GHD x Rosa Sløyfe

Sponsede produkter

Heia dere ♥

Har dere fått med dere at GHD for tolvte året på rad støtter opp om kampen mot brystkreft? I den forbindelse har GHD lansert en splitter ny Electric Pink kolleksjon. Kjøper du en styler eller hårføner fra kolleksjonen innen denne måneden (august) er omme donerer GHD penger til Rosa Sløyfe akjonen. Hvis du i tillegg oppgir rabattkoden min "BLOG2NO" får du 25% rabatt på alt fra www.ghdhair.com. Men obs! Koden varer bare ut 31 august!!

Jeg har både fått oppdatert føneren, styleren og hårbørsten min i denne anledning, og jeg skal hilse å si at det er en helt ny verden for meg som aldri har hatt en GHD-styler. Produktene oser av eksklusivitet og god kvalitet og ikke minst er designet helt i min gate: feminint og stilig, med metalliske detaljer. Nå er det en glede å stå opp om morgenen å rette håret. Et knallbra produkt og en knallbra sak med andre ord!

Ikke glem at med rabattkoden "BLOG2NO" får du ut august måned 25% på alt fra www.ghdhair.no! Vær rask!


2 kommentarer


lisarorvik
Så fine produkter :)
25.08.2016 , kl 18:36
Henriette Celin
Så flott den var! og likte godt hårføneren og (:

Herlig at de støtter brystkreft ^^
25.08.2016 , kl 18:50

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits