en hvis dette er noe for deg! Jeg tror nesten alle venninnene mine har minst BOMB SHELL!

Har du prøvd BH'en?

 

- Kristina <3


Søsken-shopping

I dag har jeg vært på shopping med lillesøster faktisk! Vi var først og fremst på lindex for å gjøre litt storshopping. Det ble ikke så alt for mange plagg med i posene hjem, for økonomien er for tiden litt begrenset. Skulle ønske jeg hadde masse penger akkurat nå for jeg skulle gjerne frisket opp i garderoben. Det er helt klart stor mangel på lyse plagg og lette stoffer, men jeg har altså tilføyd litt forfriskninger i dag.


Søta! Amanda som tar bilder av meg stort sett alltid.


Haha, på bytur med knekkebrød.Dette kom jeg hjem med:

Hvit shorts fra Cubus


Grå shorts fra H&M


Kjole fra Lindex


Topp fra Lindex


Bikinier fra Lindex


Alt fra Lindex. NB! IsaDoras nye sommerfarger koster akkurat nå bare 39,50!

Hva synes du om innkjøpene mine?

 

- Kristina <3


Shopping fra Thailand

Mange av dere har spurt om å få se hva jeg kjøpte i Thailand. Jeg orker ikke ta bilde av alle plagg en og en, men dere får jo se dem etter hvert som jeg tar dem i bruk som dagens antrekk som nå er byttet ut med "Koutfit". Likevel måtte jeg jo legge ut alt jeg hadde kjøpt på sengen da jeg holdt på å pakke før avreise. Det var ganske mye mer enn jeg hadde trodd og jeg ble positivt overrassket ettersom jeg ikke brukte særlig mye penger der nede. Jeg fikk mye av bestemor, bestefar, tante og familien, men generelt var det utrolig billig på markedene.


Holder på å pakke 2. dag med hairstraightening, derfor har jeg litt fett og helt ustelt hår.
Overdeler til venstre, shortser i midten og kjoler/jumpsuits til høyre.


8 briller og 9 piercinger blandt annet.

 

- Kristina <3


Show og shopping!

I hele dag har jeg oppholdt meg på senteret. Skal fortelle dere om det i morgen og håper på å få tak i noen bilder, men aner ikke hvordan. Det var ikke skummelt i det hele tatt, men vet ikke hvor bra det gikk. Hadde bare gjort det to ganger før og det var mye å huske på! Fikk handla litt ettersom meg og Madelen måtte gå rundt på senteret for å få tiden til å gå i noen timer. Det var med andre ord mye dødtid mellom styling og showet. Her er det jeg kjøpte:
Kjempebillig og overraskende fin blazer fra H&M, bare 199 kr. Elsker!

Også måtte jeg ha topper til russebuksa:

Alle 3 toppene er fra Gina Tricot.

 

- Kristina <3


Handling


Shorts fra H&M


Topp fra Vero Moda


Undertøy fra Lindex

 

- Kristina <3


Til meg selv, fra meg selv


Flees genser fra G max, Kari Traa


Trensparent topp fra Vero Moda, må skaffes i rød også


Singlet fra BikBok


Shorts fra H&M


Bikinitopp fra H&M


Joggebukse fra G max, Champion

Hva synes du?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits