Julebordsforberedelser

Sponset innlegg.

Heia dere♥ (Dårlig bloggings i det siste. Sorry, jeg skal bli bedre tror jeg)

Julebordssesongen er rett rundt hjørnet og da er tiden inne for å fjonge seg litt ekstra. Jeg har startet så smått denne uka med et besøk hos Klinikk Nina. Cintia er klinikkens ekspert på voksing med 23 års erfaring, så da tok jeg mot til meg og fikk fjernet hår både her og der. For hva er vel finere enn glatte, flotte legger som stikker ned i et par staselige pumps under den nøye utvalgte julebordskjolen? Ikke vet jeg!

Cintia gjorde en kjempejobb og jeg er strålende fornøyd med resultatet. Smerteterskelen min er ikke akkurat skyhøy så jeg gruet meg, men Cintia var både tålmodig og hensynsfull. Attpåtil kunne hun by på en krem som delvis bedøver området som skal vokses. Passet meg heeeelt perfekt!

Hvis dere også vil fjonge dere før dere skal på årets julebord kan jeg tipse dere om Klinikk Ninas BLACK FRIDAY-tilbud: Brasiliansk kr 450,- (ordinær pris kr 550,-) og forming og farging av bryn kr 250,- (ordinær pris kr 350,-). Bestill time HER!For perfekte julebordaslegger vil jeg i samme slengen anbefale den helt geniale selvbruningssprayen fra Marc Inbane. Med påføringsvotten får du enkelt og raskt et perfekt resultat helt uten skjolder. Diggeeeeer! Fås kjøpt hos Klinikk Nina.

Happy Black Friday da dere!
 


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits