Palmesus 2015

Sommeren 2015 har ikke gått helt min vei, men heldigvis fikk jeg en helt magisk Palmesus-helg før jeg brakk foten på mandag denne uken. Jeg tok faktisk meg selv i å tenke at jeg gledet meg til jul i går. Det sier litt om hvor kjip denne sommeren har vært, for jeg setter vanligvis sommer-månedene langt over juletider. Foten tok kvelden under en sandvolleyball-session med gutta, og det ble en lang natt for meg og Simen på sykehuset som jeg denne sommeren nå har besøkt oftere enn hele resten av mitt liv til sammen.

Nå ser det mørkt ut for fjellturen meg og Simen skulle på, og ikke minst det jeg så for meg at skulle bli en aktiv og spontan sommer. Ikke får jeg trent heller, men mulig jeg hiver meg rundt og prøver meg på noen bicepscurl når jeg etterhvert kan gå på foten. Haha, det er da noe hvertfall! Det har blitt mye sofasitting de siste dagene og jeg tenkte at jeg i det minste fikk blogget litt ettersom jeg ikke kommer meg av flekken. Men neida! Jeg tror rett og slett ikke blgghumøret har vært tilstede, men nå i kveld fant jeg ut at det var på tide å ta tak og publisere noen Palmesus-bilder i det minste.

Huff nå ble det mye klaging, men tilbake til Palmesushelga som virkelig var helt magisk i år. Jeg kunne ikke hatt det bedre den helga. Jeg koste meg glugg med masse flotte venner som lagde tidenes stemning. Her kommer noen bilder som jeg tok underveis:

LES OGSÅ:
- Det har gått 20.000 til dette vorset
Palmesus 2016: Hotellene begynner å fylles opp
Nok et rekordår for Palmesus

Var noen av dere på årets Palmesusfestival?


Julebord 2014

Førjulstiden er jammen ikke bare-bare. Jeg har så mye å gjøre at det er så vidt jeg rekker å lage mat, så nå føler jeg omtrent at jeg lever på pepperkaker og sjokolade. Det er ikke bra, så fra i dag av har jeg godte/sukker stopp frem til 2015. Men det er jo selvsagt litt gøy at dagene er fyllt opp også. Jeg øvekjører så mye jeg kan og får jobbet masse så jeg får brukt adventstiden til noe fornuftig. Nå i julestria er det faktisk usedvanelig koselig å jobbe i butikk - folk er så glade og mange! I tillegg er det helt nødvendig å få inn litt penger når saldoen mildt sagt renner av kortet. Jul er ikke billig ass!

I helgen har jeg likevel også hatt noe mindre fornuftig på tapetet: julebord med jentegjengen. For noen fine venninner jeg har! Det var så godt å se alle igjen og jeg koste meg kjempemasse! Det var tidenes bukett som kom til Kristine og Tonje på kalkun OG pinnekjøtt på lørdags kveld. Vi hadde det kjempegøy med god mat, god drikke og pakkelek frem til vi dro på byen. Her er litt bilder fra kvelden:Blogges ♥


Hallo vin!

Gud som jeg koste meg i går!
Jeg feiret halloween som halvt kranie, sammen med andre halve kranier, tegneseriefigurer, filmskikkelser, pirater en amerikansk fotballspiller og to veldig skumle barn. Kvelden begynte vel i bunn og grunn på badet mitt der jeg og jentene mine brukte litt i overkant mange timer på å få på plass halloweensminken. Da den omsider var kommet på og det var sort og svart sminke oppetter veggene dro vi videre på vors og senere på byen.

Det er ikke meningen å drepe dere med alt for mange bilder i dette innlegget, men herligfred så gøy det var å ta bilder når vi ikke så ut som oss selv for en gangs skyld. Dessuten skulle det bare mangle at det ble litt selfies etter å ha tilbringt såpass mange timer på badet. Ikke minst så synes jeg at bildene ble sååå kule. Skikkelig stemningsfulle og litt småskumle!


Ææææ, får litt frysninger av det siste her -skikkelig ekkelt!
Hva kledde dere dere ut som på halloween i år?


Celebrating 60 years in fashion

I anledning at Lindex fyller 60 år var jeg ute og feiret med en gjeng fantastiske kollegaer i går. Vi startet jubileumskvelden med et personalmøte i butikkens lokaler der fikk vi massevis av ny inspirasjon til å bli enda bedre lindexansatte. Under møtet spiste vi en helt nydelig gulrotkake (min favorittkake!!), nydelige sjokolademakroner og kaffe. Da klokken ble 19 gikk turen videre for den virkelige jubileumsfeiringen. Vi var pyntet og veldig spente, for det var ingen av oss som hadde fått vite hvor vi skulle. Det ble derfor en kjempefin overrasskelse da vi ankom Clarion Ernst hotel. Her ventet et helt nydelig dekket jubileumsbord i vakre omgiveler. Utover kvelden fikk vi servert nydelig mat og gode drikkevarer, og det ble en kjempehyggelig feiring med skravling, glitter og stas. Hipp hurra for Lindex og oss!


Kom gjerne innom og sjekk ut våre fantastiske jubileumspriser og moteriktige høstnyheter ♥


Palmesus 2014

Nå er jeg egentlig gørr-trøtt, men etter en skikkelig festival-helg synes jeg det er på sin plass med et lite bildedryss og en oppdatering her på bloggen. Fy søren så bra helg jeg har hatt på Palmesus 2014. Sjappa var helt utsolgt og hele 20 000 besøkte bystranda her i Kristiansand i helgen. Nå står jeg klar for å bestille VIP-pass til Palmesus 2015!

Palmesus i fjor var helt magisk, med knallbra artister og syden-vær. Vil tørre å kalle det for norges svar på Ibiza. I år hadde vi derimot ikke været helt med oss, men det var heldigvis varmt og mye bra artister. Mine favoritter? Steve Aoki, Jason Derulo, Fedde Le Grand, Icona Pop og Gabrielle. Alt i alt så synes jeg til tross for været at Palmesus var enda mer morro i år -om det overhode er mulig. Her er et lite bildedryss fra helga mi:


Takk for en fantastisk helg alle ♥


Bursdagshelg

Heihei!
Håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Det har uten tvil jeg, og jeg føler faktisk at jeg har hatt bursdag 4 dager på rad nå. Bursdagsfeiring med min kjære på torsdag, fødselsdag på fredag, i går feiret jeg mine 22 med den vakre buketten på bildet under og denne søndagen har jeg hatt familieselskap. Men nå er jeg faktisk litt lei av bursdag. Det tar virkelig på å hoste selskaper og jeg ser frem til en ny uke med mine vanlige rutiner, selv om jeg uten tvil har hatt en tipp topp helg.

Her er litt bilder fra gårsdagens feiring:


Vi blogges♥♥


Birthday party

God søndag til dere alle♥
I går var jeg i bursdag til verdens beste Heidi. Hun hadde stelt i stand et kjempefint bursdagsparty med rosa ballonger, tapas og fruktsalat med mangosaus. Det ble en knallbra feiring med dans, sang og prat før selskapet dro på byen. Selv er jeg på vannvogna for andre helg på rad fordi jeg ikke blir kvitt hosten som nå har plaget meg i 3 uker. Jeg har helt ubeskrivelig lyst til å bli frisk nå og en runde på byen er neppe beste medisin. Derfor tok jeg en tidlig kveld og er dermed straks klar for en liten treningsøkt denne søndagen. Litt deilig er det jo å være frisk og rask på en søndag formiddag og jeg hadde det kjempegøy som edru i går kveld.

Her er noen bilder fra gårsdagen:

Acceptable in the 80's

Håper dere har hatt en fin-fin helg alle sammen -det har jeg! I helgen har jeg, Maren og Marit besøkt Marte i Bø. Vi studerte Nordisk språk og litteratur sammen i fjor på UIA og har ikke møttes siden det, men selvsagt holdt kontakten. Etter et halvt år var alt som før. Skravla gikk i ett hele helgen akkurat som den pleide å gjøre i kantina på universitetet. Nå hadde vi om mulig enda mer å snakke om. For noen fantastiske venninner jeg har fått!

Når vi først var i Bø fikk vi med oss årets happening: 80-tallsparyet på kroa i Bø. Jeg tror ikke jeg har kledd meg ut siden jeg var russ og det var nesten selve utkledningen som var det morsomste. Vi kledde oss i sterke farger, sporty plagg og høye liv. Det var kjempemorro å ha muligheten til å bruke blå øyenskygge for en kveld og håret prøvde vi å få så høyt som mulig selv om vi ikke lyktes helt med billighårspray og uten kam.

Jeg har hatt en kjempehyggelig helg, takk for nå jenter♥
Helgas blogging får jeg ta igjen til uka :-)


Bildedryss: Julebord

I går var jeg på julebord med det som må være de fineste jentene i hele verden. Gud for en god gjeng, og ikke minst -for en kveld! Det er så alt for skjeldent vi får samlet jentegjengen, men i går var vi faktisk nesten alle. Vi var hjemme hos Heidi og Anne Cecilie i helt nytt, kjempefint hus. De hadde stelt i stand en kjempedeilig kalkunmiddag og dekket et nydelig bord mens vi andre var på jobb. Etter både et og to stykker saftig kalkun spilte vi party Alias og hadde pakkelek. Det er ingen tvil om at pakkeleken får fram det værste i folk, haha! Plutselig satt 11 overgriske jenter og reiv pakkene ut av hendene på hverandre. Kaostilstander!

Nå skal jeg stelle meg i full fart. Jeg skal nemlig hjelpe mine besteforeldre med julerengjøring før jeg skal på jobb klokken 2. Det er nemlig dem som hoster juleaften i år. Får jeg dette i havn fortjener jeg en klapp på skuldra eller to. Det er tross alt dagen derpå! Etter jobb i dag kommer jeg hjem til familien Bergsviks årlige pepperkakehuspynting. Gleder meg som en 8-åring, minst!

Her er et lite bildedryss fra kvelden:Blogges♥


Happy birthday!

God kveld!
I går var jeg med å feiret søte Kristine sin bursdag med en kjempestor jentegjeng. Litt i det største laget for verten sin leilighet kanskje, men vi hadde det kjempegøy! Etter alt for mye chips og et x antall jellyshots i går avsluttet jeg i dag kardiouka mi i dag med 1 time på mølla. Jeg løp 11,5 km og var i grunn veldig fornøyd ettersom det tross alt var dagen derpå. Denne uka har jeg løpt utrolig mye så nå ser jeg veldig frem til en uke med armer etter et opphold på grunn av betennelse. Fordi det er så utrolig mange som spør om hvordan jeg trener osv. skal jeg skive et innlegg med en oppsummering av treningen denne uka. I kveld eller i morgen!

Her er litt bilder fra lørdagskvelden:Håper dere har hatt en fin-fin helg ♥


Klasse party


Verdens verste blogger..

..kjerringa har ikke blogga på flere uker, ja vi vet. Hva har skjedd???
ikke vet vi..tror hun går på ski og nyter den lille bloggferien sin med familien. Så lenge det måtte vare. Heldigvis stiller vennindene opp her


LIVE FRA VORS !!  (uten bergsvik, selvfølgelig)Hva skulle hun gjort uten dere jenter?
Og HVA skedde med julekalenderen?!

Vi spør det samme?!?

Hva skjedde med bergsvik og bloggen?!


@Kick


Hallo vin!

I går hadde jeg en kjempegøy halloweenfeiring med de flotte jentene i Nordisk-klassen og en flaske hvitvin. Det er jammen lenge siden jeg hadde det SÅ gøy ute! Da jeg og Maren tuslet rundt på senteret i går ombestemte jeg meg angående hva jeg skulle kle meg ut som. Vi fant ut at jeg heller skulle være amerikansk fotballspiller og slik fikk jeg en unnskyldning til å shoppe litt i samme slengen. Lillesøster fikk bruke bunnykostymet, og jammen vant hun ikke kveldens beste antrekk for det. Creds til meg!

I dag skal forresten verdens beste lillesøster feires. Amanda fyller 16 år på tirsdag!
Happy birthday!


I går feiret vi Jeanett (HER) og Tonje!


Fine bursdagsbarn.


Charlotte hadde med seg denne tassen på party. Boss heter hunden hennes.
Flotte!


Birthday party

Ååå, hadde en kjempefin kveld i går med mange fine jenter. Vi var i bursdagfest til Cathrine som nå også har fyllt 20 år -Hurra for det! Anndrea hadde bakt noen helt nydelige muffins og det var kjempegod stemning. Fy søren det er lenge siden jeg har vært ute tror jeg, det er hvertfall ikke noe som skjer ofte i disse dager. Sykt mye gøyere enn jeg kunne huske og i går var det til og med byen en suksess. Det er skjeldent. Jeg pleier alltid gå hjem med en gang jeg kommer på byen fordi det er kjedelig, men i går var det masse folk og helt konge.


Anndrea sin bursdagsbakst.


Charlotte, Jeanett, jeg og Anndrea.


Edvard har også blogg HER) og selveste bursdagsbarnet Cathrine til høyre.


Fine jenter!
Jeanett har også blogg HER
Ehhhh sexy ladies... woppa gangnam style.
Haha...........


Fadderuke!

Da var det jammen meg fadderuke igjen!
Første skoledag i går var kjempegøy og ikke i nærheten av så superklein som første skoledag i fjor. Husker det var helt grusomt å gå der og ikke kjenne noen på en helt ny skole. Jeg og Maren gikk og satt ved siden av hverandre hele dagen uten å si hei husker jeg. Dødsvittig å tenke på nå! I går kveld hadde faddergruppen vår vors på Stiften før vi dro på konsert med Sirkus Eliassen på studentfestivalen. Det var veldig hyggelig å møte nye folk og det virker som jeg har kommet i en kjempefin klasse. I grunn så husker jeg veldig få navn, men det får jeg sikkert repetert når vi skal ut i kveld også. Gleder meg, men er ganske sliten allerede. Hehe.

Jeg har forressten saiko mange bilder fra i går. Kanskje aller flest av Sirkus Eliassen. Kanskje sånn hunde, hehe. Fikk (eller tok) plass helt foran i publikum med scenen. Men her er ett lite utvalg:
Vors på Stiften med Nordisk språk og litteratur gjengen!


Klare for konsert!
Sirkus Eliassen.


Kjente fjes på Harveys!
Gratis suppe til frokost i dag. Hurra!Flere som har fadderuke nå?

 


Hell i uhell

I går kveld var jeg faktisk litt sosial siden det tross alt var lørdag. Jeg var på grillvors hos Anndrea med kjentfolk og en del nye. Gøy å møte nye mennesker eller i det hele tatt se folk når du føler du har bodd på skolen den siste måneden. For min del ble det mer grilling enn vors fordi jeg skulle opp i dag for å lese til siste eksamen. Kunne likegodt gått ut for jeg var ikke hjemme før i 2 tiden uansett, ett par timer spiller jo liten rolle og jeg er skjeldent hangover.

Så må jeg fortelle om et aldri så lite uhell som skjedde i går på grillvors. Eller mer en krise vil jeg påstå. Jeg var i kjent stil svært ukritisk og la speilrefleksen fra meg på en stol der det også sto noen flasker. En av flaskene -den med hot n sweet (hurra. typisk den som er mest klissete) hadde ikke blitt lukket og på en eller annen måte veltet. Hot n sweet har altså rent ut over kamera som naturligvis overhode ikke virket da jeg fant det. Ble superstressa fordi det tar så evig lang tid å få det tilbake selv om jeg har idiotforsikring. Tok det fra hverandre, tørket det og surret hver del inn i tøkerull. På natten fikk det ligge i trekken mellom soveromsvinduene og vips -i dag virket det. Alle knappene er dog veldig seige, det er vanskelig å slå av kamera og det lukter ikke særlig digg, men jeg er veldig lite keen på å sende det til reperasjon med mindre jeg kjøper et brukt et først som jeg kan ha i mellomtiden. Må tenke litt på det og se om jeg klarer meg med et svært seigt kamera. Typisk min flaks at det virker da -akkurat som mobilen min som falt i do og var fyllt med vann. Et par dager i ovnen og ved peisen var alt som skulle til for å få den til å virke!


Damn all these beautiful girls!


Beer pong.


En treffsikker Anndrea som skårer.

Har noen erfarning med klissete veske kombinert med speilreflekskamere? Tips anyone?

 

- Kristina <3


Bursdagsfeiring!

I helga har jeg hatt bursdagfest på lørdag og det har derfor blitt lite bloggpri. Bursdagen ble kjempevellykked! Jeg tror det må ha vært litt flaks med i bildet for så veldig godt planlagt var det ikke. Vi vorset først en stor gjeng hos Charlotte bestis. Kjempefint hus og mange bra folk! Klokken 9 dro vi til lokalet jeg hadde fått låne på utestedet der jeg jobber. Der hadde tante Lise, lillesøster Amanda og Mor stått for muffins, pavlova, prinsessekake, nøttebunn og brownies. Maren hadde laget jordbærgele og jeg, i samarbeid med Maren og Marit hadde stått for tapas på pappas regning. Mamma bidro med chips og sneks. Nesten all kake forsvant og det samme gjaldt tapasen. Klokken 12 forlot jeg faktisk min egen bursdag og dro på 20-års sted for første gang. Hadde en kjempegøy kveld! I dag har jeg og Maren vasket og ryddet opp hele lokalet som virkelig ikke så ut!! (Spesielt ikke jentedoen).


Haha, drikkebongene!


Maren og jeg i ryddeaksjon.

Tusen takk for gaver og alle som ville komme!
Ekstra tusen takk for all hjelp!
Sitter med litt gjenglemte greier hvis noen magler noe.

 

- Kristina <3


Earth hour på bursdagvors

På lørdag var jentene samlet hos Andrea på kjempehyggelig bursdagvors. Da meg og Malene tok bussen reagerte vi på at vi ikke kunne se noen gatelys. Det var seriøst bekmørkt langs veien og vi vurderte om faktisk ikke Håne hadde lys langs veien. Mysteriet ble løst da vi kom fram og alle elektriske lys var slukket også i Andrea sin leilighet. Det var earth hour og både kommunen og bursdagsbarnet tok markeringen på alvor.

Det var kjempekoselig å vorse med levende lys og stemningen var helt på topp da vi etterhvert sang bursdagsang, danset og verten mixet mojito. Serveringen var det heller ikke noe å si på. Gryterett, mislykka sjokoladekake, vellykka sjokoladekake, fruktsalat, mangosaus og masse snacks sto på bordet. Vanskelig å stå i mot så mye godt. Desverre hadde jeg glemt studentbevis og ettersom jeg skulle på jobb halv 10 på søndag gikk jeg ikke på byen, men hadde jo allerede hatt det kjempegøy så det var ikke en veldig stor nedtur.


Earth hour.


Fått kake! weee


Annika og bursdagsbarnet Andrea.


Malene!


Heidi, jeg og Victoria.


Åååå fina!


Synger bursdagssang av full hals.


...og så en svingom!
Haha!


Haha!


En nøtt.

Slukket dere lysene under earth hour på lørdag?

 

- Kristina <3


Heidi 20 år

På lørdag ble bestevenninne Heidi sin bursdag feiret endelig. Bursdagsfeiringen ble litt på etterskudd, men det ble en virkelig kjempegøy kveld likevel. Vi var hjemme hos bursdagbarnet hvor vi fikk servert masse digg. Moren hadde laget kake og vi fikk oppkuttet frukt med hjemmelaget mangosaus til. Vi vorset før vi senere gikk på byen en bitteliten tur. Det ble ganske sent så vi fikk ikke mer enn en liten time på byen, men gøy var det!


Dette ble vi møtt med da vi kom på kjøkkenet, NAM!
Haha, Amanda. Kul!


AAAAW bursdagsbarnet!!


Mislykka sjokoladekake.


Pakker opp gaven fra meg!!


Fine!
Trygt!


Litt lek og morro.


Så fikk vi guttebesøk.


Og sang kaptein sabeltanns bursdagssang av full hals i sofaen.


Malene, meg og Heidi.


Litt dansing ble det også.
Fina!


Siste svingom' før vi dro til byen.


- Kristina <3


Helgen

Denne helga har i grunn vært kjempestress og jeg ser frem til en litt rolig uke nå.
På fredag var jeg, Marit og Maren plutselig kjempespontane og fant ut at vi skulle gå ut. Vi vorset hos Marit med Alias og vin før vi gkk på Ladies night i byen. Der varte vi ikke særlig lenge, så en veldig sen kveld ble det ikke. Vi tok oss en bitteliten matbit på Mc.Donalds før vi ble hentet og kjørt hjem.

Det var like greit at det ble en tidlig kveld for jeg skulle på jobb 12 dagen etter og hadde noen ærender før den tid. Etter jobb kl 5 dro jeg rett gullbryllup for mor og far og etter gullbryllupet klokken 10 dro jeg på jobb på utestedet der jeg jobber.Klokken ti neste morgen gikk jeg en tur på jobb igjen og ble til kvelden.

Slitsome helg! Her er bilder fra fredag:Hvordan har deres helg vært? Like stress?

 

- Kristina <3


Nyttårsaften

Hei dere!
Jeg har ikke fortalt dere om min nyttårsaften så derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut litt bilder fra kvelden. Jeg hadde en kjempegøy kveld! Først spiste meg og charlotte hjemme hos meg med familien og deretter dro vi til Cathrine. Der var alle jentene og vi vorset og hadde det kjempe gøy. Senere dro vi på fest til Tobias og Mathilde hvor det var masse folk, raketter og moro. God start på nytt år!
Nyttårsmiddag hjemme.


Det snødde faktisk på ettermiddagen...
Brukte 2,5 timer på badet. Den ene timen brukte jeg til å prøve å sette på løsvipper. Det ble bare tull så jeg gikk uten.


Fiine gjengen!


Love them!


Fine!


Meg og sjefen sjøl!
Til å spise opp!!


Tok litt av med glittersprayen.
Kremen!
Mye å rydde dagen etterpå.


Martin med moppen.
Litt lei bare...


Stjerneskuddrester.Hadde du en fin kveld?

 

- Kristina <3


Hurra for Caroline!

I går klarte jeg å "miste" mobilen min to ganger. Det vil si rote den bort og glemme den på vors. Det blir mye stress av slikt, men den er tilbake i god beghold nå heldigvis. Blir helt stressa av å ikke kunne få tak i folk eller kommunisere. Takk gud for min kjære Samsung. Alt dette styre førte til at det ikke ble noe julebordvors på meg, men jeg hadde en super kveld, og ikke minst fridag fra lesing likevel.

I går var jeg i bursdag til Caroline med masse flotte jenter og gutter. Vi vorset først en gjeng hos Malene hvor vi fikk pizzaboller som mammaen til Carro hadde laget. Namm... Jeg tror de fleste, inkludert meg selv, kom ganske i form i løpet av kvelden og vi hadde det kjempegøy før noen av oss dro til byen og gikk på Leopold. Syykt lenge siden jeg hadde vært der så gledet meg skikkelig. Selv om dette er byens harrysted nr. 1 koste vi oss masse der også.

Carro har bursdag i dag, så GRATTIS MED DAGEN SNUPPA!


Fiine Caroline! Gratulerer så mye!!


Haha, så vittig!


Wee, snuppaa!!


Våkn opp!


Annika, Annette og Carro!
Bursdagbarnet får bursdagsangen.


Synger!!


Morgan, Malene og Daniel.


10hi!
Kooos !


Meg og Malene.


Heeeey macarena!!!

Hadde du en gøy lørdag?

 

- Kristina <3


Bursdagvors for Marit

Bursdagvorset til Marit i bilder:


Meg og Hannah i Martis flotte leilighet.


Maren og jeg!


Happy birthdaygirl!


Danse litt...


Sittedanse.
Bursdagsklem!


To stykk 90-talls DJ'er. Hørte ikke på Loca People en eneste gang denne kvelden. Sensasjonelt.Har hatt en superduper helg. Eksamenslesing next!

 

- Kristina <3


Skole og fest mix

Heeei dere! I dag har jeg ovært kjempeflink til å øve til ekamen i kristendommens historie som jeg skal ha på torsdag. Jeg var på skolen fra 10 til 6 og etterpå skulle jeg egentlig bare chille med Maren, men så fikk vi den gode ideen at vi skulle chille med film! Ideen var god fordi filmvalget var kjempesmart. Vi så nemlig film om Martin Luther som er pensum til eksamen. Ikke kanskje den aller mest spennende filmen og kan ikke helt måle seg med "en hushjelp til besvær" som jeg så i går, men absolutt bedre enn å lese om reformatoren.

Til filmtittingen hadde vi kjøpt inn krabber, loff, majones og sitron. Både fylte krabbeskall og krabbe på boks, men det holdt mer enn nok med krabbeskallene fra ferskvaredisken på Maxi egentlig. Det var Marens første krabbesmaking og jeg tror det falt i smak. I morgen tidlig (klokken 8!!) må vi se filmen igjen før vi går på skolen for å lese. Sverger at jeg skal sitte der helt til klokken 9, det blir jeg nødt til for filmen avslørte at jeg ikke kan en tiendel av det jeg trodde jeg kunne...

Kjører på med bilder fra helga/bursdag til >Jeanett Olsen<:


Merete og Charlotte.


Meg og snuppis!


Fine!!


Ikke altid greit å få en rompe i fjeset...


M&M!
Bursdagbarnet!
Meg og Diva! 

- Kristina <3


Bare vors

I går var det vors hos søstrene Røstad, det var superkoselig! Fikk servert kokosboller, muffins og sorbetdrinker pg alle ble i riktig god form vil jeg tørre å påstå. Vi hadde det kjempegøy, men da jeg kom til byen hadde jeg glemt leg så da var det straka vegen heim. Haha, så typisk meg. Men hadde en kjempekoselig kveld likevel. Skjeldent jeg er skikkelig gira på en fest, men i går var jeg helt DER selv om været ikke akkurat gjorde en tur på byen fristende.


Anne Cecilie og Heidi. Fine!


Åsne, Isabel og Tonje.


Fått supergod muffins!
Og sorbetdrink.


Haha, sykeste bildet noen sinne!


Love you!

 

- Kristina <3


Weekend is over

Har hatt en fin langhelg. Ukedagene kan ikke måle seg. Jeg må begynne å lese på pensum. Det er helt nødvendig, har ikke begynt...


Charlotte meg og Jeanett på innflyttningsfest til Jeanett som dere kan lese bloggen til HER.

Har dere hatt en fin helg?

 

- Kristina <3


Nelly High Heels Party @ Havana

Lørdager er ikke ment for blogging så jeg har litt å ta igjen i dag. Skulle egentlig lese pensum i dag, men jeg vil heller se en film og spise gotteri i hyggelig selskap.

På Fredag var jeg som sagt vertinne på Nelly High Heels Party på Havana. De 99 først jentene fikk med seg et valgfritt par sko og de 150 første fikk goodiebag. Jeg tror omtrent alle jentene fikk sko faktisk, inklidert meg selv. Hvilke skal jeg avsløre når de kommer i posten. Her er litt bilder!


De svenske guttene som arrangerte festen.


Pakkingen i full gang!


Vertinnene, pluss Lena som kom senere.


Shoes!


Pause på Hos Naboen.
Festen begynner!


Alle vertinnene. Belinda og Lena har forressten også blogg. Belindas: www.belindajakobsen.com, Lenas: www.elenita.freshnet.se


Jentene velger ut sko.
Og bestiller dem hjem i posten.
Designerkonkurransse, med gavekort på 1000 kr i premie!


Dommerpanelet, hehe.

Har du vært på Nelly high heels summer tour 11?

 

- Kristina <3


Nelly High Heels Party til fredag!

Til fredag (2. september) kommer endelig Nelly High Heels Party til Kristiansand. Eventen finner sted på Havana Etc og begynner klokken 22:00. Jeg skal være vertinne og håper på å se så mange shoe-lovers som mulig. De første 99 jentene får velge seg ett par sko og de 150 første får goodiebag med masse eksklusive produkter. Dessuten blir det drinker og party! Dette blir gøy dere! (Aldersgrense er 20 år)

Vil du vite mer? Gå til www.nellyhighheels.com

Sees vi på Nelly High Heels Party til fredag?

 

- Kristina <3


Siste dag i fadderuka

I går var siste dag i fadderuka og jeg har hatt det kjempegøy. Mye takket være fadder Sigrid, Julie og Janne. Men i går hadde jeg vors hos meg igjen med religionsstudiet og jussstudiet. Greit å bli kjent med folk på tvers av studiene også synes jeg.


Meg, Victoria og Tine. Tine har er utrolig flink til å sminke. Sminkebloggen hennes: www.themakeupartist.blogg.no


Fadder Sigrid setter i gang drikkelek.


Kult!
Meg og Silje på pir6.

 

- Kristina <3


Fadderuka går mot slutten

Heei dere! Dårlig blogging denne uka fordi det skjer så mye gøy. Jeg har vært ute hver dag denne uka utenom onsdag. Det er fadderuke på UIA, men den nærmer seg slutten. Skal runde av en dritbra uke i dag og være en bedre blogger fra i morgen! Her er bilder:

Vors hos meg før trafikklysparty på Østsia:Richard med bakt potet. Han har blogg: www.gossipboy.noI forgårs var vi på Quiz før vi dro til byen:


 

- Kristina <3


Fadderuke på UIA

Jeg har som sagt begynt på ny skole, universitetet i agder. Jeg går årsstudium i religion og etikk og gruet meg litt den første dagen. Jeg var kanskje mest spent på hvilke mennesker jeg skulle gå i klasse med, men det er jo også skummelt når man kommer alene uten å kjenne noen fra før...

Denne uka har vi fadderuke som er en slags bli-kjent uke. Da blir vi delt inn i faddergrupper og går på vors sammen før vi går på konserter og senere på byen. Det er hvertfall det jeg har gjort de to siste dagene. Jeg kjente ingen i klassen, men de som jeg har blitt kjent med er kjempehyggelige så jeg ser frem til ett brå år på religion og etikk-studiet. Hurra!

Det er fadderuka som er grunnen til lite blogging de siste dagene, men i dag er det hviledag og jeg har god tid. Sorry bloggen!

 

- Kristina <3


Torsdag = ut

Torsdag har blitt den offesielle byendagen føler jeg. Like før den tar knekken på Lørdag liksom. Men nei, har tenkt meg ut på lørdag også en siste dag før det skal festes i Rhodos. Men fredag derimot, i dag, skal jeg ikke ut. Tror det blir atter en filmkveld etter at jeg har stått i kiosk på Sør Arena. En jobb jeg ikke har vært på på lenge. Synes det er ganske gøy da, så får jeg med med start-molde og greier... Ikke galt!

Her er bilder fra i går:

Så fiin på vin!


Selskap av Annika som foretrekker blått godteri akkurat som meg!


DJ Rudi og linselus på Glis.
Meg og Heidi.


Ismail og Borjan.

 

- Kristina <3


Super helg!

Denne helgen har jeg som dere kanskje har merket tatt meg en liten smule bloggfri. Det har næmlig vært palmesus festivalen her i Kristiansand i helgen og jeg var der selvfølgelig både fredag og lørdag. Selv om det regnet i bøtter og spann på lørdagen var det kjempegøy. Nå er jeg likevel ganske sliten etter å ha vært ute i 3 dagerpå rad. Her er helgen min i bilder:

Fredag:

Jeanett fina. Bloggen hennes finner dere HER.


Meg og Heidi.
Haha, Lise!

Lørdag:

Vors hos Charlotte!


Fine jenter!


Kom ikke inn på festivalen fordi jeg hadde speilrefleks. Matte derfor gå helt til besteforeldrene mine for å legge det fra meg. I dag har omtrent hver fjerde person speilrefleks, man må jo si i fra i det minste!


Heidi, meg og Torstein på Erik og Kris.


Søndag:

I byen med Charlotte etter å ha tatt sol.
Speider etter godteri.


Fikk is!


Vi så 3 av 4. Droppa boksefilmen!


Filmdag med Charli og Benni. Ødla sikkert en romantisk søndag der jeg lå å sov under tomme tønner.


Skjønne!


Forever alone!


Manglet bare pizza, men det ordnet vi!

 

- Kristina <3


Regn på torvet

I dag har jeg vært ute på byen og på vors hos Anndrea. Begge deler var veldig koselig, men høydepunktet var uten tvil da vi danset på/med (vet ikke) Wii (eller hva det heter) hos Anndrea! Gøyeste jeg har vært med på tror jeg. Ble veldig varm også så helt sikkert grei trening. Men vi skulle jo bare vorse da og helst ikke bli svette. Derfor ble det bare to danser på hver før vi dro til byen uten lommebok og mobil som lå igjen hos Anndrea. Billig på byen? Jah! Pleier ikke snylte, men er man uten lommebok så er man uten lommebok. Ordner seg for snille piker!


Haha, gale!


Kjøpte steps i dag på jobbfor første gang. Ikke dumt!


Plukket kirsebær når hun var ute å røykte. SYKT gode!


Danser litt med/på Wii (eller hva det heter).


Skjønne!


Wad up niggah?


Snyltingen begynner...


Skikkelig fornøyde med dette bildet selv så måtte jo ut!


Ho finner dem på Mækken.


Snylter burger!


...ooog kebab.


Og kyss hjem!

Nå gruer jeg meg til jobb kl 9 i morgen og så rett på palmesus festivalen. Ikke rett kanskje...

 

- Kristina <3


Lørdag

I går var jeg hos Heidi på vors før vi gikk på byen. Hadde det kjempemoro, men i natt har jeg bare sovet 2,5 time så formen har sett sine bedre dager. Ble næmlig lurt med på en båttur til morgenen i dag. Den tok 5,5 timer...


Kjekkasser!


Heidi, meg og Ismail.


Så fine! Annette og Caroline.
Søøøteste!


Torstein og meg.
Haha! 

- Kristina <3


Sommer på torvet

I går var jeg på sommer på torvet for første gang i år. Det er også første gang det faktisk har vært SOMMER på torvet. Møtte kjempemange fete folk og det var alle tiders stemning! Meg, Helena og Heidi vorset litt hos meg rett før vi gikk. Selv om det var i full fart. ble vi i kjempeform.


SKÅL!


Sååå fin!
Trøbbel på do?


Weeee!


Helena og dj re-no.
Very nice!Har du vært på sommer på torvet i Kristiansand i år?

 

- Kristina <3


Tirsdag på byen

I kveld har jeg vært ute med noen flotte piker. Hadde egentlig ikke så veldig lyst, men kvelden ble ganske grei på tross av min dårlige innstilling. Først skulle jeg møte jentene på vors bare to bussstopp fra der jeg bor. Første bussen rakk jeg ikke, andre bussen rakk jeg ikke, men tredje kom jeg meg på. God start kan man si. Kom en time senere på vors enn jeg hadde planer om, dvs klokken 11. Heldigvis dro vi ikke til byen før kl halv 1.

Har ikke så mange bilder fra i kveld, men vet Stine har en del så det kommer kanskje flere etter hvert. 

- Kristina <3


Klassefest med 3STG

I går var jeg på klassefest med superkule 3STG. Vi hadde det utrolig gøy på holmen der Turi bor. Kjempeflott sted og god stemning. Men jeg er glad jeg ikke skal ut i dag for å si det sånn. Skal på hyttetur med Lise og Charlotte. Sier bare Lars Monsen ganger tre! Klar med sydvest og redningsvest.
Har dere hatt klassefest som avsluttning på skoleåret?- Kristina <3


Navy-party

I går var jeg på navy-party som Veronica og Kersti arrangerte. Det var veldig koselig. Det var en blanding av utrolig mange forskjellige folk og vi fikk servert både drikke, reker og dessert. Tror jeg kunne spist i en evighet! Hadde ikke noe navy i klesskapet mitt, men fant fram en blå og hvitstripete t-skjortemed jeans. Følte meg egentlig litt party-pooper i mitt ikke veldig navy antrekk, men det virket som det var flere som hadde slitt litt med å følge temaet.

 

- Kristina <3


Grillvors

I går var vi hos Charlotte og grillet før noen av oss gikk på byen. Elsker faktisk grillmat. Tror det er noe av det beste jeg vet faktisk. I går spiste jeg baconpølser uten pølsebrød fordi pappa hadde glemt å kjøpe. Mange av dere har spurt hva jeg drikker når jeg er ute og om jeg har noen gode blandinger å anbefale. Det har jeg ikke hatt før nå: Tiktak og Schweppes med tropisk smak var ganske godt!


Sondre og Benjamin.


Jeanette, Charlotte og Lise.


God blanding!
Mmmm....


Mobilen min hvis noen lurte.
Meg og Lisemor.


Danseløvan!


Kjekkasser i sofaen.
Det er de som er høye... Jeg er normal.


Venter på taxi.

Har du noen gode blandinger å anbefale?

 

- Kristina <3


Åse Lill 19 år!

I går var jeg i bursdag til Åse Lill. GRATULERER MED DAGEN! Det var kjempekoselig og jeg fikk skikkelig sommerstemning av reker og sol på verandaen. Senere dro vi på byen men det var ikke like gøy. Jeg vet ikke hvorfor, men tror jeg er litt lei av å gå ut faktisk. Derfor kjørte meg og Helena på en liten roadtrip. På veien fant vi to gutter fra Stavanger i et blomsterbed, haha!


Thomas sin gave til Åse var ett dikt! Skjønn!
Haha, DAT ass x2!


Bursdagskvinnen til høyre!


Favorittsangen til Thomas. Tror vi hørte den ca 10 ganger...


Dansen!
Benjamin og Sondre!


Måtte trøste Charlotte litt...
Kvinnfolk på bussen!


Helena med guttene vi fant i blomsterbedet... Hehe!

 

- Kristina <3


Låverave 2!

I går var kjempegøy akkurat som låverave i fjord. Meg og Charlotte kom litt sent i gang og vorset bare hos meg. Gikk med mye hvitt for det ser så bra ut i rave-lyset. Hadde blandt annet min råharrye, hvite, nike, grilldressjakke. Jeg, Charlotte og Benniroyns som hos Charlotte og i dag morges gikk meg og Benniroyns tilbake til låven for å hjelpe å rydde litt da Charlotte gikk på jobb. Akkurat som i fjord var det mye å rydde og vaske, men da vi var ferdige var det nesten slikket. Her er bilder:
Du er så rå(harry)!


Haha, gud. Kjører hvitt og blått.
Freshe med selvutløser!


Digg!


Steingale.
Leopard i farta!


Arya....


Hehe, lots of love. Ne ne ne!Dagen derpå.
Handyman, Benniroyns!


???


Gleden av å vaske doen...

- Kristina <3


Låverave!

I kveld skal jeg på låverave-party-bursdag til Mathilde og Tobias på låven deres! Håper det blir like rått som i fjord. Det vil jeg tro ettersom det er snakk om rundt 120 gjester, DJ, lys, mojito, ravesticks og mye mer! Først skal jeg bare på vors i charlys crib. Hadebraa!Gleder meg!

 

- Kristina <3


Girls night out

Jentevors i går var supergøy og Kine sitt hus var superfint. Alt var mur liksom. Hadde visst vært i Hjemmet en gang i følge Charlotte. Rått uansett. Det var Kine, Lise, Charlotte, meg og til dels Tonje. Da vi kom til byen var ikke formen helt der den hadde vært fordi det er veldig langt fra Søgne til byen. Men hadde det jo gøy da. Savner russebuksa enormt! Det var liksom lov å se ut som dritt og det er mye lettere med raving og shuffling på converse enn høye sko.


Kine B oh yeah. King of the castle.


Gala.


Charlotte, meg og Lise.


Haha, litt massasje.


Lise med kløstaven.
Knusekoos!
Sjekk isfjellet jeg har i glasset.


Lise og Tonje.


En schampi?


Søte!


Kine begynte å yppe, hehe. Mye å gjøre...


Så gikk strømmen...

- Kristina <3


Hos Kine B oh yeah

Det bleee ut! Jippiiiii! Nå er jeg på vors hos Kine B oh yeah. Hehe. Vi vorser (på vors) før vi skal ta bussen til byen og shuffle litt på Gossip Room og sånn. Også har vi oppdaget web kamera funksjonen på Facebook. Fikk nemlig ikke vanelig web kamera til å funke på denne dataen. Den har Windows 97 eller noe. Lol! Haha. Her er noen bilder fra akkurat nå nettopp. Gruer meg til å opp halv 8 i morgen for å øve på matteeksamen.

 

- Kristina <3


Sammendrag av russetiden:

Halloween kro:
Nissekro:

Afterski kropå Hovden:

Piratkro:

Pornokro:

Vrengekro:

Sørlandstreffet:

Landstreffet i Stavanger:

Tryvann i Oslo:


Er det slutt? Nei! Hører rykter om en avvregningskro...
AWSOME!

 

- Kristina <3


Siste kapittel av russetiden

Heei folkens! Nå er russetiden over og jeg har helt seriøst hatt måneden i mitt liv. Det er skikkelig trist at russetiden er over, men jeg vil tro både helsa, kroppen og levra mi er takknemlige for å bytte ut litt party med intens eksamenspugging.

Jeg har ikke blogget de siste dagene fordi det har vært fullt kjør fra morgen til kveld, men i går burde jeg vel skrevet et gratulerer med dagen innlegg til dere. Det glemte jeg helt, men bedre sent enn aldri: GRATULERER MED DAGEN på etterskudd kjære lesere!

Helgen som var tilbringte jeg på Tryvann med et knippe konge jenter. Det var helt rått, og selv om det regnet både katter og hunder på lørdagen gjorde det ingenting da avicii begynte å spille. Det var rett og slett fantastisk!

Her er Bilder fra de 4 siste dagene:
Vi tapte eggekrig for å si det mildt. 7 biler mot 1...


På vei til Tryvann.


Bit av Flo Ridas T-skjorte. Helena sin.
På busstaket med Jose.
Helena som pynta en stakkars.


Meg litt og Helena.


Hustla en bussjakke. Colgatesmilet på plass!


Meg og Catharina.


Vorsing i Patron Tequila. Meg og Helena.


Stian, Magnar og Jose.


På tur!


Med Charlotte og Anne på slep...


Magnar og Lena.


Vors på taket.
Haha, gale jenter!


Nytt vors med ny buss!


Meg og Catharina måtte ha hotell og fikk barneseng???


Hjem igjen!
Vlora, Anndrea og Nadia (elsker fargen!).


Snupper!
Fornøyde -har fått russekort!
Bruna aka >JEANETT<.


Søte Sandra.
Haha, fikk besøk på vors!


Gal.


Thereeesa!!

Har du hatt en fin 17.mai/russefeiring?

 

- Kristina <3


Gjesteinnlegg!

Hei! Kristina er veldig lei seg for at hun ikke har kunnet blogget siden fredag ... Men hun har faktisk hatt en helt RÅ helg! Og som dere vet så er hun russ.. det er faktisk 17 mai vet dere! og det var 16 mai i går, og til dere som ikke vet det, Kristina hadde en fin fin kveld. Og 17 mai har vært gøy for henne, hun har dusjet i vann fra drittunger, selv om hun faktisk var heldig i fohold til meg som BLE DYNKET i COLA!! Seriøst, ungene blir bare tøffere og tøffere..

HILSEN JEANETT OLSEN (OG DET ER EN LINK)

Kos dere videre og gratulerer med daaagen!!


Ut-helg!

I går var jeg ute sammen med god venner. Vi vorset først midt på landet hos Benjamin. Location var nærmere bestemt rommet hans, men der var det ikke mangel på plass. Skulle ønske jeg hadde plass til stor peis to sofaer eller i det minste en TV på rommet mitt, men det er ikke nubbesjans. Alt for mye klær. Etterpå dro vi til byen hvor det var masse folk og liv på Spot.

I dag har jeg lest alle og en hver av deres kjempefine kommentarer. Dere er så utrolig flotte og jeg setter virkelig pris på alt dere sier! Skulle gjerne ha svart dere alle sammen, men det blir litt felles desverre. Hvis ikke måtte jeg ha hatt en evighet til overs og det er det rett og slett litt mangel på for tiden. Hehe! Men dere er skjønne og virker utrolig rettferdige, skal sende henne ett par strømper i posten i løpet av neste uke!

I all kommentarlesingen trengte jeg en liten pause og Helena og meg tok en roadtrip til senteret i skikkelig sommerklær. To gamle damer på ULTRA holdt på å dø da de så oss i shorts, men det var virkelig ikke kaldt. Jeg vet ikke helt hva vi gjorde på senteret, men jeg fikk hvertfall handlet inn sommersby til i kveld. Jeg skal nemlig ut i dag også etter jeg har vorset med kvinnfolka i PATRON TEQUILA. Blir stas! Var å så på bilen i dag, den var RÅ!

De blir sikkert kjempeglade hvis dere gidder å like russebilen deres HER.


Alex, Benjamin, Heidi og Thomas.


Meg og Heidi


Meg og Benny.


Tok forresten en kort, sort blazer over jumpsuiten. Like?


Tror det er inn å gå med lyseblå skjorte!


Jentegjengen! Meg, Charlotte, Anne, Heidi og Maria.
Søt? Besøk bloggen hans HER. (NB! Åse som skriver. Bare tull)

Skal du ut i dag?

 

- Kristina <3


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits