Kino: The impossible

God morgen! ...eller ikke. Etter er tur på byen i minusgrader på lørdag har jeg blitt forkjølet og i går var derfor min første treningsfrie dag i 2013. I dag er statusen den sammen men jeg propper i meg vitaminer, antioksidanter og omega3 i håp om å bli litt bedre til kvelden. Forhåpentligvis blir jeg i form nok til å ta en lett treningsøkt etter litt jobb og skole. Hvis ikke har jeg planer om å trene hjemme med treningsrockering og min helt nye ab-roller. Det er jo tross alt mye man kan trene selv om man er litt syk.


I går kveld var jeg og Janne på kino. Jeg har sikkert ikke vært på kino på et halvt år og jeg kunne nesten ikke kjenne igjen kinolokalet. Ikke hadde jeg peiling på hva vi skulle se heller før vi omtrent satt i salen. Det var biletter til "the impossible" Janne hadde bestilt, en film barert på en families sanne historie fra tsunamien i 2004. I begynnelsen virket det som en koselig film, men med litt skremmende lydeffekter. Etterhvert ble det derimot så mye blod, sår og skrik at jeg satt og lurte på hvor jeg skulle kaste opp hvs jeg måtte spy. Jeg ble skikkelig kvalm og tok ut ting fra veska mi sånn i tilfelle. Resten av filmen var i grunn bare sykt trist og både snørr og tårer rant. "The impossible" var en kjempegod film, men absolutt ikke noe for meg. Anbefales!


Lilyhammer

Regner med de fleste har fått med seg den nye serien som har begynt på NRK? Lilyhammer. Hvis ikke så ville jeg hvertfall fortelle at jeg synes serien er kjempebra. Jeg så en episode og nå er jeg helt hekta. I går satt jeg og kjæresten og så alle episodene som ligger ute på NRK.no. Dere finner dem HER I kveld skal vi se siste episode og jeg vil anbefale at dere også tar en titt hvis dere har litt tid å slå i hjel. Går på onsdager 21:40 på NRK1.


Har noen av dere sett Lilyhammer?

 

- Kristina <3


Hysteria

I går var jeg og >Janne< på kino. Siden hun var på jobb skulle jeg finne film og tok den første og beste det stod romantisk komedie på. Jeg er kjempeglad i romantiske komedier som jeg tror mange jenter liker. Ikke nødvendigvis kjempebra filmer, men morsom og romantisk -sånn man blir glad av!

Jeg valgte filmen Hysteria etter kun å ha lest "romantisk komedie" og klokkesletter "21.00". Traileren så jeg ikke og jeg leste heller ingenting om den. Det burde jeg nok gjort for meg og Janne fikk oss litt av en overraskelse når filmen verken var komisk eller romantisk, men superklein.

Det var heller ikke på noen måte en god film etter min mening og er absolutt ikke å anbefale. Eneste pluss jeg kunne finne var kjekkassen som spilte hovedrollen og de superdigge setene i luksussalen som helt klart reddet filmen. Neste gang skal jeg overlate valg av film til noen andre.


Ser kanskje ut som en romantisk komedie, men det er IKKE tilfelle.

Har du sett den?

 

- Kristina <3


Nissene over skog og hei

Årets TV-julekalender er for min del Nissene over skog og hei som går på TV Norge klokken 8 hver dag nå i desember. Den nye sesongen, altså oppfølgeren til Nissene på loven fra 2001, synes jeg er utrolig morsom og jeg forstår humoren i betydelig mye større grad enn jeg gjorde da Nissene på loven gikk og jeg var 9 år. Før var favoritt julekalenderene mine jul i svingen og jul i tøyengata, men nissene over skog og hei er helt klart ny favoritt juleserie. Elsker humoren!

Her en mine favorittdeltakere, dem jeg ler mest av:

1. Ernst Øyvind Tvedt (Espen Eckbo)


2. Bent Leikvold (Atle Antonsen)


3. Asbjørn Brekke (Espen Eckbo)

Ser du på Nissene over skog og hei? Hvilken deltager synes du er morsomst?

 

- Kristina <3


The Lincoln lawyer

Denne søndagen kommer ukens filmanbefaling litt sent, men dersom du ikke skal tidlig opp i morgen er det jo fortsatt tid til litt filmkos. For noen uker siden så jeg en film jeg likte kjempegodt og som jeg også vi anbefale dere å se. Filmen heter "The Lincoln lawyer" fra 2011 og minner litt om CSI, bare mye bedre. Jeg elsker mordmysterier og krim, men CSI blir for meg ofte litt "mye" og veldig likt hele tiden. Denne filmen var derimot kjempebra og jeg likte godt hovedpersonen i filmen som er advokat og superkjekk.

Har noen av dere sett filmen?

 

- Kristina <3


Rise of the planet of the apes

Denne søndagen anbefaler jeg en film jeg så forrige søndag. Filmen heter Rise of the planet of the apes og er ganske ny fra 2011. Filmen er ikke en veldig skummel, men inneholder likevel spenning. Jeg synes den var kjemebra, men hadde en litt kjip slutt. Regner med jeg kan glede meg til en oppfølger!Ha en fiin-fin søndag alle sammen!

 

- Kristina <3


Kongen av Bastøy

Siden de fleste mest sannsynelig er så heldige å slappe av og kose seg denne søndagen skal jeg komme med et filmtips til dere. Selv sitter jeg og loner på lesesalen. Har vært her i 2 timer nå... skal snart begynne å lese, hehe!

Hvis du har planer om å se en film denne søndagen vil jeg anbefale "Kongen a Bastøy". Dette er en norsk film fra 2010 som er basert på en sann historie. Det handler om Erling (17) som kommer til Bastøy og skolehjemmet der. Forholdene er elendige og regimet er brutalt og undertrykkende. Han vil bort fra øya og målet hans blir å rømme.

Kjempebra film rett og slett. Anbefales på det sterkeste!!

Har du sett filmen? Hva synes du?

 

- Kristina <3


Twiday og Breaking Dawn

I går var jeg på Twiday. Det vil si Twilightmaraton på Fønix kino her i Kristiansand. Maratonet begynte klokken 5 og vi så alle filmene etterhverandre i rekkefølge før førpremiæren på Twilight Breaking Dawn begynte klokken 12.

Filmen begynte veldig sakte, men var grei i begynnelsen selv om handlingen ikke begynte før et stykke ut i filmen. Når det begynte å skje ting følte jeg det gikk ganske kort tid før filmens slutt. Alt skjedde liksom på en gang. Dessuten var det en ganske lang periode midt i filmen med store mengder blog og gørr hvor jeg ble ganske dårlig og vurderte å forlate salen.

Høydepunktet med filmen var begynnelsen som jeg synes var veldig fin og Jacob som var finere enn noen gang. Han blir bare kjekkere og kjekkere for hver film. Var litt skuffet over filmen i helhet må jeg innrømmen, men gleder meg til neste.

Håper jeg klarte å skrive om filmen uten å avsløre for mye nå.

Liker du Twilight?
Har du sett Breaking Dawn?

 

- Kristna <3


Super helg!

Lørdag var gøy ass! Lenge siden jeg har hatt det såpass gøy på byen og formen var heller ikke noe å si noe på. Vi var på vors hos Kristoffer før vi gikk til byen. Omtrent da begynner det å skurre litt men traff kjempemange kjente på dansegulvet så hadde det super gøy. Desverre gikk dansingen hardt utover beina som ikke hadde på seg særlig komfortable sko. Ble bært hele veien hjem fra byen da, så jeg overlevde.


Snupper på vors!


Haha, strømmen på kamera varte i ca 20 sek... Typisk.

 
 
- Kristina <3

Kinoanbefaling -De tre Muskiterer

I helgen som var brukte jeg søndagen til kino. Jeg så De tre muskiterer og hadde virkelig null forventninger. Filmen hadde nemlig fått en ener i avisa, altså dårligste terningkast. Sammenliknet det med en stryk på en prøve på vidregående. Den gang strøk du ikke så lene du i det minste hadde klart å skrivet navnet ditt riktig, så jeg gikk dit egentlig mest for å spise godteri.

Men filmen overrassket. Den var veldig underholdene og til tider også ganske morsom. Historien var grei, men filmen var nok til tider litt "rotete". Likevel var jeg kjempefornøyd med det jeg fikk se og det trakk ikke akkurat ned at den "nye" muskiteren, spilt av Logan Lerman, var super kjekk. Det var nok ingen 6'er, men heller det enn terningkast 1 spør du meg!Har du sett filmen?

 

- Kristina <3


Justin Bieber -Never say never

Jeg har aldri vært en veldig stor fan av Justin Bieber eller på noen måte en Beliber. Eller jo en gang... I fadderuka var jeg med på quiz og laget vårt het Belibers, men det var egentlig en vits. Noen av sangene hans har jeg likevel på iPoden, men det er ikke akkurat dem som er mest spilt. I går så jeg filmen hans, Never say never, og her heeelt smittet. Fy søren så skjønn! Forstår nå godt at så sinnnsykt mange jenter vil gifte seg med han og at Selena Gomez har blitt truet på livet for å være kjæresten hans. Nå skal jeg laste ned litt Bieber.

 


Døde litt...
 
Hva synes du om Justin Bieber?
 
 
- Kristna <3

En hushjelp til besvær

På søndag så jeg en film fra 2005 som jeg aldri har hørt om før. "En hushjelp til besvær" heter filmen som jeg likte utrolig godt. Filmen hadde både spenning, drama, humor og var til tider ganske skummel. Filmen handler om en familie som har mange problemer. Når de så får en ny hushjelp snur alt helt om og alle problemene deres forsvinner. Familien blir likevel ganske skremt når de etter hvert oppdager at det er den nye hushjelpen deres som har ordnet opp i problemene og ikke minst hvordan hun har tatt seg av dem... Anbefales!

Har du sett filmen?

 

- Kristina <3


Kino i dag også!

I kveld har meg og Maren vært på Kino. Vi så Kong Kurling og den var veldig morsom selv om dette egentlig ikke er helt min humor til tider. Likevel så lo jeg en hel masse i løpet av filmen, spesielt av Linn Skåber som jeg synes er helt fantastisk vittig. Måten hun spiller på, beveger seg på og alt... Jeg er fan!

Nå har jeg sett slutten av Pink Panter 2 i min rosa kosedress fra BikBok i velour, hehe. Viktig å være kledd etter forholdene. Før jeg skal legge meg venter ett bomba soverom som må ryddes og ikke minst 4 bagger med klær som skal pakkes ut. Lenge til jeg tar kvlden med andre ord...
Kosedress i velour fra BikBok

 

- Kristina <3


Jegerene 2 Falske spor -Kinoanbefaling

Forrige gang jeg anbefalte en film var det HODEjegrene, denne gangen er det bare Jegrene. Eller Jegrene nr. 2 faktisk -falske spor. Jeg har aldri hørt om Jegrene før, men det er tydeligvis en ener også siden dette er nr. 2. Nå etter jeg har sett den sammen med Heidi har jeg kjempelyst å se den første også!

Som vanlig visste jeg ikke hva jeg gikk til fordi jeg lot Heidi velge film. Jeg liker jo det meste og sa glatt ja til å se Jegerene uten å google traileren eller noe som helst. Da jeg ventet på å bli plukket opp av Heidi rett før kinoen ringte pappa meg og på han hørtes det ut som jeg skulle se tidenes triller. Den skulle visst være ganske "skummel".

Det jeg kom til var derimot en over 2 timers svensk krim, noe som passet meg midt i blinken. Elsker krim og at store deler av handlingen foregikk i skog synes jeg gjør det veldig spennende og "nært". Personlig synes jeg filmen var spennende fra begynnelse til slutt, men jeg skal innrømme at jeg ikke forstod alt i starten. Derfor anbefaler jeg å se Jegerne 1 først.Har du sett filmen? Hva synes du?

 

- Kristina <3


Hop -Filmanbefaling

I går så vi en kjempesøt film. Jeg skal innrømme at jeg liker litt banslige filmer. Tegnefilmer og animasjonsfilmer er kjempe gøy så lenge jeg liker "figurene/tegningene" og handlingen er morsom. Enda bedre er det jo når det er blanding av animasjon og virkelig film. Hvis noen av dere også er litt banslige i filmsmaken så vil jeg anbefale filmen "Hop" på det sterkeste.

Filmen handler om en hare som skal arve jobben som påskehare av faren sin. Men haren vil ikke arve jobben og alt ansvaret som følger med, han vil heller spille trommer i et band. Derfor rømmer han fra faren, påskeøya og påskfrabrikken til den "virkelige verden", nermere bestemt Hollywood. Her treffer han Fred som også lever ett liv uten ansvar og jobb. For å vite hvordan det går med de to og ikke minst påsken må du se filmen!

Enjoy!Har du sett filmen?
 
 
 
- Kristina <3

No strings attached

Skal du leie film? Da kan jeg anbefale "No strings attached". Vi leide den forrige helg, men jeg hadde egentlig ikke så veldig store forhåpninger til den. På coveret så det ut som en litt kjedelig, passe romantisk, uorginal film, men denne var faktisk overraskende morsom. Litt romantisk var den jo, men jeg lo flere ganger og holdt meg til og med våken.

Selv synes jeg det er en kunts å finne gode filmer når jeg skal leie film. Dessuten er det jo kjedelig å bruke ett par timer og 50 kr på en dårlig film. Hvis noen har gode forslag så setter jeg pris på å få dem i kommentarinnboksen. Så skal jeg prøve å huske å anbefale filmer for dere når jeg finner noe bra i Mix sine hyller. Så: Noe å anbefale?


Aww!

 
Har du sett filmen? Hva synes du?
 
 
- Kristina <3

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits