Keep warm


Perfect cape from Pieces kr 199 HER (ad.link)


Velkommen våren!


Topp HER, Ray Ban solbriller HER, Crop genser HER, Skjørt HER, Kjole HER, Snekkerbukse HER, Veske HER, Sandaler HER

Annonselenker


Valentine cravings


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER

Annonselenker


Julegavetips

Hallo dere♥

Håper dere har hatt en knallfin helg og en bra første søndag i advent alle sammen, det har hvertfall jeg! Den har vel i bunn og grunn vært litt for bra, med tanke på at jeg burde ha gjort en hel del eksamenslesing som har blitt utsatt. Men nå er jeg i hvertfall gått uthvilt og klar for en hektisk og kjip uke fra og med i morgen.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en så bedagelig morgen som denne søndags morgenen. Jeg og simen stod ikke opp før i halv to tiden og da vi omsider kom oss opp og fikk laget noe frokost duppet begge to av i sofaen frem til klokken ble halv fire. Det kan skyldes at det ble en noe sen kveld hos Jonas og Charlotte i går. Herlighet for et måltid vi fikk servert! Det må være noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Helt perfekt biff, hjemmelaget bernaisesaus, soppstuing, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Et skikkelig festmåltid!

Her er forresten noen julegave-godbiter jeg vil foreslå til kjæresten. Jeg vet ikke med dere men jeg elsker både å få og gi myke pakker! Simen får noe mykt pluss en klokke fra Daniel Wellington han har fått velge ut selv i år. Selv elsker jeg DW-klokkene, og jeg synes de er om mulig ENDA finere på mannfolk. Dessuten er det jo knallgøy å kjøpe noe man vet vil bli brukt. Mye mulig den perfekte julegave!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, 13.HER, 14.HER

 

Skal du også kjøpe klokke fra Daniel Wellington klokke i julegave til noen? Bruk rabattkoden "holidaykristinabe" og få 15% rabatt på alle DW-produkter HER! HUSK: fri frakt i hele verden!

Annonse/ad.links


Julegavetips

Jeg har fått spørsmål om jeg kan lage kollager med gode gaveideer her på bloggen frem mot jul. Det kan jeg selvsagt gjøre, og i dag har jeg startet med gaveforslag til en sporty venninne, søster, mamma, eller kjæreste. Gavefavorittene har jeg funnet hos Trendsales, Ellos og Nelly. Håper dere blir inspirert og kanskje får noen gode ideer. Her er det hvertfall mye jeg kunne tenkt meg!!


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, 13.HER, 14.HER, 15.HER

Så dere noe dere kunne tenkt dere selv?

Ad.links


Want it all!

Er det flere enn jeg som craver plaggene til Adidas Originals? Jeg digger stilen: sporty, komtortabel og litt retro. Dødskul kombinasjon synes jeg! Ellos har stort utvalg i Adidas Originals som dere kan kikke på HER. Jeg har laget en liten kollage av mine favoritter. Sekken er kanskje den jeg har mest lyst på. Jeg så ei jente med den på skolen her om dagen og kom ikke over hvor kult det var. Det er jo ganske dritt å drasse på en tung veske full av skolebøker, men kule ryggsekker vokser ikke akkurat på trær.


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Ad.links


Maxi Cardigan


Maxi-cardganen er like heit i år som i fjor. Jeg har lagt min elsk på denne fra NLY Trend. Kjøp den HER (alle farger) for kr 299!

Ad.link


Høstfavoritter

Det er ingen tvil om at sommeren er på hell, og jeg vil faktisk påstå at høsten har ankommet Kristiansand. Jeg gleder meg allerede en hel del til sommeren 2015, men innerst inne så er jeg takknemlig for at vi har 4 årstider her i norge. Vi er heldige som får litt av alt og man setter jo så enormt pris på soommermånedene etter en lang vinter. La oss ønske høsten velkommen og gjøre det beste ut av den!

Garderoben må gjøres klar for en ny årstid og jeg er allerede i gang. Jeg har foreløpig kjøpt meg et stort deilig skjerf og en ny høst-kåpe. I tillegg planlegger jeg å kjøpe meg noen lave boots som rekker til over kneet. Hadde så lyst på slike i fjor, men fant ingen jeg likte så da ble det aldri noe. Nå kom jeg over bootsene på bildet under fra Nelly som jeg er helt nødt til å bestille når neste lønning kommer. Driiitfine♥

 

Parkas HER, Skjerf HER, Boots HER, Slip-ins HER, Jeans HER, Veske HER

Ad.links


Reebok sko-favoritter

Er det et varemerke jeg har fått skikkelig øynene opp for i det siste så er det Reebok. Jeg tror faktisk jeg kan si at det er mitt favorittmerke i disse dager. Det er i hvertfall Reebok jeg kikker mest etter mens jeg er her i USA. Jeg har allerede vært i en Reebok outlet hvor jeg fikk svidd av litt penger på meg selv og så fant jeg mye fint til kjæresten. Men jeg håper vi kommer over en original Reebok-butikk også da det ikke var så mye nyheter, eller plagg fra crossfitkolleksjonen i outleten.

Under er noen av mine Reebok sko-favoritter fra Ellos. De tre parene til venstre har jeg allerede kjøpt meg, men jeg er på utkikk etter enda et par crossfitsko. Kanskje det er noen av disse som faller i smak hos dere?


Running HER, classic HER, crossfit rød HER, crossfit sort HER og crossfit blå HER

Ad.links


Fargerike favoritter

I det siste har jeg kikket litt etter nye tights og gud så mye fint og fargerikt jeg har funnet. Nettbutikkene tar inn så mye fresht nå til vår og sommer og litt nytt i treningsgarderoben gir meg skikkelig motivasjonsboost og lyst til å trene. Her er seks fargerike favoritter akkurat nå:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Ad.links


Colorful capri


Nike pro capri HER

Ad.links


17. mai inspirasjon

Det nærmer seg nasjonaldagen og det kan være lurt å være tidlig ute med årets antrekk. Selv har jeg bunad, men jeg husker stresset med å finne den perfekte 17. mai kjolen fra tiden før jeg fikk den. Det var alltid full panikk i siste liten så derfor tenkte jeg at jeg skulle minne dere på det med en liten inspirasjons-kollage. Kanskje finner noen drømmeantrekket? Ikke mist så er det de fineste kjolene som blir utsolgt først så her er det er ingen tid å miste.

 

Kjole HER, lipgloss HER, jeansjakke HER og sko HER
Kjole HER, briller HER, sko HER og leppestift HER

 
Neglelakk HER, sandaler HER, kjole HER, armbånd HER og veske HER
Veske HER, sko HER og kjole HER


Ad.links


On top of my wishlist

Jeg har hatt lyst på en Michael Kors veske en stund nå og tenkt mest på å skaffe meg en av de enkleste og minimalistiske modellene. Jeg synes mange Michael Kors vesker er litt for mye av det gode med lenker og annet bling og dill, men de to modellene på bildet under synes jeg derimot er rålekre, tidløse og enkle. Jeg vil kjøpe svart fordi jeg elsker svart og svart går til alt. I tillegg er det favorittfargen min nest etter rosa og lilla, men rosa og lilla veske er selvsagt uaktuelt, hehe.

Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe meg veske når jeg skal til USA om litt under to måneder, men nå har Nelly nettopp fått inn begge modellene jeg har så lyst på HER. Derfor ble jeg ble veldig usikker på om jeg bare skulle slå til med en gang eller vente. Er det noen av dere som vet om de skiller så mye i pris i USA og Norge? Og hvilken av dem liker egentlig dere best?

Michael Kors vesker HER

Ad.links


Babyblue craving


Nike Air Max HERFRA

Ad.link


CURRENT CRUSH: shades on!

     
1. HER, 2. HER, 3 HER, 4. HER, 5. HERNelly: 15% på alt

Resten av denne uka har Nelly 15% på hele sortimentet sitt ved bruk av rabattkoden "SPRING15". Det kan være en kjempegod anledning til å komme i gang med årets vårgarderobe. Selv er jeg ikke blodfan av alle pastellene som kommer til våren, men sort, hvit og beige er alltid slagere. Her er litt vårinspirasjon fra meg (og nelly) til dere!


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER

Ad.links


My fav.: Nike Pro Bra

God morgen dere♥
I dag har jeg startet ny uke ved å forsove meg til morgenyoga. Ettersom jeg skal på crossfittime senere i dag så anser jeg meg selv som unnskyldt, men i morgen er det ingen kjære mor. Nå skal jeg straks sykle til skolen til dagens forelesninger, men jeg måtte bare innom å anbefale dere min favoritttreningsBH fra Nike først. Nelly har nettopp fått den inn i 4 farger og det er enda mange størrelser igjen, men det kan være lurt å skynde seg for denne er populær. Selv har jeg den i sort, neongrønn og rosa og er kjempefornøyd med dem. Ikke minst så er de utrolig fine å se på -og det er jo alltid et pluss.Nike treningsBH HERFRA

Håper dere får en bedre start på uka enn meg! Haha :-)

Ad.links


Best buy

God formiddag♥
Mange har spurt meg hvordan Nike pro shortsene er i størrelsen. Svaret på det er at de er helt normale. Jeg bruker xs til vanlig og har også xs i disse. De er kjempebehadelige å ha på og en drøm å løpe i. I fjor sommer og vår brukte jeg dem mye når jeg løp i skogen og også noen ganger til hverdags faktisk. Jeg bruker dem også i blandt når jeg trener styrke på treningssenteret. Selv har jeg en sort med hvite detaljer, en sort med rosa detaljer og en grå med rosa striper. Den sorte med hvite detalljer kjøpte jeg rimelig i USA, men de to andre har jeg bestilt på eBay. Det er for en gangs skyld mye rimeligere å kjøpe Nike pro shorts i butikk enn på ebay. På eBay gav jeg ca 400 kr per stykk, derfor ble jeg kjempeglad når jeg oppdaget at ellos hadde fått dem inn i praktisk sort og favorittfargen min rosa til bare 249 kr. Endelig!


Nike Pro shorts kr 249 HERFRA  (gamle bilder)

Ad.link


Nike Pro shorts


Nike Pro shorts kr 249 HER

Ad.links


PRETTY IN PINK

Nå er det så utrolig mange fine, fristende vårnyheter nettbutikkene. Kan nesten ikke vente til lønningsdag! Her er noen rosa favoritter:


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER


Todays fitness cravings

Klesskuffene mine fra IKEA er kjempestore og romslige. I alle skuffene ligger plaggene mine pent brettet og sortert på farge og type. Men det er en skuff som skiller seg ut, nemlig treningsskuffen. I treningsskuffen min er det hundre prosent kaos. Plaggene er ikke brettet men slengt oppi, og skuffen er så fullt at jeg ikke har sjans til å lukke den. Likevel er det den fineste skuffen av alle. Fargerike, komfortable plagg med morsomme mønstre - ikke rart jeg elsker å plukke ut et antrekk fra den skuffen! Her er noen av mine gule cravings fra Nike:
1, HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Ad.links


Valentine inspiration


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. sjokolade , 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. roser , 13. HER

Ad.links


BRONX: Slip-ons

Slip-ons kommer for fullt nå mot våren og er et must i årets skogarderobe. Jeg har kjempecraving på de kjempekule modellene fra Bronx. Designet på sneakersene er edgy med dyremønster, pels og tidløsts sort og hvitt skinn. Under ser dere mine favorittmodeller, hvilken liker dere best?


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Ad.links


Nike tank

Jeg har så utrolig lyst på disse to treningstoppene fra Nike. Nike er favorittmerket mitt i treningsoverdeler og disse toppene er dødskule synes jeg. Printet, fargene og passformen -helt perfekt etter min smak! Når jeg får neste lønning inn på konto skal minst en av disse bestilles hjem. Treningstoppcrush bigtime!

Nike topper HER.

God natta dere! XOXO

Ad.link


A fresh start

I London kjøpte jeg meg mye nytt treningstøy for å motivere meg til å komme skikkelig i gang med treningen igjen. Det er ingenting som funker bedre for meg enn noen nye fargerike plagg å svette ut. Nå har også nettbutikkene oppdatert treningssortimentet sitt med masse freshe nyheter. Her er mine favoritter fra Nelly og Ellos:


Nike topp HER, Nike jakke HER, Polar pulsklokke HER, Nike tights HER

Adidas tights HER, Polar pulsklokke HER, Puma topp HER, Kari Traa topp HER.Kari Traa topp HER, Nike iPhone case HER, Adidas sko HER, Nike drikkeflaske HER


Casall treningshansker HER, Nike yogamatte HER, Nike genser HER, Pure Lime tights HER


Nike tights HER, Nike svettebånd HER, Nike topp HER, treningsBH HER


Ad. links


Salgskupp: Studded loafersRøde HER, sorte HER og lyse HER.

Ad.links


Craving skirt: Inne igjen!

Hei hei! Ville bare minne dere om at Nelly har fått inn det kjempepopulære skjørtet fra Nelly trend igjen. Skjørtet er kjempefint på, vanlig i størrelsen og det passer til alt. Jeg har det både i grått og svart og bruker det både til hverdags og til pyntede anledninger. Love it!


Skjørt kr 149 HERFRA

Ad.link


Romjulssalg på Nelly

Nå har Nelly satt i gang tidenes største romjulssalg. Er du tidlig ute har du muligheten til å stikke av med kjempefine, sterkt rabatterte plagg. Husk at de fineste og mest moteriktige plaggene går først, og for å få tak i riktig størrelse er det også et must å være på hugget. Under har jeg plukket ut mine salgsfavoritter. Disse plaggene vil være kule i 2013 også, så at de er på salg til 50% og oppover er bare en bonus. Go wild og sjekk ut resten av salget til Nelly HER!


Leopardjakke HER, kamuflasje jakke HER, kjole HER, crop-top HER
Skinnjakke HER, boyfriendjeans HER, cut-out kjole HER, bikerboots HER
Bikerjeans HER, skinnjakke HER, topp HER, bikerboots HER

 


Sjekk ut resten av salget HER!

Ad.links


Craving...

Årh, disse buksene er såååå rå. Vil ha!! 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Ad.links


20% på hele Stylepit

Innimellom eksamenslesingen ville jeg minne dere om at Stylepit har 20% rabatt på hele sortimentet sitt i dag, fredag og lørdag. Partypriser, med andre ord. Og kampanjen er uten tvil en gyllen anledning til å forberede klesskapet til nettopp partysesongen. Akkurat nå har Stylepit også fått inn masse flotte kjoler, blazere og pumps så jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt HER!


1. French Connection kjole HER
2. OBJECT blazer HER
3. Bianco gullpumps HER
4. Sisters Point kjole HER
5. Vila fuskepels HER
6. Adax skinnveske HER
7. Minimum kjole HER
8.French Connection kjole HER
9. Vero Moda kjole HER
10. MbyM blazer HER
11. Sugarfree pumps HER
12. Sisters Point kjole HER

Annonse


Ønskelisteinspirasjon

Mens de fleste lager blogginnlegg med tips om hva man kan gi bort til jul, lager jeg min egotripvariant med tips til hva man kan ønske seg. I mine øyne er det langt vanskeligere å finne ut hva man trenger eller vil ha enn det er å kjøpe julegaver til andre. Det er jo i bunn å grunn så enkelt som å spørre hva familiemedlemmer og kjente ønsker seg, så har man gaveideene på løpende bånd. Problemet oppstår derimot når et og annet sært menneske ikke vet hva de ønsker å finne under grønne glitrende på selveste juleaften. Da er man tilbake til hovedproblemet slik jeg ser det: hva skal man egentlig ønske seg? En ond sirkel altså.

Jeg ble selv spurt i et familieselskap i helgen om jeg hadde noen juleønsker. Jeg ba om penn og papir og skulle til å rable ned ei punktvis ønskeliste med alle mine materalistiske cravings. Det var skrivesperre ved første punkt. I grunn så har jeg det meste av det jeg trenger. Nødvendigheter og ting jeg har lyst på har jeg allerede kjøpt eller fått sponset i løpet av året, og de gjenstående tingene er av en dyrere klasse. Skyvedørsgarderobe, iPhone 5, sykkel osv. Slike ønsker som er forbeholdt en egen ønskeliste for pappaer og mammaer. Så der satt jeg i familieselskap og grublet så det knakte. Noen ønsker kom jeg på, men de fleste ting jeg eier fra før av. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage et forslag-til-juleønsker-innlegg som kanskje andre kan bli inspirert til å lage seg en ønskeliste av. Her er mine juleønsker-tips:Bankers-tightsen fra 2XU fra Individu HER. 200kr rabatt ved bruk av rabattkoden "FRESH". OBS! Gjelder kun ut november!

Mineral sminke fra bareMinerals. Stort utvalg HER

1. HER, 2. HER, 3. HER

 


Finn alle New Balance modellene og enda flere HER.

iPhone 5 holder HER (iPhone 4 HER), pulsklokke HER og treningshansker HER
Wayfarer HER, Aviator HER og Clubmaster HER.
Kjøp GHD rettetang HER

 1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER

 
1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER

 
Grå genser HER, singlet i svart og rosa HER, rosa genser HER, rosa T-skjorte HER, sportsBH HER, lilla jakke HER, tights HER
HERFRA og HERFRA

1.HER, 2.HER, 3.HER

Kjøp den HER!Hva ønsker dere dere til jul?

Ad.links


One big craving

Fy søren! Nelly har fått inn tidenes kanskje fineste vinterjakke i merket Notion 1.3. Hadde det ikke vært for at jeg allerede har den populære teddycoaten fra Surface to air, nettopp har bestillt fire nye kåper OG er raka blakk hadde denne vært på vei hjem til meg på flekken. Også til den prisen da... bare 749 kr og fri frakt. Dette må være vintersesongens nye it-jakke. Stooort jakkecrush på denne fra meg hvertfall!Notion 1.3 Brenda Jacket kr 749 HERFRA

Hva synes dere om jakken?

Ad.link


25% på storfavoritten i nye farger

God morgen!
I går lanserte min samarbeidspartner Individu.no 2XU tightsene i splitter nye farger. KJEMPENYHET spør du meg Nå kommer altså mitt absolutte favoritt-treningsplagg også med blå og lilla striper/logo. Jeg har tenkt på det så utrolig mange ganger at de utrolig populære tightsene burde finnes mer enn to farger. Fra før av har jeg to eksemplarer med lyse striper/logo, en med svarte og en shorts med lyse. Øverst på ønskelista mi nå står selvsagt 2XUtights med lilla striper og rett under er 2XUtights med blå striper. Musthave! Når jeg skal ta på meg treningsklær velger jeg alltid 2XU tightsene så sant de er rene. Virkelig et plagg å anbefale!

I dag har også Individu et kjempetilbud til dere! 25% på hele nettbutikken ved bruk av rabattkoden "BIRTHDAY". Ikke la denne sjansen gå fra dere -shop til you drop♥Lilla tights HERFRA og blå HERFRA


15% på alt på NELLY torsdag og fredag

I dag og i morgen, altså torsdag og fredag, har Nelly 15% avslag på hele sortimentet. Da kan det være gunstig å shoppe inn litt til høstgarderoben. Selv er jeg på jakt etter fintopper fordi det begynner å bli for kaldt å gå på byen i skjørt og kjoler. Da gjør det seg med en litt fin overdel på toppen av jeansen. Jeg må også skaffe meg en varm høst/vinterjakke og noen enkle svarte boots til den kommende årstiden. Under har jeg plukket ut mine Nelly-favoritter akkurat nå og linker til plaggene finnes under hvert bilde. Husk å bruke koden "SHOP15" i kassa for å få rabatten!


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER


1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER


MODSTÖM: Ninka knit

Jeg hadde så utrolig lyst på den lange strikkecardiganen i grå fra Cubus. Den som ble vist på TVreklamen. Desverre var jeg litt sent ute og nå ser det ut til at den er utsolgt overalt i liten størrelse. Derfor vurderer jeg nå å kjøpe den veldig liknende strikkecardiganen fra MODSTRÖM i en deilig blanding av lammeull, angora og nylon på bildet under. Hva synes dere? Kjøpe eller ikke kjøpe?


Lang cardigan fra MODSTÖM HER

Ad.link


Cravings: Back&white


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER


Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits